mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: sonce rumeno , torek, 06.07.2010 : 17:51:18



Naslov: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 06.07.2010 : 17:51:18
No, to se pa zgodi, če si rečeš, da ne boš nikoli več imel psa, ker tako in tako ne boš starega nikoli prebolel (moj zlati Živko  :-* :-* :-*)… Če pa bi že imel kakšnega (nekje daleč v prihodnosti), pa zagotovo ne boš imel mladega (kaj šele mladiča!!!) in velikega psa. Ampak potem začneš za vsak slučaj vseeno malo iskati po netu, če bi kdo še imel kje kakšnega reveža zaprtega v kletki z namenom izvajanja poskusov in bi ga bilo treba seveda nujno posvojiti… In nekako naletiš na Morčija in na Zavetišče Horjul. Koooliko krasnih psov!!! Ampak ti nimaš časa in prostora in denarja, sploh je pa spomin na Živca še preveč boleč… Pa kljub vsemu zavetišče spremljaš še naprej in nekega lepega dne naletiš na tole:

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,7721.7260.html

In se prepričaš, da za en mesec pa že lahko vzameš v oskrbo eno takšno majhno zgago in se potrudiš po najboljših močeh, da bi bila socializacija uspešna. Za en mesec, potem pa socializiranega in urejenega črnuhca z vso opremo zagotovo vrneš zavetišču.  ::) S tresočo roko primeš v roko telefon z namenom poklicati Polono, si vmes še nekajkrat premisliš, nato se pa le okorajžiš. (In ugotoviš, da Polona sploh ni tak bav bav. ;D) Seveda te kuža še čaka (na tihem si upal, da se bo pred tabo javil kdo drug :-[) in dogovoriš se, da ga/jo prideš iskati. Nahecaš cimro, da gre s tabo, izposodiš si avto in se odpraviš v neznano. Predvsem po cimrini zaslugi se nekako znajdeš pred zavetiščem, na hitro prebereš in podpišeš papir o začasnem skrbništvu, naložiš transporter v avto in se odpraviš nazaj v Ljubljano…

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,36237.0.html

Že po nekaj dneh ti postane jasno, da psa, ki vedno caplja za tabo in se te drži kot klop, ne moreš vrniti nazaj v zavetišče. To bi bil prevelik stres za malo zgago!!!  ::) (Pa si potihem priznaš, da si se tako navezal na črno kepo, da si ne moreš več niti misliti, da bi kdaj kdo drug skrbel zanjo. :))

In zdaj smo tu, kjer smo… Imam vse, česar nisem želela imeti: mlado psičko (mladiča!!!!!), ki bo velika, za nameček je pa še črna!  >:(     (;D)

Ampak imava se vseeno super!!! :D (Je pa res, da komaj čakam, da se malo umiri. :P) Hitro sem se naučila, da moram vse čevlje in copate pospravljati v omaro, da je velika verjetnost, da me bosta preproga in predpražnik ob prihodu domov čakala sredi kuhinje in da bo skoraj zagotovo na novo zgrižen kakšen vogal stene. Najbolj je pa seveda zanimivo morebitne goste gristi in lizati po nogah... ...Pa je Nejka kjub temu, da je ena velika žverca >:D, zelo priden mladiček -^. Sobne čistoče se je navadila ekspresno hitro ^-^ (tudi navsezgodaj zjutraj me vestno zbuja in niti slučajno si ne dovoli kakšne nesrečice ^-^), ko je sama, ne laja in ne joče, pa še neko željo, da bi bila strašna čuvajka, kaže. ['* (Bom očitno imela psa, ki me bo branil, če bi bilo potrebno, in me ne bo treba biti strah, da bi mi ga kdo ukradel, če bi ga morala za minuto ali dve pustiti pred npr. kakšno trgovino. Ker pri Živcu je bilo ravno obratno…)
 
Je že res, da je včasih pravi mali vragec, pa vendar veselje, ki ga prinaša, odtehta vsak skravžljan živec…  ,^ ,^ ,^
 
No, toliko za zdaj. Do naslednjič en prav lep pozdrav!

(Slike bodo. Nekega dne... Upam, da še ta mesec... :P)

Jerneja in Nejka  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , torek, 06.07.2010 : 18:03:14
Jest sm čist ganjena. Kako lepo napisano! En velik koš  :-* :-* :-* Nejki in tebi, pa uživajte 1000 na uro! <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Gargamel , torek, 06.07.2010 : 18:22:37
 :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Trixi , torek, 06.07.2010 : 19:29:57
 <:] Super napisano. Nejka je v pravih rokah. Srečno še naprej.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 09.07.2010 : 13:44:42
S tresočo roko primeš v roko telefon

 ;b ;D Pa sem pred objavo tekst vsaj ene 100x prebrala...  :'[ *:-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: zona , petek, 09.07.2010 : 13:48:19
Veselje,smeh,sreča,prijateljstvo,zgode in prigode...vse to vama želim... :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 12.07.2010 : 07:46:32
No, kaj zdj, a sem lepa al nisem?????

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 12.07.2010 : 07:48:14
Na teh fotkah je zelo dobermanskega izgleda. RES je lepa :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 12.07.2010 : 07:50:52
Moja strašna, strašna čuvajka... (Ampak čisto zares... Ponoči upam spati pri odprtemu oknu samo zaradi Nejke.  :-X Če začne sredi noči renčati in lajati, pa okno vseeno (preventivno pač  ::)) raje zaprem.  ;D)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 12.07.2010 : 07:54:24
Bi al ne bi? ...  ??? ??? ??? Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Pa ne upam!!!  :-[ (;D :D) (No, pa smo se potem vseeno ohladili na malo bolj "varen" način...  ;D)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , ponedeljek, 12.07.2010 : 08:38:19
Lepotička! Upam, da se kdaj srečamo. Mi tudi pogosto krožimo okoli tegale "hladišča" na slikah. ;) :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 12.07.2010 : 09:33:50
Hehe, pa joga hlajenje tudi obvlada.... :-*
Srčica zlata!



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 12.07.2010 : 09:37:53
Upam, da se kdaj srečamo.

Tudi jaz!  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 14.07.2010 : 19:17:50
Firbec babji...  ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 14.07.2010 : 19:21:27
Točno ve, da ne sme, pa ji vseeno žilica ne da, da ne bi vsaj preverila, če sem mogoooče spregledala privesek na copatu...  >:(

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , sreda, 14.07.2010 : 19:22:26
A dej, ne morš jo tak matrat! Takoj ji nastav klopco ali vsaj stolček, da bo lažje ven vidla  >:(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 14.07.2010 : 19:23:32
Še malo, pa bomo zamenjali vse mlečke.  ,^

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 14.07.2010 : 19:27:33
A dej, ne morš jo tak matrat! Takoj ji nastav klopco ali vsaj stolček, da bo lažje ven vidla >:(

Ja sej... Še malo bo zrasla, pa okna sploh ne bom smela več odpirati, da mi ne bi slučajno čez padla.  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , sreda, 14.07.2010 : 19:29:10
:) bomo mrežo naštimali, tako kot za muce ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 23.07.2010 : 12:00:34
Sem ta teden varuška in imam na grbi dve mali sraki...  >:D >:D >:D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 23.07.2010 : 12:08:29
Moje pridno detece je že zdavnaj dojelo, da ne sme prosjačiti pri mizi (in da se niti ne izplača >:D). Ko jem, pridno čaka in niti malo ne tečnari...  -^  Potem pa... Khm... Določeni (sicer zlata vredni) osebki ne upoštevajo mojih nasvetov in ne morejo spregledati "taaakih nežnih in velikih in lačnih (NOT :P) učk" in zgodi se tole (*:- *:- *:-):

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 23.07.2010 : 12:09:40
 *^

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , petek, 23.07.2010 : 13:00:11
Khm, khm, še mal, pa jih bo imel osebek na glavi, če bo tkole nadaljeval :P ;).
Luštni ste, pesjani pa vidno uživajo v izobilju ljubezni  :-*.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , petek, 23.07.2010 : 16:59:04
 ;b ;b Šponske slike! <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 02.08.2010 : 23:16:47
Bi verjetno morala odpreti novo temo v "v spomin", pa se mi zdi, da tole bolj sodi sem... Preprosto moram tukaj napisati nekaj besed o mojem Živcu. Nenazadnje brez njega tudi Nejke ne bi bilo pri meni...

Živko se je skotil davnega leta xy (po cepilni knjižici sodeč 1996, neuradno pa lahko baje brez skrbi letnico rojstva prestavim še za vsaj dve leti nazaj) v psarni SLO farmacija (:P). Večino svojih let je - skupaj s svojimi kolegi - vdano in potrpežljivo služil raznim ustanovam in prispeval k "napredku v znanosti". Imela sem to srečo in čast, da sem lahko skrbela za te beagle zadnjih nekaj mesecev pred njihovo oddajo. Bili so res neverjetni psi... Kljub temu, da se jih je podlo izkoriščalo (ok, res se ni izvajalo nekih pretirano bolečih poskusov in res so imeli na voljo tiste čiste kletke s hrano in vodo, ampak to je bilo pa tudi vse; meni je še zdaj hudo, ko se spomnim :'()... Torej... Kljub vsemu so te vedno pričakali z bleščečimi, pričakovanja polnimi očkami in mahajočimi repki. Vedno. Brez izjeme. In bili so tako neverjetno hvaležni za vsako pozornost. Pa tudi kakšno lumparijo so znali ušpičiti, če so imeli priložnost. :D Živko je imel največje zdravstvene probleme (ki so bili seveda posledica poskusov) in v skupini je bil, recimo temu, najnižje na hierarhični lestvici. Revež se ni znal postaviti zase... Je pa bil zaradi tega "my favourite". (Pa tudi najbolj srčkan je bil - po mojem okusu, seveda. :)) Ko sem izvedela, da se bodo oddajali, sem začela takoj prepričevati domače, da bi posvojili vsaj enega. Jaz bi Živca, ostali pa tistega, ki je bil najbolj zdrav in vitalen. Pa jih nisem poslušala... Živko je bil sprva "družinski pes", pa sem ga kmalu vzela s sabo v Ljubljano, da sva lahko bila več skupaj, in zagotovo je bila to ena najboljših odločitev v mojem življenju. Živko je od vseh "naših" beaglov na lepše odšel prvi - oktobra 2006, ko je bil star (približno oz. bolje vsaj) 11 let. Tudi Sara, Tone, Lojze, Slavko in Rjavko so počasi našli nove domove in svoje ljudi. Kolikor sem jih uspela spremljati, so na stara leta vsi uživali še za nazaj (oz. Sara uživa še zdaj).

Živko je bil res pes in pol. Ga ni pod vsem soncem bolj popolnega in ga tudi ne bo. Bil je neskončno skromno, potrpežljivo, milo, nežno, ponižno in hvaležno bitje. Dal mi je in naučil me je toliko, da mu nisem mogla poplačati. Pomenil mi je vse. Pomenila sva si vse. Bila sva popoln pasje-človeški par. Preživljala skupaj res lepe in neprecenljive trenutke... Sprva še bolj aktivno (še posebno rad se je podil za njemu tako ljubimi žogicami), kasneje pa bolj umirjeno. Zadnje mesece je večinoma prespal prižet k toplemu radiatorju, sprehodi so bili krajši in bolj umirjeni, njegov kašelj je postajal resnejši... Pa je imel kljub vsemu še neverjetno voljo do življenja (predvsem je na vse tegobe pozabil, ko je bil čas za zajtrk ali večerjo ;D) in tako rad se je pocartal. Starejši kot je bil, bližje sva si bila. In že sama misel na to, da se bo enkrat poslovil, je bila neznosno boleča... Pa se je vseeno zgodilo... 7. januarja letos. Popoldan smo bili še na sprehodu v Tivoliju, bil je še normalno živahen, užival je na snegu, potem je še z veseljem poglodal kost, ki sem mu jo prinesla iz trgovine, potem pa...  :'( :'( :'( Kar poslovil se je. Na hitro. Kljub temu, da smo šli takoj na kliniko, mu nismo mogli več pomagati. (Martina, še enkrat hvala, da si bila tam zame. :-*) Ne vem, kaj se je zgodilo, ne vem, kateri organ je odpovedal... Nisem želela vedeti, res ne. In nisem ga želela pustiti tam, kjer je tako dolgo služil. Želela sem ga samo imeti blizu sebe...

Nikoli ni nikomur storil nič žalega, ne človeku ne živali. Lahko sem mu brezpogojno zaupala. Kljub temu, da sem mu vedno popuščala, ni tega nikoli izkoristil. Vdano mi je sledil povsod. Potrpežljivo je čakal na najmanjšo pozornost, za katero je bil neizmerno hvaležen... Znal je biti tudi nagajiv in malo beagelsko trmast. :) Dal mi je nekaj, česar se ne da opisati z besedami... Bil je popolna pasja dušica... In v mojih mislih ima rezervirano prav posebno mesto...

Živko, pogrešam te...  :-* :-* :-*

 

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 02.08.2010 : 23:47:11
Veterani so krasni in čas, ki jih preživiš z njimi na stara leta neprecenljivi :-* 


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 02.08.2010 : 23:57:56
 :-*

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 00:00:28
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 00:02:09
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 00:04:57
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 03.08.2010 : 07:26:15
Živko  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mel , torek, 03.08.2010 : 08:48:20
Prekrasen je ... in seniročki ti res dajo nekaj, kar se ne da opisati. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 22:29:34
Tako kot sva z Nejko dogovorjeni, da ne prosjači, ko jem, sva tudi dogovorjeni, da jaz spim na svoji postelji, ona pa na njeni. Pa je dovolj, da imava 2-dnevni obisk, da se vse postavi na glavo.  >:( Ne samo, da ji je dovolil na posteljo, še nagradil jo je za to!!!  *:- *:- *:- :') :') :') In zdaj sem spet jaz tista grdoba, ki jo na novo uči pravil. Ja, res, jaz prav uživam v naganjanju ubogih psov s postelj.  ::)  :-X Ja, prav fajn je zret v tiste velike očke, ki te gledajo kot največjega diktatorja, hkrati pa vztrajat pri svojih zahtevah.  :( No... Naslednjič se lahko oba zbašeta na Nejkino posteljo, moje pač ne bosta več okupirala!  8) >:D (In pri nas naj bi nekega dne imeli vojaško vzgojo. Aha, bi rekla. Me prav zanima, kdo bo vojski poveljeval. ;D)

Je prvič potipala, če se bom mogoče omehčala:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 22:31:18
In drugič:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 22:32:40
In še tretjič (in četrtič in petič...):

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 22:40:14
Nejkina najljubša igrača so zagotovo veje. Majhne in velike, preproste in razvejane, rjave, bele... Kakršnekoli pač že. Skratka... Ko ima opravka z vejo, je slepa in gluha in povsem neobčutljiva za vse druge dražljaje iz okolice... Še drugi psi, s katerimi se sicer zelo (celo preveč :P) rada igra, so v primerjavi z vejami povsem nezanimivi...  8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 03.08.2010 : 22:47:21
Povsem neškodljiv bazenček sredi Tivolija je prevelik bavbav, da bi v njem vsaj malo pobrodila. Mini vaški potoček, v katerem bi se lahko ohladila, je še bolj grozen. Curek vode, ki zadane direktno v glavo, je pa taaaakoooo suuuuuupeeeeer faaaaaaajn :D :D :D, da bi se igrala še in še in še...

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Trixi , sreda, 04.08.2010 : 07:32:37
 :) Na postelji je pa res videti sproščena in srečna.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 04.08.2010 : 12:52:57
Ona je že sproščena in srečna, jaz pa ne ravno. :P Se je danes ponoči spet pretihotapila na posteljo in se stisnila k meni. In to tako, da me je zrinila čisto k steni. :P Jaz seveda spim kot top, tako da se od tega niti slučajno ne zbudim, me pa potem zjutraj vse boli, kakšno taco imam direkt na nosu al pa čelu, pa še zakuham, ker se k meni tišči en kosmat termofor... :P Tako da... Bom kar vztrajala na tem, da bo gospodična spet spala v svoji postelji... >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , sreda, 04.08.2010 : 13:31:36
 :P >:D
Vso sreči ti želim!
Pri nas se je to zmanjšalo šele na njena stara leta, ko hoče imet svoj mir. Zdaj res pride le, kadar je res mrzlo (jasno, pozimi). Tako potiho se prelije na posteljo k nogam, potem pa se razleze po celi postelji in zraven smrči in v najslabšem primeru še prdi  >:(
Nejka, pridna bodi, srčica mala!  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , sreda, 04.08.2010 : 13:42:16
Nejka, lepo te je bilo spoznati (tvojo sončico seveda tudi :P ;)). Krasna gospodična, en pikič zadržana, ampak zelo mečkabilna :D :-*. Se mi je svitalo, da pašeš v ta paket, ampak nisem bila čisto prepričana ::) ;).
Uživaj še naprej, pa pridna bod'! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 08.08.2010 : 12:04:21
Še dobro, da sem poleg vseh alergij in drugih hib podedovala tudi trmo, jekleno voljo in vztrajnost... (;D) ,^ ,^ ,^ Sem se že drugo jutro zapored zbudila sama v postelji, pa tudi čez dan ne skače več gor (ok, mogoče nakaže, da bi šla na posteljo, pa ji samo lepo in nežno :) rečem en tak a-a in takoj odneha <:] :-*). ^-^ ^-^ ^-^ Prava piflerka, bo jeseni čisto preveč "razturala" v šoli... ^-^ ^-^ ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 11.08.2010 : 21:58:17
Mah... Moram malo onečediti temo. :( Preprosto moram deliti. Ker me bo sicer nekega dne razneslo...

Ljubljana in Tivoli sta oh in sploh in super fajn, ampak najde se pa tudi toliko čudakov in zatežencev in pametnjakovičev, da bi raje bila na sredi največje puščave kot v mestu… Včasih je moja glava res tako polna drekačev, da je tik pred eksplozijo… :e
1.   Se z Nejko v Tivoliju približujeva gospodu z rodezijskim grebenarjem (kvazi?). Pa pes že od daleč renči na Nejko, zato se mu skušam v loku izogniti. Pa gospod pravi, da naj se ne bojim, da nič ne bo, da bi se rad samo igral, da sploh ne renči… Pa jaz potem nazaj, da zagotovo renči in prosim, da ga ne spušča blizu Nejki. In ga vseeno spusti in seveda pes šavsne proti Nejki (je k sreči ne ugrizne). On ves začuden, kaj je bilo to, da tak pa njegov pes ni in da se je Nejka gotovo podrgnila ob njegovo taco, ki ga boli. Pa gospod… Nejka se ga ni niti dotaknila!!!!! :'[ :'[ :'[ No… Potem je psa le potegnil k sebi…
2.   Hja, marsikateri otrok bi božal Nejko. Pa jim ne pustim, ker je – tako zelo preprosto – zaenkrat še nepredvidljiva. In glej ga, zlomka, nekateri ljudje so tako zelo užaljeni. ??? A mi dovolite, lepo prosim, da odločam o svojem psu brez zgražanja soudeleženih??? Dovolite? Lepo prosim!!!!! Pa ne zavračam Vaše želje zaradi Vas, da ne bo pomote. Niti slučajno zaradi Vas!!! Najprej zaradi Nejke, pa potem zaradi moje denarnice in Vašega otroka. Za Vas in Vašo užaljenost  me pa prav nič ne briga!!! (Samo 1x se mi je zgodilo, da sta deklici v spremstvu staršev prišli do mene in me prosili, če lahko pobožata Živca. Seveda lahko!!! Z največjim veseljem! (Živcu sem res lahko brezpogojno zaupala.) Pa sta se potem tudi lepo zahvalili. <:] <:] Enkrat samkrat sem naletela na tako vljudna otroka. Vsi ostali bi horuk na juriš in na psa… *^)
3.   Nekako sem z gospodom (lastnikom psa) prišla na pogovor o pobiranju pasjih drekcev. Seveda jih pobiram! Povsod! Tudi najmanjši lorbek, ki ga proizvede moj pes, poberem! »Pa dejte no, drekcev pa res ni treba pobirati. Pa sej grejo vedno v kakšen grm.«  :o :'[ Definicija grma: potka sredi Tivolija? :e
4.   Se sprehajava po Tivoliju… Pa pride mimo gospod in mi kaže na tablo, na kateri je označeno, da morajo biti psi privezani. In mu kažem štrik, ki gre od moje roke do Nejke. Pa on meni spet kaže tablo, jaz pa njemu fleksi. In mi res ni nič jasno… ??? ??? ???
5.   »Joooooooj, pa kaj jo imate privezano, pa dajte jo no spustit, se bosta z mojim malo igrala. Dajte no. Sej ne bo nikamor šla.« »Ne morem (gospe in gospodje, velecenjeni poznavalci moje Nejke). Ne bom.« »Pa dajte no, mora okusiti malo svobode.« Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! *:- :'[ :'[ :'[ :'[ :'[ :-X Če sem dobre volje, potem razložim, da je ne spuščam zaradi dveh zelo preprostih razlogov. Prvi je, da odpoklic še ni 100%. In drugi je ta, da ji (še) ne zaupam. Motijo jo kričeči otroci, pa kolesarji in pohodniki s palicami ali dežniki, tudi kovčki na kolesih ji niso všeč in koleščki na rolerjih… In tega je v Ljubljani ogromno. Zakaj bi torej ogrožala sebe, Nejko in ostale? ??? »A reeeeeeeees? Pa že mladič tako problematičen??? Joj, jaz ne bi imel takega psa.« Kot da me to kaj gane!!! 8) In ne, zdaj ne razlagam več. Zdaj pač ostane pri: »Ne, ne bom je odvezala.« :)
6.   Danes s sestro na kavi. In Nejka zraven. In ja, malo je zalajala, ko je videla otroka s palico klatit po drevju. Pa ni lajala skupaj npr. pol minute. Zalajala je mogoče 5x. In se je gospa, ki se je ravno usedla k sosednji mizi, takoj oglasila. »Joj, utišajte psa. Sem prišla na čaj in ne poslušat psa. Me tako boli glava od tega vašega psa.« Kafič ob cesti, promet glasen, avtomobili in avtobusi neprestano mimo, pri sosednjih mizah sta se drla vsaj dva otroka, tretji je s palico klatil po drevju… Ampak nje ni to nič motilo. Motilo jo je pač tistih pet vufecov, ki jih je spustila Nejka. Me je podkurilo in ji nisem ostala dolžna. Ja, mi gredo zelo na živce neupravičeno tečni ljudje. Če bo moj pes moteč, me bodo že opozorili tisti, ki so za to pristojni. In jaaaaaaaaa, zelo razumem, da vsi ljudje ne marajo psov in da je ogromno lastnikov nemarnih in neodgovornih. Ampak tudi vsi ljudje ne maramo otrok. (:-[) Sploh nevzgojenih in kričočih. Pa se zato ne spravljamo na starše. Sploh ne na tiste, ki se trudijo biti nevsiljivi z njihovimi otroki ali pa so njihovi otroci celo pridni in lepo vzgojeni. Velecenjena in spoštovana gospa, lepo Vas prosim za malo strpnosti. Ne morem (skupaj z Nejko) izginiti iz obličja te naše prelepe Zemlje. Ne morem se zapreti v stanovanje in se izolirati od celega sveta. Ne morem in ne želim Vam ustreči v tej Vaši nesmiselni želji. :e ;^* Včasih je res naporno… (Z ljudmi, namreč. ['*) Trudim se. Res se trudim. Vestno pobiram drekce, vedno jo imam pripeto, ne pustim, da sili v druge ljudi, ko sem kje na pijači, jo imam privezano tesno ob sebi, da ne bi slučajno motila ostalih, trudim se biti prijazna do vseh, ki me ogovorijo, pojasnim kaj v zvezi z mojim odnosom do živali, ampak ga ne vsiljujem… … Samo en majhen drobec strpnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!
7.   In še in še in še…


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sreda, 11.08.2010 : 22:03:18
  ;D  na kerem planetu ti živiš  ;D :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 12.08.2010 : 07:11:06
Hohoho, jap, ta planet mi je pa poznan... enkrat sem bila na njemu, pa sem se izselila....  :*[
Preselila sem se v kraj, ki je za odtenek bolj sproščen, ampak debilov se pa najde vsepovsod. Tudi na vrhu visokih gora - pri nas :o :(.
Zato se takim obljudenim potem in krajem izogibam. Te pa povsem razumem. Na vasi je še huje....  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: alexx , četrtek, 12.08.2010 : 08:39:02
Ampak tudi vsi ljudje ne maramo otrok. (:-[) Sploh nevzgojenih in kričočih....
Se mi zdi, da bi morali mi skupaj na eno "kavo"!  >:D ;b

Za ostalo pa - ne sekiraj se...  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , četrtek, 12.08.2010 : 16:12:13
Se mi zdi, da bi morali mi skupaj na eno "kavo"! >:D ;b

Za ostalo pa - ne sekiraj se... ;)

Se podpišem pod tole, pa lep pozdrav s planeta norcev. :)     
Ne sekiraj se, naj bluzijo. Jaz se ponavadi naredim, da jih sploh ne slišim. No, približno enkrat na leto pa fejst šavsnem nazaj. Mene se je treba bat, ne pa mojih psov! >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , četrtek, 12.08.2010 : 17:13:06
Se mi zdi, drage moje dame, ki ˝ne marate˝ nevzgojenih otrok in vas le ti živcirajo, da bi bile ravno ve taprave mame, ne pa tiste, ki take otroke sproducirajo, a se vam ne zdi  >:D ^-^ ['* -^ -^  :P :P :P ?
Vse ostale okoliščine, opisane zgoraj so pa itak  -*: *:-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 12.08.2010 : 17:24:57
 ;b ;b ;b (;^* ;^* ;^*)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , četrtek, 12.08.2010 : 17:31:54
Preselila sem se v kraj, ki je za odtenek bolj sproščen...

Nič nisi povedala, da si se odselila iz naše radostne vasi  ;b ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: tinka_tonka , četrtek, 12.08.2010 : 17:44:04
Je pa tudi tako ne, sem mama btw, da mame, ki smo bile vzgojene v svetu zivali tudi svoje otroke tako vzgajamo!
Moji trije VEDNO najprej pogledajo kje je lastnik preden se priblizajo kuzku, ce ga ni, kuzka pustijo pri miru,
ce ta rece, da se mu lahko priblizajo, to naredijo tudi tako, kot je prav za kuzka in ce se ga pac ne sme dotikati je to to....nobene nepotrebne histerije.

Mislim, da smo mi odrasli odgovorni za to, kako otrokom predstaviti odnos do zivali tudi s tem, da smo jim za vzgled.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , četrtek, 12.08.2010 : 18:37:41
Z Majem imava kar srečo, da skoraj vsi lepo vprašajo ali imajo starše v bližini, ki jim rečejo naj vprašajo :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Vixen , četrtek, 12.08.2010 : 21:20:46
Se mi zdi, drage moje dame, ki ˝ne marate˝ nevzgojenih otrok in vas le ti živcirajo, da bi bile ravno ve taprave mame, ne pa tiste, ki take otroke sproducirajo, a se vam ne zdi  >:D ^-^ ['* -^ -^  :P :P :P ?

Pod tole se pa 100x podpišem. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , četrtek, 12.08.2010 : 21:47:19
Jaz se že vrsto let na veliiiko izogibam najbolj prometnih sprehajalnih poti v Ljubljani. Če drugega ne,  ker vem, da je preveč nepoznanih in nepredvidljivih, predvsem pa v kritičnih trenutkih nenadzorovanih psov.

Še najbolj se je name doslej spravljal nek tipko, ki živi v  lični hiški na Poti na Grad in se predstavlja kot veterinar. Ker da imam čisto  preveč sfriziranega, razčesanega psa z, o groza, čopom na glavi.  -*:Kaj jaz delam z volkooom,  ;^*naj ga pobrijem ali pa pustim z dredsi in naj se, za božjo voljo, nikar ne smešim z zimskimi plašči, ker se mi reži cela Ljubljana. In da je moj pes ogledalo mojega pretiranega buljenja petorazrednih ameriških nadaljevank.  ;b ;b
Preklet pacient,  nekaj časa sem se zagovarjala, potem mi je nekoč počil film in ga enostavno ne pozdravim več. Pogosto je res fajn bil narejen čim bolj na kratko.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , petek, 13.08.2010 : 08:25:00
Nič nisi povedala, da si se odselila iz naše radostne vasi  ;b ;b ;b
....iz radostnega sela Ljubljana, bi rekel moj dragi....


