mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: asisi , ponedeljek, 15.02.2010 : 19:49:57



Naslov: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , ponedeljek, 15.02.2010 : 19:49:57
Pozdravljeni!
Se še spomnite "simpatičnega kužka" z zlomljeno tačko in strašnim rumenim mavcem? Verjetno ne, ker je od takrat minilo že skoraj leto in pol. No, v tem času se je v nakaterih pogledih precej spremenil (nabral si je kilograme), v nakaterih pa čisto nič (požrešnost). Od takrat, ko se je vrnil od doktor Matka, ki mu je odstranil kovinsko ploščico iz tačke, in je moral prisilno počivati, nam hujšanje nikakor ne uspe. Velik dosežek je že to, da včasih ne sune več kakcev s ceste. Drugače pa je to ena velika inteligentna in občutljiva pokora. Čeprav ga imamo zelo radi, nas zna s svojim vlečenjem tudi spraviti v obup, da včasih vsi frustrirani zahrepenimo po kakšnem modrem nasvetu in tolažbi.
Glede slikic čakamo na kakšno dobro računalniško vilo ... :-\


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Gargamel , torek, 16.02.2010 : 11:34:24
posljite na maja.kos.emailatgmail.com


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , torek, 16.02.2010 : 11:45:44
Čeprav ga imamo zelo radi, nas zna s svojim vlečenjem tudi spraviti v obup, da včasih vsi frustrirani zahrepenimo po kakšnem modrem nasvetu in tolažbi.

Pa ste se že obrnili na koga s tem hrepenenjem?

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , torek, 16.02.2010 : 18:48:59
Katarina, ali je mogoče na pasjem šolanju odvaditi psa, da vleče? Psa, ki si tudi po destih urah hoje po gozdu želi dirjati?


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , torek, 16.02.2010 : 19:21:17
Vsaj nekaj metod je za poskusiti, ja. :)

Katarina



Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: alexx , sreda, 17.02.2010 : 08:39:31
Seveda se da... z voljo, časom in pa vztrajnostjo!   :)
(no, vsaj toliko umiriti, da so sprehodi prijetni)

Lp od naše (bivše) vlečne službe na 4 nogah.  ;)

ps: lahko vam še prišepnem, da naš pesjanar v "naši" šoli zelo uživa! Celo tako zelo, da "pade" na izpitu, samo da lahko še vedno hodi ("ponavlja"!)  ^-


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: moonbeam , sreda, 17.02.2010 : 09:21:36
Metode so. Tudi nas horjulc je vlecni :P  Vlecne sluzbe se nismo cisto izkoreninili, smo pa zmanjsali to pocetje za 75%. Le pogumno po nasvet, ker bodo potem sprehodi veliko bolj prijetnejsi.   ;)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Skyko , sreda, 17.02.2010 : 10:30:05
pri nekaterih zelo vztrajnih 'vlečnih' psih naredi tudi Halti čudeže! moji posvojeni bulterierki, ki je bila pol ure čisto iz sebe od evforije vsakič, ko je šla na sprehod, je zelo pomagal.

seveda sem pa prepričana, da imajo v pasji šoli še več dobrih načinov, predvsem pa lahko pomagajo pri izbiri pravega načina za posameznega psa in njegovega človeka.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , sreda, 17.02.2010 : 19:54:20
Fotke!

Najprej "mačja tovarišija":

(http://s9.mojalbum.com/azilasi-nov-foto_76039_17371919_17651212.jpg)

Potem pa Tesko lepotec:

(http://s9.mojalbum.com/azilasi-nov-foto_76039_17371919_17651214.jpg)

(http://s9.mojalbum.com/azilasi-nov-foto_76039_17371919_17651213.jpg)

