Pravila, napotki in termini za tiste, ki glasujete- Glasovanje poteka od 16.9.2009 do 22.10.2009. Ura zaključka piše na vrhu glasovalne ankete.
-
Glasujete za 10 spletnih strani.- Tisti, ki glasujete, ste
vabljeni k utemeljitvi svojih glasov, kar bo v pomoč pri končni razvrstitvi spletnih strani na prvih 10 mest, ki bodo prejele nagrade. Obenem bodo vaši komentarji tudi v pomoč pri kreiranju vzrediteljskih spletnih strani v bodoče.
Utemeljitev naj se začne z imenom psarne ali imenom in priimkom vzrediteljev, nato dodate komentar.
-
Vsak lahko glasuje samo enkrat. Glasov se ne da popravljati, spreminjati ali dodajati.
Za glasovanje je potrebno biti vsaj registriran član mojpes.neta in prijavljen na mojpesForum. Gre za delno tajno in delno javno glasovanje. Vsi glasovi v anketi se avtomatsko beležijo, prikazali pa se bodo šele 22.10.2009, vse utemeljitve bodo javne.
- Od vas se pričakuje, da spletne strani s seznama pregledate in na seznamu za glasovanje označite 10 po vašem mnenju najboljših spletnih strani.
- Pri izbiri najboljših spletnih strani vas bodo vodili najrazličnejši motivi. Predvsem si želim, da bi ocenjevali po:
* dostopnosti (stran se hitro odpira, nima motečih elementov, kot so pop up okna in reklame ...),
* ažurnosti (na strani so ažurirani podatki ali pa je bila zadnja novica dodana pred leti),
* ustrezni navigaciji (hitro najdete vse, kar vas zanima),
* grafični všečnosti (vsake oči imajo svojega malarja),
* informacijah o psarni, pasmi in na sploh o psih (namen predstavitve psarne ni, da bi na njej našli vse o psih na splošno, je pa vsekakor pohvalno, če vzreditelj skrbi, da obiskovalci njegove spletne strani dobijo prave in korektne informacije o pasmi, ki jo vzreja, četudi v obliki povezav na vsebine drugod).
- V kolikor bosta dobili dve spletni strani (ali več) med prvimi osmimi po zaključku glasovanja enako število glasov, bodo o razvrstitvi odločale vaše utemeljitve. V primeru, da bo po štetju utemeljitev izid še vedno izenačen, odloča o uvrstitvi posamezne spletne strani komisija, ki je sestavljena iz vodstva mojpes.neta in sponzorjev. Komisija je pristojna tudi za obravnavo in reševanje vseh morebitnih pritožb.
Praktične nagrade za vzreditelje:1. nagrada: Letno podaljšanje maksi paketa za vzreditelje na mojpes.netu + objava reklamne pasice na vstopni strani
www.mojpes.net za 1 mesec, podarja
mojpes.net2. nagrada: Hrana za pse Regal adult lamb + 5 kosti Dental, podarja
Gali d.o.o.3. nagrada: Letno podaljšanje maksi paketa za vzreditelje na mojpes.netu, podarja
mojpes.net4. nagrada: Objava reklamne pasice na mojpes.netu (pasme) za 3 mesece, podarja
mojpes.net5. nagrada: Pasje ležišče Comfort XXL, podarja
mojpes.net6. nagrada: Družinski paket vrhunskih nogavic Salomon, podarja
Creativ, novi mediji d.o.o.7. nagrada: Hrana za pse Arden grange Performance, podarja
Avanturist d.o.o.8. nagrada: Darilni paket Purely Skincare, podarja
OrCa d.o.o.9. nagrada: Pikin butik - darilni bon, podarja
Avanturist d.o.o.10. nagrada: Komplet treh majic mojpes.neta, podarja
mojpes.netNagrade za vzpodbudo:Spletna stran po izboru Simple Design Studios: Grafična prenova spletne strani, podarja
Simple Design StudiosSpletna stran z najmanj glasovi: Logotip psarne ali vzreje, podarja
Simple Design StudiosNagrad ni mogoče zamenjati za denar.
O podelitvi nagrad boste vsi obveščeni ob razglasitvi zmagovalcev.
Več podatkov o nagradah in sponzorjih
Dodatek - Psarne in vzreditelji, ki nimajo spletnih strani(imena psarn oz. osebna imena so povezave do predstavitev na mojpes.netu)-
Danatera -
Natalija Gajari - cairn terier; lakeland terier-
de Calbuco -
Maja Radošević in Marko Rebec - argentinski pes-
Desmidiales -
Klara Škopelja - yorkshire terier-
Doegar -
Marko Hren - tibetanski terier-
Grand a'ne -
Olga Kojek - francoski buldog-
Hovi-raj -
Suzana & Andrej Puc - hovawart-
Potala Dalaj lama -
Tatjana Urek - francoski buldog; mali levji pes-
Rinaya -
Jana Drobnak in Marjan Pridigar - tibetanski mastif-
Sheltiko -
Sandra in Rihard Lebar - šetlandski ovčar-
Soraya's edition -
Sara Stranjaković - ameriški staffordshire terier-
S Ponikve -
Jožica Metelko Kraševec - alpski brak jazbečar-
Šalarska -
Ibolya Godina - čivava-
Wolf of Snow-Storm -
Marijan Ozbič - aljaški malamut-
Zlatolična -
Dušan in Katarina Travnikar - nemški ovčar-
Bernarda Keblič -
tibetanski španjel-
Breda Bunjevac -
whippet - mali angleški hrt-
Carlo Mezgec -
kraški ovčar-
Janez Nunčič -
pritlikavi pinč-
Lidija Jernejčič -
kraški ovčar-
Silvana Pavlin -
japonski špic-
Simona Bokal - novofundlandec-
Uroš Murko -
veliki švicarski planšarski pes
V tej temi naj bodo samo komentarji izbranih spletnih strani. Vse ostale komentarje prosim pišite v temo
Zlati Maks - čvek.