mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: Zala_ , sreda, 26.12.2007 : 14:41:39



Naslov: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 26.12.2007 : 14:41:39
Dober dan!
Ne, ne javljam se vam iz novega doma, ampak iz dveh novih domov. Ja, tako je - sedaj sem postala prava pasja dama - čez teden živim v mestu, čez vikend in med počitnicami pa kraljujem na deželi :)
Moram reči, da mi res ni hudega. Med tednom mi zjutraj sicer ponavadi ne pustijo prav dolgo spati, ker moram na sprehod; dopoldan pa sem sama in zato obilno nadoknadim tisti spanec, ki so mi ga zjutraj odvzeli. Ko zgodaj popoldan moja šefica pride domov, skoraj umrem od sreče (kar seveda zvočno in fizično ponazorim) in ker sem takrat že dodobra zbujena, švigneva na malo daljši sprehod. Ne maram tistih dni, ko ima tudi popoldan kakšne opravke - pravi, da ima faks ::) Pozno popoldan sledi še en sprehod, čeprav tudi popoldan rada kakšno odsmrčim. Jem šele zvečer :-\ ampak zato popoldan dobim razne dobrote (sem izbirčna, kar se tega tiče ;D). Ponavadi me ven vleče še skoraj sredi noči, ko že (spet) smrčim, pa še mraz je :-\ Ampak tako vsaj brez problema zdržim do zjutraj  ;)
Med vikendom mi ponavadi pustijo spati malo dlje. Tukaj mi je všeč, ker mi na sprehodu ni treba bit na vrvici kot v mestu (čeprav me tudi tam spusti, ko greva na Golovec), tako da lahko mirno tečem čez polja (juhu za pokošeno travo ;D) in gozdove. Ni mi še uspelo natančno ugotoviti, zakaj so na polju v tleh skopani mali rovčki, ki tako zanimivo dišijo ??? Enkrat sem videla, da je ven pogledala majhna kosmata glava, pa se me je ustrašila in švignila nazaj :( Saj ji nič nočem, samo radovedna sem... Ko pridemo nazaj iz sprehoda, me nekaj drgnejo s krpami po tacah in trebuhu. Saj včasih prav paše, sploh če se zmočim in je mraz. Točno vem, da brez tega ne morem noter, zato se kar usedem na tla in pomolim taco v zrak, da prej mine.
Ja, na deželi imam tudi večji 'trop' kot v mestu. To seveda pomeni več družbe čez dan in več parov rok za čohanje. Pa tudi več šefov :-\ Večkrat gremo na izlet v hribe in pravijo da sem izredno pridna in pametna - zadnjič sem morala staršema od šefice nazaj grede dvakrat pokazat pot, ker sta zgrešila. ::) Imam tudi novega prijatelja Zlatkota, ki je hkrati tudi moj inštruktor. Naučil me je, kako v kuhinji naprositi, da kaj pade iz pulta - sama sploh nisem mislila, da je to možno in se mi je ta opcija zdela čisto tuja, ko sem prvič prišla k njim. Sedaj mi gre že zelo dobro od prosečih učk in gobčka 8)
Pravijo, da samo zaradi ene stvari niso najbolj zadovoljni z mano. Strah me je namreč, da bi mi jih kdo odnesel, zato prišlekom dam jasno vedet, da se za njih ne bo dobro končalo, če bodo kaj takega poizkušali. Tam, kjer sem živela, preden me je našla Polona, so me učili, da je preventiva boljša od kurative (oziroma mi niso povedali, da temu ni tako), telim tanovim pa to ni všeč :-[ Počasi začenjam dojemat, kaj hočejo od mene in ker sem pametna, bom hitro pogruntala novi red 8)
Drugače so navdušeni nad mano - saj drugega ob meni tako ali tako ni mogoče :P Včasih se mi malo strga in jim pokažem, da še nisem stara dama - takrat mi pravijo, da sem mala koza :D Pa tudi zmešanček mi pravijo, pa cuci pa pika, včasih pa tudi panks (ko srečam kakšnega velikega kužata pa mi dlaka kar sama skoči v ''špuro''), pa gluck (baje v enem jeziku to pomeni sreča ;)). Najraje od vsega pa dobivam in talam lupčke - je tršica Katarina moji šefici povedala, da nas tega učijo v Horjulu. Ja kva pa, je treba pokazat, da se mamo radi ;)
Evo, jaz pošiljam lupčke vsem, ki ste me imeli čast spoznat in ste me imeli radi, pa tudi tistim, ki me še boste. Bom naštimala šefico, da pripopa kakšne slike pa filmčke, ker se rada pokažem 8) Se pa ziher še kaj javim, da boste na tekočem z mojimi lumparijami :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: branka , četrtek, 27.12.2007 : 10:44:21
Super napisano...slikice!!!  :D ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , četrtek, 27.12.2007 : 19:20:35

Počasi začenjam dojemat, kaj hočejo od mene in ker sem pametna, bom hitro pogruntala novi red 8)
Drugače so navdušeni nad mano - saj drugega ob meni tako ali tako ni mogoče :P Včasih se mi malo strga in jim pokažem, da še nisem stara dama - takrat mi pravijo, da sem mala koza :D

hehe, Glujči mala koza ;D Imamo zdaj uradno Minga norca, Morčija kegla in Glujo kozo 8) Lepo, da se lepše obnašaš, le tako naprej! Držimo pesti zate, raca mala :-*

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , petek, 28.12.2007 : 13:32:39
Z Zlatkotom sva ujela pravo jin-jang ravnovesje :)

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/n0jCBwB8dvFakMor.v.jpg)

Lekcija ''fehtanja'' št. 398 pri dr. Zlatkotu, specialistu fehtologije :)

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/vnBlnerqG_x6uCXb.v.jpg)

Kje? Kdo? Kaj? Zakaj? Kako? - vedno sem pozorna na svet okoli sebe, posebej ko me kdo od šefov pokliče 8)

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/JiC1MeyZ5iMV4AiM.v.jpg)

Evo, za konec pa vam pošiljam še nasmešek, pospremljen z mahcem mojega spiralno zavitega repa :-*

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/Mauy0fycCZY56BM5.v.jpg)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: lyzika , petek, 28.12.2007 : 13:35:31
...Glu legenda...


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 02.01.2008 : 17:20:18
Evo me, se vam javljam da vam sporočim, da sem uspešno preživela silvestrovanje...


... pod pisalno mizo :-[ So mi naredili tak super brlog, očitno so vedeli, da bo zvečer pokalo. Saj drugače me pokanje niti ne moti, samo sredi noči so pa teli ljudje res začeli pretiravat...

Sem se pa predvsem v dneh okrog božiča ob vsem pečenju peciva dodobra najedla rozin in ostalega suhega sadja, za katerega so ugotovili, da ga imam izredno rada. Teknejo mi tudi sicer kisle suhe brusnice, pa tudi vse ostalo suho sadje, edino suhe marelice mi niso prav všeč. Največji zalogaj do sedaj je bilo pol suhe fige, ki se ni hotela hitro vdat, ampak sem jo vztrajno žvečila in žvečila in na koncu le zmazala 8) Rada imam tudi sveže banane, kar so ugotovili, ko jim je padel košček na tla in je izginil, preden so videli kam je sploh padel. Sedaj včasih razmišljajo, da bi postala vege-pes :o Saj vem, da se hecajo, tako da suho sadje ostaja na jedilniku le kot priboljšek  ;D
 
Evo, vam pa pošiljam še malo video materiala 8)

Na potepu v zasneženem gozdu: http://www.youtube.com/watch?v=6R1IKjt4-2c

Na še enem potepu, kjer sem zagledala srne in se vidi moj nizki štart. Škoda da se ne vidi še tega, kako sem po temle huronskem kriku zabremzala in takoj prišla nazaj. Rajši to, kot pa da moram hodit na kratkem štriku nazaj celo pot ob nogi, če ne ubogam :-\ http://www.youtube.com/watch?v=lkZWTycl2Mw

Vsem, ki tole berete želim srečno, zdravo, zadovoljno in zaljubljeno leto 2008, predvsem vse dobro in čim manj skrbi želim vsem človeškim in živalskim Horjulčkom pa tudi vsem, ki se trudite z njimi in za njih!  :-*



Naslov: Re: Glu
Poslano od: svrk , sreda, 02.01.2008 : 17:43:31
Glu, si zakon  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: lovethor , sreda, 02.01.2008 : 18:05:34
Joj, kako jo je ucvrla za srno  ;D

Pridna Glu :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , četrtek, 03.01.2008 : 01:14:41
Takšna "gospa" tale Gluja, pa taka upornica  :P Srečno novo leto tudi vam :)

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 18.01.2008 : 21:41:04
Joooj, mene bodo mački v grob spravl  :-\
Kaj mislite, da je povod temu skoncentriranemu-v-upanju-zroč-v-daljavo pogledu?!
(http://lh3.google.com/zala.dragonja/R5EH3MnBD3I/AAAAAAAAACA/RI2C2V4Ztmo/s400/Slika001.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156911693175000946)

Ja, prav ste uganili. MAČEK!
(http://lh5.google.com/zala.dragonja/R5EH8snBD4I/AAAAAAAAACM/2aCWCrK553o/s400/Slika017.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156911787664281474)

In to tak predrzen sosedov maček, ki zunaj tako beži ko me samo vidi (po tem, ko itak najprej pade dol, ko vidi mojo mogočno postavo, ki v daljavi galopira naokrog), ko pa ve, da mu izza stekla nič ne morem, pa baraba izziva. In to kako!
(http://lh4.google.com/zala.dragonja/R5EICcnBD5I/AAAAAAAAACU/eYMVbjzaqUE/s400/Slika000.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156911886448529298)  >:(

No, potem sem se pa odločila, da mačji vrsti vrnem tako, da se spravim na tistega njihovega predstavnika, s katerim preživljam cele dneve. Je sicer čisto prijazen do mene, ampak mislim, da je to njihov zlobni plan - eden se mi prikupi, potem me pa nekako ugonobijo. No, in ker so Zlatkotu zelo všeč škatle in jih ima iz tega razloga razstavljene po hiši (zmožen je spat v njih cel dan brez da bi jedel in brez da bi obiskal svoj fensi in-door WC - za enega svojega jaz še lobiram, ker se mi včasih zjutraj res ne da ven na mraz), sem se odločila za maščevanje. Ko je po čudežu izginil iz svoje škatle, sem mu jo hitro zasedla. Ko sem vsa mogočna sedela/ležala v njej in se nekako trudila izgledat dostojanstveno, čeprav me je žulilo na vseh koncih in krajih, so se mi pa vsi začeli smejat. Pojma nimam zakaj, kar sami se prepričajte, da sem izgledala kot pravi cesar v na novo zavzetem prestolu (ki mu je za eno taco žal zmanjkalo prostora):
(http://lh4.google.com/zala.dragonja/R5EIFcnBD6I/AAAAAAAAACc/EtpElIZCblY/s400/Slika015.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156911937988136866)

Ker so vsi moji poizkusi propadli, sem sklenila pobegnit. Me je šefica mela na sprehodu, pa je druga šefica prišla mimo z avtom in ker se me kljub moji mogočnosti ne da božat iz avta skozi šipo (torej brez da bi odprli vrata), sem izkoristila ta trenutek nepazljivosti in šibnila noter. Kar šoferki pod noge! Že tako se ZELO rada vozim, to pa je bil moja velika možnost za pobeg!
(http://lh6.google.com/zala.dragonja/R5EIG8nBD7I/AAAAAAAAACk/q2EIhjGcvs8/s400/Slika014%20%28Small%29.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156911963757940658)
Se sprašujete kaj je bilo potem?! Ja, odstranil so me. FIZIČNO!!! Smetka, prosim, da nemudoma urgiraš! Me je prijela in PRESTAVILA ven iz avta. Si morte mislit?!  :o

Ker sedaj lahko samo še čakam, kdaj me bo Smetka odstranila iz te nevzdržne situacije, sem se vdala v usodo. Če bom pa živčni zlom fasala zarad mačkov, ga pa pač bom. In če šefi držijo z mački, nej se grejo pa solit. Jaz sem zmožna samo še tegale pogleda, ki vam ga pošiljam kot moj zadnji krik na pomoč. Upam, da je kdo opazil moje očitno trpljenje in me bo odpeljal nekam, kamor še ni stopila mačja taca.
(http://lh3.google.com/zala.dragonja/R5EIMMnBD8I/AAAAAAAAACs/k6G__b8Ein4/s400/Slika011.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5156912053952253890)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , petek, 18.01.2008 : 21:50:50
Smetka pride, draga Glujči. Na juuuuriš.... ti razložit, da tudi jaz držim z mački  :P.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: lovethor , petek, 18.01.2008 : 21:51:12
Ti smešna črna zverinica  ;D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: PikaPoka , sobota, 19.01.2008 : 08:41:04
Ampak ma res prav en tak poseben pogled  :D
Luškana mala, mislim, da jo bo Smetka prepustila temu očitnemu mučenju  ;D ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 19.01.2008 : 11:56:35
Smetka pride, draga Glujči. Na juuuuriš.... ti razložit, da tudi jaz držim z mački :P.
Luškana mala, mislim, da jo bo Smetka prepustila temu očitnemu mučenju ;D ;)

Eh, a potem niti na vas ne morem računat? :-\ Kam naj se pes v takem primeru sploh obrne za pomoč, če so mački očitno že povsod zlobirali svoj prav?! Nič, grem jaz delat tisto, kar sem edino dobrega odnesla od mačkov - v kuhinjo fehtat za hrano, se ravno kosilo kuha ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: luna7 , petek, 25.01.2008 : 07:42:40
 :D :D ;D ;D
Glu, uživaj!

lp polonak


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Micika , petek, 25.01.2008 : 08:28:26
Ha ha ha... Glu, ti si zakon! Pa tvoji tud! Vi samo uživajte tako naprej...


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 30.01.2008 : 19:47:04
Imam načrt!
Ja, ker sem očitno napadena s strani mačkov in ker so ostali bivši Horjulčki, ki se jim godijo enake krivice pač nedosegljivi, sem izbrala novo taktiko:
združila se bom s tistimi, ki so prav tako proti mačkam! Ja, prav tisti, ki delajo na polju tiste zanimivo dišeče rovčke! Enega predstavnika sem že pridobila, ampak je tak bolj filozofski tip, se ne premika kaj dosti, bolj tiho kuje načrte :)
(http://lh5.google.si/zala.dragonja/R6DDdI9spJI/AAAAAAAAADQ/4wcjk41zzSI/s400/Slika007.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5161340078356472978)
Uspelo mi je še prepričat šefico, da sva začeli anti-cat boot-camp 8) Zaenkrat so v vlogi mačka copati, bom pa v kratkem prešla na naslednjo stopnjo - plišaste mačke :) [se fino vidi tudi to, da kot zagret rekrut lepo takoj ubogam. No, skoraj takoj  ;D]
http://www.youtube.com/watch?v=3sjxmg7T3gw
Takole pa potem čas počitka porabim za to, da sem vsaj v sanjah v svetu, kjer ni mačk. Mi kar sam od sebe nasmešek na obraz prileze (http://lh5.google.si/zala.dragonja/R6DDnI9spKI/AAAAAAAAADY/4MiRClW0BE4/s400/Slika003.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluInMaKi/photo#5161340250155164834)  ;D

(Z Zlatkotom sva pa zaenkrat še kolega, ampak pazim, da ne bi ugotovil, kaj z miškami pripravljamo. No, on itak večino časa spi in ga niti ne zanima, kaj se dogaja okrog njega :))


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Miss Teja. , sreda, 30.01.2008 : 22:35:58
Haha  :D Glu ne vem če bo tale taktika učinkovita :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: chanel5 , četrtek, 31.01.2008 : 10:59:53
super ste  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , četrtek, 07.02.2008 : 21:13:07
Kakšna šnofljica na 2. fotki 8) Direkt za prelubčkat :-*

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Xena , ponedeljek, 25.02.2008 : 09:43:13
Kako kaj "naša" Glujka? :)

lp, Katarina


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 25.02.2008 : 10:28:52
V redu, sem včeraj govorila z njo.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Xena , ponedeljek, 25.02.2008 : 10:45:24
Pol pa ok. :)

lp, Katarina


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , nedelja, 23.03.2008 : 19:44:30
Nič bat, jaz sem super :)
Malce sem sicer zmedena, ker se je že nekaj hotla pomlad delat, zdej je pa spet sneg :-\ Jah, kva čmo, sej niti ni tolk švoh vse skup, samo kaj ko sem zjutraj bolj zmrznjene in zaspane sorte in se mi res ne da ven na mraz in vlago :-\ No, vsaj zdaj med prazniki mi pustijo malo dlje dremat :)
Sem bila vmes tudi že dvakrat v tujini, mam tak fensi potni list, tko da sem šla lahko okomandirat tud hrvaške mačke. Ko bo topleje, moram sprobat še kopanje ;D Vmes bom mogoče splanirala še kakšen izlet, odvisno od tega, kolk dojemljivi bodo šefi (ker tko, med nami rečen, včasih ne dojamejo lih najboljš, kar jim probam dopovedat - pol moram pa kazat, recimo ko mi zapaše čohanje po trebuhu, lepo skočim enemu od njih na kolena, ga primem za roko in ga ne izpustim, dokler se ne skobacam nazaj in se ne uležem na hrbet, pol pa s taco naštelam roko tja, kjer me srbi. No, bomo enkrat posnel, če vam tud zdejle ni čist jasno ;)).

Za vzorček vam bom napopala še nekaj slikic, da si spet malček spočijete oči na meni 8)

Tihožitje oz. uživancija na kvadrat:
(http://lh4.google.si/zala.dragonja/R-ag1Nrh3mI/AAAAAAAAAFk/S6aRKIcuEkk/s400/Slika000.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GLUSpomladi02/photo#5181005257402080866)

Ja, kljub vsemu sva še vedno kolega:
(http://lh4.google.si/zala.dragonja/R-ah1Nrh3oI/AAAAAAAAAF0/dT-c1iexYoU/s400/Slika015.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GLUSpomladi02/photo#5181006356913708674)

No comment (Smetka, lahko jo dodaš k dokaznemu gradivu o očitnem mučenju):
(http://lh6.google.si/zala.dragonja/R-af3trh3kI/AAAAAAAAAFU/DnQuUqaUpus/s400/Help%21.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GLUSpomladi02/photo#5181004200840126018)

No ja, vsemu navkljub se mamo prou fino  :D
(http://lh4.google.si/zala.dragonja/R-ahnNrh3nI/AAAAAAAAAFs/b521LAiRJZw/s400/Slika006.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GLUSpomladi02/photo#5181006116395540082)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: binulja , nedelja, 23.03.2008 : 19:56:15
Oooo Glujči,lepo te je spet videt po dolgem času. :) :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , nedelja, 23.03.2008 : 22:56:03
Gluja zaspanka  :) Učke ima pa še vedno najlepše, res  :-*

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 31.03.2008 : 14:32:39
Se vam javljam čist na hitrco, samo da vam pokažem svojo priljubljeno pozo - ja, zelo rada dam vse 4 od sebe. Dobesedno.

http://www.youtube.com/watch?v=0n3c_dhDuWw

Jah kaj čmo, komaj je minilo zimsko spanje je že tu spomladanska utrujenost ;) ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: zalarjeva , ponedeljek, 31.03.2008 : 22:42:02
Faca je tale Glu! Filmček je super!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 14.04.2008 : 14:44:15
Evo mene  :D
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SANdkmmffcI/AAAAAAAAAG0/UrernQadUiQ/s400/Slika000.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GLUSpomladi02/photo#5189094079079611842)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Patapižu , ponedeljek, 14.04.2008 : 16:00:58
Glu, ti si ena taka maza :).


P.s.: po zunanjosti malo spominja na mojo prejšnjo psico.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 14.04.2008 : 20:10:00
Zala,

saj se bomo kmalu videli ne? Tista šnofla kar kriči po lupčkanju ;)

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 14.04.2008 : 20:56:18
Šnofla se v svojem in imenu svoje šefice javlja na dolžnost, ampak samo če bo tud sama lahko potalala kakšnega lupčka :)
[se javiva na mejl]


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 21.04.2008 : 18:36:32
Maja - hvala ti za uho, ki mi že služi kot odličen frizbi, pojedla pa ga bom vrjetno nekje do sredi junija :) Pa hvala za čohanje in da si mi nakofetkala šefico, da ni skoz zaspana :) Jst sem se kljub temu, da sem mogla it v prej neznan notranji prostor (priznaj, da sem pogumna 8)) imela zelo fino, tako da upam da bomo res še kdaj ponovile :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , torek, 22.04.2008 : 18:06:36
Gljuči, lepo te je bilo spet videti, res :) Šefico imaš pa itak pod kontrolo  ;D ;) Ponovili bomo pa nujno, itak.

