mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: vis in nox , sreda, 05.12.2007 : 13:33:19



Naslov: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 05.12.2007 : 13:33:19
Pri nas pa domuje kar 5 horjulčkov. In sicer smo pred dobrim letom dni, ko smo se po dolgem tuhtanju odločili za muco (pa da ji ne bo dolgčas raje dve), dobili v Horjulu sestrici: sivo tigro Vis in črno (če zelo dobro pogledaš tudi črno-rjavo tigro) Nox. Imeni je izbrala hčerka, ki je tudi njuna uradna posvojiteljica in so latinska ter pomenijo: Vis=moč, Nox=noč. Lanskega septembra smo za zavetišče Horjul tudi prvič slišali, ko smo iskali muco najprej v Gmajnicah, pa jih tam niso imeli.

Letos avgusta sva s hčerko ugotovili, da je pri nas strašno pomanjkanje mačk, zlasti za čohanje, kajti Vis in Nox sta ohranili kar dobršen del samostojnosti in nam bolj poredko dovolili božanje in lupčkanje, da o jemanju v naročje sploh ne govorimo.

Uspeli sva prepričati še glavo družine in pridružila sta se nam še bratca Pajo in Cuc, Krkina otroka. Ta dva mačka sta pa zlata v vseh pogledih (celo po barvi). Največja crkljivca pod soncem, govorca (nikoli tiho), predatorja, da jima ni para, da sploh ne vemo, kako smo lahko živeli brez njiju.

Vis in Nox sta sicer doživeli strašen šok ob njunem prihodu, saj si tudi v sanjah nista mogli predstavljati, da v stanovanju lahko živijo še druge živali (ok še faraonke, ampak se jih skoraj ne vidi). S časom pa sta se sprijaznili in ni več redek pogled na uživača Paja, ki ga Vis liže po glavi, Nox pa po riti.

Pa še nam (beri: mi) ni bilo dosti! Ker so strokovnjaki svetovali, da je muc že dovolj, lahko pa se jim pridruži pes, sem toliko časa prosila, da sem izprosila Ajo. Aja je taka prijazna, nežna kužika, ki ima rada vse: ljudi, muce, kužke, igrače, postelje... Ne mara pa briketov (ampak se malo posili z njimi, da me potolaži) in pokanja. Slednjega se strašno boji, zato odhaja na večerne sprehode samo zato, ker moram jaz pretegniti noge, ona se pa med tem (ko je že ravno zunaj) polula. Ampak, ko poči prva petarda (pa čeprav v Mariboru), je pa vsega dovolj in po najkrajši poti zdrviva domov. Potem se (po umivanju nog) crkljava na postelji, se krtačiva in maževa s kremo, dokler ne zaspiva. Ko gre spat tudi glava družine, se Aja preseli (skoraj prostovoljno, saj jo jaz samo utesnjujem) na svoj ležalnik, ki ji ga čez dan seveda zasedajo mački.

Da bi bila predstavitev še boljša, bi seveda zraven sodila še ena gasilska fotka. Ker pa sem glede tega bolj ..., bi prosila koga, da mi pri tem pomaga (mu pošljem fotko).

Janja


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , sreda, 05.12.2007 : 13:38:28
janja, kar meni pošlji fotko. :)

lp, Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: TinkaraC , sreda, 05.12.2007 : 13:39:08
Janja, polna bajta! Kul :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: skogkatt , sreda, 05.12.2007 : 13:41:48
Kako vam velja :D Kar pet Horjulčkov imate, nekateri mi pa niti enega primerka teh neprecenljivih raritet :-[ ::) :P ;D

Uživajte! :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , četrtek, 06.12.2007 : 02:35:32
Vi ste moji idoli! In vaša "glava družine" je zakon  ;)
(naša "glava" je še vedno gluha za vse prošnje  >:( )


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Smetka , četrtek, 06.12.2007 : 22:57:32
Vi ste moji idoli!

Moji tudi. Jaz tudi sanjam o dnevu, ko se bom zbudila s petimi horjulčki....


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 06.12.2007 : 23:44:19
Ha, ha Smetka, ko se bo zbudila samo s petimi, ne s petdesetimi...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , nedelja, 16.12.2007 : 00:20:36
Vis in Nox-kako je z Pajovim lulanjem?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.12.2007 : 13:44:45
Poscanček je Cuc in kar ne zdi se mu, da bi se odvadil lulanja v posteljo. Zdaj, ko sem že najmanj 20 oprala svojo in moževo posteljo, spalnico zapiramo in spuščamo živalce samo pod nadzorom.

Pajo se je pa strašno zredil, pri 8 mesecih ima že 5,5 kg, pa bolj majhen je. Novi RC briketi za lepo dlako so mu tako všeč, da se kar naprej pase v skledi. Samo kaj naj pa naredim, ko so pa ostali trije taki suhci.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , nedelja, 16.12.2007 : 16:45:19
Se opravičujem za napako. Me je samo zanimalo,če ste mogoče rešili to težavo,ker se je naš junak prvič po nekaj mesecih zopet polulal na kavč.
Tudi mi imamo veliko težavo s težo-Rocco je resnično debel! Ko sedi,mu je fajn videt za celo pest odečnega sala in me počasi že malo skrbi zanj. Problem je v tem,da je Nike bogi suhec in hodi večkrat na dan jest čisto po malo (briketi in mačje konzervice). Nike je poleg tega hudo izbirčen in mu moramo nonstop spreminjat okus in znamko briketov. Je pa tudi Rocco v zadnjem času postal bol fina ritka-niso več vsi briketi dobri. Poleg vsega pa še konstantno krade psu hrano iz skledice.
Ne vem več kaj narediti,da bo en shujšal in drugi ne bo.
Če imate kakšno rešitev, mi jo prosim sporočite. LP


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ticka , ponedeljek, 17.12.2007 : 00:34:43
Kaj pa če jim daste za jest v različne sobe in bajsiji pač nimajo vstopa v drugo sobo, dokler suhci se papcajo?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , ponedeljek, 17.12.2007 : 10:43:03
Kaj pa če jim daste za jest v različne sobe in bajsiji pač nimajo vstopa v drugo sobo, dokler suhci se papcajo?

Hmmmmmmmmm-že tako sem morala hrano premaknit iz dneve sobe v zgornjo čajnico,ker je pes vedno pojedel vse brikete.
Nike vedno ko jima štimam za jest,skoči na pult in že tam popapa. Problem je v tem,da Nike je vedno zelo malo-po par briketkov večkrat dnevno. In če hrano umaknem v drugo sobo in jo zaprem,ne more priti do nje tačas ko smo v službi in ponoči,ko se najbolj mastita.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 17.12.2007 : 11:33:21
Pri nas imamo majhno stanovanje in želim, da imajo živali čim več možnosti za bivanje. Aja dobi hrano samo zjutraj, se pa napoka, ker dobi mešanico briketov in konzerve. Vmes so seveda še priboljški. Mački pa imajo brikete na voljo 24 ur  (ves čas po malem prigrizujejo - kot pri king-roy) in sicer na kuhinjskem pultu, da jih Aja ne doseže. Jih pa včasih Pajo in Cuc mečeta dol Aji! Vržeta ji tudi gobo za posodo pomivat, potem jo pa Aja raztrga na male koščke. No, mački dobijo zjutraj še malo konzerve (kakšno specialiteto), zvečer pa mleto govedino. Ko odhaja mož v službo, jim pa da še priboljšek - kar v vrsti čakajo!

Pri Aji je potrebno zelo paziti, da ne poje kakšne neumnosti. Je zadnjič pojedla kožušček od miške, s katero se igrajo mački. Na tleh je ostala samo zmaličena plastika, da nisem mogla ugotoviti, kaj je to. Potem sem videla, da na elastiki ni več bingljajoče miške. Scenarij mi je bil takoj jasen - vrvico je pregriznila Nox, ki to rada počne, miška je padla na tla in Aja si je privoščila zajčji kožušček.

Aja in Pajo sta že kar prijatelja, malo je pa še problemov, kako bi se skupaj igrala. Oba bi se rada, govorita pa različne jezike in se ne moreta sporazumeti. Ampak bo!

Spoznala sem tudi čarobno moč priboljškov! Imeti jih moraš polne žepe, pa Aja postane čudežno učljiva. Zdaj obvlada "poleg", kar zahtevam predvsem pri prečkanju ceste. Ko čakava na semafor je "sedi" in "čakaj". Če vse ok opravi, dobi priboljšek.  Hura za naju!

Šepa pa nama norenje na vrvici. Ker Aje ne smem spustiti s fleksija (preverjeno ne smem (Smetka, ne brat tega): sem poskusila, pa se je dama malo nanorela okoli mene, potem pa jo meni nič, tebi nič mahnila proti domu in nobena beseda (ne prijazna, ne huda) ni zalegla, da bi se vrnila, premagali so jo šele priboljški, da je prilezla nazaj, vsa skesana).
No torej, ko se Aja razigra, prične dirkati okoli mene, skače vame (kar je strogo prepovedano) in me grize v hlačnice. To mislim, da je zganjanje črede in se ne sme dovoliti, pa tudi neprijetno je, ampak se ne moreva sporazumeti, da teče in skače lahko, ne pa po meni.

Glede bajskov, king-roy, pa ne vem, kaj bi naredili. Jaz se tolažim z mislijo, da bo Pajo še malo zrasel....


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 21.12.2007 : 09:22:45
Aja pa nagaja......mačkom. Aja se je kar preveč vživela, je najbolj otročja v naši družini in bi se divje igrala z mački, ki so pa ene lenobe lene in se jim nič ne ljubi. Potem pa pride do nesreče, ko Aja skoči na Pajota, ki se razteguje po tleh in je jok in stok. Najprej joka Pajo, potem pa še Aja, ker mora za kazen v kot. Bi rabili še enega peskota, ki bi se igral z Ajo...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Smetka , petek, 04.01.2008 : 23:06:56
Evo jih, horjulčke  :-*.

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/l4BtdYNYtQqO9L1g.v.jpg)

http://www.moj-album.com/slike/1601452/I6luu4x65bDJaQTJ.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/6dZyhoaBxlhxMGKa.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/k1gTX081zWZGx133.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/3PfmHkX9Up6YWEu8.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/Udev_JSWpZYbZWFP.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/8RmFCJZ5enPN9l1y.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/ryM0luy66iWKyOsH.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/yigW1WMMiUQxCTuZ.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1601452/jkihhq_Awz1coh9l.v.jpg


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , petek, 04.01.2008 : 23:12:05
Kakšne noro dobre fotke :D
In kakšni prikupni horjulčki :D
Tretja (Aja od blizu), peta(ena od muc v umivalniku), šesta(vse mucke skupaj na okenski polici :) ), osma(taka prikupna muca v skladkem snu :-*) in deveta(muca pri monitorju :) ) fotka so še posebej ekstra dobre :D :-*

Pozdravček ;) in  :-* za vsakega od njih ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Gargamel , petek, 04.01.2008 : 23:12:21
No, to pa je druščina in pol! :D Vam pa ziher ni dolgčas...in čestitke za tako izjemno prilagodljivega moža ;)

Lp, Maja


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , petek, 04.01.2008 : 23:24:47
To so pa slike direkt za na koledar.
:D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: monikab , petek, 04.01.2008 : 23:29:01
jžš! kakšna poza na mačjem kavču! tile pa res uživajo!  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sobota, 05.01.2008 : 21:39:33
Vam pa res ni nikoli dolgčas!  ;)
Me je ful nasmejalo,ko sem videla muca (Pajo ali Cuc?) tako spati v mačjem ležišču-naš Rocco tudi tako spi. Je zadnjič moja nečakinja rekla,da si verjetno misli,da je na plaži  :) Zgleda,da gor na Horjulu spijo na ležalnikih,ker moji dosedanji muci nikdar niso ninali v takih pozah. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Dominika , sobota, 05.01.2008 : 23:46:17
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Še posebej ta tisto fotko pri oknu!   ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cipresa , torek, 08.01.2008 : 22:14:36
Čudovita druščina! Vsaka posebej je posebna (živalca in slika). Vis in nox, čestitke tebi in tvoji družini za vsako posvojitev posebej. Res ste srečni ljudje, da imate vse to.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: bajsa , torek, 08.01.2008 : 22:56:10
Bravo,bravo-vse čestitke ,kako so vsi krasni. Tudi jaz si želim večji trop-pa šef ne sliši na levo pa tudi na desno uho ne.Prav fovš sem vam-vsaka čast.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: tayra , sreda, 23.01.2008 : 11:23:17
Joj kok so luštni vsi tile Horjulčki, tako lepe oranžne mucke pa še nism nikol vidla.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , sreda, 23.01.2008 : 13:29:31
He, he, una pri oknu je res famozna, čisto v stilu: "Vsak/a ima svoj faktor!" ;D ;D

lp, Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: binulja , sreda, 23.01.2008 : 17:54:04
He, he, una pri oknu je res famozna, čisto v stilu: "Vsak/a ima svoj faktor!" ;D ;D

lp, Katarina

Še dobro da sem prebrala, preden sem uspela dodat komentar. Mi je točno isto prišlo na misel. ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 08.02.2008 : 13:49:30
Zdravo, se kar sama javljam, ker tale moja Janja same polresnice trosi okoli! Sem prebrala Monine pripombe (Mona je zakon), pa sem se še sama odločila, da se pritožim. Samo se bojim, da še zdaleč ne bom tako duhovita, pa saj so moje težave tudi tisočkrat hujše.

Prvič-hrana. Smetka, ti bi morala z mano držati, ne pa da daješ Janji take napotke, da bom preč prišla. Pa že tako dobro mi je šlo. Sem takoj, ko sem prišla, povedala, da briketov pač ne jem. Sem jih vseeno dobila, pa še mal konzervice zraven. Ker sem štiri leta študirala človeško psihologijo, je bilo vsak dan manj briketov, pa več konzerve, pa še tiste brikete, ki so ostali, sem ven pljunila. Pa tudi konzerva ni bila več dobra, je bil boljši kak zrezek ali pa pol Janjinega sendviča, saj Janja že itak preveč je. Pa včasih sem si še kakšen posladek privoščila. So mi mački piškote z omare vrgli, ali pa sem skrite čokoladne bonbone našla. Ko sem bila s prehrano že skoraj zadovoljna, pa Janja pravi, da taka prehrana ni primerna zame. Ona bo govorila, ko nič ne ve. Pri njenih letih in KILAH, bi morala jesti samo zelenjavo, pa se s torticami baše.

Pa sem spet na SAMO briketih. Ampak sem bistra punca, se ne dam zlepa! Ko greva z Janjo ven, sem tako pridkana, da me vsi hvalijo. Ves čas hodim POLEG, potem pa se vsakih nekaj metrov usedem, nagnem svojo lepo glavico v levo in zavijem z učkami, in glej čudež, že dobim priboljšek. Tako, da mi ni treba pojesti ne vem koliko briketov, ko je pa toliko priboljškov zraven. Samo, Smetka, brez pripomb, prosim!

Drugič-Pajo. Ta mulc, ki še eno leto nima, je čisto nor na Janjo. Danes ponoči nisem nič spala, ker je vso noč predel in se stiskal k njej, jaz pa sem morala paziti, da sem bila še bliže. Na koncu sva oba končala na njeni glavi!

Smrkavec naj si raje prebere posvojitvene pogodbe, pa bo videl, da je Janja SAMO MOJA in jaz sem njena edina mucica in kužica obenem.

Mački so pa vsi Najini. (Naja, čisto pasje ime-nikoli ne vem koga kličejo, pa letam po stanovanju gor in dol!) Sicer je Naja kar v redu, nič ne najeda. Ima hud biznis, da mene vozi ven, ko je Janja v službi. Sva takoj sklenili dogovor, da nikoli ne kakam takrat, ker noče kakcev pobirati, ona pa mi ne teži z dolgimi sprehodi. Samo polulam se, pa takoj domov, mačke kontrolirat.

Tretjič-igrače. Imam cel kup igrač, pa so vse neuporabne. Niso za pojest, niti se ne dajo razgristi. Mi vržejo žogico in rečejo, Aja, glej žogica. Jo grem pogledat samo enkrat, potem, ko vidim, da ni užitna, me pač ne zanima. Potem rečejo: Aja, prinesi žogico. Kaj jo bom nosila, kdor jo rabi, naj si jo gre sam iskat. Naj vržejo zrezek, pa takoj tečem!

Imeli pa smo veliko zanimivih igračk, ki pa so vse izginile. Janja pravi, da so bile miške za mačke in jih ne bi smela jaz pojesti. Kaj morem, če so pa kožuščki iz zajčjega krzna in tako dobri, njami. Pa male penaste žogice. Samo malo se jih dotaknem z zobmi in že jih ni.

Najraje pa imam Janjine copate in posteljnino. To so prave igrače, nudijo veliko ustvarjalnega užitka. Mački so me gledali z odprtimi gobčki, ko sem s postelje odtrgala meter rjuhe.

Dobro sodelujem tudi s Cucom. On je čisto nekaj drugega kot Pajo. Ima raje gospodarja in Janje nič ne nadleguje. Poleg tega izkoristi vsako priliko, da se polula na njeno posteljo. Potem Janja besno zmeče vso posteljnino v kopalnico na tla in gre spat. Meni pa tako dolgčas, se moram takoj zamotiti z modeliranjem. Zdaj ima Janja luknje v kovtru in v jogiju, pa saj si je sama kriva, je rekla Katarina. Bravo, Katarina, vsaj ti me razumeš!

Koliko moramo mi psi potrpeti z ljudmi!

AJA


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kobilica , petek, 08.02.2008 : 15:45:28
O ti boga Aja, ti.  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: cac , sreda, 20.02.2008 : 22:44:07
Jst sm imela danes priložnost spoznat Ajo... matr je to en cukr za pojest :D ;D Super psička s super lastniki ;)

Obilo užitkov vsem še naprej :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 08.03.2008 : 14:43:00
 >:(

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 08.03.2008 : 15:02:02
Zgoraj od leve proti desni: Pajo, Vis in Cuc: čakamo na priboljške, ki so v desnem predalu zgoraj.

Spodaj: Aja pozira

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 08.03.2008 : 15:05:55
Aja in Pajo: Aja raje spi z odprtimi očmi

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 08.03.2008 : 15:34:38
Pa da ne boste mislili, da je Nox na počitnicah: na svojem priljubljenem mestu-tiskalniku, zraven Cuc

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: tayra , nedelja, 09.03.2008 : 16:31:39
Joj svetovni so vsi skupaj, sploh se jih ne morem nagledat res, vsem pošiljam enga velizga :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: TinkaraC , ponedeljek, 10.03.2008 : 11:57:31
a ti inštalacije delaš s temi mački - ah, pa ta moderna umetnost :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , petek, 04.04.2008 : 08:13:23
končno sem vas našla in uspela vse prebrati! kako uživate!!! :)
me pa zanima kako vam je vsem skupaj uspelo tako dobro zdresirati "glavo družine" in s čim ga hranite?? bova z mamo poskusili še na našem, ki je precej neizprosen! :D
lp, maja+skoki :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 04.04.2008 : 10:56:21
Živjo Maja in Skoki, me veseli, da Skoki že počiva po bitki in verjetno ne bo hudega.

