mojpes.net

Kajin kotiček => Arhiv Zavetišča Horjul => Sporočilo, začeto od: Smetka , sobota, 22.03.2008 : 13:38:44



Naslov: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , sobota, 22.03.2008 : 13:38:44
Najdena skupaj v Tuhinjski dolini (isti lastnik?), že nekaj dni na cesti.

Raj je star 5-6 mesecev, labrador mix, neoznačen, brez ovratnice.

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/jskW_4xuLKCp3Wyo.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/DPLg4UXn6kVrZ56o.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/9Wcme3FKfmY0flQJ.v.jpg)

Rene je star 6 mesecev, večji, neoznačen, brez ovratnice.

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/wGNXVSQLWOgcuVgR.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/LuOYUn7Q3GBc5_ye.v.jpg)

(http://www.moj-album.com/slike/1601452/vX0UfLBk0V0SomYe.jpg)



Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: kaatjaa , četrtek, 27.03.2008 : 21:50:33
hej smetka, nekaj me zanima....tale Raj je prijazen ? kaj misliš s katero pasmo bi lahko bil mix? Iščemo kužka za posvojitev in predvsem si želimo prijaznega kosmatinca... lp,katja


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: ticka , četrtek, 27.03.2008 : 22:08:14
kaatjaa, Smet je trenutno bolna in ti vrjetno ne bo mogla odgovoriti. Svetujem ti, da jo naslednji teden poklices po telefonu in ti bo dala vse zelene informacije.
lp
tanja


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , petek, 28.03.2008 : 07:13:10
Podatkov ne zapisujem brezveze, ali pač?? Tule piše:

Raj je star 5-6 mesecev, labrador mix, neoznačen, brez ovratnice.

Morda se motim, ampak ali se niso tvoji že pojavili pred zavetiščem po cca 20-ih urah, ko ni bilo odgovora na mail? Je to taisto "povpraševanje", kot ste se izrazili?


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Xena , petek, 28.03.2008 : 08:41:20
Jao, komaj v eni temi razložiš ljudem, da naj malo razmislijo, preden kako kozlarijo napišejo, že je treba v drugi temi razlagat čisto simpl stvari, kot so: Tudi če je o psu napisan le en stavek, še ni nujno, da v njem ni nič uporabnega. Ali pač?? ??? :P

lp, Katarina


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: kaatjaa , petek, 28.03.2008 : 18:52:26
Ne smetka, to ni isto "povpraševanje"!!
Odziv na moj post pa me je prav razočaral..Zakaj pa potem so te internetne strani in ta forum, če ne zato da povprašaš o kužku ki ti pade v oči? Sem iz čisto drugega konca slovenije in res se ne morem kar takoj pripeljati v horjul,da bi pogledala kužka in tam povprašala vse o njem! In ja, Xena o psu je napisan samo en stavek,prav zato pa sem vprašala ali je prijazen itd.! Kdo pa je rekel da v njem ni nič uporabnega?!! Ampak iz enega stavka pač ne morem vedeti kakšno je stanje tega psa...po sliki res ne morem soditi¨! In ja,smetka res si napisala da je labradorec mix...ampak to mi ničesar ne pove...lahko je mix z pitbulom...Zato pa sem vprašala ali je prijazen in sem mislila da boš mogoče napisala kaj več o njegovem karakterju...
Za psa se ne odločam kar tako! 15 sem imela psa,zdaj po enem letu odkar ga ni več pa sem se znova odločila da posvojim kužka iz azila in mu ponudim boljše življenje!
Res nevem zakaj sem naletela na tak odziv?
Lp!


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: kaatjaa , petek, 28.03.2008 : 18:56:25
15 let*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , petek, 28.03.2008 : 19:09:01
Meni je res žal, ko prebiram vse te kregarije (ne samo v tej temi, tudi v drugih Horjulskih). Jasno mi je, da je treba brat, kar je napisano, in ne spraševat po že podanih odgovorih. Jasno mi je, da so vprašanja iz samega ljubega firbca nezaželjena, ker ima Smetka mnogo pomembnejših zadev (še ko je zdrava, kaj šele ko je bolna) za postorit, kot tešit babji firbec. Jasno mi je tudi, da vsi, ki spremljamo horjulčke vemo, da moramo, ko se nam sprostijo posvojitvene kapacitete, vzeti telefon v roke in poklicati Smetko.

