Imamo mladičke

poba - 236 g - bel črne lise po hrbtu - črna ušesa - karo na sredini glave
poba - - 242 g - bel dve večji piki na hrbtu
punčka - 132 g - črna bele nogice - lisa na tilniku in konica repka
punčka - 168 g - bela - dve črni lisi - črn ušesa
punčka - 182 g - črna
* opisi baru in lis so še bolj površni in javimo več podrobnosti ko se prvič slikamo
India je vse naredila sama.Takole je šla zgodbica:
Včeraj ni hotela več jest za kosilo niti za večerjo. Temperatura ji je zvečer minimalno padla. Zjutrej ni hotela jest in temperatura je bila 36,7
Nekako smo bili prepričani da bo kotila danes. Začela je špancirat sem in tja, malo je kopala na večih mestih. Večkrat sva šla ležat v oval, da bi se ga navadila. Popoldan sva šla ob cca 14:30 lulat in potem se je premikala sem in tja po stanovanju, mal je ležala mal sedja, mal stala ... Enkrat je hotla tudi mal v atrij in sva šla za par minut ven. Mogoče sem jo za par minut izpustil iz oči in takrat se zmuznila v hodnik. Kar naenkrat pa cviljenje - ampak to ni bila India. Grem v predsobo in

Prvi poba je bil umit in suh, popkovina odgriznena - skratka vse tko kot mora bit. India se je vrtela v krogu okrog njega in se potem ulegla. Sploh ni bila ne vem kako zadihana. Jokala tudi ni, mladiček pa živahen in glasen - seveda do dokler ni osvojil prvo bazo - priklopil se je in sesal.
Nato ...
zdej nimam časa in nadaljujem zgodbo ko pridem nazaj