Kar pa se "glave družine" tiče, je pa pomembno počasi in vztrajno prepričevati in lepoooo prositi in povedati, da se brez še ene živalce ne da živeti, itd., itd, dokler se ne naveliča in reče: naj bo, ampak ta je nepreklicno zadnji. In ko se to zgodi in pripelješ novo žival, lahko pričneš od začetka....


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , petek, 04.04.2008 : 11:12:04
Ko bi bilo to izvedljivo pri vseh... :'(Eni so tako trd oreh >:(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Amaja , petek, 04.04.2008 : 11:42:26
Res ste krasni in zlo dobre fotke  :D

The_girl, tebi pa želim, da se ti kmalu izpolni tvoja največja želja  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , petek, 04.04.2008 : 11:51:45
Hehe :-[ hvala ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , petek, 04.04.2008 : 16:05:48
Kar pa se "glave družine" tièe, je pa pomembno poèasi in vztrajno preprièevati in lepoooo prositi in povedati, da se brez še ene živalce ne da živeti, itd., itd, dokler se ne navelièa in reèe: naj bo, ampak ta je nepreklicno zadnji. In ko se to zgodi in pripelješ novo žival, lahko prièneš od zaèetka....

dobra taktika! bom poskusila (pa še mama je na moji strani!)
lp maja+skoki :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 17.04.2008 : 20:27:57
Po mojih izračunih (Smetka, imaš ti kakšen register?), bosta Pajo in Cuc jutri dopolnila 1 leto!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: maj , četrtek, 17.04.2008 : 20:30:16
Pajo in Cuc...potem pa  VSE NAJBOLJŠE  :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: shime , četrtek, 17.04.2008 : 20:30:57
Ta dva mačka pa zgledata kar dobro rejena ::)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , četrtek, 17.04.2008 : 20:34:42
Ta dva mačka pa zgledata kar dobro rejna ::)

Še posebno desen ;D


Vse najboljše tudi od mene! :-* :-* :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.04.2008 : 08:05:07
Ta dva mačka pa zgledata kar dobro rejna ::)

Uf, kakšna pripomba, slika vendar vara. Resno, dobro rejen (reče se možat) je Pajo, Cuc pa je v resnici ena suha glista!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , ponedeljek, 21.04.2008 : 14:38:30
Čestitke z zamikom tudi iz moje strani :D :-* :-*
Je pa tale desni na zadnji sliki zelo lepe barve, Vis in nox - kot kakšno jo opredeljuješ? :) V resnici je pa itak tale tvoja druščina naravnost najlepša :D ;) :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 21.04.2008 : 20:41:29
Hvala za čestitke! Na desni je Pajo, kako pa se ta  barva imenuje v mačjem svetu, pa ne vem-če imaš kak predlog, kar na dan z njim!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , torek, 22.04.2008 : 20:45:58
Nimam ideje, sja zato sem pa vprašala :) Ena prav posebna oranžna barva :D :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Dominika , torek, 22.04.2008 : 20:59:55
Orange light.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: nutella , torek, 22.04.2008 : 21:20:41
Jest sem skos mislila, da se tej maji barvi reče kremna. Zdaj pa ne vem, a si jaz to zmišljujem ali je res kaj na tem. ;) Vis in nox, vse žverce imaš zelo lepe, 8) tako da kar pridno popaj slikice, jih je fajn gledat.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 01.05.2008 : 12:13:47
Veste, kaj jaz delam na ta praznik od dela? Čoham naše živali (trenutno Cuca, ker njegovega ata ni doma) in temu opravilu bom posvetila ves dan. Zato je pravkar deževalo, ker sem imela malo slabo vest in sem hotela Ajo na Rožnik gnat. Zato tudi toliko modrujem po forumu, ker je za Cuca dovolj leva roka, leži pa itak vedno ob računalniku....

Da boste znali koristno izrabiti dan..... :) ;) :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , četrtek, 01.05.2008 : 12:19:42
Veste, kaj jaz delam na ta praznik od dela? Èoham naše živali (trenutno Cuca, ker njegovega ata ni doma) in temu opravilu bom posvetila ves dan. Zato je pravkar deževalo, ker sem imela malo slabo vest in sem hotela Ajo na Rožnik gnat. Zato tudi toliko modrujem po forumu, ker je za Cuca dovolj leva roka, leži pa itak vedno ob raèunalniku....

Da boste znali koristno izrabiti dan..... :) ;) :D

jaz pa zares delam :( zato pa tudi toliko modrujem, če sem pa non-stop pri kompjuterju.... bom tudi čohat šla, mi bolj diši od tipkanja (Rožnik sva pa že oddelala) lp vsem vašim kosmatincem  :D :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zalarjeva , četrtek, 01.05.2008 : 12:32:20
jaz pa zares delam :( zato pa tudi toliko modrujem, če sem pa non-stop pri kompjuterju.... bom tudi čohat šla, mi bolj diši od tipkanja (Rožnik sva pa že oddelala) lp vsem vašim kosmatincem  :D :D
Se na Rožniku zdajle kaj dogaja? Včeraj sem bila gor pa so rekli, da bodo danes tudi-sindikati imajo nekaj, če sem prav razumela. jaz grem tudi z mojim pesjanom na sprehod-malo ga shujšat (no pa sebe tud ;) )


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , četrtek, 01.05.2008 : 12:42:54
Se na Rožniku zdajle kaj dogaja? Vèeraj sem bila gor pa so rekli, da bodo danes tudi-sindikati imajo nekaj, èe sem prav razumela. jaz grem tudi z mojim pesjanom na sprehod-malo ga shujšat (no pa sebe tud ;) )

nisem prepričana, so pa že zjutraj množice hodile proti "gor"
dobro hujšajta :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 01.05.2008 : 13:03:55
Joj kakšna družina Vis in Nox.  Tale štiri peresna mačja deteljica me spominja na še eno štiri peresno. Namreč pri fantu imajo tudi 4 muce. 2 brata-tigrasta, najbolj nagajivi-črni Muri in najstarejšo 12 letno Piko (črnobele barve). Ko gremo na obisk norim k zmešana sem in tja. Od začetka mi niti niso bile muce kaj preveč pri srcu. Ampak, ko sem spoznala mucke pri fantu... Upam da bo kmalu možnost in da bomo družino razširili  ;)

Pozdrav štiriperesni detelji in pastirčki Aji  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zalarjeva , četrtek, 01.05.2008 : 13:42:01
Joj kakšna družina Vis in Nox.  Tale štiri peresna mačja deteljica me spominja na še eno štiri peresno. Namreč pri fantu imajo tudi 4 muce. 2 brata-tigrasta, najbolj nagajivi-črni Muri in najstarejšo 12 letno Piko (črnobele barve). Ko gremo na obisk norim k zmešana sem in tja. Od začetka mi niti niso bile muce kaj preveč pri srcu. Ampak, ko sem spoznala mucke pri fantu... Upam da bo kmalu možnost in da bomo družino razširili  ;)

Pozdrav štiriperesni detelji in pastirčki Aji  :D

Uf, vem kako se počutiš. Pri mojemu fantu imajo 6 muc,imam tudi za premečkat. Pa zdaj še 4 mladičke mačje,srčkane za pojest. Pa pse, pa...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , sobota, 03.05.2008 : 00:14:37
Vidim da pridno sprehajate po Rožniku. Vem, da ne spada sem, a vseeno - Rožnik je v teh poprazničnih dneh enkstremno nasmeten, grmovje je polno razbitih steklenic in raznoraznih drugih ostanikov prvomajskega "praznovanja". Dajte pazit, ne jih puščat šnofat izven poti, kjer se ne vidi, kaj je na tleh. Mi smo tam pred nekaj leti na en takle datum pridelali ornk prerezano tačko, šive, infuzijo in antibiotik, pa kup stresa, slabe volje in stroškov - pa smo bli na štriku...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 03.05.2008 : 16:23:27
Cuc izriva Vis iz njene postelje:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 03.05.2008 : 16:24:36
To sem jaz, Cuc, zmagovalec:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 03.05.2008 : 16:26:01
Aja: delam se, da Miška ni tu:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 03.05.2008 : 16:27:03
Pa kaj me ves čas gleda, sploh pa, zakaj moram tukaj pozirati?

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , sobota, 03.05.2008 : 16:37:12
wawawiwa!!!!! :D (nekak krik navdušenja)
kaj ste dobri! pa komaj čakam da pasji del tudi malo počohljam. :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , sobota, 03.05.2008 : 17:24:37
A mate tud pse zdej v parnem številu? :D
Ful luštne slikce, nadvse fletne žverce :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , sobota, 03.05.2008 : 17:44:25
Kaj so dobri :D Luštna skupinica.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sobota, 03.05.2008 : 18:45:13
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oranžni in sivi tigrasti..... jaz bi jih kr mela :) Joj tele muce... ops pardon. Roki bi jih mel... da se prepriča, če so muce res tko prijazne, po tem zadnjem napadu mačke nanj :(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 12.05.2008 : 23:34:51
Preizkušava nove stole:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 12.05.2008 : 23:36:13
Iiiiiiiiiiiiii muce :D  Vse morjo sprobat, a ne ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , torek, 13.05.2008 : 06:47:05
to so pa že inštalacije :D :D
zelo lepi stoli (pa tudi mački seveda ;))
lp, maja


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sanny , torek, 13.05.2008 : 07:22:44
vis in nox, malo off topic, kje pa si nabavla te stole?
Imaš pa res fino pisano druščino.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 13.05.2008 : 08:40:22
to so pa že inštalacije :D :D

Ja, naši mački so umetniško nadarjeni! ::)

vis in nox, malo off topic, kje pa si nabavla te stole?

Čisto po tihem: pri Maros-u, stoli so pa Calligaris. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sanny , torek, 13.05.2008 : 08:45:45
Čist potiho nazaj: hvala ;D.
Pa požuli mal tvoje kosmatince v mojem imenu :-* :-* :-*.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zalarjeva , torek, 13.05.2008 : 08:50:28
Kaj sta lepo počesana na slikicah-psa mislim. Muckom si pa dobre stole kupila ;D Bi morala napisati, da boš morda kdaj prišla na vrsto, da jih ti sprobaš ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 13.05.2008 : 09:38:14
Ja pri nas prideš do stola samo, če koga v naročje vzameš! Na postelji tudi ni dosti bolje! ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , torek, 13.05.2008 : 09:49:20
Ha ha...Jaz sem si pred leti kupila keramično ploščico (bolj ploščo, ki zdaj visi v dnevni sobi), na kateri so kužki in napis:
"If you want the best seat in the house you will have to move the dogs".  - Vidim, da nas je več takih!

Počesane imate pa res vse čisto v nulo, sem že zadnjič Ajo občudovala na srečanju v Tivoliju.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 13.05.2008 : 10:29:26
Počesane imate pa res vse čisto v nulo, sem že zadnjič Ajo občudovala na srečanju v Tivoliju.

Ne, ne, to je samo tako "hvaležna" dlaka, da ne potrebuje dosti nege ::). Samo zvečer na hitro prečešem, da odstranim prah, ali pa še to ne! Mačkam dlaka veliko bolj odpada in to celo sezono, jih je potrebno stalno krtačiti (to dela mož ;)), čeprav so kratkodlake.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 21.05.2008 : 10:01:54
Problemčki pri nas doma, prosim za nasvet!

Miško se zelo rad igra z žogicami, ki piskajo. V bistvu ima ves čas eno med zobmi in "nažiga", kot bi rekla Katarina. Ko utihne, spi. Ajo do zdaj te žogice niso niti najmanj zanimale, če že, ima raje plišaste živali, ki jih prenaša v gobcu, dokler jih kje ne pozabi. Zdaj pa je začela nagajati Mišku in mu krade žogice, ki jih potem nese v kletko, kjer misli, da nihče ne more (ne sme) za njo. Seveda se Miško ne strinja in plane za njo v kletko, tam je pa ravs. Danes namenoma nisem posegla zraven, da sem videla, kaj bo. Bilo je renčanje in kobacanje, potem pa je Miško dobil nazaj svojo žogico in zapustil kletko. Aja je s skrajno žalostnimi učki (lisica) iskala tolažbe pri meni. Potem sem Miška zaprla v kletko in šla v službo.

Zanima me, ali bi morala v kletko (drugo, seveda) zapreti tudi Ajo? V kletki nista rada, če smo mi doma, če nas ni, pa mislim, da je vse v redu. Gre pa Aja vedno sama v kletko, kadar dobi priboljšek (uho), da v miru poje. Takrat seveda kletko zaprem!

Tudi Pajo je pričel nagajati Arabeli, mislim, da bolj zato, ker se ta takoj odzove. Ko Arabela beži pred njim, je pa sploh veselica. To traja par minut, da se utrudita, potem je za ta dan dovolj in mir. Sem Pajota tudi zaprla v pasjo kletko, da bi bil mir, pa je bil čez 5 minut že zunaj-nimam pojma, kako jo je odprl!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , sreda, 21.05.2008 : 11:13:14
Zakomlicirano da je kaj -
Miško nagaja tebi, ker piska, Ajo nagaja Mišku, ker mu krade žogice, Pajo nagaja Arabeli, ker jo podi okrog, Arabela nagaja Pajotu, ker mu beži - in ti nagajaš vsem - ker jih zapiraš v kletke!
Pa če to ni popolno življenje!  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , sreda, 21.05.2008 : 14:16:25
vis in nox, imam podobne probleme, pa tudi ne vem kako in kaj, tako da bom našo "tršico" povprašala... če je tamala zaprta, Skoki notri rine; če pa njega notri zaprem, pa ona k njemu puskuša prit... oba znotraj se mikastita in moram posegat vmes ::)... igrač sem pa nabavila goro, tako da jih, ko pride čas za igranje, stresem po tleh in se igrata - Vanna s tistim česar Skoki ne zapleni, ker je požrešen in je najmanj tri naenkrat treba stlačit v gobec "nažigat" in ubijat.... :P

lp, maja :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 10.06.2008 : 10:27:39
Kaj jedo naše živali?!

Miško se je, kot vedno lepo pokakal, a iz klobase je gledala plastična sponka s katero so etikete pripete na nova oblačila. Že res, da smo malo obnavljali garderobo pri nas doma, a sem mislila, da sem vse lepo pospravila. Na srečo ni bilo hudega. Ali tudi vam psi jedo take neumnosti?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , torek, 10.06.2008 : 10:47:15
Moj je, ko je bil še mladič, prišel enkrat do barvic, ni mi jasno kako in od kje jih je izvlekel ampak jih je. Pa si jih je privoščil  in obglodal vse ošiljene konice in je potem še tri dni kakal take lepe barvaste drekce.
Pa za novo leto mi je iz jelke povlekel dol zlate nitke, ker je mislil da so za igrat in jih pojedel in je potem cel dan kakal drekce zavite v zlate nitke.
Najbrž mi ni potrebno razlagati da barvic ne uporabljamo več pa zlatih nitk na jelki tudi nimamo.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , torek, 10.06.2008 : 11:19:41
Že lep čas se praskam po glavi, kaj narediti, da bi moji fini horjulski fufli dotajčila, da ni več lačna in da res ne rabi v usta vleči vsega, kar leži po tleh, v grmovju, v luži,.... etc. Če jo ujamem, se ruvava, da ji iz gobčka izvlečem Ker mi prijateljica, ki ima rodovniškega hoh in oh princa govori iste prigode. :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , torek, 10.06.2008 : 11:27:55
vis in nox, men je tud Glu pojedla alu ovitek od čokoladnega miklavža, ki ga se sunla iz mize (nekaj ga je pustila, tisto kar ji ni ratalo odvit je pa šlo dol skup s čokolado :)) pa enkrat je obglodala eno barvico. Je pa samo obakrat malo bolj pisano kakala ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Tecka , torek, 10.06.2008 : 11:50:55
Naši pesjani imajo pač čudne ideje o tem kaj je užitno in kaj ne. Pri nas smo v otroštvu (no pa občasno tudi zdaj kakšna domislica pade ::)) kakali že koščke gumijaste žoge (roza), delčke plastičnih otroških igrač ki so svoj konec vzele med pasjimi zobmi, toaletni papir, kos moje uboge najlonke (ki jo je btw zvlekla iz koša za perilo),... Dejansko vse pokakajo, če pa veš, da je pes nekaj čudnega pojedel preverjaš drekec (itak vidiš, ko pobereš), če v nekaj dneh "posladka" ni, ali pa se pokažejo zanki za zaporo črevesja (bruhanje, napihnjenost, apatičnost - itak znak za paniko, vročina,...) pa se odpraviš na veterino. Ponavadi te mehkejše zadeve brez problema izločijo, bolj je zaskrbljujoče, če požrejo kaj takega, kar bi jih lahko ranilo (tudi kakšen večji, bolj oster kos palice je lahko problem), ali pa kaj strupenega (naprimer cela 500g Milka, ki jo je konzumirala moja trapa, pa še takrat ji ni bilo nič - hvalabogu).
Uživajte s svojimi "gurmančki" ;)
lp
T.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Yo , torek, 10.06.2008 : 15:34:04
Hja, tudi pri nas imamo nadvse čudne ideje o tem, kaj je užitno  ::)
Naprimer, ko sem jaz v službi, lahko naš pes postane na smrt lačen. Jaaaaa  ??? No, ker nekoč pač ni našel očitno nič bolj okusnega, je pač jedel peno iz blazin na kavču. Potem si je za posladek privoščil še šraufe, matice in kovinske sponke iz fotelja  :o No, na srečo je tudi vse pokakal, seveda pa fotelja nismo več sestavljali nazaj. Očitno je bil to njegov komentar na njegovo dotrajanost  ::)
Ja, pa barvice, svinčniki, čopiči, igrače ipd. so tudi (bile) občasno na jedilniku.
Pravzaprav bi lažje povedala, česa še ni izmaknil in pojedel. Ali pa tudi ne, mi pravzaprav niti ena stvar ne pride na misel  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , torek, 10.06.2008 : 17:24:27
Sori, ker bom malo zamorila, ampak primeri postajajo vedno hujši - saj če se enkrat zgodi, jasno ne moreš vedet, ampak če se večkrat, potem bi pa jaz nujno razmišljala o kletki ali kaki varni sobi pa magari o garaži ali pesjaku ipd. v naši odsotnosti... Kaj pa vem, matice, pa pena (recimo vileda baje zna bit kar nevarna), pa šraufi v riti  :-\


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Yo , torek, 10.06.2008 : 17:41:35
Sori, ker bom malo zamorila, ampak primeri postajajo vedno hujši - saj če se enkrat zgodi, jasno ne moreš vedet, ampak če se večkrat, potem bi pa jaz nujno razmišljala o kletki ali kaki varni sobi pa magari o garaži ali pesjaku ipd. v naši odsotnosti... Kaj pa vem, matice, pa pena (recimo vileda baje zna bit kar nevarna), pa šraufi v riti  :-\

Fižolova župca, ja, opozorilo povsem na mestu. Osebno sem nekaj časa mislila, da ga bo minilo. Pa ga ni. Potem sem pogrešila par stvari, ki so seveda "čudežno" izginile  ::) Inštalirala VNC in letela kot sneta skira domov, ko me je fant klical, kaj pes počne doma (je spremljal dogajanje prek PC-ja, ker pa je iz Kopra, ni bilo variante, da šiba on). Takrat sem našla tisti razstavljeni fotelj  :-X Ko je prevrnil stalažo s kozarci in sta se oba s psico porezala in je bilo stanovanje podobno klavnici, sem obupala. Od takrat naprej sta oba zaprta v kletkah - zaradi iznajdljivosti sta pravzaprav zaklenjena - z žabicami.  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , torek, 10.06.2008 : 23:24:59
Yo, vam se pa dogaja!  :o
Predvidevam, da vam ni niti pet minut dolgčas! Kamera je pa super ideja, bi bla uporabna pomoje tudi za kontrolo ostalih prebivalcev, boljše kot kletka in žabica je že  ;D
Smo pa mi za eno novo leto tudi kakali rakete - ne vem kdaj ji je uspelo, požrehi nemarni, me je bilo pa strašno strah, ali je res vse prišlo ven.
Opozorilo je bilo pa mišljeno zato, da ne bi kdo ki bere, prišel na idejo, da "kužki itak svašta požrejo, ampak gre vedno tudi skoz"... Kaj pa vem, pomoje se mirno kaj zatakne in je vseeno dobro pazit, samo kaj ko nas tako radi prehitijo - pa večja je packarija, bolj gre v slast...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , sreda, 11.06.2008 : 08:09:19
Kamera je super zadeva, samo potem bi bilo fino imeti še mikrofon v službi in zvočnik v stanovanju, da kar iz službe zakričiš FUJ TO BARABA, TAKOJ PROSTOR in ti ni treba leteti domov. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Yo , sreda, 11.06.2008 : 09:03:03
Kamera je super zadeva, samo potem bi bilo fino imeti še mikrofon v službi in zvočnik v stanovanju, da kar iz službe zakričiš FUJ TO BARABA, TAKOJ PROSTOR in ti ni treba leteti domov. ;)

Ja, sej to se da. Prek VNC-ja se prijaviš na MSN. In potem uporabljaš tudi mikrofon itd.
Samo pes hitro pošteka, da te v resnici ni. Vsaj naš je. In potem se je drl nazaj - žur na višku skratka.
Ja, fižolova župca, nam full dogaja, odkar imamo doma psihopata.  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Lucija_p , sreda, 11.06.2008 : 09:07:30
Si kar predstavljam službeni prostor, več zaposlenih, tišina, pol se pa iz vsega lepega nekdo zadere na ves glas : FUJ TO BARABA!  ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 27.06.2008 : 10:49:21
Pri nas v bloku obnavljajo zunanje stopnice, zato hodimo ven skozi klet. Aja do zdaj še nikoli ni bila v kleti in se je tako boji (čeprav je normalno osvetljeno stopnišče), da jo moram nositi ven in zopet noter. Ko jo vzamem v naročje, se me tako oklene, da mi kremplje zarine skoraj do kosti, revica boga. Prav smili se mi, ker jo je resnično na smrt strah!