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: alexx , petek, 13.08.2010 : 08:44:17
Se mi zdi, drage moje dame, ki ˝ne marate˝ nevzgojenih otrok in vas le ti živcirajo, da bi bile ravno ve taprave mame, ne pa tiste, ki take otroke sproducirajo, a se vam ne zdi? ...
Ni cajta... spljoh...  ::) :P
Pa placa tudi ne...  ^-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 13.08.2010 : 08:50:37
Ni cajta... spljoh... ::) :P
Pa placa tudi ne... ^-
Ccc, če pa rajš za dopust zapravljaš, namesto da bi estrihe kupovala >:D >:D >:D 8) ;b ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 13.08.2010 : 16:43:58
Kužni kašelj... *:- *:- *:- *^ :'[ In to ravno zdaj, ko bi morali na "žur" za Bežigrad... :-[ :( :(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , petek, 13.08.2010 : 16:48:59
Ej, počivat lepo in se crklat - tole vajo bomo mogoče še kdaj ponovili ;) Če nas ne zaprejo  >:D ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , petek, 13.08.2010 : 17:50:28
Oh, škoda...ampak zdravje je na prvem mestu. Nejka, pridno papaj sirup čez vikend - mogoče boš pa v ponedeljek že zdrava! :-* :)

Če nas ne zaprejo >:D ;b

No, če nas pa zaprejo, bomo pa itak rabili zunanjega špijona, da nam bo sporočal novice s foruma in v čuzo tihotapil priboljške. Mislim, da bo Nejka za to kot nalašč! >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 13.08.2010 : 18:07:20
 ;b ;b ;b

Sicer pa... Do ponedeljka že zna bit, da mogoče res ne bo več kašljala, bo pa še kužna. In ker drugim ne privoščiva, da bi zboleli, se bova raje kar doma kujali... ;) Pa kdaj drugič... :) Vi pa obvezno uživajte do onemoglosti!!! O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Jana , petek, 13.08.2010 : 18:46:02
Če nas ne zaprejo >:D ;b

Sorry, Nejka, da ti smetim temo, ampak tole moram tule sporocit, da bodo bejbe pomirjene: Bomo nosil cike in kafe na Ig, tako da nic skrbet ;D ['*

Nejka, pocrklaj in pozdravi se! :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 13.08.2010 : 18:53:47
 ;b ;b ;b ;b ;b

(In hvala vsem za lepe želje... :))


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , petek, 13.08.2010 : 19:45:47
Oo, škoda, da ne bom spoznala te lepotičke. Nejka, čimprej se pozdravi!  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , petek, 13.08.2010 : 21:23:52
Sorry, Nejka, da ti smetim temo, ampak tole moram tule sporocit, da bodo bejbe pomirjene: Bomo nosil cike in kafe na Ig, tako da nic skrbet ;D ['*

Pa sladoled  ;b

A da bi nas tanajbolj pridne zaprli  :*[ ['*  Ne vem od kod vam ta ideja  ::)  >:D

Hitro se pozdravi Nejka  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 15.08.2010 : 10:35:52
No, midve sva zdaj na tabletah in na posebni salami... :*[ Pa je moje otroče bolj slabo ješče sorte in vsak košček hrane zeloooooooo skrbno prežveči oz. zgrize. Kar seveda vključuje tudi koščke salame s tableto. :o :o :o (Sploh, če si navajen beaglov, ki salamo - preden sploh uspeš priti do njih - kar posesajo s tvoje roke. Kaj je to žvečenje oz. grizenje hrane, se jim seveda tudi sanja ne... :-X ;D) No... Posledica tega žvečenja je... *:- *:- *:- ...da tableta seveda pade iz salame. Ampak! :D ^-^ ^-^ Ko si že pripravljam nov košček salame, Nejka lepo in previdno pobere tableto s tal in jo pogoltne... :o :o :o Kaj takega!!! :o :o :o Kolikor smo torej slabo ješči, toliko smo tudi šparovni, tako da prav nič ne gre v nič... 8) ;D ;D (Ampak naslednjič bomo vseeno raje na pašteti. Da ne bo nepotrebnega stresa in obremenjevanja s tem ali bo tableta šla tja, kamor mora iti, ali ne. :P)

Pa še to... :) Zadnjič sem jo čisto pozabila pohvaliti. :'[ Je bila pri veterinarju pravi angelček. -^ <:] :-* Nič ni paničarila, nič ni grdo zobkov kazala, niti ni bila preveč prestrašena... ^-^ Brez odvečnega dramatiziranja je dovolila narediti prav vse. Še pri jemanju krvi je bila prav vzoren pacient... ,^ <:] <:] Lubika moja... :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 16.08.2010 : 10:53:19
Pridna Nejka  <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 31.08.2010 : 18:28:25
In kaj je ta frajla pogruntala?  :o :o :o No, na posteljo res - OPAŽENO - NE gre več. Ponoči se ne "prišverca" k meni, torej se zjutraj zbujam sama in spočita. <:] <:] Pa tudi podnevi - ko sva obe v sobi - ne skače več gor oz. niti ne pokaže želje, da bi šla na posteljo... AMPAK! Kadar mačke ni doma, miši plešejo. Al kako že? Lumpa črna (no, o "črna" kdaj drugič bolj podrobno) počitnikuje na moji postelji, ko je ne vidim - ko me ni doma ali pa sem v kopalnici. *:- *:- In kako vem??? Falot mali ne pospravlja za sabo!!!
Dokaz No. 1: Dlake. Pa bo morda kdo rekel, da dlake na postelji niso oprijemljiv dokaz. OK. Nenazadnje res frčijo po zraku in se posedajo po celem stanovanju. (No, sicer ne v takšnih količinah, kot jih imam jaz po postelji, ampak OK, naj ji bo... Tokrat... >:D)
Da ne bo dvomov, je torej tukaj Dokaz No. 2: Preglodana, razmočena in slinasta kost iz goveje kože, ki se je po nekem... hja... č-u-d-e-ž-u znašla pri mojem vzglavniku.
In še Dokaz No. 3: Moj "ta mali povšter", ki je - spet po čudežu (v naši bajti se zadnje cajte res dogajajo sami čudeži :P :'[) - iz moje postelje odkorakal naravnost na Nejkino ležišče. (Je bil na takem mestu, da se je zagotovo morala sprehoditi po postelji, da ga je lahko dobila.) *:- *:- 
Mislim... Pa kako smrkljica mala sploh pride na idejo, da se šverca na postelji ravno takrat, ko je ne vidim?!? :o :o In za nameček me vedno, ko pridem domov, pričaka pri vhodnih vratih s ta velikimi očkami, da bi človek ja mislil, da se ni dogajalo nič ilegalnega in da je ves čas samo čepela na tistem mestu in vdano čakala, da pridem nazaj... :'[ :'[
(O tem, da sem temu nekaj časa celo naivno verjela, pa sploh ne bi... :'[ :'[ :'[)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: alexx , torek, 31.08.2010 : 18:40:11
Pa daj no, ti naivka ;b, kupi ji že en majhen SVOJ :P povštrček!  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , torek, 31.08.2010 : 19:44:36
To pa poznamo :P.
Imamo tudi švercarko na kavč in vse postelje doma ;D. Ravno danes sem bila takooo lepo presenečena, ker me je v postelji čakalo takooo lepo darilo: en moj pojeden čevelj :(. Torej si v bistvu darilc v obliki žvake lahko še vesela, hehe ;).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 31.08.2010 : 20:56:54
Sporočam, da tudi Missy izkoristi našo šlamparijo (ko ne zapremo vrat, kar je sicer zelo redko) in se ob naši odsotnosti vgnezdi na posteljo. MOJO prepovedano posteljo -*: *:-. Itak.
No, takle mamo ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 31.08.2010 : 21:07:44
Moj hodi pri moji mami v vrtcu pod njen povšter zakopavat kakšno najdeno/ukradeno, ne preveč užitno hrano. Kaj vse je že našla pod povštrom, četrtino štruce kruha, krompir, jabolka, kosti pa še kaj ...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 02.09.2010 : 09:06:49
Pa daj no, ti naivka ;b, kupi ji že en majhen SVOJ :P povštrček!  >:D
Le zakaj se mi dozdeva, da bi NJEN povštrček nekje v enem kotu prah nabiral... :P :*[
________________

Za vse ostalo pa: :o :o :o :o :o ;b ;b ;b ;b ;b
____________________

Se pa morava pohvalit, da sva včeraj v Tivoliju srečali Ferdeca in da bi falota mala norela še in še (čeprav je Nejka na bolniški :-X). Samo ograja okoli travnika je manjkala, pa bi lahko ta malo na rokah odnesla domov... :D ;D Sicer se pa krog Horjulčkov, ki sva jih na sprehodih srečali, kar lepo širi. ,^ Tačka, Daša, Fedra, Fly, Ferdo, pa upam, da kmalu še kateri. :D :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , četrtek, 02.09.2010 : 09:15:11
Se pa morava pohvalit, da sva včeraj v Tivoliju srečali Ferdeca in da bi falota mala norela še in še (čeprav je Nejka na bolniški :-X).

Saj Ferdo tudi pride v šolo. O0

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Vixen , četrtek, 02.09.2010 : 09:32:42
Le zakaj se mi dozdeva, da bi NJEN povštrček nekje v enem kotu prah nabiral... :P :*[


Super, torej ga lahko samo pobereš in uporabljaš. Če ne bo potem spet zanimiv ratal.  :*[

;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 03.09.2010 : 19:49:36
Saj Ferdo tudi pride v šolo. O0

K
 

Smo se že vse zmenli. ^-^

Se vam skrije za hrbet, ko ima občutek, da čemu ni kos? Včasih. Natančneje 3x. Ko sva šli mimo hidranta ('kr neki'), ko sva se šli pokazat Smetki in ko nama je tršica prinesla arcneje. ['* ;b ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.09.2010 : 13:00:46
Se vam skrije za hrbet, ko ima občutek, da čemu ni kos? Včasih. Natančneje 3x *do sedaj. Ko sva šli mimo hidranta ('kr neki'), ko sva se šli pokazat Smetki in ko nama je tršica prinesla arcneje. ['* ;b ;b ;b

Zdaj pa razumem, zakaj se je Nejka pred Katarino skrivala za mojim hrbtom... ['* ['* :*[ (;b) (In da ne bo pomote: Tršica je očitno res huda, ampak mi mamo take radi! O0 O0 :))


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , ponedeljek, 06.09.2010 : 08:36:27
Zdaj pa razumem, zakaj se je Nejka pred Katarino skrivala za mojim hrbtom... ['* ['* :*[ (;b) (In da ne bo pomote: Tršica je očitno res huda, ampak mi mamo take radi! O0 O0 :))

Pa o čem ti to? ::) ['* :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 07.09.2010 : 12:03:26
Ne bi vedla... :P (Se samo potiho hihitam, ker se sploh ne upam na ves glas režat. :) :) :*[)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 10:03:32
What'Z up???

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , četrtek, 09.09.2010 : 10:08:17
Ne bi vedla... :P (Se samo potiho hihitam, ker se sploh ne upam na ves glas režat. :) :) :*[)

Vse frišne tečajnike mi boš splašila... ;))

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 10:09:17
Dragoceni in redki trenutki, ko ta mali bimbo dejansko počiva... ::( ::( ::(

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 10:12:59
Mali netopirček. :) ;D (Pa tako sem navijala, da bi uheljčki ostali obrnjeni navzdol... ::))

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 10:14:34
In še eno malo... khm... presenečenje... ::) :o :o :o :o :o


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 10:16:19
Danes zjutraj... :o :o :o :o :o Žvaka pa nedotaknjena. Vse ostalo je bilo bolj zanimivo... >:(

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , četrtek, 09.09.2010 : 10:37:00
Nejka, faca si  :D >:D   Jupi, kakšno razdejanje  ;D  mislim, lepa, res lepa  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pinga , četrtek, 09.09.2010 : 11:08:50
 ;D Sama ušesa so je, nagajivke male.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: alexx , četrtek, 09.09.2010 : 11:11:50
Prekrasna PRIDNA  :P netopirčica!  ;) :-*

Kolk je za zdaj že kaj velika? Pa kolk kil ima?
Me ful firbec matra, ker fotk velikokrat fuuuul varajo!  ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 11:24:03
 :) Kil bo že kakšnih 20 (14 dni nazaj jih je bilo 18 :)), velika je pa malo čez koleno (za 2 "standardna" beagla :)). Bom naložila za lažjo predstavo kakšno sliko, s katere bo velikost razvidna... :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 11:28:08
Nejka, faca si  :D >:D   Jupi, kakšno razdejanje

Sej to je ušpičila po moje samo zato, ker sem jo v tistem vprašalniku za tršico čist preveč hvalila. Kolk pridna je in kolk nikol nič ne razmeče in kolk je vsak dan bolj "NEnataknjena"... Zdj me je pa usekalo po buči in malo prizemljilo. :P ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , četrtek, 09.09.2010 : 11:34:20
Sej to je ušpičila po moje samo zato, ker sem jo v tistem vprašalniku za tršico čist preveč hvalila.

Zato pa dobite vprašalnike - da lažje stopite v stik z REALNOSTJO. ::)

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , četrtek, 09.09.2010 : 11:50:54
Sej to je ušpičila po moje samo zato, ker sem jo v tistem vprašalniku za tršico čist preveč hvalila. Kolk pridna je in kolk nikol nič ne razmeče in kolk je vsak dan bolj "NEnataknjena"... Zdj me je pa usekalo po buči in malo prizemljilo. :P ::)

Ja ja ja. Raje priznaj, da imaš preveč pridnega psa in si tole sama razmetala, da boš ja imela kaj napisat na forum  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: alexx , četrtek, 09.09.2010 : 12:26:57
:) Kil bo že kakšnih 20 (14 dni nazaj jih je bilo 18 :)), velika je pa malo čez koleno (za 2 "standardna" beagla :)).
He, he... sem vedla da fotke varajo! Majhna pa drobna je!  :P  ;)
Hvala za odgovor.  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:19:52
Ja ja ja. Raje priznaj, da imaš preveč pridnega psa in si tole sama razmetala, da boš ja imela kaj napisat na forum  >:D

Ko bi le. :P (Sveže oprano, zlikano in zloženo perilo potem vsaj poslinjeno ne bi bilo. >:()

He, he... sem vedla da fotke varajo! Majhna pa drobna je!  :P  ;)

Čist odvisno. :) ;D Je "zaljubljena" v enega bernskega planšarja, ki ga na sprehodih srečujeva, in v primerjavi z njim je res drobižek. Ko prideva domov in jo primerjam z našo Asto, je pa pravi velikan. Že šape ima ene 3x večje, v višino jo pa tudi krepko prekaša (gre Asta brez problema pod Nejko ;D). En tak srednje velik, suhcen in kot vol močan "kuža". :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:46:43
Sem bila danes spet varuška... :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:50:23
Začelo se je takole:
("Mislim... Pa kaj si ta Asta sploh misli, da je??? Ta postelja je vendar moja. M-O-J-A.")

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:52:06
Nadaljevalo takole:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:53:52
In zaključilo takole:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 22:54:53
 :)

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , četrtek, 09.09.2010 : 22:58:39
Kaj sta dobre s temi ušesi..ena dol, druga gor....Pa Asta se mi zdi ena taka potrpežljivka.. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 23:09:18
Je premajhna, da bi celo polico s tal preiskala, pa se je znašla malo po svoje... ::) ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 23:13:33
Sestrska "ljubezen"... :) ::)

Pa Asta se mi zdi ena taka potrpežljivka.. :-*

Hehe, deluje že mogoče tako, ampak zna fajn pokazat, kdo je šef v njeni bajti. :P

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , četrtek, 09.09.2010 : 23:16:47
he he žur! meni je pa nejka ful všeč s pokončnimi ušeski :) kaj pa asta,  a že hodi v šolo? :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 09.09.2010 : 23:31:04
Ja, prejšnji teden so začeli. In ravno danes sem bila zraven in se skoraj rolala po tleh od smeha. Oče v bistvu skoraj prosi Asto, da se usede. :'[ Mislim, da bo treba njemu malo o vzpostavljanju avtoritete spredavat. :P (Pa se bomo kr za individualne ure pri tršici zmenli, ker meni itak nič ne verjame. To, kar jaz zgradim pri naših psih, ostali s svojo mehkužnostjo in nedoslednostjo podrejo. :P) (Drugače je pa super! Je (oče) navdušen in rad gre v šolo, tako da upam, da se bo max potrudil in se veliko naučil. In da se bo seveda potem odločil še za nadaljevanje... 8))


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , četrtek, 09.09.2010 : 23:43:33
o super :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , petek, 10.09.2010 : 02:53:47
No, pa sem se zbudila od tegale silnega cukra! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 10.09.2010 : 06:49:40
Ijej, kako sta krasni :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , petek, 10.09.2010 : 07:01:27
Ooooo zurka na postelji  :D  Ampak pogledi od Nejke so pa  ;D
Meni je Nejka tko vsec. Fajn pazite na njo  >:D ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 10.09.2010 : 11:52:32
Meni je Nejka tko vsec. Fajn pazite na njo  >:D ::)

A to namiguješ, da je v nevarnosti, da bi mi jo kdo odtujil? ;b ;b ;b Niiii šaaaaaans!!! Je ne bom izgubila. Edino Flipi bi imel mogoče kakšno možnost, da mi jo tolk zmeša (ker je pač v piko mahnjena na pse :-X), da bi se mi nekako na skrivaj izmuznila iz oprtnice in ovratnice in jo odmaširala za njim. :-X ::) Ampak! Jaz imam oči namontirane iz vseh strani, tako da je ta možnost samo teoretična. V resničnem življenju pa tudi Flip nima šans. >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , petek, 10.09.2010 : 11:54:03
O, kako lepe radosti pasjega življenja!  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 19.09.2010 : 21:25:50
Očitno je štajerski "luft" utrujajoč.  ??? (Al je ljubljanski bolj zaspane sorte? ['*) Sva prišli z mojim mikijem ob štirih nazaj v LJ in od takrat spi kot top. :o :o :o :o :o Kaj takega se še ponoči težko zgodi. :-X Še sreča, da zdajle smrči, da mi ni treba preverjati, če še diha. :P ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 22.09.2010 : 10:13:50
Nejka bo od danes naprej tudi ponoči (in ne samo ob moji odsotnosti) zaprta v njenem bosku. >:( Nočno pohajkovanje, raziskovanje in preurejanje se je namreč danes ponoči že tretjič ponovilo. Prafaktorji kuhinjskih krp, koščki kartona in papirja, neprepoznavna krema za roke, koščki pene iz igrače (ki je na nedostopnem - ja, sem naivno verjela temu - mestu čakala na "popravilo"), majica in pulover, ki ju pač sinoči nisem pospravila v omaro :'[ (sem ju pa umaknila na najvišje še prosto mesto), žuralo se je pa očitno tudi na postelji (čeprav sem bila prepričana, da sem jo tega odvadila), ker je bila zjutraj takšna, kot da bi na njej ležal King Kong in ne jaz. :'[ Je že toliko visoka, da prostih mest, kamor bi lahko pred njo umikala stvari, ni več. :o Škode sicer ni bilo nobene, sem pa lahko za dobro jutro pospravljala stanovanje. Nejka me je pri tem gledala s tistimi velikimi, ta najbolj žalostnimi učkami ever, tako da sem se morala še premagovati, da ji nisem potuhe dala in jo za povrh vsega še pohvalila. :'[ :'[ :'[ Skratka... Sem mislila, da je problem v moji "štajerski sobi", ker se je ta nočni pohod do zdaj zgodil le 2x in to vedno takrat, ko sva bili doma - na Štajerskem (pa še to samo takrat, ko je v sobi ostala sama). No, danes se je zgodilo tudi v Ljubljani, ko sem bila v stanovanju "fizično prisotna". Gospodična si je prislužila to, da boksa ponoči ne bo več uporabljala samo takrat, kadar bo njenemu visočanstvu to odgovarjalo, ampak bo v njem zaprta! (Zavoljo njenega in mojega zdravja.) >:D (Edino tega ne vem, kako bova rešili problem jutranjih sprehodov. :-\ Zdaj me je namreč prišla zbuditi, če sem predolgo spala , ker nisem slišala budilke. :-[ :-X)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , sreda, 22.09.2010 : 10:16:55
Edino tega ne vem, kako bova rešili problem jutranjih sprehodov. :-\ Zdaj me je namreč prišla zbuditi, če sem predolgo spala , ker nisem slišala budilke. :-[ :-X) [/size]

Če ne bo kletka predaleč - boš slišala, se začnejo prestopat in cepetat na mestu, tako da skoraj ne moreš preslišati.:))

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sreda, 22.09.2010 : 10:17:13
Hehe, ni panike, te bo zbudila tudi iz boksa, če bo treba >:D
Nejka dizajnerka - fuj to, fuj >:( ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 22.09.2010 : 10:55:48
Če ne bo kletka predaleč - boš slišala, se začnejo prestopat in cepetat na mestu, tako da skoraj ne moreš preslišati.:)

Kletka je zraven postelje, vendar je problem v tem, da mene včasih še tornado ne bi zbudil. :P :-[ Ampak dve budilki in Nejka me pa menda že bodo spravile iz postelje. :-\

fuj to, fuj >:( ;D

To pa že ne. Tršica pravi, da "fuj" ni diplomatski, ker lahko užali kakšno mično gospodično. Tako, da se zdaj navajamo na "ne". (Pa čeprav nam za fine gospe rahlo dol maha. :P >:D)
 




Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sreda, 22.09.2010 : 11:32:21
Saj to ni bil ˝nasvet˝, kaj moraš reči tvoji mični gospodični ko predeluje, to je bil samo moj komentar na njeno obnašanje in dizajnerske predelave ['* :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , sreda, 22.09.2010 : 13:34:08
Ne omejevat umetniške duše, no.  :P
Saj se hecam, vem kako je to, sem imela enega takega in sploh ne veš kaj bi še naredil, da ne bi imel celega stanovanja spremenjenega v prafaktoreje.  >:(
Če zbujanje ne bo šlo z dvema budilkama in Nejko, bo pa zagotovo šlo s tremi budilkami in Nejko. No, ali pa s temle:
http://www.youtube.com/watch?v=rxW-PeCSNfU  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 22.09.2010 : 19:26:44
Saj to ni bil ˝nasvet˝, kaj moraš reči tvoji mični gospodični ko predeluje, to je bil samo moj komentar na njeno obnašanje in dizajnerske predelave ['* :P

;D Pa sej meni je drugače "fuj" taka zelo všečna beseda, ki mi gre gladko z jezika, pa tudi funkcioniralo je fajn. Nejka je v bistvu že kar dobro "reagirala" na vsak moj "fuj". Je pa res, da z "ne" problem rešiš na malo lepši in bolj prefinjen način. :) In dandanes zna biti to zelo koristno. ::) :*[ Se zdaj pač navajava na "ne" in moram rečt, da je Nejka veliko bolj dojemljiva za spremembe kot jaz. :P :)


sem imela enega takega in sploh ne veš kaj bi še naredil, da ne bi imel celega stanovanja spremenjenega v prafaktoreje. >:(

Ampak ona je bila še pred nedavnim pridna kot angelček. Mi res ni jasno, kaj jo zdaj nekaj meče. :-\ ^-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 22.09.2010 : 19:36:04
http://www.youtube.com/watch?v=rxW-PeCSNfU ;D

:D :D :D To bi jaz nujno morala imeti!!! :D (Pa baje se dobi tudi nekaj podobnega v obliki helikopterja - ko se alarm vklopi, helikopter budilka vzleti in potem brenči po celi sobi sem in tja, da te že navsezgodaj malo razmiga. So mi naši obljubili, da mi ga bodo nabavili. Upam, da se bo to zgodilo preden bom tolk stara, da se res ne bom več mogla na brzino iz postelje spravit. ;D)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , sreda, 22.09.2010 : 19:41:13
Ti, draga moja, potrebuješ le eno mačko iz zmagičine vzrejne linije. Tiste ti zjutraj, če predolgo (po njihovem menju) spiš, pridejo in se ti uležejo na glavo. Sistem rit - nos. No ja, obstaja možnost, da te stvar omami in, da spiš še naprej, toda verjemi, da je bujenje hitro in učinkovito.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 22.09.2010 : 22:02:54
Tiste ti zjutraj, če predolgo (po njihovem menju) spiš, pridejo in se ti uležejo na glavo. Sistem rit - nos.

;b ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 23.09.2010 : 08:56:00
:D :D :D Nejka je bila ponoči v kletki pridna -^ -^ -^, jaz sem se pa tudi pravčas zbudila. ,^ ,^ ,^ Sicer jo pa zadnje dni res nekaj meče; ne vem, kaj ji je. ??? :-\ Zdaj bi se šla dizajnerko tudi sredi belega dneva ob moji prisotnosti. Kar naprej jo opozarjam ali pa pospravljam svari za njo, če njenih namer ne opazim pravočasno. :-\

Sicer me je pa danes na sprehodu pozitivno presenetila. :D :D :D Zdaj pač malo vadiva tisti "ne" in včeraj sva se ravno ustavili pri neki plastiki na tleh in jo temeljito "obdelali" z "ne-ji" in priboljški. Danes na sprehodu je z gobčkom že šla proti ta isti plastiki, se tik pred zdajci ustavila, me pogledala, malo počakala, če bom kaj tečnarila ali ne :P, in potem sama od sebe pustila plastiko in prišla k meni. :o Sem bila čist ponosna na mojo kosmatuljo. ^-^ (:P) :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , četrtek, 23.09.2010 : 09:07:02
Ampak ona je bila še pred nedavnim pridna kot angelček. Mi res ni jasno, kaj jo zdaj nekaj meče. :-\ ^-
Današnja polna luna mogoče?  :P

Sicer me je pa danes na sprehodu pozitivno presenetila. :D :D :D Zdaj pač malo vadiva tisti "ne" in včeraj sva se ravno ustavili pri neki plastiki na tleh in jo temeljito "obdelali" z "ne-ji" in priboljški. Danes na sprehodu je z gobčkom že šla proti ta isti plastiki, se tik pred zdajci ustavila, me pogledala, malo počakala, če bom kaj tečnarila ali ne :P, in potem sama od sebe pustila plastiko in prišla k meni. :o Sem bila čist ponosna na mojo kosmatuljo. ^-^ (:P) :D
Pridna, pridna Nejka! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , četrtek, 23.09.2010 : 09:07:21
Tvoja Nejka odrašča, pa še luna jo fejst trka.
To ti je dobitna kombinacija ;)
Ampak kot vidiš, ni vse črno, ˝ne˝ že dela ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 23.09.2010 : 09:34:39
Ampak kot vidiš, ni vse črno, ˝ne˝ že dela ;)

Seveda ni črno-luna (tista na nebu) nabija, da je svetlo kot beli dan!
Kocka, mene tudi luna buta....mal se hecam....


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 23.09.2010 : 19:30:15
Zapornica. >:D (Pa ne me kregat, da ima premajhno kletko, ker naj bi bila ta za dobermane, sploh je pa največja, ki jo še spravim v moj pajzelc. :P Moram prestopati kletko, da sploh do omare pridem. :-X)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , nedelja, 26.09.2010 : 22:58:08
:) Ko sva se vračala iz trgovine, po isti poti, je Lucy leteeela na tisto mesto, kjer je ostala le še poteptana trava in očitno še precej vonja po Nejki... je divje iskala, v katero smer sta jo ubrali  :)

Tole je bila njena tema (ne vem, če se še lahko odpre, sem shranila samo link... mogoče si za rojstni dan kupim paket  8) če ne bo kakih drugih stroškov, tako kot vse do zdej  ::) ).

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,37776.0.htmlv

Nejka je res ful večja, kot na fotkah, sem si jo kot precej manjšo predstavljala... Lucy je pa... jah... po mnenju večine (mladič) enega od bullov  :)  Tistega, kar je počela na koncu na Nejki, pa sploh ne bom komentirala, sem še vedno  :o ..

Upam, da se še kej vidimo!

Mirno noč  ;)

Neža & Lucy



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , nedelja, 26.09.2010 : 23:02:27
Aja, pa ne sekiraj se zaradi boxa, tam itak spijo, tako da velikost niti ni tako relevantna... No, izjema je Lucy, ona ima box št. M, ampak spi na hrbtu in se tako razteguje, da tace še ven štrlijo, kar me precej skrbi zato, ker se med spanjem precej "svaljka"...  :-\  Sem razmišljala, da bi kupila tisto zadevo za dojenčke za v stajico (ki se uporablja v enak namen - da roke/noge ven ne uhajajo). Sem požela precej kritik na to idejo,  :-X ampak res nisem obsedena z razvajanjem, sam ne bi preprečila, da si tam zvija tačke, če lahko...

No, nočko :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 26.09.2010 : 23:44:12
Uf, sploh nisem pomislila, da ne moreš odpreti arhiva, ker nimaš paketa. No, tole sem vama že prej napisala v Lucy-jino temo: :)

Vesoljka in Lucy, super vaju je bilo spoznati! O0 :D Lucy je ena res prikupna pesjanka, polna energije, Nejka, drekec pekec >:( , se pač pusti podrediti čisto vsakemu psu - tudi, če je v primerjavi z njo majhen kot štoflc. >:( ;D Upam, da se še kdaj srečamo. Uživajte še naprej. :)
_____________________

Hehe, ja mladiček od bullčka. :-[ Če je bila pa tema in se ni dobro videlo. :P (;D)

S kletko je pa tako - sem vzela velikost za dobermane, pa bi ji privoščila še kakšni dve številki večjo, če bi jo spravila v stanovanje. :P Načeloma je tako čisto ok, samo takrat, ko se v kletki čisto raztegne, je vse skupaj videti, kot da je premajhno. :-X Ampak če velja za dobermane, potem bo tudi ta rit razvajena morala biti zadovoljna. ::) Revež Živc je bil 11 let zaprt v skoraj pol manjši kletki, pa se - srce moje zlato :-* - ni nikoli pritoževal, ampak se je potrpežljivo vdal v usodo. :'( Lubek moj... Je pa potem imel toliko več prostora in ljubezni na voljo. :-*

Se morava enkrat zmeniti in ju skupaj peljati na tisto pasje igrišče, da se fajn znorita.

Do naslednjič en prav lep pozdrav! :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , ponedeljek, 27.09.2010 : 13:21:31
Zmenjeno!  ;)

Vidve se pa le sprehodita ob Mencingerjevi tja do Trnovske cerkve, kjer je zelo lepa zelenica in tudi neke vrste pasje zbirališče :). Pa še Mencingerjeva je dokaj mirna ulica, so ležeči policaji.. vsaj za Lucy je ta ulica fajn, da se navaja na avtomobila (čeprav povsem ravnodušna še vedno ni). Sploh začetek Mencingerjeve je enosmerni, je tudi pločnik sredi zelenice, naprej do TC je pa sploh en sam park, tako da res priporočam, ker imata ubistvu ful zelenja zelo blizu. Pa še mimo mene bi šli, tako da bi se še lažje srečali, hehe


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 27.09.2010 : 18:50:36
Se bova pa res sprehodili kdaj tudi v tisto smer. Sprehodi proti Dolgemu Mostu so že tako in tako  malce "zlajnani". :P Se vidimo! ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.10.2010 : 16:28:03
Današnji dan:

Ob 8.15 sva se spokali proti avtobusni postaji.
Zapeljali sva se do razstavišča in tam prestopili na trolo za Sneberje. Izstopili sva ob 9.15.
Naslednjih 45 minut (do začetka pouka) sva se sprehajali, igrali in noreli.
Od 10.00 do 11.00 pridno sedeli v šolskih klopeh in izganjali zgagaste hudičke iz male pasje riti. >:D
Nato 1 ura sprehoda – do Save, ob in v Savi, pa nazaj do avtobusne postaje.
Ob 12.00 sva se s trolo odpeljali proti pasjemu igrišču.
12.15 – pasje igrišče.
Kakšne pol ure sva se igrali s cufo, ponavljali trikce in čakali, da se bo prikazal kakšen pesjan, nakar sva obupali in naredili obhod do bližnjega vodnjaka, nato do pekarne in nazaj na igrišče.
Kooooooončnooooooo :) sva dobili družbo. Do 14.00 je gospodična na polno norela po igrišču in preganjala in spodbujala k igri svoja pasja kolega.
Nato sva se peš odpravili proti centru in iz centra v Tivoli. Sem optimistično upala, da bova na soncu malo poležavali. Jok brate, odpade!!! >:( Je gledala kot zajec in spremljala vse dogajanje, tako da s počitkom ni bilo nič. Si je sraka raje izvolila en »Tivoli obhod«.
Ob pribl. 16.00 sva se odpravili proti domu. In glej ga, zlomka… Današnja vaja – ne vleci – je bila tokrat uspešno opravljena. ;d ;d ;d 8)
Zdaj smrči. ::( ::( ::( Skoraj ne morem verjeti. :o :o :o 

Sicer pa… Šola je super fajn!!! Samo jaz na vsaki uri sproti ugotavljam, da taužent stvari narobe delam. Sem bila sveto prepričana, da »greva« uporabljam samo pred igro in sprostitvijo. Pa sem se danes – ko smo se to tudi v šoli učili – vsaj ene petkrat zalotila, kako ta »greva« uporabljam še v drugih situacijah. :'[ :'[ :'[ *:- Spet se bom morala po prstih. >:( :-X

.....

Kakšen mir je zdajle v bajti... :o ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , sobota, 09.10.2010 : 18:28:26
Sonce rumeno, kapo dol! O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.10.2010 : 18:45:42
Heh, piece of cake. 8)

(NOT. :P Sploh, če upoštevaš dejstvo, da sem bila navajena na starega lubeka, ki je vse ubogal brez pomisleka in je po 15-ih minutah sproščenega sprehajanja že komaj čakal, da se je lahko spet privil k toplemu radiatorju in zaspal. :-* Sem danes jaz bolj crknjena kot Nejka. Se počutim kot ena stara mama. Izžeta. :-X Ampak... Če bo šla na račun tega kakšna kilca dol in kondicija gor... 8) O0 ,^)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.10.2010 : 19:45:26
Aja, pa še vedno je mir ::( v bajti... ^-^ :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.10.2010 : 01:31:37
Nejka je prava faulenčina!!! >:( >:( >:( Jaz hočem vaditi, da bo punca kaj znala, ona mi pa zgasne v kletko in je potem tudi s priboljškom ne spravim ven. *:- *:- *:- *:- *:- Za kozlarije zganjat je energije več kot preveč, ko se je treba učiti, bi pa rit mala lenarila. *:- ::) A-a, nič se ne bomo šli tako, bom jaz že našla način... >:D >:D >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 18.10.2010 : 07:05:09
Hehe, jaz pa sem v soboto v pasji šoli videla gospodično v živo (upam, da se nisem zmotila :-X)!
Mala je prava navihanka  :-* :-* .
Ja ja, sej vem, delala ne bi, norela pa takoj  ob prvi priliki (ali pa kar tako). Poznamo takšen pristop....
Naša je danes zjutraj skužila, da moj še spi, ko sem jo klicala v predsobo, in se je odločila, da bi šla na sprehod malo kasneje >:D -mislim, lenuščka naša stara :-*. Komaj sem jo dobila iz košare.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 18.10.2010 : 08:53:39
Hja, kaj jo pa matraš ob dveh zjutraj  >:D  Pa kdo je še videl jesti po 19. uri zvečer  >:(   Ccccccc, se boš morala vzeti rasno v roke, ker tole ni ničemur podobno  :P  In pa, kdo je rekel, da se v vrcu kaj dela  ???  Mami, vse si pomešala  :D ;) 


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.10.2010 : 09:46:46
Hehe, jaz pa sem v soboto v pasji šoli videla gospodično v živo (upam, da se nisem zmotila :-X)!
Mala je prava navihanka :-* :-* .

