mojpes.net

Kajin kotiček => Arhiv Zavetišča Horjul => Sporočilo, začeto od: Gargamel , nedelja, 07.09.2008 : 20:14:35Naslov: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , nedelja, 07.09.2008 : 20:14:35
Najdena na Vrhniki, negativna na macji aids in levkozo, steriliziriana, stara leto dni. Ah...in seveda crna  :) Kljub posvojitveni statistiki odraslih crnih mack, optimisticno drzimo pesti, da bo posvojena. Torej - isce dom.

Zakaj kljub neizmerni guzvi mack v zavetiscu ne bo vrnjena v okolje? Ker logika pravi eno, srce drugo....Bini je namrec ena najbolj prijaznih mac, cloveka naravnost obozuje. Pravzaprav je niti enkrat se nisem slisala mijavkati - ko te zagleda, le prede, se pocasi raztegne in ti spleza v narocje. Je precej mirna, nezahtevna, vazno da ti lahko brenci na rami in nezno daje buc. Res, super mackica  :)

Pogled, namenjen zahtevnemu fotografu  ;D
http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/FARIPq9GtZ9xm2k3.v.jpg

Lepoticka, da ji ni para  :-*
http://maja-kos.moj-album.com/slike/3867423/69EkDnDjFdmhOsge.v.jpg

Lp, Maja


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , nedelja, 07.09.2008 : 20:46:40
Zakaj kljub neizmerni guzvi mack v zavetiscu ne bo vrnjena v okolje? Ker logika pravi eno, srce drugo....

...in seveda zato, ker bi drugace koncala kot cestni zmazek (ce se slucajno komu zgoraj citiriano ne zdi dovolj velik razlog).


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: zalarjeva , nedelja, 07.09.2008 : 21:55:43
Lepotička! Je bila že prej sterilizirana ali ste jo stelizirali vi?


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Desobediencia , nedelja, 07.09.2008 : 22:58:19
Kok ma hudo čupco :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 08.09.2008 : 12:12:47
Lepotička! Je bila že prej sterilizirana ali ste jo stelizirali vi?

ne eno, ne drugo  ;D Jo je steriliziral kar veterinar  ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , četrtek, 11.09.2008 : 14:07:35
Tale mačkica je najbolj prijazno bitje, sploh. Tistemu, ki razmišlja o posvojitvi, ne bo žal. Zelo damska, nežna, pridna pa še kaj bi lahko naštela...ni posesivna, le človek ji pomeni največ kar lahko  :) Res je zlata...

V zavetišču je čez 45 mačk...če razmišljate o posvojitvi, dejte razmišljat zdaj, ker je res, res gužva.

Lp, Maja


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , četrtek, 11.09.2008 : 14:12:46
Ps. na 2. fotki ima na levi taci iztegnjene krempeljcke in sicer zato, ker konstantno "gnete" (ko macke predejo, navadno zraven se stegujejo in krcijo tacke/kremepljcke) in prede. Ko se ukvarjam z njo v macjaku, mi navadno spleza v narocje ali celo za vrat in brenci  :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , sobota, 13.09.2008 : 19:30:49
No, a ni nobenega, ki se je v Bino zaljubil na prvi pogled in bi jo hotel takoj in zdaj imet?

Res ni nobenega, ki bi klical vodjo zavetisca Horjul ob 23h ali ob 5.30 zjutraj, ker brez Bine ne more zivet odkar jo je videl na fotki?

A je vsaj kje kdo, ki se mu zdi Bina "iiiiiiiiiiiiiiiii" macka?

Jst sem cist, absolutno sokirana. No, sarkazem na stran - Bina je cudovita, unikatna, prelepa, najprijaznejsa. In to verjetno vedo vsi - zato pa so morebiti kar linije pregorele, ker vas je toliko naenkrat  klicalo.