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , sreda, 17.02.2010 : 21:27:51
Hvala, Katarina!
Seveda si človek kdaj pa kdaj zaželi neproblematičnega poslušnega kužka, ampak na tega pesjana smo zelo ponosni.
Priznamo, kar veliko nas je. Za začetek predstavljamo dva črnuha v peharju: Pompeo in Hakuja. Oba sta iz zavetišča. Pompeo je imela častitljiv horjulski staž in je gor gotovo doktorirala. Da je prekaljena Horjulka, ki se zna postaviti zase, je pokazala tako, da je na začetku delila klofute vsem po vrsti, če kaj ni bilo po njenem. Dobili smo jo kot modreca, misleca in ljudomrzneža, pri nas pa je pokazala čisto drugačno naravo. Hakuja pa smo dobili kot zelo nežnega in mirnega mačjehišnika (bil je edini samček med belimi sadnimi sestricami iz kontejnerja), potem pa smo popadali dol, ko se je prvič oglasil. Morali bi ga slišati, kako po kraljevsko ukazuje, naj mu odpiramo vrata ali kaj postrežemo.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , četrtek, 18.02.2010 : 20:21:06
Skyko, tudi na halti smo pomislili, ampak samo kot na čisto zadnjo možnost, mogoče nekoč, če bomo tudi po nekaj letih še vedno obupovali in bi se res pokazalo, da je tale "mučilna naprava" zadnje upanje. Drugače je pa že načelno ne maramo. Smo rekli, da bi prej dali kakšno možnost še pasji šoli. Hvala za spodbudo, Alexx in Xena.
Saj ne vleče vedno. Včasih mislimo, da smo napredovali, in celo rečemo, da peljemo na sprehod povodec. Ampak potem imamo pa spet vlečno službo.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , četrtek, 18.02.2010 : 22:52:23
Halti ni mučilna naprava. Kužka sploh ne moti in se hitro navadi. Prav super je. Uporabljamo tudi pri kužki, ki ne vleče, že iz navade. LP!


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: moonbeam , četrtek, 18.02.2010 : 23:46:48
Jaz tudi uporabljam mucilno napravo za Flipa (:P zaenkrat me se nihce ni prijavil), ampak vse manj, ker napredujeva z ucenjem. Halti je odlicen pripomocek, sploh pri psih, ki so mocni in jih drazljaji iz okolice toliko vznemirijo, da ga tezko pomiris, ko se z vsemi 30 kg zaganja in skace v vse smeri, tudi gor :P. Zdaj ga uporabljam le v vecjih guzvah in za hribe. Ce ne bi imela haltija, v hribe s Flipom sploh ne bi upala. Tako pa lahko gre zraven kamorkoli in kadarkoli, ker ga imam rada vedno poleg. Nekako se ne morem zadovoljiti s  setanjem samo po njivah ali pa s tem, da bi cepel doma. Res pa je, da ce bi slo brez haltija, mu ga nikoli ne bi nataknila na nos. Ce gre pri vas samo za vlecenje, bo mogoce pomagala sola in napotki in uporaba mucilne naprave ne bo potrebna.  ;)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , petek, 19.02.2010 : 09:05:06
Drugače je pa že načelno ne maramo. Smo rekli, da bi prej dali kakšno možnost še pasji šoli.

V pasji šoli se bomo najprej naučili, da to ni nujno mučilna naprava. ['*

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , sobota, 20.02.2010 : 12:44:06
Hm. Pa zna kdo razložiti, zakaj psi sploh vlečejo? Ker so bili prej privezani na verigo? Ampak o enih nekdanjih ketnarjih vseeno beremo, da so zdaj na sprehodih skoraj idealni spremljevalci. A je za eks verigarje povodec samo premična veriga ali kaj? :(


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: fižolova župca , sobota, 20.02.2010 : 20:18:37
Vlečejo, ker bi radi čim hitreje prišli do nečesa, kar jih zanima. Ali pa, ker so se naučili (smo jim mi ali prejšnji lastnik to sporočali), da se tako hitreje kam gre in si to trenutno želijo. Eni vlečejo tudi zato, ker so bili do pred kratkim na verigi in ne razumejo pojma štrika. Ali pa ker so manično dobrovoljni norčki, ki jih svet tolko razveseljuje, da utesnjenega vratu bučmani sploh ne čutijo.

Mi tudi nekoliko vlečemo... Sploh do lulanja in kakanja se ponavadi mudi. Ustavljanje ne pomaga (to prakticiram, kadar imamo zraven še voziček in druge tehnike odpadejo), odločen cuk še manj, še najbolj pomaga nenadno menjanje smeri, ampak je res težko bit dosleden, ker se počutiš kot en tepček pri tem, da ne rečem, v katero bolnico te pošiljajo mimoidoči ::).