Še nekaj foto utriknov male Glu, ki se sveti kot pravi diamant 8) Pa kak kg več ima tudi  :P

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/Ic5Q2PIONLL7MfJ9.v.jpg)

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/ilfekkEksHLmmiWK.jpg)

(http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/GOGaOTviM7vRcRgG.v.jpg)

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 22.04.2008 : 19:09:13
Vau, kolk sem jst lepa 8) Kakšen kilogramček več?! >:( Sej je šefica že enkrat razložila - prekratke noge mam, trup mam pa 'lih taprav  8)
Uho sem pa že danes pojedla, RES je bil dober, morem šefico pod nujno prepričat da gre enkrat v tisto trgovino v nabavo, ker majo res dobro robo (pssst, to sam tko rečem ker hrane ni nikol preveč, v resnic sem ga zato tako hitro zmazala, ker sem ga dobila od tebe ;))

Pa prosim če Smetki od mene predate enga FEEEEEJST mokrga lupčka, da se bo čimprej k seb spravla  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: the_girl , torek, 22.04.2008 : 19:47:43
Simpatična tale mala Glujči :D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , torek, 29.04.2008 : 20:18:57
Evo, da ne bomo Župine teme smetili: sem vprašala Skokija, če bi spoznal Glu, pa se je obliznil in zazdehal, jaz sem to seveda vzela za ja (njegove "izjave" si vedno razlagam po svoje ;))... tako da bi bilo res fino organizirat srečanje psov "svaljkaste" kategorije, ki imajo glih-prav velike trebuščke, če bi bile noge malo daljše :D :D pa se bojijo tavelikih, dokler jih ne spoznajo; imajo pa seveda najrajši sebi podobne :)
pa Glujko me matra spoznat že neki časa, ker se mi zdi taka fejst punca!
lp, maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 29.04.2008 : 20:51:40
No, fino :) Je res super punca (gospa :P), pa jst bi tud FUL rada Skokija spoznala, ker mi je simpatičen že odkar je Smetka prvič slikco prlepla :)
Samo midve sva študentski ljubljančanki, zdej so nam pa na faksu dali frej da se pripravljamo na izpite (pa tak frej :-\) in naju ni v LJ... Bom sporočila ko bova v LJ pa imeli kako frej urico za norenje :D, upam da še pred poletjem ker imam res natrpan urnik :-\

Lahko bi pa tud poleti nardil kakšen spoznavni žur za Horjulčke, piknik za dvonožce in norenje za štirinožce, pa še kej bi lahko zbrali za Horjul :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , torek, 29.04.2008 : 20:55:23
ja, izpiti - mene tudi matra; je pa pepsi predlagala, da bi se naslednji teden dobili, sploh pa če si taprava študentka, potem pa ja vsak izgovor prou pride, a ne? ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 29.04.2008 : 21:02:57
Haha, to je res, ja :) Bomo videli, vi se kar menite, pa bova videli, če nama bo zneslo. Samo rajši zdajle stisnem kot pa da celo poletje preždim za knjigami (že itak ga bom nekaj sigurno morala).  :-\


Drugače se ima pa Glu fino, razen nekaj klopov zadnje dni, čeprav je dobila FrontlineCombo >:( In od tega se ji je eden na sesek prilepil, eden pa na intimne dele ::) Še dobro da uživa ležat na hrbtu in se pusti, drugače bi bila še večja akrobacija jih ven spravit. Je pa potem takoooo boga, ker zgubi tooooolk krvi in je potem takooo švohotna in takoooo lačna in mora nujno takoooooj nadoknadit izgubljeno ::)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Patapižu , torek, 29.04.2008 : 21:16:46
Lahko bi pa tud poleti nardil kakšen spoznavni žur za Horjulčke, piknik za dvonožce in norenje za štirinožce, pa še kej bi lahko zbrali za Horjul :)

Jaz sem za  :).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , torek, 29.04.2008 : 21:21:00
Jaz sem tudi za!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 29.04.2008 : 21:23:08
Evo:

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,22489.0.html

Da bo vse tam, kjer mora bit :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 02.05.2008 : 19:04:16
Se javljam da imam vse pod kontrolo! Sva s šefico sami doma (no, pa še Zlatko), njeni so se vsi porazgubili po počitnicah za praznike, ona pa doma študira :-\ In lepo skrbim zanjo - nekje štirikrat na dan jo peljem na sprehod, da se malo razmiga, mačka zabavam da ni nadležen, potem zabavam njo, ker mora revica imet tud mal pavze in se razvedrit, pol pa norčije uganjam da se mal nasmeji :D Seveda ji tudi ne pustim pozabit, da je treba redno in zdravo jest, skrbim pa tudi za njen trden spanec, ker pridno čuvam hišo in jo ni prav nič strah, ker ve, da znam koga tud iz hlač strest, če je treba 8)

Lp, Glu  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: vis in nox , petek, 02.05.2008 : 19:08:10
Gluja, carica! Zdaj držiš tri vogale hiše, pa še četrtega podpiraš!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , petek, 02.05.2008 : 19:55:28
Zala, vidim, da imata z Glujči zelo podobne praznike kot midva s Skokotom :)
prijeten študij vama želim še naprej, m


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 07.05.2008 : 15:12:52
Evo, zdaj sem pa prevzela še levji delež pri študiju, takole nadziram če gre vse po planu in če dosti zna:
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SCG30ucd1qI/AAAAAAAAAHY/uNvxcc7j3y0/s400/Slika014.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/20080507/photo#5197637561410770594)

Superman Glu ;D
(http://lh4.ggpht.com/zala.dragonja/SCG4Cecd1sI/AAAAAAAAAHo/kWW89WieMO4/s400/Slika002.jpg) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/20080326/photo#5197637797633971906)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sreda, 07.05.2008 : 15:55:18
faca mala :D nehi se piflat pa pridi malo na luft ;D
(to je napisal Skoki)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: ka ty a , sreda, 07.05.2008 : 17:24:51
Kaj je dobra ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 24.05.2008 : 12:19:30
Mene pa noga boli :-\ Sem bla zjutrej najpej na enem kratkem sprehodu in potem še na enem dolgem - saj veste: mal hoje, mal laufanja, šnofanje, pa povsod moram bit prva. Ko smo pršli domov sem bla še OK, pol sem pa ene dve odsmrčala in zdej šepam na mojo (sicer krasno 8)) prvo levo tačko.  So jo celo pretipal in nisem nič cvilila, tud pravjo da ni videt da bi blo kej not zarito.
Ker niso najbolj spretni pri tem, so me prosil naj vas vprašam za nasvet - a sem samo mal pretiravala in mam ''musklfibr'' alpa kej podobnega, a nej zaženejo paniko?  ???
Lp, Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sobota, 24.05.2008 : 16:56:27
boga Glujka; ne znava svetovat, ampak pošiljava  :-*
maja + skoki (baje zelo pomaga proti "šantanju")


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , nedelja, 25.05.2008 : 17:22:48
Hvala Maja in Skoki, mal je pa res pomagalo  :)
Ne bodo zganjal panike, ker ''šantam'' samo zjutraj oz. po drnjohanju, ko se malo razhodim je pa skoraj OK. Bodo še mal počakal, če pa čez par dni ne bo OK, gremo pa k dohtarju :-\

Drugač se mam OK, samo vročina me daje. Tko da bomo zdej ob vročih dneh na tadolge sprehode hodil samo zgodi zjutrej in pozn zvečer, vmes pa sam tolk da bom opravla ta svoje. Me zvije že po desetih minutah in pol morm iskat koščke sence in vlažne zemlje da se mal ohladim gor. Jah, pravjo da bomo še mal stanjšal izolacijo k sm jo čez zimo nabrala. Pa tko sem se trudila da jo je vsaj prbližn dost :-X

(http://lh4.ggpht.com/zala.dragonja/SDmEWX3JSmI/AAAAAAAAAJs/h_7NQeWRHhs/s400/Slika024.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/20080525/photo#5204336364300618338)

No, poglejte kako jaz damsko sedim. S prekrižanimi zadnjimi tačkami 8)
(http://lh6.ggpht.com/zala.dragonja/SDmD333JSlI/AAAAAAAAAJM/gjMyd_faLMQ/s400/Slika014.jpg) (http://picasaweb.google.com/zala.dragonja/20080525/photo#5204335840314608210)

No, tuki je pa še en video mene kako uveljavljam poletno dieto ::) (če boste mel dost naglas se sliš kako hrusta ;D)
http://www.youtube.com/watch?v=D-Sd7HStDLg

Pa lep dan vsem skupaj!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , nedelja, 25.05.2008 : 20:07:59
Tole bo pa nominacija za Oskarja. Za posebne efekte.
Na podelitvi bo pa sedela kot dama, kar tudi zna...Bravo!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Miss Teja. , nedelja, 25.05.2008 : 20:14:12
Glujči super si :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: ka ty a , nedelja, 25.05.2008 : 20:19:07
Glujčini lepi  učki  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: TinkaraC , ponedeljek, 26.05.2008 : 08:32:57
Gluja, lahko da maš kaj na blazinicah poškodovanega?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Lucija_p , ponedeljek, 26.05.2008 : 08:37:13
Ali pa si si mogoče kak krempeljček "nabila"...
Reči svojim naj ti tud krempeljčke mal premigajo, prav  ;)?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 26.05.2008 : 09:52:02
Smo premigali in prešlatali in premasirali vse od A do Ž že prvi dan, brez uspehov :) Hvala vsem za nasvete!

Danes sem že skoraj čisto OK, končno je tudi pokošena večina travnikov, tako da lahko spet na plano spuščam tistega hrta (ki je še malo bolj nor kot sem običajno jaz ;)) v meni in laufam kot nora ;D Me bodo enkrat posnel, sam ne vem če boste verjel da sem to res jaz, ker pravjo da sploh ne zgleda, da imam lahko tak turbo pogon ::) ZELO pa tudi uživam med valjanjem po pokošeni travi, ki je v fazi sušenja. Kar godem od užitkov :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , ponedeljek, 26.05.2008 : 12:37:52
... tako da lahko spet na plano spušèam tistega hrta (ki je še malo bolj nor kot sem obièajno jaz ;)) v meni in laufam kot nora

a Glu je tudi s hrtom mešana? mene je skoraj kap, ko sem ugotovila, da je Skoki skoraj rodovniški hrt po duši :D (in telesu tudi, če ga gledaš s tapravimi očmi) ;)
njuno ju morava spoznat, ko bo konec izpitov!

pa fino da je spet vse ok! lp, Maja :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: PikaPoka , ponedeljek, 26.05.2008 : 12:52:39
Hej, še dobro da je Smetka že v kali zatrla ideje o bolj poglobljenem spoznavanju ;D ;D ;D
Sicer sta pa oba res faci .... in očitno pri povsem pravih lastnikih ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: ticka , torek, 27.05.2008 : 23:01:34
Sicer malce pozno, ampak pes lahko sepa tudi, ce ga pici osa ali cebela ali kaksna podobna zival, pika oz. mesta pika pa ne mores zatipat.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 07.06.2008 : 17:53:08
Glu vam vsem pošilja lepe pozdrave iz morja, kamor je šla za vikend z mojimi starši pomagat delat red med obrezovanjem žive meje :) So mi sporočili da ima vse pod kontrolo, samo niso jo še uspeli prepričat, da bi tud ona pomagala kakšno vejo zvlečt. Prav ima, sej je na dopustu, kdo bo pa delal na vikendu :P

Ima pa zdej pomladno-poletno kolekcijo kožuha (ima fazo pasme Horjulski prinožni dlakopust :P) in je marogasta rjavkasto-rdečkasto-črna s pridihi šarmantne sivine. Ji je pa pomlad prinesla tud po 3 picimini bele dlakice na vsaki obrvi :o Je dobila sive obrvi od vsega stresa, ki ga reva preživlja, 24urno fehtanje za priboljške in ležanje na hrbtu da si čimbolj izpostavljen za mečkanje pač ni lahko delo  :-*



Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , ponedeljek, 09.06.2008 : 14:10:22
 :) kako teli naši kužki trpijo...


Naslov: Re: Glu
Poslano od: binulja , ponedeljek, 09.06.2008 : 15:24:19
:) kako teli naši kužki trpijo...

Ja majas, tvoj pa Zalin še posebej zelo, ful, najbolj... :P ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 09.06.2008 : 15:55:55
Pridem iz dopusta in pol vidm da me tlele moja šefica šimfa  >:( Kdo prav da nč ne delam?! A? Sem bla ful pridna - sem stala pod češnjo ko so obiral in pohrustala vse, ki so padle dol. Hotla sem tud delat red med mački (naute verjel kolk jih majo na Hrvaškem), ampak mi niso pustil. Tale mat od šefice zna bit res težka, jo morm kr ubogat :-\
Seveda pa ne smemo pozabit na mojo osnovno službo - namreč sem dežurni lupčkator in mislim, da mi gre pri tem kar dobro od gobčka 8) O sivih obrveh pa ne bi... Mam Zlatkota na sumu, da mi jih je zadnjič narisal ko sem spala, po srcu sem namreč še vedno zmešan pubertetnik :P

Vsem želim lep dan! Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: vis in nox , torek, 10.06.2008 : 09:20:35
Ej, Gluja, lupčkarica mala, zlata, povej mi kako ješ češnje, s peško? Ker moja Aja jo požre s peško in pecljem, pa me to malo skrbi!

Veš, ti si bila meni zelo všeč, še ko nisem imela Aje, ampak potem, ko sem videla, kako si super inteligentna, sem kmalu spoznala, da ti jaz pa ne bi bila kos!

Uživaj, pa ne naprezaj se preveč z delom, garačica mala :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 10.06.2008 : 10:35:37
Ja seveda da s peškami, kako pa? ;) Imam potem samo malo bolj voluminozen kakec :) Če pa tko dobim kdaj sadje od kakšnega dvonožnika, je pa brez pešk pa tko, men je ubistvu useen, oni pa ne bi radi vidl da se kje kej zatakne :)

Jaz sem pa itak pametna, ampak ker sem tako pametna vedno vem, česa ne smem. Samo Smetka in Xena sta moje mogli mal zdresirat, sploh moja šefica je rabla par napotkov kako uveljavit svoj prav (ker je še bolj mladič po njihovih standardih, jaz pa uglajena gospa :D) , ampak zdej vem kdaj resno misli in dobi tak hud, smotan glas in rajš ubogam. Tko da verjamem, da če bi Smetka in Xena tebe dobili v roke bi te tud znali zdresirat, da bi šlo :)

Pošiljam lepe pozdravčke vsem vašim petim horjulčkom in enemu ne-horjulčku pa enemu začasnemu ne-horjulčku :)

Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , torek, 10.06.2008 : 12:01:16
s peškami vred? moj pa ven pljune, če ni v njemu primerni obliki... majhni koščki pa ravno prav zrele morajo biti ::)
bom začela počasi razmišljat o tem, da je mogoče razvajen in ga pošljem k Glu v šolo!
lp, maja :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: dog_lover , torek, 10.06.2008 : 12:58:48
No, vaši pesjani (pesjanke) jih vsaj pojedo. Naš si jih pa cel kupček nakrade, malo nagrize in pusti.  >:( ??? :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Rossy , torek, 10.06.2008 : 19:35:58
Ko ravno omenjate češnje, sem se spomnila kako je naša Pia zadnjič metala eno ubogo češnjo po terasi dokler je ni s taco speštala, potem je malo čudno gledala in na koncu tisti zmazek pojedla.  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 25.06.2008 : 17:48:18
Hello!
Se spet malo javljam. Sicer je pasje vroče tele dni, tako da večino časa počivam na hladnem, ampak sem rekla da moram vseeno tule malo sporočit kako mi gre.
Skratka, včeri je bla panika. Sem šla mal na balkon (sej veste kako je - mal se posončit pa mal dol pogledat situacijo, ker moram met vse pod kontrolo) in prihlačam nazaj notr in vid moja šefla da mam bulo na glavi :o Gleda in si misli ''kaj pa če je klop?'' ampak ji je hitro potegnilo da ne bi zrasel tako hitro. Šlata, gleda - jaz seveda mirno in damsko čakam - vidi da je pod kožo, spet pametno ugotovi da rak vrjetno ne zraste v pol minute (saj ne da študira medicino ;D) in nato vseeno pokliče na veterino, kjer potrdijo njene sume da me je vrjetno pičila ena baraba, med katerimi delam zunaj red (oz. ga probavam delat) in da me ni treba vozit tja (brrrr pa teli zdravniki, zmer me na eno visoko mizo dajo :-\) in je zadeva zginla v nekaj urah. Mislim, taka panika za prazen nič. Sem bla prou fensi z bulo na glavi  8)

Dans smo bli pa na izletu, sem bla do kolen v vodi (brrr je bla mrzla) - čeprav do kolen pri men pomeni da malo tud trebuh namočim 8) Drugač se zadnje čase dost po gozdu sprehajam tkole čez dan ko je vroče (preživet moram samo tiste 3 minute da prihlačamo od doma do gozda) in sem ugotovila da se teli dvonižniki tud pasejo. Kdo bi si mislu ??? No, pol jaz samo pridno čakam in vedno dobim kakšne jagode pa borovnice. Joj, so fine. Mam zelo rada sadje :)

Drugač je še vedno vse pod kontrolo tlele doma, Zlatko streniran, šefla tud, tud ostali kar ubogajo. Edin Trontlja moram jutr mal poklicat da neki zrihta okol tegale vremena, ker tole je za mojo izolacijo čist tumač. Tud to ne pomaga več, da sem menjala kožuh v letnega in je rjavkasto-rdečkasto-črnikast - očitno bo treba čist na belo it naslednjič, da bo še malo hladneje :P

Tko - to bo zaenkrat vse, slikce bom pa prlepla ko mi jih odmontirajo ven iz fotoaparata  :)

Lepo se imejte!
Vaša Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , sreda, 25.06.2008 : 22:41:28
Zala_, še sanja se ti ne, kako hepi sem, ker si jo posvojila.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 26.06.2008 : 16:14:43
Smetka, še sanja se ti ne, kako hepi sem, da je naša. To je res najzlatejša psička na svetu!

Sem pa mislila da bi se prišle mal pokazat gor v vaše hribčke, kjer je verjetno kakšno stopinjo hladneje. Me Glu cuka za rokav kdaj greva že pogledat če je gor še vedno vse tako pošlihtano, kot je ob odhodu naročila da mora bit :) Naslednji teden ali čez 14 dni če je OK, saj bi itak prej klicala kdaj imaš čas.



Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 26.06.2008 : 16:30:56
Ja ja, vidm da tlele govori v mojmu imenu ::) U glavnem, ker sm vidla da maš dost mularije trenutno gor v oskrbi ti lahko zavoljo dobrih starih časov kkšnga mal u red spravm. Velja?  ;)

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 30.06.2008 : 16:15:09
Berem dnevnik pa vidim, da imaste dela za utopit se v njem tako da se ne mislim silit z obiskom. Ko bo kdo želel prečohat Glu pa povejte pa jo dostavim ;) No, lahko pridem pa seveda kaj pomagat kdaj, imam začuda malo frej od faksa. Lahko komu spucam pesjak al pa se grem mašino ki meče žogice ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 04.07.2008 : 15:50:57
Da boste malo lažje na slikice počakal (so že odmontirane, samo na napačnem računalniku ::)):
Jaz in tisti ta oranžni stvor takole zdelano leživa, ker oba neznansko zmatra vročina. Samo glede na to, da sva kljub vročini ležala na soncu zdej šefla ne ve, a sva mogoče samo vadla se delat mrtve, če nam slučajno kakšen sokol zaide v dnevno sobo. Bo mogla kar sama natuhtat, jaz nič ne povem :-X ;) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=A8XzRR-UWMg


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Miss Teja. , petek, 04.07.2008 : 16:02:23
Glujči zlata! Čudovita sta :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 15.07.2008 : 15:21:15
Glu se zelo rada igra s tistimi igračami, katere na enem koncu vleče ona, na drugem pa jaz. Sicer je v svoji igri do konca smešna, simpatična in dobesedno zagrizena, ampak včasih se ''igra'' tako vneto, da na igrački ostanejo sledovi krvi. Kri ji teče tudi včasih takrat, ko jé tisto kostko iz kože ali posušeno uho. Teh prigrizkov tudi ne jé najraje, včasih jih malce ogloda, večinoma pa se le igra in jih skriva pred mačkom.

Je to normalno ali ima preveč občutljive dlesni?

(objavljeno tudi na http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,1085.0.html)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 23.07.2008 : 08:49:05
Smetka, nekaj me zanima:
namreč Glu že odkar je pri nas jé Nutro Lamb&Rice, zdaj bova očitno morali prešaltat. Vem, da si rekla da je pri vas jedla še RC, pa ne vem katerega. Katero hrano priporočaš, da ji začnem dajat?
Glede na to, da nekaj Nutra še imam me tud zanima ali je boljše, da ji nekaj časa mešam malo Nutra in malo nove hrane ali porabim Nutro do konca in potem začnem dajat novo?