Zaradi taksne posvojitvene statistike (crna odrsla macka vs. francoski buldog), gredo macke sterilizirane/kastrirane nazaj ven. In potem imas to sakramesnko nesreco, da imas srce (ma kdo se je sploh spomnil da mormo imet ta zlodej?!) in macke ne das nazaj ven, kjer jo bodo ustrelili, povozili ali zastrupili. Ce je najdena macja mama z mladici, gre ona nazaj ven postimana, mladici ostanejo, dobijo zacasne domove. Uboga mama macka, ki zivi na cesti od malega, zivi z glistami in bolhami, garjami, se uspe izogniti avtomobilskim gumam, ima sreco in je ne doleti kuga, preboli prehlade, ima sreco da se ji ne zakratsa zaradi herpesa nos ali se ji ne izlijejo očki, se nekako privlece do tistega 6, 7 meseca....IN KOTI prvo leglo, jih skrbno spravi gor, se izogne macjemu aidsu, levkozi. In gre streilizirana nazaj ven, igrat se kolo srece z svojim bednim zivljenjem.

Ce, ponavljam ČE, bi se veckrat posvajalo odrasle macke, tiste ta najmanj posebne, potem bi tudi te dobile večkrat mesto z svojimi mladiči v začasnih domovih ali v zavetiščih. Ampak ker temu ni tako, bo Bina potrjevala dejstvo v zavetišču še naslednjih 12 mesecev verjetno.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: helena , sobota, 13.09.2008 : 20:01:47
V oskrbi imam 2 mačji mami z mladiči in eno,katere mladiče smo že oddali.
Upam,da jim bomo domove našli čez zimo,ko "zmanjka "mladičev za posvojitev.

Meni je tale muca popolnoma iiiiiiiiiiiiiiii in seveda tudi aaaaaaaaaaaaaaaa in verjamem,da bo našla dom. :)

 


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: alexx , sobota, 13.09.2008 : 20:08:25
Maja, jaz bi "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" in "ooooooo" in klicala ob 23.59...
pa ne smem ali pa ne morem!  :P
(še enkrat, da bo za "ziher" - Bina JE iiiiiiiiiiiiiiiiiiii muca!)

Če se pa probam malo "zresniti"... res je škoda, da ljudje posvajajo luštkane, cortkane, iiiiiii mladičke, nad katerimi potem "jamrajo" in se pritožujejo kako so "nemogoči" in kako jih sploh ne "obvladajo"...
Če bi "posvojitelji" vedeli, kako lepo je posvojiti (tudi in še posebej) malo "starejšo" muco ali mačka, bi nam bilo vsem precej lepše, kajne?!?
Če bi se pa "ljudje" že končno otresli še tega prekletega vraževerja (jaz kar verjeti ne morem, da je to še vedno prisotno!), bi pa lahko ugotovili, da je črn muc - črna muca lahko KRASEN spremljevalec v življenju!!!
Kajti meni se zdi, da so prav črni mački/mačke ena prav posebna sorta!  :-*
(aja - pa tigrasti... no, ja - pa feliksi tudi... pa... kaj hudiča ima pravzaprav sploh barva pri tem? ? ?

ps: Helena, sva pisali istočasno!


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , sobota, 13.09.2008 : 20:25:39
helena,

sploh nisem ciljala nate ali kateregakoli drugega, ki pomaga kakorkoli ze, po svojih moceh. Jst ne namescam mack in dejansko sem verjetno zadnja, ki imam sploh kaj za opletati okoli tega in povzrocati morebitnim posvojiteljem (tukaj) slabo vest. Sej jst tudi nisem posvojila Čiha (ki je bil v zvaetišču že miljon let), ampak Merlin. Pa doma imam Bindi - mamo mačko, kateri sem se na vse pretege upirala, ko sem 1x doslej namescala. Sem rekla, da vzamem njeni mali dve, nje pa NE. Ker je odrasla in jo bom imela v oskrbi celo leto, ce ne se dalj casa. No, je prisla in ostala. In ko si zamisljam, kaj vse je morala dati boga reva cez, si ne morem oprostit, da je takrat nisem hotela vzet.