Ne razumem pa napadanja čistih začetnikov, ki so na forumu od predvčerajšnjim in nimajo pojma, za kaj tukaj sploh gre. Vedno razumem napade na IDEJE, nikoli pa na LJUDI. Jaz lahko zagovarjam svoje ideje in lahko pod težo argumentov priznam, da se motim. Napadi na osebe pa mi niso jasni.

Žal mi je predvsem, da nas je mnogo, ki tako finančno kot moralno 100% podpiramo Smetko in njeno zavetišče, pa si nikoli ne bi upali poklicati ali priti k njej. Raje bomo šli z vlakom do Kopra ali s taksijem do Gmajnic.

Lp, 5ra


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: kaatjaa , petek, 28.03.2008 : 19:22:25
ja...saj da bereš forum ne rabiš biti tudi uporabnik foruma in registriran! lahko pa rečem,da sem prebrala 80% tega kar je na temu forumu....pač nikoli nisem imela želje,da bi pisala gor in sodelovala...pa saj je vseeno
LP


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: zalarjeva , petek, 28.03.2008 : 19:22:53
Saj je Smetka napisala, da se lahko moti. Torej se je zmotila in užaljen bi bil kvečjemu (pa še to ne) tisti na katerega bi post dejansko letel. Torej kaatjaa nič biti užaljena, Smetka se je zmotila. Če te pa tale Raj res zanima, pa pokliči Smetko in bosta že nekako naprej.  ;)


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Patapižu , petek, 28.03.2008 : 19:23:35
Sem iz čisto drugega konca slovenije in res se ne morem kar takoj pripeljati v horjul,da bi pogledala kužka in tam povprašala vse o njem!

Zakaj ne? Kaj ti to preprečuje? Slovenija je vendar tako majhna, da jo v par urah prevoziš. ;)
Če ti je pes všeč, pokliči, vprašaj, se zmeni...tralalalala....sedi v avto in gas do Horjula....lahko, da boš od tam prišla srečnejša kot si zdaj 8)



Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: binulja , petek, 28.03.2008 : 20:11:08

 pa si nikoli ne bi upali poklicati ali priti k njej.
Lp, 5ra

 :o :o :o jaz sem očitno z drugega planeta.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , petek, 28.03.2008 : 20:51:58
:o :o :o jaz sem očitno z drugega planeta.
Ne, jaz sem, in to priznam. Vi ste en planet, lepši in boljši. Ne beri sarkastično, ker ni tako napisano. Nismo vsi od "tam".

Lp, 5ra


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , petek, 28.03.2008 : 22:29:38
Zakaj pa potem so te internetne strani in ta forum, če ne zato da povprašaš o kužku ki ti pade v oči?

Za prvo informacijo. Za to, da nalepim fotke in obvestim tistega, ki je žival izgubil oz. tistega, ki bi se lahko zanimal zanjo, da je tu. Za vse ostalo je na voljo tel in sicer: 051/30-44-35.

Ne smetka, to ni isto "povpraševanje"!!

Se opravičujem torej, podobnost je prav neverjetna.

Ne, jaz sem, in to priznam. Vi ste en planet, lepši in boljši. Ne beri sarkastično, ker ni tako napisano. Nismo vsi od "tam".

Lp, 5ra

Kakšen boljši, lepši planet je kdo in od kod? Ne razumem. Na mojem pucam drek in bruhanje, pa poslušam pasje vpitje non stop. Komot se na tem krasnem planetu še kdo pojavi.

