mojpes.net

Kajin kotiček => Arhiv Zavetišča Horjul => Sporočilo, začeto od: Smetka , četrtek, 14.09.2006 : 11:51:09Naslov: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , četrtek, 14.09.2006 : 11:51:09
Iskat sem šla Dakar, stara je cca dve leti in pol, breja, lačna in žejna. Okoli vratu je imela prav na tesno zavezano vrv, ki se običajno uporablja za perilo obešat  ???. Malo je prestrašena, sicer bo pa v nekaj dneh zagotovo postala prav prijazna punca.
Kakorkoli...psička ni kos perila, niti ni nekaj, kar sklofaš, če ni dovolj hitro suho  :(...in iskala bo skrbnika, ki mu je to jasno.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , četrtek, 14.09.2006 : 12:06:57
http://www.moj-album.com/slike/1601452/wSGzVk1sfUMk9cGJ.jpg
http://www.moj-album.com/slike/1601452/TGcShEI8msYll3j7.v.jpg


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , torek, 26.09.2006 : 17:24:52
Dakar je bila danes sterilizirana. Lp vsem.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , torek, 26.09.2006 : 21:21:07
Sem pogruntala eno novo metodo hitrejšega bujenja steriliziranih psičk  :). Dakar je bila še malo zaspana, ko je prišla domov, pa sem jo naselila v dnevno sobo vsaj za čez noč. Sicer v kletko, ampak tako mehko postlano in toplo...je spala kot top naprej, dokler je ni prišla Simi od blizu pogledat  ;D :P in Dakar je nenadoma in v hipu povsem budna  :o. Očitno ji muce niso najbolj pri srcu.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 06.10.2006 : 01:05:27
Dakar danes ni bila ravno navdušena nad množico ljudi na našem dvorišču, se pa sicer počuti dobro.

Erika (najditeljica), tebi pa hvala. Si pokrila večji del stroška za sterilizacijo s svojim prispevkom.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , nedelja, 15.10.2006 : 18:54:39
Dakar je precej bolj neobremenjena z okoljem, kot je bila. Včeraj je šla na sprehod z najditeljico, pa sta se lepo razumeli. Pripravljena za odhod v nov dom. Psička, ki ni primerna za čuvaja ali kaj podobnega  :), pač pa za člana družine. Lp vsem.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: steva cenejac , ponedeljek, 23.10.2006 : 14:31:23
Tale Dakar lahko služi tudi kot učenje odvajanja strahu pred rotiji. Iz lastnih izkušenj...


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , torek, 24.10.2006 : 21:08:10
Mi je zelo žal, če bom s tem sporočilom zrušila kakšno predstavo. Dakar v nekaterih okoliščinah ni kuža, ki bi uspešno razbijal "mite" o rotvajlerjih. Iščem odgovornega skrbnika, ki se bo tega zavedal. Niti slučajno pa ni namenjena čuvanju česar ali kogarkoli, ker ob rahlo povzdignjenem glasu dobesedno pade po tleh. Kaj šele, da bi se kdo zadrl.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: saska , sreda, 25.10.2006 : 18:07:19
Smetka kako se pa Dakar obnaša do drugih psov in psičk? a mačk sploh ne mara ali se jih samo boji?


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 27.10.2006 : 16:31:41
Ne, mačk zagotovo ne mara. Drugi psi in psice je ne zanimajo in je prijazna, razen če ji kdo nakaže, da bi ji kaj hotel grdega storiti. Bi se v takem primeru zagotovo postavila zase z vsemi štirimi.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Xena , nedelja, 29.10.2006 : 00:15:17
Baba jezična..... sam poglejte tale jezik:    ;D