Bi znalo bit, ja. Ta najbolj glasna, najbolj sitna in najbolj ne pri miru. :P :-X Upam, da nisi ti tista, ki jo je Nejka tako grdo oblajala. :-[ :-\


Naša je danes zjutraj skužila, da moj še spi, ko sem jo klicala v predsobo, in se je odločila, da bi šla na sprehod malo kasneje >:D -mislim, lenuščka naša stara :-*. Komaj sem jo dobila iz košare.

Hehe, faca starinarska. :-* :) Ah, kje so tisti časi, ko sem morala psa zjutraj dejansko zbuditi za sprehod?! :D Moj Živec je bil tudi takšna lenčina :-* :-*. Sem ga zjutraj (ob npr. 10.00, če navsezgodaj ni bilo treba vstati ['*) zbudila za sprehod. Me je pogledal, se pretegnil in nekaj blefiral, da je buden in da se spravlja iz košare. Ko sem prišla iz kopalnice, je spet spal kot bubica. :D ;D Zlati so ti naši starinarji :-*.


Hja, kaj jo pa matraš ob dveh zjutraj >:D Pa kdo je še videl jesti po 19. uri zvečer >:( Ccccccc, se boš morala vzeti rasno v roke, ker tole ni ničemur podobno :P In pa, kdo je rekel, da se v vrcu kaj dela ??? Mami, vse si pomešala :D ;)

Pri nas se tiste 19.00 ure ne držimo, ker je mala prava suhica in jo je treba nujno malo poredit. ['* (Pa da ne bo kdo slučajno narobe raumel... :P Ne šparamo s hrano, ampak smo samo malo bolj slabo ješči, tako da se poslužujemo drugačnih metod rejenja... ['* ['* :*[) Sicer pa Nejka ni več v vrtcu. >:( To je že mala šola. ^-^ ;D V roke se bom pa morala vzet, ja. To pa vem. :P :-X :D :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 18.10.2010 : 11:57:16
Hm, ne spomnim se, da bi me nalajala. Se pa dobro spomnim, da je naredila vse skoraj super truper dobro  8) - vsaj tistih nekaj minut, kar sem vas opazovala.
Tako, da... jst ne vem, kdo se noče učit....  :P ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , ponedeljek, 18.10.2010 : 19:44:13
Mi smo to lepotičko spoznali v petek na pasjem igrišču. Je prav uživala v divjanju z drugimi kužki.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: enaNika , ponedeljek, 18.10.2010 : 21:24:07
Oprosti, Sonce, jaz bi se na tvojem mestu vprašala o kvaliteti priboljškov in nivoju ponudbe.  >:D Ker če ti misliš, da se za neki brezvezn briket ali žvečilno palčko splača delat piruete na trepalnicah... no ja, potem samo ti tako misliš.  >:( Drugič naj bo hrenovka na ogretem krožničku, servieta čez laket in servirano z globokim priklonom. To imaš ja blagovno znamko S'Horjula, ne moreš s takimi kar nekaj po domače!  >:(
  ['*  ;)



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 18.10.2010 : 22:26:27
Kje ima pa ona energijo in čas za vajo. Mora vendar kakšno ušpičit in potem razmislit kaj bo ušpičila naslednjič!  ;)  >:D  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.10.2010 : 22:34:02
luna 7:  :o :o :o ['* ['*

pudelj: Super je to igrišče. V bistvu se Nejka samo tam toliko "zlaufa", da je potem vsaj nekaj časa mir v bajti. Se zagotovo še srečamo... :D O0

enaNika: Ena brezvezna posebna salama. :P Sem ravno danes skasirala en fajn ugriz v roko, ker sem mislila, da bo pograbila priboljšek, pa je na polno šavsnila proti veji, s katero sva se igrali, in seveda zgrešila oz. "pikirala" v moje prste. >:( Bo treba najti nekaj bolj zanimivega od vej ali pa tej S'Horjula pasmi res servirati na ogretem krožničku in z globokim priklonom. Mogoče bi takrat zaleglo... ;b ;b ;b ['* ['* :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 19.10.2010 : 10:33:42
Pa kaj toliko razmišljate o teh priboljških - vrat od boksa zapri, ko boš hotela delat z njo, pa se ne bo mogla skrit ::) ;D ;b ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , torek, 19.10.2010 : 10:42:46
Ampak res. Če zgasne v boks, naj notri tudi ostane in naj ji bo lepo dolgčas. In bo morala lepo prositi, če bo hotela tak privilegij, kot je delo s teboj. (pri naših to vedno vžge. Še sploh, če mora iz kletke gledat, kako nekaj narediš s tujim psom in on dobi  priboljške in pohvalo)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , torek, 19.10.2010 : 11:09:00
ej, sončica, sem ti že v mailu napisala, pa ti moram očitno še tukaj ::) :P: ne kompliciraj in ne prosi je za sodelovanje.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 19.10.2010 : 21:52:12
:-[ Saj vem, da kompliciram, ampak meni ta "preskok" z Živca, s katerim sem že skoraj telepatsko komunicirala in je ubogal s prve, na Nejko, ki ji moram kar naprej izganjati hudičke in črne riti, ni ravno enostaven. :-[ Potem pa raje kompliciram do onemoglosti, kot pa kaj kapitalno za*erjem. :P ::)


(pri naših to vedno vžge. Še sploh, če mora iz kletke gledat, kako nekaj narediš s tujim psom in on dobi priboljške in pohvalo)

Hehe, jaz imam "na voljo" samo enega psa... ['* ['* ['* :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 19.10.2010 : 22:19:41
izganjati hudičke iz črne riti

:P ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 22.10.2010 : 15:20:00
Nejka je bila danes cel dan takole: >:D >:D >:D >:D >:D, mat bi pa bila zdajle najraje takole: (http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sleep026.gif), pa mora na predavanje... :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 22.10.2010 : 20:33:42
Moj mali štofelc pred skoraj pol leta: :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 22.10.2010 : 20:35:32
In danes (malo je pa res zrastla ['* :*[):

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 22.10.2010 : 20:37:20
Divjak na pasjem igrišču... :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , petek, 22.10.2010 : 20:38:13
Končno par fotk tvoje divjakinje :) Lepa je, sveti se kot žamet.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , petek, 22.10.2010 : 20:38:57
Ja, štoflc je res malo zrasel  8)  Krasna je  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: dog_lover , petek, 22.10.2010 : 20:39:19
Lepotička in uživačka.  O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , petek, 22.10.2010 : 20:41:50
Hehe, štofelc... ;b Kako je lepa! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , petek, 22.10.2010 : 20:49:48
Pa saj pravim, da so to ta prave barve >:D
Krasna je :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Tafi , petek, 22.10.2010 : 20:52:21
Malo je res zrasla, je pa še vedno dovolj majhna za v naročje :D

PS. Pri nas se je celo popoldne spalo, nekdo celo niti zalajal ni >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 22.10.2010 : 21:20:07
Pa saj pravim, da so to ta prave barve >:D

 O0

Malo je res zrasla, je pa še vedno dovolj majhna za v naročje :D

PS. Pri nas se je celo popoldne spalo, nekdo celo niti zalajal ni >:D

Hehe, dvomim, da ji je v mojem naročju udobno. (Da tega, kako se takrat počutim jaz, sploh ne omenjam.) :-X Še sreča, da se ne carta preveč rada... ['* :*[

Uboščika Zala :-*, si bo še glasilke uničila. :P Kar naj počiva zdaj, da si bo do naslednjič spet okrepila pevske moči. >:D >:D >:D ...Tudi Tivi :-*...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sobota, 23.10.2010 : 20:01:46
Pa saj pravim, da so to ta prave barve >:D
Krasna je :-*
Ja, samo še malo belega slinčka ji manjka ['* O0 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , sobota, 23.10.2010 : 21:18:35
Sonce rumeno, si me ti danes po šoli potem slučajno čakala za prevoz?
Enkrat med uro sem te opazila, potem je pa E.T. po pouku še pomerjala oprsnico...
skratka, upam da me nisi celo uro čakala in potem obupala oz. sva se zgrešili :-\?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , sobota, 23.10.2010 : 21:20:00
No, zdaj pa vidim ZS :).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 27.10.2010 : 09:53:10
Nejka dobi pa eno novo opremo. :D Trotlziher opremo... ['* >:D >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , sreda, 27.10.2010 : 09:57:01
Citat
Hehe, jaz imam "na voljo" samo enega psa...

Nič zato, lahko uporabiš tudi kakšnega sošolca. deluje nako ali pa še bolj.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , sreda, 27.10.2010 : 09:58:29
A jo boš ogobčila ;D?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 27.10.2010 : 10:06:24
Hehe, ogobčena ;b je že nekaj časa, zdaj jo bom pa po merah ogobčila na trotlziher. >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:06:06
Obujanje spominov... :)

Takle čupko mali je bila Nejka, ko je prišla k meni:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:08:23
Že prvi večer je - na meni še neznan način - zlezla k meni na posteljo in se stisnila k mojim nogam :-*. Takole naju je navsezgodaj zalotila moja mami:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:16:15
Smo kmalu pogruntali, kako takšnemu škratu uspe zlesti na visoko posteljo. V pomoč ji je bila omara - s hrbtom se je uprla vanjo, z eno zadnjo tačko pa v rob ogrodja postelje. V prvo ji ravno ni uspelo, v drugo ali tretje pa zagotovo. No, potem sem ji naredila stopničke, da si pri plezanju ali sestopu ne bi slučajno kaj naredila ::) ::) :-X.

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:17:56
Seveda se s prostorom pri nogah frajla ni za dolgo zadovoljila. Postopoma je prilezla do vzglavnika ::):

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:19:21
Prikupila se je tudi drugim:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 28.10.2010 : 00:21:19
Prvič na "sprehodu" :P :):

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 28.10.2010 : 09:11:13
hehe, tukaj ima še "ušeska" ;D mala kosmatulja :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 05.11.2010 : 20:35:11
Včeraj ni bil moj dan. Sem šla z Nejko na popoldanski sprehod. Da bi jo – preden bi jo pustila za 8 ur samo – še malo »zdivjala«, sem pograbila bližnjo vejo in se začela igrati z Nejko. Sem tekla jaz in je tekla (OK, ne tekla, ampak divjala) Nejka. Sva šli v ovinek, jaz sem za trenutek (pravzaprav za trenutek od trenutka) pogledala stran, v tistem je pa Nejka pridirjala izza ovinka direktno v moje noge. Sem se res trudila, ampak ravnotežja ni bilo mogoče obdržati. Sem telebnila po tleh, da je zabobnelo. Ko sem prišla k sebi, sem najprej preverila, če se me še držijo vsi udi. Obe roki in nogi sta bili na mestu, glava tudi, povodec je še bil v roki. 'OK. Lahko greva naprej. Ampak kaj zdaj? Jo kregati? Ne! No, verjetno ne, sej v bistvu ni bila Nejka kriva. Divjak mali!!!!!!!!! :']' Je verjetno čutila, da je nekaj narobe, ker je šla brez ugovarjanja poleg ob levi nogi. Potem me je začela kljuvati močna bolečina v roki. 'Kaj zdaj? K zdravniku? Eh, neeeeeeeeeee. Sigurno je poškodovano samo mehko tkivo!!!' Sva se poslovili brez čohanja in cartanja. Sem mislila, da bo zvečer kaj mulo kuhala, pa sem se uštela. Spet je bila stara dobra Nejka, polna energije, vedno za akcijo. Jaz pa vsa izžeta in z roko, polno modric in podplutb. Še dobro, da me je cel dan vest grizla ::), ker je pred odhodom nisem počohala. Potem pa še tiste njene velike oči… »Maaaaaaaali moj miš. A greva?« In spet je bila bajta polna veselja… :-*

Danes ni bil moj dan. Spet popoldanski sprehod. Nejka je opravila svoje, jaz pa sem skušala pobrati pridelek. Medtem sem s kotičkom očesa opazila nepobran drekec in vrvice od moje torbice za priboljške, ki so bile že nevarno blizu temu, da bi se namočile v tisti kup. Med reševanjem vrvic pred ogabo ogabno sem neprevidno in štorasto obrnila vrečko in cel prst namočila v… :e :e :e :e :e Nekajkrat sem krepko kolnila (:-[), se zraven jezila na vse lastnike, ki ne pobirajo za svojimi psi >:( >:( >:(, in se odpravila direktno domov na umivanje in razkuževanje. Kmalu sva šli naprej… Sva prišli do travnika, kjer je bilo zbranih nekaj lastnikov s psi. Trije psi (spuščeni, jasno) so pritekli do naju, eden je Nejko napadel. Renčal in grizel. Sem se tako zadrla, da je za trenutek vse utihnilo. 'OK. Dihaj!' Sem za trenutek popustila povodec, pa je pes spet pritekel in spet napadel. 'Pa ne, nooo! Škoda mojih glasilk!' Sem zatulila še enkrat, v tistem pa je prišel na »kraj dogajanja« tudi lastnik. 'No, končno. Zdaj se bo opravičil in vprašal, če sva OK in če lahko kako pomaga.' Jok brate, odpade! »Ja kaj si jo pa spustila do moje psice?!« :o :o :o :o :o ??? ??? ??? ??? ??? »Jaz jo imam na povodcu!!!!« (Ne na fleksiju, ampak na fiksnem povodcu.) »Ja, ampak potem je ne bi smela spet spustiti do moje psice!« ??????????????? Ah, ja… Sem si dala duška. Res sem ga »ornk« nap****** brez kakršnegakoli zadržka. Potem je lahko utihnil… Ne štekam. Res ne... :-X Sem imela energije samo še za pot direktno domov. Sem se pogovarjala po telefonu, Nejka je šla ob meni, kot zakleto pa je nasproti vsa vesela pritekla punca (otrok): »Kuža, kuuužaaaaa!« 'No, še to. Samo tega mi je še manjkalo!' Pospravila sem telefon, prijela Nejko pri ovratnici, ustavila otroka in lepo razložila, da ne more kar tako do psa. Razumela je in ni več silila. :o :o :o Nejko sem potem »fiksirala« in dovolila, da jo je punca pobožala. Nejka je bila nadpridna! Nič se ni bala, nič ni lajala… :-* :-* :-* Otrok, ki je razumel, in pes, ki ni zganjal histerije. Kaj češ boljšega?! Meni se je od veselja skoraj zmešalo… :D :D :D

Danes je moj večer. Danes je res moj večer… 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , petek, 05.11.2010 : 20:43:01
No, pa je le posijalo sonce (rumeno? :P) po dveh 'oblačnih' dnevih. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , petek, 05.11.2010 : 20:43:51
 :)  (http://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hug_cat.gif)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sobota, 06.11.2010 : 03:13:07
Čist prav si naredila. O0  Danes je pa itak že nov dan in čas za nove prigode. ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 06.11.2010 : 20:34:52
:D :D :D 8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , sobota, 06.11.2010 : 20:38:23
O, madona, ker nevaren šišmiš.  8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , sobota, 06.11.2010 : 20:39:13
Zdaj bodo pa spraševali: ''A je huda? :o''  >:D Ko ima Neli halti na glavi, hitro naletiva na vprašanje, če grize... :P
Nejki prav fajn pristoji tale 'dodatek', se vidi, da je po meri izdelan. :) Se ga je že privadila?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sobota, 06.11.2010 : 20:39:48
Podnapis zgornje slike:
netopirček z nagobčnikom, z glavo rahlo nagnjeno v stran in s pogledom št.3:"jest sm tko pridnaaaa!" :D

 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 06.11.2010 : 20:49:30
Nejki prav fajn pristoji tale 'dodatek', se vidi, da je po meri izdelan. :) Se ga je že privadila?

Sem jo navajala na nagobčnik že od junija, ampak je imela prej tistega navadnega, ki "stisne" gobček. Ga je dobro prenašala (kot da ga ni), samo kakšne tri tedne nazaj je imela trenutni preblisk, da je to največje zlo, ki se ga je treba nujno znebiti. :o :P Ta kovinski nagobnčik je pa neprimerno boljši, bolj "psom prijazen" in mislim, da ga Nejka še veliko bolje prenaša kot tistega najlonskega. O0

O, madona, ker nevaren šišmiš.  8)

Podnapis zgornje slike:
netopirček z nagobčnikom, z glavo rahlo nagnjeno v stran in s pogledom št.3:"jest sm tko pridnaaaa!" :D

 :-*

;b ;b ;b ;b ;b :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , sobota, 06.11.2010 : 20:50:10

netopirček z nagobčnikom...

Hehe, sej vem, da naj bi bil glavni poudarek slike na nagobčniku, ampak meni so najbolj v oči padla netopirska ušesa. Lepotička "mala"!  :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , sobota, 06.11.2010 : 20:56:41
Sem se je prav prestrašila, ko pa je opremljena kot Hannibal Lecter ;b ;b ;b !!!
Faca netopirska :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sobota, 06.11.2010 : 22:21:10
 ;D  ha ha, dobra je, čuvajka Nejka  :-* 


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 07.11.2010 : 22:41:03
sonce rumeno, a to zadevščino imata samo za javni prevoz?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 07.11.2010 : 22:46:40
Večinoma (se veliko voziva s trolami in vlaki). Dam ji ga pa gor tudi, če greva npr. v center mesta (oz. kamorkoli, kjer je gneča). Glede na to, da se še zgodi, da se česa zelo (panično) ustraši, ne bi rada, da bi naju kdaj kaj presenetilo. Sploh, ker se v gneči rade zgodijo kakšne nepredvidljive in ne-bodi-ga-treba situacije... :P :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 07.11.2010 : 22:47:53
A se ustraši ljudi ali psov?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 07.11.2010 : 22:53:34
Ljudi, še posebno otrok (dokler so tiho, je OK, ko se pa oglasijo in začnejo mahati z rokami, teči ipd., je pa panika; :P :-\ tudi odrasli so problem, če so bolj "glasne in mahajoče sorte" :P). Do psov je pa "uiber" in čisto preveč prijazna. Se ji "spipa" od samega veselja, ko na kakšnega naletiva... ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 07.11.2010 : 22:56:50
ajoj, enga  :-* pa za  koš samozavesti naj piše Božičku ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 08.11.2010 : 07:58:19
O, madona, ker nevaren šišmiš.  8)
Tole pa res tako zgleda....   :o :o
Nejka, mi te razumemo! Pri nas je bilo podobno do nekje tretjega leta. Potem pa smo se znali tudi že sami zase potegnit.
Hehe, zanimiva zgodga. otrok je razumel, odrasli pe že ne več, ane....  >:D :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 08.11.2010 : 08:31:07
Soncerumeno, lahko kakšno srečanje z pasjevarnimi otroki organiziramo, takimi ki so bli že stokrat prevrnjeni in so navajeni vsega hudega ;).
Ne res, če ni glih grizli, ji mogoče ne bi škodilo se videt s kakim otročkom, ki je navajen na pse in se jim ne meče prvo sekundo okrog vratu in jih nadleguje na tisoč in en neprimeren način.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 08.11.2010 : 08:32:32
s in ne z pasjevarnimi seveda ::)...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 08.11.2010 : 11:23:26
Sem že tudi jaz pomislila, da bi bilo dobro, če bi bila v stiku z otroki, ki so vajeni psov in se znajo "pametno" obnašati v njihovi bližini. Ampak nisem prepričana... Se bojim, da bi znala biti tudi grizli, če bi jo zagrabila velika panika... :-[ :-\


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 17.11.2010 : 21:54:41
Nejka ima (bolj ali manj) vso opremo črno. In jaz imam vedno grozne probleme pri nakupovanju - navadnih črnih povodcev in navadnih (in varnih) črnih ovratnic pač ne prodaja vsak. Najdejo se roza, modre, lila, zlate, srebrne in rdeče, pa take s srčki, kostmi in z rožicami, pa z okrasnimi kamenčki in volančki... Skratka... Kiča ne manjka. In sem mislila, da r-d-e-č-e-g-a (:e) slednega povodca pa res ne bo problem najti. Ampak... Glej ga, zlomka: imajo črne, zelene (kot trava zelene -*:) in rjave, nikjer pa rdečih. In zdaj je meni logika malo "zaštekala"... A je res cilj, da zelen/črn/rjav sledni povodec kot mutav iščeš v travi, ko pride do "krize"? ??? Mislim... A ni fora ravno v tem, da je takšne barve, da te bo takoj zbodel v oči, ko bo treba? ??? Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Toliko trgovin sem "obletala" zaradi enega slednega povodca, pa n-i-č!!! In to se mora dogajati ravno meni, ki me krč v želodcu zagrabi, ko moram v trgovino... :'[ :'[ :'[ :'[ :'[ *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:- *:-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , sreda, 17.11.2010 : 21:57:37
Ne, ni logično. In ja, tudi jaz ne maram letanja po trgovinah. Zato ti pa z veseljem povem, kje sem kupila 20m rdeč sledni povodec. Če nisi seveda podlegla pritiskom prodajalcev in že kupila kakšnega druge barve. :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 17.11.2010 : 22:03:42
:o :o :o In to celo 20 m? :D :D :D Lepo, lepo, najlepše prosim za ZS. Hvala!!! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , sreda, 17.11.2010 : 22:05:02
Ja ženska, zakaj pa slednega ne naročiš tam, kjer si naročila že nagobčnik?  ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 17.11.2010 : 22:06:39
Ker sem smotana. :P :-X Hvala za namig! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sreda, 17.11.2010 : 22:12:01
Mi smo tudi rdečega takrat naročili, ampak so nam poslali črnega  >:(
Vse v črnem  :o  To je zrelo za prjavo  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , sreda, 17.11.2010 : 22:14:01
Črni hudi šišmiš je pravi cuker in super za pse zlaufat >:D
Fajn je blo, z veseljem še kdaj ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , sreda, 17.11.2010 : 22:21:28
Imaš ZS. ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 18.11.2010 : 00:05:09
Če nisi seveda podlegla pritiskom prodajalcev in že kupila kakšnega druge barve. :P

Ne, nisem podlegla. Dostikrat ni fajn biti prodajalec, če imaš opravka z mano. >:D (:-[) Pa nisem kriva jaz, ampak trgovine! :*[

Vse v črnem :o To je zrelo za prjavo >:D

Pa-ja-de. Nejka pravi, da je za prijavo roza (sploh, če so "udeleženi" še srčki.) 8)

Črni hudi šišmiš je pravi cuker in super za pse zlaufat >:D
Fajn je blo, z veseljem še kdaj ;)

Hehe, ko prideva z Nejko s Štajerske nazaj v LJ, imam pred njo vsaj en dan mir. >:D :D :D :D Če se ima pa priložnost še s kom tako zares zlaufati, potem je pa to za dva dni spanja.

Tudi mi smo se imeli super fajn in se z veseljem še kdaj "pojavimo" v vaši družbi... :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 18.11.2010 : 01:58:48
In sem mislila, da r-d-e-č-e-g-a (:e) slednega povodca pa res ne bo problem najti. Ampak... Glej ga, zlomka: imajo črne, zelene (kot trava zelene -*:) in rjave, nikjer pa rdečih. In zdaj je meni logika malo "zaštekala"... A je res cilj, da zelen/črn/rjav sledni povodec kot mutav iščeš v travi, ko pride do "krize"? ??? Mislim... A ni fora ravno v tem, da je takšne barve, da te bo takoj zbodel v oči, ko bo treba? ???

No, da ne bo kdo mislil, da sem tako smotana, da ne vem, da je sledni povodec namenjen sledenju. Vem to. Ampak verjetno pa tudi ni neka vojna tajna, da se uporablja tudi v drugačne namene. In lahko bi proizvajalci/trgovci malo bolj poskrbeli za tiste, ki sledni povodec uporabljamo v te "drugačne namene" in bi želeli, da nam je vedno dobro na očeh. :P ::) Me pa zdaj nekaj zanima... Je mogoče pri sledenju pomembno to, da je povodec čim manj opazen? Mislim... A mora biti "zakamufliran" (se trudim najti razlog, zakaj naj bi bil "zakamufliran", pa ga nikakor ne najdem) ali je pač vseeno, kakšen je? :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , četrtek, 18.11.2010 : 08:34:37
Na črne, rjavem in zelenem se umazanija najmanj pozna - mislim, saj to se vleče za psom po blatu ipd, ane :-\
Mogoče tudi zato?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , četrtek, 18.11.2010 : 08:59:30
Ja, se vleče. Po blatu, lužah, packariji... Pa še pokakat oz. polulat jih kdaj uspejo, packi (ponavadi na istem sprehodu, kjer nas potem nevarno zavijejo vanj, da imamo še hlače in čevlje lepo dišeče in čiste ::)).

Soncerumeno, branka vem da ga je delala sama iz vrvi iz plezalnih trgovin (lahko bi vzela tudi take iz Merkurja in podobno). V tem primeru bi se ti barvna paleta precej povečala pomoje. Lahko pa vzameš ali trak ali tisto okroglo vrv, oboje bi šlo, samo izbrat moraš nekaj, kar ni pretežko (ta pravi plezalni štrik je čisto pretežak, vzameš potem tanjšega).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 18.11.2010 : 09:21:26
Spomnim se, da so imeli v bau*maxu faxu hausu  :-\ :P  al neki takega ene mavrične štrike (trakove) na metre. Sama sem si naredila za daljši štrik za v hribe za mojo... morda se splača še tja pogledat.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 18.11.2010 : 09:41:04
Na črne, rjavem in zelenem se umazanija najmanj pozna - mislim, saj to se vleče za psom po blatu ipd, ane :-\
Mogoče tudi zato?

Ja, saj mi je čisto jasno, da so to glede umazanije hvaležne barve. In meni je črna sploh fajn, zelena mi je pa celo zelo všeč. Ampak prav zares ne mislim iskati slednega v travi. Želim takšnega, ki ga bom videla na daleč (četudi bo ves podrekan in prav ne-vzorno u-s-r-a-n :P).

Sem si že naredila en štrik doma (30 m), pa je predolg in se skozi nekaj zapleta, pa še iz vrvi je, jaz bi pa rada trak.

Hvala za vse nasvete (zlate ste :-*), bom preverila še v trgovinah, ki ste jih omenile. Nekaj se bo že našlo... :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , četrtek, 18.11.2010 : 09:53:02
Crnega cist lepo vidis, sploh takrat, ko leti po luftu za psom, pes pa za labodom  >:D
Drgac pa, mi smo na crni in nimam problemov, da ne bi videla. Je pa res, da drzim jaz konec slednega v roki in ga poleg tega, da ga vidim, se obcutim  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , četrtek, 18.11.2010 : 09:59:10
Točno tako ;D.
Ponavadi se (vsaj pri nas) itak premika ali pa ga je vsaj ene pol v zraku, tako da ga zeeelo težko zgrešiš :).

Poleg tega znajo teli štiki vse sorte - od zapletanja v noge, do tega, da te obdrajsajo in zgledaš, kot bi te kaj opeklo. Včasih te celo povijejo v snop in potem na veliko zabavo mimoidočih padeš kot odrezan snop. Takrat noben ne gleda barve, ampak tebe, ki si ne glede na prejšnjo obarvanost oblačil večinoma v rjavih tonih.

Midve sva imeli 20m-skega pa ga je pet metrov stran odžrla in se preostalih 15 še vedno zapleta, tako da si na odpletanje obsojen tudi pri precej krajših dolžinah. Je pa res, da imam trak in bi se vrv mogoče bolj obnesla.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , četrtek, 18.11.2010 : 14:01:18
Jaz imam imenitnega florescentno oranžnega, da se ga vidi iz satelita. Ga je pa kar treba sušiti in občasno tudi oprati - pa ne gre vse stran. Dvakrat po 10m, pa si ga bom omislila še 10m. Dolžino prilagajaš okolici - povsod se ga pač ne da uporabljati, na kakšnem travniku je pa OK. Samo za kakšne fine pa to ni. Ko nabiraš in spuščaš tisto svinjarijo, ki je šla po lužah in blatu in dreku, si svinjski, kot da bi za psom letal po vseh štirih.
alpinistične in podobne vrvi so sicer super, a jih je za tovrstno uporabo škoda, so veliko predrage.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 18.11.2010 : 14:33:32
:D Trak ali vrv? Kje si ga pa nabavila?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , četrtek, 18.11.2010 : 14:43:55
Vrv (mislim, da tudi trakove) različnih debelin in barv lahko kupiš (na meter) tudi v Bauhaus-u (ali Baumaxu, ne ločim, skratka npr. v BTC). Tam zelo zraven imaš tudi vse sorte oblik in velikosti karabinov. Lahko precej kombiniraš.. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , četrtek, 18.11.2010 : 14:51:45
Trak, dobi se v Mr petu, imajo tazlične debeline, videla sem črno, zeleno in oranžno barvo. Je tudi nekoliko mehkejši na otip kot tisti za rolete, tako da manj reže.
Dobre sledne povodce sem videla tudi v Alerju, ampak takrat so imeli samo črne.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 18.11.2010 : 20:27:47
Moj mali črni pes ima 10 m živo rdečega iz ene spletne trgovine. Je pa tak malo mehkejši, ne reže v roke, slaba stran te "mehkobe" pa je, da (glede na to, da ga uporabljam tudi kot občasni "privez" na dvorišču, dokler ne zrihramo vhodne ograje), da ga je v trenutkih nepozornosti  (beri 15 min obešanja perila 2m stran) mlečnozoba mrcinica uspela na enem mestu že primerno naglodati. Zato je zdaj ene pol metra krajši :P
Ti pošljem na ZS, kje sem ga naročila, imajo pa max 10m, tako izvedbo "trak" kot "vrv".


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 18.11.2010 : 21:04:17
Super! Še enkrat hvala vsem! :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.11.2010 : 13:49:08
Od prejšnjega petka dalje se pride Nejka samoiniciativno pocartati k meni :o in jaz sem čisto :D :D :D... Sicer ne zdrži več kot kakšno minuto in med tem časom tudi 2 sekundi ni pri miru, ampak vseeno... Midve se cartava!!! :D :D :D ,^ ,^ ,^

Pa še to: nov varovalni štrik (sledni povodec) je super!!! Živo oranžnega nisem dobila, ker ga nimajo več *:-, sem pa dobila potem "po meri" izdelanega r-d-e-č-e-g-a (trak), ki se ne zapleta, ne vozla in ga opaziš že na daleč... O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , petek, 26.11.2010 : 13:53:07
Hehe, sonce, boš vidla, kako bo šele čez leto al pa dve, bo sama od sebe prišla k tebi in zahtevala čohanje in crkljanje (pri nas po dveh letih in pol samovoljno zlezemo na fotelj v naročje :P ).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.11.2010 : 14:14:50
Hehe, jaz sem zdaj čisto :D :D :D že zaradi tiste slabe minute cartanja, ki mi jo gospodična izvoli nameniti. ::) Sem bila navajena na Živca, ki je bil carta vseh cart.  :-* Nejka - divjak vseh divjakov :P - je bila zame kar en tak mali :o :o :o (šok), zato sem zdaj še toliko bolj vesela vsakega carteka, ki mi ga nakloni... ::) ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , petek, 26.11.2010 : 14:37:25
Ful sem vesela za vas :) Bravo sonce rumeno in bravo Nejka, seveda <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , petek, 26.11.2010 : 14:43:07
 :-* :-* Iiiiii, scartana Nejka. Bravo!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , petek, 26.11.2010 : 16:07:50
Bravo Nejka  :-*  In čestitke za novega rdečega kolega  ^-^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.11.2010 : 18:51:57
Khhhhhhhhm, pustimo zdaj cartanje (hvala vsem za čestitke; jaz sem res, res, res vesela, da napredujeva), ker je sneg trenutno bolj aktualen. :P ::) Tole pač moram zapisati, da bo ostalo dokumentirano. ::)

Danes je Nejka prvič videla sneg (no, kaj se je dogajalo z njo preden je prišla k meni, ne vem točno, ampak predvidevam, da kakšnih blaznih (pozitivnih) izkušenj s snegom ni mogla imeti). Najprej je bila takole :o :o :o, potem je na ves glas in z vso močjo oblajala tega strašnega, najbolj strašnega belega vsiljivca in potem se je od vsega razburjenja in panike, ker nikjer ni bilo trave, polulala kar na sredi pločnika :P (v "normalnih" okoliščinah se ji kaj takšnega niti pod razno ne zgodi). No, ko je končno ugotovila, da ta bela reč ni nevarna in zna biti celo zabavna, je zganjala takšne norčije, da sem se ji morala na ves glas smejati... ;b ;b ;b Sraka moja mala... :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , petek, 26.11.2010 : 19:30:57
Si jo kar predstavljam. :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , sobota, 27.11.2010 : 08:22:58
 ;b ;b ;b Buča zlata....


