informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 24.05.2012 : 19:51:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  člani med seboj  |  živali naših članov  |  Tema: Vse o mojih treh najboljših prijateljih na štirih tačkah
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Vse o mojih treh najboljših prijateljih na štirih tačkah  (Prebrano 16921 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Lynn
Sara S.
midi

Spol: Ženska
Sporočil: 4.862

Boni in Poppy

« Odgovor #750 : ponedeljek, 21.05.2012 : 23:36:46 »

Evo, samo zate Branka sem poiskala še nekaj Kyliejevih slikic ko je bil še mali 'Sacha'... Cheesy Kiss Kiss
(no ja pa tudi zato da bodo v naši temi še slikice od Kylieja ko je bil mali) Smiley

takole je bilo v leglu.... Smiley

in še moj mali Sachi...oz Kylie Kiss

Zlati je bil moj Kylie, tak cuker mali, škoda da ne ostanejo dlje časa mladički. Wink
Logiran

A Cavalier is the only one on earth that loves you more than you love yourself.
~Josh Billings

Kavalirji so moje življenje!
Lynn
Sara S.
midi

Boni in Poppy

« Odgovor #751 : torek, 22.05.2012 : 00:25:29 »

Edino kar mi je pa res žal, da je Kylie tako plah in ga nisem mogla razstavljat, ker drugače je zelo lep samojed... Smiley Kiss to je resnična škoda. Je pa zanimivo da se mi je zdaj zgodilo da sem se 'pozabila' prijavit že kar na nekaj razstav... očitno se podzavestno nočem prijavit da ne bi bila spet kaj razočarana, čeprav si po pravici povedano zelo želim it še na kakšno razstavo.

Ampak zdaj ko razmišljam, če se kdo bolj spozna na vedenje psov, ko sem prišla iskat Kylieja v leglo je kar nekaj mladičkov bežalo stran od vzrediteljice in niso hoteli da bi jih vzela iz boksa, vključno z mojim Kyliejem... kaj naj bi to pomenilo? morda da niso bili vajeni na tuje obiskovalce? ker spomnim se da sem šla pogledat neko drugo leglo in so vsi mladički takoj pritekli do prišlekov in skakali po njih, niso kazali plašnosti, vedli so drugače kot ti mladički...
Logiran

~Josh Billings

branka
midi

Sporočil: 8.888

Prijatelja za vedno :)

« Odgovor #752 : torek, 22.05.2012 : 16:55:20 »

Srčkan do kraja Sacha  Kiss  ljubezen Hm, samo res škoda, da zaradi plahosti nisi mogla razstavljati Sacho (meni je to ime še ljubše, kot Kylie, bi ga kar uporabljala kdaj pa kdaj, če lahko. Kako ga pa dejansko kličeš?   Smiley Wink), ker bi res imel dobre možnosti, ampak zgleda, da je plahost pri samojedih kar pogosta, ker ni edini samojed, ki ga poznam, in da je plah. Pa res ne vem, kako naj si to razložim. Npr. moj Buči pa je preveč samozavesten, plah je le pred strelami med nevihto, ter kadar pokajo petarde in razni ognjemeti okrog novega leta.