Pa še nekaj - (moram šepetat, da me kozica ne sliši): kdaj naj ji začnem dajat senior hrano? a je bolje da potem kar zdaj, da ne bo dvakrat menjavala - iz Nutro na nekaj novega, potem pa spet na senior?




Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , sreda, 23.07.2008 : 08:55:05
Hihi... lahko začneš s seniorjem takoj. Poskusi z Arden Grange ali Royal Caninom, mislim, da ne bo težav.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 23.07.2008 : 09:12:14
Hvala :)

Glede na to, da nekaj Nutra še imam me tud zanima ali je boljše, da ji nekaj časa mešam malo Nutra in malo nove hrane ali porabim Nutro do konca in potem začnem dajat novo?

Bom rekla za nekaj vzorčkov če imajo, da baba sproba kaj ji je všeč :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 01.08.2008 : 09:42:10
No tko, zdej grem pa tud jaz na zaslužene počitnice ;D

Spakirano imam in sicer: hrano, igrače, priboljške, krtačo, šampon, brisače, vrečke za kakce, posodice, pinceto pa gotov še kej k se zdejle ne spomnem pa me bo šefla dol presenetla (upam da ni Zlatkota v kakšno potovalko stlačila, ker se res rabm odpočit od njega ::))

Tko da se vidmo pa slišmo, sam ne vem še kdaj ker ne vem al bom ostala en teden al tri tedne (odvisen od tega a mi bo všeč pa bom ostala še s starši od šefle dol, drgač pa priropotam nazaj na hladno Gorenjsko naslednji vikend).

Pridni bodte medtem ko me ne bo, pogrešal me boste pa itak vsi, k vas vem  :P 8)

Vaša Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: vis in nox , petek, 01.08.2008 : 14:34:09
Glu, srečno pot, pa lepo se imej, pa čimprej nazaj prid, k nam je že skor dolgčas po teb!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Patapižu , petek, 01.08.2008 : 15:11:42
Glu, fajn se imej...pa ne preveč morja spit ;).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , sobota, 02.08.2008 : 23:00:53
Hehe, Glujka lepo se imej  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , nedelja, 10.08.2008 : 16:54:35
Evo mene, sem že nazaj. Super sem se imela, samo dol majo RES vroče, tako da bom do nadalnjega kar doma ostala.

Kjub temu, da je šeflo skrbelo, da se bom neprimerno vedla (halooo, jaz?! ???), ker sta šla zraven dva prijatelja, ki jih še nisem poznala, sem bila naravnost vzorna. Tako sem si dnevno prislužila gromozanske doze čohanja od mojih novih prijateljev, šefica je pa kar pokala od ponosa 8) Še celo na metlo in sesalec nisem bila ČISTO NIČ huda, pa ju je vihtel eden od ''tanovih'', ampak sem ga samo ležerno opazovala. Naj kar dela, men je blo prevroče za red delat ;)

Trikrat sem bila na plaži, smo šli lepo počasi z obilo vode (dvakrat me je še malo polila, da ne bi bilo vroče, pa sem ji malo zamerila ker nisem ravno ljubitelj tega), tam smo pa itak v senčki ležali pa sem lahko lenarila - kljub blazinam, ki sem jih imela na voljo, sem bila na borovih iglicah. Stik z naravo pa to ;) Enkrat sem šla do vode in ker je šefica šla noter do kolen, sem hotla do nje. Korak za korakom, lepo počasi. Sem hotla povoht to slano čudo, pa je prišel val in mi zalil smrček >:( Potem sem probala, če je užitno, pa ni bilo :( Notri sem šla potem samo toliko, da sem namočila podvozje, potem sem pa izprosila, da smo šli nazaj do ležalk. Sledilo je spiranje tačk (sem še povedala, da sovražim ta občutek?!), doma so me pa še celo kopali. Da si drznejo! :o Od takrat nisem več hotela imet stika z morjem, razen da sem malo polizala noge od šefice ko je prišla iz vode, so imele okus kot presoljen čevačič ;) :P

Čez dan sem večinoma poležavala, malo sem se proti večeru igrala z žogico, zvečer sem pa kot pravi damski pes odšla v mesto. So dvakrat kar stali in gledali nekoga ki riše, pa enkrat ene k so igral nekej, ni mi blo sicer jasno kaj je tako blazno zanimivega, sem se pa vlegla zraven in vohala, kakšne okuse sladoleda jedo mimoidoči. Ampak nikomur ni nič dol padlo :(

Ko sem prišla nazaj domov na Gorenjsko, sem bila pa blazno vesela in sem laufala gor in dol po hiši in jamrala in stokala in bila tako vesela kot vedno, ko kdo pride domov in mu pripravim sprejem. Sem bila vesela, da hiša še stoji in da sem doma ;D

Še nekaj slikic, da si spočijete oči:

Takole sem nadzirala pripravo hrane na žaru:
(http://lh6.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8JPGJW98I/AAAAAAAAANA/ThLAFc7ynvc/s400/PICT0020.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232911446980360130)


''Dej mi!!! Točn vidm kaj maš! Hrenovko iz žara! Dej no! Prosm! K sm tooook pridna. Pa luštna. Za pojest. Tko k hrenovka. Prosm no! Alo!!!'' (opomba šefice: hrenovko je dobila. Smetka, tisti tvoji nasveti, da se mora vsest preden dobi hrano, počakat da grem jaz skoz vrata,... - jih zdaj naredi še preden kaj rečem. Samo vidi kaj v zvezi s hrano, pa je rit na tleh. Zdej ne vem a sem tok dobra šefica al u bistvu ona prevzema komando k sama od sebe to naredi :P ;D)
(http://lh6.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8JeOtmHdI/AAAAAAAAANo/HXCGzM5bv3c/s400/PICT0028.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232911706977869266)

Na plaži. Tihožitje:
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8JjMSpU4I/AAAAAAAAANw/DMZ2IENT_jw/s400/PICT0032.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232911792227308418)

Na plaži. Patrulja (v ozadju znak ''Plaža za pse''):
(http://lh3.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8JrLb3fAI/AAAAAAAAAOA/XNGcdMupjpM/s400/PICT0040.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232911929436503042)

Ko za povšter pride prav tudi od šefle noga, še obuta v čevlje za v vodo. Vidite lahko tudi moje superduper fletne picimini bele obrvi:
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8J6SUclyI/AAAAAAAAAOM/_-6M1uqrFpI/s400/PICT0047.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232912188982466338)

Evo me, sijem v vsej svoji lepoti:
(http://lh4.ggpht.com/zala.dragonja/SJ8Kf1a17nI/AAAAAAAAAOc/PzQ4hIJ7aqs/s400/PICT0073.JPG) (http://picasaweb.google.si/zala.dragonja/GluNaMorju/photo#5232912834059693682)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , nedelja, 10.08.2008 : 17:22:13
Res siješ, Glujči  :).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 18.08.2008 : 17:45:10
Ugante kva :o K zdravniku me je vlekla :-\
Ja čez vikend sem se neki praskala po ušesu in me je dons naložila in smo šle. Je rekla teta zdravnica da mam čist rahlo vneto uho in zdej sem dobila notr neki za našpricat, pa pol me tko fajn masira :D In je rekla zdravnica da kooooolk sem pridna, ker sem bla čist pri miru k mi je šarla po ušesih, res pa je da me je šefica objemala medtem in sem vedla da ne bo hudga 8)
Pa rekla je da vagam lih prou, mogoče sam kkšno kilco dol - da bom zmer bunkica zgledala k mam tko fletn kratke tačke. Mi je odlegl, ker se šefla skoz boji da nisem predebela ::)

No tko, lepe pozdrave vam pošilja skoraj že zdrava Glu!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: ulabong , ponedeljek, 18.08.2008 : 17:59:40
kakšen lušen bel gobček :D...kot da bi ga ravnokar v moko namočil :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , ponedeljek, 18.08.2008 : 18:42:44
... zdej sem dobila notr neki za našpricat, pa pol me tko fajn masira :D ...

Zala_, najina psa sta zihr v sorodu!!!! ;D ;D ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 13.09.2008 : 16:38:53
A kdo pogreša poletje? Takole sem ga večinoma preživela jaz:

(http://lh3.ggpht.com/zala.dragonja/SMvb0d_WrVI/AAAAAAAAAP8/26pXfqgXZi4/s400/Slika033.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/iDoQvq46P4AZQm7DbNj_Mg)

(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SMvb31vObuI/AAAAAAAAAQE/Xt0uHbAj5mk/s400/Slika034.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/ph0GQ9YoNRlZYWMXfWE7Ag)

Takole me kupira dejstvo, da je šefica name na smrt huda ker je na sprehodu nisem ubogala  :-\ :
(http://lh3.ggpht.com/zala.dragonja/SMvb_y2klbI/AAAAAAAAAQ0/A8loPxD-MQU/s400/Slika048.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/IF0petcijD9BJm-bbnogdg)

                                  ;D
(http://lh6.ggpht.com/zala.dragonja/SMvcJrx4XNI/AAAAAAAAAQ8/VW-Wd4rRi7o/s400/Slika052.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/XUmoqqN5qRzywPC1vZDZ7w)


Lp vsem!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sobota, 13.09.2008 : 16:40:42
Glu, moraš šefico ubogat!

(tazadnja fotka je genialna :D)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , sobota, 13.09.2008 : 16:53:40
Glujči, sem prebrala o tvojih dogodivščinah na morju,, :), pa slikce pogledala... in morm rečt, da si SUPERLEPA  FACA!!  :-* Tisto"Povsod je lepo, doma pa -itak- najlepše", pa tud drži, ane ;)!Uživaj še naprej s svojo "šeflo"!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 13.09.2008 : 16:59:18
Ooo, hvala za komplimente :-[  8)
Ja, se strinjam, da je doma najlepše. Uživamo 100/h vsi skup, kljub dežju. Pošiljam lepe pozdrave Mari! :-*

Smetka - tist tanov futer je OK, ga imam rada in mi ne dela problemov. Baje se mu reče RC mature za srednje pasme  :)

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: sanco1a , sobota, 13.09.2008 : 18:59:23
O Glu, kere mega fotke. S tistim RC mature te pa šefica pripravlja na maturo, to pomeni, da ko boš pojedla celo vrečo, boš srečala pamet in ga ne boš več sračkala. Zato le pridno jej.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , nedelja, 14.09.2008 : 13:31:35
Tud Marči pošilja  :-* nazaj! :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 27.09.2008 : 22:51:23
Ugante kje sem jaz bla dons! :D Na letališču! :D Smo šle tavelzga šefeta čakat, sem bla grozn pridna in sem bila v eni avli k ''Prihodi'' gor piše. Ni blo nikjer table s prečrtanim kužkom pa so me kr not pelale. So rekle da če bo kdo težil da bodo rekle da sem šolan pes za iskanje teroristov 8) [kar sicer ni daleč od resnice, ker vedno red delam ;D]
U glavnem sem prevohala vse in preverla da je varno in seveda sem uprizorila najboljšo dobrodošlico ever 8)

Lp od ''horjulčki bomo kmalu zavzeli svet (če seveda naslednjič namesto avle ''Prihodi'' najdem avlo ''Odhodi'' :P) razpoložene'' Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 01.10.2008 : 13:36:48
Ugante kaj je dons :D :D :D

ENO LETO ODKAR SEM DOMA. PA ŠE OSMI ROJSTNI DAN PRAZNUJEM!  :D  :D  8)

U glavnem eno leto nazaj takle čas sem zadnji dve urici preživljala med Horjulčki. Samo škoda da ene večje žurke ne bo danes, ker je šefica zbolela :-\ Tako da trenutno je moj šiht bit njen osebni terapevt, ravno prej me je hotla naučit, kako skuhat čaj 8)

Ko bo žurka za brzdej, pa seveda napopam slikice  ;D

Lepo vas pozdravlja (še posebej vse v zavetišču) zmešana mala Glu  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: andrejaa , sreda, 01.10.2008 : 13:40:11
res lepo, da tkole uživaš, ti mala cukra ;D ;D. šefico pa le malo pocarklaj, da se hitro pozdravi ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Xena , sreda, 01.10.2008 : 13:47:44
Legenda GLU, vse najboljše za prvo obletnico in še kar tako naprej. Zdaj ko Patrie pridejo, se morda lahko specializiraš za to, oklepno smer, v borbi proti teroristom. ;)

Katarina


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sreda, 01.10.2008 : 18:37:33
čestitke Glujči in familiji - res ste super!
upam, da se čimprej vidimo in Glu lahko začne z bojem proti mini teroristom ;D

lp, maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , sreda, 01.10.2008 : 19:08:47
Gljuči, vse naj naj...itak  :-* :-* :-*

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , sreda, 01.10.2008 : 21:41:36
VSE NAJBOLJŠE, GLU! :) ;) :D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sreda, 01.10.2008 : 21:42:54
 :D  Vse lepo in še veliko več...


Naslov: Re: Glu
Poslano od: frigga , sreda, 01.10.2008 : 21:56:09
Vse naj naj in še na mnoga leta od nas treh. Tole pa Sisi pošilja: (http://www.33smiley.com/smiley5/love/3.gif)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Yo , četrtek, 02.10.2008 : 06:36:58
Glu, uživaj maximalno. Še mnogo let, seveda!  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , ponedeljek, 06.10.2008 : 19:44:42
Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najbooooooljše, draga Gluuuuuujčiiiiiiiiii,
vse najboooooljšeeeee zaaaaaa teeeeeeee!(a se je dobr slišal ::)?) :) :) ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 06.10.2008 : 20:04:49
Super se je slišal, hvala. Hvala tud ostalim za čestitke :D :-*

Je bla pa žurka prestavljena, ker je bla šefla celo nedeljo skregana z mano - zjutri je Zlatkotu, nadlegi mačji, neki dišečga futrala z roko, men pa nč ni dala in sem prou grdo skočila vanjga, in to ne sam enkrat skočila pa zagodla ampak se prou zaganjala, tok da me je mogla za ovratnico stran zvlečt ker kričanje tisto sekundo in pol da ni ovratnice dosegla ni pomagal. Je mel otečen in rdeč uček pa tolk je bil prestrašen da je kr ždel pod postlo.
Zdej vem, da se to ne dela, pa če je še tolk nefer situacija :-[

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 07.10.2008 : 06:02:52
Ja pacek Glu, mačkonov pa RES ne smeš tkole grdo  >:( . Me pa veseli, da si se naučil, da RES ne. Le glej, da si se res!  :D
Eh pa vse najboljše - žurka gor al pa dol. ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , torek, 07.10.2008 : 06:27:23
Glujči, kaj si ga pa svirala??
Tako se pa to ne dela.
Saj žurka ziher še bo...
A ne šeficaaaaaaa ::)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 07.10.2008 : 18:14:44
oaza, jaz sem punčka ;)
kocka, žurka ziher bo, klobučki so že narejeni, še celo en mičken za Zlatkota če ga bo hotel nosit :P :D

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 07.10.2008 : 19:44:09
oaza, jaz sem punčka ;)
Glu
ups, sori, punčka Glu...evo še tole v opravičilo:  :-*  :-*  :-*
Popravljam: nisi bla pacek, ampak si bla packa. :P  Zdej si pa ful pridna, kenede. Itak. ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sreda, 08.10.2008 : 07:27:33
O, žurka s klobučki. Kulsko!!!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 20.10.2008 : 19:22:36
Dobr večeeeeer!

Naj vam ponosno povem, da sem lihkar od dohtarja, kjer sem junaško prenesla eno (kombinirano) pikico :D In zdej sem še bolj fensi, imam v vsakem kraju enega veterinarja, ker šefla komplicira in je hotla na točen datum od lanskega cepljenja it me cept in evo, zdej mam enga dohtarja še v Ljubljani.

Torej, zaščitena sem pred svašta boleznimi, rekl so da moram kkšno kilco zgubit (>:(), srček je bp, zobki tud (so ji rekl da nej mi vsaj mal z pasto na vati drgne, ker ščetke ne maram in sem eno že mal zgrizla ;D) Čip tud dela, tako da se ve kdo sem 8)

Ma ša šefla en vprašanje za Smetko: namreč to moje vlečenje riti po tleh (baje se temu reče ''kočijo vozit'' ;D) je vprašala če je to zato, ker se ne dosežem do tazadnje z jezikom in se posledično ne umivam tam zadi (če probam se prekucnem, moji so pa hvaležni da ne dosežem in lahko vedno mile volje dam lupčka :P). Pa so rekl da to nima veze z umivanjem ampak s kakanjem pa da ne zgledajo napete vrečke, pol je pa probala stisnit je pa svašta ven prtekl, pa tko smrdel da so okno odprl :-[ So ji rekl da ni problem če ni vneto, sam zdej šefla še kr ne ve a me more vozit to praznt al kaj, al ni treba če se ne vname?

Tuki so pa še obljubljene slikce iz žurke za 8. rojstni dan:
Takole so čepice čakale na žurko...
(http://lh4.ggpht.com/zala.dragonja/SPzHYUC6whI/AAAAAAAAAVg/_T5u5sxRlN8/s400/Slika026.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/ZmRtrttnmrNJZYcBMtGuWA)
Takole sva midva čakala na žurko...
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SPzJwq5arZI/AAAAAAAAAWs/zgJJIW8YthQ/s400/Slika021.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/smPyUJ4Mx_BQGPJWMqXULw)
Končno:
(http://lh4.ggpht.com/zala.dragonja/SPzJg2IQLxI/AAAAAAAAAV4/1vg4Jdn199k/s400/Slika022.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/46SYyuwToUw7hBhnhrUVZg)
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SPzIo8Vd_yI/AAAAAAAAAVw/sovwlOzAYTg/s400/Slika046.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/lubtrKbUvSdkDWDDL78x6A)
HIK  :D
(http://lh5.ggpht.com/zala.dragonja/SPzG0SLXjSI/AAAAAAAAAVY/1SS1njfS7Xo/s400/Slika054.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/cP9Xe0QEH0zHp1QzHID7fg)

Pa lep pozdrav vsem skupaj!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pudelj , ponedeljek, 20.10.2008 : 19:25:54
Vse najboljše Glu. Da boš zdrava in pridna (no malo lahko tudi nagajaš).