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 29.11.2010 : 02:13:03
Dokaz, da je možno premakniti tudi najbolj trdno kmečko vzgojene betice. :D :D :D (In da je včasih vredno veljati za najbolj tečno in zoprno babo ever (in z določenimi pregovarjanji najedati že tudi sam sebi :P). ::))

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 29.11.2010 : 02:28:43
(Za tiste, ki ne veste: Asta je sicer v pesjaku in pride v stanovanje (pravzaprav samo v mojo sobo) samo takrat, ko sem jaz (sama :P) doma. Tale slika je pa nastala pred kratkim, in sicer takrat, ko me ni bilo doma, pa tudi ta soba na sliki ni moja soba. :D Brez dvoma se premikamo... :D :D :D Pa moram jo še malo pohvaliti: ta zgaga s slike je v soboto naredila izpit A - sem tudi mislila, da bo bolj misija nemogoče, ampak je šlo. 8))

(Pa še nekje se je moje nerganje obrestovalo: Sem vsaj 8 mesecev prepričevala domače (beri: se kregala in šla na živce že sama sebi ::)), da ograja mora biti, če želijo imeti Asto spuščeno, pa sem že izgubljala upanje, da bom kdaj dočakala to ograjo. No... Danes sem izvedela, da je 3/4 parcele že ograjene. :D :D :D Sicer (zaenkrat) ne bo ravno Neli proof ;D, bo pa Asta in Nejka proof. In to je zame (zaenkrat >:D) dovolj... :))


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 29.11.2010 : 08:27:51
Sunce ti rumeno >:D :P, tukaj eni slabo vidimo (ker smo že mal v letih, ane ::) :P) - dej nehi tale drobnopis uporabljat, ker rabim skoraj lupo, da ga preberem, al mam pa oči ko riba napihovalka, da kej vidim :-X :-X

Pridne zmehčane kmečke betice :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 29.11.2010 : 08:38:40
Na nove zmage! Bravoooo za Astico! :-* :D

(jaz sem tudi kratkovidna, Sonce - daj to pisavico malo porihtat, preden Sindikat zaropota 8) )


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , ponedeljek, 29.11.2010 : 08:42:11
Nejka ima najhitrejši "prostor" in to V SNEGU! Dokazala v soboto. O0 <:]

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 29.11.2010 : 09:49:17
Pridne zmehčane kmečke betice :D :-*

;b ;b :D

Na nove zmage!

Točno tako! O0

Nejka ima najhitrejši "prostor" in to V SNEGU! Dokazala v soboto. O0 <:]

8) Se vsaj nekje pozna, da res vadiva. :P ,^


Bom upoštevala želje glede pisave. :*[ :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 29.11.2010 : 09:58:22
Bravo! Za vse - za (občasno) notranjo Asto, za A izpit, za ograjo pa sploh :)!
Jaz se jo še trudim izposlovat (grrrr) in mi je že tooolk živcev požrla ::)...

Nejka, carica, čestitke za prostor :P!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 29.11.2010 : 10:32:39
Na nove zmage! Bravoooo za Astico! :-* :D

(jaz sem tudi kratkovidna, Sonce - daj to pisavico malo porihtat, preden Sindikat zaropota 8) )
A dejte no... jst se slepim z dvema tipkama: ctrl in kolešček na miški... pa pol vse vidim-še več kot je treba.... a res ne poznate te ukane lastne sebe?  :P ::) ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 29.11.2010 : 15:53:16
A dejte no... jst se slepim z dvema tipkama: ctrl in kolešček na miški... pa pol vse vidim-še več kot je treba.... a res ne poznate te ukane lastne sebe?  :P ::) ;)
N-Č potuhe dajat mladini :P Kar naj lepo razločno piše za nas, tastare kratkovidneže ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja01 , ponedeljek, 29.11.2010 : 23:39:47
Nejka ima najhitrejši "prostor" in to V SNEGU! Dokazala v soboto. O0 <:]

To pa je hvalevredno! Cestitam, obema.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 30.11.2010 : 09:52:34
Hvala vsem za čestitke. :)

Jaz se jo še trudim izposlovat (grrrr) in mi je že tooolk živcev požrla ::)...

:-\ Saj bo. Jaz sem nagovarjala za to ograjo res ob vsaki priložnosti (tako prijazno, pa v hecu, pa na hard, zjutraj navsezgodaj, pa pri kosilu in za lahko noč... V bistvu skoraj nisem imela več upanja, pa sem še kar vztrajala. 8) Evo, zdaj pa končno bo. ,^ :D (Samo še namig: Je k odločitvi verjetno malo pomagalo tudi to, da je oče na našem dvorišču stopil v ogromen dr*k, ki ga je pridelal eden od vaških psov. >:D >:D >:D ['* ['* (Pa jaz tukaj nisem imela prstov zraven, da ne bo pomote. -^ :*[ Ko bi le prej vedela... >:D))

A dejte no... jst se slepim z dvema tipkama: ctrl in kolešček na miški... pa pol vse vidim-še več kot je treba.... a res ne poznate te ukane lastne sebe? :P ::) ;)

Nope, jaz tega nisem vedela, z računalnikom nisva ravno na "ti". ::) Hvala za namig! :) Bom upoštevala pri nadaljnjem pisanju... >:D ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 30.11.2010 : 10:52:02
Nope, jaz tega nisem vedela, z računalnikom nisva ravno na "ti". ::) Hvala za namig! :) Bom upoštevala pri nadaljnjem pisanju... >:D ['*
Čaki, čaki, kmalu boš imela tudi ti toliko let kot mi, tastari, zelo kmalu >:( >:( 8)
Ta današnja mladina, c, c, c,  ::) :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 30.11.2010 : 11:04:35
Nope, jaz tega nisem vedela, z računalnikom nisva ravno na "ti". ::) Hvala za namig! :) Bom upoštevala pri nadaljnjem pisanju... >:D ['*

Ne pisanju, .... pri gledanju.....  ;D
Pa ti tega res še ne rabiš, no.... Razen pri pregledovanju drobnega tiska... >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 30.11.2010 : 11:46:53
Ne pisanju, .... pri gledanju..... ;D
Pa saj to je hotela povedat - da bo še vedno pisala na drobno, ker si itak z lahkoto sami povečamo >:( ;^* ;b To je čista in direktna provokacija....
A ne vidiš ti tistih rogov tam zraven?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 30.11.2010 : 11:47:45
Aja, še dobr da ima Nejko, da jo včasih malo ob živčke spravi >:D >:D >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 30.11.2010 : 11:54:36
Ok, ok, zdej pa vidim te roge...  :-[ :-X  :)
Sonce rumeno..... si me zavedla  ;) ampak, ti odpustim, ker so vaši orehi tako zelo zelo dobri...  :P ;)
(ne me resno vzet...)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 30.11.2010 : 12:10:21
Aha, tudi piškoti so bili dobri, tako da, Sonce rumeno - naj ti bo ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 01.12.2010 : 00:47:30
;b ;b ;b ;b ;b

Ja, ja, današnja mladina... :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 03.12.2010 : 11:02:28
Tako krasno vreme je zunaj, da bi človek pričakoval, da bo mrgolelo ljudi, pa nikjer nikogar. :o ??? ??? ??? ...Je pač zato toliko več prostora za naju z Nejko. ,^ ,^ ,^ ;d ;d ;d Komaj čakava na šolo jutri! :D :D :D :D :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 03.12.2010 : 13:22:35
Tako krasno vreme je zunaj, da bi človek pričakoval, da bo mrgolelo ljudi, pa nikjer nikogar. :o ??? ??? ??? ...Je pač zato toliko več prostora za naju z Nejko. ,^ ,^ ,^ ;d ;d ;d Komaj čakava na šolo jutri! :D :D :D :D :D
Eni hodimo v službo, da veš - najn tu fajf everi dej >:( :e


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , petek, 03.12.2010 : 13:32:04
Kocka, da se medve ne srečujeva tam nekje v temi cele zgrbljene za oblečenimi presranimi psmi?    ::) :P Se mi zdi, da sem ene take opazila na trzinsko domžalskem koncu....  8)
Nejka, srečo imaš veliko, da lahko takole uživaš v deviškem snegu....  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 03.12.2010 : 17:24:53
Eni hodimo v službo, da veš

Pa saj jaz tudi, ampak meni je vseeno toooooooooooooooolk faaaaajn, da sneži. :D :D :D Naravnost obožujem sneg! (Nejka pa tudi.) :D :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sobota, 04.12.2010 : 20:45:46
na trzinsko domžalskem koncu.... 8)
Mi smo samo na trzinskem koncu, na domžalskem bolj slabo  :)

Tudi mi OBOŽUJEMO sneg, samo šefi nimajo ama baš ništa posluha za to ljubezen sredi dopoldneva, ko najbolj lepo sneži >:( >:( >:( :e

Jaz bi uvedla eno krasno navado, da je vsakič, ko zapade več kot 10 cm snega čez noč, potem naslednji dan praznik in dela prost dan ,^ ,^ <:] O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , sobota, 04.12.2010 : 20:48:41
Jaz bi uvedla eno krasno navado, da je vsakič, ko zapade več kot 10 cm snega čez noč, potem naslednji dan praznik in dela prost dan ,^ ,^ <:] O0

Pri taki pobudi bi še jaz podpirala referendum! :) Jap, veš kolk prostih dni bi imeli ob sedanjih centimetrih snega :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sobota, 04.12.2010 : 20:55:05
Itak 8) 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 05.12.2010 : 14:02:15
Tudi mi OBOŽUJEMO sneg, samo šefi nimajo ama baš ništa posluha za to ljubezen sredi dopoldneva, ko najbolj lepo sneži >:( >:( >:( :e

Jaz bi uvedla eno krasno navado, da je vsakič, ko zapade več kot 10 cm snega čez noč, potem naslednji dan praznik in dela prost dan ,^ ,^ <:] O0
Tudi mi...no, luna zdaj v svojih nezionerskih letih to zimsko idilo uživa oblečena.
Jaaaa, praznik takoj, ko je 10 cm snega. Pa kdo je izumil zimske gume pa to.... mislim, da bi referendum uspel. Kaj pravite, bi se ga lotili? Zimske službe sploh ne bi bilo potrebno plačevat, to pomeni, da ne rabimo tudi delat...  8) :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 08.12.2010 : 21:13:30
 :D :D :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 08.12.2010 : 21:15:09
 8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 08.12.2010 : 21:16:19
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , sreda, 08.12.2010 : 21:25:36
U, kakšna idila :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 25.12.2010 : 21:56:37
 :)

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 25.12.2010 : 21:57:28
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 25.12.2010 : 21:58:29
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , nedelja, 26.12.2010 : 00:56:37
IIIIIIIIIII, A je Božiček tudi Astici prinesel bivanje v hiši ;) Bravoooooo! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , nedelja, 26.12.2010 : 09:44:54
Dolgouhi uživački. :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: branka , nedelja, 26.12.2010 : 19:00:52
 :-* :-* prijatljici  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 26.12.2010 : 21:20:33
O, koliko cukra!  :D  Pozdrav na štajresko!  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:05:39
7. januarja je bilo 1 leto... Živko, jaz te še vedno tako zelo, zelo, zelo pogrešam... :'( :-* :-* :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:06:57
 :-* :-* :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:08:16
Popolno ujemanje... :) :D

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:09:28
Živko... :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:11:46
 :-* :-* :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:12:58
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:16:12
Sva bila dve telesi in ena duša... Nenadomestljivo... Koš poljubčkov tudi ostalim "veterinarskim" beaglom - Stanetu, Lojzu, Rjavcu, Slavcu, Tonetu in Sari. :-* :-* :-* Zlati ste (bili)!!! :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:24:13
Čez kakšnih deset let bo malo lažje...  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Luna95 , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:40:50
sonce rumeno, se opravičujem, ker Nejki smetim temo, vendar me to vprašanje "muči" že odkar sem prebrala, da je bil Živko "veterinarski" beagel. Ali so vsi spodaj našteti beagli bili tvoji, ali je kakšen izmed njih morda živel v Dravljah, če morda veš?


Naslov: Re: Betty Barclay Woman No2
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 21:55:25
Nejkica moja :-* gotovo ne bo zamerila smetenja. ;)

Moj je bil samo Zivko. Vsi ti beagli so bili najprej Krkini, nato pa so jih za poskuse uporabljali se na Veterinarski fakulteti (min. 10 let). Vmes so bili v 'oskrbi' se nekje drugje (ne vem tocno, kako se imenuje tisti kraj). Oktobra 2006 so jih zaceli oddajati (najprej je sel na boljse Zivec, nato pa pocasi za njim se vsi ostali). Ce te zanima se kaj vec, mi poslji mail na nenikas@gmail.com (ti bom odgovorila jutri, ker zdajle nimam vec dostopa do interneta preko racunalnika). LP


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Luna95 , ponedeljek, 10.01.2011 : 22:09:10
Aha, hvala za odgovor :) Zanimalo me je zgolj iz tega, ker je bil tisti beagel moje prvo kruto srečanje z realnostjo, da pri nas tudi testirajo na živalih, ker sem pred tem živela v fantaziji, da tega pa pri nas ni, pa je zanimalo, če ga morda poznaš :-[


Naslov: Re: Betty Barclay Woman No2
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 10.01.2011 : 22:51:16
Sem mislila, da sprasujes za tisto 'vmesno' oskrbo, ko so bili se vsi skupaj. Za vse ne vem tocno, kje so dobili nove domove. Stane :-* ni nikoli odsel (je imel tumor in revez ni docakal lepsih casov), Tone se zivi pri nekih ljudeh, ki imajo vrtnarijo (ce ti to kaj pomaga), Sara je srecna Primorka in se ji res dobro godi, ostalih ni vec - Lojze je bil najprej Horjulcek, potem je od tam odsel v nov dom, Slavko je zivel nekje v Ljubljani (je imel na stegnih 'obrit kvadrat' - na VF mu dlaka ni in ni zrastla nazaj, v novem domu pa v zelo kratkem casu, sicer je bil pa tak cupko), Rjavko je zivel nekje za Bezigradom ob Dunajski, z Zivcem nisva nikoli zivela v Dravljah (sva pa bila skoraj povsod drugod po LJ :P). To so (bili) 'veterinarski' beagli, je pa se precej takih, ki so v nove domove sli 'direktno' iz Krke. Upam, da sem ti kaj pomagala. :)


Naslov: Re: Betty Barclay Woman No2
Poslano od: sonce rumeno , torek, 11.01.2011 : 00:10:31
Baaaaah, berem in pisem zadnje poste preko telefona in mi ne gre ravno najbolje (embarrassed smesko :P). Sem sele zdajle videla, da te je zanimalo samo, ce sem tega beagla poznala. Torej... Ce je res slo za 'veterinarskega beagla', potem sem ga zagotovo poznala. ;)

Smetka... Sem se ze sprijaznila z idejo, da bo - tako obcutno - lazje sele takrat, ko tudi mene ne bo vec... :( :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 11.01.2011 : 09:21:25
Koliko časa pa so bili zajčki? :( Večino življenja? S kakšnimi posledicami?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , torek, 11.01.2011 : 10:23:02
Živko :-* (sicer ga nisem poznala, ampak glede na fotke se mi zdi, da mu je tako ime prav pasalo). Še sreča, da sta se našla in je imel priložnost izkusiti pravo pasje življenje. :) :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 11.01.2011 : 13:41:31
Koliko časa pa so bili zajčki? :( Večino življenja? S kakšnimi posledicami?

Ja, večino njihovega življenja. :( Posledice pa tudi niso bile tako "nedolžne". Ti bom poslala ZS.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , torek, 11.01.2011 : 13:58:28
Ja, večino njihovega življenja. :( Posledice pa tudi niso bile tako "nedolžne". Ti bom poslala ZS.
Lahko še meni pošlješ prosim?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 11.01.2011 : 15:52:13
V končni fazi pa ne bo nič škodilo, če napišem kar sem... :-\ V Živcevi cepilni knjižici je letnica 1996. Glede na ta podatek je bil Živko star 10 let in pol, ko sem ga dobila, neuradno pa sem izvedela, da lahko tem letom brez skrbi prištejem še vsaj dve leti. Torej je bil "poskusni zajček" vsaj krepkih 12 let. Ostali beagli niso bili nič kaj mlajši od njega.

Posledice, ki jih je imel Živko: V pljučih je imel elektrode, okoli katerih se je tkivo stalno gnojilo - je bilo kronično vneto. Zaradi tega je veliko kašljal (to pomeni od jutra do večera, in sicer kakšne 3-4 tedne na 2 meseca), izkašljeval in bil zaradi tega pribl. 6 mesecev v letu na antibiotikih (ki resnično niso bili poceni, so pa vsaj začasno sanirali stanje in mu omogočili kvalitetno življenje, kar je mene strašno razveseljevalo in tudi osrečevalo). Počasi mi je zmanjkovalo antibiotikov, ker je na nekatere razvil rezistenco. Posledica teh elektrod je bila tudi fistula, ki sem mu je vsake toliko časa odprla (pri meni samo 1x - takoj, ko je prišel - na VF pa večkrat). Levo oko je imel kronično vneto - spiranje je bilo potrebno večkrat na dan, prav tako je v oko dobival različne kapljice in mazila. Ker so se na teh beaglih tudi učili študentje (masa študentov na 7 psov), si ni znal/zmogel več sam čistiti paranalnih vrečk. Kremplji so bili veliko predolgi, ker si jih v kletkah niso mogli brusiti - je bil tudi živ del daljši, tako da se ni dalo veliko postriči. To je na kratko :P o "fizični" prizadetosti. O "psihičnih" posledicah pa ne bom. Do mene je bil sicer cuker od cukra, ni imel nobenih zadržkov, ni se me bal... Verjetno zato, ker me je že od prej poznal. Pred tujimi ljudmi je pa "pokleknil". Ti psi so bili vsi po vrsti cuker od cukra, nadzlati in nadsuper. Če bi mene kdo tako podlo izkoriščal, bi grizla in bila jezna na ves svet, oni so te pa vedno - brez izjeme - pričakali z mahajočimi repki.

Zdaj se pa naj hitro najde kdo, ki mi bo očital mučenje in "umetno vzdrževanje" življenja. Kar... Lahko pa že vnaprej povem, da bom pop*zdila, če se bo kdo vtaknil v to. Živko je bil kljub vsem zdravstvenim težavam srečen pes, ki se je veselil vsakega sprehoda, vsake pozornosti, vsakega obroka, posladka, vsakega čoheca... Skratka... Rad je živel!!! :-* In jaz bi še enkrat naredila tako, kot sem takrat - dala bi mu priložnost spoznati lepši svet. :-*

Za konec pa še samo to: Jeb*š znanost, ki temelji na srednjeveških metodah! :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , torek, 11.01.2011 : 16:12:08
Hudiča, elektrode v pljučih?!? :o >:( :-X :') :'] :e :'[ In vse ostalo, kar si navedla... Groza od groze. Hvala za ta post in informacije iz prve roke!

Zdaj se pa naj hitro najde kdo, ki mi bo očital mučenje in "umetno vzdrževanje" življenja.
Prmejduš, jaz ti tega ne bom očitala, nikakor ne. Ker sem prepričana (vsaj kolikor je razbrati iz napisanega), da si bila ti v njegovem življenju edina :-*, ki ga NI mučila, ampak mu omogočila dostojno življenje, kakršnega si je kot živo bitje zaslužil, pa ga do starosti sploh ni imel.

Aja, samo še nekaj me zanima. Je bil živko tvoj prvi kuža? Kako si sploh prišla do njega (naključje ali kaj drugega?)? (saj mogoče je to že kje zapisano, sem pa na forumu šele dobro leto, tako da zna biti, da sem velik del vajine zgodbe 'zamudila')


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , torek, 11.01.2011 : 16:12:56
živko
Tipkarska napaka... Živko


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , torek, 11.01.2011 : 16:24:31
Zdaj se pa naj hitro najde kdo, ki mi bo očital mučenje in "umetno vzdrževanje" življenja. Kar... Lahko pa že vnaprej povem, da bom pop*zdila, če se bo kdo vtaknil v to. Živko je bil kljub vsem zdravstvenim težavam srečen pes, ki se je veselil vsakega sprehoda, vsake pozornosti, vsakega obroka, posladka, vsakega čoheca... Skratka... Rad je živel!!! :-* In jaz bi še enkrat naredila tako, kot sem takrat - dala bi mu priložnost spoznati lepši svet. :-*
sonce rumeno, jaz ti lahko rečem samo to: :-*

Hvala za napisano, iz srca hvala.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Smetka , torek, 11.01.2011 : 16:39:19

Zdaj se pa naj hitro najde kdo, ki mi bo očital mučenje in "umetno vzdrževanje" življenja.


 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , torek, 11.01.2011 : 17:38:20
Sonce rumeno, vsak, ki si ogleda samo fotke tebe z Živkom, da o tvojih lepih opisih vajinega skupnega življenja niti ne govorim, vsak pri zdravi pameti in s srcem na mestu torej, vsak lahko reče le: to je ljubezen, ki ne bo nikoli umrla :-*
Sama sem bila včeraj ob gledanju teh fotk čisto takole :'( od ganjenosti.
Ti si njemu dala lepa leta življenja in svoje srce, on pa tebi vse, kar lahko da le žival: brezpogojno ljubezen do konca.

Živko  :-* pomahaj z repkom še moji Micki gor na mavrici!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , torek, 11.01.2011 : 17:41:00
V tem primeru lahko očitamo le tistim, ki so izvajali poskuse na njemu.  Živko in sonce rumeno :-*  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 11.01.2011 : 18:31:49
O, madonca, sreča, da se nisem vpisala na veterino, ker bi še še jaz lahko takrat znašla med tistimi študenti ... :'( :e :e
Hvala, sonce rumeno :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Patapižu , torek, 11.01.2011 : 18:57:31
Sonce rumeno, en moj kolega bi rekel: pa ti si za oženit! Ful lepo :-*.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , torek, 11.01.2011 : 19:31:08
Sorry, Nejka, da smetimo, ampak  :'( kaksne grozote se dogajajo v imenu znanosti... :e


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 13:45:15
Hvala vsem... :-*

Za vse nas: The dreams in which I'm dying are the best I've ever had - MAD WORLD (http://www.youtube.com/watch?v=ViL3e-4WUi0)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 13:52:22
Živko :-* I'm In an arms of an angel (http://www.youtube.com/watch?v=i1GmxMTwUgs)

Ideja za to pesem ni moja. Sem jo snela na tem forumu in se zahvaljujem Tisti, ki je prilepila link.


Pa še nekaj za dobro voljo za naprej: En približno TAKLE ŠNAPEK (http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU) je moja Nejkica... ;b :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 13:55:52
Takole sta pri nas zamenjali namembnost miza in klop: :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 13:58:17
Vsake toliko časa se mati omehčajo in dovolijo tudi na posteljo... ::) :P

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 13:59:24
 :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , sreda, 12.01.2011 : 14:06:16
Hehe, afna mala :-*. Itak, postelja je najvišji luksuz možen ;D (jo celo naši tamali privoščimo, če prespimo kje drugje (ko smo na družinskih obiskih itd.) in se ji zdi blazno kul 8))


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , sreda, 12.01.2011 : 14:33:28
Evo, konec je.... uživačka črna!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sreda, 12.01.2011 : 15:18:55
Kako so vsi srečni na posteljah, teli naši lisjaki in lisičke, a ne?  Nejka je na slikah čist v transu!  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sreda, 12.01.2011 : 17:24:31
Ohhh, ti blaženi posteljni pogledi ;) Tule nas vsi na isto finto dobijo, norci naši :-*

A se Nejki netopirska ušeska po novem navzdol sukajo? Zadnjič sem Roku za hec ušesa navzgor držala, pa me je prav malo na tvojo Nejko spominjal :) Bi mu prav pasala taka "šišmiš frizura" :)

Ampak, tudi Asta je en velik cukrček, vedno lepša je :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 12.01.2011 : 18:43:37
Hehe, Nejka ima ušesa čisto prosto po nevemkom, kakor pač zapiha veter - enkrat gor, drugič dol, potem enega gor in drugega dol, pa obratno... :D

Sicer pa gre na posteljo res samo z dovoljenjem (če izrecno ne dovolim, potem niti ne poskuša priti gor -^). 8) ^-^ Tokrat si jo je pa prav zaslužila, ker po novem ignorira kolesarje. :D -^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 03.02.2011 : 20:33:45
Me je firbec matral, kako bi Nejka reagirala, če bi me kdo napadel. In sva z mojim polovičkom simulirala napad... (Ne vprašat, kako je bilo to za videti, ker je bilo :-[ :-X ;b ;b...)

Najprej sem bila žrtev jaz in mi je moja lubica :-* :-* :-* takoj priskočila na pomoč - je bevskala v napadalca in bi verjetno tudi uščipnila :P, če bi napadalec vztrajal. Potem je bil pa žrtev še moj poloviček in Nejka toliko, da ni zehala zraven... Tudi trznila ni. ^-^ 8) ;b ;b ;b Ne morem povedati, kako sem bila ganjena in kako sem bila ponosna na svojo lubico. :-* :-* :-* Res... Nepopisno lepi občutki... Nejkica moja, zlata si! :-*

Zdaj pa obljubim, da takšnega vedenja pri njej ne bom več vzpodbujala in da na forumu ne bom več pisala takšnih kozlarij. :-X ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , četrtek, 03.02.2011 : 20:42:58
Saj to sploh niso kozlarije, po moje. Nekaj obrambnega vedenja bi pa po moje moral imeti normalen pes, no.
Moj ni normalen. Pred dvema letoma me je napadel nek tip sredi gozda (pozneje se je izkazalo, da kaznjenec na pogojnem izpustu s 2,97promila alkohola v sebi), pes je bil oddaljen recimo 10 m in ni ničesar videl niti slišal, -*: ker je bil preveč zaposlen z vohanjem neke trave, da bi zaznal, kako me nek psihopat vleče v grmovje. Na srečo se je ok končalo, vsi pa so me spraševali, če mi je pomagal pes. ;b ;b
Nejka,  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , četrtek, 03.02.2011 : 21:08:54
Potem je bil pa žrtev še moj poloviček in Nejka toliko, da ni zehala zraven... Tudi trznila ni. ^-^ 8) ;b ;b ;b

Tvoj bi sigurno vedel povedat, da si slaba igralka in da je bilo Nejki kristalno jasno, da ne misliš resno :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 03.02.2011 : 22:26:36
Hehe, tocno to je rekel. Pa sva potem poskusila se 1x - tokrat po njegovih navodilih. Sem mahala, da se je kar kadilo, in on je krical, da je slo cez usesa, Nejkica pa nic. Hladnokrvna mrcina, ki bi mi verjetno se na pomoc priskocila, ce bi ji pomignila. (smesko hudicek in smesko, ki se rola in rezi :P) Tukaj sploh ni dvoma: Nejkica, moja mala, zlata lubica, tocno ve, kdo je gazda No1. (smesko s spegli :P)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , petek, 04.02.2011 : 00:11:45
Magari tepst in ropat... ni važno kaj delava, moja že ve zakaj je tega treba, si misli Nejka ;D.
Se ji šteje v plus, ker jo je v bistvu sama ljubezen do tebe. Ona je 'v dobrem in slabem' do šefice precej dobesedno vzela :P.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 04.02.2011 : 07:48:10
sonce rumeno, najti bi morala tretjo osebo za napad, morda bi potem Nejka branila tudi tvojega. Pomoje ga ni zato, ker si ga napadla ti, ki si njena taglavna šefica in tvoje vedenje je zanjo očitno zakon.
Je pa res lepo, da te brani  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , nedelja, 06.02.2011 : 20:26:54
Pasje borbe na Mencingerjevi..  :-X  In že fejst zlajnan izgovor "kaaj, to je pa prvič, še nikoli ni naredil(a) tega".  :-[  Oprosti, ampak res ni. Saj, še 15 minut pred incidentom je nič hudega slutečemu beaglu (ki jo je prišel pozdravi, a je ona že čakala na nov met žoge) pokazala, kake bleščeče zobke ima - "see.." - a pri tem je tudi ostalo. Pa vem, da se zna tudi repenčiti, ampak tole danes je pa preseglo vse meje. Še zdaj Nejko slišim v glavi. Saj sem ti rekla, pravi Stitch, jaz pa direkt Lilo, vsa naivna... No, od zdaj naprej jo bom pač predstavljala kot "hudo", ko bo imela žogo pri sebi. Res ni nedolžno zgledalo.

Drugače me je pa Nejka res presenetila. Smo se šele tretjič srečali, pa je bila zelo sproščena, ne le zaupljiva do mene, ampak tudi sicer. Itak da jo malo razganja, saj ni edina, normalno za njena leta. A napredek je res očiten, bravo!  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 07.02.2011 : 16:15:32
Vesoljka, zaradi tistega včeraj se pa ne sekirati, ker sem bila veliko kriva jaz. Si mi povedala, da je "ljubosumna" na žoge, pa sem Nejko vseeno direkt gledala, ko ji je prav žogo iz gobčka kradla. :'[ Mislim... Bebec jaz, kaj drugega ne morem reči. Včasih imam reflekse ko crkjen koj. :P :-[ :-X Bi res morala potegniti Nejko stran, ko se ji je začela sukati okoli gobčka, tako da bi bilo opravičilo tudi z moje strani povsem na mestu. Je pa sicer tudi Nejka mene presenetila... Sem jo prvič slišala "zarežati" nazaj. Kaj takega?! :o :o :o Ponavadi je samo počepnila in čakala, da bo konec; sem res prvič doživela, da bi se dejansko branila, če bi ravs še trajal. Pa zdaj ne vem ali se naj tega veselim ali naj me skrbi. Takšnega vedenja res nisem vajena - Živc je tako vedno samo čakal, kaj bo, se ni nikoli postavil zase, Nejka pa še tudi ne do sedaj... :-\ ??? :P Mislim... Ne vem ali je to pač zaradi malo večje samozavesti in lahko takšno vedenje dopuščam ali pa bi ji bilo treba takoj krilca pristriči. :-\ Bo treba našo tršico spet malo zagnjaviti... :P :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 07.02.2011 : 18:57:05
No, sej, splet nas povezuje, a ne ... :'[
Potem pa ugotovim, da nisem samo soseda vesoljke, ampak tudi Nejke in Živca. Nekam znana mi je Mencingerjeva ... :-\


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vesoljka , ponedeljek, 07.02.2011 : 20:06:33
Jep, le da Sanču (še) ni sprašila riti  :P Prvo srečanje je bilo pa res zabavno, sploh ko sva se predstavili po vzdevkih (A si ti slučajno Sonce rumeno, jaz sem Vesoljka!), si je kak mimoidoči res mislil, da sva planet zgrešili  ;D Včeraj sem se s svojo ravno vračala z žoganja, Nejka je pač dvakrat večja in enkrat mlajša, pa se pozna, če se dvakrat okrog obrne, zavzame malo več prostora, ki je Lucy tako zelo pomemben zaradi njene žoge… Jaz sicer nisem opazila, da bi ji Nejka hotela vzeti žogo (tako da te malo potolažim – ti imaš vsaj slow-motion reflekse, jaz pa še opazila nisem tega). Drugače pa si je Nejka v nekem trenutku premislila stokati na ves glas in se hrabro obrnila nazaj. Saj je imela upravičen razlog, moja si res preveč dovoli, zato je bila pa kregana. Ampak, ko bi vsaj kaj pomagalo… je bil pogled spet zalepljen na žogo. Takrat res nič ne sliši, je čist trda. Je že zjutraj protestirala nad sicer dolgim in s soncem obsijanim jutranjim sprehodom, gledala, če bom »kaj« privlekla iz žepa in potem vsakič razočarano mimobežne palčke prenašala. Pa se ne dam.. ^-^

Nejka pridna si  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 07.02.2011 : 20:09:37
Ma ne dramatiziraj zaradi babjega ravsa, tisti, ki se poznajo, se redko zares stolčejo ...  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 09.02.2011 : 13:09:20
No, sej, splet nas povezuje, a ne ... :'[
Potem pa ugotovim, da nisem samo soseda vesoljke, ampak tudi Nejke in Živca. Nekam znana mi je Mencingerjeva ... :-\

Hehe, očitno nas res splet povezuje. ::) :P Dobro, da vem, bom bolj pozorna na morebitne Sančote v okolici. ;) :D

je bil pogled spet zalepljen na žogo. Takrat res ni&#232; ne sliši, je &#232;ist trda.