Pa da potegnem vzporednico - veliko vas je verjetno taksnih (ki zacasno namescate macke, ali pa Smetka navsezadnje), ki se mora nekajkrat na leto igrati statistika vs. srce. Ker ves, da bo na primernega posvojitelja odrasla macka cakala, cakala in cakala....in ves, da bo ta cas, ko bo ČAKALA, zasedala mesto drugim, bolj posvojlivim. Kako odtehati vrednost odrasle črne mačke nasprti ubogemu leglu 2 mesečnih muckov. In tehtaš med logiko in srcem....in ker ne zmoreš več kot to, ker si le človek in še to prostovoljec (enako velja tudi za zavetišče Horjul po 1 mesecu, oz. vsaj kar se tiče mačk že veliko prej) se odločiš po logiki in statistiki sodeč pravilno in potem se nadaljnih XY let zvečer v postelji sprašuješ, zakaj si se odločil pravilno, če s celim telesom čutiš, da je to NAROBE?

A je to fer do vas, ki skrbite za macjo problematiko? Zakaj se ve sekirate in ste ve tiste, postavljene pred odločitve, ki nekoga vrnejo nazaj na bedno cesto, nekoga pa v topel, varen dom? Zadnje kar hocem je, da se kdo (ciljam na zacasne skrbnike mack) zaradi mojega pisanja pocuti prizaedto ali uzaljeno, ker je vzel maldice, mamo pa postimano vrnil v okolje. Moj point je - zakaj se vam je treba sploh tako odlocati? A ste ve krive/krivi, da gre macka nazaj ven? Ne, nikakor. Statistika pravi, da je tako pravilno. Kaj pa pravi srce?

Torej, ce bi bila statistika malce drugacna, bi se tudi tisti, ki imajo v oskrbi macke, lahko odlocali drugace. Zal se zdaj ne morejo, oz. ce ze se....se pozna na drugi macki. Tisti, ki ostane zunaj zaradi tega, ker je prva v oskrbi dolgooooo časa.

Nimam nič proti IIIIII mladičem in IIIIII odraslim mačkam. Jih imam rada, kot vse druge, ne glede na barvo, dolžino dlake. Vsakega posebej imaš rad z vsem srcem. In ima jih tudi Smetka pa vsi tisti, ki začasno nameščate. Ironija je ravno tem, da kako potem lahko tehtaš in odločaš? Če imaš vse enako rad in veš, da si lepši lajf zasluži tako odrasla črna mačka kakor ubogi, shiran mladič brez očesa. Kako tehtaš ljubezen? Ker moraš jo - če jo ne bi, bi vsak imel doma 200 mačk. Bedarija, da večje ni.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: helena , sobota, 13.09.2008 : 21:25:04
Gargamel,vem,da nisi ciljala name in vem,kaj bi rada povedala in ti povem,da se meni velikokrat trga srce,ko se odločam o takšnih rečeh.(hvala bogu,so odrasle prostoživeče muce v Celju vsaj 90%res divje in takih odločitev ni ne vem koliko).

Hudo je pa vseeno,velikokrat. :'(
Sama sem včeraj morala nazaj v okloje spustiti 2 zdaj že velika mladiča,ki sem jih poskušala 3 mesece socializirati,pa ni šlo.Žal.
In ne mine ura,da ne bi mislila na njiju.Sta pa v varnem okolju(kolikor to pač lahko je)in vsaj dan bosta hranjena.Vsaj to.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , ponedeljek, 15.09.2008 : 18:32:53
V zavetišču je čez 45 mačk...če razmišljate o posvojitvi, dejte razmišljat zdaj, ker je res, res gužva

Jaz razmišljam o posvojitvi muce. Edino oviro vidim v tem, da imamo doma psičko, ki se sicer razume z mucami. Torej - iščem mačjo kandidatko ali kandidata, ki bi bil pripravljen deliti hišo in dvorišče s psičko. Ni važen izgled, leta, posebne potrebe...

Kak nasvet???

Hvala :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 15.09.2008 : 18:38:09
pripravljen deliti hišo in dvorišče s psičko.

Bina se oddaja za izključno notranjo.

Lp, Maja


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: the_girl , ponedeljek, 15.09.2008 : 18:41:45
No... kot je že Gargamel povedala... prvi pogoj je, da bi muca bivala le v stanovnaju/hiši, torej bi se s psom lahko družila le v stanovanju ;) Verjemi, da je mucam lepše notri kot zunaj...