Ker ponavljam vajo še z Miškom (iz drugih razlogov), sem že pošteno utrujena in komaj čakam, da bo vse po starem!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:40:47
Pajo: takole odprem vrata:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:42:02
Pajo: zaspim kjerkoli:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:42:54
Nox: niti poštene postelje nimam:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:43:52
Nox: takole sama poskrbim za vitamine:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:44:43
Cuc: pred mano nič ne ostane skrito:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zalarjeva , sreda, 02.07.2008 : 23:45:35
Pri fantu vidim kam vse se teli mačkoni dajo ;D Samo da je nekaj novega na tleh, na mizi, napultu,... so že gor. Šumeča vrečka je super zanimiva ;D :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:46:08
Cuc: zaradi stroge posvojitvene pogodbe, preživljam počitnice kar v umivalniku, namesto na bazenu:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:47:16
Cuc: pa še eksploatirajo me: priprave na pomivanje posode:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 02.07.2008 : 23:48:26
Zaporniška:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , sreda, 02.07.2008 : 23:50:23
Kolk so lepi :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , četrtek, 03.07.2008 : 00:19:45
Mučenje, mučenje - kar v štuke jih nalagate, počitnice ste jim prepovedali, hrano morajo sami iskat po raznih lončkih, da ne govorim, da spijo kar v polivinilasti škatli... In še posodo morajo pomivat...

Čudoviti ste, pa kako se sveeeetijo kožuščki! 8)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , četrtek, 03.07.2008 : 07:22:08
Face ste...za kožuhe jim pa res ziher dodajaš kakšne magične substance (khm...si bila kaj v Amsterdamu?) - ker se vsi tako svetijo - zvečer najbrž še za elektriko prišparate!  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: catjusa , četrtek, 03.07.2008 : 11:00:12
Joj, ste pa face.... meni je tista z vrečko všeč... res se stlačijo povsod :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , sobota, 05.07.2008 : 15:53:14
kva ste hudi, to pa res! Same hude žverce!  ;D A že mate tiste majčke? No v velikosti za mačkone jih (še?) nimajo.... ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 08:24:39
Dolgolaska Aja:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 08:31:57
Vis je najbolj navdušena nad visokimi položaji:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 08:33:25
Takole najraje spi Cuc:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 08:34:52
Cuc in Špelca: sem že prevelik, da bi se igral s tabo!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , petek, 11.07.2008 : 09:06:07
firbec me matra :-[
kdo je tale lepa mala Špelca? :)

lp, maja


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , petek, 11.07.2008 : 09:13:30
sori Maja, v napačno temo napisala :)
tole je Špelca http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,23733.0.html


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 09:40:37
firbec me matra :-[
kdo je tale lepa mala Špelca? :)

Špelca je pri nas samo na (upamo da čimkrajšem ::)) obisku. Če torej poznaš koga, ki bi jo "rabil", brž povej! :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: catjusa , petek, 11.07.2008 : 10:10:52
Meni je pa Cuc tak simpatičen mucko... itak oranžko  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 10:44:18
Meni je pa Cuc tak simpatičen mucko... itak oranžko :D

Tale simpatičen Cuc trenutno lula v mojo ali moževo posteljo.  >:( Bi rekla, da je zaradi Špelce, pa je začel že dan, dva preden smo jo dobili. Tako obdobje spet! :-\


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: catjusa , petek, 11.07.2008 : 11:10:07
A je mogoče mal ljubosumen in hoče označit svoj teritorij?? Zanimivo, da lula v posteljo, moj je lulal povsod drugje, predvsem v boks od male :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 11:17:21
A je mogoče mal ljubosumen in hoče označit svoj teritorij?? Zanimivo, da lula v posteljo, moj je lulal povsod drugje, predvsem v boks od male :)

Nisi dobro prebrala: začel je, še preden je spoznal Špelco. Sicer se pa on zdaj z njo najbolj igra.

Cuc občasno lula izključno v mojo ali moževo (če je na moji gužva: psi, mačke) posteljo in to zjutraj in na enem mestu izprazni ves mehur, ne gre za cahnanje, gre prav za zamenjavo stranišča. Če se pravočasno zbudiš in ga neseš na WC je pa v redu.

Se ne sekiram, samo perem!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , petek, 11.07.2008 : 12:31:08
Jao,  kako so mi znane te fore z lulanjem  >:(, pa tako sem bila vedno jezna na Nikeja ko se je na kavč polulal.
Ko pa smo bili zadnjič z njim pri vetu, sem tistega tam zgoraj v mislih milo prosila, naj mi muca pusti, pa bo lahko vsak dan lulal po kavču-žal se ni izšlo.  :'(
Recepta za odpravo te težave pa se do danes nisem pogruntala-če se vam utrne kakšna ideja, pa le javite.  ;)
Lp


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 11.07.2008 : 14:40:53
King-roy še kako te razumem, jaz zdaj enako prosim za Miška.

Zato pa Cuc, ti le lulaj, samo da si zdrav!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 16.07.2008 : 07:56:49
Ne vem ali Pajo slabo vidi ali so to kakšne druge "motnje", ampak zadnje dni se mu dogaja, da vztrajno zamenjuje Arabelo z Nox, ki je prav tako črna, vendar mnogo bolj in samo črna, pa še dosti večja.

Ta zamenjava pa zgleda tako, da Pajo pomotoma napade Nox, najraje iz zasede seveda, kot se za mačke spodobi.

Nox odreagira čisto drugače kot bi Arabela, ki bi naredila iz tega tak cirkus, da bi cela hiša znorela in Pajotu samo eno primaže okoli "kepe" (kepa=glava). Pajo pa, ups, pomota, sorry in se mirno umakne.

Pa spet ne bo žurke. Ampak ne za dolgo, ker Arabela že giba po predsobi in med tem (preventivno) renči, piha, prha, zavija, tuli in še in še, da ja ne bi kdo mislil, da jo bo poceni odnesel! Bežimo!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 27.07.2008 : 22:48:15
Eno "umetniško" pošilja Xeni Vis:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: lovethor , nedelja, 27.07.2008 : 23:02:37
U, super fotka!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 27.07.2008 : 23:06:36
 je luknja dovolj velika da spleza not :)  Zgleda da uživa v svojem brlogu  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: luna83 , nedelja, 27.07.2008 : 23:19:03
 :D jojj lepi lepi lepi!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 28.07.2008 : 08:25:35
Opala, Vis, dobr si tole naštimala! A mi jo lahko LEPO LEPO PROSIM pošlješ na mail (afrikaner@siol.net), da jo dam med "koledarske"? Hvala! :-* :-*

lp, Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , ponedeljek, 28.07.2008 : 13:09:41
Uf, tale je pa res umetniška! Čestitamo! A bosta s Xeno zdaj tekmovali, katera dela lepše...? ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 28.07.2008 : 13:19:46
Uf, tale je pa res umetniška! Čestitamo! A bosta s Xeno zdaj tekmovali, katera dela lepše...? ;D

he he, no... jaz itak čakam, da se bo letos še kdo lotil koledarjev, ne samo jaz... sicer lahko začnem že naslednji teden. :P :)

Katarina



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 28.07.2008 : 13:23:25
No, da me ne boste preveč hvalili:

prvič: fotko je posnel mož, ne jaz (sem hotela to zamolčat)
drugič: je zgolj slučajna (zdaj, ko nisem bila jaz, lahko to povem).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 28.07.2008 : 13:29:28
prvič: fotko je posnel mož, ne jaz (sem hotela to zamolčat)

Saj je vseeno - bo pač on delal koledarje, ti mu samo pravočasno povej. ;) ;D

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:27:33
Aja, pravkar skopana in počesana!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:32:24
Lepotica Vis

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:33:08
Nox

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:33:59
Pajo car

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:37:21
Cuc

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 20:39:01
Kosilo

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cipresa , sobota, 02.08.2008 : 20:44:20
O, to pa je postrojenje! In Aja mora pa vse to trpet? Hudo se imate pri vas, res ... ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sobota, 02.08.2008 : 20:47:41
Tud jaz sem se fejst nasmejala ob zadnji fotki.
Dolgčas pa vam pri vaši hiši verjetno ni.  ;)
Vis je pa na fotki res prava tigra-lepotica.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.08.2008 : 21:09:47
Tale naša tigra Vis je tehnično popolnoma nesposobna. Edina, ki ji ne uspe kakca prekriti niti z enim kamenčkom, kljub temu, da neumorno zakopava kar nekaj minut-v čisto napačnem kotu, pa po zraku, seveda!

No, plezati pa zna-priprave na pobeg:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , sobota, 02.08.2008 : 21:43:29
Na lepotnem tekmovanju bi si vsi morali razdeliti prvo mesto!  :)

- A zvečer sploh prižgete luči al vam ni treba, ko pa se vsem dlaka tako sveti? ;D 


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sobota, 02.08.2008 : 23:50:34
 ;D  Pobeg pa je... Še dobro, da so okna zaporniška ;) 
Joj koliko muc  :D 

Kakšen šampon pa uporabljaš, da je Aja tako lepa  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 03.08.2008 : 08:04:45
Kakšen šampon pa uporabljaš, da je Aja tako lepa  :-*

Aja je že naravno lepa, neglede na šampon! ::)  Ampak resno, odkar ji dajem Dermanorm olje (ga obožuje), ima toliko dlake in to neglede na poletje! :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 03.08.2008 : 09:43:00
 :)  Prava lepotička je.
Kako je pa kaj Miško?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 03.08.2008 : 10:24:29
:) Prava lepotička je.

Res jo tudi na sprehodu vsi občudujejo in kar ne morejo verjeti, da je mešanka, pa še iz zavetišča! Zelo sem srečna z njo! :-*

Kako je pa kaj Miško?

Po Miška grem jutri v Topolšico. :)  Bil je operiran. Zdravnik pravi, da ga moramo imeti "v vati" do konca življenja.  :-\ Žal se lahko okvara ponovi.  :( Domenjena sem tudi že za fizioterapijo, da poskrbimo za njegove mišice. Predvzem zadnje tačke. Bo pa pod skrbnim nadzorom dr. Porente, ki je pri nas baje zelo dobra fizioterapevtka. Bomo se potrudili kar se da. Naročila sem mu tudi hladno ležišče, da bo kar najbolj udobno počival v teh vročih dneh.  ;)

Edina, ki Miška ne bo vesela, bo Aja, ki je zelo ljubosumna na sploh, na Miška pa še posebej.  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 03.08.2008 : 10:33:55
Ja se vidi, da mami kr greben zraste, ko pa ima tako princesko Ajo  ;)

O Miško pride domov  :-*   
Jaz vam res želim, da bi se skupaj postarali. Vem, da imate zelo radi živali pri vas in sploh ne dvomi da boste naredila največ za Miškota. To je en zelo srečen pes, ker ima vas. Res ste biseri.  Upam, da čimprej okreva in da bo kravžljal lase Aji do starih let  ;) 


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: lovethor , nedelja, 03.08.2008 : 10:35:50
Super, da Miško pride domov!  :-* :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , sreda, 20.08.2008 : 14:00:58
vem, da tole ni njegova tema, me pa vseeno zanima kako je mali levček? okreva in se pusti razvajati? :)
LP vsem, Maja

(se vidimo danes v Tivoliju?)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 20.08.2008 : 14:27:58
Žal Miško bolj slabo napreduje. Še ne hodi, leva zadnja tačka mu bolj slabo služi, pa še len je in raje kar vleče zadnje tace za sabo.

Danes se žal ne vidimo, imamo nujne opravke, pa tudi Aja ne gre nikamor, če vremenski pogoji niso "laboratorijski".

Mišku je pa spustila guma na vozičku in čakamo, da se "popravi". Pa tudi ne sme v družbo, ker se preveč napreza, ko vidi druge pse in se jim želi približati.

Kot vidiš imamo milijon izgovorov.... :-[


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , sreda, 20.08.2008 : 15:53:11
Škoda, da ne pridete. No, pa drugič - upam, da bomo bolj pridni zdaj, ko ne bo več tako vroče. Lepe želje Miškotu, pozdravčke pa tudi Aji in vsem mucam!   :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Miss Teja. , sreda, 20.08.2008 : 16:29:18
Držimo pesti za Miška, da bo čimporej bolje.
Lp


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , sreda, 20.08.2008 : 17:58:15
Ah... bogi mali levček :(... Pa še prazno gumo imet povrh vsega!
Nič, držite se vsi skupaj, pa se vidimo naslednjič, če bodo pogoji dovolj "laboratorijski" za princesko Ajo. Lp, Maja in Skoki :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sreda, 20.08.2008 : 20:50:14
Ja ti mali Misko  :-*  Mislimo nate in tvoje nogice. Nic lenobe past. Za to bo se cas  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 22.08.2008 : 10:48:09
Včeraj smo se tehtali. Miško je že malo shujšal, kar je zanj super (10,2 kg, ob prihodu iz Topolšice skoraj 11). Aja pa se redi odkar je ne silimo več z briketi in je kuhano hrano, zjutraj pa moj zajtrk (kosmiče, sadje, jogurt) in ima že 16,5, prej je držala 15, dobila sem jo z 12,5. Edino, če je dlaka težka? Ima namreč ogromno dlake. Mišku dajem enako hrano kot Aji, samo precej manj, ampak pri njem očitno deluje ravno obratno. Miško tudi zelo rad poje vso zelenjavo, tudi tiste korenčke, ki jih Aja pusti.

Arabela se še kar redi, ima že 5,5 pa je bolj majhna. To ne bo dobro. Samo ga ni junaka, ki bi ji upal povedati, da je predebela in se utegne vsak čas razpočiti. Bi se razpočila od jeze.

Pajo je pa malo shujšal, kar je ok. Cuc drži konstantno 5,5 in je prav suh videti, čeprav je čisto v redu, da je vitek.

Od malih je najtežji Frodo, ima točno 2 kg, potem je Flopsy 1,8, Fridolin in Frika pa vsak 1,6. Glede na to, koliko pojejo in kako lepi so, je teža sigurno prava!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 28.08.2008 : 10:50:59
Aja je v zadnjem mesecu dni postala super živahna in igriva, seveda v okolju, ki ga pozna in med domačimi. Vsak dan ima vsaj eno "žuto minuto" kot pravi moj mož, ko nori, skače (najraje okoli in na mene), se igra z mano ali mačkami itd. Neverjetno. :D

Mislim, da imajo veliko zaslug za to mali mucki, ki so pri nas začasno nastanjeni. Ena med njimi, Flopsy, je posebej pogumna in z Ajo se super igrata, ker Flopsy niti ne trzne, če Aja renči od zadovoljstva, laja in skače (tudi po njej), ampak jo stalno suva s tačko in podžiga pri igri. Neverjetno! Aja se vsak dan tudi poskuša stlačiti v mačji tunel, da bi se pridružila mladičem pri igri. :D

Z Miškom se pa še vedno noče igrati, čeprav ga sicer tolerira in je do njega korektna v vseh ozirih. To pa je glede na Miškovo zdravstveno stanje še najboljša varianta! :)

Zelo vesela! :)

P.s. Tudi Arabela je zadnjih nekaj dni bolj malo pihala in godrnjala, smo se že bali, da je kaj bolna, pa ni! Je samo debela in ima tak trebuh, kot bi imela noter 50 malih! Na kuhinjski pult, kjer je hrana, še vedno z lahkoto skoči, ko pa skoči spet na tla, se pa kar blok strese. ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 28.08.2008 : 10:54:01
P.s. Tudi Arabela je zadnjih nekaj dni bolj malo pihala in godrnjala, smo se že bali, da je kaj bolna, pa ni! Je samo debela in ima tak trebuh, kot bi imela noter 50 malih! Na kuhinjski pult, kjer je hrana, še vedno z lahkoto skoči, ko pa skoči spet na tla, se pa kar blok strese. ;D

A zato so včeraj omenjali rahli potresni sunek v okolici Ljubljane  ;)

Ja super Aja  :D  Ta mala lepotica. Ima pa vsaj Miško malo showa, da mu ni dolgčas, ker mora toliko počivat  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 02.09.2008 : 14:00:00
vis in nox zanima me ali so imeli tvoji mačkoni kaj prebavnih problemov, ko si jih začela hraniti s surovo mleto govedino? In ali 4.mesečni mucki tudi lahko dam takšno kosilo?
Hvala  :).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 02.09.2008 : 21:42:56
vis in nox zanima me ali so imeli tvoji mačkoni kaj prebavnih problemov, ko si jih začela hraniti s surovo mleto govedino? In ali 4.mesečni mucki tudi lahko dam takšno kosilo?
Hvala  :).

Nobenih prebavnih motenj, samo veliko zadovoljstvo!

