mojpes.net

aktualno => vroče teme => Sporočilo, začeto od: Cats , sobota, 29.05.2010 : 13:43:50Naslov: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Cats , sobota, 29.05.2010 : 13:43:50
Že dolgo me ni tako pogrel nek članek v časopisu:

"Vodja popularne glasbene skupine Čuki in televizijski producent Jože Potrebuješ je zbil srno in sesul svoj mercedes. Ko je pred nedavnim snemanjem oddaje Na zdravje,  katere avtor, scenarist in soproducent je, iz ljubljanskih Križank dirkal v Žiri, kjer je imel dogovorjen koncert, mu je na cesto nenadoma skočila čreda srn.
"Nekaj kilometrov pred Žirmi je na cesto skočilo pet srn. Cela čreda je v galopu pridirjala čez cesto. In je počilo!" je za tabloidno revijo Lea povedal Potrebuješ, ki prisega, da je velik ljubitelj živali. Kljub temu, da je menda hudo zaviral, je eno od srn povozil. Čeprav je videl, da je žival še živa in je razbil avto, se je odpeljal dalje, saj, kot pravi, ni vedel, kaj naj naredi. "Čez pet ur sem se šel nazaj in na srečo ni bilo več ničesar videti. Očitno je srna preživela in se pridružila drugim," meni frontman Čukov, ki pa je moral na avtu zamenjati luči, havbo, meglenko, sprednji odbijač ...  za kar je skeširal 2.500 evrov."


http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=15830

Sploh ne vem kaj naj rečem. Velik ljubitelj živali, japajade. Ej, para mi gre na ušesa ven.  -*: -*:


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Pepsi , sobota, 29.05.2010 : 13:48:39
Ja za bruhat, no.   :e :e  >:(


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Yo , sobota, 29.05.2010 : 13:57:35
Pa to je ja javno priznanje kršitve zakona, al kako?


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Podencica , sobota, 29.05.2010 : 14:03:23
Že dolgo me ni tako pogrel nek članek v časopisu:

" "Čez pet ur sem se šel nazaj in na srečo ni bilo več ničesar videti. Očitno je srna preživela in se pridružila drugim," meni frontman Čukov, ki pa je moral na avtu zamenjati luči, havbo, meglenko, sprednji odbijač ...  za kar je skeširal 2.500 evrov."

http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=15830Ali pa se je morda odvlekla v gozd za njimi in tam umirala še nekaj dni ... :'(

Sram ga je lahko, da je sploh upal dati v javnost to "zgodbo" ...za bruhat ... :e

Velik ljubitelj živali japajade ... :']


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Zala_ , sobota, 29.05.2010 : 14:05:42
Najlažje je imet polna usta in prisegat kako velik ljubitelj živali si, v konkretni situaciji se pa izkaže, kaj je res - da ti je vseeno za žival, ki zaradi tebe poginja v mukah, ker se ti mudi služit denar in se zvirat po odru.


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Pepsi , sobota, 29.05.2010 : 14:10:11
Kaj naj naredimo? Že ves čas tuhtam, a velja prijava tudi v tem primeru, če skopiraš časopisni oz. internetni članek in ga pošlješ kot prijavo?


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Yo , sobota, 29.05.2010 : 14:13:54
Ne vem, samo meni je tole čisto zadosten dokaz. Morda bi Helena vedela, ker je bila podobna zgodba z našim "ljubljenim" preprodajalcem in kolikor vem, je takrat bila podana prijava.


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: Samoyed lover , torek, 06.07.2010 : 19:58:57
In kakšen ljubitelj živali naj bi bil to, da ne pokliče veterinarja oz. gre do njega?  >:( Če se žival poškuduje, si jo dolžan peljat k veterinarju, sploh če je krivda tvoja.


Naslov: Re: Zbil srno in odpeljal naprej
Poslano od: taramura , četrtek, 08.07.2010 : 07:32:34
Sama sem imela izkušnjo s povoženo divjadjo že dvakrat. Enkrat jo je mami povozila.. srna, dokaj mlada, je bila še živa. Z mami sva se seveda ustavili ampak je bila srna žal tako poškodovana, da so jo potem usmrtili (kaj, kako in kje, nevem, ker sem bila še otrok).. Sem pa sama povozila tudi srnjaka in to zelo velikega, ko sem se zjutraj peljala v šolo. Kljub zaviranju in ogibanju je počilo in ni bilo tako hudo kot pri njegovem avtu ampak je bila žival na mestu mrtva.. odbilo jo je pa kar enepar metrov stran, kar  nisem mogla vrjet :o Tko, da ne dvomim da jo je poškodoval.. mogoče celo do smrti! >:( Vsekakor pa je to šok! vsaj zame je bil :(
Ja moj postopek.. zavarovanje kraja nesreče, poklicala policiste in tamkajšnje lovce. Oni so potem opravili vso potrebno papirologijo in jst z vsemi papirji na zavarovalnico na ocenitev škode  na avtu. To je to..
Meni osebno se zdi hecno, da človek ni vedel kaj nardit... halo!! kaj če bi povozil otroka? a bi ga kr tam pustu al kaj?? kriza no :-\