Kar se mene tiče, dobite od zdaj naprej fotko in potreben osnoven opis. Ostalo naj piše, kdor želi.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Rossy , petek, 28.03.2008 : 23:06:16
Hmm, ne razumem, tudi sama sem bila nekoč novinec na forumu, tudi nam je padla v uč ena Horjulska baba in če gre kdorkoli pogledat na začetek Piine teme bo videl, da sem postavila samo eno vprašanje in sicer ali se psica že oddaja ali še čaka na starega lastnika, ostalo je bila komunikacija po telefonu in ne morte verjet - preživela sem  ;) in danes je že več kot leto odkar imamo Pio. Zato nikakor ne morem zastopit vseh teh vprašanj po forumu kajti, danes npr. mene nekaj zanima, Smetka npr. odgovori jutri vendar ne napiše vsega kar bi jaz želela zato jaz še enkrat vprašam, ona spet odgovori itd., itd., v nedogled - nima smisla, po telefonu je vse lahko rešeno v parih minutah.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: binulja , sobota, 29.03.2008 : 07:22:44
Ne, jaz sem, in to priznam. Vi ste en planet, lepši in boljši. Ne beri sarkastično, ker ni tako napisano. Nismo vsi od "tam".

Nisem brala sarkastično, razumem pa še vedno ne. Ne razumem namreč sledečega...Kako je mogoče, da nekateri ne upajo priti niti blizu Horjula, eni pridejo in so nesmrtno užaljeni, ko jih vprašaš, kaj počnejo brez najave v nedeljo ob 12ih pred vrati, spet drugi pa Smetko objemajo ob posvojitvi psa in  so nadvse srečni  ??? ???  Kako je to mogoče, ali bolje v čem je trik?
In da ne bo pomote...vse to so ljudje, ki so Smetko prvič slišali ob razgovoru in jo prvič videli ob posvojitvi in ne kaki člani elitnega kluba, društva, planeta, itd.
Vprašanje sem postavila zares, ker me zares zanima...

LP,ada


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: majas , sobota, 29.03.2008 : 07:51:07
Vprašanje sem postavila zares, ker me zares zanima...
LP,ada

mene tudi! ker nam je Smetka že toliko pomagala, pa se sploh "ne poznamo" (no, sedaj se že malo ;))...
je pa res, da nismo rinili v njo in v pse - spoštovali smo njen prostor, ona našega - prišli smo v času uradnih ur, najavljeni, nismo klicarili po telefonu in težili, če ni bilo odgovora v petih minutah... mogoče je pri posvojitvah in odnosih v Horjulu traba samo malo spoštovanja s strani posvojiteljev (s Smetkine strani ga potem avtomatsko dobiš nazaj), pa razumet, da je to najna služba (dom, 24 ur na dan - ne pa, da imajo tudi odprto 24 ur na dan) in ne nek plac kamor lahko uletimo kadarkoli želimo in bodo blaaaazno hvaležni, če bomo vzeli kakega psa (seveda tistega ki smo si ga mi vcepli v glavo, pa če paše v naš koncept al pa ne...>:( )
torej, ključ je po mojem mnenju predvsem prijaznost, vljudnost in potrpežljivost s strani posvojiteljev!
(zvenim ko kaka stara učiteljica  ;D)
lp, pa lep vikend m+s :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Rossy , sobota, 29.03.2008 : 09:18:56
saj veste kako pravijo "sto ljudi, sto čudi" in samo v tem je poanta.

Sama delam v prodaji in imam priliko spoznati vse sorte ljudi. Eni spoštujejo tvoje delo, tvoj čas, so prijazni in hvaležni za čas, ki jim ga nameniš, za pomoč in nasvete... pustijo v trgovini 5.000€ ali več,  se ne obnašajo zvišeno, se vrnejo in kdaj prinesejo celo čokolado ali 10dag kave. Drugi pa ponorijo, če jih nisi položil rdeče preproge pod noge, če se jim nisi posvetil v trenutku, ko pride v štacuno, če jim nisi že v vstopu v trgovino na čelu prebral, da ONI in SAMO ONi in NIHČE DRUG  imajo pa v žepu 400€, ki jih nameravajo zapravit in ti nisi priletel HALO.
No, in takšni ljudje hodijo tudi v Horjul, eni razumejo, spoštujejo in se da z njimi normalno komunicirat, eni pa samo zahtevajo - pozornost v trenutku, hvaležnost, klečeplazenje in to samo za to ker so se ONI in spet SAMO ONI odločili, da zdaj v tem trenutku pridejo po žival. Ni pomembno koliko dela ima Smetka, ni pomembno da ona tam živi, pomembni so samo oni in nihče drug.

v čem je trik?