(http://www.moj-album.com/slike/76039/G6ohkSysd7gFP998.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/76039/6fDwLBCcsCwXsNk1.v.jpg)

lp, Katarina


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: dog_lover , ponedeljek, 06.11.2006 : 19:27:33
To je punca in pol.  :-* Pa kar naprej lupčke tala. Na spehodu je izredno pridna, ne vleče, počaka, uboga. Čohala bi se pa tudi non-stop. :)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Royalty , nedelja, 10.12.2006 : 22:03:22
Včeraj sva v večerni rundi, s fantom dobila za sprehodit Dakar :). Kužica je prava fedra, polna energije :D Moj fant je bil čisto navdušen nad njo, ker mu je ta pasma že od nekdaj všeč. Rada se boža ja, pa  :-* tala. Ker sem jo na začetku podkupila s piškotkom, je ves čas sprehoda gledala, če imam še kaj v žepih. Ko zalaufa proti tebi, pa se res kar malo zemlja zatrese, samo ker imava nekaj izkušenj z Rotiji, se nama niso nič hlače tresle, ker je že takoj na začetku pokazala, da je ena dobrovoljka. Vsekakor mora najti primernega lastnika, takega ki ji bo lahko nudil veliko gibanja, da pokuri energijo in pa da je poznavalec pasme. Tudi midva drživa pesti, da ga čimprej najde.

Lp,

Damjana


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: TinkaraC , četrtek, 14.12.2006 : 16:22:50
V imenu sestre, ki jo je s prijateljico peljala na sprehod včeraj (namesto mene :(), sporočam, da se jima je Dakar usedla v srce in sta obe nad njo navdušeni. Resnično prava pesjanka, kot je treba. Na žalost nobena od njiju nima možnosti, da bi jo posvojili. Dakar en :*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Tecka , petek, 15.12.2006 : 20:09:57
Smetka: Je Dakar res absolutno nezdružljiva z mucami?
Namreč sodelavka je prebolela svojega rottija (umrl lani poleti) in študira, da bi ga kupila. Glede na to, da rabi kavč psa, pa bi ji mogoče Dakar ustrezala (starost in spol ji nista pomembna, samo da je rottiju podoben pes). Če sklepam po njenem pokojnem pesjanu, bi se ji prav lepo godilo, sicer veliko (5 sobno) stanovanje v majhnem blokcu, z veliko zastekljeno teraso, živi s partnerjem, ki je nek direktor in skoraj vedno doma (na firmo hodi samo za kakšen sestanek), tudi ona 80% svojega dela opravi doma.
Ima pa tudi enega starejšega mačkona... Zato sprašujem, preden jo pošljem k tebi in se zaljubi... ;)
lp
T.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , sobota, 16.12.2006 : 12:34:44
Res je, absolutno nezdružljiva z mucami. Žal...ni niti za poskušat.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: kaalen , sobota, 30.12.2006 : 17:49:19
Dakar je ena super kul kužika. Danes smo jo peljali na sprehod in čeprav smo se je na začetku kar malo bali, smo s sprehoda prišli navdušeni. Ful je živahna, rada se podi za palcami in te tako ljubeznjivo pogleda ko jo počohaš, da se ti kr srce stopi.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , nedelja, 31.12.2006 : 13:15:02
Dakar se ni treba bati. Ne dajem ven tistih, ki bi bili kakorkoli ob normalnem sprehodu nevarni. Dakar je ena vesela rotvajlerka, nikomur nič hudega noče. Nasprotno - prej se ona ustraši človeka, če "izvaja" kakšne nagle gibe...pridna punca je. Predvsem pa išče nov dom. Morda bi lahko rotvajlerski navdušenci na kakšen način lahko pomagali pri iskanju?


