informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 24.05.2012 : 00:27:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Pretekle prireditve  |  Živalske matineje v Slovenski kinoteki  |  Tema: Naj Valentinovo preseneti tudi živali - Ti si moj SmRČEK
Strani: 1 2 3 4 5 [6]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Naj Valentinovo preseneti tudi živali - Ti si moj SmRČEK  (Prebrano 3126 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
čaja
midi
*

Sporočil: 1.245

« Odgovor #75 : nedelja, 14.02.2010 : 12:19:24 »

Ne morem, da se ne bi považila... ker se je bilo kranjskim ploščicam nemogoče upreti, je seveda ena šla z mano...  Bomo zvečer videli kakšna bo reakcija obdarovanca    Azn Cheesy

Da pa se ne bom samo važila... pohvale vsem, ki ste sodelovali pri tej prireditvi! Čim več takh dogodkov, pa upam, da tudi čim več obiskovalcev.  bravo
Logiran

Potrebujemo revolucijo! Vendar ne s pestmi... temveč v naših srcih! Edgar Kupfer-Koberwitz
Zala_
živim tukaj

Sporočil: 3.181

« Odgovor #76 : nedelja, 14.02.2010 : 14:47:00 »

Me veseli, da vam je bila naša stojnica oziroma izdelki všeč Smiley

čaja, katero si pa vzela? Tisto s slončkom? Grin
Logiran
Houdini
midi
*

Sporočil: 1.808

« Odgovor #77 : nedelja, 14.02.2010 : 15:27:39 »

Čestitke DZZZ Kranj, za prvo uspešno stojnico Wink

Po mojem sploh ne. Imaš še idejo, o čem bi se potem pogovarjali po filmu?

Obe risanki imata ekološko noto, tako da se lahko pogovarja o ekologiji (ki je širooook pojem) ali pa o medsebojna skrbi  ...

Za tamaučke je še bolj primeren Moj sosed Totoro (v jap. je Tonari no Totoro), drugače imajo pa bolj ali manj vse Miyazakijeve risanke poleg krasnih zgodb še nek nauk in so prav zato (po mojem mnenju) za otroke veliko boljše kot Disneyeve.
Logiran
čaja
midi
*

« Odgovor #78 : nedelja, 14.02.2010 : 19:19:38 »

čaja, katero si pa vzela? Tisto s slončkom? Grin

Jaaaaaaaaa točno to.  Grin Grin Mi je takoj padla v oči, pa ostalih nisem niti gledala, ker se drugače ne bi mogla odločiti in bi še predavanje zamudila... eh, kar hočem povedati je, da si jih super naredila (saj si bila ti ane)  bravo Afro
Logiran

Potrebujemo revolucijo! Vendar ne s pestmi... temveč v naših srcih! Edgar Kupfer-Koberwitz
Zala_
živim tukaj

« Odgovor #79 : nedelja, 14.02.2010 : 20:09:25 »

Ja, sem bila jaz Smiley Me veseli, da so ti bile všeč Kiss (upam, da je bila obdarovancu tudi Wink Smiley)
Logiran
Alba
midi

Spol: Ženska
Sporočil: 3.326

Moj Albek :*

« Odgovor #80 : nedelja, 14.02.2010 : 21:09:58 »

Kranjčanke odlične piškote pečete! Alba je navdušena Cheesy.
Logiran

''Psi imajo radi svoje prijatelje, a grizejo sovražnike. Za razliko od njih, ljudje niso zmožni iskrene ljubezni in vedno mešajo ljubezen in sovraštvo.'' Siegmund Freud
Zala_
živim tukaj

« Odgovor #81 : nedelja, 14.02.2010 : 21:25:27 »

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,35172.0.html Wink
Logiran
čaja
midi
*

« Odgovor #82 : ponedeljek, 15.02.2010 : 21:49:11 »

Ja, sem bila jaz Smiley Me veseli, da so ti bile všeč Kiss (upam, da je bila obdarovancu tudi Wink Smiley)

Njegova reakcija: "A tko hudo je???".  trmoglavka Eh, ti dedci pa tud nč ne štekajo. Wink

Logiran

Gargamel
živim tukaj

Spol: Ženska
Sporočil: 4.167

« Odgovor #83 : torek, 16.02.2010 : 12:08:15 »

Porocilo iz Kinoteke objavljeno na spletni strani DZZZ LJ - klik
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Pretekle prireditve  |  Živalske matineje v Slovenski kinoteki  |  Tema: Naj Valentinovo preseneti tudi živali - Ti si moj SmRČEK
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.