Pri nas od 3. meseca dalje jejo surovo meso, tako da lahko daš tudi tvoji.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 02.09.2008 : 22:09:32
Je normalno, da je Aja pri nas najbolj razigrano bitje, kljub temu, da je najstarejša? Kar naprej rine v mačke, da bi se igrali in preganjali. In vame, seveda, imam že vse hlače strgane, vzgoja pa taka! :o :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 02.09.2008 : 22:31:58
Hvala lepa za odgovor vis in nox, me je razveselil, ker bom imela sedaj malo manj dela s kuhanjem. Že tako moram kuhati zase posebej, za moža posebej, za pse posebej, sedaj mi vsaj za mačkone ne bo več potrebno.
Super, da je Aja tako živahna. Koliko let ima?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 03.09.2008 : 09:03:45
Aja je mlada 5 let! In vedno mlajša ratuje! ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , sreda, 03.09.2008 : 09:47:29
Ima pač vaša Aja tak super pasji karakter, da bi se igrala in igrala.
Z leti to malo ˝popusti˝ ampak trenutno bi ji prijala verjetno še kakšna živahna pasja družba  ;D ;D ;D ::) ::) ::)
Ne me preganjat, se hecam, tisti postroj za hranjanje pove vse  :o :o :o
Kapo dol vis in nox  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 03.09.2008 : 14:46:12
Se bojim, da Aja nikoli ne bo marala pasje družbe, ker je preveč ljubosumna. Tolerira že, rada pa nima. Če bi Miško kaj rad od nje, se obrne stran, kot da ga ni. No, ampak bomo še poskusili. Jo bom poslala v Horjul, pa naj si sama koga zbere. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 04.09.2008 : 13:21:32
Sporočam, da je Pajo že tretji dan žalosten. Čisto miren je, ne zmeni se zame, ne pride me pozdraviti, samo spi. Če ga vzamem v naročje potiho renči, ampak nič ne naredi, samo odide. Morala sem ga kar dolgo božati, da je zapredel.

Je normalno, lula in kaka tudi. Sprašujem se, če je bolan ali pa mi je kaj zameril. Zadnje dni Aja in Miško jemljeta veliko moje pozornosti, saj se trudim da Pajo ne bi trpel, ampak premalo mogoče. Žalostna.

Kak nasvet?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , četrtek, 04.09.2008 : 14:57:15
Kaj pa, če bi Pajo in čisto samo Pajo ponoči spančkal pri tebi, da bi videl, da ga nisi dala na stranski tir?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 13:49:29
Pajo je bolje, bolan je, ne užaljen. Ponoči sta z Miškom spala pri meni. V bistvu smo potegnili kar do 10h. Zdaj me že pozdravi, že tudi malo je (včeraj ni nič) ima pa drisko. Zdaj je zbolel še Cuc, je tudi bruhal, tudi Vis se že slabše počuti. Ne je, veliko pije, nima pa driske (še). Nekaj imamo!
Sem na vezi z dr. Knezovo.

Mali so zaenkrat zdravi, ješči, živahni...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , petek, 05.09.2008 : 14:00:48
ojoj, saj ne vem, kaj je pri mačku slabše - da je bolan ali užaljen?  ??? Ej vi tam - jst vam iz srca želim hitro okrevanje!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 14:20:24
Hvala oaza!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , petek, 05.09.2008 : 14:23:50
joj... upam, da bo kmalu bolje! vam res ne privoščim skupinske bruharije...

lp, maja :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , petek, 05.09.2008 : 14:26:21
Tudi mi želimo  čimprejšnje okrevanje! (Postelja s šefico pa pri tem nikakor ne škodi...)
Lupčke  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , petek, 05.09.2008 : 14:33:24
Držimo pesti,da bodo muce hitro bolje.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:45:37
Zaenkrat ni hujšega, vsi malo bolje.  :) Hčera je diagnosticirala 24 urni virus!  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:47:05
Ko so zdravi, pa takole pozirajo: Cuc in Flopsy (ta mala zna vse okoli prinest):

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:47:50
Cuc je magnet za mlade bejbe - tokrat s Friko:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:49:00
Miško sicer ni tako otožen:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:50:08
Tihožitje:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 05.09.2008 : 21:50:49
Avtoportret s tigrom:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , petek, 05.09.2008 : 21:54:41
Sem tudi jaz vesela, da ste bolje  :-*.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , petek, 05.09.2008 : 22:20:58
Super, da so bolje.  Sem šele zdaj prebrala tole. En brez drugega še zdravi ne ostanejo. Kakšna ljubezen  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 13.09.2008 : 23:27:26
Danes je bila moja postelja na vrsti, da jo Cuci polula. To je opravil temeljito, tako da je polulal povšter, kovter in obe rjuhi. Imam namreč posebno rjuho podloženo z gumiranim platnom spodaj, kupljeno posebej za Cucova lulanja.

Mož je določil, da bo v hiši smel v njegovo sobo samo, če bo imel prazen mehur. V ta namen bo pred vrati posebna tehtnica. Če bo Cuc zaradi polnega mehurja pretežak, ne bo smel v sobo! Tako Cucek mali poscani skrbi, da nam ni dolgčas.  :D

Zdaj pa angelček spi spanje pravičnega v umivalniku. Spodaj ima seveda mehko dekico. In sanja koga od nas bo polulal zjutraj. :-\


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , nedelja, 14.09.2008 : 11:50:38
Super slikice! :)
Kaj pa če bi v en mačji WC naštimali kakšen povšter pa rjuho? Mogoče se mu samo ne da po pesku hodit ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , nedelja, 14.09.2008 : 12:07:34
A ni to hard,kako si nekatere mačke zamislijo,da one bodo pa tam (kavč,fotelj, postelja,...) občasno lulale.
Meni še danes ni jasno zakaj to počnejo, predvsem pa kako to odpraviti.

lp




Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sanny , ponedeljek, 15.09.2008 : 12:08:54
Jaz imam že dve leti ta problem. Samo kaj, ko vedno ne najdem, kje mi markirata >:(, samo smrdi do hudiča. Tako imam generalno čiščenje večkrat na leto. Pa imata vsak svoj WC, vedno redno čiščen, tudi večkrat na dan.
Zadnjič je Tiggy pred mano dvignil rep in se polulal po vrečki, ki je visela na radiatorju, radiator, mene :o :o in steno. Skoraj me je kap :o. Nimam pojma, zakaj to počnejo, krote kosmate, sploh pa kako to odvaditi ???.
Obiska si sploh ne upam več domov pripeljat, če nisem jst vsaj dve uri prej doma, da naredim kontrolo, če je kje kaj polulano. In to prav markirata, pa sta bila oba pravočasno kastrirana :(.
Joj, vis in nox, oprosti za smetenje tvoje teme :-[.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 15.09.2008 : 14:57:46

Joj, vis in nox, oprosti za smetenje tvoje teme :-[.

Saj je tema prav temu, med drugim, tudi namenjena. :-[



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 30.09.2008 : 10:52:40
Včeraj je bil Cuc zaloten in flagrante (s spuščenimi hlačami), ko je ravno hotel pošteno zaliti mojo posteljo. Ko je zagledal moža, ki ga je zalotil, je skočil s postelje in zdirjal v mačji WC, kjer se je pošteno olajšal.

Torej, pujs mali točno ve, kaj se sme in kaj ne, ampak ga neka skrita sila žene v kriminalna (skoraj že) dejanja. :P



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , torek, 30.09.2008 : 10:59:24
Poznam tudi to foro-mi smo vedno vedeli kdaj se je polulal že ob vstopu v stanovanje. Če mačka ni bilo od nikjer, je to pomenilo "moker"kavč.
In če si ga zalotil ko se je ravno pripravljal,je zbežal kot blisk.

A je kdo kdaj povedal kakšno pametno na to temo?

Zakaj se Cuca pušča v spalnico, a ne bi delno rešili težave,če bi se mu vrata na nos zaprlo?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 01.10.2008 : 09:21:05
Zakaj se Cuca pušča v spalnico, a ne bi delno rešili težave,če bi se mu vrata na nos zaprlo?

Ne moremo delati selekcije, kdo sme in kdo ne. Potem bi morali vse vreči ven.

Problem je v tem, da Cuc ne lula samo po posteljah, ampak v bistvu povsod: fotelji, koš za umazano perilo, pasja ležišča, včasih tudi kakšno mačje. Poseben WC se ni obnesel, so vsi rinili v enega!

Včeraj dopoldne je polulal (ponovno) fotelj, danes zjutraj mene in Miška na postelji (sploh ne vem kdaj, sva spala naprej).

Ker nimam nobene pametne ideje kaj bi, bomo do selitve pustili tako kot je in se ne sekirali. Na novem naslovu bomo omejili prosto gibanje (spalnice zaprte, vstop na povabilo). Sedežno pohištvo bom poskusila kupiti čimbolj pralno. Na sploh bodo dnevni prostori čimbolj prilagojeni potrebam mačk. Računam pa tudi na šok zaradi selitve, ki bo prinesel kaj dobrega ali kaj slabega, kdo ve?

Sva pa imeli včeraj tudi z Ajo borbo (skoraj krvavo). Uspela je zmakniti kos čokolade, zavit v staniol papir in ker ima pri tem tako slabo vest, se je seveda izdala. Zbala sem se, da bo požrla vse skupaj in sem ji z roko segla v gobec. Ni spustila, temveč mi je stisnila prste. Morala sem jo vreči na tla, da je spustila.

Zanimivo, da je Aja do vseh zelo boječa, z mano bi pa občasno kar merila moči. Očitno z njo ne ravnam prav, mogoče sem premalo stroga, dosledna.

Miško je pravo nasprotje. Do vseh nepopustljiv (drugi psi, mački), do mene pa izredno prijazen in neproblematičen. Ko ju češem (in cukam), bo Aja šavsala in grozila, Miško bo samo zacvilil in se prepustil. Miško bo tudi napadel Ajo, če mi bo grozila. Tudi Miško rad zunaj pobere kakšno hrano, ampak mi ni problem vzeti mu iz gobca. Aja pa se vedno bolj upira (včasih se je manj). Je pa po drugi strani Aja vedno bolj otročja, igriva, sproščena, zato imam občutek da se dobro počuti. Samo, kje je meja?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , sreda, 01.10.2008 : 09:55:33
Verjetno tam, kjer jo ti postaviš.
Pri vseh teh kosmatinčkih je pa verjetno težko biti 100% dosleden do vseh... Jaz si ne morem predstavljat, kako bi mi to zneslo.
Pa še kako jaz jemljem naši hrano iz gobca - vedno jo primem tam, kjer se zgornja in spodnja čeljust stikata, tako da kožo na tem mestu kar malo v gobček oz. med zobe potisnem. To naredim nežno, ampak če bi poizkusila ugriznit (do sedaj ni nikoli :-*) bi najprej bolelo njo in šele potem mene.
Tak prijem pa uporabljam izključno takrat, kadar je stvar že globoko v gobcu in moram res celo roko notri potisnit, sicer pa ne.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Patapižu , sreda, 01.10.2008 : 10:36:29
Torej, pujs mali točno ve, kaj se sme in kaj ne, ampak ga neka skrita sila žene v kriminalna (skoraj že) dejanja. :P
Naša Pita se je tudi že polulala (do zdaj samo enkrat). Mislim, da bolj iz protesta.
Župa se je v svojem začetnem obdobju bivanja pri nas 2/3X polulala in pokakala v stanovanju. Ko sem enkrat prišla domov, sem našla kupček in lužico v dnevni. Nikoli je nisem zaradi tega kregala. In med tem, ko sem čistila, se je Pita počepnila ob mojo nogo in se polulala :o. Valda, da je bila kregana  >:( ... ona pa že ve kaj lahko in kaj ne.
Sem pa to razumela kot znak zapostavljenosti.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sreda, 01.10.2008 : 22:21:02
Ja, z Rokijem sem imela tudi svoj čas malo borbe. Nisem pristaš sile, ampak ni šlo drugače in je včasih dobil tudi po riti  :-[ Sploh pa sem morala biti zelo dosledna in nisem smela pokazati, da je on tisti, ki bo vodil to. Sem pa to morala narest po hitrem postopku in kr naprej ob nogi in nič po svoje. To mu je bilo najhuje. Počasi si je prišel gor, da če bo kaj vzel in se obnašal neprimerno bo kaznovan in odvzelo se mu bo divjanje in svoboda. Se je potem umiril. Seveda pa je vsak pes svoj karakter. Upam, da najdeta skupno pot, ki bo čim manj boleča za obe.  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , sreda, 01.10.2008 : 22:26:50
Jaz sem na začetku najine skupne poti vsakokrat, ko smo bili pred kako tako malo borbo, na glas ponavljala "jaz sem šef, ne ti". Sej Pega ne ve, kaj govorim, po mojem, da je bilo to bolj mantra zame in da je učinkoval bolj resen ton mojega glasu.

Ampak je zdaj red: če jo na sprehodu vidim kaj prežvekovat in noče izpljunit (valjda), jo primem za gobček in dam roko pa magari dol do grla in ji izvlečem svinjarijo iz gobca. Nekajkrat sem to naredila in zdaj smeti, starih kosti in podobnega ne pobira več (trkam na les, da ne bo že jutri spet poskusila  :-[ ). Edino travo še kar muli in prežvekuje.

Po mojem da tudi Aja rabi odločnost in "hud" ton glasu. Bo hitro nehala merit moči s tabo, če bo pogruntala, da je heca konec.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , četrtek, 02.10.2008 : 07:32:51
jap, tko nekako, kot je napisala miskica. Nam vbijajo v glavo že v mali šoli, od prve ure dalje: pes mora vedet, kdo je šef. In da to nikakor ni on. To je vsa umetnost. Poti do tega so pa....no, različne, vsekakor pa ne bit preveč mehka duša, bosta potem oba trpela. Tko da - mantro pa ustrezen ton glasu pa veliko vztrajnosti, pa bo. Srečno!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 02.10.2008 : 08:24:43
Malo za šalo: danes sem pogledala temo katalonski ovčar na tem forumu in ne boste verjeli, Aja jim je čisto podobna!  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , četrtek, 02.10.2008 : 08:47:01
Zato pa je tako pogumna. Pravi ovčarski pes ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 02.10.2008 : 09:24:34
Aja po novem čisto pridna, pridkana in ubogljiva. Ko imava "šolo" si zapomni za kar nekaj časa (mesec, dva ali še dalj). Potem pa začne po svoje in bi bila glavna. Ko jo discipliniram, je spet v redu. Bom morala bolj pozorno opazovati kdaj prične popuščati in to takoj urediti.

Hvala vsem za nasvete!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , sobota, 04.10.2008 : 17:19:35
sem preštela zalogo ribic in en paketek lahko "zdilam" - denar od preprodaje bo šel seveda v Horjul! ;)

lahko prinesem v soboto v šolo :)

lp, maja


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 05.10.2008 : 17:01:08
Ja, majas, prosim in hvala!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 07.10.2008 : 13:08:21
V želji, da bi čim manjkrat preoblačili postelje, smo Cuca za čez noč nastanili v stranišču. Ampak ne v školjki, temveč v umivalniku. Ima v njem dekco in brisačko, da je na mehkem. Na tleh pa svoj pesek, pa vodo, pa brikete, če je lakota ponoči. In je s tem tako zadovoljen, da zdaj vsak večer čaka, da bo smel noter.  :D

Zjutraj, ko sliši da drugi že divjajo po stanovanju, pa začne mijavkati. Potem mu vržem noter Flopsy (ta mačka je vsestransko uporabna ;D) in je še za nekaj časa mir.

Seveda pa čez dan še vedno poskuša polulati kaj prepovedanega. Včasih mu tudi uspe! >:(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sanny , torek, 07.10.2008 : 13:21:58
No ja, jst sem ravno končala s pucanjem praskalnika, ki je bil prislonjen na radiator >:(. Nisem sicer dobila krivca, je bilo pa lepo pošpricano od praskalnika, radiatorja, dekca na radiatorju in tla >:( >:(. Če ne bi zavohala (kljub nahodu), bi se mi vsekupaj lepo osmradelo, ko bi vklopla centralno, pa sploh vedla ne bi, kje je pomarkiral. Zdaj se trudim z nekim sprejem, ki uniči vonj po urinu, morm rečt, da je vsaj v tem pogledu dober. V kuhinjo nimata več vstopa, če nisem jst za mizo. Res ne vem več, kaj naj naredim. In to delajo, ko sem jst doma al pa ne, pa tudi pred mano je že krota činka dvignil rep, tancal in seveda... šprical  :o :o :( >:(.

Tko da te čisto razumem :( :-\.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , torek, 07.10.2008 : 17:38:59
. Potem mu vržem noter Flopsy (ta mačka je vsestransko uporabna ;D) in je še za nekaj časa mir.

joj s me dele nasmejala - prou rabla sem kej tacgale! svašta.... :D  ;D  :D  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , sreda, 08.10.2008 : 10:25:47
Oaza, podpis! :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: luna7 , sreda, 08.10.2008 : 13:06:49
Flopsy..... hahaha, res, tudi meni je tole naredilo en velik krohot!


 :D ;D :D ;D



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 24.10.2008 : 10:09:59
Cuca je preventivno pregledala veterinarka. Ultrazvok je pokazal, da je njegov mehurček lep in čist in da dobro zadržuje vodo. Čakamo še, da bomo prestregli njegov urin in ga dali na pregled. Očitno je fantek zdrav in lula na neprimerna mesta iz psihičnih razlogov. Ima pa baje malo slabše razvite zobe, ki zgledajo kot mlečni. Ker pa ga to pri jedi nič ne ovira, ne bomo delali panike.

Pajo si je poškodoval blazinico na prednji desni tački (čisto malo). Zgleda kot opeklina. Včeraj je pri vetu dobil "punčko" na tačko in je zdaj prav hudo jezen na ves svet, še posebej name. Ko sem ga peljala v avtu je ves čas na ves glas ponavljal: joj joj joj joj...oooojoj, joj, joj... Še nisem slišala takega jamranja.

Arabela pa (zdaj, ko je naša, bom kar tukaj povedala) spet boleha za svojo kožno boleznijo. Polna je čudnih izpuščajev, ki se spreminjajo v kraste in spet se "brije" po trebuhu. Na antibiotikih in kortizonu. Je pa rekla vetka, da smo dolgo zdržali, ker smo bili 3 mesece brez terapije in čisto ok.



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , petek, 24.10.2008 : 15:59:56
joj, vi imate tudi štalo! se lahko namesto v Tivoliju začnemo na kliniki dobivat...
lp, pa čim hitreje se pocajtajte, maja :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , petek, 24.10.2008 : 19:31:51
se lahko namesto v Tivoliju začnemo na kliniki dobivat...