lp

Sandra in hov hov od Kaje


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , ponedeljek, 20.10.2008 : 20:10:43
A deeej, Glujči, no.. ;D  ;D Kolk ste dobri!!!Tole je pa bla žurka, ane...Ja, na še veliiiiiko let, prov?  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , ponedeljek, 20.10.2008 : 20:21:18
Ej Glu, ti s pa res faca! Glede "kšno kilco shujšat" - ah dej no dej, si tolk lušna de j čudn, čist taka kukr si. :D  Še men je vet reku za mojo "srnco", naj pazim, da se ne bo preveč zredila - ma desci pojma nimajo. :P
Vse najboljše in še na mnoga zdrava in zadovoljna leta (s kšno kilco gor al pa dol, nima veze)! ::)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: miskica , ponedeljek, 20.10.2008 : 20:26:34
Zala, moja Pega se tudi kar sanka in sanka. En čas bolj, pol je neki časa mir, pa spet. Od februarja do maja smo 3x praznili vrečke. So bile polne in vnete, drugič polne pa ne vnete, tretjič na pol polne, a vedno so ji jih spraznili in izpirali. Potem je bilo nekaj časa mir, pa spet. Tablete proti zajedalcem je tudi dobila, tako da ... kar neki! Mogoče ima pa nožnico kaj vneto. Ali pa zadnjik in jo srbi.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 20.10.2008 : 20:53:17
Ponavadi se povleče po kakanju in sem jaz to vedno pripisovala temu, da jo pač moti nekaj oziroma se obriše po tem, ko se pokaka.
Se je pa že v Horjulu tako vlekla (to je med drugim očaralo našo mami, k je bla tok simpatična ::) :P), zato tud sprašujem Smetko če jo je sploh za vozit na praznjenje, glede na to, da mi ni nič o tem rekla ob posvojitvi oziroma da se meni ni to nikol zdel problem ampak pač še ena stvar, ki jo naša kozica pač malo posebno počne :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , ponedeljek, 20.10.2008 : 20:55:11
če hodi pes dovolj trdo kakat se vrečke ob tem same praznijo ;)
(to so razližili meni, ko sem hotela Skokija dat "izpraznit")

lp obema, maja :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 20.10.2008 : 21:01:18
Glu ima lepe, čvrste klobasice (kam je ta debata šla :P), se mi zdi da se drsa po kakanju ne glede na to al je dalj časa čvrsto al pa je vmes včasih malce mehkejše (če kakšen nov priboljšek dobi, kaj sune Zlatkotu, ji naš oči preveč naseda...).
A pol mislite da je možno da ma kej tukej zraven opravit dejstvo, da je nezmožna higiene v tem predelu? Ženske dele si lahko umije, če proba tazadnjo se pa prekucne ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Kalsang , ponedeljek, 20.10.2008 : 21:08:36
Pa saj tazadnjo si psi ne. Očistijo si genitalije, anusa pa ne, ga niti ne dosežejo. Bolj verjetno je, da jo kaj pri riti moti, srbi, in da zato rine tja z gobčkom in zato se tudi po riti drsa. Ste zajedalce res odpravili? Mogoče boste morali redno čistit analke.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 20.10.2008 : 21:14:47
Se ful ne spoznam na te zadeve, ampak naš prejšnji kuža (angleški pointer) se je včasih umival spodaj, še prav smešno je bilo ker je z jezikom skoraj okrog repa lahko prišel :) Zajedalce redno odpravljamo. Se pa proba polizat dol res enkrat na nekaj mesecev (vsaj jaz tolikokrat opazim), ni neko stalno siljenje, to bi opazila in jo peljala na pregled. Podrsa se pa po vsakem kakanju.
Mislim, meni res ne zgleda nervozna/bolana/kaj v tem smislu, je veterinarka rekla da je lahko tud slabše, če se jih hodi praznit od znotraj, ker ni naravno da se jim po riti šari in se lahko kaj zanese noter in se vname (zdaj nima nič vneto).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: vis in nox , ponedeljek, 20.10.2008 : 21:24:05
Aja se po riti drsa samo, če se ji kakec prime na dlako. To jo tako moti, da moramo takoj domov. Sicer ji pa rito redno umivam, ker skoraj vedno kaj na dlaki ostane in ji umivanje zelo paše. Miško je tudi precej posran, ker ne more rite dvigniti med kakanjem, pa potem na drekcu sedi. Ko pridemo domov, takoj v banjo pa rito in noge umijemo. Ne vem pa, če to dolgoročno ne bo škodilo koži (sluznici), čeprav uporabljam otroški šampon. O analnih vrečkah pa nič ne vem, ker noben od psov, ki sem jih kdaj poznala ni imel s tem težav. So jih pa Aji prvič pri frizerju sčistili in so rekli, da ni imela polnih. Nekateri frizerji to delajo kot del celotnega tretmaja, drugi sploh ne.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , torek, 21.10.2008 : 08:54:08
VSE NAJBOLJŠE, GLU! :D :D :D

- Glede vrečk kar malo počakaj, da boš videla, kako hitro se bodo spet napolnile. Ena varianta je čiščenje z iztisnjenjem, lahko se pa te vrečke tudi izperejo (na veterini, jasno). Če je zelo kronično, se jih baje da tudi operirati.  Ampak če boste  praznili dvakrat na leto, je jaz ne bi matrala z narkozo. Vsakič, ko boš kaj pri veterinarju, naj pač malo pogledajo.
Domačega čiščenja pa ne priporočam preveč - vsaj jaz ne bi bila nikoli sigurna, če sem naredila prav. Pa še zato, ker je treba res na stežaj odpreti okno...  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 03.11.2008 : 23:30:16
Pozdravljeni spet :)
Se vam malo javljam, vsa zmatrana, ker so me cel vikend pa še danes vlačil okrog, večinoma v klanec, ker je bil baje tooooook lep vreme. Zdej sem pa čist zmatrana in komi čakam da grem eno ta nočno odsmrčat.
Čez praznike je blo fino, spet sem skorej dost jedla (ker ponavad premal dobim in sem itak zmeri TOOOOK sestradana). Sem pa mogla bit v soboto dve uri sama doma pri starih starših od šefice ker so šli na en grob. Si morte mislt, jaz prvič sama nekje?! Ampak sem bila suuuuper pridna in sem vse pustila tako, kot je treba  8)

Sem bila pa že prejšnji teden s šeflo na enem pikniku. So bli še eni študenti iz njenga faksa pa neki profesorjev. In sem lepo sedela z njo na klopi za mizo nasprot dveh profesorjev enga težkega zaresnega predmeta in smo prou fajn učeno debatiral 8) Samo kaj ko sta jedla samo eno pečeno zelenjavo, tko da sem pol samo sir uspela nafehtat. Je bla pa šefla ornk huda k se je en zraven nje na klop basal in sem se pognala proti njemu. Dobr da ma ona tolk velko rit da mi ni ratal okrog je rekla. Je bla huda pol :-[ Ampak kaj, tistga sira je blo že tko mal, kva se bo še en zraven basu  >:(

No u glavnem, mi se mamo fino in se mamo neizmerno radi, zdej grem pa res odsmrčat ene tri.
Lahko noč vam želim!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , torek, 04.11.2008 : 07:33:17
Glujka faconka, upam da si se dobr naspala ;D :D ;D
Sirčke pa kar čuvaj, sej je treba bit pozorn da jih kdo ne ukrade... Sej si jih itak čuvala za šeflo anede??? ::) :P 8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 04.11.2008 : 11:11:50
Če sem iskrena, za obe :P Ampak mi ne pusti da čuvam :-\ To je bilo prvič po dolgem času da sem probala skočit v nekoga, sem mogla probat če zdej pa že smem. Pa očitno še ne :-\


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , torek, 04.11.2008 : 19:42:45
Joj, Glujči, te čist razumem, mene so tud ta vikend u hrib vlekel- je blo tko lepo zuni  :P-...hvala bogu, da bo kmal zima, pa hitr noč, tko da je manj šans za rekreacijo zunaj... Ker od rekreacije mam najrajš streching na kavču....,sprosti me pa itak najbolj taka doooolga meditacija....sem bolj duhovne sorte    ::)  ;) ....Ti tud, nede  ;D ?

No, uživi, frendica Mara 


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Smetka , torek, 04.11.2008 : 19:51:29
O, Glu in njena rita  ;D. Smo jo pregledali takrat, pa nismo nič nenavadnega našli  :P. Jaz sem celo prepričana, da je to njena finta, obred... ali kako bi se temu reklo... da si pač rito obriše. Če ni težav, če je ne živcira, je ne vozi na praznjenje vrečk in ne posvečaj posebne pozornosti temu.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 04.11.2008 : 20:47:13
Fino :) Ne, je sploh ne moti, če je mokro zuni pa itak čaka da prideva noter da opravi na tepihu v veži, da je mehko za njeno rito ;D Ja, je pač posebna tale naša Glujči in prav tako jo imamo radi :)

Mara, meditiranje pa streching sta pa itak njeni specialiteti ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 18.11.2008 : 14:35:03
No, poglejte kako mogočen kuža sem :)
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SSLB3jCvNpI/AAAAAAAAAXM/8c86E3XAr7Y/s400/Slika077.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/25LEpDgpaH46sRLza-izNA)

Manekenska postava (ni fer, ker sem ležala in se valda razleze malo. Kr poglejte slikce kjer na hrbtu ležim - je trebuh čist vdrt ;))
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SSLCN2deQVI/AAAAAAAAAXU/srVNwSxPmIM/s400/Slika073.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/KSDAURTPYYnbkqyQsFOdeg)

Ne vem zakaj se šefla zmer smeji, ko vidi tole sliko ???
(http://lh5.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SSLCQJqqfRI/AAAAAAAAAXc/IVKPKhfWq5k/s400/Slika074.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/GHlW2ja82D_FcgytTPa5dg)

Lp!
Vaša Glujči


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , torek, 18.11.2008 : 14:36:58
Ohohoho Glujči, ti si pa res prava knedlica :-*. Slikice so pa :D :D :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: PikaPoka , torek, 18.11.2008 : 15:09:29
Iiiii kakšen buši Glu :D Tebi se pa res gode no ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: branka , torek, 18.11.2008 : 15:25:38
Trebušček pa ima  :D Glu  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , torek, 18.11.2008 : 16:45:10
Gluja  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Royalty , torek, 18.11.2008 : 16:54:33
Glu - kakšna lepa knedla si :-*.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 18.11.2008 : 17:57:28
Glu, prav simpatičen svaljkec si - pa naj reče kdo, kar hoče!  :-*
Športat je pa treba, ni druge. Čim več, tem bolje. Je fajn za dušo in telo. :) :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , torek, 18.11.2008 : 18:58:44
Siva bradica  ;) Ja sport pomaga, to je tud Garfild vedno govoril. 90% je v glavi  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 18.11.2008 : 19:10:39
Hehe, športamo ful, si ne bi misnli kolk ma tale knedel energije, poskočnosti in volje ;) Inner-hrt pa to ;)  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: maj , torek, 18.11.2008 : 19:21:10
Glu, daj tem svojim šefom fejs na glas povej, da so angelčki vsi okrogli  ;D ;D Če ne verjamejo, naj pogledajo kakšno fotko  ;)
Komu so pa všeč same kosti? :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , torek, 18.11.2008 : 19:56:12
svaljkci so zakon! :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 19.11.2008 : 14:09:28
Glu, daj tem svojim šefom fejs na glas povej, da so angelčki vsi okrogli

Jooooj, tole je pa čist res :-*

svaljkci so zakon! :P

Amen ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: svrk , sreda, 19.11.2008 : 23:01:30
Glu, tudi jaz obožujem vse v zvezi z barokom  ::)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , četrtek, 20.11.2008 : 08:13:54
Tudi pri nas so se ugnezdili po vseh poličkah baročni angelčki. Še ne davno nazaj pa so jih krasile vitke vazice :D ;D
Barok rules ::) :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: zalarjeva , četrtek, 20.11.2008 : 08:56:15
Hehe, tudi moj je en valj! ;D Tvoja je pa valjček! ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 25.11.2008 : 16:58:45
No, da ne boste rekl, da samo jem pa spim - en del mojega urnika sestavlja tud pospravljanje raznih žvečk in skrivanje le-teh pred zlobnim mačkom (čeprav jih niti povoha ne). Ker pa seveda kot eden iz vrste mnogih trpečih horjulčkov nimam peskovnika (še mačkov WC je pokrit, baraba), se moram znajti drugače:

http://www.youtube.com/watch?v=5k6XrEDiIB0

[ignorirajte glas v ozadju, to je ena ta druga šefica k se zmer začne čudn oglašat k jst mim pridem ::)]

Pa lep snežen dan vam želim!
Glu



Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 25.11.2008 : 17:04:01
o Glu, ti ga pa pihneš! Ja no, se reče - pojstlo je treba mal pospravit vsake tolk, anede! ;) ;D  Ej a tale tvoja kej škriplje? Moji mački majo takole, pa me skoz budijo, ko se bašejo gor. :(


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 25.11.2008 : 17:06:34
Pojstle ne pospravljam rada - je samo edini plac, kjer lahko zakopljem svoje prežvekovalnike (beri kostke iz kože, ušesa...). Sem pametna in vem, da v rože ne smem ::)

Ja, postla malo škripa včasih. Sam mojih to nič ne moti, itak jo ponavad preglasim s smrčanjem ;) :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: svrk , torek, 25.11.2008 : 18:58:39
 ;D  ;D  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , torek, 25.11.2008 : 19:03:06
 ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sreda, 26.11.2008 : 07:15:53
a ni to super - žvako zakoplješ, snemajo te, pa še pohvaljen si?  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sreda, 26.11.2008 : 07:39:44
O Gluja, ti pa izgledaš kot da se pripravljaš na gnezdenje :D
Hehe, moram pa pohvaliti tvojo linijo - ne vem kako te sicer tvoja šefica slika ::), da izgledaš kot en knedelček, ampak na temle filmčku je linija čisto drugačna kot na slikicah - mnogo vitkejša :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sreda, 26.11.2008 : 09:51:05
Kocka, to je pa zato, ker ce zakopljes potem kila kr dol pade, je torej pokopana  ;D. Jaz bom tudi zacela tortice zakopavat. Mogoce se bo kaj poznalo  ::) :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 26.11.2008 : 13:01:50
Hehe, moram pa pohvaliti tvojo linijo - ne vem kako te sicer tvoja šefica slika ::), da izgledaš kot en knedelček, ampak na temle filmčku je linija čisto drugačna kot na slikicah - mnogo vitkejša :-* :-*

To je zato, ker če me slika v ležečem položaju, se razlezem po podlagi, če stojim pa pač ne ;D

a ni to super - žvako zakoplješ, snemajo te, pa še pohvaljen si?  :P

Sem vedla, da se boš ti strinjala, da je lajf res safr ;D

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , sreda, 26.11.2008 : 15:41:58
Veš kaj, Glujči, če se v leže malce razlezeš po podlagi, ni to nič  takšnega, anede  ;) . Ko se boš pa v stoje po tleh razlezla- takrat naj pa paniko delajo  ;D, a je tako? ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 26.11.2008 : 16:48:06
Veš kaj, Glujči, če se v leže malce razlezeš po podlagi, ni to nič takšnega, anede ;) . Ko se boš pa v stoje po tleh razlezla- takrat naj pa paniko delajo ;D, a je tako? ;D

Točno! Zdajle sva na sprehodu srečali s šeflo eno gospo s psičko, sva se midve vohali pa gospa reče ''Tale kuža je pa tko lepo okrogel kot bi bil punčka'' [vedno vsi mislijo, da sem fantek  >:( :-\ :-X] pa reče šefla ''Ja sej je punčka'' pa gospa pravi ''Ja, punčke so vse tko fajn okrogle'' - je bla njena tud bolj moje kategorije.

Sicer pa - nisem debela, samo prekratke tačke imam  8)

Lp!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pudelj , sreda, 26.11.2008 : 19:19:20
Gu, še dobro da nimaš moje za šefico. Jaz imam nad posodo s hrano pritrjen časopisni članek z naslovom "debeli živijo manj".

Pa dober tek,

Kaja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: svrk , sreda, 26.11.2008 : 19:54:11
 ;D  ;D  ;D ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , sreda, 26.11.2008 : 21:18:01
O, madonca, kaj vse dons u cajtngih piše...same bedarije :P ,znajo šefle res še nasest pa kakšno shujševalno uvest:P  8)..
Tist s (pre)kratkimi nogicami je pa res lahko varljivo- jest jih mam tud, čist mal so prekratke, glih tolk, da ljudi zavede.. ::)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: svrk , sreda, 26.11.2008 : 21:41:34
Če bi bile nogice malo daljše, bi pa zgledala kot tiste živalce iz kostanjev, ki na zobotrebcih stojijo  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 26.11.2008 : 21:51:03
Sej nihče ni rekel, da bi bile daljše nogice tanke :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sreda, 26.11.2008 : 21:55:18
ja no, to ne, ampak Zala_ no, pojma nimaš  :P- na dolgih nogicah (tudi, če niso baš kot eni zobotrebci) zgledaš vitkejši!  :D
Sej vaga pokaže isto sr**je, samo zgledaš bolj "šik". :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 26.11.2008 : 22:09:51
Men se pa zmer zdi, da vitke noge poudarijo buckast trup - kontrast pa to :P

No ja, kakršnakoli in na kakršnihkoli tačkah že je, mi mamo našega baročnega angelčka najrajš :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 08.12.2008 : 18:09:49
Naš knedeljc zeloooo redko kakšno žvako poje - jih uporablja kot igrače oz. jih ima pospravljene za hude čase. Kakšne igračke pa zelo rada žveči ko se igrava, sploh tiste, ki so pletene vmes v vozle in potem žveči tiste vozle.
In kaj meni šele danes pade na pamet - ja seveda - v eno igračo sem ji vmes zavozlala tisto kost iz stisnjenih kož in jo že pol ure veselo prežvekuje :D
Ker ona rabi izziv - kaj ji bo samo žvaka, ona mora rešit problem (torej vozelj oziroma kako dobit žvako če je zavozljana v igrači) - in zdaj je volk sit in koza cela :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , ponedeljek, 08.12.2008 : 22:42:55
 ;D ;D ;D Nasvet vsem ( na trenutke malce)nesrečnim-Glujčino temo odpret pa hitr prebrat- ni hudir, da se ne boš bolš počutu(ste kr mal terapevtskega tima vedve  ::) ;), madonca da res  ;D).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Mel , ponedeljek, 08.12.2008 : 23:36:46
Sem zdajle na mah prebrala celo tvojo temu Glujči in se na ves glas smejim  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 11.12.2008 : 17:48:25
Mene sta pa šefla pa njen fant včeraj pustila samo doma... Sem bla v sobi, probala sem spat. Kljub temu, da sem bila ravno po večerji, mi je krulilo in iz pisalne mize je nekaj STRAŠNO lepo dišalo. Zato sem skočila na fotelj ob mizi. Mmmmm, diši :D Skočim s prvimi tačkami na mizo - vonj je vedno bližje. Zato skočim cela na mizo, ampak o šment!!! polila sem cel kozarec soka, ki je bil na mizi :-[ Zato hitro zgrabim vrečko, iz katere je dišalo in skočim dol. Mmmmmmm, dobro. Haribo zimski bonboni. To je blo ziher zame 8)

Po pojedini sem spet malo zadremala in kmalu sta se šefla in fant vrnila. Šli smo na sprehod, pridemo nazaj in pol je neki začela noret. U glavnem sem dojela, da tist ni blo zame :-\ Je letala okrog s krpo in brisala tist sok pa mi zraven govorila ene čudne stvari, ki mi jih ponavadi ne, ker ponavadi sem pridna.

Za kazen sem mogla spat v dnevni sobi :o :-\ In grem lepo spat, sanjam, lovim srne, poštarje, pretepem Zlatkota, skratka uživam - in kar naenkrat me neki zvije. Tko, grdo zvije :o Ah, nič ni, malo bolj mi kruli, si mislim. Japajade! Vedno hujš me zvija, navira, začnem iskat izhod, ker noter ne smem kakat... ''Ne smem kakat, ne smem kakat, ne smem kakat'' si ponavljam in bezljam okrog, seveda me nihče ne sliši. Po mučnem čakanju se proti jutru odpre soba in ven pride šefica. Komaj kaj vidi, se odmaje do WCja, jaz razlagam da me kakat, ona nič, gre nazaj v sobo. In sem začela ''KAKAAAAAAAT, KAAAAAAKAT, kakat morm, prosm pejva ven, dej no, dej no, dej no, KAAAAKKAAAAAAAT, kakat, kakat, dej no, dej no!!!'' In pride čez pol minute ven oblečena. ALELUJA! Hitr v vežo, se 100 let obuva, sam še pripne me, pa ključe, pa vrečko za kakce pa marelo, pa jst zravn ''Kakat, kakat, kakat'' in kooončno prideva po štengah dol, ven čez vrata, hitr na travo in kaaaakaaaaat. Uf!!! Je letel iz mene kt pr norcih! Šefla je pa rekla da dobr da tok dežuje ker ni šans da to pobere  :-[

U glavnem je bla ponosna name, da sem zdržala. Ja, mene rajš raznese, kt da kej notr nardim! Zjutraj sem šla potem še enkrat na sprehod preden je šla, potem pa šele ob pol petih, ker je do takrat imela ''fax'' (sovražim ga iz dna duše, karkoli že je to >:() Je blo spet malo bolj čudno, ampak ni blo take panike - upam, da je s tem zdaj zaključeno. Danes sem potem dobila eno pikico manj za jest, ker je rekla da sem včeraj v tistem cukru dobila za en teden kalorij ::)

Lepo vas pozdravlja Glu, ki upa, da bo ta noč bolj mirna.

(pripis šefice: čeprav dostikrat kaj užitnega pustim na mestu, kamor bi lahko splezala, ima Glu samoiniciativne pojedine samo Decembra - lani je sunila čokoladnega miklavža in ga pojedla s polovico alu folije vred, letos je pa 2 letnemu fantku sunila odvitega miklavža iz košarice - je izginil v 5 sekundah, ko je bila sama v sobi, pa včeraj teli bonboni. Upam, da ima za letos opravljeno s tem ::) ;))


Naslov: Re: Glu
Poslano od: miskica , četrtek, 11.12.2008 : 17:54:22
;D ;D ;D
Zala, dobrodošla med nami, ki kakce lovimo (imaš srečo, da je tvoja Glu tako kraljevske krvi, da je lepo počakala do jutra. Mi imamo še kar lisaste stene od zadnje Pegine "nesreče")  :)

Upam, da se je buši že umiril in da ni več "čudno".

Ampak so fajn ti naši Horjulci  ::) ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: frigga , četrtek, 11.12.2008 : 18:19:40
Ja, Glujči, reva moja, upam, da zdej veš, da so hariboti za človke. Jst sem tud enkrat ene bonbone jedla (se ne spomnim več, katere - raznorazni, v glavnem) in je res to, k ti praviš, da se pol čudne stvari dogajajo v trebuščku. :( Ampak si pa carica, da si zdržala do jutra, moram rečt. Mene včasih ponoči tud takole prime, ampak jst pol kar v dnevni opravim, k je zunej mrzlo, pa še, kaj bi budila šefa zaradi takšnih malenkosti. Pol pa zjutrej tud neke čudne stvari letijo iz ust mojihdveh, pa kr neki se za nos držita (ne vem, al je to kakšen poseben jutranji pozdrav al kaj).