Še dobro, da je obsedena "samo" z žogami. Lahko bi bilo veliko huje... ;b ;b ;b

__________________

Sicer je pa Nejka včeraj prvič videla morje (megleno morje >:() in je bila  :D :D :D :D :D ,^ ,^ ,^ ^- ;b ;d ;d -*; ^- :D :D... Prav ni vedela, kje bi začela raziskovati, tako navdušena je bila... :D Sračka mala. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , sreda, 09.02.2011 : 17:36:05
Hja, zakaj pa niste na morje prišli v soboto, saj se ve da je ob nedeljah tu doli sama megla ;D
Ne vem, kje ste bili, ampak za raziskovanje obale je moji Mori npr najljubši del od Debelega rtiča proti Italiji - ni, da ni  O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 09.02.2011 : 18:46:56
Hehe, moksa, hvala za namig, bomo upoštevali za naslednjič (včeraj smo šli po obali od Simonovega zaliva proti Piranu; ko smo bili že skoraj na cilju, je padla komanda, da gremo nazaj :o >:(; in šmo šli - jovo na novo plezat čez skale -*: :*[ ;b).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sreda, 09.02.2011 : 18:54:58
Pri nas cuvanje zgleda takole...
irina, te bom jaz branil. Ma sam se priblizaj ti stvor. Vse zobe ti ven zbijem, pohodim, ugriznem, grrr... Medtem zrastejo dve grbi, pihamo in grdo gledamo. Potem pa odpovemo napad, ker je samo smetisar z vozickom in metlami v zrak  ::) Tolk o cuvaju  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 10.02.2011 : 15:04:33
Pa naj še kdo reče, da klasični, črno rjavi psi z belimi flekci niso najlepši... :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: slavica , četrtek, 10.02.2011 : 16:41:20
Res je lep, kaj lep, čudovit!
Samo belih flekov pa ne vidim  :-\.
Res je, da grem drug teden po nova očala, ampak vseenoo... :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 10.02.2011 : 17:29:20
;b Je čudovita, ja. Nejka ima pod vratom en mini bel slinček - je tako majhen, da pač moraš vedeti, da ga ima, da ga opaziš (toliko, da lahko rečem, da ga ima)...  :P ;b O tem, kaj vse se najde pod tem njenim krasnim črnim kožuhom (predvsem na hrbtu in stegnih), pa raje ne bi. :-X (Cele zaplate sivo bele dlake - pač horjulska črnina, kaj češ. ;b ;b ['* :*[) Skratka, ne rabiš novih očal. ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , četrtek, 10.02.2011 : 17:30:11
Prava modelka, koliko ima pa plečne?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , četrtek, 10.02.2011 : 18:21:27
Cela je lepa, ekstra spešl so mi pa njeni uhlji in šape. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 10.02.2011 : 19:45:31
Prava modelka, koliko ima pa ple&#232;ne?

A veš, da je še nisem merila. :P Tako na oko bi rekla, da enih 55 cm. (Jo bom izmerila, pa da vidimo, koliko sem se zmotila. :P)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , četrtek, 10.02.2011 : 20:52:10
Aja, to je pa čisto prava nemka že. Na oko mi deluje precej manjša.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 11.02.2011 : 14:58:54
Hja, se nisem nič kaj zmotila. Kakšnih 56 - 58 cm plečne ima. (Upoštevajoč dejstvo, da je ta mala živo srebro in sem jo merila sama.) V primerjavi z NO je vseeno malo manjša, ampak veliko manj "nabita" (vsaj v primerjavi s tistimi, ki sva jih do sedaj srečali na sprehodih). Je taka prava prtegnjenka in suhica; je verjetno zato videti bolj drobna, kot je v resnici. (Samo je ji ta njena "suhost" na moči čisto nič ne pozna - ena sama mišica jo je in močna je kot vol. >:( ::) :-*)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 11.02.2011 : 16:50:57
Ful je lepa in krasno se sveti :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: enaNika , petek, 11.02.2011 : 23:10:16
Težo bo še "nabildala" tam do dveh ali celo treh let, nič bat.  ;) Ampak z malo sreče bo do takrat tudi že prišla k pameti ( ::) kakor kdo, bi rekel Črt, kakor kdo  ::) ) in bo bolj ali manj nepomembno, koliko bo v resnici močna.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 12.02.2011 : 12:40:36
No sej, če ne bo k pameti prišla, bomo pač razne pripomočke doživljenjsko uporabljali. >:D Zdaj sem v fazi obsedenosti s haltijem. Mislim... Kako je pa to ena super fajn zadeva!!! O0 Pa tako sem se na začetku upirala uporabi... :P ::) Danes se mi je ravno sanjalo, da sem celo na izpit A šla s haltijem. ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 12.02.2011 : 12:46:20
Danes se mi je ravno sanjalo, da sem celo na izpit A šla s haltijem. ;b ;b

No, se razume, da nisem šla jaz na haltiju na izpit. :P ::) Sem hotela delati izpit A z Nejko na haltiju, pa so mi barabe sodniške nekaj z diskvalifikacijo grozile... >:( >:( ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Žužka , nedelja, 13.02.2011 : 16:33:24
Preprosto moram komentirat, da tako lepe soimenjakinje pa še nisem videla! :P
Še enkrat čestitam pri odlični izbiri imena! :D

A vaša prva ljubezen je bila mogoče iz Krke?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , nedelja, 13.02.2011 : 19:51:29
Zdaj sem v fazi obsedenosti s haltijem. Mislim... Kako je pa to ena super fajn zadeva!!!

 O0

K



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , nedelja, 13.02.2011 : 19:59:31
Halti je super zadeva, še bolje je potem, ko si že tako daleč, da haltija ne rabiš več  O0

Pa naj še kdo reče, da klasični, črno rjavi psi z belimi flekci niso najlepši... :-*

Se strinjam  :)  Čeprav s tem ušesom dol je pa za  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.02.2011 : 16:24:48
Preprosto moram komentirat, da tako lepe soimenjakinje pa še nisem videla! :P
Še enkrat &#232;estitam pri odli&#232;ni izbiri imena! :D

A vaša prva ljubezen je bila mogo&#232;e iz Krke?

Hehe, je Nejka tudi moja soimenjakinja. ;) Mi je zadnjič en kolega rekel: "Posluš, smo se glih menli... A ma Nejka ime po teb?" Pa jaz: " ;b ;b A šele zdaj ste to pogruntali???" On: "Hja... Čuuuuuuuuuuuuuj... A maš ti kake probleme?" ;b ;b ;b ;b ;b Sem se potem nekako izgovorila, da imena nisem izbrala jaz... ;b

Živec, zlatek moj :-*, je bil pa iz Krke, ja.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Žužka , ponedeljek, 14.02.2011 : 18:10:08
Hihi, tako je pri meni dobil ime konj - Jernej (sicer samo ljubkovalno)  ;D

Je imel moj fant tudi eno tako lepotico iz Krke. Samo srce jo je bilo.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.02.2011 : 18:24:40
Ti psi so bili vsi po vrsti eno veliko srce. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 08.03.2011 : 14:32:32
Malo sem brskala po starih fotkah...

Sicer je pa bila moja zgaga (že kakšen mesec nazaj :P :-[ :-X) stara 1 leto. Nejka, vse najboljše! :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 08.03.2011 : 14:33:32
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 08.03.2011 : 14:39:59
Nejkič, vse vse najboljše! Prava lepotica si postala. Navihanka taprava!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , torek, 08.03.2011 : 16:01:04
Iiiiiiii, Nejka praznuje :D Vse najboljše, lepotica :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , torek, 08.03.2011 : 16:08:57
Vse najboljše, Nejka :-* In še veeeeliiiiko barabasto-uživaških let ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , torek, 08.03.2011 : 16:25:11
Vse najboljse lepotica  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , torek, 08.03.2011 : 16:32:07
O, Nejka, vse naj naj! :-* :-* :-*

Pa kaj je to zadnje čase, da vsi nekaj pozabljate na pasje rojstne dneve >:(? Kaj se pa to pravi >:(?
Kaj pa toooorta, pa šniiicel, pa tak?  ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 08.03.2011 : 17:06:45
Hehe, mat' pozabi na vse rojstne dneve, tudi na svojega... ::) :-[ :P Darila padajo pa takrat, ko si jih Nejkič barabinski zasluži. :*[ ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Soul , torek, 08.03.2011 : 17:34:16
Vse najboljše, Nejka  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , torek, 08.03.2011 : 19:10:20
Vse naboljše.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 08.03.2011 : 21:22:51
 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Patapižu , torek, 08.03.2011 : 21:26:12
Vse najboljše :-*!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sreda, 09.03.2011 : 01:53:34
Tudi mi želimo vse najboljšeeeee! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: vixi , sreda, 09.03.2011 : 06:51:35
Vse najboljše Nejka  :-* Hm... a ušesa si pa dolga pušča tale vaša punca?  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , sreda, 09.03.2011 : 07:53:16
Nejka, vse najnaj :-*!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sreda, 09.03.2011 : 08:29:41
Nejkica zlata, vse najboljše  :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , sreda, 09.03.2011 : 11:42:43
Vse najboljše, uhljačica Nejka! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , četrtek, 10.03.2011 : 12:10:18
Vse naj naj Nejka!  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 10.03.2011 : 16:25:56
Hvala vsem. :-*

Hm... a ušesa si pa dolga pušča tale vaša punca? >:D

Je frajerka, a ne?! 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , četrtek, 10.03.2011 : 16:33:05
Ooo frajerka je praznovala. Vse najboljše!  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.03.2011 : 15:23:47
Iz majhnega zraste veliko... ['* :*[

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 14.03.2011 : 15:26:44
Kakšna natolcevanja, Nejkca je pa ja pridkana, hehe :P.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 14.03.2011 : 15:26:54
Pa ne no  :P  Kera pridkana kužica  :-*   Tole je zavajanje ljudstva. Nič ne verjamemo  ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , ponedeljek, 14.03.2011 : 15:30:00
Ah, jaz pa verjamem, pravzaprav vem da je  >:D čisto vse, kar nosi take barve  ['*  :*[
Lepa lepa Nejka :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.03.2011 : 16:06:02
Kakšno zavajanje in natolcevanje?! >:( Prav vse je res! >:D :*[ Ampak jaz jo imam tudi takšno rada (ali pa prav zaradi tega še bolj). :-*

______________________________________

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,40573.new.html#new


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , torek, 15.03.2011 : 15:10:14
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,40573.new.html#new
O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 15.03.2011 : 16:04:22
Pridne punce gredo v nebesa, poredne pa tja, kamor želijo. ;d
Samo da je lepa ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 15.03.2011 : 19:36:01
moksa: Hvala! :)

sanco1a:  :D ,^ ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 06.04.2011 : 16:59:24
*:- *:- Menjam "stare" brikete z nekimi super truper briketi za aktivne pse z upanjem, da se bo ta moja suha glista vsaj malo poredila... In rezultat? *:- *:- *:- >:( >:(

1. Če je imela prej v riti mravlje, ima zdaj sršene. >:D ^-
2. Ljudje me sprašujejo, kaj imam to za enega shiranega psa. ::) :-X



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , sreda, 06.04.2011 : 17:50:41
Eh, ne sekiraj se...mi smo tudi med "tashiranimi" ::)...sej ne, da take pripombe slišim ponavadi od ljudi, ki imajo vidno predebele pse :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: elina , sreda, 06.04.2011 : 18:35:14
Nimajo pojma, Nejka ma postavo kot manekenka!  ;)

Naša je tud suha glista, ampak se na srečo to ne vidi, tako da razen mojega fotra še nihče ni reku "a ti nič ne dajo jest, revici?"  ;D
Eni super truper briketi za hiperaktivneže so Elo samo nabildali, smo pa zadnjič ugotovili, da ma celo manj kil kot njena kolegica (brak mix), ki je precej manjša...  ???

ps: riry, a zato tvoji neznanci na cesti sendviče donirajo?  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , sreda, 06.04.2011 : 20:17:48
Očitno, ja ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.04.2011 : 02:05:41
Kolk je blesav feeling, ko prideš zaradi nekoga, ki ga imaš neskončno rad, iz Ljubljane na Štajersko z vlakom, pa potem ta oseba totalno popizdi, ko izve, da si prišel domov. In te osebe ne uspeš prepričati, da bi se zvečer videla vsaj za 5 minut. Češ, da je (osebek moškega spola) preutrujen in da ima zjutraj ob sedmih že službo. O.K. no, potem pa jutri. Pa ti vseeno ena žilica ne da miru in se ob polnoči peš odpraviš do hiše njegovih staršev, kjer živi, pa ga najdeš ob kozarčku vina s tisto fino učiteljico angleščine, o kateri ti je vedno tako z veseljem razlagal. In se ti totalno spelje. Spoh ne veš, če je zadeva resnična ali se boš mogoče zbudil iz te nočne more. In se ti zmeša, ko ugotoviš, da je vse skupaj kar lepo resnično, ker ti ta osebek pribije: "Kaj pa ti tukaj delaš? Pejd domov." Meša se ti, pozabiš dihati, ne veš ali si nor ti ali pač cel svet okoli tebe. Seveda on ni ničesar kriv (kot že ničkolikokrat dosedaj), ni naredil prav nič narobe, kaj je pa to kaj takega, če je s kolegico na pijači. Seveda tudi to, da se je gladko zlagal, ko je rekel, da gre naravnost spati, nima nobene vrednosti. Spet sem jaz tista, ki delam scene in si vse skupaj domišljam. Pokličem brata, ker res ne vem več, kdo je nor. Me prepriča, da je vse skupaj res, da nisem nora, da se ne zdi samo meni (milorečeno) čudno, ker ima ob polnoči pri sebi drugo žensko, in me spravi domov. In zdaj tuhtam, da bo treba malo bolj zaupati sami sebi. Me je uspel prepričati, da dramatiziram in da sem ljubosumna, čeprav meni ni bilo jasno, zakaj kar naenkrat, ko pa nikoli nisem bila. No, zdaj vem, da le nisem pretiravala in da sem upravičeno "delala sranje" takrat, ko sem ga pač delala. Res blesav feeling... Ko imaš neskončno rad, pa se ti v nekaj trenutkih vse poruši in kar naenkrat čutiš... ... ... ... ... NIČ. En velik, ogromen NIČ.

In potem pogledaš kosmato kepo, ki leži poleg tebe in se ti nariše nasmešek na obrazu. Kako sem hvaležna in vesela, da imam ob sebi to zvesto in nepokvarjeno bitje. Nejka, le kaj bi jaz zdajle brez tebe?! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , sobota, 09.04.2011 : 03:36:02
OK, sonce rumeno.
Res je, da te ne poznam in tudi ti mene ne.
Res je tudi, da je tole popolnoma nečloveška ura za karkoli debatirat, ampak...
Upam, da mi boš oprostila, da si "jemljem pravico" par stvari napisati:
- ti nisi nora,  >:(
- niso vsi vredni, da jih ima človek neskončno rad,
 >:(
- v življenju nima smisla trošiti energije tam, kjer ni zaželjeno,  :-X
- imej enkrat za spremembo neskončno rada sebe,  :-*
- iz ruševin VEDNO zraste nekaj novega, še boljšega,  :-*
zato, ženska, otresi prah iz hlač in se zazri v nov, sončen dan!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.04.2011 : 03:43:18
 :'( :'( :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , sobota, 09.04.2011 : 06:14:49
Če te ima nekdo rad, si vzame čas, ne glede na vse obveznosti - saj je dovolj le pet minut......In po vsem napisanem, mislim, da ta moški ni vreden tvoje ljubezni....

Poljubček Nejki


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , sobota, 09.04.2011 : 06:17:40
Saj vem... ni lahko. In boli.
Ti si  :'( :'( kar privošči. Ne pravijo zaman, da čistijo dušo.
Potem pa popokaj Nejko in počni zadeve, ki te veselijo.
Pojdi na kavo s tistimi, ki so ti najbližje. Zlezi na najbližji hrib. Pošlji vse v tri khm-khm.  :-* :-*
Karkoli, da se boš počutila vsaj malo bolje.
Prepričana sem, da si pametna punca in veš, da ljudje včasih niso tisto, kar se zdi.
In če je temu tako, tega ne rabiš v svojem življenju.
In zavedaj se, da ti nisi n-i-č kriva! Da si slučajno ne bi kaj očitala!
Življenje se včasih pač tako obrne in ponavadi (na dolgi rok) ugotoviš, da je tako celo bolje.
Jaz pa držim pesti (in prepričana sem, da ne edina), da bo kmalu bolje.
 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.04.2011 : 07:40:02
 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , sobota, 09.04.2011 : 07:40:46
sonce rumeno, točno vem, kako bedno se zdaj počutiš. Toda verjemi, to, kar se je zgodilo, je dobro. DOBRO. Ker ne boš več zabijala čas na nekoga, ki te ni vreden, in, ker je tvoja pot pred tabo in te pelje naprej.

Jok pomaga, prijazen smrček pa še bolj. Potem pa nasmeh na obraz in ven, na sonček! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , sobota, 09.04.2011 : 07:55:00
Pojdi na kavo s tistimi, ki so ti najbližje. Zlezi na najbližji hrib. Pošlji vse v tri khm-khm.  :-* :-*

... ali pa pridi na vadišče!

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , sobota, 09.04.2011 : 08:02:07
Hrib, vadbišče - karkoli, samo da si daš duška na zraku, za ostalo bosta poskrbela Nejka in čas. Pomaga tudi, če ga večkrat zaporedoma na ves glas pošlješ v tri...no, saj veš kam ;) Preverjeno 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , sobota, 09.04.2011 : 08:59:43
Točno to sem ti hotela napisat kot Cats. Lahko bi se danes počutila srečno in ljubljeno, v bistvu bi bila pa samo žrtev laži. No, pa ti je po spletu usode uspelo zadihat resnico. Naj ti bo Nejka en velik zdravilen obliž na tale nič, dokler se malo ne zaceliš, pol bosta pa nekega dne skupaj kaj bolj vrednega izvohali ;). Najtežje se je ločit od nečesa, kar imaš potihem še vedno rad, kdaj naglas v pisane marjetice (al kere so že tiste rože od Smetke je že tisto ;D) poslat, zato res ful pomaga ;)! Držta se...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 09.04.2011 : 14:01:46
Eh... Se opravičujem za izpad tukaj na forumu. Blackout... Trenutek šibkosti, nemoči in nezmožnosti kontroliranja same sebe... Ali karkoli že pač... Nisem trezno razmislila preden sem oddala post. Hvala vsem za vzpodbudne besede. Zlate ste. :-* :-* :-*  Sem se pobrala že n-krat in ni vrag, da se ne bi tudi tokrat.

Nadaljevalcem se pa z Nejko pridruživa naslednjo soboto; danes ni zneslo s prevozom. :-*

Evo, Nejkica moja, ti vračam temo. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , sobota, 09.04.2011 : 14:04:56
Nič se ne opravičuj ;) Ven si spravila tisto, kar te je tiščalo, Nejka ti je pa aktivno pomagala tako, da ti je posodila temo. In unih par prismukov k klele piše in bere je še kaj modrega in globokoumno pretresljivega dodalo, pa je. ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sobota, 09.04.2011 : 14:14:54
sonce rumeno, točno vem, kako bedno se zdaj počutiš. Toda verjemi, to, kar se je zgodilo, je dobro. DOBRO. Ker ne boš več zabijala čas na nekoga, ki te ni vreden, in, ker je tvoja pot pred tabo in te pelje naprej.

Jok pomaga, prijazen smrček pa še bolj. Potem pa nasmeh na obraz in ven, na sonček! :-*
Podpišem stokrat!
Sonce rumeno, bodi močna, z Nejko bosta na sprehodih in med cartanjem in med sošolci skupaj znali "pokuriti" vso žalost in razočaranje. Drži se :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sobota, 09.04.2011 : 14:43:59
Zivali in cas so najboljsi terapevti za srcne bolecine   :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 10.04.2011 : 16:01:41
Sonce rumeno, kako poznana scena...  ::) skoraj do pikice enaka, le, da jaz nisem mogla poklicat brata, ker je bil predaleč.  :(

Eh, najbolj pomembno je, da imaš zraven sebe nekoga, ki te bo z mokrim smrčkom in toplo dlako potolažil... potem pa itak pride tisto, kar je zate najboljše.  :-* :-* Pa se miz di, da psi dobro vedo, kaj je dobro prav za nas....  ;) :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 11.04.2011 : 08:31:10
Najbolj pomaga objeti psa in zariti nos v pasjo dlako :-* :-* :-*
Pa iti naprej, čeprav boli :( :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 11.04.2011 : 09:27:55
Sonce rumeno, pa če bi ti nam še kakšno Nejkino slikico privoščila :D? Pliiiis :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 11.04.2011 : 14:49:31
Evo je... :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , ponedeljek, 11.04.2011 : 14:56:29
Ma meni je to eden od d-best pesićev, kar jih je tu gor. Ful je lepa  :-* , njena ušesa so pa prav  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , ponedeljek, 11.04.2011 : 14:57:39
Prav ne moreš bit slabe volje, ko tista ušesa gledaš :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 11.04.2011 : 14:59:01
Lepa je, res. Meni so tudi všeč taki špagetasti NO, malo med nemcem in malo med hrtom.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 11.04.2011 : 15:05:32
Prav ne moreš bit slabe volje, ko tista ušesa gledaš :D
Prav ta ušeska sem rabila zdajle po mučnih govorilnih urah za moja dva "prekrasno vzgojena" pubertetnika ;)
Dobra volja je že nazaj, hvala Nejka :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: fižolova župca , ponedeljek, 11.04.2011 : 16:38:16
MamaF, a ti dam en nasvet. Jaz sem enkrat čist en malo okarala enega fantka očetu. In je rekel, da bo že še videl, da jih bo mulc dobil :-X. Sem tako hitro začela nazaj jemat, da v bistvu sploh ni tako slab, pravzaprav je naravnost krasen fant ::). Probaj enkrat. Prfoksi so čisto paf in jih pol še dolgo ne slišiš.

Se oproščam lepi netopirčki za smetenje...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.04.2011 : 15:09:53
Sva z Nejko včeraj po Tivoliju lovili enega beagla. :'[ :'[ Sem bila k sreči polna priboljškov, tako da mi je uhljača ratalo začopiti. ,^ Sem zavrtela številko z obeska in se mi je javil en gospod. So ga pogrešali že od jutra, ker je ušel gospe. :o :o :o (Folk prf***********... Mislim... Kako lahko človek mirno živi, če svojega psa pogreša cel dan?) Skratka... Sva se zmenila, da ga počakam. Po kakšnih 20-ih minutah se je prikazal z nasmeškom čez cel obraz. Pa ga je hitro minila dobra volja, ko je videl mojo faco. >:D Sem mu najprej malo zrecitirala zakonske osnove, pa se je nekaj zgovarjal, da jim pač kar malo uide. Da ne vedo, zakaj, ampak da on pač kar gre. :o :o :o No, potem je poslušal še o lovskem nagonu pri beaglih, nakar je psa odpel (NE pripel na drug povodec, ampak odpel!) in odšel. :'[ :'[ :'[ |> |> |> :'[ :'[ :'[

Matr ej... Js sem očitno res en tak konflikten človek. 3/4 naše vasi pravi, da me ni za prenašati, zdaj sem se začela pa zapletati v konflikte še z ljubljanskim folkom. (Pa tako zvesto sem trdila, da se tukaj z vsemi razumem. ;b ;b ;b ^- :'[ -^) Sam res... Kera zoprna baba sem js. ::) ::) ::) :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 18.04.2011 : 15:16:15
 ;b ;b ;b jaja, res si čudna  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.04.2011 : 15:19:56
Pa ne samo čudna. Sem tudi nezrela, ker mi grejo baje samo psi po glavi. :'[ :'[ :'[ ;b <|


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.04.2011 : 15:22:35
(Aja, tale ta zadnji ni bil tebi namenjen. :P)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.04.2011 : 17:58:53
Nejka rabi novo igračo. Nama je prišlo nekaj na uho, da jih imajo letos v ZH na zalogi. Saj bo samo brez repka ostal; ostalih členov posvojitvene pogodbe se bove dosledno držali... >:D ['*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 18.04.2011 : 18:01:16
se bova >:( dosledno držali...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , ponedeljek, 18.04.2011 : 18:21:48
Brez repka? Tale bi ostal brez črev, če bi jih kaj imel...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 18.04.2011 : 20:22:17
Moja mama tudi čaka, da bom odrasla in ne bom več imela toliko živali in mi ne bodo več živali po glavi hodile, v prenesenem in dejanskem pomenu. Se bojim, da ne bo dočakala, da odrastem ...  ::)

Igrače iz Horjula ti pa jaz Nejki ne bi dala, ker tole ne izgleda, kot da ji bo pojedla samo rep.  >:(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 18.04.2011 : 20:37:16

Čakaj malo, tale dvojina me malo bega ... a to pomeni, da tudi TI grizeš nedolžne zajčke za r*t? >:D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: elina , ponedeljek, 18.04.2011 : 21:29:29
Ma veš kaj, meni si pa prava carica, da si povedla stricu vse kar mu gre.  <:]
Ko sem jaz sosedovega "medota" vjagala med sprehodom in sem pri okoliških hišah iskala njegove lastnike (ta frajer je bil celo brez ovratnice), me je teta pri prvi hiši nakurla z "kaj sem ji tega cucka privlekla", ko se je njen višavc zapodil v njega, in tu se je moja dobra volja končala in sem samo še Gmajnice poklicala.  :*[


drugače pa - letos je po kitajskem horoskopu pač leto zajca, in je očitno skladno s tem tudi stanje v Horjulu. Mene malo bolj skrbi kaj bo 2012 prineslo, ker je leto zmaja... ;D


ps: Ela bi bila zeloooo hvaležna Nejkini šefici, če jo še kaj pripelje v šolo, njena ta stara pa tudi. Ne morem verjet, naš avtističen pes je za trenutek postal kuža, ko sta šli prvič mimo in se je med pavzo celo igral s palco (kar je pri nas ekvivalent božiču) in skakljal kot nafedriran zajček ko sta se oglasli.  >:D sicer ga je potem tud malo srala v šoli in je blo vse bolj zanimovo kot tist smrdljiv sirček, ampak podpisa nismo dobile, hehehehe  ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 19.04.2011 : 08:03:33
drugače pa - letos je po kitajskem horoskopu pač leto zajca, in je očitno skladno s tem tudi stanje v Horjulu. Mene malo bolj skrbi kaj bo 2012 prineslo, ker je leto zmaja... ;D

ps: Ela bi bila zeloooo hvaležna Nejkini šefici, če jo še kaj pripelje v šolo, njena ta stara pa tudi. Ne morem verjet, naš avtističen pes je za trenutek postal kuža, ko sta šli prvič mimo in se je med pavzo celo igral s palco (kar je pri nas ekvivalent božiču) in skakljal kot nafedriran zajček ko sta se oglasli.  >:D sicer ga je potem tud malo srala v šoli in je blo vse bolj zanimovo kot tist smrdljiv sirček, ampak podpisa nismo dobile, hehehehe  ::)
Naslednjega leta zmaja se tudi jaz rahlo bojim...upam, da to v ZH upoštevajo...