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 23.02.2007 : 12:15:47
Dakar je nazaj in išče nov dom. S tem so se ji sicer zmanjšale možnosti za posvojitev na minimum, ampak tako je.
Marsikateri komentar v temi bo pobrisan, ostale bodo osnovne informacije in fotke. Vse ostalo za morebitne posvojitelje na mojem telefonu.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: dog_lover , petek, 23.02.2007 : 14:51:00
Ah, ja, se zgodi. Če ne gre pač ne gre, a ne? Sem pa že večkrat (tudi zdaj pri Capiju) ugotovila, da nekateri psi in ljudje pač ne gredo skupaj. Kolegica je imela kokeršpanjelko, s katero se nikakor nista ujeli (psička je ni ubogala, je renčala nanjo, se ji ni pustila božati itd...), zdaj pa je pri njeni teti, ki z njo nima nobenih težav. Kolegica ima drugega psa, s katerim popolnoma normalno funkcionirata.
Verjetno ni z Dakar nič narobe, z njeno posvojiteljico pa prav tako ne. Se pač nista ujeli. Ni bilo kemije. Ta-prave povezanosti in zaupanja. Tako si jaz razlagam vse skupaj, po svojih dosedanjih izkušnjah.
Smetka, počohaj mi Dakar, pa ji kakšnega 'lupčka' na noseka pripopaj namesto mene.  :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Xena , sobota, 24.02.2007 : 02:06:30
Od prve konfliktne situacije naprej sem pisala in govorila, da je treba z Dakar v šolo.

Micika, škoda, ker se po najinem telefonskem pogovoru niste odločili priti, saj sva se (upam) razumeli, da lahko začnete pri azilaših TAKOJ.

lp, KatarinaNaslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , sobota, 24.02.2007 : 09:58:12
Govorim in pišem slovensko, opozarjam, zahtevam, se na glavo postavljam, težim, sem zoprna....prijazna. Nič ne pomaga. S psom, posvojenim iz zavetišča ali s psom, ki ga pač imate oziroma dobite/kupite kjerkoli, je potrebno delat in se obnašat odgovorno. Dakar je prišla nazaj, Rokerja gledam na fotkah, spuščenega!! v Tivoliju, skratka vse je super in fajn.
Pa je daleč od tega. Nobene realne predstave o tem, kaj je odgovorno skrbništvo, ni. Ker pogodbeno ne morem zahtevati obveznega šolanja, bom pač oddajala le tiste, ki so vsaj načeloma za oddat brez pričakovanj, da gre lahko kaj narobe. Kaj naj pa z ostalimi? Jih uspavam, ker tule funkcionirajo, drugje pa očitno ne? Nočem prevzeti odgovornosti za to, da bo kdo od naših kdaj komu naredil kaj hudega, res ne.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Žiži , sobota, 24.02.2007 : 10:15:13
joj, kako me talo spominja na našo zgodbo z Žiži, čeprav se naša kosmatinka po teži res ne more primerjati z Dakar.

jo je pa prejšna posvojiteljica opisala, kot pravega malega vražička, ki gre vse pred njo in idealno za uničevanje stvari, pa me je ravno njen post pritegnil in odziv forumašev, ki so bili na strani Žiži. No pa se je pri nas izkazalo, da je popolnoma ubogljiva in pridna psička, ter niti sledu o njenem grdem vedenju, še več, tako pridnega, ubogljivega in smešnega psa še nisem videla, torej do konca neproblematična.

Dakar res potrebuje nekoga, ki bo znal z njo in se učil skupaj z njo, če pravi Polona, da je neproblematična potem ji verjamem, samo pravega še čaka in kot sem nekje prebrala , mi izbiramo, pes izbere.

LepDan


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , sobota, 24.02.2007 : 10:20:19
Ne, Polona ne pravi, da je neproblematična...pravi, da je rotvajlerka, ki potrebuje vzgojo. Če jo ima, je neproblematična.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: sarabenji , sobota, 24.02.2007 : 10:36:08
težko mi je brati vse to. ker mi koncept renčanja na vse živo, vlečenja na povodcu in zavračanja enega od človeških članov ''krdela'' ne gre skupaj s podobo dakar. dakar, kot jo poznam sama - veseljakinje, razigrane pootročene punce, ki je premagala svoje strahove in sedaj sproščeno sprejema življenje. zdi se mi, kot da gre za veliko pomoto: ne, ne morete govoriti o tej isti dakar... najbrž govorimo o dveh različnih psih...