Drugače je pa Smetka enkrat rekla, da se njihovi mački (torej ti iz zavetišča Horjul) kmalu navadijo na pasjo družbo (ker pač bivajo skupaj). Večina jih je torej navajena na pasjo družbo.

Poglej torej še malo po tej strani in če bi mucu omogočila bivanje le notri (brez nenadzorovanih izhodov ven - kar pomeni, da gre ven edino le na povodcu) pokliči Smetko/Polono v času uradnih ur in ti bo ona priporočala muca zate, če boš seveda primerna posvojiteljica. Več o uradnih urah, tel.št. itd pa najdeš na spletni strani zavetišča Horjul ;)

Srečno!


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , ponedeljek, 15.09.2008 : 19:16:53
Hvala!

Bom poklicala Polono...Sploh ni problema, če bi bila muca tudi samo noter, saj je tudi naša kužika večinoma noter - na kavču, v postelji in vsepovsod.  :)

Res pa je, da muce še nismo imeli, zato bi bila toliko bolj dobrodošla pri nas ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , četrtek, 18.09.2008 : 12:03:25
No, danes sem klicala Polono in če bo vse po sreči, greva v soboto popoldan po mačjega posvojenca ali posvojenko :) :) :)

Nimam preferenc, vzeli bomo muca, ki se nama bo zdel najbolj primeren za nas ;) in za našo razvajeno labradorko Galo...Ravno zadnjič, ko se je že spet prikradla v najino posteljo sva se spraševala, kje bo pa muc spal, glede na to, da mu je Gala odličen vzor :) :) :) No ja, se bomo že nekako stisnili... ;)

Danes grem že v nabavo stvari - box za prevoz in še kaj, če mi pade v oči...Komaj čakam...Zaradi službe in oddaljenosti (Prekmurje) žal pred soboto ne gre, bomo pa vsaj imeli čas, da se fajn pripravimo na novega družinskega člana.

Javim, kako se bo zadevica iztekla :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: alexx , četrtek, 18.09.2008 : 12:36:54
Fivera, vso srečo vam želim!  :)
In sploh ne dvomim v to, da boste s Polono našli pravega/pravo za vas!


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: cookie , četrtek, 18.09.2008 : 14:02:31
Fiver, veš kaj je še boljše kot en maček? DVA!!! :) :)

Pomisli tudi na to....


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , četrtek, 18.09.2008 : 15:39:02
Fiver, veš kaj je še boljše kot en maček? DVA!!! Smiley Smiley

Pomisli tudi na to....


Vem ja :) :) Vseeno bomo najprej probali z enim veseljem ;)

Hvala za nasvet!!!


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: the_girl , četrtek, 18.09.2008 : 16:16:39
Če se bo oglasila vis in nox ti bo dala mnogo razlogov zakaj dva.  :) Dela ni več, kvečjemu manj. Pa tudi skrbi. Ko boš zdoma, se bo muc imel s kom za igrati in ne bo nič poškodoval.... Naprimer :)

Odločitev je vsekakor tvoja, tole so le nasveti, ki jih dajemo v želji, da bi šlo čimveč muc v dobre nove domove. Super pa bo že, če bo v dobrem domu vsaj en muc. ;) Verjamem, da se boste dobro odločili in izbrali pravega muca za vas ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , četrtek, 18.09.2008 : 17:33:29
Meni je to razumljivo...Tudi ko ima Gala pasjo družbo (če pri nas pazimo psička) imam sama pol manj dela, ker me ne gnjavi, da bi se igrala oz. cartala ...Enako je z mucki..

Zaenkrat enega, že za tega sem se odločila premišljeno, se pozanimala pri kolegih, ki imajo muce,  in si tudi že zagotovila začasno varstvo zanj ali zanjo za dneve, ko sem več časa z doma. (Za Galo ga tudi imam in funkcionira, nočem, da je živalca ves dan sama...)

