informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 22.05.2012 : 21:17:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali (Moderator: kaja)  |  Tema: Društvo za zaščito živali Pomurja
Strani: 1 ... 24 25 26 27 28 [29]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo za zaščito živali Pomurja  (Prebrano 19286 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
epona
rad prihajam sem
*

Spol: Ženska
Sporočil: 1.899

« Odgovor #420 : sobota, 18.02.2012 : 20:58:19 »

Tudi to leto se s prvim marcem začenja tri mesece trajajoča Akcija sterilizacij in kastracij psov in mačk v Pomurju, ki poteka od 1. marca do 31. maja 2012.

Zahvaljujemo se vsem veterinarskim postajam v Pomurju, ki že peto leto zapored nudijo 20% popust pri ceni storitve in se tako odpovejo delu zaslužka.

Naša prizadevanja vodijo k zmanjšanju števila zavrženih in zapuščenih živali.
Namen akcije je v treh mesecih doseči čim večje število skrbnikov živali in jih skozi osebni kontakt in medije nagovoriti k temu, da sterilizirajo / kastrirajo svojo žival ter tako prispevajo k zmanjšanju števila neželenih živali, ki se vsako leto skotijo v Pomurju in zaradi neprimerne oskrbe poginejo že v prvih mesecih starosti ali končajo v zavetišču.

Kot prejšnja leta k sodelovanju vabimo vse, ki lahko na kakršen koli način pripomorejo h končnemu uspehu akcije. Za končni uspeh pa je najbolj ključno ravno obveščanje ljudi o akciji. Pri tem nam pomagajo predsem občine z objavami v občinskih glasilih, na oglasih deskah, internih TV kanalih in spletnih straneh ter nekateri spletni portali in radijske postaje.

Ker akcija traja tri mesece, bomo zelo veseli vaše pomoči, predvsem v obliki prispevkov v povezavi s sterilizacijami in kastracijami, ki bodo objavljeni v občinskih gasilih in spletnih portalih ter z obveščanjem ljudi o poteku akcije od 1.3.2012 do 31.5.2012.

Če ima kdo karkoli na zalogi oz. je pripravljen napisati, naj prosim lepo čim prej javi, lahko kar tukaj ali na moj elektronski naslov: eponca@yahoo.com.

Hvala  Smiley
Logiran
epona
rad prihajam sem
*

« Odgovor #421 : nedelja, 26.02.2012 : 22:58:13 »

Policijski upravi (z enoto vodnikov službenih psov Petanjci na čelu) vse pohvale in zahvala za odlično organizacijo okrogle mize "Zaščita živali" ter za njihov trud na področju zaščite živali v Pomurju!

Logiran
čarka
midi
**

Sporočil: 2.069

Za vsakega pasjega cigančka en Slovenček raste

« Odgovor #422 : ponedeljek, 27.02.2012 : 18:14:51 »

bravo    Smiley   Afro
Logiran
epona
rad prihajam sem
*

« Odgovor #423 : četrtek, 01.03.2012 : 18:26:49 »

Vabljeni na redno mesečno srečanje članov DZŽ Pomurja

--> V ponedeljek, 5. 3. 2012, ob 18 uri v sobi št. 12 (I. nadstropje) v restavraciji Zvezda, Trg Zmage 8, v centru Murske Sobote.

Logiran
Strani: 1 ... 24 25 26 27 28 [29]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali (Moderator: kaja)  |  Tema: Društvo za zaščito živali Pomurja
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.