Ni trika, so samo ljudje - takšni in drugačni.




Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , sobota, 29.03.2008 : 10:17:28
Ni trika, so samo ljudje - takšni in drugačni.
Moj podpis pod tole (jaz delam pa v gostinstvu ;)).


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: binulja , sobota, 29.03.2008 : 10:59:46
Ni trika, so samo ljudje - takšni in drugačni.
Verjetno res.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Xena , sobota, 29.03.2008 : 21:14:35

Žal mi je predvsem, da nas je mnogo, ki tako finančno kot moralno 100% podpiramo Smetko in njeno zavetišče, pa si nikoli ne bi upali poklicati ali priti k njej. Raje bomo šli z vlakom do Kopra ali s taksijem do Gmajnic.

Lp, 5ra

Ti potemtakem še nisi bila pri Smetki?

lp, Katarina


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , nedelja, 30.03.2008 : 00:41:40
Sem, ampak ne za posvojitev; mišljeno je bilo "klicati ali priti k njej glede posvojitve kakšnega psa in/ali mačke".

Lp, 5ra


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , nedelja, 30.03.2008 : 02:23:41
Žal mi je predvsem, da nas je mnogo, ki tako finančno kot moralno 100% podpiramo Smetko in njeno zavetišče, pa si nikoli ne bi upali poklicati ali priti k njej. Raje bomo šli z vlakom do Kopra ali s taksijem do Gmajnic.

Sem že odgovorila, pa zbrisala... ampak ej.... če se da poklicat takrat, ko bojda ostanem edina za potegnit tebe in tvojega psa iz težav, če sem dobra za klicat me za nastanitev; potem mi je žal, da se nisi že takrat usedla na vlak do Kopra ali šla s taksijem do Gmajnic. Zanimivo, kako ta silni strah izgine, ko kdo kaj rabi od mene.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , nedelja, 30.03.2008 : 09:54:29
Naj samo povem, da takrat še nisi imela zavetišča in te jaz niti slučajno nisem poznala. Bila si "prijateljica od prijateljice", klicala te je ona in si pomagala v zelo težkem obdobju mojega življenja, za kar sem ti bila in sem ti še zelo hvaležna.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , nedelja, 30.03.2008 : 10:08:36
Naj samo povem, da takrat še nisi imela zavetišča in te jaz niti slučajno nisem poznala. Bila si "prijateljica od prijateljice", klicala te je ona in si pomagala v zelo težkem obdobju mojega življenja, za kar sem ti bila in sem ti še zelo hvaležna.

Kaj ima to veze? Psi so bili že nastanjeni tu z odločbami inšpekcije - pa nima veze! Ko berem take, mi je res žal, da se preko prijateljic od prijateljev ni dalo sesti na vlak ali v taksi rajši!!

Moja obdobja so pa lahka, anede? In ful je v pomoč, ko nekakšni znanci raje "na vlak al pa v taksi". Super, res.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Vixen , nedelja, 30.03.2008 : 10:25:42
Oprosti za pripombo, ki bi jo bilo očitno bolje zadržat zase.  :-X
Nikoli nisem trdila, da ti je lahko, celo prekleto težko je verjetno. In če lahko pomagam, pomagam - kolikor je to pač mogoče, prek licitacij ali posvojitev na daljavo ali donacij kar tako. Pa saj ni važno...
Vse dobro!


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Drejči , nedelja, 30.03.2008 : 11:09:22
V Horjulske teme se ponavadi ne vtikam, vendar pa imam teh slivovih plodov, ki so tako pametne, samaritanske in usmerjene v "dobrohotno usmerjanje zavetiskega dela v pravo smer" ze rahlo dovolj.

Ne razumem pa napadanja čistih začetnikov, ki so na forumu od predvčerajšnjim in nimajo pojma, za kaj tukaj sploh gre. Vedno razumem napade na IDEJE, nikoli pa na LJUDI. Jaz lahko zagovarjam svoje ideje in lahko pod težo argumentov priznam, da se motim. Napadi na osebe pa mi niso jasni.