Nikoli pa ne reci nikoli... ;)

Hvala :) :) :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: ironcat , četrtek, 18.09.2008 : 22:01:58
Moja labradorka, ki je ostala ob selitvi pri mojih starših (moja mama ni hotela niti slišati o tem, da bi šla z nami), še vedno hodi k nam na počitnice in kadar so moji starši dalj časa odsotni in kljub temu, da z vrta spodi vse sosedove mačke, je bila isto sekundo ko smo ji predstavili našo mačico takoj zaljubljena. Sigurno si se prav odločila, te pa lahko potolažim, da sedaj bo res gužva v postelji ;D


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Alba , petek, 19.09.2008 : 10:24:48
Fivera superca, Polona bo sigurno svetovala katerega vzeti :). Lepo je imeti muc doma, naša je 18 let spala po vsej pojstlah  ;D :D.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fivera , petek, 19.09.2008 : 10:59:05
  :) ;) :)

Hvala vsem za fajn nasvete...Res komaj čakam to štirinožno bitjece...Pri nas ima že skoraj vse (transporter, pesek, igračko, ovratnico - nimam pojma, če jo bo rabila ampak mi je bila všeč...), danes še mačji WC kupim, ker sem se zopet prej pozanimala pri ekspertih, kaj je boljše...

Pa še kake igračkice nabavim, kar pomeni, da tudi naša Gala dobi vedno kaj novega, ker se razlik pač ne sme delati...Ni vzgojno ;)

Pa seveda nič ne bo škodilo, če malček mačje hrane (RC, Hills ali kaj podobnega) kupim, za prvo silo, drugače se s Polono že pomenive kako in kaj...

In to je to...Seveda se še oglasim, kako bomo kaj sobivali v naši bodoči štiričlanski družinici ;)Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Alba , petek, 19.09.2008 : 11:25:13
No superca. Naša je imela ovratnico celo življenje in si je brez sploh nisem predstavljala. Komaj čakam, da vidim katera maca bo šla domov in kako bo prvo srečanje s psičko.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: PikaPoka , petek, 19.09.2008 : 11:47:25
Še več takih posvojiteljev bi si želela


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vis in nox , petek, 19.09.2008 : 12:45:10
Čestitam Fivera, ti si posvojiteljica, kot si jo želimo! ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Smetka , nedelja, 21.09.2008 : 11:13:29
http://www.moj-album.com/slike/1601452/THVUXZaZAv9wg54k.jpg


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 13.10.2008 : 16:08:26
Še vedno najbolj zlata mačka v mačjaku...nezahtevna, mirna, crkljiva.

Bina išče dom.

LP, Maja


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Gargamel , torek, 21.10.2008 : 21:07:54
Bina je muca meseca - KLIK (http://www.zavetisce-horjul.net/mucam.php?subaction=showfull&id=1224353189&archive=&start_from=&ucat=64&).


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: binulja , sreda, 22.10.2008 : 08:01:45
http://www.moj-album.com/slike/1601452/LQ5bPMwUU_82qBba.jpg


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , sobota, 06.12.2008 : 20:32:44
Ok... Halo! :D Še dobro, da je ni nihče vzel, ker...
...

 

...


ker jo bom jaz! ;D Ful je luškana. In če je res tako pridna, potem sploh ne bo problema! :) Nujno namreč iščem še eno muco za družbo moji. Težko mi jo je puščati samo, ker joče :( Kadar je pa v družbi je pa izjemno vesela. Zato sem se po dolgem premisleku in par pogovorih odločila, da vzamem še eno. ;D


Saj še vedno išče dom, kajne?


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: everlast , sobota, 06.12.2008 : 21:53:58
Še vedno išče dom.
Za vse ostale informacije pa pokliči Polono v času urdnih ur, ki so od pon-pet od 8.30 - 12.30,
na tel. 051/30 -44-35, in da bosta videli, če si primerna posvojiteljica. :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fižolova župca , sobota, 06.12.2008 : 21:59:19
Super odločitev  :D
Vse muce, ki niso v arhivu načeloma iščejo dom. Glede tega, če sta pravi za skupaj, se preden pade končna odločitev, pogovoriš z vodjo zavetišča Polono (tel. 051 30 44 35). Pa do ponedeljka dopoldne počakat, ko so uradne ure. Ti bo pa postavila kar nekaj vprašanj, ker res živi za svoje zavetišče in želi, da gredo njene živali le na boljše.
Veliko sreče - tebi in Bini!  :)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: fižolova župca , sobota, 06.12.2008 : 21:59:55
everlast, sva hkrati pisali...


