mojpes.net mojpes.net Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq razvedrilo

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
Ponedeljek, 12.05.2008 : 09:15:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
+  mojpesForum
|-+  o prireditvah
| |-+  pretekle prireditve (Moderator: Agnes)
| | |-+  CACIB Celje I, 19.4.2008
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo. « nazaj naprej »
Strani: [1] Dol Natisni
Avtor Tema: CACIB Celje I, 19.4.2008  (Prebrano 1452 krat)
Jana
Jana Pahovnik
administrator

Spol: Ženska
Sporočil: 18.911

Sije zvezdica na nebu ...

CACIB Celje I, 19.4.2008
« : Četrtek, 27.03.2008 : 12:32:46 »

Vrsta prireditve: Mednarodna razstava psov vseh pasem - CACIB Celje I
Datum prireditve: sobota, 19.04.2008
Kraj prireditve: Celje
Čas - trajanje: 07:45 - 16:30

Sodnik/sodniška lista:

FCI I
Brenda Banbury - GB: Bearded Collie, Border Collie, Collie Rough, Collie Smooth, Shetland Sheepdog, Old English Sheepdog, Welsh Corgi Cardigan & Pembroke   
Hans Wiblishauser - D: Deutscher Schaeferhund, Berger Blanc Suisse, Malinois, Tervueren, Groenendal, Lakenois, Austr.Cattle Dog, Shepherd, Beauceron, Briard, Kelpie,Bouvier des Ardennes, Bouvier des Flandres Ioujnorusskaia Ovtc., Rest of Group, 

FCI  II 
Pascual Asensi Peinado - E: Dobermann, Zwergschnauzer, Schnauzer, Riesenschnauzer
Bruno  Končan - SLO: Deutscher Boxer, Rotweiller
Ove  Germundsson - S: Bulldog
Tibor Gellen - H: Zwergpinscher, Pinscher, Mastin de los Pirineos
Peter  Rehanek - CZ: Berner Sennenhund, Grosser Schweizer Sennenhund, Apenzeler, Entlebucher, Shar Pei, Newfoundland, Lanseer, Leonberger, Hovawart, Shar Pei 
Guido  Vandoni - I: Deutsche Dogge, Dogo Argentino, Cane Corso, Dogo Canario, Dogue de Bordeaux, Mastino Napolitano, Mastin de los Pirineos, Mastin Espanol, Chien de Montagne des Pyrenees, St.Bernardshund Kurzhaarig, Langhaarig 
Igor Selimović - CRO: Bulmastiff, Mastiff, Tchiorny Terrier, Kavkazskaia Ovtch., Sredneasiatskaia Ovtch., Coban Copegi, Kraški ovčar, Tornjak,  Šarplaninac, Rest of Group   

FCI  III
Zsolt  Lokodi - ROM: Am. Staffordshire T., Staffordshire T., Bull Terrier-standard, Miniature Bull Terrier, Welsh T., Lakeland T., Deutscher Jagdterrier , Border T., Bedlington T. 
Anukka  Paloheimo - SF: Yorkshire T., Fox Terrier Sm., Fox Terrier W., West Highland White T., Australian Silky T., Australian T.
Michael  Forte - IRL: Airedal T., Parson Russel T., Jack Russel T., Scottish T., Welsh T., Cairn T., Norwich T., Norfolk T., Kerry Blue T., Irish Soft Coat. W T., Irish T., Manchester T., Sealyham T., Sky T., others, Rest of Group   

FCI  IV
Sigrid Jarmer - A: Dachshunde 

FCI  V
Primož  Peer - SLO: Alaskan Malamute, Samoyed, Siberian Husky, Gronlandshund,  Norsk Lundehund, Chow Chow
Tibor Gellen - H: Deutscher Spitz - Kleinspitz, Mittelspitz, Zwergspitz, Wolfspitz, Eurasier, Shiba, Akita, American Akita, Farehound, Svensk Laphund, Nihon Supittsu, Basenji, Norsk Lundehunde, Cirneco dell Etna, Rest of Group 

FCI  VI
Marion  Spavin - GB: Beagle, Basset Hound, Dalmatinski pas, Rhodesian Ridgeback
Jože Rus - SLO: Bayrischer Gebirgsschweisshund, Hannoverscher Schweisshund, Brand Bracke
Peter Rehanek - CZ: Posavski & Istrski gonic Istrain, Rest of Group 

FCI  VII
Karl P. Reisinger - A: All  Pointing Dogs 

FCI  VIII 
Marion Spavin - GB: Labrador Retriever
Sigrid  Jarmer - A: Golden Retriever, Flat Coated Retriever, Rest of Retrievers
Jože  Rus - SLO: Cocker Spaniel, American Cocker Spaniel, Eng. Springer Spaniel, Clumber Spa., Deutscher Wachtelhund, Cao de Agua P., Irish Water Spaniel, Rest of Group   

