informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.05.2012 : 01:51:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  aktualno  |  mojpes.netovi partnerji in akcije za uporabnike!  |  Tema: Trgovina Gali&Nika
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Trgovina Gali&Nika  (Prebrano 25043 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
luna7
midi

Spol: Ženska
Sporočil: 6.715

« Odgovor #735 : četrtek, 24.05.2012 : 13:00:43 »

Že vidim, kako bom jaz tole kupila za Samota in potem se boste lahko na licitacijah greble za Mišjilov, ker moj trapast maček ne bo razumel kaj naj z njim dela!  Angry
Hehe, mišjo družinico na podlagi smo razdružili, ker tudi naši niso vedeli, kaj naj z njimi, ki so pršraufani v podlago. Boni pa je že vedela, da se da podlago odtrgat.  Angry
Male miške smo rešili večne pritrditve v podlago in jih jim dali življenje na tleh (federce smo odstranili). Zdaj maha samo mama miš in je veliko bolj zanimiva.  Wink
Logiran
No Jinx
midi
**

Sporočil: 2.474

« Odgovor #736 : četrtek, 24.05.2012 : 13:08:53 »

No Jinx, ti posodim mojo za probat, pa če bo Samotu všeč se potem odločiš za nakup Smiley.
To bi bilo super - hvala!  Kiss
Logiran
vesoljka
nekaj malega že vem

Sporočil: 157

« Odgovor #737 : četrtek, 24.05.2012 : 19:33:18 »

Mi smo tudi že dali depilacijo in amputacijo čez - takole je bilo pa prvo srečanje:

http://www.youtube.com/watch?v=VkaT50qUsE4
http://www.youtube.com/watch?v=IwAQC7cmkvg

Royalty, mačji gurman, ki od Sanabelle je izključno Lamb, od RC dva izmenično in od Grain Free NOBENIH, je z užitkom zmazal obilno porcijo N&D Lamb, ga je bilo (enkrat za spremembo) prav lepo gledat, kako se baše z briketi in že malo nervozno išče, če je kje še kak ostal. Happy, happy!!!  Cheesy Aja, pa glede na to, kako zelo so všeč tudi Lusiki (običajno mora kak briket s police "past", ker drugač se mi srce trga), se verjetno oglasim spet kmalu...  Roll Eyes  Sej za pse ne morejo biti kaj bistveno drugačni? V vsakem primeru pa pač po večjo mačjo vrečo.  Smiley
Logiran
sanco1a
midi

Sporočil: 4.192

« Odgovor #738 : četrtek, 24.05.2012 : 22:30:33 »

Za pse so enakih sestavin, samo razmerje je drugačno, seveda.
Jaz sem tudi čisto hepi, da je končno enkrat res dobra in zdrava hrana, ki jo še Jacova izbirčna rit obužuje.  Wink Wink
Logiran
Royalty
mega

Spol: Ženska
Sporočil: 3.348

« Odgovor #739 : četrtek, 24.05.2012 : 23:13:54 »

hehe, Lucy faca, kako obdeluje ubogo Šip  Cheesy:Smiley.

vesoljka, sem vesela za tvojega mačjega izbirčneža, imam pa tudi kataloge od N&D hrane, škoda ker ti nisem že danes enega dala, pa bi lahko bolj podrobno pogledala. Bova pa tudi sestavo in razmerja na mačjih in pasjih žakljih preučili ko se naslednjič oglasiš, je žal še ne znam na pamet Tongue.
Logiran
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  aktualno  |  mojpes.netovi partnerji in akcije za uporabnike!  |  Tema: Trgovina Gali&Nika
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.