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , nedelja, 07.12.2008 : 01:06:08
Hvala za info :) Bom poklicala v uradnih urah. :) Komaj čakam. Upam, da bo vse ok.
Svojo prvo muco sem tudi vzela v zavetišču. Zdaj je stara 7 mesecev in sterilizirana. Kako zanimivo je gledati, kako se žival spremeni, ko jo vzameš domov... Prej je bila suha, imela umazan smrček & ušesa, žalostna... (Saj to ne pomeni, da niso lepo skrbeli zanjo, ampak veliko lepše je, ko se nekdo posveča samo tebi, ne? ;)) Zdaj pa ima najlepši kožuh, čista je in ima nasmeh na smrčku. ;D

Super je, da ful preverijo, kam gredo živali. :) Tako je edino pravilno.

Joj, res upam, da jo dobim, in da se bosta z Malino lepo razumeli.

Moja mala zver:

http://farm4.static.flickr.com/3142/2757734261_44c82e6cdc.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3256/2757592681_9ec6dabc30.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3205/2758569516_3914c93863.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3157/2764122560_249d49a157.jpg?v=0


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Cats , nedelja, 07.12.2008 : 01:07:44
Aiiiii lepotica  :D  :D no, držim pesti da bosta vedve z Bino dobitna kombinacija  ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , nedelja, 07.12.2008 : 01:20:33
Je, ane? Pa sem, preden sem jo vzela, rekla, da nikoli ne vzamem trobarvne mačke...
Kako lepo se je izšlo. Zdaj mi je najlepša mačka na svetu in je ne bi zamenjala za nič na svetu, čeprav zna biti ZELO ZELO glasna... Ampak samo takrat, ko ji je dolgčas in kadar je sama. Torej je rešitev družba. ;D Mislim, kdo še ima muco, ki te počaka pri vratih, ko ve, da prihajaš domov ter ti skoči v naročje, te začne lizati po obrazu in ti sili z glavo v brado in lica, ker hoče lupčka? I'm one lucky girl. ;D

Ful se veselim, da Bina ni mladič, ker je male zelo težko vzgajati in ker sem si, po pravici povedano, vedno želela odraslo žival. Tudi zato, ker jih je težko oddati...


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Soul , ponedeljek, 08.12.2008 : 09:06:59
No, Vidra, smo že govorili s Polono?  ;)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , ponedeljek, 08.12.2008 : 12:59:10
Ne še, ker sem ugotovila, da ima Malina bolhe... In bom najprej to rešila, danes dam zdravilo, jutri pa peljem še na en pregled. :/
Pa še tako frko sem imela danes, da mi enostavno ni zneslo. Nujno moram poklicat jutri! (Da mi je ne kdo spelje!)


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 08.12.2008 : 13:08:41
Imate Malino zunaj?


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , ponedeljek, 08.12.2008 : 18:32:27
Ne, nikoli. Prenevarno je.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: vidra , ponedeljek, 08.12.2008 : 18:35:51
Pozabila sem napisati, da je bolhe dobila od prijateljičinega mačka. Za par dni je bila pri prijateljici, ker sem ravno pleskala dnevno sobo, v kateri Malina preživi največ časa in nisem hotela, da vdihuje hlape. Pri prijateljici imajo mačka, ki redno hodi ven, tako da jih je najbrž dobila od njega.


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Patapižu , ponedeljek, 08.12.2008 : 19:35:43
 ;D ;D

Vidra, idi spat!


Naslov: Re: Maca Bina/Vrhnika
Poslano od: Smetka , sreda, 10.12.2008 : 11:52:30
Bina gre kmalu delat družbo Malini  ;).