Kar se tiče avtističnega psa...naša je bila ista, tam nekje okoli 3. leta pa je prav lepo nabildala svojo psiho in terorizirala po dalmatinsko prav vse, ki ji niso bili všeč....Zato samo malo potrpljenja, pa boste zmagali!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 19.04.2011 : 08:18:50
Aja, soncerumeno, da ne boš mislila, da si čudna... -^
Meni se je enkrat isto zgodilo, le, da je bila lastnica pristna štajerka, ki na smrt sovraži ljubljančane (a v lj pa lahko služi dnear, al kako... :e).
Sem ji ujela nafedrano mlado JR terierko, seveda brez ovratnice. Z njo počakala 45 minut, da so prišli z Gmajnic (zamudila vse pametne vlake domov), ko se je v istem trenutku prikazala kokoška lastnica, ki me je napizd***la, kaj se gremo tu v ljubljani, da kar pse pobiramo, da zdaj ga mora pa it v gmajnice iskat...pa kakšni da smo tu v ljubljani... nisem mogla verjet, da je toliko kratka v svoji pameti,... še posebej, ko mi je povedala, da je skočila na pošto in pustila psa zunaj neprivezanega.... Jack Russell TERIERJA! Men se je že mešalo tistih 45 minut, ker tako naspidiranega psa pa še nisem imela v bližini! Potegnila pa sem ji ga s ceste, ker bi drugače imela palačinko, ne pa psa! :'[ :')
Ampak, ljubljančani so pa res zaendrek!  |> |>


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 19.04.2011 : 08:49:27
Letos je leto razčiščevanja vsega mogočega tekočega za nazaj, tako da bo leto zmaja pomojem po čiščenju kar okej ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 19.04.2011 : 13:33:32
Igrače iz Horjula ti pa jaz Nejki ne bi dala, ker tole ne izgleda, kot da ji bo pojedla samo rep. >:(

Čakaj malo, tale dvojina me malo bega ... a to pomeni, da tudi TI grizeš nedolžne zajčke za r*t? >:D ;D

;b ;b Se ni nič za bat. Ne glodava pravih zajcev/kuncev. ;b Jaz kvečjemu kakšnega čokoladnega, Nejkička se bo pa morala doživljenjsko ukvarjati s plastičnimi. :P

Ela bi bila zeloooo hvaležna Nejkini šefici, &#232;e jo še kaj pripelje v šolo, njena ta stara pa tudi. Ne morem verjet, naš avtisti&#232;en pes je za trenutek postal kuža, ko sta šli prvi&#232; mimo in se je med pavzo celo igral s palco (kar je pri nas ekvivalent boži&#232;u) in skakljal kot nafedriran zaj&#232;ek ko sta se oglasli.  >:D sicer ga je potem tud malo srala v šoli in je blo vse bolj zanimovo kot tist smrdljiv sir&#232;ek, ampak podpisa nismo dobile, hehehehe  ::)

Prideva v soboto. In verjetno bova zdaj do konca sezone kar redni. :D ,^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 29.05.2011 : 13:21:28
Nova budilka - krokodilček Šnapi ::) (trpežen ko >:D >:()

Good morning sunshine (http://www.youtube.com/watch?v=XjwRoEjiSIY)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: dog_lover , ponedeljek, 30.05.2011 : 08:18:51
 ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 30.05.2011 : 09:22:46
 ;D ;D Sladkorček!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Fifi1 , ponedeljek, 30.05.2011 : 09:26:46
Najboljša budilka ever! Najlepše je pa to, da je ne moreš izklopiti.  O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 30.05.2011 : 10:23:29
Najboljša budilka ever! Najlepše je pa to, da je ne moreš izklopiti.  O0
Ajeeeej, jaz bi po mojem po hitrem postopku lastnoročno obglavila tole piskajočo budilko in požrla piskalco, če bi me tole zbujalo ob sedmih zjutraj (ali pa buhnedej še prej) >:( >:D

Ej, Nejkica, ti si žuristka in pol, Tvoji res ni dolgčas ob tebi, a ne >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , ponedeljek, 30.05.2011 : 12:35:03
mamaF, se podpišem :) Če se po pomoti kupi igračo, ki piska, naredi mami pred 1. uporabo en kirurški poseg in to vzame ven :)
Nejka, ti pa kar piskaj dokler lahko :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , ponedeljek, 30.05.2011 : 12:48:27
Nič človeških kirurških posegov, jaz lahko pošljem mojo Moro k Nejki za en par uric, da v praksi pokaže, kako iz vsake igrače leti ven najprej piščalka in to po zelo hitrem postopku (čisto iz vsake igrače, za ne verjeti :'[ )  ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , ponedeljek, 30.05.2011 : 13:40:01
Hehe zna tudi moja to 1, 2, 3 nardit :) Ampak, da ne piska že prej eliminiramo :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 30.05.2011 : 13:59:41
Sreda, kok ste žleht, pa piskanje je ja najboljše :D. Zakaj pa jim potem sploh kupujete piskače ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , ponedeljek, 30.05.2011 : 14:04:30
Ker psu je en velik gušt un moment, ko piskač utihne, je neke vrste zmaga  :*[ ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 30.05.2011 : 14:17:28
Tle lahko piskajoci del ven vzames  >:D Ko pri nas Muri piska ni kaj ven vzet  ;b
 Nejka jaz mislim, da je tvoji tko zelo pri srcu ta budilka, da je sploh ne moti tko zlo  8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 30.05.2011 : 14:33:44
Nejka jaz mislim, da je tvoji tko zelo pri srcu ta budilka, da je sploh ne moti tko zlo 8)

Ja, res je. >3 Ampak spanec mi je tudi zelo ljub, zato ta budilka ponoči spet spi v svoji kletki. 8)

Drgač pa... Hja... So mi te piskajoče igrače zelo ljube, ker se Nejka edino z njimi za nekaj časa celo sama zaposli in mi da mir. Sicer jim ponavadi dušo najbolj stiska ravno takrat, ko se po telefonu pogovarjam >:( *:-, ampak vseeno. Kakor nehajo piskati, niso več zanimive in potem še samo prah nabirajo. >:( Je pa ta Šnapi neverjetno vzdržljiv. Ga že 14 dni na polno žveči in ubija, pa še kar piska. :o :o :o Pri ostalih igračah je piskalica "na površini" in je ful hitro nagruntala, da mora samo zob naciljati direktno v tisto luknjo, pa bo cilj dosežen. Prva žoga in zajček sta piskala kakšen teden, psa, ježa in novo žogo je pa potem razturila že prvi dan. Ta krokodilček pa ima piskalico skrito nekje v trebuhu, pa še z nečim je obložena, tako da sploh ne pride do nje... :D ;d


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , ponedeljek, 30.05.2011 : 14:42:36
kocka, po pomoti, če se v trgovini piskač skrije, da ga ne zaznamo :)
Si želi, da bi še njo slišali po telefonu in se trudi, vi pa nič ne razumete :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 30.05.2011 : 19:11:45
Ko je moj Pes tale posnetek slišal, mi je takoj eno igračko prinesel.  :) K sreči on ne piska neprenehoma z igračami, se mi zdi, da mu je kar jasno, da bi v primeru, da bi piskal skozi okno letel bodisi on bodisi igrača ...  >:( Je pa ful smešen, ko kdaj s piskajočo žogo v gobcu laja, ler potem laja in piska hkrati.  ;b ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 30.05.2011 : 20:54:53
Jaz sem to poslušala nekaj sekund, pa sem isto pomislila kot No Jinx. No, zvečer naj cvili, kolkr če :P >:D, ampak zjutraj ne bi prav dolgo.
Pa Šnapi je punčka.  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 30.05.2011 : 22:03:28
A TALE (http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU) Šnapi je punčka? Ena točno tako vedoželjna >:(, kot je Nejka... >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 14.06.2011 : 17:00:36
TAKO (http://www.youtube.com/watch?v=0k5ds9nl5cM) je na akcijo pripravljena Nejka in TAKO (http://www.youtube.com/watch?v=J5Ww2xp7Asw) Asta. ::) :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 14.06.2011 : 19:42:51
Ja a ne vidiš, da je Nejka cel dan prespala, Asta pa mešalec vrtela. Valjda se ji zdaj nič ne da :D ;D
Kok sta kjut :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 23.06.2011 : 14:03:15
Včasih se je morala za firbcanje fajn potruditi...

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 23.06.2011 : 14:05:36
Danes je pa razgled tudi brez pručke dovolj dober... :P ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , četrtek, 23.06.2011 : 14:11:48
Firbec babji ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , četrtek, 23.06.2011 : 14:16:17
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, saj lahko, ane :-* :-*?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 23.06.2011 : 14:20:17
 :-* :-* Firbec babji.... Naša ne vidi več dobro, pa zato raje vzame pot pod noge in tisto stvar raje povoha...  :P ::)
Nejkič, zlata si!  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , četrtek, 23.06.2011 : 14:29:20
Kaka faca firbčna :D A tudi laja?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 23.06.2011 : 14:38:35
iiii, primerjat stare/mladičkaste slikce z odraslimi je pa nartabuljše :D...se človek spet začne kar nekam topit :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 23.06.2011 : 14:49:30
Za znoret je firbčna >:(; prav vse, kar se zunaj dogaja, je pod njenim nadzorom. ::) ::) In ja, tudi laja, če se ji zazdi, da bi bilo treba mimoidoče kosmatince opozoriti nase... :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , četrtek, 23.06.2011 : 20:52:16
Za znoret je firbčna >:(; prav vse, kar se zunaj dogaja, je pod njenim nadzorom. ::) ::) In ja, tudi laja, če se ji zazdi, da bi bilo treba mimoidoče kosmatince opozoriti nase... :P

Mi mamo tudi eno tako -*: Sem si kar malo oddahnila :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 23.06.2011 : 22:03:35
Kakšna velika babnca je postala Nejka :-* Lajamo pa tudi pri nas zadnje čase, sploh, če kakšen popolni tujec pride blizu hiše ... vzrok je pa najverjetneje en tak čuden pubertetniški strah pred "ogrožanjem domačega teritorija". Ampak, počasi bomo tudi to premagali, se trudim maksimalno hvalit vsako skulirano obnašanje, uno tadrugo je pa "fuuuuj". In gre počasi na bolje :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 23.07.2011 : 13:29:43
Moja baba je po novem čisto zaljubljena v vodo. :D  8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 23.07.2011 : 13:35:59
Še v domačem bazenčku:

http://www.youtube.com/watch?v=CSC0aiHJIMU


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Itlam , sobota, 23.07.2011 : 15:30:28
Frajerka.  ^-^ ,^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sobota, 23.07.2011 : 16:11:53
Modelka! :-*
Sem vam kar mal fouš. Jaz sem bazenček očitno kupila brezveze, ker pri nas se vodi na daleč izogibamo.  Al pa če kar sama noter sedim... :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , sobota, 23.07.2011 : 22:37:32
Ja, mi tudi fouš. >:( Mi imamo ze ful mega party, ce si vsaj do gleznjev upajo!  ::)
A to Nejka v slanem morju plava?  :o


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sobota, 23.07.2011 : 22:39:11
Kul Nejka  :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 13:55:37
A to Nejka v slanem morju plava?  :o

Jp, te slike so s slovenske obale.



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 13:58:59
Pa še ene par fotk uživancije ob/v reki... ::) ::)



[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 14:00:10
 :D

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 14:01:19
Mmmmmmmmmmm je dobra tale voda! :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 14:03:52
Dej no, kaj še čakaš >:(, vrzi že enkrat ta presneti kamen, da bo spet žurka!!! :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 30.07.2011 : 14:06:40
A zdj bi še pa lubčka rada? ??? ::) Pa naj ti bo. ::) Ker si ravno ti in ker si me peljala na tak suuuuuuuper truuuuuuuuuper izlet... :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 13.08.2011 : 22:10:46
Nejka je dobila (začasno) cimro... :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 13.08.2011 : 22:12:54
...ki je zagrižena borka za pravice seniorjev. >:D ;b

http://www.youtube.com/watch?v=p4OoXeBd5CQ


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , sobota, 13.08.2011 : 23:12:45
 ,^ Ful vesela za Tess, in zate tudi, sonce rumeno.  ,^   Nejka pa se bo od Superbabice prav gotovo cesa naucila, upam, da ne samo neumnosti.  ;)
Ko je (predvidevam da tvoja zacasnica) na posnetku drugic zarjovela, se slisi kot lev...  ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , sobota, 13.08.2011 : 23:44:58
Kako pa Nejka gleda najno?
Sicer so pa bretonci meni že dolgo uiber simpatični psi (da o črnih kvaziovčarskih uhačih ne govorimo :-*)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 14.08.2011 : 11:07:16
Nejka je čist vesela. :D Moram samo paziti, da ji preveč ne utruja, ker ona bi se igrala s Tess kot s kakšno vrstnico. ::) >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: elina , nedelja, 14.08.2011 : 11:16:47
Hehe, glede na posnetek mislim, da bo Babi poštimala Črno Žabo in jo naučila olike - sej veš, stegnit mežinček ko piješ kafe, ne sedet s prekrižanimi nogami, zravnat hrbet ko sediš...  ;)  ;D




Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 15.08.2011 : 09:52:04
Sneg poleti se pa zgodi, če v pesjaku po pomoti pozabiš nekaj, kar se da razgristi... ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 15.08.2011 : 10:00:24
Dokaz, da se da na vlak tudi z 2 proti 1:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 15.08.2011 : 10:01:49
Triperesna deteljica: >3 >3 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 15.08.2011 : 11:02:08
O, pa še zatožit moram Nejko in Asto. Sta se mi na divjanju v Celju (prvič in upam, da zadnjič) čisto resno zravsali. >:( >:( Tokrat sem ju samo fajn stresla in nadrla, ko sem ju vlekla narazen, >:( in upam, da sta razumeli moje grožnje in zahtevo, da se pri naši bajti ne tepe. Potem sta se obnašali, kot da nič ni bilo, doma pa sta se že imeli spet nadvse in oh in sploh radi. ::) Upam, da tako tudi (povsod in vedno) ostane... Ker... Se bodo ob naslednjem incidentu gore tresle zaradi mojega grmenja... >:D >:D

Babe moje... >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 15.08.2011 : 11:14:23
ja, in Pia je bila tik na tem, da poseže vmes ampak se ni mogla odločit kateri naj pomaga, obe sta njeni prijateljici  :-* Je bilo edino pametno, da je prišla do mene in se nehala mešat v družinski prepir  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 22.08.2011 : 11:25:19
Mah, js si moram (spet ::) :P) sam malo dušo spihat. Ne morem namreč mimo tega, kako prijazno me je zadnjič soseda že navsezgodaj pozdravila: "A Vi mate pa zdaj kar zbirališče ščenetov?? :o" Ker se ji nisem pustila (karkoli že pač), me je (spet prijazno ::)) povabila na kavo in jaz sem povabilo sprejela, ker sem mislila, da se bova pomenili kaj pametnega (vem, Naivčič sem). Pa me je gospa želela samo razsvetliti. O tem namreč, da je strašno deviantno to, da imamo nekateri živali v stanovanju. Te namreč ne sodijo v mesto, še manj pa v stanovanje. In tako deviacijo lahko popravi samo vojna. Ta bo že opravila z nami, deviantneži. ::) ... Res ne vem, kaj bi jaz brez njenih bistoumnih vsakodnevnic. Po moje bi mi bilo prav dolgčas. ::) :-X

Eh... Jo bom morala jaz enkrat razsvetliti, da sem zaradi takih bistroumnih in "dobronamernih" napotkov samo še bolj deviantna in imam samo še toliko bolj rada moji dve sraki. >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 22.08.2011 : 11:36:45
Za crknt :o :o :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 11:46:40
Hahaha, jap, vojna za deviantne.... Ti pa imaš sosede...  :P  ;D
Ampak, lahko pa si popestriš življenje s poslušanjem "čudakov" (in ob tem ostaneš mirna seveda-to je najrazburljivejši del  :)) in s svojim zgledom marsikaj spremeniš.  8) ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 22.08.2011 : 11:47:12
Eh, mi ena znanka pravi, da imam čist preveč mil obraz. Da se moram naučit bolj gredo gledat, pa se me bo tak folk začel izogibat. :P Mogoče ima pa prav... >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 11:48:51
 ;D ;D Zdej vem, zakaj imam mir....  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:22:18
Joj, jaz sem s takšnimi sosedskimi deviantneži hujša od vseh mišotovih57 pitbulov. Prvič se verjetno pustim zbuzerirat, ker sem šokirana, ampak drugič pa ne več, tretjič ne poskusijo. Jim povem ene par (ne preveč, treba je bit skop in učinkovit) ostrih, morda tudi žaljivo primitivnih (na njihovem nivoju, debatirat s takimi nima smisla) in grem. In od takrat dalje smo na Vi, brez pogledov in pozdravov. Pa kaj mislijo, da so, če so 30 let starejši???
Dlje kot delam z ljudmi, bolj mi toleranca pada in na napad odgovorim s protinapadom. Do skrajnosti skuliranim, to je najtežje, da sprva spoh ne pogruntajo, za kaj gre. Z nasmehom na ustih. Po 15 letih takih in drugačnih psihotov sem totalni asocialc (kolikor nisem bila že prej, jasno). Tolk raje imam ščeneta in mačeta. Vsem vašim ščenetkom  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:25:19
Mene tut noben na kavo ne vabi.... 8) :o


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:27:34
Xena, to je zato, ker mi pridemo k tebi na kavo in inštrukcije kar na delovišče  :P ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:41:59
;D ;D ;D eh ja, kake so te blokovske radosti. Nič vam nisem fouš.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:48:39
Si pa naivna, miskica, če misliš, da gre samo za blokovske .... ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:49:47
Moj zmeraj pravi: Zase naj se brigajo, pa bodo imeli čisto zadosti dela. Še preveč 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:53:38
Si pa naivna, miskica, če misliš, da gre samo za blokovske .... ;D
sonce rumeno ima blagodejen podeželski okoliš...  :P ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Lanabela , ponedeljek, 22.08.2011 : 12:58:35
Upam da si sosedo razveselila z novico, da razmišljaš o odprtju pasjega hotela, šole in/ali zavetišča.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:01:18
Aha, to je bilo doma?! Sem mislila, da je bilo tu v LJ.

Si pa naivna, miskica, če misliš, da gre samo za blokovske .... ;D

Sančulja, od kar sem se odselila iz bloka, ni več možnosti za direktna srečanja s sosedi :P Sem sicer prepričana, da nas imajo preštete južno, severno, zahodno in kar je še strani neba. Ampak ne srečujem jih na stopnišču, ne hodijo mimo mojih vrat in jaz ne mimo njihovih, ne hodijo mi po glavi, ne beležijo, kdaj grem na wc... etc etc. Ko pa kateri stoji na ulici na preži za čvekami, samo malo hitreje odpeljem mimo z avtom  8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:07:23
Ej, a ni čudno, jaz sem se z enim ful čudnim  tipom po nekajkratnih "napadih" spičila in od takrat ga vidim enkrat na pol leta, včasih je še ta frekvenca redkejša in po osem, devet mesecev ne. Aja, stanuje nad mojo glavo.  ???Tako da  ta nepojasnjena naključja srečevanja morda tudi niso tako naključna. :P
Od Lanabele predlog je pa za shranit O0 O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:09:34
Upam da si sosedo razveselila z novico, da razmišljaš o odprtju pasjega hotela, šole in/ali zavetišča.
Miskica, a si predstavljaš? Da daš tako novico ven v vaši ulici... To bi po mojem odmevalo do našega bloka  >:D ;b ;b ^-^



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:20:10
Mah, js si moram (spet ::) :P) sam malo dušo spihat. Ne morem namreč mimo tega, kako prijazno me je zadnjič soseda že navsezgodaj pozdravila: "A Vi mate pa zdaj kar zbirališče ščenetov?? :o" Ker se ji nisem pustila (karkoli že pač), me je (spet prijazno ::)) povabila na kavo in jaz sem povabilo sprejela, ker sem mislila, da se bova pomenili kaj pametnega (vem, Naivčič sem).
Kapo dol za toleranco -^, mene po takem vprašanju (kaj šele po deviantnem predavanju :o :-X) verjetno ne bi never ever spravila na kavo <|, čeprav je bil tvoj namen več kot dober ...  :-* Eh, ljudje ... Več vas je, raje zbiram ščeneta.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:21:06
Miskica, a si predstavljaš? Da daš tako novico ven v vaši ulici... To bi po mojem odmevalo do našega bloka  >:D ;b ;b ^-^


 ;b ;b ;b po mojem, da bi naša KS hitro sklicala sestanek, na katerem bi vsi soglasno ugotovili, da nas bodo deložirali, pa če majo za plačat iz lastnega žepa  >:D Že za začasnike in občasnike jih kar vidim, kako radarji in sonarji začnejo delat. Takrat VEDNO koga srečam na ulici, ko gremo na sprehod. In seveda edino vprašanje je vedno "A imate novega kuška?".

Eh, ljudje ... Več vas je, raje zbiram ščeneta.

Jap, jap.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:47:28
blok/neblok - drekače, ki se pucajo skozi teror nad soljudmi, najdeš povsod. porazdelitev je po moje pravična in enaka ne glede na podeželje oz. urbano okolje, samo v urbanem okolju je koncentracija ljudi večja in zato je logično, da pride več drekačev na kvadratni kilometer.
tudi na podeželju se dogaja, da se mora kdo odseliti, ker si je kak odbitek za življenjski smisel izbral grenjenje življenja svojemu sosedu. ko se take stvari začnejo dogajati, zna biti na podeželju veliko huje kot v mestu - hlodi čez cesto, zaplužen oz. preoran makadamski dostop, neskončna tožarjenja zaradi meja itd. - domišljija pri takih nima nobenih ovir.

moj kolega ima enkrat na leto piknik za par prijateljev na SVOJEM vrtu - to so umirjeni odrasli ljudje, ki posedijo zunaj, spijejo dva deci in se zafrkavajo in smejijo. soseda ni mogla prenesti, da se ima kdo fajn in mu je leta in leta obvezno priklicala policaje - kao hrup pa to, čeprav sploh ni bilo nobene muske ali česa podobnega), ki so vedno znova ugotavljali, da čarovnica serje brezveze.

dokler ni šel enkrat na en razgovor z njo in ji obljubil, da če mu samo še enkrat pokliče kapse, bo hišo takoj prodal neki etnični skupini, katere se zaradi zbujanja nestrpnosti na forumih ne omenja, tisti, ki pa njihove sosede  obtožujejo nestrpnosti pa seveda živijo vsaj 100km stran.

Sonce rumeno, obljubi ji nekaj takega in ženska bo zagotovo kar naenkrat navdušena nad tvojima kosmatinkama.

pri neznancih, ki bi radi svojo superiornost dokazovali nad ženskami, pa izredno koristi bogat nabor južnoslovanskih kletvic v tistem delu, ki se nanaša na logistiko (pošiljanje pa to ...). meni se je že precejkrat zgodilo, da mi je kdo težil zaradi parkiranja (ki resnici na ljubo res ni moja močnejša plat, hehe), pa so po zelo kratkih ekspozejih na temo logistike vsi odnehali. razen enega, ki je rekel, da si bo zapisal številko, pa sem mu rekla, naj si jo raje vtetovira, da bo ziher. no, pol je tudi un odnehal.   


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , ponedeljek, 22.08.2011 : 13:52:33
 ;D  rava, za tole zadnje  O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 22.08.2011 : 14:22:06
joj, rava, kako realistično opisano in še kako res, kar praviš.  :-\

Ampak rešitev takega problema si bom pa zapomnila! Svetovna.  O0
Škoda, da to nekako ne deluje v bloku... smo imeli en par: sine in mati, oba hudo "bolna" in sta težila kar vsepovprek, zraven pa take počela, da ti slabo pride... :e sta se k sreči odselila in zdaj slišimo iz sosednjega bloka, da so morali z njima kakšno konkretno rečt na hodniku, pa je zdej mir. Samo za to moraš imet jaj**. Seveda, imela sem tudi jaz z njima "kratek stik" zaradi psa. Za mačke očitno nista vedela....  :P

južnoslovanska logistika....  ;b ;b ;b

Nejka, glavno, da se imate pri vas fajn! Šefica je pa tudi najboljša daleč naokrog, in to brez naštetega v enem od njenih postov!  >3 >3





Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , ponedeljek, 22.08.2011 : 14:37:27
Ampak rešitev takega problema si bom pa zapomnila! Svetovna.  O0
:D meni je bila tudi všeč. še nisem uporabila, je pa na lagerju  8)

južnoslovanska logistika....  ;b ;b ;b

 >:D >:D
je pa trajalo desetletja, preden sem prišla do tega.
najprej vsa paf, kot naše Sonce.
pol sem se poskušala prijazno pogovarjati in recimo človeka pomiriti in razčistiti zadevo v tem smislu, da se zaradi malce postrani parkiranega avtomobila morda pa le ne bodo zamenjali zemeljski poli.
pol mi je pa končno upalilo, da ni hakeljc v avtu - človek se ima slabo in je zanj izgubljen dan, če še drugemu ne zagreni življenja.
zdaj pri takih samo še logistika laufa in zadeva je zrihtana hitro in učinkovito ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , ponedeljek, 22.08.2011 : 14:47:01
aja, pomaga tudi to, da se več ali manj gibljem v moški družbi in imam s tega področja tako bogato izrazje, da bi mi ga zavidali na marsikaterem gradbišču >:D >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 22.08.2011 : 14:51:09
Ej, jaz imam na zalogi marsikaj, ampak do južnoslovanske logistike za javno uporabo sem pa še zadržano sramežljiva kot devička :-[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , ponedeljek, 22.08.2011 : 15:40:29
Ko smo se mi preselili na "selo", je prišel sosed in rekel, da rottweiler pa ni za to ulico. Sem mu povedala, da kaj imam jaz na vrtu je moja stvar, kaj ima on pa njegova. Noben drug sosed ni imel nič proti moji psici, samo on. Je potem še eno leto nagajal na vse možne načine, ampak smo ga postavili na realna tla. Od takrat imamo mir pred njim.
sonce rumeno, če potrebuješ nekoga, da jih bo grdo gledal, se javim :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 22.08.2011 : 15:49:00
Aha, to je bilo doma?! Sem mislila, da je bilo tu v LJ.

Hehe, to "razsvetljenje" se mi je zgodilo v Ljubljani, vendar ne dvomim, da bi mi tudi marsikateri sovaščan z veseljem pripravil takšno pridigo. Zdaj se je gotovo že razvedelo po naši vasi, da imam dva (dva! o ti groza!) psa, in verjetno se marsikomu prav smilim, ker sem tako zavozila življenje. ::) ;b ;b <| 8) Imam pa v naši prelestni vasi to srečo, da veljam za izredno konfliktno in se me zato raje izogibajo.

(So enkrat prišli k bratu na obisk njegovi vrli vaški kolegi, Nejka je pa bila ravno v pesjaku. Seveda jih je ornk oblajala; v bistvu sploh ni nehala lajat dokler nisem jaz prišla do nje. Pa je eden izustil: "Se vidi, da je Jernejina." ;b ;b ;b :*[)

Kapo dol za toleranco -^

Me jezik tako srbi, da se mi bodo še kakšni izpuščaji naredili, ker se ne smem popraskati. Namreč... Lastnici stanovanja (ki je najboljša najemodajalka ever; tak pravi biserček je) sem obljubila, da se ne bom zapletala v prepir s to sosedo. In obljuba dela dolg. :(

Bo pa za uporabiti tale nasvet: >:D

Upam da si sosedo razveselila z novico, da razmišljaš o odprtju pasjega hotela, šole in/ali zavetišča.


dokler ni šel enkrat na en razgovor z njo in ji obljubil, da če mu samo še enkrat pokliče kapse, bo hišo takoj prodal neki etnični skupini, katere se zaradi zbujanja nestrpnosti na forumih ne omenja

Sonce rumeno, obljubi ji nekaj takega in ženska bo zagotovo kar naenkrat navdušena nad tvojima kosmatinkama.

Bi z veseljem in že zdavnaj, če bi bilo stanovanje moje. :-[

aja, pomaga tudi to, da se več ali manj gibljem v moški družbi in imam s tega področja tako bogato izrazje, da bi mi ga zavidali na marsikaterem gradbišču >:D >:D

Ej, jaz imam na zalogi marsikaj, ampak do južnoslovanske logistike za javno uporabo sem pa še zadržano sramežljiva kot devička :-[

 ;b ;b ;b Vidve bi me morali vzeti v šolo... :*[

Eh, ljudje ... Več vas je, raje zbiram ščeneta.

 O0 >3 >3


sonce rumeno, če potrebuješ nekoga, da jih bo grdo gledal, se javim :)

Jur velkom. Pridi kdaj na kak kafe. Z Angelčko, seveda. >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: bamfel , ponedeljek, 22.08.2011 : 21:42:34
Mi imamo eno v vasi, ki ne more, da nas ne bi malo "rihtala" >:(. Pa mi je rekla, da smo kot cigani :o, vrt neoplet, hiša pa polna mačkov. Sem samo skomignila z rameni in rekla, da potem bomo pa mogli priimek zamenjat, živjenja namreč ne bomo >:D. In sem šla naprej. Je kar nekaj časa stala in premišljevala -*:.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 23.08.2011 : 08:02:52
 ;b ;b ;b bamfel, ta je pa dobra! Si mislim, da je morala malo gruntat...  >:D ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 23.08.2011 : 08:03:30
Sonce rumeno, na seznam največjih grehov lahko dodaš še tele od bamfel... :P :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 23.08.2011 : 08:15:58
Ja, neoplet vrt je greh numerouno.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , torek, 23.08.2011 : 08:44:18
Hm.....
ker se bliža šola in Pepsi verjetno že pridno pripravlja obnovo svoje nove knjige "Upoznajmo muškarce", bi se morda rava in še ktera javila za drugi del predavanja, ki bi vseboval koristne nasvete s področja sosedske komunikacije?! ::) ;D :)

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 23.08.2011 : 08:46:39
Ja, v logistiki je prihodnost. Lahko pa zberemo vsak svoje logistične pregovore in jih na kup vržemo ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , torek, 23.08.2011 : 08:47:19
Prou. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 23.08.2011 : 08:47:48
... sem pozabila dodat, da mi gre logistika od rok kot kakšnemu staremu furmanu in mlademu kamjonđiji skupaj 8) :-[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , torek, 23.08.2011 : 08:51:41
Punce, ko smo ravno pri logistiki v pasji temi...  ['*
A veste kakšna je razlika med šoferjem in psom?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 23.08.2011 : 08:57:00
 ['* Jst si niti ne predstavljam, kaj tiči za tem vprašanjem...  :P


Za izgovorjavo logističnih izrazov z juga lahko pripeljem tudi naturšička, ki nam bo predstavil pravilno izgovorjavo...  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , torek, 23.08.2011 : 08:58:47
['* Jst si niti ne predstavljam, kaj tiči za tem vprašanjem... :P



 >:D  >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 23.08.2011 : 09:01:40

Za izgovorjavo logističnih izrazov z juga lahko pripeljem tudi naturšička, ki nam bo predstavil pravilno izgovorjavo... :P
Jaa to, ta bi bila šele huda O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , torek, 23.08.2011 : 09:10:27
Punce, ko smo ravno pri logistiki v pasji temi...  ['*
A veste kakšna je razlika med šoferjem in psom?

čakamo ??????


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , torek, 23.08.2011 : 09:14:52
Khm, khm...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , torek, 23.08.2011 : 09:18:39
Khm, khm...

:-[ Se skuzam za tole. Prehitri prsti.

Hkrati se opravičujem za izrazoslovje v nadaljevanju...  :*[

V bistvu je ni.
Oba žreta za kosilo konzerve in "šči... ( ['*)a" po lastni bajti.
 -^ -^



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 23.08.2011 : 09:19:52
 ;D ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , torek, 23.08.2011 : 09:22:15
Jaa to, ta bi bila šele huda O0

pregovori so tudi neizmerno žmohtni.
primer: to, da se nima smisla sekirat in jezit zaradi stvari, na katere nimaš vpliva, se lahko pove na tak dolgočasen način, kot sem povedala jaz, lahko pa tudi takole:
"naljuti se čoban na selo i odseče sebi biiiip (tisto, na k)"


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , sreda, 24.08.2011 : 15:14:32
Saj je doma pri tebi, ane? ;) Čestitke! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 25.08.2011 : 00:20:10
Sonce rumeno, a sem prav seštela 1+1? ;) A je super babica Tess res tudi uradno prav tvoja, tvoja? >3

Alora - če moja matematika štima: iskrene čestitke tebi in seveda Nejki za "starejšo sestro" :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 25.08.2011 : 06:30:31
aha, Tess je doma.... :D :D :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , četrtek, 25.08.2011 : 06:32:46
Uau, super ste :-* :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Fifi1 , četrtek, 25.08.2011 : 07:44:18
Sonce rumeno, čestitam! No... saj se je že itak vedelo, kako se bo razpletlo. ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 25.08.2011 : 07:58:24
Hehe, očitno nisem iz pravega testa za začasno skrbnico. :P :D Hvala vsem za čestitke! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , četrtek, 25.08.2011 : 08:01:26
Hehe, očitno nisem iz pravega testa za začasno skrbnico. :P :D
Told you so na divjanju? :P
Čestitke, da bi se dooolgo zdravi skupaj crkljali! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , četrtek, 25.08.2011 : 08:06:43
Iiiiiiiiiii, sonce rumeno, čestitke za novo pridobitev!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , četrtek, 25.08.2011 : 08:08:51
Hehe, očitno nisem iz pravega testa za začasno skrbnico. :P :D Hvala vsem za čestitke! :-*

Am, sončica, koga si ti s tem slepila? (beri boldano)  ['*

Čist zares pa: kolk greš stavit, da je zdejle Živko fejst vesel zate...  :-* :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , četrtek, 25.08.2011 : 08:22:44
Jej, kak veeseelaa  <:] Tess, ljubica uživaj  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , četrtek, 25.08.2011 : 08:50:46
Hehe, kako napričakovano! ;) Čestitke za tole prisrčno starčico! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , četrtek, 25.08.2011 : 09:53:57
O, čestitke :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , četrtek, 25.08.2011 : 10:24:31
Čestitke  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , četrtek, 25.08.2011 : 12:04:06
Čestitke :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , četrtek, 25.08.2011 : 13:15:39
Čestitke :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , četrtek, 25.08.2011 : 14:51:10
Tudi mi se pridužujemo čestitkam! <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , četrtek, 25.08.2011 : 16:04:07
O kako lepo! Čestitke! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , četrtek, 25.08.2011 : 16:15:43
Hehe, hitra si bila :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja_kalis , četrtek, 25.08.2011 : 16:35:04
Pozdravljena  :) sicer sem bolj nova tukaj, ampak sem pa prav uživala ob prebiranju tvojih in Nejkinih prigod in ti tudi jaz čestitam za novo članico  :) Veliko užitkov s super babico in seveda tudi fletko Nejkico, enga  :-* na daljavo obema kosmatima ritkama.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , četrtek, 25.08.2011 : 17:47:04
Čestitke  :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , četrtek, 25.08.2011 : 19:48:49
Hehe, očitno nisem iz pravega testa za začasno skrbnico. :P :D

Super, čestitke  <:] ,^

Ja, to se tudi nam dogaja  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , četrtek, 25.08.2011 : 19:54:21
Pride tudi k SREBRNIM ruticam, oz. VETERANOM! <:]

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: ostrzek , četrtek, 25.08.2011 : 21:23:45
joooooj čestitke!  :-* :-* :-*
pa še vidimo se na srebrnih rutkah  :)

happy ostržka
p.s. tess je bila moja favoritka, ampak se pri nas najbrž ne bi vsi razumeli, tako da sem še bolj happy da je pri tebi našla nov dom


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , četrtek, 25.08.2011 : 22:26:58
Pride tudi k SREBRNIM ruticam, oz. VETERANOM! <:]

UAU, sploh nisem vedela, da obstaja tudi pasja tretja univerza.
kakšna je pa razlika v primerjavi s pasjim rednim študijem?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: bamfel , četrtek, 25.08.2011 : 22:29:03
Čestitke za to pogumno odločitev :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 25.08.2011 : 23:01:20
Hvala vsem za čestitke. :-*

Sem en tak prozorni softič (seveda le, kadar gre za živali :P), pa če mi je to všeč ali pa ne. :P ::)


kolk greš stavit, da je zdejle Živko fejst vesel zate...  :-* :-* >3

Živec moj... :-* :-* >3



sicer sem bolj nova tukaj, ampak sem pa prav uživala ob prebiranju tvojih in Nejkinih prigod in ti tudi jaz čestitam za novo članico :)

Oooooooo, kolk je pa tole fajn prebrat. :D Dobrodošla. :)



Ja, to se tudi nam dogaja ;)

 :D Dogaja spet?