Žal mi je predvsem, da nas je mnogo, ki tako finančno kot moralno 100% podpiramo Smetko in njeno zavetišče, pa si nikoli ne bi upali poklicati ali priti k njej. Raje bomo šli z vlakom do Kopra ali s taksijem do Gmajnic.

In kaj potem ce je nekdo na forumu od predvcerajsnjim? Ko beres katerikoli forum ali zelis preko njega komunicirati si MORAS najprej ogledati kako stvar vsebinsko deluje. Ali pac mislite, da forumi delujejo po principu: moja gnada je tukaj in zdaj vam je dovoljeno, da se na vse pretege ukvarjate z mojo svetostjo? No, ce ne veste kaj odgovoriti, lahko pomagam: NE, NE in se enkrat NE.  Pa saj so forumi ze kar nekaj casa prisotni in poznavanje delovanja forumov spada ze skoraj v splosno izobrazbo. ce nekaj ne obvladas si je predhodno potrebno pac malo razsiriti obzorja in raziskati novo podrocje.
V konkretni temi je bilo vse napisano v eni vrstici in ne v obliki duhomornega romana z 860 stranmi. In ne mi zdaj reci, da je bilo iz te vrstice tezko razbrati za kaksen mix gre in je bilo potrebno se enkrat vprasati. Pa saj ne gre samo za to vprasanje, zadeva je mnogo bolj obsirna... a o tem se je Smetka ze razpisala na dolgo in siroko, zato ne bom ponavljala.

In spet vlecete na plano to samaritanstvo in Smetki mecete pod nos, da bi se lahko malo lepse obnasala, saj jo vendar financno podpirate. Dajte si ze enkrat dopovedat, da ne podpirate nje, ampak polnite zelodce kosmatincem, ki so pri njej, skrbite, da imajo osnovno opremo in zdravnisko pomoc. Ce sem kdaj kaj darovala zavetiscu je to stvar mene in zavetisca, ce nisem pa nima nihce pravice trkati na mojo vest. Ravno tako nimam jaz prav nobene pravice trkati na vest zavetisca, da se mi mora klanjati, ker sem nekaj prispevala in je cisto vseeno ali govorimo o znesku nekaj EUR ali trimestni oz. vecmestni cifri.

In jojmene, tale Smetka je pa res en zmaj, ker hoce ciste racune, jasne odgovore in od potencialnega interesenta zahteva ciste osnove. Je hudo ane, ko si tako samaritansko razpolozen, potem pa zacne ena tam gor s Horjula postavljat neprijetna vprasanja in zahteva neke "nemogoce stvari" (klic za najavo prihoda...) in ti da vedeti, da mogoce pa nekako ne bos pravi za posvojitev ravno tiste zivali, ki si jo hotel takoj in tukaj.

In se nekaj: zavetisce Horjul je prostor, kjer imajo glavno, prvo in edino besedo zivali. In ce pricakujete, da se bo zavetisce Horjul spremenilo v posrednisko firmo, kjer se bodo vsi slinili okoli vas, samo da se znebijo ponujene robe, potem vam lahko kar takoj povem, da se to pac ne bo zgodilo.
Strasno mi gre na zivce ta prekleta nonsalantnost - tukaj sem, ukvarjajte se z menoj. Ne, tukaj nismo zaradi nas, ampak zaradi zivali in tu nekako ne pije vode miselnost - me, myself and I

Tale odgovor ni samo replika na pisanje Vixen, je odgovor na vsa pametovanja v ostalih temah okoli tega kako bi morala delati Smetka.

 ;) Nisem v nobeni elitni horjulski skupini, ne zivim na lepsem in boljsem planetu, pa vseeno 100% podpiram Smetkino delo. Zakaj? Preprosto zato, ker zaradi njenega nacina dela in odnosa odpadejo skoraj vsi tatovi njenega casa in ostanejo tisti, ki so na kosmatega prijatelja v svojem domu res pripravljeni.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , sreda, 02.04.2008 : 06:36:04
Oba kastrirana.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: tjas , sreda, 02.04.2008 : 07:44:30
Držimo pesti, da oba najdeta nov dom.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: pridna , sreda, 02.04.2008 : 20:53:14
Prisrčna medota in razigrna otroka :) Z nekaj vzgoje bosta prav zlata psa in spremljevalca.