Si mi napisala, da se res vidi, da so mi samojedi všeč, ja res so mi, moja najljubša pasma psov so  ljubezen. Od Damjana (mojga fanta) najljubša pasma pa je AM. Pa imava mešanico  Cheesy Ne vem, če bom kdaj imela samojeda, četudi je to meni najljubša pasma, po moje bom vedno imela mešance, takšne, ki so ostali sami, pobrani iz ceste ali so iz zavetišča. Moja logika je ta, da imajo pri meni prednosti psi, ki niso prav lahko posvojljivi, in ki so pomoči potrebni. Samojede, in vse ostale pasme psov vem, da jih bo kdo vzel (kupil), mešancev takšnih in drugačnih pa ne vedno. So pa na nek način meni najbolj posrečeni psi.  Smiley Samojed pa bo ostala moja najljubša pasma, sigurno. Prav predstavljam si ga kot mladiča, kako ga božam, nosim po naročju, kako je mehak... Kiss kako lepo diši, itd.  Smiley In tudi imam mnenje o sebi, da bi ga znala kolikor dobro vzgojiti, sigurno pa bi z njim šla v šolo, ter ga dodobra socializirala. Potem pa bi šla naprej.  Smiley Mogoče pa enkrat, na stara leta.  Smiley Mogoče sem se pa sedaj ugriznila v jezik  Tongue in bo to prej, kot na stara leta, nikoli ne veš, kam nas pot pelje.  Wink
Logiran

"Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh." Lord Byron
branka
midi

Sporočil: 8.888

Prijatelja za vedno :)

« Odgovor #753 : torek, 22.05.2012 : 16:56:15 »

P.S., kaj so pa vse tiste diplome zadaj na zidu?  Smiley
Logiran

"Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh." Lord Byron
aska2005
midi

Sporočil: 3.513

« Odgovor #754 : torek, 22.05.2012 : 17:06:12 »

Kako prisrčen mladiček je bil Cheesy No sej so vsi Wink
Logiran

mešanka
midi

Sporočil: 870

Taja in Olly

« Odgovor #755 : torek, 22.05.2012 : 22:15:21 »

Lynn tvoji trije kužki so ful luškani Wink Sem pogledala temo, slikce, simpatični ste.

Na prvi pogled zgleda kot pliško Kiss

Sem prebrala, da ima Boni težave, kako pa je z njim sedaj, je kaj bolje? Počohaj ga še v mojem imenu, vsem trem pa pošiljamo s Tajo poljubčke in pozdravčke.
Logiran
Lynn
Sara S.
midi

Boni in Poppy

« Odgovor #756 : sreda, 23.05.2012 : 00:46:52 »

Mešanka, lepo da si se oglasila v naši temi Smiley Smiley, ja Boni ima kar resne težave s srcem... že več kot tri leta. Ravno danes sva bila pri veterinarju. Ga je pregledal, dobil je tudi neke kapljice za učke ker ima kar naprej vnete, rekel pa je tudi da se še vedno dobro drži glede na to da ima bolan srček, da je videti vesel in zadovoljen seniorček ter da se vidi da se zelo trudim zanj Kiss ljubezen in da največ pomaga ravno vsa moja skrb zanj ter zdravila... rekel je še da se naju spomni še ko sem ga kot deklica pred 11 leti prinesla v ordinacijo prvič pokazat in da se še spomni mojega neizmernega veselja ljubezen in da se vidi da za vse tri lepo skrbim... Smiley tako da sem bila vesela teh njegovih besed.... Smiley
Logiran

~Josh Billings

Lynn
Sara S.
midi

Boni in Poppy

« Odgovor #757 : sreda, 23.05.2012 : 01:08:37 »

Branka, veš da se strinjam s tabo da daš najprej prednost kužkom iz zavetišča, če ti ni do razstav mislim da je to res najboljša izbira... po pravici povedano, čeprav včasih zveni iz mojih ust kot da sem obsedena z razstavami in so mi všeč le psi z rodovnikom, bi sama z veseljem v svoj dom sprejela tudi kakšnega mešančka ali 'cigančka' (kot jim pravijo v določenih temah tukaj), tako da super da tako čutiš, jaz če bi le finance dopuščale bi takoj posvojila enega mešančka, da ne govorim da je tu v Grosuplju nek res miniaturni ciganski kužek ki mi je tako pri srcu da mu včasih ko vidim nesem kako konzervico in bi ga takoj vzela domov, ker je res nek tak zlat mali mali kuža, še manjši od Poppyja...
... je pa tudi res, da sem zaljubljena v kavalirje Kiss in da je to pasma mojega življenja tako da kavalirji bodo vedno pri moji hiši, je pa moja želja da bi nekoč posvojila tudi jaz še kakega prisrčnega psička iz zavetišča, ker je tudi tam veliko psov ki so mi zelo všeč. No zaenkrat so trije več kot dovolj... in če sem povsem iskrena bi imela še kakega kavalirja, ker to je pa res pasma ki je ne morem prehvaliti. Cheesy ker so naravnost čudoviti in se najbolje ujemajo z mano, mojim karakterjem in načinom življenja. Smiley