pa vem, da gre za istega psa. ker vem, kako nemogoče se je obnašala moja psica, ko je prišla z dvournega sprehoda z osebo, ki ji ni postavljala omejitev, kot jih dobiva od mene... po nekaj takih sprehodih sem se enkrat za vselej odpovedala možnosti, da bi moj pes šel kadarkoli s kom drugim na sprehod, saj so bile potem vedno kregancije med nama, da smo spet vzpostavili pravo hierarhijo... in to po enem samem sprehodu. ja, saj vem, ti ljudje dejansko govorijo o dakar.

ampak hkrati tudi o svojem neznanju. žal se niso odločili za strokovno pomoč kakšnega inštruktorja. zakaj, tega ne vem. mi je pa žal za psico, ki je spet menjala okolje in za smetko, ki bo morala vložiti še toliko več energije, da bo dakar poiskala primeren dom. zakaj je to tako težko? nimam pojma. včasih se mi zdi, da vsi tisoči psov, ki živijo v sloveniji, sploh niso razumljeni s strani tisočev ljudi, ki zanje skrbijo. (govorim seveda o ljudeh, ki jim je mar za lastne pse, ne o tistih, ki jim je pes kos opreme pred bajto.0) kot da ljudem ni jasno, kakšni psihološki vzvodi so v pasjih glavah... kakšno sporočilo daješ psu, če mu pustiš, da te vleče na povodcu in kam bo to pri psu, kot je RW, pripeljalo... kakšno sporočilo daješ psu, ki te že itak ne upošteva, celo renči nate, če mu pustiš, da ti čez naročje pleza do krofa v tvoji roki... itd.

draga, dakar, žal mi je, da si nerazumljena od vsega začetka spet pristala pri smetki. da se o tebi pišejo grozne zadeve, za katere niso odgovorna sama. da si dobila napačno sliko sveta, sveta, v katerem ti je bilo dovoljeno delati po svoje. hkrati sem vesela, da se še spomniš ''pravil igre'' pri smetki in jih brez izjeme upoštevaš. upam, da se bo našel kdo, ki te bo razumel takšno, kot si, z vsemi težnjami (včasih nasprotnimi), ki si jih zmožna in brez pretirane romantike. naj se že enkrat od nekje pojavi ta oseba! 


