informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.05.2012 : 00:10:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Tema: Svetovna razstava psov, Salzburg (A), 18. - 20. 05. 2012
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Svetovna razstava psov, Salzburg (A), 18. - 20. 05. 2012  (Prebrano 4623 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
McKruster
maksi
**

Spol: Ženska
Sporočil: 2.536

« Odgovor #150 : četrtek, 24.05.2012 : 18:36:21 »

sestavljam rezultate od pudljev in ugotavljam, da je tale naša sodnica res ...  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

v vseh ringih pri pudljih (vseh je bilo 6) razen v našem, so mlade svetovne prvake podeljevali isto kot CACIBe (kar je prav na velikih razstavah ala WDS/EDS) ... noooooo .... naša je pa tudi to naredila malo "po svoje" in je podelila po barvah .... torej imamo pri kombinaciji siva, apriko, rdeča samica dve JWW (apriko je ni bilo). zelo fer in pošteno do ostalih v mladih v ostalih ringih  Lips Sealed Lips Sealed

Madona jo bodo kleli strokovni vodje, ko bodo poročilo za FCI pisali, slednja pa bo p**** Wink
Logiran

Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Tema: Svetovna razstava psov, Salzburg (A), 18. - 20. 05. 2012
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.