Branka, te diplome na zidu vzrediteljice od Kylieja so njena priznanja ki jih je dosegla na razstavah in podobno... Wink lahko ga kličeš tudi Sacha, jaz ga kličem Kylie ima pa še nekaj ljubkovalnih imen in sicer Karlos, Karlitos.. to nekako izvira iz Kylie oz, meni se je tako zazdelo, čeprav če bi ga nekdo poklical Sacha se nebi odzval, prav tako ne Poppy na svojo rodovno ime Quedo, ga pokličem včas za hec Quedo ampak nima pojma da je to on. Cheesy Wink

Aska, hvala, ja res je bil fuuuul prisrčen mladiček. Smiley Joj, danes pa očitno obujam spomine.... zdele sem se spomnila kako sem bila srečna ko smo šli ponj v Italijo z bratrancem, skoz sem ga preganjala naj hitro vozi da bomo kmalu prišli, vozili smo se 4 ure v eno smer in nazaj grede sva se ves čas igrala s Kyliejem na zadnjih sedežih.... Cheesy in se je kobacal po meni, joj sami lepi spomini... Kiss Sej je tudi on moj zlati srček. Kiss In potem ko smo prišli v Slovenijo sem ga šla pokazat še teti, in se spomnim da smo sedeli zunaj v neki restavraciji v Novi gorici, sem bila tako ponosna nanj Azn da ga sploh nisem spustila iz rok. Zelo rada imam tudi našega Kylieja, želim si le da bi se bolje razumela z Bončijem, med njima res ni neke energije in ga Kylie kar malo postrani gleda včasih, bog ne daj pa da bi bila skupaj ko jesta ker je Kylie zelo posesiven do svoje hrane... je pa vseeno super pes, kljub določenim pomanjklivostim ki jih ima... no zdej sem se pa razpisala... pevka
Logiran

~Josh Billings

Lynn
Sara S.
midi

Boni in Poppy

« Odgovor #758 : Danes ob 12:45:30 »

Ampak moram pa povedat da nisem vedela da imam jaz smisel tudi za mucke... tle ena soseda ima dve mucke in ko jih vidim včasih zunaj (ju imata na vrvici) jima mal prigovarjam in začneta mijavkat kot da bi se pogovarjali z mano, prav zanimivo se mi zdi in kar dobrikat se začneta in zvijat se ob mojo nogo, zelo lepi in prijazni mucki... Kiss Smiley

Se pa pri nas jezimo na tole vreme Tongue, včeraj nas je namreč dobil dež in tako sem spoznala kako se počutijo psi če dež po njih pada, ker sem šla na sprehod z Poppyjem in Bonijem sem šla kar brez dežnika, in po pol poti začne liti ampak res liti kot iz škafa, pa začnemo teči ampak seveda Boni ni mogel in potem sem se vdala v usodo in smo šli počasi nazaj proti domu in dež je lil po nas... Tongue no ja ko sem prišla do doma sem se potem posušila lase, in seveda tudi Poppyja in Bonija... Smiley upam da se to piškavo vreme ne bo nadaljevalo ker mi gremo kmalu na morje... jaz že odštevam dni, še en mesec in pol pa gremo... Wink
Logiran

~Josh Billings

Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  člani med seboj  |  živali naših članov  |  Tema: Vse o mojih treh najboljših prijateljih na štirih tačkah
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.