Pride tudi k SREBRNIM ruticam, oz. VETERANOM! <:]

Komaj čakam! :D



p.s. tess je bila moja favoritka, ampak se pri nas najbrž ne bi vsi razumeli, tako da sem še bolj happy da je pri tebi našla nov dom

:-* Se je več kot fajn izpeljalo. Jaz npr. Toma ne bi mogla vzeti, ker ga ne bi spravila v moj pajzlc od garsonjere, Tess se pa nad šibično škatlico prav nič ne pritožuje... ;)




kakšna je pa razlika v primerjavi s pasjim rednim študijem?

To bomo pa šele videli. :D



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , četrtek, 25.08.2011 : 23:46:04
Sonce rumeno, mi iz Province smo tudi vsi zelo zelo veseli zate in za Nejko in za Tess, seveda.  :-*

In tvoj Živko je vse tako naštimal, da se je izšlo. Naši starčki to ja vedno napišejo v svoj testament, samo včasih traja nekaj časa, da ga pravilno beremo/začutimo. Potem čakamo na primeren čas, ko lahko izpolnimo oporoko.
Ti jo tvojemu zlatemu Živcu pravkar lepo izpolnjuješ...  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 25.08.2011 : 23:47:07
 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 00:36:55
The size matters! 8) (Bi se pri Tess našla kakšna posesivna in tudi kakšna obsesivna motnja... :P ::))

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 00:45:51
Prekrižane tačke in jeziček... Ne moreš je zgrešiti. >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 00:56:45
A jeeeeeeeeest, da sem ga polomla? :o A's ti ziher? ??? A ne bi ti drugič mal boljš pogledla!? ??? Ti kr lepo povem, da je bla Nejka. 8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 00:57:44
 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 01:02:13
Ko sem že ravno omenila obsesije... :P ::) To je ena izmed njih:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 26.08.2011 : 01:07:03
 >3 >3 >3 >3 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja_kalis , petek, 26.08.2011 : 06:25:22
Joj Sonce rumeno, pa ni lepšega za dobro jutro  >3 čudovite slikice >3 Pa izkoristite jutro preden se spet prikrade ta peklenska vročina, jaz pa Kal jo sedajle mahneva v gozd, do potočka potem pa via domov pa v senčko ležat  :) Lep dan tebi in tvojim dvema kosmatinkama.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , petek, 26.08.2011 : 06:30:47
Jooooj, kakšni dve srčici!  >3 >3
In vidimo se med veterani!  :D :D :D Komaj čakam. Sicer sem se že bala, da ne bomo do tja prišli, pa je zdaj vse vredu.  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , petek, 26.08.2011 : 06:49:55
Jooooj, kakšni dve srčici! >3 >3

Res je, ljubici  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mstar , petek, 26.08.2011 : 07:03:30
Čestitke! ,^ Res se dan lepo začne ob takih lepih slikah in dvah super modelkah  :-*
Hudo no babica je tudi naročni kuža  :P Sem mislila, da ima samo Ru tak sindrom in svojih 20kg čist lepo zbaše v moje naročje.  8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , petek, 26.08.2011 : 07:24:49
Joooj, kakšna facica simpatična!
Prekrižane tačke in jeziček... Ne moreš je zgrešiti. >3
(http://www.mojpes.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=37399.0;id=15691;image)
Tale pa zmaga!
Srčica Tess >3 , kako lepo je videti take užitkarske fotke! Nejkica uhačica je morala pa kar na hitro prevzeti vlogo "mlajše sestrice", ki ji ostane manjša kost :P Super ste :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: JasSab , petek, 26.08.2011 : 07:39:16
sonce rumeno  <:]

 >3 >3 >3 >3 >3 >3 za srčici


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 26.08.2011 : 08:16:24
Kako ste lepi  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , petek, 26.08.2011 : 08:18:38
Krasno! :D Sonce, že loviš nasmehe tehle dveh babnic za foto natečaj? ['* :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , petek, 26.08.2011 : 09:16:07
UAU, sploh nisem vedela, da obstaja tudi pasja tretja univerza.
kakšna je pa razlika v primerjavi s pasjim rednim študijem?

ja, evo, tkole nekak zgleda moj "uvodni govor" na to temo v "Abecedi in poštevanki":

"Privilegij in čast je imeti starega psa"..... tako nekako gre in jaz se s tem strinjam.
V tem duhu in z željo čimvečim pasjim starčkom in starkam, ki so povsod, polepšati in olajšati starost ter morda podaljšati življenje za nekaj dragocenih trenutkov, sem se odločila, da jeseni v okviru "Pasje šola za azilaše, najdence in ostale mešančke" začnem z novim "pilotskim" (torej poskusnim) programom za naše in vaše zlate VETERANE..
Njihova sposobnost učenja namreč traja praktično do zadnjega dne, želja delati s človekom in biti pri tem uspešen, z leti ne usahne, potrebno se je le prilagoditi njihovim zmožnostim in sposobnostim, pa jim lahko skupaj nudimo še veliko zadovoljnih in pestrih uric. Kakor velja za ljudi, da jih neaktivna in nestimulativna starost še prej pokoplje, velja isto tudi za "človekovega najboljšega prijatelja"... Morda slabše vidijo, ne slišijo več tako briljantno, pa kaj, če so ob tem na plenicah - zaradi tega jih še ni treba pospraviti na stranski tir in se posvetiti mlajšemu nasledniku?!
Želim, da bi se čimveč ljudi zavedalo, da starost ni in ne sme biti ovira, tudi, kadar se odločajo posvojiti novega člana družine.
Kaj bomo delali v skupini VETERANI? Obnovili staro in zaprašeno, a gotove ne pozabljeno znanje, naučili kakšno novo uporabno stvar, se šli trikce in zabavne igrice, prisluhnili kakemu stokovnjaku, ter poskusili s teorijo in prakso najti čimveč načinov, kako tudi doma omogočiti "seniorju" zdravo, pestro, zanimivo in dostojno življenje karseda dolgo. Prepričana pa sem, da bomo v tem programu naredili celo kak BBH izpit.
Mentorica bo seveda bojevnica Xena, tečaj bo brezplačen, ker pa bo število veteranov omejeno, prosim tiste, ki želite sodelovati in imate veterana/veteranko, staro 8 let in več, da se mi čimprej javite, lahko tu na ZS ali pa na mail: afrikaner@siol.net
Zaključujem z našim osnovnim motom: "OLD? PURE GOLD".
Katarina, ki se zelo veseli srečanja z vami!


evo, se oproščam za "smetenje" teme. :-X

K
 
 


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , petek, 26.08.2011 : 14:38:46
Nimam besed, kako ju je lepo videti skupaj, nonico in velikouho dete :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: frigga , petek, 26.08.2011 : 14:42:04
Zlate babnice  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , petek, 26.08.2011 : 21:12:01
Jdt,  :D :-* :-*

Kako je Tesska micena proti Nejki, ali je samo kot slikanja takšen  :o >3

A sta se babnici takoj poštekali? Ja, velike familije so fajn  O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , sreda, 31.08.2011 : 10:58:39
Lubici pasji!  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.09.2011 : 11:52:10
Kako je Tesska micena proti Nejki, ali je samo kot slikanja takšen  :o >3

A sta se babnici takoj poštekali?

Tess je dejansko veliko manjša od Nejke. :) Ima komaj 12 kg, Nejka pa skoraj 25. Poštekali sta se pa takoj in nekako nisem niti malo podvomila v to, da bi lahko bilo kakorkoli drugače. :P Sem bila pa fajn presenečena nad Astinim odzivom. Do Nejke je strašno dominantna in pokroviteljska in ji tudi da takoj vedeti, če "ta mala" ::) naredi kaj strogo prepovedanega na Astinem teritoriju. Do Tess se pa obnaša čisto drugače. Prav nežna in nekako zaščitniška je do nje. Babe moje... >3 >3 >3


Sicer bodo pa v tem tednu eni Horjulčki medijske zvezde :):

http://www.zverce.si/kolumna-prav-posebne-zverce


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , ponedeljek, 05.09.2011 : 17:17:24
Super, pa vi ste SLAVNI! <:]


Naslov: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.09.2011 : 18:58:29
Moram zdajle takoj pohvaliti mojo ta crno babiko. Je danes postala krvodajalka. :-* Bila je nadpogumna in ves cas odvzema niti trznila ni (kljub temu, da pomirjeval NI dobila).  >3 >3 >3 Js sem bla cist ponosna. >3 Sploh glede na to, da ni sicer niti 5 sekund skupaj pri miru... Ampak smo ji vzeli premalo krvi. >:( Takoj, ko sva prisli ven, so ji ze sle tumarije po glavi. Bomo naslednjic vzeli kaksnih 10% vec, da bom se js imela kaj koristi... >:D >:D


Naslov: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.09.2011 : 19:02:51
Pozabila dodati, da mocno stiskamo pesti in tacke za pasjega kolega, ki je kri rabil. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: ostrzek , ponedeljek, 05.09.2011 : 19:48:33
Stiskamo pesti tudi pri nas. Moram pa nujno zatožit tole "staro damo", da si je dokazano prisvojila celo naročje. Super vas je bilo videti!  :)
lp navdušena ostržka


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 06.09.2011 : 06:34:02
Nejka, naspidiranka, bravo! Pridna!  >3
Pa tisti, ki jo je rabil, tudi naj hitro ozdravi. S tako krvjo bi moralo biti hitro bolje  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , torek, 06.09.2011 : 08:56:09
Opa, super Nejka, uidi mi pa držimo pesti za pesota :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , torek, 06.09.2011 : 10:02:22
Bila je nadpogumna in ves cas odvzema niti trznila ni (kljub temu, da pomirjeval NI dobila).

Nejka pri miru?? :o ::). He he, si predstavljam tvoj ponos, res. Iskrene čestitke, to je velika zmaga. Si si pred kakim letom predstavljala, da bo kdaj tako? ;)

Bravo punci!

K


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 07.09.2011 : 12:52:38
Nejka pri miru?? :o ::).

Čisto eno pikico manj kot kakšen švicarski gardist na straži. ^-^ 8) (Samo ne vem, katera je bila bolj pogumna - jaz ali Nejka. Sem pred odvzemom zagotovila, da ona pa pomirjeval res ne rabi, da bo brez njih čisto pridna. :-X Ko sem pomislila, da ji pa mogoče res en pikič preveč zaupam, smo bili že na sredi odvzema in prav vsi so se čudili, kakšna pridna punca je. >3)


S tako krvjo bi moralo biti hitro bolje  ;)

In je tudi bilo. Čeprav je bil pes v precej slabem stanju, si je že naslednji dan toliko opomogel, da so ga lahko poslali domov. :-*


Hvala za čestitke pri napredku. Vsak korak naprej prav dobro dene... :)



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , četrtek, 08.09.2011 : 10:10:12
:-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 08.09.2011 : 16:50:05
Ne vem, zakaj imam kar naenkrat občutek, da je Nejka pravzaprav zelo umirjena in zrela psica... ::)

Neutrudni podnevi... (http://www.youtube.com/watch?v=v_zArlFk-P0)

...in ponoči. (http://www.youtube.com/watch?v=jYOeTptaMSA)


Na tem posnetku postaneta zanimivi šele nekje po 25. sekundi :P:

KLIK (http://www.youtube.com/watch?v=jPcEbSX6XUs)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 08.09.2011 : 16:55:23
Aha, še to: Tršica, a bomo pri veteranih tudi kaj plesali (če sem natančna, me zanima, če bomo kaj stepali)? Mislim, da bi Tess gladko opravila s konkurenco... ::) :P 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 08.09.2011 : 17:40:40
Ijoj, kok sta luštni! :-* Hehe, pa Tess popolnoma obvlada Nejko >:D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , četrtek, 08.09.2011 : 18:59:43
A ta mala žverca da je babica?  :o ;D

Bolj baby teroristka  ;b

Ni čudno, da se je Nejka umirila, če nima nikoli miru in si lahko le pri dohtarjih oddahne  ;) O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , četrtek, 08.09.2011 : 19:29:01
Ne vem, zakaj imam kar naenkrat občutek, da je Nejka pravzaprav zelo umirjena in zrela psica... ::)

Neutrudni podnevi... (http://www.youtube.com/watch?v=v_zArlFk-P0)

...in ponoči. (http://www.youtube.com/watch?v=jYOeTptaMSA)


Na tem posnetku postaneta zanimivi šele nekje po 25. sekundi :P:

KLIK (http://www.youtube.com/watch?v=jPcEbSX6XUs)

.... hvalanevemkomu za mirne pse! :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , četrtek, 08.09.2011 : 22:55:57
He he, kaj sta dobri  :D  Kakšna tehnika  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 08.09.2011 : 22:58:35
Čaki no malo ... a si ti ziher, da je Tess seniorčica :o Mislim ... tole izgleda čisto pobalinsko ;) take "provokativne" hece dela moj mulc Roko, ki je star dobro leto, pa ga kak dooosti starejši pes takole debelo gleda, kot Nejka na teh posnetkih :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , četrtek, 08.09.2011 : 23:43:46
:D :D babi rastura

podobno kot MamaF sem ob Tesski tudi jaz dobila občutek, da gledam froca, ki nagaja resni umirjeni odrasli osebi.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , petek, 09.09.2011 : 08:40:05
 ;b Faci pasji, kako se mata dobro! O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , petek, 09.09.2011 : 10:12:11
Babi zobati ::) :D
A jima boš kakšen tepih nabavila, da si ne bosta vseh kit pretegnili ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , petek, 09.09.2011 : 10:30:43
Jooooj, kakšna mala bolha je tale Tess  :o. Nejki pa nič jasno... morala bi biti mirna, pa poglej jo, kako poskakuje...  :-* SUper sta  :D. Kakšen tepih...  :P ???


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , petek, 09.09.2011 : 14:10:16
Čuj, kam si pa ti Tess dala  ???, ker to ni ona, to je ena pijavka v njeni preobleki  -^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 09.09.2011 : 14:13:00
Čuj, kam si pa ti Tess dala  ???, ker to ni ona, to je ena pijavka v njeni preobleki  -^

Sej Tess je pijavka. ::) Posesivna in obsesivna pijavka. 8) Ampak jo imamo tudi tako radi... :D :-*



Ni čudno, da se je Nejka umirila, če nima nikoli miru in si lahko le pri dohtarjih oddahne  ;) O0

 ;b ;b ;b


.... hvalanevemkomu za mirne pse! :P

Jaz pa pravim: Hvala Smetki za dva psa. Prej je Nejka vedno težila meni, zdaj imata pa ena z drugo toliko opraviti, da se name sploh ne spomnita. Ti še veš ne, kak blažen mir imam zdaj. (NOOOOOOOOOOOT! ::)) Se prav zapostavljeno počutim... :P



A jima boš kakšen tepih nabavila, da si ne bosta vseh kit pretegnili ;)

To bi moral biti kakšen spešl tepih. Imata zdaj preprogo, pa je sploh ne poravnavam več, ker nima smisla. :P ::)


Babi moji... >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 09.09.2011 : 14:18:33
http://www.zverce.si/posebne-zverce-pasja-super-babi-tess


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: MucaMici , petek, 09.09.2011 : 14:24:34
:D :D :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 09.09.2011 : 14:34:07
http://www.zverce.si/posebne-zverce-pasja-super-babi-tess

Samo še en moj dodatek: :) To, kaj se je s Tess dogajalo preden se je znašla v SLO, lahko samo ugibamo, zagotovo tega seveda ne moremo vedeti... :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , petek, 09.09.2011 : 15:41:52
Kakšen lep članek >3 Bravo, punce!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , petek, 09.09.2011 : 16:10:08
http://www.zverce.si/posebne-zverce-pasja-super-babi-tess
O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , petek, 09.09.2011 : 17:08:10
Super članek! Pa kako poskočna je Tess. :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 25.09.2011 : 20:33:07
Hvala! :-*

_____________________________________________

Pa je šla dieta po gobe... >:( Tess je namreč uspela iz zaprte potovalke skozi mini raztrganino izvleči vrečo z osmimi obroki briketov. Zdaj razmišljam, koliko vrečke je pojedla zraven, ali bo ta vrečka pripotovala ven :P, ali je bilo v potovalki še kaj drugega, kar bi lahko pojedla, za koliko obrokov naj jo zdaj prikrajšam... ::) Packa mala! >:( >:( Prisežem, da mi bolj živčke kravžlja kot Nejka. Sem mislila, da bo Tess mirila Nejko, pa je dostikrat ravno obratno: "COOL DOWN GRANNY!!!!!" :-X Sicer pa napredujemo pri trikcih. Tess je samouk. V piko namreč obvlada trikec "nepokretna".

Ampak sta vseeno lubici moji največji... >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , nedelja, 25.09.2011 : 20:39:17
Hi hi, tudi starčki niso več kar so nekoč bili..... ;) 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 25.09.2011 : 20:45:01
Tršica, ne vem, če bova midve pri seniorčkih še sodelovali pri tistih igricah. Se mi zdi, da je Tess dovolj spretna že brez urjenja možgančkov... ::) ;b ;b (Igre so D best! :D)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 26.09.2011 : 09:51:35
Tess je samouk. V piko namreč obvlada trikec "nepokretna".


;b Tole poznamo pa tudi pri nas. Rokovo priljubljeno "nepokretnost" sva celo naklikala v trikec "truplo" ;D

Zlata Granny >3 Mogoče si je pa od nekdaj želela biti carinski pes ;D

 :-* :-* :-*vsem trem!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , ponedeljek, 26.09.2011 : 09:54:20
Tršica, ne vem, če bova midve pri seniorčkih še sodelovali pri tistih igricah. Se mi zdi, da je Tess dovolj spretna že brez urjenja možgančkov... ::) ;b ;b (Igre so D best! :D)

He he, očitno bo treba po vsaki taki igrici posebej poudariti: "Ne počnite tega doma!" ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , četrtek, 29.09.2011 : 10:09:02
sonce, a ste bile gospe in gospodične včeraj zvečer na igrišču za Bežigradom mogoče?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 30.09.2011 : 09:51:33
Jap. A smo se takrat, ko si nas opazila, primerno obnašale? ::) :P ;b (Ker sem se vmes na enega psa drla, da mu bom jajca odbila, če ne bo nehal skakati na Tess. :-X :-[ Upam, da me nisi "zahvatila" ravno v tem trenutku... :P)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , petek, 30.09.2011 : 09:57:27
;b Ne, vsi so se vzorno obnašali, vsaj v tem trenutku - sem bila na drugi strani ograje v družbi rjavega kokeršpanjela, katerega je Nejka prišla počekirat. Pa še študirala sem, kje sem jaz ta dva psa že videla. ;D

Pa še nekaj svetlega kosmatega je okoli skakalo, če se ne motim.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 30.09.2011 : 10:00:53
:D Ja, se spomnim španjela.

Pa še nekaj svetlega kosmatega je okoli skakalo, če se ne motim.

Ela - ena redkih, ki Nejko vsaj malo utrudijo. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 28.10.2011 : 23:06:35
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 28.10.2011 : 23:07:56
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , petek, 28.10.2011 : 23:15:30
Ijoj, kako kičasto objeti spita kokici. >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: miskica , petek, 28.10.2011 : 23:25:32
A dej, no, pa sej ne morem verjet :) Da se dva psa tko guzita... uau!  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , sobota, 29.10.2011 : 05:56:58
Kako sta srčkani.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sobota, 29.10.2011 : 08:04:58
Kakšen kič! :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sobota, 29.10.2011 : 10:57:23
:)
(http://www.mojpes.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=37399.0;id=15900;image)

Tess The Queen & Nejka The Bodyguard >3 Zame tale fotka zmaga!

pa tale ...
(http://www.mojpes.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=37399.0;id=15905;image)
... podnapis bi bil :" Dej Tessi, sem obljubla mami, da te bom čuvala 100%, ne mi zdaj nekih akrobacij tule izvajat, a misliš, da mi bo verjela, da te nisem JAZ izrinila s postelje?"  >:D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , sobota, 29.10.2011 : 13:26:09
Ja pa iiiii, kok sta srčkani skupaj >3.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Luna95 , sobota, 29.10.2011 : 16:36:01
Kako je pa to lepo pogledati :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , sobota, 29.10.2011 : 16:41:21
Ja če pa ti dve nista ekstra posrečen par... >3 Priznam, majčkeno sem fouš. :P ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 29.10.2011 : 19:02:16
... Priznam, majčkeno sem fouš. :P ;)


Mi tuuut foooouš :P :P
Ma kaj bi jaz dala, da bi imela tak kič doma ::) >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , sobota, 29.10.2011 : 19:55:51
Pupi lepi  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 30.10.2011 : 09:06:41
Joooj, kakšni sladkobici!  >3 >3
Ampak komentar pod sliko, kjer Tess psi pol na mizi pol na postelji, je pa svetoven!  ;) Pa fotka tudi!  ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , nedelja, 30.10.2011 : 09:36:30
Srčici zlati! >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , nedelja, 30.10.2011 : 13:21:25
Res posrečen par. Sploh ne rabim deserta, cuker zrasel do max ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , nedelja, 30.10.2011 : 19:53:46
Lubici!  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 20:52:35
pa tale ...... podnapis bi bil :" Dej Tessi, sem obljubla mami, da te bom čuvala 100%, ne mi zdaj nekih akrobacij tule izvajat, a misliš, da mi bo verjela, da te nisem JAZ izrinila s postelje?"  >:D ;D

 ;b ;b

Kdor je fouš, si je pa čisto sam kriv. >:D V Horjulu jih imajo žblj za razno razne kombinacije... ['*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , nedelja, 30.10.2011 : 20:53:30
Tesska ima ful izrazen ksiht - poleg tega pa še luštn za ponort.
kok bi ta mene muvala  ::) >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 20:56:10
Ja, en tak ta pravi ksihtek je. Nejke mi ni problem iz gat strest, ko je treba, Tesske pa kar ne morem, pa bi si večkrat zaslužila kot Nejka. >:( ::) Se tolažim s tem, da se jih na stara leta tako in tako ne da nič naučiti... ::) ::) :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , nedelja, 30.10.2011 : 21:03:04
Se tolažim s tem, da se jih na stara leta tako in tako ne da nič naučiti... ::) ::) :P

Ja, dddd, valda, ker že vse zna! ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 21:07:14
 ;b ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 21:09:21
Udobni stoli očitno niso namenjeni samo mačkam... ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 21:19:40
No, Tess v takelem udobju, Nejka pa na nočni tlaki v pesjaku. >:D (Da odsluži za vse žlehtnarije. 8)) V glavnem... Ona je vestna čuvajka in njenemu budnemu očesu nič ne uide, zato mi je bilo sinoči naročeno, da jo moram pod mus pobasati v svojo sobo, če bo spet tolko lajala. (Čeprav ne bi imela tudi nič proti, če bi nas sosedje pod marš nagnali nazaj v Ljubljano. >:D) In je bilo nekje do polnoči še kar solidno, potem pa je Nejka zagnala tako histerijo, da bi si človek mislil, da so nas ravnokar vesoljci napadli. ::) Seveda sem šla prečekirat... Samo jež je bil!!! *:- *:- Je revež nekako zašel v pesjak in Nejka je skor kolabirala od same groze. ::) Ježa sem popokala na varno, Nejko in Asto pa z mano v sobo. In rezultat je bil, da smo se na ta ozki postelji guzile jaz in tri kosmatije. *:- :*[ Pol se pa naj človek zjutraj čudi, zakaj ima podočnjake do podplatov...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Smetka , nedelja, 30.10.2011 : 23:36:17
A ste ok sicer?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 30.10.2011 : 23:57:09
Oteklina še ni čisto uplahnila, vendar upam, da do konca dajanja atb bo in da se ne bo ponovila. :-\ Včeraj je bila malo boga, danes pa se ji nikjer ne pozna, da je karkoli bilo. Je že ta prava zgagica :D, ampak jo še vseeno malo razvajamo. :P Hvala. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 31.10.2011 : 17:34:36
Nejka!  ;D ;D Tess, ti pa znaš!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , nedelja, 13.11.2011 : 19:16:10
Tri gracije. :-*

(http://s9.mojalbum.com/76039_17497432_19207772/tecaj-12-11-2011/19207772.jpg)

Posneto včeraj v pasji šoli. 8)

k


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 13.11.2011 : 23:44:01
Ena gracija, ena žlehtnoba in ena v prevelikih hlačah. ;b ;b ;b

Hvala za fotko. Kolk fajn tršico imamo mi! >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: frigga , nedelja, 13.11.2011 : 23:58:08
Tess pa tko zgleda, k da bi imela krilca. ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 14.11.2011 : 00:02:52
Pa res - Super Granny!  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.11.2011 : 12:06:54
A TAKALE (http://www.google.com/imgres?q=devil&hl=sl&sa=X&rls=com.microsoft:sl:IE-SearchBox&rlz=1I7ADRA_sl&biw=1024&bih=545&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=zT0Jz-SVL2kODM:&imgrefurl=http://www.footiewallpapers.com/red-devil-from-hell-400x484px/3.bp.blogspot.com%257C_3sU0MnRawMI%257CTTRBLDn8J0I%257CAAAAAAAAEAA%257CekVUyVDd-SU%257Cs1600%257Cre%252Bdevil.jpg/&docid=fr8eM7e1v-1p1M&imgurl=http://www.footiewallpapers.com/pics/r/e/red-devil-from-hell-400x484px.jpg&w=400&h=484&ei=_vPATqGcKcay8QPdy-2MBA&zoom=1&iact=rc&dur=220&sig=110619755756650218146&page=19&tbnh=145&tbnw=120&start=193&ndsp=10&ved=1t:429,r:8,s:193&tx=70&ty=78) krilca si mislila?  ??? ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:04:26
No, ker se vedno nekaj pritožujem nad ljudmi, bom tokrat tukaj zapisala pohvalo. ::) Namreč... Pridem zadnjič domov na Štajersko in stoji pred našo hišo en kup ljudi (sovaščanov). >:( Seveda sem takoj pomislila: "O ti groza! Pogovarjati se bom morala z njimi. Brž se skrijmo." :-[ :P Pa sem jih zaradi vljudnosti ::) vseeno pozdravila in malo ostala med njimi. Nek fant (O.K. moški ::)) me je začel spraševati o Nejki in Tess in mi razlagati, da ima tudi on psa. (Mislim, res posebnost, ker v naši vasi pa res nima vsaka bajta psa. ::) :P) In da ima bulčka. (Tukaj sem ene žnj-krat zavila z očmi. :P) Pa me začne potem spraševati, katero hrano jima dajem. In jaz, da brikete. In on dalje, da kakšne brikete. ??? Akhm... Ja, pasje brikete. ::) No... Počasi sva prišla do tega, da njegov pes živi z njim v hiši :o, da mu daje kvalitetne brikete :o :o, ga vozi k izbranemu veterinarju :o :o :o :o :o, mu zanj ni škoda denarja in si je vzel čas celo za pasjo šolo. Na rit me je pa vrglo, ko mi je začel o Acani in Orijenu in o odstotkih mesa. Revež mi je celo ves osramočen priznal, da pes tudi spi z njim na postelji. ;D Jaz sem bila takole: :o :o :o ^- :*[ :*[ O0 Pa bedasto sem se počutila, ker sem se v "debato" spustila krepko slabe volje, ker sem bila prepričana, da me spet čaka eden "tistih" pogovorov, in sem fanta v svoji glavi pravzaprav že kar vnaprej določila za ***... :-\ :-X :-[ :P

Skratka... Očitno nek napredek je. Očitno osveščanje pomaga. Očitno se ves trud nekoč bo obrestoval. Namreč... Če se v neki vasici sredi vukojeb*ne, ki je še vsaj ene 100 let za cajtom, kar se odnosa do živali tiče, najde dečko, ki ne pozna drugačnega življenja in drugačnih odnosov kot vaških in ki niti ni pretirano izobražen, pa zna kljub vsemu poiskati prave informacije, jih dobro izkoristiti in razviti pohvalen odnos do psa, potem... Potem nekaj se dogaja. Nekje nekaj klika v pravo smer...

(O.K., pri kastraciji se je ustavilo, ampak to je že druga zgodba. ::) Dajmo času čas. >:D)

>3 >3 >3 Za vse take dečke in deklice...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:18:18
Hehe, Sonce rumeno, si pa faca ;D Tudi v boguizanogu vaseh je internet in knjižnica, in tisti, ki vidi malo dlje od svojega nosu, najde tudi v takem okolju prave informacije.
Sicer pa ... da stopim malo v bran vaškemu prebivalstu, kateremu pripadam tudi sama - a v mestih s specializiranimi trgovinami in obilico specializiranih veterinarjev pa nihče ne kupuje pasje hrane na bencinskih pumpah in supermarketih? Vidiš ... okolje ni vedno merilo za osveščenost ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:35:10
Ne, ne, sej nisem mislila, da bi bilo okolje merilo za osveščenost. Sploh ne. In jasno mi je, da je internet tudi po vaseh, samo kaj, ko ga uporabijo za vse druga, samo za iskanje koristnih informacij ne.

Se je post nanašal bolj ali manj konkretno na našo vas. Tukaj je razmišljanje res še ene 100 let za časom. Pes je pri vsaki bajti, ker tako pač mora biti, za jesti dobiva ostanke, dneve preživotari na verigi, noči pa veselo prehajka po vasi in počne, kar se mu pač zljubi. Takšno je razmišljanje tukaj. Sedaj ne bom rekla, da pri vseh, gotovo pa pri večini. Da bi psu kupil brikete, je že skoraj bogokletno. Da bi ga peljal na sprehod, smešno, ker časa za takšne kozlarije pač ni. Itd. Itd. Itd.

Tega fanta je takšen vzorec spremljal od otroštva. Mene je fasciniralo to, da se je znal (kljub temu, da ni nikoli živel drugje, kot v naši prelestni vasi) upreti "tradiciji"in se usmeriti v pravo smer.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:36:01
Tole, sonce rumeno, je dosežek ! Sicer je res, da ena lastovka še ne naredi pomladi, ampak...daleč pa tudi ta pomlad ni, a ne? Sama se enako počutim, ko na otočku sredi Jadrana razlagam, da se psov ne more pustit letat kjerkoli ali pa dugim, da jih ne morejo kar pustit na verigi po cele dneve, čeprav so že zavetje, voda in kakršnakoli ( pasja )  hrana luksuz...Pa ker rešujem "maške" od t.i. "naravne selekcije"...
Sosed je svoje tri "maške" sterilizirat peljal in to v Zadar ( cel podvig, svaka čast ), drugi ima svojo ( sicer res da - tretjo kužo) lepo pri sebi, noter in jo futra z Eukanubo...Smo še daaaaleč, ampak nekaj pa le rata v trde buče prodret.
Korak po korak, mic po mic....in - ja, enkrat bo bolje :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:37:12
Vidiš, samo nizka pičakovanja moraš imet, pa si prijetno presenečen.  :P (šala) Res lepo, da ljudje postajamo odgovornejši do živali!  :) Upam, da ni samo na vaseh tako, ampak tudi v mestih.  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:40:53
Ne, ne, sej nisem mislila, da bi bilo okolje merilo za osveš&#232;enost. Sploh ne. In jasno mi je, da je internet tudi po vaseh, samo kaj, ko ga uporabijo za vse druga, samo za iskanje koristnih informacij ne.