FCI  IX
Ove  Germundsson - S: Pug, Bouledogue Francais, Boston Terrier, Caniche, King Charles Spaniel   
Karin Biala-Gauß - D: Cavalier KCS, Petit Chien Lion, Epagneul Nain Continental - Papillon, Phalene,Bichon Frise, Bolognese, Maltese, Bichone Havanais, Griffons 
Michael  Forte - IRL: Shih Tzu   
Anukka  Paloheimo - SF: Tibetan Terrier, Tibetan Spaniel, Pekingese   
Brenda Banbury­ - GB: Lhasa Apso, King Cha. Spaniel, Coton de Tulear   
Seamus  Oates - IRL: Chihuahua, Rest of Group

FCI  X
Seamus  Oates - IRL: Afghan Hound, Piccolo levriero Ita., Whippet,Barzaia, Greyhound, Azawakh, Irish Wolfhound, Saluki, Sloughi, Rest of Group

JUNIOR  HANDLING
Tatjana Urek - SLO

Podelitev naslovov:
CACIB - CACIB-Res.
CAC (SLO) - CAC-Res. (SLO)
Junior-CAC (SLO) - Junior-CAC-Res. (SLO)
BOB

Razredi:
1 Mladiči (4-6 M)
2 Najmlajši (6-9 M)
3 Mladi (9-18 M)
4 Vmesni (15-24 M)
5 Odprti (> 15 M)
6 Delovni (> 15 M + working-certificate)
7 Prvaki (> 15 M + chtitle-certificate)
8 Veterani (nad 8 let)
Za CACIB konurirajo psi v razredih 4, 5, 6 in 7!

Program:
07:45 - 09:45 Dovod psov
10:00 - 14:00 Ocenjevanje psov
14:30 - 16:30 Defile prvakov in podelitev nagrad

Prijavnica (URL): http://www.mojpes.net/download/cacibcelje1.pdf

Prijave/informacije:
Kinološka zveza Slovenije, Ilirska 27, 1000 Ljubljana
mail: info@slo-dogs.com
Fax: 386 1 234 09 60

Prijave:
Prosimo, da prijavnico izpolnite čitljivo in v celoti. Obvezno ji priložite: fotokopijo rodovnika, fotokopijo FCI potrdila o opravljenem izpitu za delo, če psa prijavite v razred 6, fotokopijo državnega ali mednarodnega prvaštva, če psa prijavite v razred 7 in fotokopijo potrdila o plačani vstopnini za psa. Organizator lahko psa prerazporedi v pravilni razred. Pred razstavo prejme razstavljalec potrditev prijave. To potrdilo je hkrati tudi vstopnica za eno osebo.

Dodatne informacije:
Kinološka zveza Slovenije, Ilirska 27, 1000 Ljubljana. Slovenija
Tel.: +int 386 1 234 09 50   Tel.: +int 386 1 40 518 720   Fax +int 386 1 234 09 60
Email: info@slo-dogs.com

Prijavnina:
Plačilo do 31.03.2008
Za prvega psa 40,00
Za naslednjega psa 35,00
Za razrede 1, 2 in 8 25,00 €
Za par, vzrejno skupino Gratis
Otrok in pes / Junior-Handling 10,00 €
Kraški ovčar Gratis

Plačilo do 20.04.2008
Za prvega psa 45,00 €
Za naslednjega psa 40,00 €
Za razredi 1, 2 in 8 30,00 €
Za par, vzrejno skupino Gratis
Otrok in pes / Junior-Handling 10,00 €
Kraški ovčar Gratis
Obveza plačila vstopnine za psa obstoji ne glede na to, ali je bil pes dejansko pripeljan na razstavo ali ne.

Prijave do: 31.3.2008

Pomembna opozorila:
Razstavljajo se lahko le psi z rodovnikom, priznanim od FCI. Razstavljalci morajo imeti na razstavi s seboj originalni rodovnik psa. Razstave se ne smejo udeležiti bolni psi. Med razstavo morajo biti vsi psi na vrvici, ostri psi pa morajo nositi nagobčnik. Lastnik psa je odgovoren za škodo, ki jo povzroči njegov pes. Razstavljalec mora priti pravočasno v svoj ocenjevalni krog, po vrstnem redu, ki je določen v katalogu. S prijavo na razstavo razstavljalci priznavajo pravila Kinološke zveze Slovenije o prireditvah. Organizator si pridržuje pravico zamenjave sodnikov. Obveza plačila vstopnine za psa obstoji ne glede na to, ali je bil pes dejansko pripeljan na razstavo ali ne. Pritožbe razstavljalcev se obravnavajo samo v času razstave. S podpisom prijavnice se tudi obvezujete, da ne boste odpeljali psa z razstave pred koncem razstavnega dne. Med razstavnim dnevom je možno psa začasno odpeljati z razstavnega prostora le s plačilom kavcije 10 Euro.