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: MaxyTT , sobota, 24.02.2007 : 11:13:42
Bom še jaz nekaj malega pristavila glede ene moje izkušnje, čeprav se tiče Dakar samo posredno. Tule v našem kraju ima nekdo rotija, ki ga že par let srečujem tudi na sprehodih (tudi še s prejšnjih kužkom). Srečanje na sprehodi s tem psom je bila zame prava muka in strah, saj nikoli nisem vedela, ali ga bo tej osebi uspelo obdržati in ko smo šli drug mimo drugega, pa čeprav je bilo med nami ponavadi par metrov, se mi je kamen odvalil od srca. Stik s tem kužkom sem potem za nekaj mesecev izgubila, ker so se zaradi izgube prejšnjega kužka nehali moji pasji sprehodi in sedaj februarja sva z Neli zopet prvič naleteli nanj na sprehodu. Mene je kar stisnilo. Ampak, kuža ni popolnoma nič reagiral. Haloo, to je pa nekaj novega?!?! Nič mi ni bilo jasno. Slučajno sem sedaj videla, da je ta kuža tudi v pasji šoli za azilaše pri Xeni, ki jo obiskujeva tudi z Neli in očitno mu je šolanje res "dobro delo". Tega kužata me je bilo res strah, sedaj pa je kuža z očitno pravilnim in vztrajnim šolanjem dosegel tudi to, da se lahko na sprehodih očitno mirno srečamo. Ne vem, kako ta kuža drugače funkcionira, ker ga ne poznam, srečali smo se, odkar imam Neli, dvakrat in obakrat nobene reakcije z njegove strani. Hočem samo to povedat, da očitno se da s šolanjem marsikaj doseči in morda res škoda, da se Dakar ni takoj vključila v šolanje, ko ste jo posvojili.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: delavec@amis.net , sobota, 24.02.2007 : 11:51:42
Jaz pa bi rada pristavila le glede trditev, da naj bi pes izbral skrbnika, da potem dobro skupaj funkcionirata. Pri nas to sploh ne drži. Prvega smo našli zavrženega in s polomljenini rebri, prestrašenega tako, da si na začetku tudi jesti ni upal, če smo bili blizu njega, da ne govorim kakšen stres je doživel, ko je videl palico ali metlo v človekovih rokah, skratka živ dokaz, da je bil zelo maltretiran s strani ljudi, ki so ga zavrgli. Je tako renčal, da je bilo joj. Z potrpežljivostjo, vztrajnostjo in šolanjem je danes, ko ima skoraj štiri leta povsem neproblematičen pesjan, če ne upoštevam njegovegih užitkov pri razkopavanju krtin, kar mu do neke mere pustimo vendar potem luknje zasujemo nazaj.
Psičko pa smo si ogledali preko slike na forumu, se z društvom zmenili, da nam jo pripeljejo, da vidimo ali jo bo naš pes sprejel kar je bilo edino, kar se nam je zdelo pomembno. Jo je sprejel in od tistega dne je naša. Ni popolnoma nič ubogala, se ni znala igrati, je imela uničene zobe, bila je kot kupček nesreče zaradi bolečin od zobobolov. Takoj smo jo odpeljali na popravilo zob in šele potem je postala živahna, igriva, laja nonstop, kar tako v prazno, uboga že malo bolj, preveč pa od nje ne mislimo zahtevati, ker bo letos dopolnila že osem let. Skratka oba sta naša srčka, s katerima imamo veliko veselja in imamo ju radi takšna kakršna sta.
Hočem povedati, da je potrebno le nekaj dobre volje, odgovornosti in vztrajnosti, pa se da skoraj z vsakim kosmatinom lepo živeti skupaj.
Več ko smo morali truda vložiti vanju raje ju imamo in ko vidiš kako zelo se je ves trud izpačal si srečen sam in srečna je tvoja žival.
l.p., Janad     


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: civava , sobota, 24.02.2007 : 12:42:18
Večina se pač ne zaveda koliko energije oz. ukvarjanja je potrebno vložiti že v neproblematičnega psa, da sta zadovoljna oba lastnik in pes. O tem koliko energije in volje, predvsem volje je potrebno za psa, ki ima kakršenkoli problem pa..... Strokovna pomoč se v takih primerih najbolje obnese.

Vendar je vredno, vsaka minuta, ki se jo posveti psu se obrestuje. Maščuje pa se vsaka nedoslednost, tudi pri neproblematičnih. Govorim iz lastnih izkušenj. Splača se na začetku malo bolj potrudit.

Take zgodbe kot je tale postajajo na ta način res samo še slabše. Predvsem za psa. Žal. Res žal in žalostno. :(


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Zivc , sreda, 28.02.2007 : 21:13:43
Bila danes na hribčku in med drugimi sprehodila tudi Dakar. Ko je dobila fleksi  "za vrat", je ritka kar šibala levo, desno od navdušenja. (Jaz pravim, da brezrepi psi mahajo z ritko). In sva šli. V eno smer malo hitreje - Dakar, jaz ne! - ker je bilo treba vse prevohat, pa skakat, pa za palčko laufat, pa sploh in oh bit aktiven. Rezultat je bil relativni poleg in jezik iz gobca nazaj grede. Za piškotek še vedno naredi vse. Sedi ji gre tudi za palčko. Za foro sem probala lezi in piškotek pod gobček, pa je to tud šlo. Rabi samo še pravega vodnika.