Ne klič hudiča... :D 

Čimprej se pozdravite! :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 10.11.2008 : 23:07:13
Malo otožna Aja pozira z novo frizurico:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 10.11.2008 : 23:08:08
Pa še Pajo lepotec:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , ponedeljek, 10.11.2008 : 23:56:41
A je Pajo kaj domišljav? Taki lepotci imajo ponavadi zelo visoko mnenje o sebi  ;)

Krasen je  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Smetka , torek, 11.11.2008 : 00:22:43
Cuc lula, ker je preveč mačk okoli njega. To je en in edini razlog, zaradi katerega si lahko sčasoma povzroči tudi čisto fizično vnetje mehurja, sečne kamne itd. Sicer ne vem, če ti to kaj pomaga, ampak sem prepričana, da tega ne bi počel, če bi jih bilo manj oz. bi bil sam ali pa vsaj brez tistega, zaradi katerega se počuti "ogroženega" ali pa nad katerim bi rad nadvladal.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 11.11.2008 : 09:29:12
Polona, se popolnoma strinjam, da ima Cuc psihične težave. Samo njegovo lulanje se je začelo že zelo zgodaj, ko sta bila s Pajotom zadnja mačka pri nas. Tako da ne vem, kateri bi ga najbolj motil. Morda pa prav Pajo? Ker Pajo je sigurno dominanten in Cuc ga zelo posnema. To se je videlo, ko je Pajo začel nagajati Arabeli, je Cuc počel čisto enako.

Je pa Cuc izredno navezan na mojega moža, Pajo pa name.

Računam, da bo selitev spet nek stres, ki bo morda pomenil spremembo-upam, da na bolje. Bo tudi bistveno več prostora in mogoče mu bo to všeč. Mogoče bi tudi poskusili, da bi edini lahko bival v moževi sobi, vsaj čez noč. Ker po drugi strani ima zelo rad mladiče in se stiska z njimi.

Trenutno je mož naštudiral, kdaj Cuc lula in vstane ob 5h zjutraj da ga nese na stranišče. Potem je v redu. Zaenkrat!

Lep primer je tudi Vis. Ko sta prišla Cuc in Pajo, so se pri njej začele driske. Mogoče se spomniš, koliko smo bili pri vetih. Mehko in včasih krvavo blato je nato kar ostalo, dokler ni prišla Arabela, ki je prava mora in je nihče ne mara. Od takrat Vis kaka lepe trde klobase in se tudi bolj crklja kot prej. Vedno bolj!

Za Cuca mi je hudo, ampak mu ne morem in ne znam pomagati. Če bi ga osamili, bi bilo zanj verjetno še dosti huje.



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Patapižu , torek, 11.11.2008 : 10:01:36
Trenutno je mož naštudiral, kdaj Cuc lula in vstane ob 5h zjutraj da ga nese na stranišče.
Mogoče bi pomagalo, če bi mu namenil trenutek pozornosti čez dan, ki bi pripadala samo njemu, ostale živali, ki so pri hiši bi pa bile tisti trenutek na ignor - tudi, če bi se prišle "štulit" :).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 11.11.2008 : 10:37:50
Mogoče bi pomagalo, če bi mu namenil trenutek pozornosti čez dan, ki bi pripadala samo njemu, ostale živali, ki so pri hiši bi pa bile tisti trenutek na ignor - tudi, če bi se prišle "štulit" :).


To ima, brez skrbi! Mojega moža ima vsak dan sigurno 2h čisto zase. Ker je sploh edini, ki ga moj mož crklja v naročju. To obsega nošnjo po stanovanju in crkljanje pred računalnikom in TV. Občasno se potem uštuli kakšna Flopsy zraven. Če ni moža doma, pride k meni v naročje. (Cuc je v bistvu edini, ki mu paše crkljanje v naročju, tudi ko sediš. Pri ostalih moraš hoditi po stanovanju, da je ok.)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , torek, 11.11.2008 : 11:07:16
(Cuc je v bistvu edini, ki mu paše crkljanje v naročju, tudi ko sediš. Pri ostalih moraš hoditi po stanovanju, da je ok.)
Tole me pa zelo spominja na dojenčke ::) :P
Upam, da se po selitvi stanje Cucu porihta :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , torek, 11.11.2008 : 11:11:47
Kosilo

Tole sliko si vsak dan pogledam in sem potem dobre volje kar nekaj časa  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 14.11.2008 : 10:00:45
Aja včeraj na rednem cepljenju proti kužnim boleznim. Pridna kot vedno, se nič ne boji zdravnikov. Najprej ni hotela na tehtnico, potem pa se je lepo namestila na njej in ni hotela z nje. Ampak, groza, tehtnica je pokazala 17,7 kg, ??? kar je pa odločno preveč. Pred letom dni je prišla Aja k nam in imela komaj 12,5 kg. Očitno sem se navadila zelo dobro kuhati, hm. ;) Od danes smo pa na dieti. Aja, Miško (ki ima vedno preveč kg) in jaz (ki sem itak too much). Ker ima Aja čez mesec dni tudi cepljenje proti steklini, bomo že lahko kontrolirali napredek.

So me pa včeraj poučili, da obstaja zdaj kombinirano cepivo steklina-kužne bolezni, kar je super (pelješ psa samo enkrat za oboje), pa da kužne se cepi samo na dve leti.

No, pa Arabelca je dobila novo dozo hormončkov in je vsa fit.  :) Je bila zelo pridna pri vetu in me samo enkrat ugriznila.  :-\ Seveda pa je nismo jemali iz transporterja (ga ni junaka), ampak smo, kot vedno samo sneli zgornji del (da ne bi madam preveč nervirali). :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , petek, 14.11.2008 : 22:54:14
So me pa včeraj poučili, da obstaja zdaj kombinirano cepivo steklina-kužne bolezni, kar je super (pelješ psa samo enkrat za oboje), pa da kužne se cepi samo na dve leti.
Mene je pa Smetka opozorila, naj raje cepimo ločeno, ker je kombinirano cepivo precej močno in ima lahko pes močno nezaželeno reakcijo...
Ko sem Missy peljala cepit sem morala prav težit, da mi ni dal kombiniranega. Sem pa pozabila :-[, ali mi je to naročila samo za mladega psa, ali isto velja tudi za starejšega. Med obema cepljenjema je moralo preteči vsaj 14 dni.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , sobota, 15.11.2008 : 09:39:07
Jaz imam tudi slabe izkušnje s kombiniranim cepivom. Res pa je, da je odvisno od posamezne živali - neketeri ga prenesejo brez problema, ampak ni vredno tvegati.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , sobota, 15.11.2008 : 09:43:26
:o Meni so jo pa kar s kombiniranim cepil, sploh niso nič vprašali. Zdej se pa ne spomnim a me je Smetka kej opozarjala na to al ne ??? Šit no. Sicer je Glu prenesla OK.
Lahko drugo leto rečem, da naj cepi nekombinirano? Drugač mi je neki razlagala, da če je pes redno cepljen od mladiča naprej, lahko eno cepivo potem opustijo/zmanjšajo (predvidevam da kužne), da pri Glu pa zaenkrat ne pride v poštev, ker se ne ve, al je prej bila redno cepljena al ne.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , sobota, 15.11.2008 : 12:24:50
Jaz pa vedno zahtevam ločeno, sem tudi sama že slišala kar nekaj slabih stvari o kombiniranem cepivu.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 00:30:17
Tako torej glede cepiv. Si bom zapomnila. Sicer Aja nima problemov, je močna punca.

Še tole: preverili so čip in ugotovili, da ima drugo številko kot je vpisana v potnem listu. Nato so ugotovili, da je Aja v registru pod dvema številkama (čip ima pa samo en). Obljubili, da bodo uredili, da se neprava številka briše.

Lansko leto je bila cepljena proti steklini drugje in sem posebej prosila da preverijo, če se vse ujema in če so pravi podatki. Zakaj že čipiramo pse?  >:(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Smetka , nedelja, 16.11.2008 : 00:43:08
Pri Glu oziroma vseh starejših lahko mirno opustite cepljenje proti kugi in kužnim boleznim. Bi bilo to fino tudi proti steklini, pa se ne sme, ker je pač zakon tak.
Za cepljenje pa ja - ločeno je bolje kot kombinirano, ker so res dostikrat reakcije.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: skogkatt , nedelja, 16.11.2008 : 12:58:08
Starejši - to velja od katere starosti dalje? :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , nedelja, 16.11.2008 : 17:58:34
Aha, torej bom drugo leto rekla če lahko cepijo nekombinirano in sicer samo proti steklini :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:29:08
Danes smo se spet slikali!

Pajo in Flopsy, ki pridno raste (tudi v širino):


[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:30:45
Takole pa mi spimo (danes zjutraj nas je slikal Matija):

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , nedelja, 16.11.2008 : 21:31:43
Ooo to je pa pravi raj :) :D :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:35:46
Mi je jasno, da imam premajhno posteljo!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: nutella , nedelja, 16.11.2008 : 21:36:56
Vis in nox, imaš pa mehko postlano. :D Čista uživancija.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:37:13
Kralj Mišo na prestolu!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:38:20
Aja pride samo na obisk. Ta rumena zadeva verjetno ni varna. ::)

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:40:04
Kadar psa ni doma, mačke plešejo:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:41:30
Še enkrat nova postelja:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:43:54
Pa še moja, moja, moja Aja

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 16.11.2008 : 21:44:36
 :D lepe slikce. Mislim, da ni strahu da bi vas zeblo to leto, ko pa imate toliko kožuhov okrog  ;D   Miška je tudi lepo videt.  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:46:29
Portret lepotice (meni se zdi vedno lepša, sem pa seveda pristranska) :-*

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 16.11.2008 : 21:47:48
 :)  Ja res je. Vedno lepša in vedno bolj nasmejana lepotica  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:48:27
Pa še Arabela (zadaj Pajo). Če ga ne gleda, je Pajo ne moti ;)

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 16.11.2008 : 21:52:03
 ;D Tale je pa huda  :o  Skoraj "ubijalski" pogled   ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 16.11.2008 : 21:56:31
;D Tale je pa huda :o Skoraj "ubijalski" pogled ;D

Oh, kje pa! To je čisto normalen pogled. Kadar je "ubijalski" smo vsi krvavi. ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 16.11.2008 : 22:01:41
Oh, kje pa! To je čisto normalen pogled. Kadar je "ubijalski" smo vsi krvavi. ;D


 ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , nedelja, 16.11.2008 : 22:43:35
 ;D ;D ;D
kaj se imate super; sploh ta-spalna fotka me je navdušila!
Aja je pa itak najlepša (sem tudi rahlo pristranska) :P

res fajn živalski vrt, samo še en straček vam manjka, ko bo hišica fertik, potem ste pa že skoraj "polni", al kako?

lp, maja :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: mara , nedelja, 16.11.2008 : 22:49:52
Vi bi bli pa resni kandidati za osvojitev naslova "Naj pasjemačječloveška družina"  ;)-po številu in lepoti  :).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: the_girl , nedelja, 16.11.2008 : 22:54:10
Aja je zares najlepša :D :-*
Vsi ostali pa niti malo manj... Čudovita družinica ste, sami lepotci :) :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , nedelja, 16.11.2008 : 22:56:21
Huuudoooo! Kaj takega je pa super videt :-*. Zame bi bilo pa tole uiber preveč ::) :) :) :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , ponedeljek, 17.11.2008 : 07:45:38
Takole pa mi spimo (danes zjutraj nas je slikal Matija):
joj vis in nox - takole spanje je pa bombastično!  :D Super ste, lušni, fletni, vse, kar je takega. :D ;D :D
Mi bi tud tkole radi spali (no, z upoštevanjem dejstva, da nas je vendarle malce manj), pa še ne znamo (=še vedno ni sledu o kakšni večji ljubezni med mojimi kosmatinci... :()


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 20.11.2008 : 13:33:31
Imam en tak dober občutek, da Cuc ne bo več lulal po posteljah (trkam na les). In kaj je prineslo spremembo? Še en WC. Cuc namreč ne more lulati in kakati v isti WC in zato rabi dva. Če ima samo enega na voljo, je potem ta za kakanje, lulati mora pa drugje, revež. :-\



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: alexx , četrtek, 20.11.2008 : 14:07:36
;D In to vam je šele zdaj "kapnilo"?  ;D
(da imate doma tako razvajeno rit)

Upam, da bo zdaj res vse OK!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 20.11.2008 : 14:44:18
Arabela je po novem Arči-Arčibalda. Ne me vprašat, zakaj!?

Sploh ne vem, zakaj dajemo živalim imena, ker:

Flopsy=Barve
Frodo=Hitler
Fridolin=Nehitler
Frika=Sivček


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 22.11.2008 : 11:51:54
Danes sem se odločila (sem dolgo zbirala pogum), da Arabelci očistim ritko.  ??? Je imela grdo pokakano in zasušeno, pa verjetno sploh ne doseže tako daleč.

Sem nadela neprebojne rokavice  ;D (za vročo posodo prijemat) in sva opravili. Seveda je Arči med tem opravilom proizvedla take mega zvoke, da je preplašila celotno mačjo druščino. No, Pajo se je potem odločil, da jo mora vsekakor kaznovati in jo je, kot pravi "mačo"  :P, grdo napadel v hrbet. Arči se je nato umaknila na svoj strateški položaj na okno, Pajo pa se kar ni dal odgnati in je spodaj snoval ustrezno taktiko za ponovni napad.  ::)

Na mojem stolu (direktorskem :P), je sedela naša prijazna Miss Nox in opazovala dogajanje. Kmalu se je naveličala Pajotovega teženja in čisto potihem, komaj slišno zarenčala nanj. Pri tem je še tako ljubko in hkrati grozeče nagubala svoj črni nosek. :-*

Pajo je odreagiral v hipu in se pobral iz sobe!

Arči je, zmagovita, zasedla okno in ni pustila nikogar zraven!

Nox je nato nonšalantno skočila k Arči na okno in Arči se je brez besed umaknila.

Tako, vidite, kako je sestavljena mačja hierarhija. Vladajo tisti mirni, iz ozadja! ;)

Po drugi strani pa je Pajo en tak ljubeč krušni oče:



[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 22.11.2008 : 11:58:06
Tudi Cuc lepo nežno skrbi za mladenke. Poleg tega je zdaj spet naš zlati crkljivček in nič več polulanček. Sem zelo vesela, da se Cuc spet dobro počuti pri nas. Sem se namreč strašno žrla, da škodimo temu nežnemu srčku.  :-*





[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , sobota, 22.11.2008 : 12:15:15
O, lubčki mačji :)
Kako pa to, da niste takoj pogruntali, da je Cuc pač kot vsak pošten horjulček ena razvajena rit in da zahteva 2 WCja? ;) :P :-* No, samo da je vse v redu!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 25.11.2008 : 15:39:53
Čudne stvari se dogajajo. Včeraj vsi kakali v novo stranišče, samo Cuc v staro. Kako se to zmenijo? ::)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , torek, 25.11.2008 : 16:33:07
Čudne stvari se dogajajo. Včeraj vsi kakali v novo stranišče, samo Cuc v staro. Kako se to zmenijo? ::)

Ja hierarhija mora bit. Kralj dobi največji prestol, tudi za kakanje  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , torek, 25.11.2008 : 16:53:12
za znort! Kamorkol pogledam, sami mušnisi! :D ;D :-* :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , torek, 25.11.2008 : 16:57:14
za znort! Kamorkol pogledam, sami mušnisi! :D ;D :-* :-* :-*

Oaza, kaj vidiš, mušnice  ;D ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , torek, 25.11.2008 : 18:08:16
ne ne, moonbeam, ne mušniCe, ampak mušniSe!  :D To je en tak izraz hvalospeva, ko nič drugega ni dovolj lepo, cortkano, lupčkano, lubekano  - skratka en XXXXXL presežnik. Mušnis. Yo vprašej, kva to je... ;) :P je pa zraslo na mojem zelniku. Če komu rečem, da je mušnis (eh po novem to še svoji kužiki govorim, tko da boš vedla, da je univerzalno), je lah presrečen.
Tvoj Flip je tud en mušnis - no evo, pa maš zdej! :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , torek, 25.11.2008 : 18:21:12
He he, sej vem  ;)
Ampak se na hitro mušnica prebere  :P

Moj Flip je pa ena mušnica in to velika!  8)

Visovi so pa mušnis  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , sreda, 26.11.2008 : 09:40:13
Mušnica Flip - tardeča z belimi pikicami :D
vis in nox, vedno vas je lepo brat, slikice so pa itak zakon :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 06:42:52
Smo šli sneg sprobat!  :D Jaz ne morem spat, psi se pa itak prilagajajo. Veselje brez konca! Miško, ki ima težišče spredaj, se je kar zaril vanj, sem mislila, da je krt. Aja je norela in tako lajala, da sem se bala, da bo vso sosesko zbudila. Je pa sneg groza za dolgo dlako. Na njej se naberejo take kepe, da joj. Miško je imel celo podvozje sneženo in je bil vsaj dve kili težji, ko sem ga nesla domov. Potem sledi tuširanje s toplo vodo, da se kepe odtajajo.

Je pa tekanje po snegu za Miškovo hrbtenico prenaporno. Upam, da ne bo posledic. Problem pri takem srčnem psu (a niso vsi?) je, da se žene do konca, potem pa najšibkejši člen popusti. Uboga Pepsi ima podobne težave.

Gremo nazaj v posteljo, Miško že spi na mojih nogah (in me prijetno greje). :)



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 12:21:36
Miško snežena kepa:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 12:22:32
Mama Cuc s svojimi otroki:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , sobota, 29.11.2008 : 13:20:34
Kako trpijo te mačke :P ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 16:34:29
Kako trpijo te mačke :P ;D

Ja, tri od njih nujno rabijo nov dom!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ironcat , sobota, 29.11.2008 : 16:45:23
Kakšna čedna snežna kepa :D, mačicam se pa itak vidi, da jim je hudo :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , sobota, 29.11.2008 : 20:26:37
Saj sploh ne morem preštet koliko mačk je na sliki ???

Super ste, samo naslov tvoje teme moraš spremenit in dodati še nekaj imen ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 20:42:15
Super ste, samo naslov tvoje teme moraš spremenit in dodati še nekaj imen ;)

Ne, ne, drugi so začasniki ali ilegalci ali pa niso horjulci! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sobota, 29.11.2008 : 20:43:57
Ilegalec je Miško?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sobota, 29.11.2008 : 20:45:46
Ilegalec je Miško?