Veterinarska dolocila:
Razstavljalci morajo imeti za pse na razstavi veljavno zdravstveno spričevalo, iz katerega je razvidno, da je bila opravljena vakcinacija proti steklini. Od prvega cepljenja mora preteči vsaj en mesec in od zadnjega ne večkot eno leto.

Uradna spletna stran (URL): http://www.celje.slo-dogs.com/
Logiran

ARTI
maksi

Spol: Moški
Sporočil: 154

Re: CACIB Celje I, 19.4.2008
« Odgovor #1 : Sobota, 05.04.2008 : 12:30:13 »

Tule je statistika prijavljenih psov za oba dni. Rok prijave pa so podaljšali do 8. aprila.

http://www.celje.slo-dogs.com/

Lp ARTI
Logiran

Agnes
Neža Vilhelm
Moderator

Sporočil: 1.509

Setri so carji!

« Odgovor #2 : Nedelja, 13.04.2008 : 20:14:50 »

Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
Agnes
Neža Vilhelm
Moderator

Setri so carji!

« Odgovor #3 : Petek, 18.04.2008 : 19:24:36 »

Vsem želim veliko uspehov, predvsem pa prijeten dan in zabavno druženje.

Lp Neža
Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
Balu
rad prihajam sem
*

Sporočil: 1.227

« Odgovor #4 : Sobota, 19.04.2008 : 20:40:47 »

Danes je bil prav poseben dan zame!  Cool
Cestitam "nasemu" otroku, ceprav jaz nisem vzrediteljica in je moj samec zgolj "sodeloval" pri narascaju. S 4 meseci je dobil oceno "zelo perspektiven" in bil izbran kot najlepsi mladicek razstave!  Kiss Cestitke iz vsega srca malemu Nodiju (Valur Karantanski) in lastnikom.
Mali svicarcek je tako sibal po ringu, da ga je bilo veselje gledat. Popolnoma sproscen in s takoo pozornostjo na svojem vodniku, da se mi je kar srce ogrelo. Super ste!

Ziva in "tata"
Logiran
apollo
odvisnež

Sporočil: 501

« Odgovor #5 : Sobota, 19.04.2008 : 23:19:06 »

Jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy! Valur na stopničkah... Smiley

Logiran
Zobek
midi

Sporočil: 268

« Odgovor #6 : Sobota, 19.04.2008 : 23:27:35 »

Kaj pa ostali rezultati? Ali kdo ve za 7. grupo?  Roll Eyes

Logiran

Eros - the great silver ghost!
http://ininchy.moj-album.com/
Agnes
Neža Vilhelm
Moderator

Setri so carji!

« Odgovor #7 : Nedelja, 20.04.2008 : 09:17:57 »

Kaj pa ostali rezultati? Ali kdo ve za 7. grupo? Roll Eyes

Žal ne, ker sem se udinjala pri ovčarjih in pri tamalčkih, ki jih ni bilo skupaj niti toliko, da bi v teži premagali Darkota. LP Neža
Logiran

(Albert Camus)
Desobediencia
maksi
*

Sporočil: 1.271

atetlacamatiliztli

« Odgovor #8 : Nedelja, 20.04.2008 : 18:45:15 »

Danes je bil prav poseben dan zame!  Cool
Cestitam "nasemu" otroku, ceprav jaz nisem vzrediteljica in je moj samec zgolj "sodeloval" pri narascaju. S 4 meseci je dobil oceno "zelo perspektiven" in bil izbran kot najlepsi mladicek razstave!  Kiss Cestitke iz vsega srca malemu Nodiju (Valur Karantanski) in lastnikom.
Mali svicarcek je tako sibal po ringu, da ga je bilo veselje gledat. Popolnoma sproscen in s takoo pozornostjo na svojem vodniku, da se mi je kar srce ogrelo. Super ste!

Ziva in "tata"
Cestitke!
Logiran

Nuestra patria..el mundo entero
Jana
Jana Pahovnik
administrator

Sporočil: 18.911

Sije zvezdica na nebu ...

« Odgovor #9 : Nedelja, 20.04.2008 : 21:01:04 »

Na zalost nisem bila ne vceraj in ne danes na celjski razstavi in ni rezultatov, pa tudi ne fotk.
Zato pozivam vse clane mojpes.neta (paketi midi, maksi in mega), da javite rezultate svojih psov za oba dneva in dodate kaksne fotke, pa bomo sestavili vsaj clanske rezultate razstavnega vikenda, ce ze iz bisa nimamo nic.

Vec ...

Vsem iskrene cestitke!
Logiran

Strani: [1] Gor Natisni 
« nazaj naprej »
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | razvedrilo | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000 - 2005 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.

mojpesForum | Powered by SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. All Rights Reserved.
Stran je bila kreirana v 0.173 sekundah z 20 poizvedbami.