Ja, hudo nam je, ni kej, ampak sej bomo preživel, a ne de!

Pozdravček ti pošilja sotrpinka Sisi! :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pudelj , četrtek, 11.12.2008 : 20:23:45
No jaz pa take stvari opravim v kopalnici - s privoljenjem šefice. Sem se naučila, ko sem bila majhna, da grem v kopalnico na papir.

lp od Kaje


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , petek, 12.12.2008 : 08:51:06
O Gluja, pa kar na Haribote si se spravila :o.
No, imaš pa sedaj mal prepucano črevesje, kar je seveda super, da se boš sedaj lažje basala s prazničnimi dobrotami, ki bodo letela z mize od tvoje šefice ::) :P
Pridna, da si zdržala celo noč, res pridna :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , petek, 12.12.2008 : 09:01:58
Zato skočim cela na mizo, ampak o šment!!! polila sem cel kozarec soka, ki je bil na mizi :-[ Zato hitro zgrabim vrečko, iz katere je dišalo in skočim dol. Mmmmmmm, dobro. Haribo zimski bonboni. To je blo ziher zame 8)

Ja, draga moja Glu, ti prav nič nisi kriva, tale Tvoja je nevzgojena in ne ve, da se soka ne pušča na mizi  ::) kaj pa, če potres pride in vse polije? Ali pa veter močan not udari? Nikoli ne morš bit dovolj pripravljen na take reči, narava bo enkrat hudo udarila, je rekel Al Gore, zato naj gospodična raje pospravlja za sabo, ne pa tebe revčko obtoževat za hudodelstva  >:(

Če pa rabiš kakšen nasvet o vzgoji, pa poklič  ;) Moje zdaj ni doma, se lahko v miru pogovoriva  8) Pozdrav, Mila  :-*  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , petek, 12.12.2008 : 12:32:09
oooo, Glujka. kako ti fajn poskrbiš zase ;D ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 12.12.2008 : 18:54:48
Mila, hvala. Z mački se drugače ne pečam preveč rada, ampak ti faca deluješ - te pokličem za en tečaj :)

majas, jasno - a misliš da so šlaufki prišli od tistega prgišča hrane, ki ga legalno dobim?!  :-\ ::) :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , petek, 12.12.2008 : 19:48:37
o Glu, ti ga pa pihneš - šlaufki, prgišče hrane, pečanje z mački... Faca si, res.  :D
Pa dej že tole tvojo šefico nauči, da mora res mal pospravit za sabo - sok pa bonbone pa boh ve kva še vse ti nastavlja, da se moraš matrat pa pospravljat - ja sori no, to pa res ne paše nikamor! >:( ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , petek, 12.12.2008 : 20:06:55
Glu, ti bi se pomojem z Larsom odlično razumela. Jaz sem glede hrane tako kot tvoja šefica ;), on si pa priboljške po celem stanovanju skriva :D :D :D.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 12.12.2008 : 20:53:21
On bi skrival, jaz pa (po)iskala pa nadgrajevala šlaufke ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 19.12.2008 : 16:06:07
Meni se je pa šefla zjutri smejala. Obe sva še spale in in men se je neki sanjal, en pes je zavijal od daleč. Tko na kratko ''Vuuu, vuuu'' - in sem mu seveda odgovorila. Čeprav tega nikoli ne delam. No, zbudil me je od šefle zaspan smeh in je rekla ''Glu, samo rešilc gre mim''  ??? Ne vem kakšne pasme je rešilc, vem samo, da mi je neki hotu povedat  ;D

Lepo vas pozdravlja Glujči

P.S od šefle: je bil rešilc, zjutraj nima na polno sirene ampak samo v križišču dvakrat za sekundo prižge in se res sliši kot pes, sploh če si zaspan in se ti kej sanja.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 19.12.2008 : 19:48:21
Zgornji post pomeni (zdaj berem da ne piše ravno jasno) - da je naša kozica zjutraj še v spanju veselo tulila, ko sem se ji pa začela smejat je pa prav zaspano odprla oči in me je pa prav butasto pogledala kot čes ''Kaj zdej teb tuki ni jasno?!'' ;D

Lepe pozdrave z Gorenjske, kjer bo Glu praznovala Božič in Novo leto, škoda da ni snega  :-\


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sobota, 20.12.2008 : 00:36:37
He he Glujci, a so te fantje lovili v sanjah, pol te pa ta tvoja zbudi in vsega je bilo konec  ;D. Jaz bi bla tud take volje  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 20.01.2009 : 11:42:12
Spet se javljam vsem svojim sotrpinom!
A gre vam tud na žive tale dež? Pa slabo vreme? Pa tko fino je blo ko je bilo tooolk snega, zdej pa povsod led pa luže :-\

Mi šefla prav da sem bla ena zmešana koza v snegu. Kva čem, če sm pa uživala. Sem mogla vse prevohat pa prelaufat, čeprav sem baje v snegu zgledala kot kakšni plavalci, ko plavajo delfina - sem mogla visoko skakat pa s prsnimi mišicami sneg odrivat. Jah no, to je praktično edina slaba stvar kratkih tačk (poleg tega da ne vidim na mizo/pult). Se je neki trudila da bi me posnela, pa je mobitel štrajkal. Ja kva čem, če pa vse otrpne pred mojo gracioznostjo in veličino 8)

No, pošiljam vam en sončen mahec z repom v tale deževen dan!
Vaša Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 20.01.2009 : 11:46:48
O Glujči, "sotrpinka" - ma sneg je res zakon, jst ga tud obožujem!  :D Mam sicer malce daljše tačke (Moja reče, da so dolge po ponedeljek - pa zastopi to, če moreš... ???), pa se lih tko fajn zmatram v snegu.
Dež mi pa ne sede lih najbl, tudi ne - čeprav je Moja ful srečna, ko me pol doma sfrotira in dobim menda en tak puhek po telesu  :D pa še lepo diškam  :D (kar že itak, tkole pa še bl - čudn, bi reku člouk no pes, da pol smrdiš po deževnikah al kaj so že, pa sploh ne! ???)

Glu, kmalu bo res sončna pomlad - potem bova pa spet kukr dve zmešani kozi!  :D ;D ;) Svašta - bi člouk no pes še pomislu, da ni sploh ni pes, ko ga obkladajo s takmule! ;)
Fajn bodi, Glujči, pa se kdaj kej vidmo. :) :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , torek, 20.01.2009 : 11:52:24
Gluja, Missy ti sporoča da so kratke nogice zaaaakooon :D
In da kukanje na mizo/pult za majhne psine ni problem. Hint: Miska se postavi na zadnji dve tački in kot cirkuški pes poskakuje po njih.   :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 20.01.2009 : 11:57:35
Sem pozabila povedat - je šefla naročila eno čudno krtačo - baje je okol pol sveta do naju hodila. In smo zdej imel krtačenje po etapah (me ni hotla en dan preveč da me ne bi zeblo pa smo se vsak dan malo).
No, men je tko pasal (kukr vedno ko imamo spa day) da sem kr ležala in se prepustila. Zlatko je bl čuden - njemu mal paše pol pa začne tečnarit pa gre stran pa mu spet paše pa spet ne... Mački - kdo bi jih razumel  ::)

U glavnem je rekla šefla da sva za bando brez-jajčnikastih, brez-jajčastih zveri kar dobro potomstvo nadlačila, je blo namreč par mejnih Gluj pa par mejhnih Zlatkotov po tleh. In jih je kr v smeti zabrisala :o Mislim, kako ravna z njimi! Jaz sem mislila povštrarstvo odpret, da bi za svojo hrano sama financirala, k zdej ma spet ene ideje o hujšanju  ::) :-X :-\

Missy, jaz imam drugo strategijo (je tvoja zame anatomsko nemogoča :-[) - se s taprvimi tačkami na stol povzpnem pa jih od spodaj butam v roko. No, vsi mi ne pustijo tega ::) - se najbolj obnese pri tavelkem šefetu, on mi pač sploh ne zna rečt 'Ne'  8) ;D

Pika - ti pa le poglej v temo o Furminatorju al pa šeflo na Žvercinem forumu mal pocukej za rokav da se zmenta glede une krtače, da bo še tvoja mejhne Pike in Minimuce in ostale nakrtačila ;)

Lp od Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 20.01.2009 : 17:11:40

Pika - ti pa le poglej v temo o Furminatorju al pa šeflo na Žvercinem forumu mal pocukej za rokav da se zmenta glede une krtače, da bo še tvoja mejhne Pike in Minimuce in ostale nakrtačila ;)

Lp od Glu

ccc, Glu, ne vem, če bi povedala Moji tole - ka ona je ...no pač, ane...kako bi to lepo povedala, no...sej veste ::)....pa me skrbi, da tamalih Minimucov pa tamalih Pik pa tamalih Srečkotov pa tamalih Filipčkov sploh ne bi preč vrgla, ampak bi si v najboljšem primeru nardila res en povšter in ga nosila s sabo v službo in vohala ob vsaki priliki... :D ;) ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , torek, 20.01.2009 : 17:19:20
Kjera je že pevka imela črnga kodra in dlak ni metala stran, temveč si je puloverje štrikala? A je Alenka Pinterič?  ???  :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 04.02.2009 : 11:52:01
Dober dan, zvesto bralstvo! :)

A vi tud uživate, k je tista bela reč zunaj? Jaz ful :D Šefla prav, da sem še bl zmešana kot ponavad. Vse je treba prevohat pa fajn se za laufat, pa še boljš za norčije zganjat ;)

Zadnje čase se doma neki čudn zgovarjajo pa smejijo. No, se je zadnjič šefla prou resno k men zraven po turško usedla in je rekla neki v smislu ''Glu, šmučat bomo šli.'' Kvaj to šmučat? ??? In pol se neki smejijo pa en reče ''Ji bomo 4 mejhne šmučke kupl alpa bo kr na sankah.'' In men spet nč jasn. No, uglavnem, baje je temu sploh ne reče šmučat ampak smučat pa gor gremo daleč stran čez ene hribe pa najboljš od vsega: Zlatko doma ostane :D Temu se reče počitnice 8)

Mi je bilo tudi razloženo, da sem posebej najavljena, da je treba take dame vnaprej naročit da grejo lahko zraven. In so tam rekli da seveda da lahko pridem 8) Moje zadolžitve bodo: 4x dnevno nekoga naštimat da me pelje ven, fehtat za hrano cel ljubi dan, vsaj 18 ur lepotilnega spanca na dan, skrbet za zabavo, čuvat mi pa še kar ni dovoljeno >:( (se občasno uprem, pa ne pali preveč)  :(
Torej, bom še poročala kako gre pakiranje pa nadzor nad njim pa to (da naujo česa mojega pozabil slučajno >:(), tko da se še kej javim!

Lep dan želim vsem skupaj!
Vaša nestrpno-čakajoča Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 04.02.2009 : 12:01:26
Aja, pa a ste vidl tegale majstra: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,27827.0.html?!

Moja je bla čist fertik ko ga je vidla. Zdej ugiba a bi blo možno da je moj bratec ali oči. Jaz nič ne povem :-X Kaj pa vi mislite?

(Ja, je že spet doma ''probavala teren'' - ji moram priznat da je kar vztrajna; samo bom pomojem kar edinka, dokler sva še pri njenih doma.)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sreda, 04.02.2009 : 12:29:58
Juuupiii Glujči, na šmučanju je finofajn. Lepotilni spanec ti ne uide (no, vsaj men ni, ker so me med tem, ko so oni šmučal, pustil doma). Sem pa zato pred in po tem izkoristla sneg do konca.
Res zakon, ti rečem, uživaj sto na uro!
Tvoja Missy


Naslov: Re: Glu
Poslano od: TinkaraC , sreda, 04.02.2009 : 13:53:22
Glujči, kaj imaš to za eno čudo od krtače, mi2 bi tut rade uživale - tisto čudo krtačasto, ki ga ima najina šefla je hudo zoprna stvar
Smet in Lani


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sreda, 04.02.2009 : 19:52:46
Glujči je tko dobra duša da je uno čudo od krtače posodla Piki. :)
Pika je tko dobra duša da je uno čudo od krtače posodla svojim mačkonom. :)
Mačkoni so tko dobre duše de je pasjemačja mama rekla "kli*c vas gleda vse skupi, zoprneži  >:( - ampak krtača je pa svetovna! 8)"

khm....sej govorimo o furminatorju, a? ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: TinkaraC , četrtek, 05.02.2009 : 08:12:44
A taaaaako, no potem pa ga kar mejte - furminator mamo tut mi doma, pa mi2 tega ne marava - šefla pa čist uživa, ko nama cufa dlako, da sva potem čist oskubljeni :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 05.02.2009 : 11:44:24
Oh, moja tud uživa, ampak jst tud :) Se nastavljam in skorej predem zraven. Zlatko je pa tak kot vedno - nekaj časa se nastavlja in strašno uživa, pol pa izneneada klofne in gre ??? Mački  ::)

oaza, bo šefica po šmučanju prišla po čudo od krtače, ker ji prej ne bo zneslo

Lp od Glujke!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , četrtek, 05.02.2009 : 12:48:40
Glujči, nč ne skrbi - krtača je na varnem in se ji prav dobro godi. Nč ji ni treba delat! ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 14.02.2009 : 18:35:39
Čeeeeeeer!

Doma sem, doma sem, doma sem :D Tm k smo bli je čist sneženo, pol metra snega je samo dans ponoč padl, tuki je pa čist spomladansko.

Sem se mela super, pa baje sem bla super pridna pa shujševalna je skrenila v čist napačno smer 8) Čist nč se nism bala unga stanvanjčka (amartma al kako se že reče  ???) kjer smo bli, sem ga kuj za svojega vzela - sej ni važn kje smo, glavn da smo skupi ;) Za znoret sm bla pridna, pa zelo zadovoljna sem bla, ker nisem bla velik sama, ker neki baje ni blo vreme primerno za šmučanje, neki so se pa šefle mele za učit pa so ble v izmenah doma.

Šefla me je opremla da sem mela s sabo skor več kot ona, med drugim tudi tono vrečk za kakce in je tam presenečeno ugotovila, da na vsakih 20-50m stoji košek z vrečkami pa kuža je gor narisan k trofejo pušča. Je rekla da ni tako kot v Ljubljani, kjer je v vsakem desetem parkcu en košek, pa še to ponavadi brez vrečk. Tud zlo dost kužkov je blo po teh hišicah kjer smo bili (ne, nisem sklepala prijateljstev ::)), skratka zelo prijetno vzdušje za celotno družino, tud nas ta štirinožne.

Dnevi so bili sestavljeni iz spaaaanjaaaa, malček poležavanja na sončku na terasi (ga ni bilo veliko :(), sprehodov po sneženih hribčkih, doktoriranja iz fehtarjenja za hrano (kar pri tavelkem šefetu ni težko, ker zmer deli hrano skoraj 1:1 (on:jaz)), čohanja in vsega, kar paše zraven.

Danes sem se nazaj grede tudi peljala na vlaku. Takem, da avto naložijo gor, potnike pa v tak čuden avtobusu podoben prostor in pol mal trese pa mal ropota pa nekje drugje ven prideš. Sem bila ZELO pridna, sem sedela šefici pri nogah, mirno vohljala po zraku in na koncu damsko (khm, s trebuhom po tleh) izstopila. So kar sijal od ponosa, pa še gospa na sosednjem zicu me je mal lahko počohala 8) Tolk da boste vedel, kolk svetovljanski kuža sem jaz  8)

Zdej grem pa navijat, da čimprej odmontirajo slike iz fotoaparata, da jih šefla napopa semle gor. Vi se pa medtem pripravite na mojo lepoto in mogočnost, da ne boste spet iz stolov popadal ko vam bo odprlo fotke  8)

Lep, miren in zaljubljen večer vam želi vaša prijateljica Glu  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sobota, 14.02.2009 : 19:43:16
 :D :D :-* :-*
Je kulsko tole šmučanje, ane?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sobota, 14.02.2009 : 20:00:46
Glujči, tole doživetje si pa tko fajn opisala, da bom jst prec opustila smučanje in se rajš vpisala na šmučanje.  ;)
Je šlišat ful bolš!  :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 16.02.2009 : 19:28:53
Neeee, niso še fotke odmontirane ::) Moram vam samo sporočit da je na šeflino žalost konec študijskih učitnic in sva spet v LJ.
No, in je cela vesela, ker sva spet srečali mopska Igija. Ja, to je en simpatičen kuža, ki spada v tistih 0,5% psov, ki so meni všeč. No, in sva se igrala kot zmešana in je bla šefla cela vesela, da mam vsaj kakšnega prjatučka in da se lahko znorim kot kakšen zmešan mladič.
Poleg soseda boksarja Žer(k)ota (za katerega ji ni jasno zakaj sva frenda ker je dokaj velik kuža) in Igija so zelo redki psi, ki jih porajtam. Kaj češ, mora bit elita da je meni všeč
(pripomba šefle: tole ne leti osebno na Cockto in njene prijateljice ali fedrčke od Sasenke oziroma na druge, ki naši Gluji niso simpatični. Res ne vem, po kakšnem ključu izbira)  :P

Lep večer vam želim pa upam, da se kej pripravljate na slike od šmučanja!
vaša Glujč


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , ponedeljek, 16.02.2009 : 19:32:29
Šlike od šmučanja šmo že donč mišlil poškilit :D, pa če še nišo odmontirane! >:(

Mal se hecam, Glujči - ampak tko simpatično se je prebralo ono "šmučanje", da te morm mal pohecat na ta račun.Sej ne zameriš, kenede. :)

ej, Glujči, še to ti sporočam, da furminator čaka, na varnem. Čist na varnem. Tko na varnem, da bolj ne bi mogu bit.
A pride tvoja šefla v sredo v Dalija na predavanje?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 16.02.2009 : 19:37:57
Nč ne zamerim, sploh šefli od Pike ne ;)
Šlikce bodo predvidoma med vikendom, ker sva odpeketali v LJ, odmontiravajo jih pa doma. V Dalija je pa verjetno ne bo. Bo sporočila, ko se bo kaj potikala tam na drugi strani Save :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 17.02.2009 : 09:27:13
ooooo, Glujči, a pol mora tvoja šefla it na čezsavanko, da pride do nas, a? A veš to je (skor) tko kukr na čezoceanko?
WAU! :o  ;)
Hmau pridta - vabljeni obe, da se končno enkrat mal povohamo. No, šefle sta se že (spoznale, ne povohale!), midve se pa še nisva. :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 26.02.2009 : 17:02:59
Medtem ko v mukah čakate slike iz šmučanja (::)) naj delim z vami nekaj reči:

Šefica pravi: ''A veste kolk je fino, ko pridem domov iz faksa, po napornih vajah in kolesarjenju čez mesto priropotam pred blok in včasih se zgodi da na oknu vidim, da me doma prav zares čaka en čisto taprav angelček. Ki si včasih nadane svojo tapravo opravo:

(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Saa3wtmjjKI/AAAAAAAAAeg/0T2HzvS13ZA/s400/Slika032.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/TZkTjj8FipAbbUnCco9tlQ?authkey=nsfNxPbOZ_Q&feat=embedwebsite)

Še ena z jezičkom:
(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Saa3hijSm1I/AAAAAAAAAeY/-siJg-3GfeU/s400/Slika031.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/JpyZ5uvZPuDTn9nOPKl3Hw?authkey=nsfNxPbOZ_Q&feat=embedwebsite)

Tista nagravžna kovinska konstrukcija ki se vidi čez okno je vhod in ko pogledam gor na okno, vidim gor tole pojavo, odeto v angelsko oblačilce, ki komaj čaka, da pridem domov :-*''

Tuki pa posebej za vas še dva moja zimska videa (od doma, ne iz šmučanja), če se komu toži po snegu:
http://www.youtube.com/watch?v=-JqUmBETGiU&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=DCagsxKiJwk&feature=channel_page

En lep dan vam želim,
vaša zmešana koza Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , četrtek, 26.02.2009 : 17:45:05
o ti naša pršmojena kožiča Glujčiča, kuko maš pa ti rada šneg, kukr vši tapravi pešjančki! :D
Ej odpoklic v taprvmu filmčku je pa za petko! Bravo bravo!  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , četrtek, 26.02.2009 : 19:41:14
Angelčica svaljkasta, če to ni nekaj najlepšega na svetu, potem pa res ne vem kaj je!