Aha, zdej smo ga pa razkrinkali  ::) Ta, ki je najbolj obtežen s snegom  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 29.11.2008 : 20:47:16
Ja on je "krt" dobesedno in v prenesenem pomenu! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , sobota, 29.11.2008 : 20:48:00
Aha, po moje je z začasniki tako, da kmalu postanejo dokončniki, za ilegalce pa itak sploh ne veš da jih imaš ker so pač ilegalci. Ne smete jih razkrinkat, kar naj ilegalno ostanejo kjer so 8)

Sem vam fouš za comforte, imate točna te barve ki bi jih jaz imela če bi spet kupovala. Zdaj razmišljam, če ne bi kar sebi enega kupila.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 00:50:20
Danes smo se slikali za pes v gibanju-in v glavnem odgibali s slik! Ali pa toliko gibali, da je vse motno!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , nedelja, 30.11.2008 : 00:52:03
vis in nox, počakaj na natečaj "Deli psa v gibanju"  ;D  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 00:56:33
Ali pa premalo gibali:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 00:58:07
In se utrudili:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 00:59:12
Potem smo se tako zasmilili gazdi:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , nedelja, 30.11.2008 : 01:32:19
Kakšen pogled :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sasenka , nedelja, 30.11.2008 : 11:50:53
Aja je pa res prava lepotica.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: pudelj , nedelja, 30.11.2008 : 11:53:54
Oba sta prav luštkana. A je Miško sedaj ok?

lp

Sandra


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 12:46:43
Miško "tehnično" brezhiben ne bo nikoli več. Kar pa mislim, da ga ne moti, mene pa sploh ne. Uživa življenje in mi z njim! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 30.11.2008 : 12:58:29
Miško "tehnično" brezhiben ne bo nikoli več. Kar pa mislim, da ga ne moti, mene pa sploh ne. Uživa življenje in mi z njim! ;)

Ja itak da. Miško je faca. Sej nisem mogla verjet, kako je zadnjič priletel do Flipa  :o. Pa tako faco je naredil, da sem se kr ustrašila za Flipa. Ne vem če je Flip Mišku najbolj všeč  ::) :P  Kr drž ga na ketni Vis  8)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 30.11.2008 : 12:59:42
Ej, živjo, Mišku so vsi všeč, on samo pokaže, da je lev, kralj živali! ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 30.11.2008 : 13:01:02
Ej, živjo, Mišku so vsi všeč, on samo pokaže, da je lev, kralj živali! ;D

Ja levček je pa res. Tako se je zagnal, da je na travi copatko izgubil  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , nedelja, 30.11.2008 : 16:01:39
Mišku so vsi všeè, on samo pokaže, da je lev, kralj živali! ;D

Miško je car - še Skokiju je všeč že od samega začetka! :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 08.12.2008 : 11:43:56
Pri nas je tudi problemček, Aja ga ima in mi z njo. Mlade muce odraščajo in se nočejo več igrati z Ajo. Jo samo debelo gledajo, češ, kaj pa ti hočeš. Aja pa vedno bolj otročja, a bom zdaj jaz z njo gor pa dol po stanovanju letala? Včeraj se je zunaj tako razživela, da mi je hlače strgala (nas je ovce skup zganjala). :P

Danes zjutraj ji je uspelo Miška pretentati in mu je žvako ukradla. To se še ni zgodilo, Miško popušča, očitno! :-\


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , ponedeljek, 08.12.2008 : 11:51:01
Hja, pri nas izgleda tako - otroci se valjajo po kavču, jaz pa sedim/ležim na tleh in se garbam z Missy, ji mečem razne predmete po stanovanju da ona leta gor in dol, se vlečeva za štrik ::) :o 8)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 08.12.2008 : 11:58:33
posodim Pocota ::) :P (brezplačno ;D ;D ;D)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 08.12.2008 : 12:50:22
Hvala majas, ampak se bojim, da bi se ga vsi preveč bali! :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , ponedeljek, 08.12.2008 : 13:02:03
Janja, se morava probat zorganizirat za kake igralne urice Aje in Pege. Se mi zdi, da bi lahko funkcioniralo.

Sem pa ravno po hitri pošti dobila paket iz Anglije. 3 knjige samih nasvetov, kako telesno in mentalno zaposlit svojega psa. Ti posodim kako?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 08.12.2008 : 14:16:32
Problem pri Aji je ta, da ni kar vsak dober za igranje. Dobre so mačke, pa ljudje, psi pa zelo redko, se jih malo boji. Glede drugega pa se bojim, da bom najbolj jaz zaposlena (telesno in mentalno), ko bom knjigo študirala....

Se moramo kakšno soboto ali nedeljo dobiti v Tivoliju, pa probamo?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , ponedeljek, 08.12.2008 : 14:19:34
Se moramo kakšno soboto ali nedeljo dobiti v Tivoliju, pa probamo?

Sem za, mogoče še raje kje blizu tebe, na večni poti ali še raje spodaj pod rondojem - manj obljudeno. Te podregam proti koncu tedna, če bom že za ven, in če boš ti imela čas.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 08.12.2008 : 14:21:16
Ok, velja!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 08.12.2008 : 17:47:45
Hvala majas, ampak se bojim, da bi se ga vsi preveč bali! :P

 ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 15.12.2008 : 17:05:15
V soboto smo se z Ajo in Barakom odpravili na sprehod Žale-Pot itd., pa je nekje daleč nekaj počilo. Aja se je v hipu obrnila za 180° (opažam, da je vedno v rizičnih razmerah tak obrat in potem domov, čeprav bi bilo npr. bližje nadaljevati v isti smeri).

Torej smo šli nazaj, prepričevanje v taki paniki ne pomaga, škoda časa. Ampak tokrat nismo šli domov, temveč samo do parkirišča na Žalah, kjer je Aja sklenila, da gre domov z avtom in ji sploh ni bilo moč dopovedati, da našega na tem parkirišču ni. Se je kar vkopala pred enim podobnim! Ni mi preostalo drugega kot poklicati domov, da je prišel Matija po nas z avtom. ::)

Potem sem premišljevala in ugotovila, da pes ne ve, da mora biti avto tvoj, da ga lahko uporabiš. Za psa je vsak avto dober, torej, pelji me! ???


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 15.12.2008 : 17:53:04
 ;D ;D ;D
hehe - predstavljaj si, da bi bili še pri tem zbirčni ;)
Skoki bi ziher hotu limuzino, Poc pa kakega hudega športnega... Ti bi pa tudi rabila vozil! Pes x3, pa še vsaka mačka svojega... ::) :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , torek, 16.12.2008 : 09:02:19
O Aja, ti si pa faca - kar modernizirala bi se. Nič več peš, kar z avtom bi šla :D.
Samo Aja, dej bodi malo bolj izbirčna. Vsak avto pa res ne more bit dober. Poglej si npr. Skokija in Pocota. Onadva sta očitno psa z že izdelanim okusom ::)
Ma tile kosmatinci so pa res modeli ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 16.12.2008 : 22:45:27
vis in nox tvoja družina je tako topla, ali se lahko priselim k vam, saj bom pridna, obljubim  :D. Res mi je toplo pri srcu, ko vas berem  :-*.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 16.12.2008 : 23:19:53
Hvala, Lisa, trudimo se. Kar pridi, če te bo zeblo. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sobota, 31.01.2009 : 18:36:50
Danes je mene doletela velika sreča in sem imela čast spoznati Visovo in njeno številčno družino (pasjo in človeško).

Moram priznati, da sem ostala zeloooo presenečena nad tem kako so psi (pa so vsi fejst kosmati) lepo negovani.
Naši (pa so kratkodlaki) smrdjo ko kuga, če jih ne vsak teden dobro oribam.
In gospa Visova ima tako spucano stanovanje, da bo mene sram,če bo prišla kdaj na obisk.

Psi so bili veseli našega obiska, mački pa nas niso šmirglali. Meni je zelo všeč črna lepotica Nox, ki pa je komaj čakala,da se poberemo iz njene sobe.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 31.01.2009 : 19:18:01
King-roy, malo manj epske širine, prosim!  ::)

Sem pa zelo vesela, da smo se spoznali!  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 01:59:55
Naša ljubica trikolorka je spet z nami. In ima tudi čisto novo ime: Taša.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 02:01:02
Takole pa spi Jakc (ali pa je morda njegov bratec Nejč):

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 02:01:41
Miško po sprehodu po snegu:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 02:02:29
Črna kombinacija: Barak in Arabela:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 02:02:59
Arabela pozira:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 02:03:37
In čisto novo plezalo:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zona , nedelja, 08.02.2009 : 02:19:22
Uau,kako imajo mačke fensi domovanje,pa prav uživajo,se jim vidi.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , nedelja, 08.02.2009 : 02:22:41
Hudooo, moram paziti,da moji mački ne vidijo fotke z novim plezalom.
Bodo takoj zahtevali premestitev  ;) ;D (naše je namreč že čisto ubogo)

Super fotke gospe Visove.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , nedelja, 08.02.2009 : 10:31:42
Oh, Arabela zgleda kot en tak kjut srček  :-* ma vsi, pravzaprav, ampak trikolorkica je pa prelepa :D ma vsi so, pravzaprav :D :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , nedelja, 08.02.2009 : 11:36:24
Vis in Nox čestitke za takole fensi domovanje kljub obilnemu številu štirinožcev.
Da se sije stanovanje in kožuhi pa da so vsi deležni še ta prave oskrbe in pozornosti sploh ni mačji kašelj. Pasji pa tudi ne ;)
Bomo poslali k vam na obisk kakega od tistih 'antiživaloljubcev', ki mislijo, da pasje in mačje mame živijo napol v brlogih, hehe.

Koliko glav pa sicer trenutno štejete?
Jaz sem se vmes nekje pri štetju zgubila, zdaj pa vedno tuhtam, kdo vse je vaš...? :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 08.02.2009 : 13:58:31
Pri nas je trenutno tako stanje:
horjulci: Vis, Nox, Pajo, Cuc (mački) in Aja (pes)
kar tako s ceste: Miško (pes), Arabela (mačka)
od mačjelovk, predvideno za oddajo (pa ni šlo, ker jih imamo preveč radi): Taša, Jakc in Nejč (mački)
zavetišče Meli: Barak (pes)

Skupna teža 82,3 kg (samo živali, da ne bo pomote). Dnevna poraba svežega mesa: cca 2 kg (ker so psi na dieti in ne jejo briketov).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , nedelja, 08.02.2009 : 14:08:47
hudiča...sem se očitno tud jst nekje vmes izgubila pri štetju. ;)
Kapo dol, res. Krasni ste. :) :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 09.02.2009 : 12:35:12
Navdih za kak graf  'alla Moonbeam':
-  mačke proti psom = 8:3 za mačke
   vključno z dvonožci 10:4
-  punce proti fantom = 5:6 za fante
   če všteješ še človeke izenačeno 7: 7

Upam, da hitr zidate tisto hiško, Visova :P ;)
Dobri ste, da vam znese. In kar me vsakič fascinira je, kako se kožuščki bleščijo...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: alexx , ponedeljek, 09.02.2009 : 12:53:00
Ma, kar ne morem verjeti, kako ste Arabelo poštimali!
Res je KRASNA!  :-*
(pa vi vsi skupaj tudi!)  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: mara , ponedeljek, 09.02.2009 : 21:35:46
Tud mi dajemo kape dol ,smo vaši oboževalci :) ;).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , ponedeljek, 09.03.2009 : 09:46:21
Zahvaljujoč Ajini lepoti sem danes spoznala njeno šefinjo :) Moram reč, da sta obe dami super krasni in prijazni, ampak osvojil me je pa Barak  :-* :-* Torej, to je eno tako luštno bitje, da vam ne morem povedat  :D

visova je pa stoposto mislila, da sem ornk čez les, ko sem jo ustavila in vprašala, če je to Aja  :-[ ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , ponedeljek, 09.03.2009 : 09:50:58
Aha, Aja ima tako lepo dlako. Sem bila prav navdušena zadnjič, ko je šibala sem in tja po travniku, kot iz kakšne reklame... Ko je dlaka valovila za njo, res lepo :) :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , ponedeljek, 09.03.2009 : 10:06:03
Kakšne lepe slike, pa kakšno super lepo in veliko plezalo  :D :) 8) Super ste! Aja, in vsi so čudoviti, Miško iz snega je pa res en snežak, prava snežna kepica je  :D :) Luškani so vsi!  :-* :-* :-* :-* :-* (koliko točno vas je, brez da ljudi štejete ?  :))

LP, pa uživajte!  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 18.03.2009 : 13:51:11
Da poročam. Aja je rešena tistega štoflca. Doma ni bruhala, počutila se je izvrstno, zato sva šli na kliniko zjutraj, kjer so jo slikali, pa na sliki nič videli. Sem predlagala, da dajo kar čimprej bljuvalo in je delovalo. Takoj je izbruhala tujek. Do popoldne bo na opazovanju (ker bi bila doma brez nadzora), potem jo pridem iskat in jo pocrkljam s kuhanim piščančkom.

Sem zelo jezna sama nase, ker jo je moja nepremišljenost spravila v težave. Če bolje pomislim, je nora na bombaž in bo treba paziti, paziti.... na te male otroke.

Miško je bil tudi zraven, mu iz učkov teče, pa tudi ni nič videti. Se dogovarjam za čiščenje zob, ki so (še vedno-ščetkanje ne pomaga več) polni kamna. Torej bo spet ena narkoza, zato bodo istočasno odstranjeni tudi sledniki.

Aja ima od včeraj tudi novo frizuro (še pred incidentom dobljeno)!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , sreda, 18.03.2009 : 15:36:24
sem vesela za Ajo,
ti pa ne bit jezna sama nase - mislim, da ne pri otrocih ne pri kosmatincih ne moreš nikoli predvidet res čiiiiisto čiiiiisto vsega, kar bi lahko šlo narobe.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 20.03.2009 : 17:55:20
Baraka sem peljala v bolnico na infuzijo. Bruha, da je bilo pol stanovanja pod vodo. Zvečer grem ponj.

Imamo same bolnike doma. :(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: uncas , sobota, 21.03.2009 : 20:15:53
Držimo pesti, parklje, šape...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 21.03.2009 : 20:45:30
Barak je že zdrav! Zelo mu pomaga infuzija. Prav enako bolezen je imel v januarju, vzrok ni znan! :-\

Aja je pa nemogoča. Ima malo ranico na nogi, pa jo je nemogoče pozdravit, ker se ves čas liže. Tudi z ovratnikom na glavi. Zvije se kot elastika in nogo vtakne v ovratnik. Smo poskusili tudi močno poviti, pa se tudi ni obneslo, se je odvila. Lumpa brez primere! >:(

Miško ima solzne oči, ampak očitno samo zunaj, na vetru. Lahko je tudi alergija. Danes smo se peljali bodoči dom pogledat, pa ga je najprej Aja pobruhala, potem se je pa v Borovniščico vlegel, je bil čisto svinjski od mulja in blata. Sosedje morajo pa svojega rotija zapreti, ko Miško pride, ker ga noro nalaja (miško rotija, da ne bo pomote). Se že gre gospodarja. Bomo morali visoko ograjo postaviti, da ga roti nekoč ne požre! ::)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , nedelja, 22.03.2009 : 12:51:48
Bravo Barak :-* :-* Za ostalo pa lahko le rečem - mah, bolj da sem tih ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 22.03.2009 : 20:09:11
Za ostalo pa lahko le rečem - mah, bolj da sem tih ;D ;D ;D

Kaj si hotela povedati, kar daj!  ;)

Sicer ima zdaj Aja nogo zavito in še ovratnik, če bo kaj iz tega. Sicer tiste male ranice (bolj odrgnina 0,5 cm2) ne bomo nikoli pozdravili. Sem čisto premalo avtoritativna za take zadeve!

Miško je bil danes muvi star! V parku je nekdo snemal material za svoj zaseben spot in je prosil, če Miško lahko nastopi (v glavni vlogi seveda). Miško se je izjemno dobro izkazal-je naredil dolg sprehod direkt v kamero!

Miška v prihajajočem tednu čaka čiščenje zob v narkozi (žal, je treba, bi rabil tudi aparat, ker ima tako nametane zobke). Hkrati bomo odstranili slednike, ker ga motijo, če nosi čevlje.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:37:02
Arabela v svoji standardni pozi-upam, da se je niste še naveličali ;)

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:37:48
Čigav je comfort-Arabelin, vendar!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:38:33
Glej, ptiček!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:39:09
Jakec

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:39:59
Midva se imava še vedno rada.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:40:34
Nejc

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:41:19
Taša, lepotička.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 28.03.2009 : 20:41:59
Še vedno: vsaka ima svoj faktor!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , sobota, 28.03.2009 : 20:46:13
Koliko lepote na kupu! Sami manekeni. Moji tokratni favoriti: stroga Arabela, Jakec v ponvi in Vsaka ima svoj faktor.  ;D
Krasni ste! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Skuiki , sobota, 28.03.2009 : 21:58:34
Kakšne fotografije  :D : ;D

Arabela je carkska  :D

Pa maček v ponvi, jao, pa kako si jih uspela tako lepo postrojiti na okensko
polico?  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 29.03.2009 : 00:52:31
Joj kako so fajni  :)
Pa vidim, da si delaš paleto barv Visova  ::)
Arabela v Comfortu je itak najboljša  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , nedelja, 29.03.2009 : 09:32:21
Jaz tudi glasujem za Arabelo na Komfortu :P!
Bi za Jakca, pa bo zgleda za kosilo, tko da...  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , nedelja, 29.03.2009 : 10:24:32
Vse slike so posebne, samo faktorji so me pa povozili ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , nedelja, 29.03.2009 : 10:38:42
Vse slike so posebne, samo faktorji so me pa povozili ;D ;D ;D

Tudi mene, krasna slika! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: stefi5 , nedelja, 29.03.2009 : 13:49:37
Jakec

Aha, od tuki torej izhaja tista "smeje se kot pečen maček" ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zalarjeva , nedelja, 29.03.2009 : 14:09:18
Nore slike! Haha, vsaka ima svoj faktor! ;D Luštni ste!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Sreda , nedelja, 29.03.2009 : 17:48:47
O, kakšne super fotke :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cipresa , nedelja, 29.03.2009 : 19:08:30
Joj, Jana, koliko veselja in skrbi ... Fotografije so pa krasne.

Vse dobro vaši lepi družini!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: luna7 , nedelja, 29.03.2009 : 20:05:43
Nore slike! Haha, vsaka ima svoj faktor! ;D Luštni ste!

Ampak res, super ste!
lp!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , nedelja, 29.03.2009 : 20:59:53
Hude fotke, zmaga pa "vsaka ima svoj faktor"  8) Luškani ste vsi skupaj  :-* :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Teja , nedelja, 29.03.2009 : 21:15:38
sem šele sedaj malo bolje pogledala, a pri vas mačke pečete? na teflonu brez olja? ;D ;) :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 02.04.2009 : 14:00:59
Naši trije najmlajši mucki: Taša, Nejc in Jakec bodo maja stari eno leto, zato so verjetno že dosegli svojo končno velikost. So pa tako majhni, imajo samo 3,8 (Taša), 4,0 (Nejc) in 3,6 (požeruh! Jakec) kg (pa niso suhi).  Zakaj, kdo ve? Do zdaj še sploh nisem videla tako malih mačkov. Arabela je tudi bolj majhna, pa vendar večja, horjulci pa (vsi štirje) dvakrat večji.

Pa še tole. Pri horjulcih sem zasledila, da spustijo mačke v zunanji mačjak samo, ko je lepo vreme. Pa me zanima ali je potrebno paziti na to ali lahko mački prepustiš izbiro in dovoliš tudi v najhujšem mrazu, da leži zunaj, če želi. Sprašujem zaradi zdravja, seveda.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 02.04.2009 : 15:59:50
Pri nas je Misa tudi majhna. Nehala je rast  :). Muri horjulc pa precej velik. Ne vem s cim hranijo macke tam  ::)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Tecka , četrtek, 02.04.2009 : 16:33:15
Verjetno je to delno stvar genetike, delno pa vpliva (ne)kvaliteta hrane v "zgodnjem otroštvu". Verjetno tudi materino mleko ni bilo najbolj kvalitetno...


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , četrtek, 02.04.2009 : 19:08:50
Ena Ajina "šolska"

http://www.moj-album.com/slike/76039/E0i30W4Rax4ZtS1B.v.jpg

Eno delovno (letečo ;)) najdete pa v Abecedi in poštevanki!