Pomaga tudi usmerjanje nase, vaja 'poglej me' in 'blizu' (stric google vrže ven nekaj na to temo) ali druge vaje, ki iz brezveznega šnofanja naokrog sprehod spremenijo v raznoliko doživetje (trikrat mu vržeš žogico in ga nagradiš, ker ti jo je prinesel, potem se mu ene parkrat skriješ, pa kaj mu pokažeš, ga daš na poleg... skratka, polno zaposlen skoz). Mi smo se tako čisto zmenili, kaj pomeni sledni, da si sicer bolj na frej, ampak vlečenje pa odpade in je treba vseeno skoz fokus na lastniku ohranjat. Na kratki špagi je to teže, čudežna rešitev se še išče, ccc... ;)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , četrtek, 25.02.2010 : 21:38:19
Hvala za izčrpne nasvete, župca! Pomaga že to, da se ne počutiš samega s tem problemom. Živimo v zelo prometnem naselju in še brez pločnikov. V tem kaosu je treba biti res ves čas na preži. Tako je treba biti nenehno pripravljen na avte, tovornjake, cisterne (Tes jih ne prenaša in jih napada), motoriste, rolkarje in kolesarje (tudi vseh teh ne prenaša), pešče, pse z lastniki (nekaterih ne prenaša) in brez lastnikov (doživeli smo že napade pasjega teleta brez spremstva, da bevskajočih agresivnih spuščenih psičkov sploh ne omenjamo). Skratka, najprej se mora človek prebiti iz te norišnice, da pride do gozda. In tu šele postane za Tesa zanimivo in pravo vlečenje se lahko začne. Kam bi se mu lahko skrili, če mora biti na kratkem povodcu? Če zgrmiš po tleh, ne prihiti s sodčkom ruma, saj so druge stvari veliko zanimivejše. Nagrajevanje? Oh, že tako se kregamo okoli tega, kdo mu da preveč za jesti.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , petek, 26.02.2010 : 07:18:14
Asisi, če sta s Tesom zainteresiranan za pasjo šolo, ki se začne naslednjo soboto, prosim za mail, kamor lahko pošljem vabilo in ostale informacija. Žal sem tisti mail, v katerem so bile slikice, že zbrisala. Hvala.

Katarina



Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , nedelja, 07.03.2010 : 20:28:32
Let's give Xena a chance!

Tes ima silno potrebo po gibanju. Na primer, peš je šel iz Zgornjih Gorij na Bled, okrog jezera, eno uro in pol je iskal Trubarjevo ulico na Bledu, šel peš do Lesc, no in šele tam se nam je butnil na pločnik. V idealnem svetu bi ves čas hodili okrog.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , nedelja, 14.03.2010 : 19:10:59
Prvi šolski dan je za nami. Tes je bil vesel sošolcev in sošolk. Ponavlja prvo vajo (skledico). ::)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , torek, 16.03.2010 : 21:51:50
Tole je pa naša Azur. Fascinira jo voda. Zelo dobro se razume s Tesom, poskuša pa užugati našega tigra Puškina, zdaj ko je odrasla.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , sreda, 17.03.2010 : 10:09:49
 :-* :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , nedelja, 21.03.2010 : 17:15:57
Tes je vzoren učenec (za enkrat). No ja, pri vaji "pozornost" namesto v oči vso pozornost takoj usmeri v roko, ki naj bi mu dala priboljšek. Mogoče bi si morali priboljšek namontirati na čelo.  >:D
Ali ste vedeli, da je naš Tes literarni junak? Ima čisto svojo slikanico.

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: miskica , nedelja, 21.03.2010 : 17:22:08
Oooo carsko, vaša tamala pa obvlada!


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , nedelja, 21.03.2010 : 19:24:28
 :) A se knjigico dobi v knjižnicah? Naslov?
Super ideja in izvedba.  :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , ponedeljek, 22.03.2010 : 07:04:51
Trixi, knjigo se dobi tudi v knjižnicah. Naslov je "Kako smo dobili Tesa". Nekaj izvodov damo z veseljem komu v prodajo, če izkupiček nameni Zavetišču Horjul ali Mačji hiši.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , ponedeljek, 22.03.2010 : 07:14:08
Tes je vzoren učenec (za enkrat). No ja, pri vaji "pozornost" namesto v oči vso pozornost takoj usmeri v roko, ki naj bi mu dala priboljšek. Mogoče bi si morali priboljšek namontirati na čelo.  >:D
 

Tesko je priden učenjak. Bistvo pri pozornosti je, da ohranite roke PRAZNE, dokler ne pogleda v oči. Samo tu je treba paziti.

Knjižico imam tudi sama, super čtivo.