Lupčke od Skokija :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 26.02.2009 : 20:28:13
Ha, moj odpoklic je tko - če je fejst huda je 100% (un res tajezen glas ::)) pa če nardi tale prijazn glas pridem pogledat če se bova igrale alpa če me bo ''samo'' počohala (men je to čez glavo dost) in je takrat tud 100%. Če pa sam mimgrede reče ''Glu, pejt sm'' pa pač mal šnjofam dokler me ne navduši. Se more mal potrudit ;)

majas, hvala za komplimente 8) Pošiljam Skokiju lupčke nazaj  :-* :-* :-* (ne njegovih, te sm obdržala ;))


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , petek, 27.02.2009 : 08:01:20
Glujči, kdo ti je pa tako fino potko naredil v snegu :D?
Glede na to, da imaš bolj nizko štrasenlago :-*, ti je res prav prišla, ane ;)?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 28.02.2009 : 12:27:40
Ja, potka je bila super, vedno ko sneg zapade nekdo s traktorjem potke naredi, tako da se lahko tud svaljkci pridno podimo naokrog :)

Sem pa tud po celem snegu tekla (je bilo treba občasno nujno preverit kakšne sledi od srne) pa je rekla šefla da zgledam kot plavalec, ki plava delfina - sem skoraj zginla v snegu, pa se odrinila ven, pa spet zginla, pa spet ven,... ;) :)

Danes je tak lep sonček in sem prvič letos pokazala svojo navado - je šla šefla ven po pošto in sem se jst hitr dol počla na prag in ležala na soncu pred stopnicami. Pravi, da sem ziher včasih bla zunanji kuža, ki je ležal na pragu na sončku in čuval. No, zdej morm pa not pa v dnevni na mehkem ležat na sončku, če hočem  ::) :P ;D

Lep dan vsem skupaj!
Glu



Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , ponedeljek, 02.03.2009 : 08:39:43
Ja, potka je bila super, vedno ko sneg zapade nekdo s traktorjem potke naredi, tako da se lahko tud svaljkci pridno podimo naokrog :)
:D :-*



Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , nedelja, 26.04.2009 : 19:35:43
Dober večer!
Sem se odločila spet malo javit pa se pokazat, da boste vidl kva dogaja tuki pri meni zadnje čase  :)

Mal se potepam:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlA-t05aI/AAAAAAAAAgo/SKTPegaZpho/s400/Slika003.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/CE8pzJAL76rRDWGaNBoqQA?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

Mal se zmrdujem:
(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSmq9Yr7MI/AAAAAAAAAiA/4x1ioZOAgQ4/s400/PICT0027.JPG) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/w7X4PzVyCnl7No9fTSIFEg?authkey=Gv1sRgCOuIzNXmmv2lEQ&feat=embedwebsite)

Mal mi Zlatko greni življenje...:
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlJPmZ2ZI/AAAAAAAAAgw/sbefOkgoLMw/s400/Slika065.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/oRf_MymsQqUYqdFyJ9i7jQ?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

...oziroma mi krade življenjski prostor...:
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlUtaDOtI/AAAAAAAAAg4/O5JIjsgWwp8/s400/Slika071.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/kowG_N9eNTKGl7m_7vXT3g?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

...kar pa mu ne uspe vedno:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlYJbf0oI/AAAAAAAAAhA/WXBKSCDul2w/s400/Slika085.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/-dESKVQznAcbeITxVvEkZQ?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

Mal sem še vedno lastnica najlepših učkov na svetu:
(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlb8QHXKI/AAAAAAAAAhQ/8P7Qj9JXZ4I/s400/Slika088.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/s93qui3B05WsrhbJIsURrw?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

Predvsem pa se imam(o) fino:
(http://lh5.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SfSlyVufOTI/AAAAAAAAAhg/OCbrrt-87OY/s400/Slika108.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/_d9OHlbUWpGzKI_0-f59Sg?authkey=Gv1sRgCMHkjKzalO-6mAE&feat=embedwebsite)

Sam še z mojim butastim hujšanjem se mora šefla nehat dajat pa bo vse superduperfinofajn. Čeprou teli light briketi niti niso švoh, ampak pšššššššššt, da tega slučajno ne bo slišala!

Upam, da uživat v pomladi! En mahec z repom vsem pošilja

Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , nedelja, 26.04.2009 : 19:39:51
Naš Glu-fan club pošilja pozdravčke in upa, da se kmalu kaj vidimo :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , nedelja, 26.04.2009 : 19:42:46
Tule fani majasinega tropa pošiljamo lupčke nazaj :-* :-* :-* in sporočamo, da smo ta teden sicer doma, potem od naslenjega tedna naprej pa spet med tednom v LJ (z dokaj frej urnikom 8)) in bi bili veseli, če se bomo res videli :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , ponedeljek, 27.04.2009 : 19:13:48
Hehehe, kakšen seksi nasmeh - Gluja, tebe smo pa že kar malo pogrešali :D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 27.04.2009 : 23:06:20
Naš Glu-fan club pošilja pozdravčke in upa, da se kmalu kaj vidimo :-* :-* :-*

enako ;)

(Zlatko krade zivljenski prostor hehe...)

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 28.04.2009 : 09:25:41
O Gargamel, ja madona, zdej bo (je) že eno leto odkar sta se vidle z Glu - te povabiva na eno kavo pa tortico :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , sreda, 29.04.2009 : 20:27:32
sem takoj za (sploh za tortico :D)

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 27.05.2009 : 19:54:10
Baje se zadnje čase okol širijo urbane legende o Horjulu... Ker po moji strokovni oceni obstajajo tudi take o horjulčkih, o njihovi oh-in-sploh-nosti, prijaznosti, srčkanosti, vzgojenosti, lupčkanju in ne vem čim še vse, sem je jim odločila naredit konec -

- ker me je namreč moja ''zlata'' horjulčica danes oklala. Ja, prav ste prebrali, oklala :o

Vrnila sem se domov, seveda najprej veselje do stropa, lupčki levo in desno, špecanje in tožarjenje mačka, skratka dostropna evforija, za tem pa pride igranje. Jaz se ''vdano v usodo'' ::) pridružim, počim na tla in vlečeva tisto vrvasto igračo, jaz pomaham dvakrat z njo po zraku in nato ŠKLJOOOOC in pride neznosna bolečina na notranji strani komolca. Posledica:

(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Sh2IamXiKKI/AAAAAAAAAi8/f31wgmpBVWY/s400/Slika148.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/GC4GdITnPtwT_DqKGyl7xQ?authkey=Gv1sRgCMffp8im4v6IXQ&feat=embedwebsite)

Jaz seveda od silnega presenečenja zarjujem kot lev, Glu pa najprej bukavo pogleda, potem pa tako hiti talat lupčke - kar po puloverju, rokah, hlačah, pleza po meni in lupčka, da nisem niti utegnila bit huda ::) [no, če bi mela za kej biti huda :P]

Še ko sem šla dokumentirat poškodbe (to je treba ljudje, če se potem odločite tožit psa in/ali tistega, ki vam je oddal tako mrcino zahrbtno, da imate dokazno gradivo) se je hitela prilizovat:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Sh2IpGJ65fI/AAAAAAAAAjs/GKeItoeUj-g/s400/Slika151.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/lwWCroPcCcERW0JMoiZtwg?authkey=Gv1sRgCIL7k-fPpsiQNw&feat=embedwebsite)
Se ne vidi, da je bila roka že čisto poslinjena, slikana je pa malce pred tem, ko je priletel naslednji  :-*

Tako, zdaj imam bojne poškodbe in eno kilo pasje sline na sebi ;D

Ker pa že ravno popam slike - tole je rezultat desetminutnega besnega zakopavanja kosti, ki mora bit varno skrita, da je slučajno ne bi maček dobil, saj ne da nima niti v sanjah dovolj močnih zob:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Sh2IlnI0kgI/AAAAAAAAAjo/USE8FxhSmEM/s400/Slika140.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/CwA2DZlvvsto5tLMWczUYg?authkey=Gv1sRgCKaWiojH-5-NOw&feat=embedwebsite)
No, potem ko je 10 minut sopihala, kopala, godla in pregledovala arhitekturne načrte, je vsa zadovoljna prišla iz košare, očitno ni opazila malenkosti, da kost pokriva samo malo igrače.

Tole si pa misli o mojem šimfanju:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/Sh2IrjDUBLI/AAAAAAAAAjw/SJ0mgGbKZk0/s400/Slika141.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/GVdnB-iVh_CvkXPZl2ah7g?authkey=Gv1sRgCKaWiojH-5-NOw&feat=embedwebsite)

Pa lep večer vsem skupaj!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , sreda, 27.05.2009 : 20:00:08
A daj no, prosim te, tale pridni pes ti tega že ni storil, to si se napičila na uno kaktus žogo, ker si štorasta, in zdaj take ven mečeš  ::) Glujči  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 27.05.2009 : 20:12:09
Lahko primerjalno slikam kaktus žogo pa Glujine kaninuse pa sami presodite ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sreda, 27.05.2009 : 20:14:33
Naj Glu že enkrat svoje kaninuse, pa preluknjano mamo na en kofetek prišlepa... bi bil res že cajt! ::) :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 27.05.2009 : 20:33:27
Sva še Gargamelci tortico dolžni :-[
Zdaj sva namreč v Kranju, bi se pa znalo zgodit, da se nariševa jutri proti večeru v LJ, ker imam v petek zjutaj fax. Se ti magari na FB javim, ko vem kaj in kako. Če maste seveda ti in Mr. Handsome in Mr. Crazy čas (Lars pa gotov dela, tako da tale dva naziva se ne nanašata nanj) ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , sreda, 27.05.2009 : 20:37:39
Mr. Handsome in Mr. Crazy

Paše!   ;D ;D



Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , četrtek, 28.05.2009 : 07:51:12
Ooo, tistile pogled od Glu-je je pa  ??? :( ::)
Kolk izgleda žaloooostna :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , četrtek, 28.05.2009 : 08:19:20
Glujči - dej no dej, tale Tvoja mal štalo dela pa se sama sebi smili, kenede, punca mevžasta ;) ;D.... Ti pa res nisi taka paca, da bi jo oklala (jžš, oklala...ta je pa dobra! ;D).
Je Cats čist fajn napisala: kaktus žoga je bla kriva. Se pridružujem tej razsodbi. ::)
Zala_ :  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , četrtek, 28.05.2009 : 10:26:39
Prav mi je, kaj pa na forumu ljubiteljev živali pričakujem da bo kdo slučaaajno z mano potegnil ::) ;D Al pa vsaj sočustvoval, no ;)

Drugače pa for the record: Tole ni bilo ''Dej mi igračo sem, takoj zdaj! Kaj, a ne daš? >:( Agrhhhhh, šavs'' ampak ''Lej igračko, dej jo men, prosim, wuf, dej no, čaki, jo bom sama, tmle je, ne zdej je tmle, čaki bom po diagonali sekala po bližnjici do nje, skor jo mam, evo, škljoc, UUUPS :-[''

Če razumete kaj želim povedat :) Pač kozica kakršna je, ji je ratal, da ji je moja roka sekala pot ravno v trenutku, ko je imela nazoomirano igračko in samo igračko in pač ni pričakovala, da se bo na bližnjici do nje znašla notranja stran mojega komolca. :) Da ne bo slučajno kdo res dobil občutka, da bi me tale šema mejhna zares oklala  :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , četrtek, 28.05.2009 : 11:38:59
Da ne bo slučajno kdo res dobil občutka, da bi me tale šema mejhna zares oklala  :P
Pa to bi bilo nemogoče - poglej tisti njen pogled na sliki ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , četrtek, 28.05.2009 : 12:08:38
... bi se pa znalo zgodit, da se nariševa jutri proti veèeru v LJ, ker imam v petek zjutaj fax. Se ti magari na FB javim, ko vem kaj in kako. Èe maste seveda ti in Mr. Handsome in Mr. Crazy èas (Lars pa gotov dela, tako da tale dva naziva se ne nanašata nanj) ;D

Danes zvečer je nam OK - imata ob Mr-ja cajt (šefica pa tudi ;)).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , četrtek, 28.05.2009 : 13:07:03
Prav mi je, kaj pa na forumu ljubiteljev živali pričakujem da bo kdo slučaaajno z mano potegnil ::) ;D Al pa vsaj sočustvoval, no ;).....

.......Da ne bo slučajno kdo res dobil občutka, da bi me tale šema mejhna zares oklala  :P
prvi del si napisala tko dobro, da ga boljše sploh ne bi mogla - jap, tko je! :P
o temle "oklanju" pa - ja dej no, tudi  če bi te zares oklala, ne bi nihče od nas niti za hip pomislil, da si nisi sama kriva! :P
 :D ;D ;D

o Glujčica - kdaj te bom lahko končno spoznala, a? ???
 :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 03.07.2009 : 15:58:57
Pri naši hiši je bila pa panika včeraj... Sva se s šeflo sprehajale po gozdu in se jaz kr naenrat uležem na tla in začnem lizat po taci in jokcat. Šefla je bla čist zmedena, jst sem šepala in me je zato dvignila in nesla, vse moje kile (ki jih ni malo, čeprav sem že nekaj časa na dietni prehrani ::)) kar lep čas do doma - sem se mirno ugnezdila v njenem naročju, čeprav načeloma res ne maram, da me kdo dvigne.
No, doma je hotla pogedat kaj je z nogo in ker ni ravno stručko na tem področju in ker jaz nisem ravno pustila, da se vtika v mojo bolečo nogo (sem jo vlekla stran in ji dajala lupčke, da ni mogla z glavo bližje), pa še jokala sem kot da me iz kože dajejo; zato me je popokala v avto in sva šli. Pravi, da se mi vidi, da nisem praktično nič pri dohtarju, ker sem veselo primaširala (no, prištancala) in pozdravila vse tam navzoče pasje bolnike, potem me je pa en prijazen stric poklical v sobo, me dal na mizo in mi dal gor nagobčnik ::) Šefla me je držala in lupčkala, on mi je pa pretipal in prestistal tačko pa krempeljčke in rekel, da ni nič, da me je gotov ena baraba mrčesja pičla in da sva good to go. In sva šli. Kmalu je bila tačka polno funkcionalna in sedaj že pakiram, ker v nedeljo odrinem na morje  8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Bine , petek, 03.07.2009 : 19:35:29
Glu, ti si faca  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: alexx , petek, 03.07.2009 : 19:41:31
He, he... še ena "paničarka"!  Me veseli!  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 04.07.2009 : 10:28:52
Sej drugače nisem ravno največja paničarka. Enkrat jo je že nekaj pičilo, ampak na glavo in sem vedela da je nekaj takega in nisva leteli do veta. Zdej je bila pa tačka, pa še nisem je gledala takrat ko se je zgodilo in nisem imela pojma a je na kaj stopila, nerodno položila tačko ali kaj podobnega, samo da šepa in da je zateklo. Sem se bala da je krempeljček ali kakšno koščico polomila, pa še najslabši možni tajming bi bil, ker gremo na morje. No, konec dober - vse dobro :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 04.07.2009 : 14:43:11
Zala, našega Švrka skoraj vsako leto kakšna osa užge v tačko, nesrečnika. Saj potem tisto leto bolj pazi, kje gre, do naslednjega leta pa spet pozabi..Ampak, ko ga je prvič pičila, smo bili tudi mi čisto iz sebe. Še malo prej je veselo letal po travniku, v nslednjem momentu pa je jokal do neba in se cel tresel, vsedel na rit in zadnjo tačko u luft molel. Dejansko je bilo videti in slišati, kot da si je kaj zlomil. Sem mislila, da je nerodno v kakšno rovkino luknjo stopil.
No, naslednja faza je bilo lizanje tačke in ko smo prišli do veta, že ni bilo nič. K sreči, kakor praviš, konec dober, vse ok.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , sobota, 04.07.2009 : 16:06:42
Čisto prav, da si paniko zagnala. Mi smo cel teden tačko previjali, mazali, pihali in se sami sebi smilili, ker se je napihnila na trojno velikost in bila čisto rdeča. Pa še zdaj ne vemo, ali jo je kaj pičilo ali je na kaj stopila. 
LP, človeklahkomalpotrpi pesparesnemore press  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: bah , sobota, 11.07.2009 : 22:01:06
Ojoj  ???
Danes zjutraj sem gledala ponovitev Polnočnega kluba, kjer so Glu omenili, pa sem rekla, da moram NUJNO pogledat kdo je to :)
In zdaj imam nekaj vprašanj :P Kje pa je bila Glu najdena - če se približno mogoče ve? ::) Zakaj? Namreč pri mojem fantu so kakšni dve leti nazaj (mogoče malce več, malce manj, mogoče da je celo le eno leto in pol - nimam ravno občutka za čas ::)) na ljubljanskem pokopališču našli majhnega črnuhca na kratkih nogah. Brez lastnika, seveda. In je kar z njimi odšel :D In od takrat je pri njih :P Pa še blaaaazno rad se z avtom vozi, človek sploh ne more verjet kako zelo! Če se dva metra pelje je že cel srečen (sem nekje med prvimi stranmi prebrala, da je Glu tudi za avte, in je švignila eni od lastnic v avto :P).
Toreeeej. Zakaj to vse razlagam? ::)


(http://img20.imageshack.us/i/pesek1.jpg/)
(http://img150.imageshack.us/i/pesek2.jpg/)


A še kdo vidi neizmerno podobnost, ali je vse to le v moji glavi? :o Seveda so to njegove prve slike pri njih, tako da je še kar mlad tukaj. Zdaj je malo bolj možat ratal, pa zrasel za kakšna 2 centimetra ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: bah , sobota, 11.07.2009 : 22:03:34
Joj, ne znam teh slikic naštimat :-[

A če takole naredim bo v redu?
http://img20.imageshack.us/i/pesek1.jpg/
http://img150.imageshack.us/i/pesek2.jpg/

Upam, da bo delalo :-[


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , nedelja, 12.07.2009 : 20:33:08
Zala_, upam da  mi z drago Glu nista zamerili  :-* :-* :-*

bah, Glu je bila pobrana na Ravnarkomandi avgusta 2007 (njena tema (http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,16762.0.html)).

Lp, Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 20.07.2009 : 09:15:39
Hmmm... jaz sem bila več kot 14 dni odsotna in nimam pojma, za kaj se tule gre :) Polnočni klub, ima kdo link do oddaje?

Maja, sigurno nisva zamerili ;) ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 20.07.2009 : 21:42:10
Evo, poslušaj dobro - "Mi na dopust, kaj pa živali" (http://www.rtvslo.si/polnocniklub/arhiv.php) ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 29.08.2009 : 12:59:07
Spet se malce javljam :)

V enem tednu sem bila kr dvakrat v Bohinju. Prvič sem bila na slapu Savica:
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkTVczfWGI/AAAAAAAAAsA/WDyJq4ggYTA/s400/21082009.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/MkKPVNh0-kaJU4FJXQcaMw?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkTYYmT4qI/AAAAAAAAAsE/EXj-2-RrcxU/s400/21082009_002.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/trtZ4Iw8yw9Mv1I73Al73w?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

Ko smo prišli nazaj, sem šla pa direkt na piknik, moj prvi okrog ognja s kitarami, in sem bila ful pridna. Ker sem bila zmatrana, sem večji del prespala, še fehtala nisem kej dosti, ker so pekli samo koruzo - bljak  :-\
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkTb2xBZrI/AAAAAAAAAsI/zAEW4zyvPcA/s400/21082009_007.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/HhUrkVHpiu9gNayE2iGFiQ?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

Potem sem šla včeraj spet v Bohinj, tokrat na plažo.
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkOr7WRSgI/AAAAAAAAApo/oP_F1XwdUb8/s400/28082009_001.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/GA8us1aVz7mB8eWZV_Y43A?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)
Mogoče opažate, da veliko raje ležim na tleh kot na deki/blazini/posteljici ::)

No, tule sem se malo na mehko ulegla:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkOi_Bzx6I/AAAAAAAAApg/RpyGU3AES44/s400/28082009_010.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/J1PfU2vUm0z4y2NDH-k6qA?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

In ne boste verjeli kaj je bilo. Jaz, največja sovražnica kopanja sem, ko je bila šefica v vodi, PRIPLAVALA do nje :o Mislim, da sem jo s tem prizorom osrečila do konca življenja ;D Ja no, je bla voda topla in nič slana. Žal je moja avantura v vodi trajala premalo, da bi jo dokumentirali.
Sem pa potem takole sušila svoje trebušne dlake:
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkOlxuxoDI/AAAAAAAAApk/a60mQ7NUV74/s400/28082009_005.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/mk4CJ9kqJ4iAGnINr8kDkg?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

Ko sva prišli domov sem bila čist preč (sej veste, voda zdela člov... no, psa, pa četudi je bil notri manj kot 10 sekund  :))
(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkOb1KCxLI/AAAAAAAAApY/P2jdjpnWobM/s400/28082009_012.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/hOAtPvSC0_VoPfxpPIbsOQ?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

Potem je pa danes šefla ugotovila, da imam na strani kožuška zlepljen predel, da sem verjetno včeraj na eni smoli ležala. Zato je sledilo striženje in imam sedaj malo pleše na strani:
(http://lh5.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkOfQUCSbI/AAAAAAAAApc/nASubh3LBzM/s400/29082009_002.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/rG1sR7l_T7wUT1dZUfm4Mw?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)
(a zdej vidite, zakaj šefla pravi, da nisem predebela, da imam samo prekratke tačke za svoje telo?!)