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: sanco1a , četrtek, 02.04.2009 : 20:11:50
Naša Horjulka (najdena kot prostoživeča mladička) je tudi čisto žepna izvedba, po moje okoli 3, 5 kg (če sploh), tako da ni vse odvisno od hrane (ker ne verjamem čisto, da jo je Smetka do 10. meseca nato stradala, čeprav sem jo dobila čisto suho :P). Se kar strinjam s Tecko.
Aja je pa ful lepa.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , petek, 03.04.2009 : 14:05:56
Krasna je Aja, krasna  :) :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , petek, 03.04.2009 : 17:05:54
Lepoticka  :-*
sem pa ravno na klope studirala. Po mojem jih kap, ko vidijo Ajino frizuro. Ubogi revezi, sej jih ja prej od lakote pobere, preden se uspejo prebit skozi ta labirint dlake do mesa  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 03.04.2009 : 22:04:27
Do zdaj ni še imela nobenega klopa. Je pa res, da tudi ni za v gozd, ker se ji listje nabere med dlako, kar jo neznansko moti in noče več naprej. Je izključno salonski (parkovni) pes. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , ponedeljek, 06.04.2009 : 09:17:20
Je izključno salonski (parkovni) pes. ;)

Damica  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 06.04.2009 : 11:53:30
Ker je ravno pomlad in se pogovarjamo o teži. Aja ima 17 kg in jih je po prihodu k nam pridobila kar 5. Ker je zadnji čas malo shujšala, mislim, da je kar v redu. Se nam pa Barak zelo redi. Mislim, da je to pes, ki potrebuje zelo malo kalorij, občutno manj kot Aja. Miško je pa problem, bi moral nujno shujšati za 2-3 kg. Tehta skoraj 12 kg in mu dam manj kot polovico Ajinega obroka, pa se mu teža ne premakne.

Psi jejo 1 x dnevno, pa Barak še vedno 2 x dnevno kaka. S tem da Barak ne dobi priboljškov, ker jih ne mara (ne pogreša). Samo sedi zraven, ko Aja in Miško fehtata. ???


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 06.04.2009 : 12:02:08
MOONEBEAM, čas je za nov "natečaj"!! ;D 8)  Mislim, da psov še nismo tehtali. Samo ne vem, kako bomo razmerja prilagodili velikosti in "pasmam"??

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 06.04.2009 : 12:36:12
Ze jaz skoz studiram, kako izvest to  ;D. Mislim, da vam tokrat moonbeam ne more pomagat  :P. Vsi, ki imajo pse manjse od Flipa, morajo imet manj kot 30kg, samo to lahko napisem  ;D. In potem srecas prinasalca, manjsega od Flipa s 45 kg... ostanes brez komentarja, ko lastnik rece, da rad je. A bejz no, jaz ima pa doma 3 anoreksike, ki se sami sebi zdijo debeli in so se odrekli hrani, kljub temu, da jo imajo vedno v posodi. Ce bom zelela prasica, si bom kupila sparovcek v trgovini :P

Tole z Barakom, kako sedi in gleda druge, si pa lahko predstavljam  ;D
Meni deluje Barak tak zelo slow motion kuza. Zanj je moto, manj je vec  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 06.04.2009 : 12:47:39
imajo pse manjse od Flipa, morajo imet manj kot 30kg, samo to lahko napisem ;D.

Moji SKUPAJ nimajo 30 kg. Še 20 po moje ne. A sm zmagala?? ;D ;D

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 06.04.2009 : 13:04:19
Moji SKUPAJ nimajo 30 kg. Še 20 po moje ne. A sm zmagala?? ;D ;D

Katarina

Hehe - pomojem smo ti mi pa Pepsijini konkurenca. Za druge junake, pa ne vem. ;)
Skoki je nonstop na smrt lačen, Poco tudi, Žuža joka od lakote, mene pa to ne gane. A nisem zlobna? 8) Dobi vsak svojo odmerjeno dozo. Za vsak priboljšek gre nekaj ven iz dozice - pa smo. Teža ne niha. Samo pri ŽŽŽ gre navzdol.  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: PikaPoka , ponedeljek, 06.04.2009 : 13:04:32
Jaz zmagam, ker imam samo enega psa, pa še to lahko-kategornika :P ;D
8kg ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , ponedeljek, 06.04.2009 : 13:12:46
Jaz pa dva, ki skupaj tehtata samo malenkost manj od mene. Imata 40 kg.  8)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 06.04.2009 : 13:45:19
Mislim, da je jasno, da Visova zmaga pri natecaju, Kdo ima najvec ust za nahranit  :P.
Xena, ti dobis pokal za Najbolj crno familijo. Mislim, da je to jasno  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 06.04.2009 : 14:27:19
majas, kolk pa Skoki tehta?

Psi jejo 1 x dnevno, pa Barak še vedno 2 x dnevno kaka.

Kolkrat pa psi ''smejo'' kakat? ??? Naš prejšnji je vedno samo 1x dnevno pa je 3x na dan jedel (je bil že 10 let star in tako navajen ko je k nam prišel in ga nismo potem drugače navajali). Glu pa odkar ima light hrano tud po 3x kaka - pa ji nisem večala obroka, pač isto dobi samo da so manj kalorični briketi. Prej na mature je pa recimo 2x - je pa FUL kakala prva dva dni ko je prišla k meni iz Horjula in se mi je takrat to zdelo velik, ker je prejšnji samo 1x. A lahko variira glede na prebavo psa?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , ponedeljek, 06.04.2009 : 14:27:56
Xena, ti dobis pokal za Najbolj crno familijo. Mislim, da je to jasno :P

Ja lepo prosim! In od včeraj zvečer smo še črnejši!! ker se mi je packa Xena popoldne v sveže preminulem ježu povaljala, je bilo zvečer nujno potrebno intenzivno kopanje - skor smo do rjave barve dlake prišli, he he.... mal heca, sem jo pa z enim šamponom, ki je kao za temnolase pse 8) ::) in prmejduš, da je zdaj bolj črna! :)

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 06.04.2009 : 14:32:52
majas, kolk pa Skoki tehta?

11.7kg ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 06.04.2009 : 14:34:22
Aha, fajn :) Pol nismo TOLK v krizi glede kil ;) Ima pa drugo postavo Skokislav kot Glu (druga vrzija svaljkca ;))


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 06.04.2009 : 14:38:55
Ma teli mali so ful nabildani (Skoki, Miško, Spidi....)! :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 06.04.2009 : 15:20:39
Kr tolazte se s tem, da imate nabildane pse  ;D. Jaz imam tudi crno belo rjavega psa :D (nujno rabim sampon za crne pse.zdaj se mi samo se povalja po crkovini, da ga smem prej skopat.pa noce >:( ).  Temu se rece, ziveti v zanikanju...  :P 


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , ponedeljek, 06.04.2009 : 17:04:24
11.7kg ;)

Nikol si ne bi mislila, da Skoki tehta 11.7 kg (od tega ziher polovico odpade na njegov frajerski karakter)!  :-*
Moje imajo vse tri skupaj 13,20 kg... :P 

Ampak zdaj že smetimo temo od Visove. Moonbeam, odpri novo! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 11:13:31
Aja

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 11:14:06
Cuc

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 11:14:58
Miško

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 11:15:36
Taša

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 11:17:07
Pajo: Kaj je to?

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 12:45:24
To je....Pajo z ovratnikom:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Kalsang , sreda, 29.04.2009 : 12:47:58
Bumbar!  :-*  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: alexx , sreda, 29.04.2009 : 12:49:59
Poznano!  ;D

(ena črna lepotica pa še manjka...)  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 29.04.2009 : 12:50:19
 ;D

Aja je pa prava damica, so res pridni ti vaši kužeki  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 29.04.2009 : 12:52:38
A ste že v novem domovanju?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 12:53:42
A ste že v novem domovanju?

Ne še, boš takoj vedela, ker bomo takrat sprejeli ene 6 novih! ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 29.04.2009 : 12:57:31
Ne še, boš takoj vedela, ker bomo takrat sprejeli ene 6 novih! ;D


Ne dvomim   ;D




Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 12:59:39
;D

Aja je pa prava damica, so res pridni ti vaši kužeki  :-*

Taka je zdaj, ko je postrižena (sicer je dlaka skoraj do tal). Res so vsi izredno mirni, to zdaj vidim, ko je Spidi tu, je cel kažin! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 29.04.2009 : 13:06:46
Sem jaz takoj porajtala,da imate neke strašno kulturne pse doma.
Jaz bi tudi imela vsaj eno pridno živalico.

In ni mi jasno kako vam to uspeva,ker vem,da so vse vaše živali noro razvajene.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 29.04.2009 : 13:12:40
In ni mi jasno kako vam to uspeva,ker vem,da so vse vaše živali noro razvajene.

Ja, ni problem, če nimaš nobenih zahtev do njih (enako kot pri otrocih). :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 29.04.2009 : 13:19:19
Ja, ni problem, če nimaš nobenih zahtev do njih (enako kot pri otrocih). :P

Potem je to dobra šola za prihodnost, samo človeka resno zaskrbi kako bo mularijo vzgajal,če še mački ne zmore nič dopovedati.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , sreda, 29.04.2009 : 16:08:47
Kaj ste Ajo ostrigli? Zgleda k en fantek ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , sobota, 02.05.2009 : 19:33:30
Z današnjega izleta na Jezerskem...

Plavalec Miško
http://tjas.moj-album.com/slike/1773126/ekY6_mrbs3tPjhpb.v.jpg

Aja in Barak
http://tjas.moj-album.com/slike/1773126/4gCfmYfPtpsoF03X.v.jpg

še Miško veliki osvajalec ;)
http://tjas.moj-album.com/slike/1773126/C8xNLfSHF4HePKFi.v.jpg

in za konec vsa družina
http://tjas.moj-album.com/slike/1773126/SHJ5EyPu9arqFrjt.v.jpg


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sobota, 02.05.2009 : 21:30:59
Hvala za slikce Miškica. Miško je pa tako zmatran, da ga je treba samo še nosit.  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 13.05.2009 : 13:58:41
Se ne morem niti ganiti. Na kolena se mi je zvil Cuc, spi in prede. Okoli mene pa ležijo štirje psi in spijo. Ampak Aja spi strašno nemirno, zmoti jo vsak hrup, ki prihaja skozi odprta okna. Potem zalaja. Vedno bolj čuva in vedno bolj laja. Vedno manj spi. Zunaj si da ogromno opraviti z zganjanjem svoje črede.

Ali je to normalno za ovčarje ali pa Aja pretirava? Jo kar pustimo pri teh opravilih? Mene lajanje niti ne moti, drugih naših živali tudi ne, kmalu ne bomo več v bloku, tako da tudi sosedov ne bo motilo.



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 13.05.2009 : 22:05:28
Naša Arčibalda

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , sreda, 13.05.2009 : 22:06:14
Pa stopite bližje, če si upate ;D ;D ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Skuiki , sreda, 13.05.2009 : 23:09:54
Kakšna fotka  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zazie , petek, 12.06.2009 : 18:40:54
Jaz bi pa samo vprašala, če ste bli vi včeraj z Ajo okoli 9ih zvečer v Bežigradu, ker sem se ravno z Junie sprehajala pa sem vidla eno čisto isto psičko na drugi strani ceste, pa še gospa z njo je imela rdeče kratke lase? :) Jaz sem bla na drugem pločniku pa sem prečkala ker je Junie vlekla in se davla, ker je hotla it k psu samo nobena ni opazla, rečt pa si tudi nisem nič upala. :-[


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 12.06.2009 : 22:44:07
Hm, za Bežigradom stanujemo, samo mislim, da trenutno nimam rdečih las, imam pa kratke, lahko bi bili, drugič kar vprašaj, pa tudi Aja vsakega psa lepo sprejme. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 21.06.2009 : 21:49:23
Dober vic! (Drugi ga pa niso razumeli.) ???

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , nedelja, 21.06.2009 : 21:52:14
Miško, z novo frizuro in spet bolan. Danes zjutraj je bolj težko hodil, potem pa je šlo samo še na slabše. Leva nogica in repek paralizirani. Jutri šibamo v Tolpolšico. Držite pesti in tačke zanj. :(

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 21.06.2009 : 21:54:24
Miško, jaz bi tudi zbolela, če bi me nekdo takole ostrigel  ::) :P
Itak, da mislimo na malega leva, da bo bolje. Je bil pa danes res tak čuden dan. Mogoče je pa vreme krivo.
Držimo vse šape  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Skuiki , nedelja, 21.06.2009 : 21:56:15
Drži se, Miško s frizurco na paža  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , nedelja, 21.06.2009 : 22:16:03
Miškec :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: SunnyDay , nedelja, 21.06.2009 : 22:25:44
Ojoj, Miško, mislimo nate! :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Royalty , nedelja, 21.06.2009 : 22:38:07
Meni je pa Miškova frizurca prav všeč :). Mali, mislimo nate :-*.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , nedelja, 21.06.2009 : 22:39:05
Miško, nič ni važna frizura, no :-*!
Missy tudi drži tačke zate :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: sanco1a , nedelja, 21.06.2009 : 23:05:29
Iz kratke  frizure se lahko dela norca samo nekdo, ki ne ve, kako je negovati zares dolgodlakega psa. Drži se mali, na poletje pripravljeni levček. Pa mala avtomehaničarka tudi. Pa Janja, seveda.
Držimo pasje in mačje tace.  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , nedelja, 21.06.2009 : 23:23:01
Iz kratke  frizure se lahko dela norca samo nekdo, ki ne ve, kako je negovati zares dolgodlakega psa.

A je tole slučajno name letelo sanco1a?





Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , ponedeljek, 22.06.2009 : 07:44:41
A je tole slučajno name letelo sanco1a?

Moonbeam, saj Vis in Nox gotovo ve, da ima tvoj pes ˝boleče˝ izkušnje s kratko frizuro. Na riti :P :D ;D

Miško, upam, da si bolje in z novo frizurco ti poleti res ne bo tako vroče :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 22.06.2009 : 07:52:40
Ko se bom jaz delala norca iz nekoga tako majhnega in pogumnega kot je Miško, potem se pa lahko samo še fentam. Sem se pa spomnila otroštva, ko so mene ostrigli na kratko, čeprav nisem želela. Sem zbolela in bila bolna 1 mesec, zato sem se pohecala in prav nič žaljivega nisem mislila. Pa tudi jaz nimam ravno kratkodlakega psa doma.

Miško se mi pa zdi lep, pa kakršnokoli frizuro ima. Še bolj pa upam, da ni nič hudo narobe z njegovim zdravjem  :-*

Moonbeam, saj Vis in Nox gotovo ve, da ima tvoj pes ˝boleče˝ izkušnje s kratko frizuro. Na riti :P :D ;D


Vse enkrat zraste in boleča izkušnja je potem pozabljena  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , ponedeljek, 22.06.2009 : 07:53:19
Miško, pravi cukr si.  :-*
Držim pesti, da bo vse kul s tabo! :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: skogkatt , ponedeljek, 22.06.2009 : 09:22:32
Tudi jaz pošiljam dobre misli v Toplico!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , ponedeljek, 22.06.2009 : 09:39:13
Miško, mislim nate tukaj  :-* saj bo vse v redu, ko pa si tak levček  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , ponedeljek, 22.06.2009 : 09:48:43
Miško :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 22.06.2009 : 17:46:27
No, glede frizurce. Miško bi se moral te dni preseliti k potoku, kjer se silno rad namaka v vodi in blatu in bi bila ta frizurca super za vse. Mišku je zelo všeč namreč in nič ne travmira za svojimi dolgimi, zlatimi kodri. (Jaz sem celo življenje kratkodlaka, pa sem se kar navadila.)

Žal se je tik pred selitvijo zgodilo, kar se je do zdaj že štirikrat. Imamo malo upanja, da morda operacija ne bo potrebna, ampak zelo malo. Miško je ostal v Topolšici, je malo jokal za mano, ampak ga imajo tam vsi radi in ga veliko crkljajo, tako da bo. Danes bo prejel neko čudežno zdravilo in bomo videli, če bo kaj pomagalo. Jutri ima še CT in potem bo že tudi kaj jasno.

Edino hudo mi je, da bo malemu srčku počasi zmanjkalo vretenc na njegovi hrbtenici in se bomo morali za vedno posloviti. Samo ne še zdaj, zdaj na to še ne smemo misliti, nas čaka še veliko lepih trenutkov skupaj.

Vseeno jokam, ker se mi ne zdi fer.  :'( :'( :'( :'( :'(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: pudelj , ponedeljek, 22.06.2009 : 19:44:33
Drži se Miško.  Hitro se pozdravi, da se boš lahko namakal v potoku. Frizurca pa mu tudi prav lepo paše.



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 22.06.2009 : 19:56:10
Aaah jooj :-[ :'( :'( :'(


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , ponedeljek, 22.06.2009 : 20:12:03
Vis in nox držita se z Miškotom. Saj je šlo že štirikrat na bolje, pa bo šlo tudi tokrat in pika  :-*  :-*  :-* .


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , četrtek, 25.06.2009 : 10:06:37
vis in nox, saj bo še vse v redu, boš videla. Miško je en tak borec, ga že po slikah vidim. Veš da se hoče čimprej vrniti k tebi. Saj bo! Miško srček, drži se, vis in nox in vsi tukaj smo v skrbeh zate.  :-*  :-* :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 25.06.2009 : 13:13:46
Miško je bolje, zaenkrat ne bo operiran in se v soboto vrača domov. :-*

Aja, Barak in Rea so šli danes za 10 dni na počitnice. Moj regres bo ravno zadostoval za plačilo! ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 25.06.2009 : 18:17:36
Miško je bolje, zaenkrat ne bo operiran in se v soboto vrača domov. :-*

Aja, Barak in Rea so šli danes za 10 dni na počitnice. Moj regres bo ravno zadostoval za plačilo! ;)

Super, da pride domov  :-*. Mama ga ziher že pogreša. Mi je pa res hudo, ker ima težave, sploh ker vem, kako ga imate radi. Šefu Mišku  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: delavec@amis.net , četrtek, 25.06.2009 : 19:25:49
Super  :D .


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , petek, 26.06.2009 : 08:26:38
Dobra novica  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , ponedeljek, 29.06.2009 : 09:13:26
Kako je z Miškom ?  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 02.07.2009 : 18:07:45
Kako je z Miškom ? :-*

V redu, tako kot prej. Zganja šefa in napada Princa. ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , sobota, 04.07.2009 : 10:24:28
Super, mu pošiljam  :-* pa Princu in tebi tudi  :-* :-* samo da ste O.K.  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Xena , nedelja, 05.07.2009 : 00:12:19
Miško se sonči.....

http://www.moj-album.com/slike/76039/8StN396JymeAeuZF.v.jpg

Temu pogledu se enostavno ne moreš upreti....

http://www.moj-album.com/slike/76039/ryEU1xK38WwMFBwY.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/76039/rDmdyur2gsSNxATw.v.jpg

Katarina


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , nedelja, 05.07.2009 : 08:06:50
Miško, s tole frizurco si kot mladiček   :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , nedelja, 05.07.2009 : 09:19:31
Ja res  :-* ;) mu paše sonček  :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 11.08.2009 : 09:57:28
Cuc in preživljanje prostega časa:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , torek, 11.08.2009 : 09:58:32
cukr mačji! :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 11.08.2009 : 10:07:38
cukr mačji! :-*

Zdaj ne bo več Cuc, ampak Curk! ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , sreda, 12.08.2009 : 06:16:12
zakaj pa Curk?  ???
In ne Cukr?  :D

 :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , sreda, 12.08.2009 : 07:30:57
A še lula, pa bo zato Curk ::)
No, upam da ne lula več naokoli in da je selitev dobro prenesel :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 13.08.2009 : 09:53:49
Curk je takoj, ko se je malo udomačil v novem domu, nadaljeval z lulanjem.  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: majas , četrtek, 13.08.2009 : 14:44:47
To sliko moraš nujno nest uokvirit in pribit na steno na vidno mesto! Kaka modela!  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 17.08.2009 : 14:59:56
Hm, naši štirinožci trpijo in ne vejo več kaj bi, da bi pokazali, kakšni reveži so. Aja je nenadoma razširila svoje interese in postala še lovski pes-specializirana za pogon rac. Zdaj je na vrvici, nepreklicno.