Ampak tole njeno skakanje bi bilo treba posnet s kamero. Se odrine z vsem 4 na enkrat in res zgleda kot ena gorska koza. Pa še tak navihan otročji pogled spravi skupaj - dej še ti, no.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: drobtinica , četrtek, 01.03.2007 : 13:51:07
Bunkica, prav gotovo je včeraj uživala s teboj.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: zmago , petek, 02.03.2007 : 23:20:02
Danes me je Dakar vso preljubčkala, jaz pa sem jo v zameno  prečohala. Res je prijazna in vesela psička.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: šnapi , ponedeljek, 05.03.2007 : 11:18:40
Ja res prijazna in pridna kužika željna čohanja in pozornosti. Na sprehodu troši svojo energijo z dirkanjem gor in dol in točno ve kdaj je konec fleksija in da je treba zamenjati smer dirkanja. Včeraj je hotela Smetki na vsa način priskrbet dovolj kurjave in je zato za sabo šlepala ogromno vejo  :D


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , torek, 06.03.2007 : 11:35:40
Za Dakar nobenega zanimanja.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: svrk , torek, 06.03.2007 : 12:35:01
Njen čas bo še prišel  ::)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 06.03.2007 : 21:43:23
Za Dakar sem bila pa prepričana, da bo zanjo en kup interisentov, takšnih odgovornih še pred iztekom karantene. Sicer pa je ponavadi tako, kdor dolgo čaka, dočaka krasne posvojitelje  :) .

l.p.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: pridna , nedelja, 11.03.2007 : 18:51:12
Tale baba je danes cel dan talala lupčke čez ograjo... Čim sem se približala je dajala tačko (jeziček itak skos laufal) in prosila za pozornost. Pa še rito je nastavljala  :D Zlato bitje ful. Predvsem zgleda hudo nežna divjakinja  ;)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 16.03.2007 : 17:18:51
Dakar je v novem domu, lp vsem.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: drobtinica , petek, 16.03.2007 : 17:22:01
Srečno punca, upam, da tam tudi  ostaneš za zmerom. Sem vesela, več pa ne bom spraševala.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: skogkatt , petek, 16.03.2007 : 17:29:34
Wow  :o Dakar, želim ti vso srečo, vse najtaboljše v novem življenju  :-* Pa javi se nam kaj!
Tvojim lastnikom pa ogromno rotvajlerskega veselja!!!  ;D BRAVO VSEM!


Kak sem jaz vesela :D


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 16.03.2007 : 17:36:29
drobtinica, tokrat ni šla na kavč, če si to mislila vprašat...bo imela pa dostojno pasje življenje bolj na samem. Upam, da bo šlo.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Nika2 , petek, 16.03.2007 : 17:40:20
oh, super, da je najdla nov domek:)
Upajmo, da ji bo ugajal;)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Jolly1 , petek, 16.03.2007 : 17:58:15
O lepo presenečenje. Super Dakar, pridna bit!  :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: cac , petek, 16.03.2007 : 17:59:57
ooooo tole pa je presenečenje :D
Dakar zdej bodi pa pridna :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: drobtinica , petek, 16.03.2007 : 18:55:39
drobtinica, tokrat ni šla na kavč, če si to mislila vprašat...bo imela pa dostojno pasje življenje bolj na samem. Upam, da bo šlo.

Ne, ne, nisem mislila to vprašat. Moj post je bil spisan v smislu, da sem tako vesela, da je vse ostalo odveč.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: fetta , petek, 16.03.2007 : 18:58:53
Srečno, Dakar!
Pa naj bo novi dom tokrat res pravi!  :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: takoda , petek, 16.03.2007 : 19:03:28
Dakar, bolj na samem, vendar ne boš sama se mi zdi. Morda je to tisto, kar rabiš. Želim vse naj-naj tebi in posvojiteljem. Iz srca. :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: MaxyTT , petek, 16.03.2007 : 19:39:18
Superca!!!!!!!  :-* :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: fortuna , petek, 16.03.2007 : 19:50:08
Oho, superca.