Raj
(http://www.moj-album.com/slike/5819872/f0b6XEIvijTtHWVa.jpg) (http://www.moj-album.com/slike/5819872/tzUZJ8YLX3uhPAlU.jpg)

Rene
(http://www.moj-album.com/slike/5819872/sKjj1sk9pzGV3ZxR.jpg)


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: majas , sreda, 02.04.2008 : 21:07:07
smrčki kot narejeni za lupčkat :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , četrtek, 03.04.2008 : 08:51:45
Raj je v novem domu.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: zalarjeva , četrtek, 03.04.2008 : 09:25:57
Juhu! Super! Srečno Raj!


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: jončica , četrtek, 03.04.2008 : 20:36:38
 :) Srečno Raj in enako srečo za Renejev čimprejšni odhod v dobri dom in to je najbolj pomembno, da Horjulčki dobijo prave lastnike in  tople domove :) in , da se izmenjujejo med spremljevalci Horjula in Horjulčkov dobrohotne besede


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , petek, 04.04.2008 : 15:45:53
Rene je v novem domu.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: skogkatt , petek, 04.04.2008 : 15:58:01
:D Srečno obema :D


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Amaja , petek, 04.04.2008 : 16:06:33
Oooo super, čestitke!  :D


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: zalarjeva , petek, 04.04.2008 : 17:48:38
U, lepo! Kar hitro eden za drugim! Naj gredo še ostali čimprej v dobre domove. Srečno obema!


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: binulja , petek, 04.04.2008 : 18:02:45
Sem res vesela, za velikana Reneja :) Radi ga imejte! ;) :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: šnapi , petek, 04.04.2008 : 19:18:06
Srečno obema  :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: everlast , petek, 04.04.2008 : 19:23:13
Super, uživajta v novem domu :)


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: majas , petek, 04.04.2008 : 19:28:21
kakšno presenečenje - pa ne samo to, da sta v novem domu, ampak to, da je črn pes dobil dom pred ne-črnim :D :D :D
uživajte in se čim več čohajte - je fino!!! (sploh ko psa naučiš, da te tudi on nazaj ::) )

lp, m+s :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Xena , petek, 04.04.2008 : 23:34:35
Super, da sta oba v novih domovih. :)

Katarina


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: žana , nedelja, 06.04.2008 : 14:09:53
Jaz pa sem danes čohljala Raja - velik, lep, umirjen in prijazen. So pa lastniki prosili, če lahko povprašam ob kateri uri je bil hranjen? Sicer pridno je ob katerikoli uri  ;)


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Gargamel , nedelja, 06.04.2008 : 14:10:58
ob kateri uri je bil hranjen?

zjutraj.

Lp, Maja


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , nedelja, 06.04.2008 : 14:45:29
In zvečer, jasno - je še mladič. Torej zjutraj okoli 8 in zvečer okoli 18.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: žana , nedelja, 06.04.2008 : 19:56:16
Hvala, jim bom javila.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: alexx , petek, 11.04.2008 : 10:19:52
Žana, če ti ni odveč - prosim napiši kako gre Raju...
(če ga seveda še kaj vidiš)
Hvala.  :)


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: Smetka , petek, 11.04.2008 : 10:21:51
Rene se je javil ravno danes; in je vse ok.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: alexx , petek, 11.04.2008 : 10:26:07
Super tudi za Reneja! VESELA!  ;)

Smetka, sem se malo bala, da jih bom slišala...  ;)
Pa si ne morem pomagati... vsi "teli ta-veliki" so zame  :-*


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: žana , petek, 11.04.2008 : 14:33:04
Raj je bil včeraj prvič v mali šoli - in bil je zelo priden - kaj pa drugega.


Naslov: Re: Raj in Rene
Poslano od: alexx , petek, 11.04.2008 : 19:26:02
O, že šolarček! Zelo lepo!  :)
Hvala, žana.