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , ponedeljek, 29.03.2010 : 19:20:13
Pravzaprav je kar preveč priden. Ko naj bi to soboto na šolski uri pokazal, kako vleče, je vzorno hodil ob nogi!
Drugače je pa postal aktivist. Udeležil se je namreč Repkovega teka. Čeprav se je na progi odvezala vezalka in jo je bilo treba zavezati, je na cilj pridirjal takoj za prvim. Tako rekoč prvi! ;) Torej bo kaj na dirjalnem značaju. In ker na cilju nekaj minut ni bilo videti drugih tekmovalec in je postalo dolgčas, jo je mahnil še drugi krog. Pa da ne bi kdo mislil, da je Tes utrujen. Danes je poleg običajnih sprehodov osvojil Debeli hrib.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Cats , ponedeljek, 29.03.2010 : 21:15:45
asisi, če želiš, daj kakšno knjigico na licitacije. ;)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , nedelja, 11.04.2010 : 17:47:44
Cats, knjigica je že v vrsti za licitacijo.

Težko bi povedali, kakšne skrbi smo si že delali: da nam Tes ne bi pogoltnil na cesti česa nevarnega, da ne bi bilo kaj narobe s tačko, ki je bila zlomljena, da se ne bi preveč zredil, da ne bi planil v tovornjake, da nam ne bi sredi gozda pobegnil s povodcem vred za kakšno srno, no, zdaj ko hodimo v šolo, smo si pa pridelali še nov strah: pred zasukom želodca, ki naj bi še posebej grozil psom z dolgim trupom in velikim prsnim košem. Jao, jao, jao.

Neverjetno, ampak danes je zmogel mimo konja z jezdecem, ne da bi pisnil. Poleg drugih psov smo na pohodu srečali tudi eno spuščeno pasje tele, no, pravzaprav bolj pasjo kravo, in Tes je tudi to srečanje speljal vzorno. :)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , nedelja, 11.04.2010 : 19:06:51
Neverjetno, ampak danes je zmogel mimo konja z jezdecem, ne da bi pisnil. Poleg drugih psov smo na pohodu srečali tudi eno spuščeno pasje tele, no, pravzaprav bolj pasjo kravo, in Tes je tudi to srečanje speljal vzorno. :)

Glede zasuka - saj veš, preventiva že veliko pripomore!

Glede srečanj in mimohodov pa  :-*

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , četrtek, 22.04.2010 : 20:12:57
Zadnjič smo v pasji šoli dobili domačo nalogo (psa spraviti v osnovni položaj) in se pripravili na frustracije. Toda Tes je neverjetno učljiv in inteligenten pes in zna zdaj vajo izvesti z vsemi v družini. :P Se že veselimo sobote!


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , četrtek, 22.04.2010 : 21:51:20
Zadnjič smo v pasji šoli dobili domačo nalogo (psa spraviti v osnovni položaj) in se pripravili na frustracije.

He he, mislim, da so bili ostali tečajniki tudi takih pričakovanj - vsaj glede na njihove in zaskrbljene obraze med mojo razlago, hi hi.

Tes, učenjak! O0

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Gargamel , petek, 23.04.2010 : 11:22:09
Trixi, knjigo se dobi tudi v knjižnicah. Naslov je "Kako smo dobili Tesa". Nekaj izvodov damo z veseljem komu v prodajo, če izkupiček nameni Zavetišču Horjul ali Mačji hiši.

bi se dalo zmenit, da v DZZZ Lj dobimo nekaj izvodov (imamo velikokrat skupno stojnico ZH+DZZZ LJ)?
Moj tlf 040 31 00 52. Hvala :)

Maja


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Gargamel , petek, 23.04.2010 : 11:50:32
Težko bi povedali, kakšne skrbi smo si že delali: da nam Tes ne bi pogoltnil na cesti česa nevarnega, da ne bi bilo kaj narobe s tačko, ki je bila zlomljena, da se ne bi preveč zredil, da ne bi planil v tovornjake, da nam ne bi sredi gozda pobegnil s povodcem vred za kakšno srno, no, zdaj ko hodimo v šolo, smo si pa pridelali še nov strah: pred zasukom želodca, ki naj bi še posebej grozil psom z dolgim trupom in velikim prsnim košem. Jao, jao, jao.

a smo slucajno v familiji?   ;D ;) taksni strahovi (meni) niso nic cudnega ['*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , petek, 23.04.2010 : 11:54:47
bi se dalo zmenit, da v DZZZ Lj dobimo nekaj izvodov (imamo velikokrat skupno stojnico ZH+DZZZ LJ)?
Moj tlf 040 31 00 52. Hvala :)
Maja

Imam jih še jaz nekaj z Repkovega teka. Saj gre itak za isti namen....

katrina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Gargamel , petek, 23.04.2010 : 11:56:56
Imam jih še jaz nekaj z Repkovega teka. Saj gre itak za isti namen....

katrina

hvala mama Repek :-*
ce bos jutri kaj okoli hodila, mi lahko gor pustis (bom do cca 16h), drugace se pa slisiva ok


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , petek, 23.04.2010 : 12:01:59
Jutri imam pasjo, tako da ne bo šlo, se slišiva.