Srečno Dakar!


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: ka ty a , petek, 16.03.2007 : 21:13:29
Super!Srečno Dakar za vedno.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: šnapi , petek, 16.03.2007 : 21:15:53
Super fajn srečno punca  :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: dog_lover , petek, 16.03.2007 : 21:39:04
Ekstra super duper novica.  :D
Dakar, pridna bodi, pa lepo se imej! :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: svrk , nedelja, 18.03.2007 : 20:42:38
Amen  :)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , nedelja, 18.03.2007 : 21:07:56
Amen bo, ko mine še 14 dni.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: fortuna , nedelja, 18.03.2007 : 21:49:24
Amen bo, ko mine še 14 dni.

Zakaj Smetka? Imate kakšen ti. rok?


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , nedelja, 18.03.2007 : 21:54:49
Ja. Želim, da posvojitelji upoštevajo navodila, ker hočem, da ostane takšna, kot je tu: neproblematična. Sem prvič omejila posvojitev na tak način.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: fortuna , nedelja, 18.03.2007 : 22:19:11
Res srčno upam, da se bodo posvojitelji držali navodil in da Dakar ne bo več iskala doma.

Če si ga je pa kater pes toliko zaslužil kot ta punca ... no, vsak si ga, vendar ...


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: zalarjeva , nedelja, 18.03.2007 : 23:01:07
Upam da se bo vse srečno izteklo in je končno našla dom za zmeraj!


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Pmaxi , nedelja, 18.03.2007 : 23:17:59
A nam boš kaj poročala, da bomo lažje tudi mi preživeli teh 14 dni?


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Sleepy , ponedeljek, 19.03.2007 : 13:25:08
 :D Ma joj, zadnji hip sem ujela vse tele legende  :D  No, pa naj bo tokrat zadnjič!  (http://cosgan.de/images/smilie/tiere/g025.gif)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 19.03.2007 : 14:01:05
Jesssss!  :D Dakar, zdej pa res srečno! :-*

Lp Polonak


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Micika , sreda, 21.03.2007 : 10:51:28
Sele sedaj videla... joooooj kako zelo sem vesela za to crnuhinjo!!! Drzim pesti da bo vse OK. Dakar, posiljam ti en veeeeeeeeeliik objem! Bodi pridna in predvsem srecna!


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: takoda , sreda, 21.03.2007 : 10:53:12
Micika, dobrodošla nazaj na forum! Ja, lepa novička tole o Dakar, ne? Je punca vseeno srečnica. Sedaj pa držimo pesti, da se bo tokrat obneslo. Da bo za vse najbolj prav in brez travm.
lp


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Smetka , petek, 30.03.2007 : 11:36:11
Dakar ostaja v novem domu.


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Gargamel , petek, 30.03.2007 : 11:48:32
Super :D


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: svrk , petek, 30.03.2007 : 12:09:12
Jim vsem privoščim eno lepo življenje.  :)


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: cac , petek, 30.03.2007 : 12:44:57
Dakar pridna bit :-*


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: takoda , petek, 30.03.2007 : 14:20:16
Juhuhuhuuuu :D Dakar enga :-* pa pridna vwem da boš še naprej


Naslov: Re: Kranjska rotvajlerka Dakar
Poslano od: Zivc , petek, 30.03.2007 : 17:50:42
Uh, sem si oddahnila.

Torej, Dakar, "poskušaj" pazit na dobro družinsko ime (drugič!  8) ) pa ne pozabit skakat kot ena mala gorska kozica, ker si tko fino lušna takrat!!! Mej se!  :-*  :-*

Ammmm, Smetka, a je skrivnost, v kateri konec Slovenije se je preselila?