informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 21.05.2012 : 21:37:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, binulja, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Strani: 1 ... 143 144 145 146 147 [148]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.  (Prebrano 80942 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
SILBA MIA
midi
**

Sporočil: 2.747

« Odgovor #2205 : ponedeljek, 23.04.2012 : 00:21:43 »

O, kok ste lušni! Kiss ljubezen
Logiran
branka
midi

Spol: Ženska
Sporočil: 8.877

Prijatelja za vedno :)

« Odgovor #2206 : ponedeljek, 23.04.2012 : 09:02:27 »

Hehe, kakšna zabava je pri vaši hiši  Cheesy Grin ljubezen
Logiran

"Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh." Lord Byron
Fižolova župca
midi

Sporočil: 3.324

« Odgovor #2207 : ponedeljek, 23.04.2012 : 14:08:55 »

Nikol dolgcas, res je Tongue.
Je bilo pa Milenci ocitno en malo dolgcas ker sem jo najbrz nekajkrat zaporedoma prevec povrsno ogovorila al pa sem nastela ene tri briketke premalo v njeno posodko...  Je sla paca pacasta vceraj pokakat posteljo nasemu dediju, ki je na podaljsanem delovnem obisku. Zvecer se je odpravil spat, odgrne kovter, pod njim pa najde smrdece presenecenje Angry. Kazen: bo. (katera, še tuhtamo)
Kaj bos pa zdej rekla v njen zagovor, predsednica sindikata??
Logiran
čarka
midi
**

Sporočil: 2.068

Za vsakega pasjega cigančka en Slovenček raste

« Odgovor #2208 : ponedeljek, 23.04.2012 : 14:38:47 »

Jaooo, kako in kdaj pa se sploh lahko znebiš teh mačjih arom?  Roll Eyes bruham

Meni je že Bindina inkotinenca tako ponoči "dišala", da sem se kar nekajkrat zbudila,
pa se nimam glih za fino mestno damo  Wink

Drugače pa, super luštni in fajn ste, če pa še ti ob vsem tem direndaju uživaš, pa sploh  bravo Kiss

Ampak meni so pa vaše blatneluže  Cheesy, ker še le redko vidim mamo, ki dovoli svojim otrokom
take "packarije"  objem
Logiran
Mačja
nekaj malega že vem

Sporočil: 103

« Odgovor #2209 : ponedeljek, 23.04.2012 : 15:09:29 »

Skakanje in brodenje po blatnihlužah znanstveno dokazano pozitivno vpliva na psihosocialni razvoj otrok in širše družbene skupnosti.
Podpira razvoj empatije in dvig pozitivne zavesti, kakor tudi bogatenje besednega zaklada.  Smiley
Logiran
ksantipa
odvisnež

Sporočil: 809

« Odgovor #2210 : torek, 24.04.2012 : 00:29:42 »

FŽ, mislim da nisi ti kriva, pač pa dedijev obisk kot tak. Smiley Kadar sem videla/slišala za onečedenje pri mačkah, so vedno vedele točno h komu je treba na posteljo (redkeje na preprogo) izkazati frustracijo.
Če je zakonska postelja- se tudi ne 'zmotijo' na katero stran je treba. Porcijo brez izjeme prejme pravi  krivec.  Grin
Logiran
branka
midi

Sporočil: 8.877

Prijatelja za vedno :)

« Odgovor #2211 : četrtek, 26.04.2012 : 21:19:28 »

Je sla paca pacasta vceraj pokakat posteljo nasemu dediju, ki je na podaljsanem delovnem obisku. Zvecer se je odpravil spat, odgrne kovter, pod njim pa najde smrdece presenecenje >:ž

Ubogi dedi, mojemu očimu se je v mojem otroštvu podelala naša siva muca na povšter  Cool takrat sem se tako smejala  Grin on pa sprva  prestrašen nato  jezen in na koncu skoraj  bruham...  Grin (sva jo pa vedno midva "prešvercala" noter  Kiss)
Logiran

"Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh." Lord Byron
Fižolova župca
midi

Sporočil: 3.324

« Odgovor #2212 : sobota, 05.05.2012 : 00:38:00 »

Čisto možno, ksantipa, ker ona ima res nekaj proti obiskom. Zapovrh ga je še uspešno pregnala, kaj veš kaj si bo zdaj mislila, ko se ji je odganjanje potrdilo Roll Eyes... Na mojo posteljo pa bogu hvala ne upa, edinemu človeku, ki razume njene posebne potrebe se pač ne splača po glavi sračkat Tongue.

Sicer pa kdo bi razumel tele mačje ideje. Pri nas moj ves čas govori v imenu Milence razne zadeve (včasih tudi kakšno daljše besedilo, lol), ima tak prav poseben cvileč glas za imitacijo njenih misli pripravljen, da pol vsi crkujemo, ko v njenem imenu pametuje Grin... Si pa takrat ponavadi mislim kaj vse sem že zamudila, ker ji ne vidim v glavo, za celo knjigo zamujenih modrosti...

Aja, Čarka, čiščenje je bilo pa uspešno samo zahvaljujoč švedskemu trgovcu in njegovemu pralnemu kovtru, povštru in jogiju, ki se ga da odšnirat in blago v stroj vrečt. Včasih bi najrajši zraven zavrteli še kakega po blatnih lužah tacajočega dvo ali štirinožca, ampak je baje prepovedano Wink (škoda - je ET ravno danes na svojem nagem kožuhu uspela v hišo pretihotapit vsaj pol karjole ta fine mivke z atlantske obale). Besedni zaklad je pa med tacanjem posebej glasen ja, pol so pa glasni še mati, ko to v hišo pride Wink.
Logiran
Cats
midi

Sporočil: 9.044

« Odgovor #2213 : sobota, 05.05.2012 : 10:07:33 »

kaj vse sem že zamudila, ker ji ne vidim v glavo, za celo knjigo zamujenih modrosti...

Ja, ženska, KONČNO si dojela  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Tongue
Logiran

Error je najlepša številka Wink (c) Soul
Strani: 1 ... 143 144 145 146 147 [148]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, binulja, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.