Žal po našem potoku sprehajajo race svoj podmladek in psi niso zaželjeni. Čeprav Aja malih račk sploh ne opazi, pa mama raca tega ne ve in ker Aja predstavlja grozečo nevarnost, jo je že drugič napadla. Aja, moja pametna buča pa misli, da se bosta igrali in za njo. Odpoklic 0%. Obe se mi izgubita za grmovjem, potem pa Aja plava na vso moč nazaj, mama raca pa za njo, mama raca vzleti, preleti Ajo v nizkem letu (dobro, da ne odmetava bomb, ker situacija izgleda grozno nevarno), zaokroži, elegantno pristane in glasno gagajoča odpluje za svojimi malimi.

Aja se čisto premočena in z obupno slabo vestjo izvleče iz vode in se mi vrže pod noge, češ: deli z mano kar hočeš, jaz se temu ne morem upreti. Pristane na flexiju in zvečer pretrpi še temeljito česanje cele frizure, uboga reva skuštrana, zvozlana, z bogato floro in favno v dlaki.

Sploh se mi zdi, da se Aji malo fuzla. Nese si ven žogico, ki jo prej ukrade Mišku (samo take so dobre), jo položi v travo in besno laja nanjo, da bi neumna žoga že končno začela poskakovati. Bogpomagaj!

Še nagradno vprašanje: zakaj imajo mladi mački pri nas mokre glave? (nagrada je poljubno dolgo igranje odrasle osebe z mladiči)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Tecka , ponedeljek, 17.08.2009 : 15:08:29
Ker je voda iz pipe ful fina zadeva (vsaj pri nas).


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 17.08.2009 : 15:18:41
Jej jej Aja, kaj pa delaš svoji mami  ::). Tipična pubertetnica za prevetrit šolske klopi. Pri nas imamo tudi upornike. Visova, mogoče bi jo pa morala poslati, kam na počitnice.  Bi se ziher zamislila nad sabo   :P  al pa tudi ne.

Pri nas je glava od Murija vedno mokra, ker jo Flip mimgrede da v usta. Mogoče je pri vas podobno. Mogoče jih še nosi sem in tja, glede na to, da so majhni  ::).
 


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , ponedeljek, 17.08.2009 : 15:27:13
Zato ker se hodijo bucat k mokri Aji.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 17.08.2009 : 17:53:33
Ja, moonbeam je najbližje. Ampak moči jih Rea, ne Aja. Rei so mladički tako všeč (ali pa se ji zdijo tako umazani), da vsakemu, ki ga sreča, umije glavo.

Vabljena na crkljanje naših mačk!

Pa še to: Aja je zrela gospa (ki je baje že tudi imela mladiče) pri 6 letih, ampak njeno obnašanje je pa res čisto pubertetniško, pa še slabša se. ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 17.08.2009 : 18:38:43
Jaz sem pa bila prepričana, da je Cuc začel lulat še po glavah od frocev.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 17.08.2009 : 18:40:26
Jaz sem pa bila prepričana, da je Cuc začel lulat še po glavah od frocev.

Kisli: ;D ;D ;D (ker se lahko zgodi tudi to!)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 17.08.2009 : 18:42:37
Če je bolj samotarske sorte, komot. (No, saj ti ne želim, pri nas sta pri drugem začela lulat oba, samo štirinajst dni, pa se mi je skoraj skegljalo.)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 17.08.2009 : 22:18:09
Tole tvojo klapo bi pa res enkrat prav rada spoznala. Ko bomo hodili kaj v vaše konce se javim. Pa Miško mora biti obvezno doma  :)

Aja imela mladiče  ::). Potem je pa tole kriza srednjih let in ne več puberteta  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 18.08.2009 : 10:26:16
Vabljeni!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 31.08.2009 : 12:52:16
Imamo nova igrala, reče se jim kuhinja!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 31.08.2009 : 12:54:32
Opozorilo: pri teh posnetkih ni bila poškodovana nobena žival. Luč je hladna in Jakec na njej PROTI volji lastnice. :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Urla , ponedeljek, 31.08.2009 : 12:56:37
Lej, lej, imamo pri nas zelo podobna igrala in so veliko bolj popularna od tistih "navadnih" mačjih. ;D Je na njih vedno kaj za dol vreč in ni nikoli dolgčas  >:(.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , ponedeljek, 31.08.2009 : 19:36:25
Posneto pri vis in nox (http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/03/funny-pictures-cats-look-for-catnip-in-your-kitchen.jpg)  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 31.08.2009 : 20:03:13
zelo lepo, beli Ora-ito in črnobeli muc...    ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 10.09.2009 : 13:49:28
Aja prosi, boga reva lačna.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 10.09.2009 : 13:50:14
Bratca. Počasi se kulirata.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , četrtek, 10.09.2009 : 13:55:06


Pri nas je glava od Murija vedno mokra, ker jo Flip mimgrede da v usta. Mogoče je pri vas podobno. Mogoče jih še nosi sem in tja, glede na to, da so majhni  ::).
 

In pri nas  :o Pika daje v gobec Frkovo glavico, pa spodaj ga po trebuščku stisne malo z zobmi, včasih je pa skoraj cel v njenem gobcu  :o me je kar strah včasih, ampak so mi vsi rekli, da če Frki ne bi pasalo, da bi ji že zbežal  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , četrtek, 10.09.2009 : 13:56:06
Pa kakšna lepa igrala imajo mucki  ;) :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , četrtek, 10.09.2009 : 14:00:28
Aja prosi, boga reva lačna.

A je fehtarca?

Meni je včasih prav dosadno,da ne morem v kuhinjo po kozarec vode, ne da bi iz vseh koncev prileteli mački in psi.
Očitno mi neješče živali niso usojene (se vse po meni vržejo  ;D )



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Skuiki , četrtek, 10.09.2009 : 14:18:07
vis in nox, od kje imajo tvoji mačkončki takšno lepo plezalo   :o :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 10.09.2009 : 14:32:42
A je fehtarca?


Neprekosljiva, a ji je vse oproščeno, ker je bila v življenju hudo lačna. Zato vedno dobi, kadar prosi.



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , četrtek, 10.09.2009 : 14:33:52
vis in nox, od kje imajo tvoji mačkončki takšno lepo plezalo :o :D

Mama jim ga je kupila!  :) (po spletu iz Nemčije)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 10.09.2009 : 15:36:59
O fehtarca Aja. Tem copkom pa res ne mores odreci  :-*. Pri nas je pa taka politika, da lahko fehtajo, dobijo pa toliko, kot jim pripada, ker ni nihce tko zelo lep  ::). V tej pozi sta pa ponavadi samo dva, pa se oba crna.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Zala_ , četrtek, 10.09.2009 : 15:38:19
A zdej boš pa rekla, da je Flip črn? A ni črno-belo-rjavo-lisast? ;D

(no, razen če ni bil mišljen Boštjan, če je bolj temen :P)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: moonbeam , četrtek, 10.09.2009 : 15:51:39
 ::)

Ceprav mislim, da ima Visova najbolj pisano macje-pasjo familijo, glede na barve. Mogoce bo pa to nov natecaj, koliko barvno familijo imate  :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , sreda, 16.09.2009 : 10:24:47
Vis tepe Jakca (eden od fužincev). Prav grdo, da dlaka frči, preganja ga, čaka ga v zasedi in ga napade. Jakec se skriva, boji vseh, celo nas. Lula na pult v kuhinji, ker se boji iti na stranišče. Do zdaj sta bila prijatelja, zdaj pa takole.

Sem ga zaprla čez noč k sebi v sobo, pa je ves čas jokal in hotel ven. Zdaj čez dan zapiramo Vis skupaj z Nox in Cucem (teh nič ne moti zapiranje, so veseli, da v miru poležavajo na moževi postelji), da si Jakec malo spočije, revček.

Cuc lula samo še občasno (zaenkrat). Se mu mož intenzivno posveča ("nimam časa pokositi trave, ker moram crkljati Cuca").

Pajo spet spi pri meni na postelji (poleg dveh do treh psov). Zraven pridejo občasno še drugi mački, gužva je nepopisna, ampak je fino (rjuhe menjam na 2 dni, rabim gospodinjsko pomočnico,...).

Takle mamo. Obdobje prilagajanja še zdaleč ni končano. Tudi za ljudi ne, kaj šele živali. :-\



Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , sreda, 16.09.2009 : 11:43:36
(rjuhe menjam na 2 dni, rabim gospodinjsko pomočnico,...).

Ko konča pri vas, pride lahko tudi malo k nam   :P


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:42:00
Imamo tudi skoraj čisto črnega psa pri nas:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:42:43
Da o mačkah ne govorimo-Nox:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:43:22
Vis je srečna, ker je zopet zasedla visok položaj:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:46:06
Nekateri so na visokih položajih zaradi varnosti:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:47:05
Nekateri pa so vedno tam, kjer jih ni treba-Helenca:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:48:10
Imamo pa spet "faktorje" na oknu!

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 10:50:03
Tihožitje:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: ka ty a , torek, 27.10.2009 : 10:54:28
Sem se prav nasmejala ob sliki faktorji.

Kaj so pa videli tako zanimivega? ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , torek, 27.10.2009 : 11:12:41
Iiiiiiiiiiiiiii, visova, kolk se fajn mate :D kjer je pa ta najbolj levi faktor, sem skušala identificirat, pa očitno nisem nek talent za ritke  :-[


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 11:14:49
Skrajno levi je Janko! Veš, bi pasal v komplet z Milo in Sončkom! ^-^


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , torek, 27.10.2009 : 11:19:03
No, prav mi je, če se vtikam, kjer mi ni treba  ;b ;b

Janko, krasno rit imaš  :-* :-* ;d


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , torek, 27.10.2009 : 11:40:02
Zdej pa vem, zakaj Cats takole na brzino pride do novega Čohalnika.
Ker je jasna in direktna! ;b ;d ;b


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , torek, 27.10.2009 : 11:48:12
Bog ve, na kakšne besede ga je ujela >:D ;b ;b ;b


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , torek, 27.10.2009 : 12:02:05
Pf, me stare ženske nimamo časa za slepomišenje, ker je življenje kratko  ^-^ pa še, če kaj predolgo traja, pozabiš zakaj že se sploh dogaja ??? boste že videle  8)  >:D

Babe fovšaste   ::) ::) :P

Janko, tisto o riti je bilo čist resno mišljeno, provokacijam navkljub.   O0


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 27.10.2009 : 12:10:27
Janko je nasploh fejst dec, naj Mila tudi malo razmisli! O0


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , torek, 27.10.2009 : 12:26:19
Ženitna posredovalnica. Janko je fejst, naj Mila malo razmisli ;D ;D ;b ;b ;b


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zmago , torek, 27.10.2009 : 12:57:45
Na sliki, kjer gledajo ven so kakor eni radovedni sosedje, ki kukajo kaj se zunaj dogaja.  ;D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , torek, 27.10.2009 : 13:02:54
(http://www.mojpes.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=19580.0;id=10481)

Luka je pa zelo podoben sestrici  :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , sreda, 28.10.2009 : 12:10:53
Helenca je najjača  ;D :D posrečeni vsi do kraja  O0


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 13.11.2009 : 12:29:11
Pajotov uradni portret

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: king-roy , petek, 13.11.2009 : 12:30:45
A mislite,da mački vedo,da so lepi?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: mamaF , petek, 13.11.2009 : 12:43:12
Oooooooooooooooooo! :-* :-* :-* Tole je pa portret kot se šika!
@King-roy, jaz sem prepričana, da Pajo točno ve, kako je lep (krasen, čudovit, najlepšejšiiiiiiiiii)  :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: kocka , petek, 13.11.2009 : 12:45:51
Kako ima gosto dlako na tačkah...
Krasen je!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: oaza88 , petek, 13.11.2009 : 13:50:32
Pajotov uradni portret

omg omg omg....aneda mamaF - midve že veva, kaj to pomen pa zakaj
 :D
 :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , ponedeljek, 14.12.2009 : 11:34:25
En napačen klik me je odpeljal na predstavitveno stran črke V in tam zagledam tole povest o zarečenem kruhu ;b ;b



[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , ponedeljek, 14.12.2009 : 11:36:12
 ;D ;b :D ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 14.12.2009 : 11:42:06
Uboga Vis in Nox ;D!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , torek, 15.12.2009 : 10:09:40
En napačen klik me je odpeljal na predstavitveno stran črke V in tam zagledam tole povest o zarečenem kruhu ;b ;b



Ni zarečen kruh, samo sanje so se mi uresničile že veliko prej, kot sem si sploh lahko mislila! To dokazuje, da se vse da, če se le hoče! <:]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: luna7 , torek, 15.12.2009 : 10:54:32
Super, sanje so se ti resnično uresničile! Ti od srca privoščim!  :)
Tako moje upanje dobi še večja krila!
Vis in nox, srečnica!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:38:02
Moj najdražji Pajo:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:38:27
Moja, moja Aja:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:39:03
Barak, faca:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:39:44
Takole pa spimo pri nas:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:40:38
Zakaj so že omare? Ja, za spanje, vendar:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 10:41:15
Na najvišji polici pa samo en repek:

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , petek, 18.12.2009 : 11:42:50
Vsi so eni srčki.
Barak zame najbolj enkraten, na žalost nismo nič v vašem koncu,da bi ga obiskali.
Sem vesela,da jim je vsem tako lepo pri tebi. :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 12:15:22
Barak je res poseben in super pes. Smo zelo veseli, da ga imamo. Po eni strani tako miren, nič ga ne iztiri, po drugi se valja in uživa kot mladiček. Obožuje vožnjo in takoj ve, če se kdo odpravlja od doma. Je ves naspidiran. Potem se lepo namesti v avto, najraje na prednji sedež in čaka, da ga zapneš s pasom. Odličen sovoznik je, tudi zaviranje ga ne spodnese.

Pred mesecem ali dvema mu je končno uspelo skočiti na mojo posteljo in zdaj vsak dan spi tesno ob meni. Za razliko od vseh drugih psov, se ves čas (celo noč) stiska k meni. :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , petek, 18.12.2009 : 14:51:16
Naj mu bo še naprej tako lepo :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 18.12.2009 : 15:25:42
Naj mu bo še naprej tako lepo :-*

In nam z njim, hvala!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , petek, 18.12.2009 : 17:08:20
To pa vsekakor,
želim vsem v družini sreče in vsega lepega v prihajajočem letu,
ta kosmatim pa še naprej topel in ljubeč domek, da boste še dolgo skupaj :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Pepsi , petek, 18.12.2009 : 20:12:24
Ful lušne slikce! :) :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: branka , sobota, 19.12.2009 : 12:55:34
Res lušne slikce, lepih modelov  :-* :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 25.01.2010 : 15:45:43
Včeraj sem peljala moje tri kosmatince malo na odprto, da bi se sprehodili. Sem jih na odročni cesti zložila iz avta in zakoračila v sneg, ki je bil grozen, delno zmrznjen, delno se je pa vdiral do kolen. Ko se takole "matram" in vmes kličem in vabim svoje kuštravce, sploh nisem opazila, da mi ne sledijo. Končno se ozrem in vidim, da jo vsi trije lepo mahajo po asfaltu in se za moje snežne vaje niti približno ne zmenijo. Sprehod smo seveda nadaljevali po asfaltu, kaj čmo. :-\


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Teja , ponedeljek, 25.01.2010 : 21:34:06
 ;D ;D ;D
razvajenci ::)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: miskica , ponedeljek, 25.01.2010 : 21:46:09
Ma kaki razvajenci, brihtni!!! Si menda ja ne bojo šli frizure kvarit na snegu :) Hehehe.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Patapižu , ponedeljek, 25.01.2010 : 21:52:37
Hehe... bi verjetno izgledali kot podmornice, če je že tebi bil sneg do kolen.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:10:46
Naši kosmatinci so imeli včeraj obisk...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:11:39
... in to medtem, ko staršev ni bilo doma...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:12:23
... dobili so priboljške, kot jih sicer ne....

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:13:10
... nekateri so bili sicer malo presenečeni in sumničavi ....

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:13:44
.... drugi so se pa stiskali....

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:14:25
.... in izkoristili lepo vreme ....

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: zona , petek, 26.02.2010 : 10:14:37
Prav luštni ste..aaaa,to pa je potem to,da miške plešejo,ko mačke ni a ne?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , petek, 26.02.2010 : 10:48:54
... dobili so priboljške, kot jih sicer ne....

Jaz pa študiram, kaj je to za en pulover na postelji ;b ;b ;b


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 10:53:25
Jaz pa študiram, kaj je to za en pulover na postelji ;b ;b ;b

Ta "pulover" je pa Barak, ki v šapkah drži priboljšek. :o


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Cats , petek, 26.02.2010 : 10:59:08
Ja, to sem pogruntala šele po globljem premisleku  :-[ :-[ mogoče je prišel čas za nova očala  ;)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: sabrina , petek, 26.02.2010 : 11:00:30
Sam oprosti ce ne bi imel priboljsksa ne bi vedela kje je kaj kot se tako raztegne na postli.


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 26.02.2010 : 11:38:06
:-[ :-[ mogoče je prišel čas za nova očala ;)

Pa tudi za frizerja, smo čakali samo, da se malo otopli. 8)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: fižolova župca , petek, 26.02.2010 : 15:56:42
Hahaha, kako gleda unle na hladilniku ;b!


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , sobota, 27.02.2010 : 02:17:06
Ooo, Barak ti lepotiček, pa ostali tudi,  vsi ste eni prekrasni   cukri. :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:31:45
Pisarniški mački...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:32:33
Taša tudi...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:33:17
Cuc

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:34:28
Čarli, direktor...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:35:23
Pa še pisarniški pes...

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: PikaPoka , ponedeljek, 29.03.2010 : 13:37:32
v bistvu so vsi videt precej zgarani ...  a so imeli nočno? ;) :)


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , petek, 02.04.2010 : 11:33:37
Barak je bil pa pri frizerju?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: Bourbonka , petek, 02.04.2010 : 11:59:11
So pravkar izvedeli, da ne bo regresa?


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: vis in nox , petek, 02.04.2010 : 13:37:41
Barak je bil pa pri frizerju?

Res je in to pri dobrem, ga vsi občudujejo! :D


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: rem , nedelja, 04.04.2010 : 18:45:10
Se vidi, je tako lepo spedenan :-*


Naslov: Re: Vis in Nox, Pajo in Cuc in še Aja
Poslano od: anja. , ponedeljek, 06.08.2012 : 11:02:44
KAKO? So vsi živi?