Kako pa preživljam današnji deževen dan? Počivam, v mačkovi košari (ker on meni redno zaseda mojo  ::))
(http://lh5.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/SpkXTJyHkbI/AAAAAAAAAsk/gTP4I8afwJ4/s400/29082009_004.jpg) (http://picasaweb.google.com/lh/photo/r1Df7boCcVYjCGS9G9cG8w?authkey=Gv1sRgCNag3snLsZz6Vg&feat=embedwebsite)

Pa lep pozdrav vsem skupaj!
Vaša Kuža Gluža  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sobota, 29.08.2009 : 16:09:12
o ti Gluža, svaljkec prijazni in prijetni  :D - čestitke za hrabro reševanje Tvoje iz vode!  ;D

Zala_ - verjamem, da te je Glujči s pogumnim soočenjem z vodo osrečila u nulo. Če bi se meni tole zgodilo, bi bilo takisto (al pa bi me kap usekala)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sobota, 29.08.2009 : 16:36:17
Glujči, najlepši trebušček pod soncem  :), si sama zlezla do slapa ali so te nesli? Ker, če si šla peš, si totalna faca... da o pogumnem plavalnem podvigu ne bi (svaljkci so narejeni za uživat in ne za plavat na dolge proge!).

 :-* do nas


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 29.08.2009 : 16:46:27
Sama, sama, kajpada :) No, z obilo pavzami po poti :) Nazaj grede me je pa šefla ene dva odseka šteng nesla, ker se ji je zdelo malo preveč bremzanja za moje ultra kratke tačke :) Sej jaz drugače zmorem tud kakšen hribček (v gore me ravno ne vlečejo), imam tačke-of-steel  8)

Seveda smo svaljkci narejeni za uživanje! :-* nazaj od nas, so-svaljkcu Skokiju pa še enga za povrh  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , nedelja, 30.08.2009 : 17:54:50
Aaa, svaljkasta kolegica, ki ne mara vode :D - a je cela drama, ko ostaneš na plaži, ostali jo pa v grozno vodo popihajo, ane?
Tudi jaz sem vsa uživčnjena skočila v vodo in plavala do šefice, potem pa zviz nazaj na plažo, samo da sem preverila, kaj je to za en šment tam v vodi in ali so vsi OK :D ::) 8).
Super zgledaš ;)
 :-* :-* :-* Missy the Dogica


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , nedelja, 30.08.2009 : 22:07:48
Jžš, kakšna zadovoljna pikica  :-*
Ne morem verjeti, da so te peljali na koruzni piknik   :o  ::). Po vsem tem plavanju, si si zaslužila najmanj en mesni zrezek  :P. 
Pri sušenju trebušnih dlak si pa itak najlepša  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 31.08.2009 : 13:23:51
Po vsem tem plavanju, si si zaslužila najmanj en mesni zrezek  :P.

Bi si pes mislu, ja ::)

Kot dokaz za mojo trditev dne 29.08.2009 ob 17:46:27 naj povem, da sem bila včeraj na Šmarni gori. Gori, torej sem mojo trditev celo presegla 8)

Hvala vsem za komplimente 8) Naj vam povem, da vas v kratkem čakata dva filmčka: Dokumentarni kratki film s praktično ponazoritvijo zakopavanja kosti 1. in 2. del. Prosim, da se v vmesnem času psihično in fizično pripravite na mojo awesomeness, da vas ne bo potem preveč vrgla iz tira. Lahko tudi ugibate, kakšna je razlika med 1. in 2. delom. Nimam kakšne spešl nagrade, me bo pa zmagovalec lahko izdatno prečohal, če se kdaj kje vidimo.

Lepo vas vse pozdravljam!
Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , torek, 08.09.2009 : 22:12:25
O Glujči, si bila v Bohinju :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 08.09.2009 : 22:23:11
Mhm 8)

Mimogrede, poglejte kdo je danes zvezda dneva: http://www.zverca.si/ 8)

Ja, tkole me trpinči... Me je hotla slikat, kako se igram in jaz se seveda ne maram slikat in ni nič ratalo (kar oazo vprašite, kolk neposrečene fotke so ble). Potem je pa dobila ''blazno smešno'' idejo, da sem lahko Heidi/Pika Nogavička. Na, zdej pa je kar je...

Pa lahko noč!
vaša Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: SunnyDay , torek, 08.09.2009 : 22:24:24
 ;D Treba kupit, reklama je res učinkovita ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sreda, 09.09.2009 : 08:14:43
Glu, samo v vednost, Pikin festival se začne 20.9. v Velenju. Samo toliko, da ga ne zamudiš, glede na to, da imaš že opremo  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: stefi5 , sreda, 09.09.2009 : 08:55:17
Glujči je prava manekenka. :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sreda, 09.09.2009 : 11:13:28
Mhm 8)

Mimogrede, poglejte kdo je danes zvezda dneva: http://www.zverca.si/ 8)

Ja, tkole me trpinči... Me je hotla slikat, kako se igram in jaz se seveda ne maram slikat in ni nič ratalo (kar oazo vprašite, kolk neposrečene fotke so ble). Potem je pa dobila ''blazno smešno'' idejo, da sem lahko Heidi/Pika Nogavička. Na, zdej pa je kar je...

Pa lahko noč!
vaša Glu

Glujči draga moja, lej tkole bo rekla oaza88: tvoja naj kar neha jamrat  >:( nad tvojimi fotkami, drgač ji bom eno L pasjo igračo v usta porinla, da bo utihnila! Ful si lušna in fotke so kulske! :D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 09.09.2009 : 11:28:38
Oaza, a ti men groziš? ;D (itak pa - če hočeš da tlele utihnem mi morš z L igračo roke zvezat za hrbtom, s flisom v ustih lahko vseeno tipkam ;) :P)

Resno, ful se je igrala s tole igračko, fotk pa vse skup nič. Nasploh ni fotogenična, velikokrat se stran obrne, ko jo kdo hoče slikat, pa če je prej 3 ure držala eno in isto srčkano pozo. No, seveda nekaj pripomore tud to, da jaz nisem ravno najbolj spreten in nadarjen fotograf na svetu ::) in da fotoaparat ni več rosno mlad...


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Skuiki , sreda, 09.09.2009 : 11:44:33
Nasploh ni fotogenična

Glu, a ti kar mirno pustiš, da takšne tipka tukaj  :o :o :o


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 09.09.2009 : 12:02:46
Hehe, seveda pusti, je preveč zaposlena z drnohanjem ;D

Jah kaj naj rečem, resnica boli. Sej jaz tud nisem. Pa ponosni sva na to - naju je treba v živo videt pa na kšno kavico peljat, ne samo na fotkah občudovat, ker na fotkah nikol ne boste deležni najine prave lepote ;D :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: deteljica , sreda, 09.09.2009 : 12:08:00
Kje pa se da kupit te igrače, ki jih Glu propagira in kakšna je cena?
Zgledajo super. (pa manekenka tudi seveda )


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 09.09.2009 : 12:11:03
Igrače prodajamo v društvu Žverca: http://www.zverca.si/nakupnasihizdelkov/550-pasje-igrae.html
Na dnu strani piše tudi cena in kako se jih naroči. Par dodatnik fotk je tudi v naši temi na tem forumu: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,22065.msg575757.html#msg575757.

Super, smo se hotle sam malo považit, sem vesela da smo še malo reklame zraven naredili :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 12.09.2009 : 18:35:36
Naj vam povem, da vas v kratkem čakata dva filmčka: Dokumentarni kratki film s praktično ponazoritvijo zakopavanja kosti 1. in 2. del. Prosim, da se v vmesnem času psihično in fizično pripravite na mojo awesomeness, da vas ne bo potem preveč vrgla iz tira. Lahko tudi ugibate, kakšna je razlika med 1. in 2. delom. Nimam kakšne spešl nagrade, me bo pa zmagovalec lahko izdatno prečohal, če se kdaj kje vidimo.

Niti eden ni ugibal ::) Še žal vam bo, zdaj puščam tazimsko dlako, pa zanalašč nikomur ne bom pustila, da me prečoha, pa če je še tako mehka :P 8)

Torej, 1. del ste nekateri že enkrat videli:
- Dokumentarni kratki film s praktično ponazoritvijo zakopavanja kosti 1. del: Doma. http://www.youtube.com/watch?v=5k6XrEDiIB0



Tukaj pa je popolnoma nov, razburljiv akcijsko-dokumentarni filmček - PREMIERNO NA MOJPES.NETu -
Dokumentarni kratki film s praktično ponazoritvijo zakopavanja kosti 2. del: V naravi.
Režija: Zala_
Glavna igralka: Glu
Zvok: večinoma Zala_
Scenografija in maska: Glu

Zgodba (spoiler alert!): Svaljčica Glu se končno znajde ob pravem času na pravem kraju - s svojim priboljškom, kostjo iz stisnjenih kož, se znajde na vrtu Zalinega fanta. Najprej želi kost zakopati v mehko zemljo sredi gredice na vrtu, pa jo Zala opazi in preusmeri na košček zemlje ob zgradbi. Glu pogumno izrabi priložnost, a ker Zala mečka preden vzame ''kamero'' zamudimo prvi del dogajanja - kopanje luknje. Užaloščene nas potolaži dejstvo, da imamo možnost videti Glu pri zakopavanju - z nosom mojstrsko zakoplje svoj priboljšek. V neverjetnem razpletu se Zala ustraši, da si Glu ne bo spraskala smrčka in jo prekine. Glu užaljeno odkoraka stran, v ozadju slišimo samo zvok osamljenega aviona. Konec nas pusti v dvomih - je Zala spucala Glujin smrček? Se je Glu morala pol ure oblizovati? Je bila v igri morda tudi kanglica z vodo? Nikoli ne bomo izvedeli...
http://www.youtube.com/watch?v=TMzwnqjqhpo


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sobota, 12.09.2009 : 18:40:14
 ;D ;D ;D

Desetka za slog zakopavanja!

Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sobota, 12.09.2009 : 19:02:21
E, a ni smrček zeeelooo občutljiv del telesa? OČITNO NI!!!
Gluja, ravnokar si izpodbila to zmoto, ker če bi bil, ne bi ti s tvojim smrčkom tako suvereno zakopavala, ane???


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 12.09.2009 : 19:25:56
Mogoče je pa Glu kakšen superdog iz prihodnosti? Je Švarci ni mogel obvladat?

Glužinator. RoboGlu. Glu - smrček of steel. Glu Lee. Cyglu. Doctor Glu. Poison Gluži. SuperGlu. Glu-Man. Iron Glu. Spider-Glu. Glužžo. Glu Woman. Power Puff Glu. Gluža Croft. Glulk. Gluzilla. Glu Gluthor. The Gluker. Glustin Powers. Chuck Glurris.

8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , sobota, 12.09.2009 : 21:01:29
Ravnokar sem prebrala tale naslov v Hollywood Reporterju:
Oscar-Winning-Performance by Glu-the-movie-star!  :D

ČESTITAMO za nastop v obeh filmih! Za Oskarja pa bomo tudi glasovali, samo še da Jana razpiše slovensko verzijo natečaja. :) ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sobota, 12.09.2009 : 21:20:27
Kaj je dobra  ;D :-*
Pa tole ko z glavo še dol potučka, je svetovno  :)
Bravo Glu, moj glas za Oskarja imaš  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: vis in nox , sobota, 12.09.2009 : 21:26:50
Sem do zdaj zmotno mislila, da se zakoplje s tačkami! Glu je res ena taka fina, skulirana ženska. 8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: drobižek , ponedeljek, 14.09.2009 : 06:32:55
 :)Kako temeljito zakoplje! Prav posrečena je!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 14.09.2009 : 08:23:02
Ja, že doma je vedno v košarico tako zakopala, da ''potumfa'' s smrčkom, pa sem zdej vidla da v naravi dela isto. Očitno je to še ena stvar, kjer ima naša Glu svoj ''stajl'' 8) ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , ponedeljek, 14.09.2009 : 08:37:56
Glu, sorči, te moram čist en mičken razočarat. Tudi naši pesjani so zakopavali s smrčkom. Me je včasih kar skominalo, ko sem jih gledala, kako po tisti zemlji in kamenčkih rijejo s svojimi surlami. Brrr. Ampak ti si pa taka dama, ti to počneš s stilom ;D :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 14.09.2009 : 08:40:43
Ja, sej, Glu tudi če počne kaj takega, kar počne kakšen drug kuža, dela na svoj način 8) Pa še svaljčica je, kar je itak dodana vrednost ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , ponedeljek, 14.09.2009 : 10:56:54
Pa še svaljèica je, kar je itak dodana vrednost ;)

Podpis.  ;D ;D ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , petek, 02.10.2009 : 07:27:20
Glujka je bila včeraj na obisku!  :D

Je takoj vsem dala vedet, kdo je "the svaljkec". Šefica vseh šefic. Fanta sta se umaknila, mačka tudi... ona je pa v miru spala spanje pravičnega, pod mizo, pod piškoti. Ribe je niso motile, ker so bile varno zaprte v akvariju.

Lahko pride kadar koli red naredit, pa če šefico sabo vzame, tudi ne bo nič narobe. ;)

Maja


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 02.10.2009 : 15:01:25
Ni čist gestapo, so se na začetku lepo pozdravli, samo sta/so ji potem začel it na živce ::) Ampak sva bli prvič na obisku doma pri psih in mislim, da ji je kar šlo ;D Nikol pa ne bo ''life of the party''...

Je pa potem globoko razmišljala o najinem babjem čveku, če bi znala bi verjetno sodelovala ;) Hvala za povabilo, ampak se bom mogla še kdaj povabit, ker mi tvojih svaljkov in veveric ni ratalo dobro premečkat :P

Drugače je bil pa včeraj velik dan: naša Glu Horjulska je dopolnila 9 let! Žurke doma še ni bilo, ker sva sami, bo pa takoj, ko se familija zbere nazaj na kup.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , petek, 02.10.2009 : 15:17:43
Devet!! Glujica, dobiš pa devet tavžnd miljonov lubčkov in čestitk (pa, upajmo, tudi šniclov, a ne ;) ) za ta krasen jubilej! :-* :-* :D :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , petek, 02.10.2009 : 15:19:24
Vse najboljše Glu  :-*
Pačim več materiala za zakopat, sej veš, za hude čase  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: LooNee , petek, 02.10.2009 : 15:31:21
Samo rojstni dnevi zadnje čase! :)

Vse najboljše tudi od nas ;D



Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , petek, 02.10.2009 : 17:10:03
Vse najbolše svaljčica! :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , petek, 02.10.2009 : 20:38:02
Gluja, svaljčica moja, 9 let :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Vse naj, naj!!!
Evo, kar 9 poljubčkov od svaljčice po duši in telesu, Missy


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , petek, 02.10.2009 : 21:11:03
VSE NAJBOLJŠE, GLU! :-* :-* :-*
-Da se ne boš preveč napila pasjega piva in dobila potem mačka. ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mara , sobota, 03.10.2009 : 14:30:29
Glujči, tud od nas vse naj....ostani še naprej tak fajn "knedeljček" ;) ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 20.10.2009 : 16:46:39
Naša Glu je danes dobila pikico :) Ful je bila pridna, je dr. Selanova rekla ''Ja kaj si pa ti tolk dobre volje?'' 8) Na koncu se je ulegla na mizo ko sva midve debatirali in skoraj zaspala :)

Treba bo mal shujšat ::) :-[ drugače je pa vse BP.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 20.10.2009 : 19:01:17
omg, Glu Horjulska - kaj sem jaz sfalila, tvoj RD! In to 9, to se reče pravljični!

ej svaljkec - vse tanartabolš tudi iz sončne hiške! Še na mnoga zdrava, zadovoljna, srečna, najnaj leta!
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 20.10.2009 : 19:23:05
Hvala Ana :) :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: nutella , sreda, 21.10.2009 : 22:03:10
Tudi jaz pošiljam zapoznele čestitke slavljenki Glu. ;d :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: branka , sreda, 21.10.2009 : 22:11:35
Ampak res sem zamudila, pa vseeno iz srca, Glu, vse najboljse za tvoj 9 ti rojstni dan!  :-* :-* :-* Se na mnoga leta  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 04.11.2009 : 18:11:36
Hvala vsem :)

Sicer pa se pokorno javljam izpod odeje, kjer služim tlako kot šeflin osebni termofor med učenjem. Jah kva češ, smo eko pa še bolj fletno je ko se stiskamo :D

Dokazno gradivo bo na voljo kmalu 8)

Lepo vas pozdravljam, termoGlu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , četrtek, 05.11.2009 : 08:11:31
Še dobro da dežuje Gluja, ane?
Potem je stiskanje še toliko lepše :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 12.01.2010 : 20:27:00
Najlepše učke se že dolgo časa niso javile. Najprej smo dolžni eno dokazno gradivo za nazaj :)

(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/S0zCXbWUQII/AAAAAAAAAy4/Em-JggDHx88/s400/04112009_006.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/JXFIj5GIOppjEihgEerKLA?authkey=Gv1sRgCMHJtoCP_sS0fA&feat=embedwebsite)

Zakaj se javljamo danes? Ker se je zgodilo nekaj, kar moram delit z vami ::)
Glu se je namreč že tretjič zaprla v kurilnico. Ki jo ravno zato zaklepamo, ampak danes očitno nekomu ni povsem uspelo, ker je čudna ključavnica.
Par ur me ni bilo doma, v avtu sem imela slabo vest ker je bila ura že pol sedmih, Glu pa jé ob šestih. Sem razmišljala, kako je reva lačna. Pridem domov, nje ni na vratih. Sem že vedla, da je nekaj narobe. In seveda slišim en prodoren Uuuuuuaaaauuuuu iz kurilnice ::) Odprem vrata in ona zviiiiiiz mimo mene do posode z vodo in pijepijepijepijepije kot kamela. Kurilnica seveda v razslulu - interier dodelan tako, da bo gotovo še preCednica zadovoljna (kurilnica je hkrati tudi skladišče za papir v reciklažo). In ravno zadnjič je meni padlo na pamet tja spravit mačjo hrano. Da bo varna pred Glu. Ja valda ::) Ni čudno da je bila žejna, je pojedla precej briketov, ker je pa prostor kurilnica je seveda zrak topel in suh. Se še zdaj hladi tamle v košarici, uboga reva pregreta dehidrirana ::)

Si lahko mislite, da od njene večerje potem ni bilo niti ''v''. Mi je pa vsaj odgovorila na eno vprašanje, ki me je vedno matralo pa nisem upala probat - če bi imela neomejeno količino hrane, a bi se nažrla do smrti?  ::) :P (odgovor je seveda ''ne'', ker je pustila kar precej, ostalo pa sedaj tamle napol v komi prebavlja in zraven smrči kot star slon)

Video posnetek razsula in njenega razlaganja kaj vse se ji je zgodilo in kako uboga je (posneto po ene pet minutnem pitju) si lahko ogledate na http://www.youtube.com/watch?v=Ho3UXB8Ujio

Drugače vse po starem. Včasih na obisk pride cimer in ji pogreje rit:
(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/S0zCIG3-shI/AAAAAAAAAyw/Z3i45Li6oRk/s400/28122009_001.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/xRgV6WwX1DIPqCt00dQx0g?authkey=Gv1sRgCMHJtoCP_sS0fA&feat=embedwebsite)

Naša Glu zna včasih bit angelček...
(http://lh5.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/S0zClVsrzPI/AAAAAAAAAy8/35PTq1MLJHo/s400/04112009_010-001.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/qLuf9-2z2Rjed3t2eLzy_w?authkey=Gv1sRgCMHJtoCP_sS0fA&feat=embedwebsite)
(takole se čisto sama naštima, ko jaz jem kakšne oreščke, je ugotovila da jih iz neznanega razloga oblečena v Mati Terezo dobi več  ::) :P :-*)

... in včasih hudiček
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/S0zCQ8xgbnI/AAAAAAAAAzY/otCvmgMHHxw/s400/18112009_003.jpg) (http://picasaweb.google.si/lh/photo/6ua3utmfBcES3fpf511ZRQ?authkey=Gv1sRgCMHJtoCP_sS0fA&feat=embedwebsite)
(tole je pa slikano ob zapiranju gobčka po zehanju, če je slučajno kdo zares mislil, da zna bit takle hudiček ;) )

Pa še en sezonski video: http://www.youtube.com/watch?v=hv-4iFsBZZE - POZOR!!! Video gledate na lastno odgovornost - lahko povzroči heksenšus  ;D

Lepe pozdrave iz zasnežene Gorenjske!