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Gargamel , petek, 23.04.2010 : 12:06:08
Jutri imam pasjo, tako da ne bo šlo, se slišiva.

Katarina

le kako lahko pozabim :P lahko das potem tudi friggi.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: frigga , petek, 23.04.2010 : 12:08:25
Sem ravno hotela predlagat. :P


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , petek, 23.04.2010 : 12:48:02
le kako lahko pozabim :P

To tudi meni ni jasno - azilaši so pri meni nekaj, na kar mislim noč in dan! 8) :)

K


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , sreda, 28.04.2010 : 11:20:57
Tole je pa naša Odin. Imeli smo že dva črnuha in eno oranžnico pa smo potrebovali en lep barvni prehod. Odin je prijetno, prijazno bitje z velikimi zelenimi očmi, ki se ves čas čudijo. Če je Haku pomenil vdor kaosa v našo družino (na začetku se je tresel kot šiba na vodi, bil je pravi mejni primer), je Odin poskrbela, da je spet zavladala harmonija. No ja, že prvi dan je tako strokovno skočila na telefon, da mu ni bilo pomoči in smo morali po novega.  8)

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , sreda, 28.04.2010 : 14:23:53
 :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: oaza88 , sreda, 28.04.2010 : 21:44:42
o madonca, lepa lepa Odin! :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , ponedeljek, 10.05.2010 : 20:34:17
Puškin. Naš tiger. Z nami je že kar nekaj let, še iz časa, ko ni bilo zavetišč. Ne vemo, na koliko ljudi se je že obrnil, preden je hudo ranjen priskakljal do nas. Še sreča, da smo se tisto popoldne sprehodili tam mimo. Če bi ga zgrešili, bi ga nekdo z bližnje kmetije usmrtil (se je že pripravljal), češ tako poškodovanega ne bo nihče vzel. Neverjetno, da je kljub grozni izkušnji in bolečinam hotel do ljudi, v naročje! Inteligenten, z neskončno lepimi očmi, zvest. Na Tesa se je hitro navadil in sprejel je vse nove muce.

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , ponedeljek, 10.05.2010 : 21:02:45
 :-* :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , torek, 01.06.2010 : 17:43:05
Tes je bil že zelo hud na kakšne pse, ki so mu grenili sprehode. Kar z dvorišč so pridivjali brez povodca in se agresivni zapodili vanj. Dvakrat smo poklicali policijo, ker zakaj bi se vsakič znova tresli pred hudimi sosedi. Pa so prišli policisti in en lastnik je moral plačati kazen, drugi pa je dobil opomin. Uf, sta bila besna. Ampak bog pomagaj, saj vse ostane v soseski. Vesela novica pa je, da odkar Tes obiskuje pasjo šolo, spet zaupa tujim psom.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: binulja , torek, 01.06.2010 : 18:24:21
Pa so prišli policisti in en lastnik je moral plačati kazen, drugi pa je dobil opomin.

Pa vi to ziher živite v Sloveniji? Skoraj ne morem verjet, da se je to zgodilo.  ::) Kako prijetno presenečenje :)


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Pepsi , torek, 01.06.2010 : 18:28:50
Končno sem prevzela in prebrala Tesovo knjigico. Bravo, Tes in njegovi! <:] :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , torek, 01.06.2010 : 20:06:28
"Pa vi to ziher živite v Sloveniji?" Seveda, sosedovega psa na verigi lahko vidimo kar skozi kuhinjsko okno.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Xena , nedelja, 13.06.2010 : 13:14:56
Še ena šolska: :)

(http://s9.mojalbum.com/azilasi-nov-foto_76039_17371919_17920420.jpg)

Katarina


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: asisi , nedelja, 13.06.2010 : 15:52:05
A ni naš Tes lep? Hvala, hvala, Katarina, za fotografijo in za dober pouk! Veliko smo se naučili. Ampak Tes je tako nadobuden učenec, da naredi, kadar hoče priboljšek, kar vse vaje hkrati, da bi bolj zaleglo. Čeprav najbrž ni tako mišljeno.


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: SunnyDay , nedelja, 13.06.2010 : 15:57:23
A ni naš Tes lep?
FUL, pa se kako simpaticen! :-*


Naslov: Re: Tes in mačja tovarišija
Poslano od: Trixi , ponedeljek, 14.06.2010 : 12:53:50
 :) Na tej sliki kar "žari" od zadovoljstva.  :-*