Zala in Glu


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , torek, 12.01.2010 : 20:29:23
o ti Glujka, faca s pogreto ritjo  ;) - tole je pa prav simpatično poročilce! In fotke - ajoooooj  :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , torek, 12.01.2010 : 20:34:22
Glu, dizajnerka stanovanjskih prostorov! Faca. :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: miskica , torek, 12.01.2010 : 20:38:43
Uhhh! Za jutri se pripravite na morebitne prebavne žure :P Če je pretiravala s količino pojedenega, bo tudi količina "odpadnega materiala" izredna :P
Glu, Glu... baba brihtna ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: SunnyDay , torek, 12.01.2010 : 20:40:55
Hihi ;D
Drugič spravi raje pasje brikete :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 12.01.2010 : 20:42:58
Uhhh! Za jutri se pripravite na morebitne prebavne žure :P Če je pretiravala s količino pojedenega, bo tudi količina "odpadnega materiala" izredna :P

O, seveda. Nas čaka precej daljši sprehod zvečer, pa zjutraj bom prej vstala :) Upam, da ne bo driska, če pa bo pa bohpumagi - zdej je kar je ::)

SunnyDay: ne klič hudiča. Ponavad ma rad mlade :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , torek, 12.01.2010 : 20:43:25
Svaljkci so ZAKON!  >:D 8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Gargamel , torek, 12.01.2010 : 21:30:30
Mi je pa vsaj odgovorila na eno vprašanje, ki me je vedno matralo pa nisem upala probat - če bi imela neomejeno količino hrane, a bi se nažrla do smrti?  ::) :P

hehe :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , torek, 12.01.2010 : 22:04:28
No, Mila si je ogledala video do konca in kazala navdušenje do akcije - bi rekla, da se je Glu kvalificirala za kak položaj v Sindikatu, ko je že TAKOOOO uboga in obenem nadarjena za umetnost destrukcije in dekonstrukcije :-* :-* Meli je pa zadnjih par dni spremenil osebnost v pasjo, in je na žvižg (un od heksnšlusa) priletel na kavč in dal prostor :D

Torej, Zala z črtico, pred tabo je, glede na reakcije zahtevne publike, obetavna filmarska prihodnost ;D ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mamaF , torek, 12.01.2010 : 23:23:26
Torej: del Sindikata (ki vse vidi in vse ve  ;D ), je po podrobnem ogledu Glujinaga "horror trilerja" odločil:
- Oskarja za glavno vlogo, posebne dosežke in dodelano scenografijo dobi ... Glu!  :-* :D
- posebno nagrado za kamero, ki svojimi nenadnimi obrati in skrivnostnimi zatemnitvami drži gledalca v nenehni napetosti (še čips se je zataknil v grlu) dobi ... Zala_  :D

PS: "umorjen" Fit32 bomo pa zaenkrat spregledali  >:D ;D in soglasno s PreCednico glasujemo za Visok Položaj Sekretarke za Dekoracijo v našem Sindikatu  ;b ;b O0


Naslov: Re: Glu
Poslano od: mamaF , torek, 12.01.2010 : 23:25:34
PPS: Drugi filmček pa predlagamo za Festival kratkega športnega filma  :D - morda bo po ogledu filma Petra Majdič Glujko vzela za "zajčico"  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , torek, 12.01.2010 : 23:37:52
Ooo, me izredno veseli, da je sindikat trud opazil in bil navdušen :D
(jo imam na sumu da je morila, dekorirala in vse skupaj izvajala samo zato, da si pribori položaj v sindikatu) ;D

Hehe, je Glu bolj za kratke proge, ne za kakšne 10 kilometrske ;) Čeprav Majdičeva raztura v šprintu, tam bi se dalo kaj zmenit 8)

(moram jo enkrat posnet, kako ''plava'' v celcu oziroma skače v njem kot en zajc na ecstasyju)  ;b


Naslov: Re: Glu
Poslano od: drobižek , sreda, 13.01.2010 : 07:34:12
Glu je ta prava razgrajačka! Uživajte še naprej!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 13.01.2010 : 09:04:30
Hehe, drugač sploh ni razgrajačka. Ful je vzorna, notranje-aranžerska vnema jo prime samo, ko je zaprta v kurilnici ;D

Pa da vam bo še bolj jasno kako idealna psička je ona: prebava bp, tako volumsko kot konsistenca.

''Jaz sem Glu, s prebavo kot terminator'' 8)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sreda, 13.01.2010 : 09:47:19
......: prebava bp, tako volumsko kot konsistenca.
...

čak mal - kaj že ti študiraš? :P


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 13.01.2010 : 09:54:23
;D

''Po naše'' bi se ponavadi slišal nekako takole: Odvaja redno in brez težav. V blatu ni opaziti primesi sluzi ali krvi.

Čakam dan, ko bom pregledovala pacienta, ki je prišel zato, ker je zaprt v kurilnici pojedel pol žaklja mačjih briketov ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: majas , sreda, 13.01.2010 : 10:03:02
 ;b ;b ;b ... glede na to s kakšnimi se družiš.... boš skor ziher tudi dočakala....  8) :P >:D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 13.01.2010 : 10:10:50
 ;b
Pola se neki navdušuje nad dejstvom, da bom dohtarca. Hmmmm... :P ;b


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Luvanna , sreda, 13.01.2010 : 11:22:49
Kateri letnik?


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 13.01.2010 : 11:26:16
5.  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pola , sreda, 13.01.2010 : 18:43:18
;b
Pola se neki navdušuje nad dejstvom, da bom dohtarca. Hmmmm... :P ;b

Ja ddddddd, če pa rabim frej za mačke lovit  :o 8).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sreda, 13.01.2010 : 19:12:53
Hehe ;D Si predstavljaš diagnozo na bolniškem listu: kronični mačjenoritis :)

Drugač smo se znotraj DZZŽ Kranj že zmenile, da bo glasovanje o tem kva čem specializirat - pač glede na to kje bom najbolj koristna. Smo na konc nekako ugotovile da verjetno psihiatrija ;b ;b ;b


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sreda, 13.01.2010 : 19:14:57
psssssst! ;)
 ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 16.04.2010 : 17:02:57
Se že dolgo nismo javile, pa se bomo zdajle na hitro:

danes je imela naša Glu sestanek z dr. Selanovo. Je bila spet izjemno pridna in zlata, verjetno zato, ker ni vedela, zakaj sva tam - sva z veterinarko namreč naredili bojni plan proti tistemu luštnemu bušiju :o >:D
Zdej moram še opravit šoping za tapravo hrano, potem pa v akcijo - pa redno se javljat kako nama gre. Upam, da ne bo prehudo  :-\

Potem sva bili na obisku pri Trixi in nazaj grede sva si šli ogledat čist taprave čisto majhne ponije. Sicer je bolj Glu interesirala njih kot obratno in so si jo prišli dodobra ogledat, ona je pa mene hitr nafehtala da pejva nazaj v avto, da ne ve zakaj tako navdušeno (z moje strani  :-[) gledava te zobate pse  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , petek, 16.04.2010 : 17:45:57
O sotrpinka v boju proti bušijem...
Ti sporočam, da sem v zadnjem času, ko je šefica prevzela moje doziranje hrane prav lušno kakšno kilco dol skinila ???. Tko vsaj pravi moja Šefla :-\. Jaz pa vsak dan safr furam, veš :'( :'( :'(


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , petek, 16.04.2010 : 17:47:12
Aja, moj šef je pa prepovedal nadaljnje hujšanje njegove princeska. Baje sem že prava TRLICA, po njegovem. On je moj car, res :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 17.04.2010 : 11:07:03
Ojej, pa še nekaj sem pozabila - včeraj je Glu dobila bratrančka :D (no, ali nečaka, glede na razliko v letih  :P)

Eno čisto mini nežno pasje bitjece  :-* - spoznavanje bo danes na nevtralnem terenu. Upam, da bo šlo  :D :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 17.04.2010 : 12:48:50
Tako, pa smo se spoznali :)

Zunaj ga je ignorirala, on jo je pa gledal kot eno ogromno teto in skakal za njo po njenih stopinjah :)
Potem smo šli še notri, kjer je bila skoncentrirana na mojo roko s priboljški. Ko mi jih je zmanjkalo, je pa 2x zarenčala, potem je bilo pa spet OK.

Ima kdo kakšen nasvet, kako jih navadit da bosta prijatelja? Glu ni najbolj družabna psička na svetu, ima ene par psov s katerimi se razume in jih je vesela, ostale ignorira (če ji kakšen večji teži, pa zna tud zarečat in šavsnit).

Spoznali smo jih zunaj, kot rečeno brez problema. Notri sem ji dajala priboljške, ko je bila pridna (na primer mu je pustila, da mi s prvimi tačkami zleze na nogo), če je zarenčala sem ji rekla ''Tiho, mir'' in je nehala.
Mali je priden in ji ne teži. Ko sta se ujela z očmi, se je spustil dol v lezi. Vem, da bo kdaj padla kakšna vzgojna, samo ne vem, do kje ji lahko pustim - mali je 2 mesečni Jack Russel in če bi hotela, bi ga lahko res zares ugriznila, seveda se temu želimo izognit.

Torej se priporočam za nasvete kako jih navadit, da bosta kolega in da se bosta razumela.  :)



Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sobota, 17.04.2010 : 14:04:47
simpl k pasulj: napiši ji nekam enajsto pasjo zapoved, pa bo!  :D ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 17.04.2010 : 15:06:46
Katera pa je 11. pasja zapoved? :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pudelj , sobota, 17.04.2010 : 16:11:10
Moja Kaja je bila vedno nastrojena proti mladičem. Ko pa smo dobili Keli, se je popolnoma spremenila - na bolje. Jaz sem ju enostavno pustila skupaj. Prvi dan je dežural doma fant, če bi bilo slučajno kaj narobe. Potem pa sta morali biti dopoldan sami, ker sem pač morala v službo. Kaja jo je včasih malo nalajala, če je bila Keli tečna, a Keli ji ni ostala dolžna in je zalajala nazaj. Drugače pa ni bilo nobenega ravsa. Med njima nikoli ne delam razlike, razen, da Kaja vedno dobi prva jesti, je prva pobožana, Keli pa takoj za njo. Vedno sta skupaj - tudi ko Keli obišče šolo, gre Kaja zraven in jo čaka. Kajo (danes ima 15,5 let) je Keli ful pomladila in pootročila.

Skratka mislim, da se nimaš kaj bati. Boš videla, da bo malega sprejela in kako super bo ko ju boš opazovala, ko se bosta igrala. Ga bo pa seveda naučila vseh neumnosti, ki jih zna (vsaj pri nas je bilo tako).


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sobota, 17.04.2010 : 16:37:45
Katera pa je 11. pasja zapoved? :)
ti povem, če poznaš prvih deset! ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 17.04.2010 : 17:41:48
1. hrana
2. hrana
3. crkljanje
4. hrana
5. hrana
6. igranje
7. spanje
8. hrana
9. hrana
10. hrana

;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sobota, 17.04.2010 : 18:34:12
Paz, ne glede na to, da je Gluja tečna, ji pusti, da mu pokaže kdo je šefica. Jack Russel zna biti zelo  >:D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 27.08.2010 : 12:30:40
Po doooolgem času se spet javlja Glu :)

Sporoča, da je tamalega več ali manj uspešno ukrotila in da mali ve, kdo je šef 8) Ampak ker je, kakršen je, ji ob kakšnem trenutku njene nepripravljenosti vseeno stisne lupčka alpa dva. Pa ni nič huda nanj takrat ;) Če jo pa živcira in jo preveč vabi k igri, mu pa lepo dopove da se ji ne da in naj da mir in potem tamali drži ene pol metra razdalje :) Še vedno je najboljša žvaka od drugega, tako da jih en drugemu sunita in potem vsak v svojem kotu veselo prežvekujeta plen :)

Pa še malo poletnih sličic:

(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/THeb28lhNuI/AAAAAAAAA9E/dbgbQVzoiW4/s400/IMG_0187.JPG)

Učke, ki stopijo še tako trdo srce:
(http://lh6.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/THeb3arV3hI/AAAAAAAAA9E/hAbpK9d5pFI/s400/IMG_0197.JPG)

(http://lh3.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/THed-CCrKmI/AAAAAAAAA9E/KlkdjlxwLuQ/s400/IMG_0269.JPG)

 ;D 8)
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/THehDlDuzOI/AAAAAAAAA9M/ngF-FMO5Z-Q/s400/GluYoda1.JPG)

Pa še ena fletna:
(http://lh4.ggpht.com/_-UT3NokZ9_Y/THed9rHKCjI/AAAAAAAAA9E/dc9MqxgZJCE/s400/IMG_0252.JPG)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Xena , petek, 27.08.2010 : 12:43:25
Jao, tretja fotka - bela šnofla pa tiste blazno "unesrečene" oči... ::) :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 27.08.2010 : 12:52:18
Ja, tole res obvlada ::) Pa kdor pozorno pogleda tretjo slikico lahko vidi, da še vedno tudi jako po damsko sedi :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Xena , petek, 27.08.2010 : 12:57:00
Pa ful zgleda ČRNA.... a si zihr, da je horjulc?? ;D ::)



Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 27.08.2010 : 13:45:51
Hehe, o ja, ona je šla pa glih kontra - gor je bila rjava, zdej je pa črna (no, razen tistih nekaj belih kocin :P)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , petek, 27.08.2010 : 14:17:56
Hehe, o ja, ona je šla pa glih kontra - gor je bila rjava, zdej je pa črna (no, razen tistih nekaj belih kocin :P)

 ??? 
Glu, sej jst nimam nič proti črni, ampak ti pa res nisi črna  >:D  Pa nej me kdo prepriča v nasprotno, ker imam doma črnega psa in lahko naredim primerjavo  ['*
Učke so pa itak za pojest  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , petek, 27.08.2010 : 14:20:20
???
Glu, sej jst nimam nič proti črni, ampak ti pa res nisi črna >:D Pa nej me kdo prepriča v nasprotno, ker imam doma črnega psa in lahko naredim primerjavo ['*
Učke so pa itak za pojest :-*

OMG, misla sem za prelupčkat  ::)  Zmedel me je tisti post o hrana, hrana, hrana, hrana...  ;D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , petek, 27.08.2010 : 14:28:58
Uboga uboga uboga svaljčica, k se neki norca iz tebe in tvoje damskosti delajo :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 27.08.2010 : 14:30:30
O ja, moonbeam, so za prelupčkat, pa nos tudi, pa zobke ma najbolj luštne na svetu, pa ušeska, pa tačke, pa repek, pa dišiiiii. Skratka, vsem, ki se niste zagrebli zanjo, preden je šla z mano domov, vam je lahko žal :)  :P

Cats - morala bi jo vidt, kako se usede - se poči dol, prekriža zadnji dve tački in potem prvo zatakne vmes, da vse ostane na mestu  :D

Aja, pa da ne pozabim: gospa je shujšala že za 2kg, mora pa še malo več kot enega do cilja  :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sobota, 28.08.2010 : 08:06:47
Hehe Gluja, kakor ti sediš čisto po damsko :-* :-*, tako naša Missy sedi kot star dec ::)

Leeeepa, leeepa, uuuučkeee, uuuučkeee :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: alexx , sobota, 28.08.2010 : 08:36:37
Čestitke za hujšanje... hiranje! :P

Pridni sta!  ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , sobota, 28.08.2010 : 20:34:54
Lubika shirana, kolk pa zdaj tehtaš, ko si dve kile preč mogla vršt? :o
 Ti, Glujči - a pa je tvoja sigurno Gorenjka? Na Gorenjskem se nč stran ne meče... ;) :P >:D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 01.10.2010 : 11:12:38
A kdo ugane kaj je danes?  ;d


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , petek, 01.10.2010 : 11:29:58
Ummmmmmm..... dan za torto?  O0


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 01.10.2010 : 11:55:15
Jaaaaa ,^ A uganeš koliko jih ima? :D

(zdej pazi kaj boš rekla, da ti ne bo sindikat še bolj začel za vrat dihat :P)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: oaza88 , petek, 01.10.2010 : 11:59:04
A kdo ugane kaj je danes? ;d

dan za dietno torto!  :P

Vse najboljše, Glujčica The Svaljčica!  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , petek, 01.10.2010 : 12:40:12
dan za dietno torto! :P

Oooo, ne. Danes je pa nič ne šparamo ;) No, pretiravali ne bomo, ampak danes si pa zasluži malce razvajanja  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pinga , petek, 01.10.2010 : 19:00:02
Vse najboljše  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Pepsi , petek, 01.10.2010 : 19:25:27
VSE NAJBOLJŠEEEEEE!  Še na mnoge torte, Glu! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: miskica , petek, 01.10.2010 : 19:27:28
 :-* :-* :-* draga Glu, vse najboljše.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pudelj , sobota, 02.10.2010 : 06:50:37
Vse najboljše tudi od nas.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: moonbeam , sobota, 02.10.2010 : 07:14:05
Vse najboljse Glu  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: kocka , sobota, 02.10.2010 : 10:51:53
Glu, svaljčica zlata, vse naj naj :-* :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 02.10.2010 : 11:05:05
Hvala ;D

''Tortica'' je bila:

(http://www.shrani.si/f/42/Nz/2Ih96X0i/torta.jpg)

Takole sem jo pa čakala  :-X:

(http://www.shrani.si/f/3p/11C/4mqq2Wi/glu.jpg)

Od povabljenih so prišli samo dvonožniki, mala tečnoba mi bo pa voščil danes - boljš zanjga, da ima pripravljene darile, mulc  >:(


Naslov: Re: Glu
Poslano od: pinga , sobota, 02.10.2010 : 11:16:43
Lepa slavljenka s klobučkom :D


Naslov: Re: Glu
Poslano od: branka , sobota, 02.10.2010 : 11:40:35
Ooo, 10 let  :) ja vse najboljše  :D :-* lepa tortica.

Bučko bo tudi februarja praznoval svoj 10-ti rojstni dan.  :) Pa sem razmišljala...kdaj naj pa Piki določimo rojstni dan, pa sem prišla na idejo, da bi ga kar oba skupaj imela 14.02.  8) ['* ( kaj mislite ? )


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Yo , sobota, 02.10.2010 : 12:19:16
Vse najboljše Glu  :-* :-* :-*
Mi praznujemo pa v ponedeljek, za eno je treba pa še določit, hehehe.


Naslov: Re: Glu
Poslano od: LooNee , sobota, 02.10.2010 : 13:17:30
Vse najboljse Glu :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: alexx , sobota, 02.10.2010 : 16:23:15
Glu-jaaaaaa, vseeee naaaajbooooljšeeee!!!!  ,^
(a jih 'maš res že 10?!?)  :o


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Cats , sobota, 02.10.2010 : 17:09:58
10??  :o :o Jaz pa glih hočem vprašat, zakaj so ti napisali OL na torto  :-X

Branka, si pa ena skopuška baba, veš - oba na isti dan, ja, seveda, saj vemo zakaj - da bi na eni torti prišparala  >:( >:( >:( >:(


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , sobota, 02.10.2010 : 17:28:33
Jp, 10, po duši pa ene 3 :P (kt šefica, k je po duši še vedno 16 8))

Uradno v potnem listu ima sicer napisano 1.1.2000, samo smo se odločili da praznuje na tisti dan, ko je prišla k nam - torej smo včeraj praznovali tudi 3 leta oddne, ko nam lepša dneve  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: No Jinx , nedelja, 03.10.2010 : 12:01:11
Vse najboljše Glu!  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: the_girl , nedelja, 03.10.2010 : 15:39:10
Oooo, Glujčica - vse najboljše!! :-* Pa še na mnoga leta ;)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: skogkatt , nedelja, 03.10.2010 : 15:42:29
Vse najboljše lepa Glu!


Naslov: Re: Glu
Poslano od: nutella , nedelja, 03.10.2010 : 19:00:36
O, Glujčka, vse najboljše! :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 04.10.2010 : 08:31:43
Hvala vsem :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: branka , ponedeljek, 04.10.2010 : 08:41:41


Branka, si pa ena skopuška baba, veš - oba na isti dan, ja, seveda, saj vemo zakaj - da bi na eni torti prišparala  >:( >:( >:( >:(

Ja sej zato  ;D ;D ;D dobro si me pogruntala.  :-[ :P :)


Naslov: Re: Glu
Poslano od: Soul , ponedeljek, 04.10.2010 : 09:52:32
ooooo, vse naj naj Glu  :-*


Naslov: Re: Glu
Poslano od: anja. , ponedeljek, 06.08.2012 : 08:07:00
KAko je kaj mala Glu?