Se je post nanašal bolj ali manj konkretno na našo vas. Tukaj je razmišljanje res še ene 100 let za &#232;asom. Pes je pri vsaki bajti, ker tako pa&#232; mora biti, za jesti dobiva ostanke, dneve preživotari na verigi, no&#232;i pa veselo prehajka po vasi in po&#232;ne, kar se mu pa&#232; zljubi. Takšno je razmišljanje tukaj. Sedaj ne bom rekla, da pri vseh, gotovo pa pri ve&#232;ini. Da bi psu kupil brikete, je že skoraj bogokletno. Da bi ga peljal na sprehod, smešno, ker &#232;asa za takšne kozlarije pa&#232; ni. Itd. Itd. Itd.

Tega fanta je takšen vzorec spremljal od otroštva. Mene je fasciniralo to, da se je znal (kljub temu, da ni nikoli živel drugje, kot v naši prelestni vasi) upreti "tradiciji"in se usmeriti v pravo smer.

Pa še to bi dodala, da sem "staroselka", da poznam vse "staroselce", ki živijo v vasi, in si zato upam trditi, kar pač zgoraj trdim.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:45:35
Ne me narobe razumet, se zdi tudi meni fino, da se ljudje obračajo na bolje, hvala bogu ;) V bistvu sem hotela povedati, da manj "zamerim" enim vaškim ljudem, kjer niti ene pametne trgovine za ljudi ni in se vozijo ljudje delat po par 10 km za par 100 evrov delat v tovarno v sosednje mesto (tako je pri nas, pa niti nismo v takih groznih rinđulah), kot pa tistim, za katere bi človek menil, da že zaradi izobraženosti in "splošne razgledanosti" in "vsakodnevnega šetanja" mimo veterinarskih klinik in Zoo trgovin mislijo pametno, pa me včasih kaka izjava take gospode kar na tla prilima ...
Saj veste, že tisto v stilu "nenaravnosti kastracij" in podobno ...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:50:17
Hehe, ampak tale naša vas ima mene. >:D Koristen in vztrajen vir informacij in tudi zgled. :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.11.2011 : 00:56:25
(S tem sem želela povedati, da informacije so, da jih dosežejo (neposredna bližina večjega mesta, delovanje lokalnega društva za zaščito živali...), samo večini nič od tega ne prodre v betice. Zato sem bila še toliko bolj vesela, da nekomu je pa le kliknilo in da res gre na bolje...)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 21.11.2011 : 01:05:20
:) ja, saj se razumemo :) In tako kot si očitno enkrat ti iz enakega okolja z enakimi vzorci izstopila in si zdaj lahko za vzgled, je storil tudi ta fant in čez čas jih bo še več ;) - ljudi ne bo več "sram", če "zapravljajo čas" s sprehodi in pasjimi šolami. Saj prihajajo nove generacije, ki bodo življenje zagotovo videle malo drugače kot mi in kot tisti 100 let pred nami.
Saj včasih je bil verjetno tudi tisti, ki si je omislil centralno kurjavo čudak in potratnež ... no, zdaj skoraj ni več hiše brez centralne. In ko bo določen delež ljudi "zapopadel" vzorec skbi za živali, kot si ga mi želimo in ga izvajamo, bo tudi ostali manjšini postalo popolnoma normalno, a se psa vodi na sprehode in da ne životari na ketni. Ampak take stvari ponavadi potekajo zelo počasi. Na žalost.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , ponedeljek, 21.11.2011 : 06:30:37
Sonce rumeno, krasno. Počasi bo že, boš videla ;)
Kar se pa tiče ocene ljudi na prvi vtis :-[ Ko smo imeli še bernca, je bil pri naših podnajemnikih nekdo na obisku. Tip je izgledal čist čudno, pa še spraševal me je stvari o psu, ki naj takega ˝čudaka˝ po mojem mnennju sploh ne bi smele zanimati ::). Bila sem še mlada napol pubertetna punca, pa se mi je pač zdelo - pa kaj tebe vse to briga. Na koncu se je izkazalo, da je bil to Mirsad Begić, eden boljših kiparjev, ki ustvarja pri nas. Me je še vedno sram, ko pomislim, za kakega bedaka sem ga proglasila sama pri sebi, pa je spraševal popolnoma normalne stvari - kaj pes je, kakšne pasme je ipd... :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 21.11.2011 : 07:48:33
Sonček, jst te TOTALNO razumem hu:g, prav tako se lahko čisto vživim v tega fanta O0, bi lahko napisala par podobnih postov ... vsekakor je bolje kot pred 15 leti, zima pa je vseeno predolga :-[.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: bamfel , ponedeljek, 21.11.2011 : 08:35:33
Ej, stara ;D. Jaz sem nedavno skoraj kušlna tipa :-[, ki mi je priznal, da je končno peljal na sterilizacijo svoje tri muce. Namreč, v okolici njegove hiše je kup prostoživečk. In sem vsakič razlagala, kako fino je ko so mački poštimani. In najbolj zdrgnjen in varčen sosed je svoje mačke porihtal -*;.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , ponedeljek, 21.11.2011 : 08:48:50

(O.K., pri kastraciji se je ustavilo, ampak to je že druga zgodba. ::) Dajmo času čas. >:D)


He he, za tole ga lahko k meni napotiš - to je moja zelo priljubljena "mantra".... ;D ;D

Drugače pa super se bere tole, res.



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 21.11.2011 : 12:28:49
Jaz sem optimist, kar se tega tiče. Seveda ne moremo zatiskati oči pred primeri zapuščanja in mučenja živali, ki smo jim priča vsakodnevni, na žalost ... ne vem, ali je tega toliko, zato, ker pač več vidimo (po zaslugi medijev, interneta ....) ali kaj. Lahko pa vsi, starejši od 20 let verjetno potrdimo, da se je 20 let nazaj (sploh v vaškem okolju) morda kje našla izjema, ki je svoji na smrt bolni živali olajšala trpljenje z "injekcijo" pri veterinarju, sedaj pa je verjetno malo takih, ki se ob koncu "obrnejo na lovca". Ker tudi lovci tega ne počnejo več kar povprek, kar je bilo v času mojega otroštva nekako kar "normalno".

Pa poglejte samo primer društev, ki se ukvarjajo s terapevtskimi psi in recimo obiskujejo hudo bolne na bolnišničnih oddelkih in ostarele v domovih upokojencev, pa otroke z motnjami v duševnem razvoju in podobno.Kje bi si 20 let nazaj človek predstavljal, da bo lahko recimo nekega zelo bolnega otroka na hematologiji obiskal terapevtski par in bo pes dobrodošel tudi na bolnikovi postelji! Zdaj pa je teda vedno več in ponosni smo lahko na vse ustanove, ki sprejemajo take terapevtske pare in vse prostovoljce, ki se s svojimi psi podajo v tako plemenito dejavnost >3
Pa domovi za ostarele - ko vidim fotke babic in dedkov, ki z blaženim izrazom na obrazu božajo terapevtskega psa, ki leži na njihovi postelji, ne morem mimo tega, da ne bi pomislila, da je med temi ljudmi gotovo tudi dosti takih, kot so bili denimo moji stari starši. Živali so sicer imeli radi, vendar ni šans, da bi pes lahko prišel v hišo, še mačka na kavču, postelji itd. ni imela kaj delati. Pa ti dedki in babice, ki so morda vse življenje imeli psa nekje za skednjem na verigi, s toplino sprejemajo psa, ki jim pride (na posteljo!) polepšat dan. In ga češejo in božajo, česar morda še par let nazaj s svojim lastnim psom niso počeli ... In ni vrag, da o vsem ne pripovedujejo tudi svojim potomcev mlajših generacij in ni vrag, da se koga ne bi kaj prijelo :)
To so zame ogromni koraki in ogromen napredek!

Tudi sama sem mlademu dekletu iz zelo "patriarhalne" družine (če smem tako reči) v soseščini zadnjič čestitala, ko mi je povedala, da zdaj so pa tudi njihovega mucka kastrirali in je tako lepo, ker "se ne potepa več okoli". Še za njihovega NO mešanca, ki je divjal z mojim Rokom sem ji namignila, da ne bi bilo slabo, pa je samo skomignila, češ ... saj mogoče mi bo pa uspelo prepričati očeta (ki kastracijo jemlje kot "odvzem možatosti", kaj pa drugega >:( ).
No, jaz mislim, da je na nas, da ljudem stojimo ob strani in jih vzpodbijamo pri vsakem najmanjšem premiku v "pravo smer". :)
Saj vemo - kapljica na kapljico, pa zraste ocean :)

Tess in Nejka, vidve pa s svojim zgledom še naprej tako lepo "vzgajajta" ljudi, kakor koli vaju pač že zanese >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , sobota, 26.11.2011 : 20:30:49
En portretek 8)
(http://i69.photobucket.com/albums/i51/nutela_album/Avatarji/nejka.jpg)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 29.11.2011 : 11:25:17
Babuška moja. >3 Hvala. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 29.11.2011 : 11:26:51
Kakšne lepe obrve ma tale babuška  :-*  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 04.12.2011 : 11:48:19
 ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Luna95 , nedelja, 04.12.2011 : 12:16:00
A dej no, ker cuker :D  :) Še jezička ti pokaže :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja01 , nedelja, 04.12.2011 : 12:36:29
Ha, ha, ...  ;D se ena afna, ki se v premajhne skatle tlaci.  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , nedelja, 04.12.2011 : 13:06:51
 >3 >3 pa to ni res kok ma tale bejba lep ksiht  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: MucaMici , nedelja, 04.12.2011 : 14:18:15
Ha, ha, ...  ;D se ena afna, ki se v premajhne skatle tlaci.  ;D

Takih je zgleda povsod dosti ;) Pri nas je tudi ena taka :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , nedelja, 04.12.2011 : 14:27:53
Vidiš, to je prava Dama, zakaj bi šla v tisto kovinsko dovolj veliko škatlo ležat, če ji je pa v manjši z rožicami postlano!  :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 04.12.2011 : 15:42:46
če ji je pa v manjši z rožicami postlano! :P

 ;b ;b

Kaj bi šele blo, če bi bli fazani gor... ;^* ;^* ;^*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 04.12.2011 : 16:15:35
 :-*Ja, koliko je pa velika, a niso bretončki tam nekje okoli 50?


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 04.12.2011 : 16:16:04
 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , nedelja, 04.12.2011 : 22:02:18
Jžš >3 kako je pa to eno pocukrano bitje :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:19:46
TALE (http://www.youtube.com/watch?v=Ff8sPwgqGrk) "prosi" je pa za čisto desetko:)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:30:43
Ajoj no >:(, tile manjkajo: ^-^ ^-^ ^-^ ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:31:58
Veter v laseh: http://www.youtube.com/watch?v=79g26ix3h8o  >3 >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:46:05
Pa še malo wrestlinga (in nekje od polovice posnetka naprej tudi utrinek lahkotnejšega dirkanja - mi ju res prav nikoli ne uspe ujeti, ko sta resno "pri stvari" :P ::)): http://www.youtube.com/watch?v=myBcjz9ROqs 8)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: elina , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:53:05
Še dobro, da Ela že spi in ni vidla tega kak se NJENA Nejka z eno drugo igra...  ;D Vidim, da je ta vaša bigluša res enak kaliber. "Vuaaaa žur, dejmo se špilaaattt! Aja, čak, ne, tu je neki za pošnofat... BRB!"  :P :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 00:57:24
 ;b ;b Pa to je na domačem, n-krat prešnofanem, terenu. Zunaj ni časa za igro spljoh. :P ::) ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.12.2011 : 01:01:51
:-*Ja, koliko je pa velika, a niso breton&#232;ki tam nekje okoli 50?

Nisem je še nikoli merila. Mislim, da sem Nejki namerila okoli 55, Tess je pa precej nižja. Je na visokih nogah, trupelce je pa drobičkano. Ima vsega skupaj tam okoli 11 kg. Ravno prav za v naročje in škatle se zbasat. ::) :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 05.12.2011 : 01:33:57
Ja, tam na filmčku "veter v laseh" je videt kako drobceno bitjece je Tess. Lubika lepa >3
A misliš, da bi ti kdaj ratalo fotkat vse tri babe lepo na kupu (eno tako gasilsko fotko) za nas? :D Jaz bi fuuul rada videla kako izgleda primerjava velikosti med njimi (pa seveda Astico malo bolj od blizu po dolgem času ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: uraa , četrtek, 22.12.2011 : 18:37:28
Danes sem pa srečala in malo počohljala lepotičko Tess  >3
Nejka pa je bila bolj zaposlena z zanimivimi vonjavami  :-*
Sedim na klopi in greste mimo mene, pa pogledam in dojamem - to sta ja Nejka in Tess  :D
In se nisem mogla zadržat in sem šla za vami.  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , petek, 23.12.2011 : 14:13:33
Kaj ces, eni so pac slavni in morajo zdaj zivet z bremenom popularnosti... :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 23.12.2011 : 17:35:53
Haha, slava pa taka:)) Uraa, lepo te je bilo spoznati. Ce bi povedala nick, bi vedela, za koga gre;) Se gotovo se kdaj srecamo. Sem dostikrat na faksu/kliniki:)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: uraa , nedelja, 25.12.2011 : 12:50:22
Upam, da se res še srečamo kdaj :)
Lepo praznujte!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , sreda, 28.12.2011 : 10:23:30
Pravkar spoznala tole trojico - Nejka je gledala kot miška iz mok'ce >3, Tess je pa prava vražja stara bakica :o O0
sonce rumeno, tebi pa hvala za ovinek :-* hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 04.01.2012 : 22:11:45
Ovinek je bil pa res malenkost. Za piškote vse. :P ::)

______________________________________________________


Če bi bila pri teh letih en pikič manj okretna, ne bi imela nič proti: :P ::) (V resnici sem fuuul vesela, da je starost nič ne matra. Mladenka moja. >3)

http://www.youtube.com/watch?v=OyNFE2FHFRM

http://www.youtube.com/watch?v=ic52EfFp-1s


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 04.01.2012 : 22:32:10
A misliš, da bi ti kdaj ratalo fotkat vse tri babe lepo na kupu (eno tako gasilsko fotko) za nas? :D

Toliko mi je ratalo zaenkrat. :*[

Ampak na teh fotkah jih težko primerjaš po velikosti. :P Nejka je visoka za 2 Asti, dolga pa za 1,5 Aste. Tesska je od Aste višja za kakšnih 5 cm, ampak je za kakšna 2 kg lažja, ker je na dolgih nogah, trupelce ima pa drobičkano; Aste je v širino več kot v dolžino. :P ::)

So pa fuuuuuul radodarne pri delitvi postelje. Samo Tesska se me je sredi noči usmilila in mi odstopila povšter; je sklenila, da bo bolj udobno na moji glavi. >:( ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 04.01.2012 : 22:33:23
:P Še fotke:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sreda, 04.01.2012 : 22:55:04
Cukri! :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 05.01.2012 : 01:05:56
Jeeej, kake lepe babnce >3
Ampak tvoj opis velikosti je pa kar preveč matematičen zame ;D bi si morala prav enačbo napisat, da bi vsaj približno štekala (ali pa sina iz 8. razreda vprašat ;D
Skratka, rešitev enačbe je: točno toliko so velike vse skupaj , da je en standardni jogi ravno prav :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , četrtek, 05.01.2012 : 12:32:54
Res lepo, sonce rumeno, da sem te koncno videla v zivo :) in hvala, ker si mi v ZH resila zivljenje ;)

Pazi to:
- sem ga (Muca) videla v živo, mi je padel v oci (v množici!)  :o
- sem opazila, da ima :-X malo bolj mocne kosti 
- in butasto nedolžno vprašala: "Kdo pa je ta debeljuco orindjasti?"  ['*
- življenje mi je rešilo dejstvo, *^ da me Smetka ni hotela zadaviti pred prico prostovoljko   ;^*
- zato sem jo (zaenkrat) poceni odnesla, da me je zadel samo eden iz repertoarja njenih najgroznejših ubijalskih pogledov :'] in suh odgovor: "To je moj Muc."
Ups...  :-[ :*[
Ampak lep pa je vsak kvadratni centimetrcek te hruške (in ta volumen prekriva kar nekaj kože...) >:D  :-*




Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 06.01.2012 : 10:52:28
 ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 12.02.2012 : 00:01:50
Sneeeeeeeeeg... :D

http://www.youtube.com/watch?v=hq_k_PHXZWY

http://www.youtube.com/watch?v=49rTdHC7lCk&feature=youtu.be


In malo pavze, da se baterije spet napolnijo:

http://www.youtube.com/watch?v=ku93-UyMkuw

 :D :D :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 12.02.2012 : 00:14:19
Kooooooooooooooooolk je faaaaaaaaajn... :D :D :D :D :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 12.02.2012 : 00:22:15
A maš hrano zame? :D Sej Nejka ziher ne bo jezna, če daš še njeno meni... -^

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 12.02.2012 : 00:24:32
Naj se mularija ganja zunaj; ta pametni raje uživamo na toplem in mehkem. 8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , nedelja, 12.02.2012 : 13:13:15
 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , nedelja, 12.02.2012 : 15:07:00
Kok ste fine, punce :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , nedelja, 12.02.2012 : 20:11:36
Matr, kak žur! :D  ^-^


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , nedelja, 12.02.2012 : 20:54:47
U, nore babnce na kupu :D Super ste :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 13.02.2012 : 10:32:47
Ooooo, kakšen žuuur! :-* :-* Bakica pa je rekla, da sneg ni zanjo.... pametna punca  :-* :-*. Naša lovska duša pravi enako, sneg bi ona ukinila...  ??? ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , ponedeljek, 13.02.2012 : 14:25:41
 >3 A ni to fajn, ko se tako zabavajo. Tudi če nisi ljubitelj snega, se ga razveseliš, ker veš, kak žur bo to za kužke. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 08.04.2012 : 20:49:37
Takšno prikupno bitje:

http://www.youtube.com/watch?v=oA883qPXWLw

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , nedelja, 08.04.2012 : 20:55:20
 :D ;D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 08.04.2012 : 20:55:28
lahko kaj hitro postane izvor sivih las. :P

1. Mala je skasirala karcinom. :( Smo hitro operirali, ona se je že naslednji dan po operaciji počutila odlično, jaz pa upam, da se bo uresničila najboljša prognoza. Lubica moja: :-*

Takole smo se sprehajale že naslednji dan:

http://www.youtube.com/watch?v=qRuuQ1zn528

http://www.youtube.com/watch?v=B8vmmugP620


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , nedelja, 08.04.2012 : 20:57:25
Joj, super stara mama, srečno in vse dobro ti želimo :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 08.04.2012 : 21:03:27
2. Je nataknjena bolj kot kak mladič. >:( Hitro sem se naučila, da moram stvari spet >:( pospravljati na primerno višino, ampak ona hitro naumi kaj novega. Danes je npr. nagruntala, da lahko iz postelje spleza na polico. Zadnjič pa sem kiksnila jaz. Ko sem šla v službo, sem jo pozabila pripeti, na tleh pa sem pustila vrečo s špecerijo. Pojedla je pudinge s pokrovčki vred, sir za toast z vsemi papirčki in zunanjo embalažo vred, pol paketa toasta (tu sem jo zalotila; bi šlo vse z njo, če še ne bi prišla domov), račun in vse priboljške iz torbice za priboljške s plastično zaponko vred. Sem nekaj dni panično pregledovala dreke. :e "Ta kritični" material je že šel skozi. Upam, da sem kakšen papirček spregledala, oz. da ne bo težav. :-\ Sraka mala požrešna. >:(

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kocka , nedelja, 08.04.2012 : 21:05:51
O baba zmešana ;D :o >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 08.04.2012 : 21:06:34
Joj, super stara mama, srečno in vse dobro ti želimo :-*

Hvala.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: uraa , nedelja, 08.04.2012 : 21:11:52
Ojoj, prava požrešnica  ;D
Upam, da bo vse vredu glede zdravja. Starčici  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , nedelja, 08.04.2012 : 21:34:53
zlata babi  >3 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 08.04.2012 : 21:47:24
Upam,,da bo vse ok z zmešano starčico! Si je pa privoščila. Počasi in z občutkom...  ;) ;D Samo, da je vse ok z njo!  hu:g >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , nedelja, 08.04.2012 : 21:54:33
Takšno prikupno bitje:

http://www.youtube.com/watch?v=oA883qPXWLw

 :D Krasen posnetek! Tess je res zakon!  ;D Pa super okus za glasbo ima! Tess JE fu**ing perfect baka, tudi ce specerijo nacne! Saj vem, da tebi tudi, Sonce, ti ji dajes da obcutek! Zato si pa toliko upa... :-*
Pa naj mi prosim oprosti, ker sem te zadnjic narobe slisala - ... ti si rekla, da je Tess navihana, jaz sem pa  :-[ slisala, da "ne vidi" - prekleti predsodki!!!  :-# Se ponizno opravicujem, grandma, pa micken se sparaj v tem seksi bodyju!  ;D
Nejki pa tudi  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , nedelja, 08.04.2012 : 22:14:37
Lej jo, nono zmešano!  8)  - Saj ti menda dajo kaj za jest, anede? Pokrovčkov in plastike pa res ni treba....
Daj rajši počivaj po operaciji, da boš potem lahko spet kakšno ušpičila. Lubica prefrigana  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , nedelja, 08.04.2012 : 23:50:11
Tess, samo še velika pest C-vitaminov ti manjka, pa bo tvoj seznam nedovoljenih priboljškov skoraj enak Mižijevemu ::)
Hitro okrevaj, Srčica  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , ponedeljek, 09.04.2012 : 19:11:31
Drži se Tess. Vidim, da so vse "babice" ponorele.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , torek, 10.04.2012 : 08:32:52
F********k, to je pa turbo babi v vseh pogledih. :o :-X ::) Pa to je še veliko huje kot kak mladič, madonca ???!
Držim pesti za njeno zdravje :-* ... in kakce. Kolegica je psici, ki so ji pripisali tumor in jo že vso zdelano od prebavnih težav (navzgor in navzdol) že skoraj evtanazirali, spravila z razmočenim lanenim semenom (sluzjo) ven tudi žogo (to je bil namreč tisti zloglasni "tumor"). Ampak Tess je, kot praviš, že vse posračkala ... Vsaj to, pri vsej smoli :-\.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , torek, 10.04.2012 : 15:09:05
Super grandma, drži se :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 14.04.2012 : 21:03:46
Kolegica je psici, ki so ji pripisali tumor in jo že vso zdelano od prebavnih težav (navzgor in navzdol) že skoraj evtanazirali, spravila z razmočenim lanenim semenom (sluzjo) ven tudi žogo (to je bil namreč tisti zloglasni "tumor"). Ampak Tess je, kot praviš, že vse posračkala ... Vsaj to, pri vsej smoli :-\.


Je šlo veliko ven, ampak nisem prepričana, da vse. Za plastično zaponko sem šele potem, ko sem jo najdla v drekcu, porajtala, da jo je pojedla. ::) :P Kje se pa kupi to laneno seme? A to potem kar v vodo namočiš in daš, da spije? Al kako? :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 14.04.2012 : 21:33:29
V vsakem malo bolj založenem marketu ga dobiš ;). Namočiš in kakšno žličko vmešaš kar v hrano ( konzervico ) direkt. Je fajn tudi za ljudi, kar v jogurtu pri nas ( pa ne zato, ker bi se plastike nažiral  >:( ;D)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 14.04.2012 : 21:37:26
Najlepša hvala za pomoč. :-* (Jaz bi ji dala ene par deci, če ne bi prej vprašala. :-X)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 14.04.2012 : 21:39:09
Če si navitka, si pač navitka:  :D

http://www.youtube.com/watch?v=BFYUX3FjkU8

http://www.youtube.com/watch?v=N0nKIXvjP98

http://www.youtube.com/watch?v=1MVn1iI99bs


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Speedy , sobota, 14.04.2012 : 21:42:41
Mala bakica je carka! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 14.04.2012 : 22:13:48
Najlepša hvala za pomoč. :-* (Jaz bi ji dala ene par deci, če ne bi prej vprašala. :-X)

Boh ne dej, bo dušo posračkala  ;D

Če si navitka, si pač navitka:  :D

Faca, ful :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 14.04.2012 : 22:15:58
Aja, oa išči laneno seme tam, ko imajo pakirano v papirnate vrečke z okenčki iz celofana  tudi semenke pire, bio-ajde, čičerike... ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 18.04.2012 : 16:53:46
Boh ne dej, bo dušo posračkala  ;D

Sej ji ne bi škodilo. >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 18.04.2012 : 20:05:29
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 18.04.2012 : 20:06:14
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 18.04.2012 : 20:07:04
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 19.04.2012 : 07:53:08
Neeeejka, kako si ti ena psladka punca s tem jezičkom in ušeskom!    :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 19.04.2012 : 09:36:22
Ijooj, kakšna ušeska >3

Krasen babji šopek :-*

PS. Zadnjič sem spoznala enega pici mici trimesečnega bretončka, je čisto nov v naši vasi, bo pa baje tapravi lovec, ko bo velik ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 19.04.2012 : 15:28:39
Super pasja druščina!  :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , sobota, 09.06.2012 : 23:03:57
En velik kiss ti od dalec posilja Snoopy  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , sobota, 09.06.2012 : 23:09:40
A deeej, a pri tebi je, Aleksandra? :-* :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Jana , sobota, 09.06.2012 : 23:29:53
 >3 hu:g <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , nedelja, 10.06.2012 : 00:23:00
Ja, SD, so mi ga zaupali, rito crno  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , nedelja, 10.06.2012 : 00:25:37
OOOOOOOOOoo, čestitke  ,^ <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , nedelja, 10.06.2012 : 07:40:39
Aleksandrak,   :-* >3 hu:g  Kolk mi je pa tole polepšalo dan!
Obema s Snoopyjem pošiljamo en velik koš  :-* :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , nedelja, 10.06.2012 : 08:43:43
Aaaaa :D...Aleksandrak  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , nedelja, 10.06.2012 : 08:56:09
Sorry, Nejka in Tess, ne bomo vama vec  :-[ smetili tule, bo dobil svojo temo.
Snupko posilja lupcke vsem ...  :-*  :-*   :-*   :-*   :-*   :-*   :-*   :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 16.06.2012 : 11:25:32
Snupko zlati. Mu vračam poljubčke.  :-* Obneslo se je zanj tole dolgo čakanje. Boljšega doma ne bi mogel dobiti. >3 >3 >3 Najlepša hvala za fotke. :-* (Pa obvezno mi javi, ko se bo kaj po Sloveniji potikal, da ga pridem premučkat. Smrkavec me je čisto omrežil. >:( >3)

Drugače pa lahko Snupko smeti tukaj, kolikor mu je volja. Nejka in Tess glede tega (in še marsičesa drugega :P) nimata "prava glasanja". ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.08.2012 : 22:07:12
Babi je še vedno vitalna in takole (prav obsesivno :-X) čuva svojega "fazančka":

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.08.2012 : 22:07:51
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.08.2012 : 22:08:16
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.08.2012 : 22:08:44
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.08.2012 : 23:01:20
TAKOLE (http://www.youtube.com/watch?v=pRvHtSmgEpw) obupano se mi trudi dopovedati, da naj jo vendar vzamem s sabo, potem na vso moč HITI (http://www.youtube.com/watch?v=UeuyO3V2IjU), da si jaz ne bi slučajno premislila, nato pa še zgroženo UGOTAVLJA (http://www.youtube.com/watch?v=vE4C05qboYQ), da je z revirjem, v katerega sem jo peljala, nekaj narobe. Nikjer nobenih vonjav! >:(

Nejka ima o teh "revirjih" povsem drugačno mnenje: :D

http://www.youtube.com/watch?v=qK_-I6R0Dwc

http://www.youtube.com/watch?v=L2hJbIBJmus

Lubici moji >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moksa , nedelja, 05.08.2012 : 08:20:33
Face :) :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , nedelja, 05.08.2012 : 08:54:22
Babiki naspidirani  :D

 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , nedelja, 05.08.2012 : 10:31:08
Luštni punci  :D :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , nedelja, 05.08.2012 : 11:06:56
Krasni sta :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 06.08.2012 : 06:30:08
Jaoooj, Teska, ti pa si taprava naspidirana babi! Pa res, takšen zgrožen pogled si si zaslužila  :-X ;D . Kje pa si še videla, da se lovi po potoku!  ;D ;D
Nejka pa....kakšno uživanje v vodi! Prav ne ve, kam s svojo energijo in navdušenostjo!  ;D ;D :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , petek, 10.08.2012 : 13:08:13
 >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , petek, 10.08.2012 : 21:13:30
Ga ni žura čez vodo in žogice  ,^
O, bejbe, kolk ste luštne  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 27.09.2012 : 21:31:00
Bejž, če nočeš bit' tepena! *:-

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 27.09.2012 : 21:32:34
 :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 27.09.2012 : 21:33:10
 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 27.09.2012 : 21:34:02
Srčkani >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , četrtek, 27.09.2012 : 21:39:46
O, kaki cukri  :-*  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , petek, 28.09.2012 : 05:29:17
Kako zelo trpijo  ::);D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , petek, 28.09.2012 : 07:58:19
Kake frendice, ful lepo!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 27.10.2012 : 20:55:56
Človek bi mislil, da se na "ta ozko" posteljo štiri (velike :P) babe ne bomo spravile, ampak vse se da, če se hoče... 8)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 27.10.2012 : 21:28:43
Naša babica še ne čuti potrebe po tem, da bi se vsaj malo umirila:

http://www.youtube.com/watch?v=Tr_U5bVvuz0

Nejka je pa do zadnjega uživala v poletnih radostih:

http://www.youtube.com/watch?v=jsgF8zmttU0

http://www.youtube.com/watch?v=O-lAdgKsqIs

Babi moji >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Aponi , nedelja, 28.10.2012 : 16:01:45
Babi zmešani, kako sta luštni! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 28.10.2012 : 16:06:01
Kako uživata teli babi! Nejka, ubrisana kot zmeraj! Supergranny pa itak!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , nedelja, 28.10.2012 : 16:28:05
Tejle tvoji superbabi pa vedno bolj dogaja  :o ;D
Nejka pa kot Martin S.  <:], le veliko bolj elegantna je  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , nedelja, 28.10.2012 : 17:31:57
Kako je meni Tess všeč  :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 15.11.2012 : 18:53:02
Začne takole:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 15.11.2012 : 18:53:45
Nadaljuje takole:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 15.11.2012 : 18:55:12
In konča na moji glavi ::) ali pa zavita kot buba >3...

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 15.11.2012 : 22:06:59
Srce zlato :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , četrtek, 15.11.2012 : 22:28:54
Ja, zima prihaja in kužki morajo bit na toplem  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 15.11.2012 : 22:59:49
Cukrček >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , petek, 16.11.2012 : 07:47:22
Globoko v snu v topli postelji ob najboljši prjatlci! A ni to nekaj fuuuul dobrega!  :D :D :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , petek, 16.11.2012 : 08:14:10
Lubica, fenomenalno si si zrihtala tole  :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , petek, 16.11.2012 : 09:48:40
Pes pod kovtrom je pa neki najboljšga (pa še na gretju se prišpara ;))>3.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:29:55
A če se skrijem, me boš še pustila spat'? :-\

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:31:08
 :P

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:31:52
 :D :D :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:33:08
 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:34:38
Eni bi cele dneve preživeli na snegu...

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:35:18
...gospoda pa se boji za njihove nežne šapice... ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 00:37:13
6 babnic in zimska oprema, pa se da (skoraj :P) gore premikati... :D ,^

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , četrtek, 20.12.2012 : 00:42:20
Iiiiiiiiiiii, kak kič!  >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 20.12.2012 : 01:17:35
Iiiiiiiiiiiiiiiii, končno spet Teskin jeziček in Nejkini uheljci >3 >3

Kdo pa je ta terenski bejbi z zimskimi gumami? A je komu za čestitat? ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , četrtek, 20.12.2012 : 08:47:37
Kak kič maš ti to :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , četrtek, 20.12.2012 : 09:42:08
Kakšni razcrkljanki  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 09:45:48

Kdo pa je ta terenski bejbi z zimskimi gumami?  ;)

Hehe, moja nečakinja. >3 Jaz sem s čisto drugega planeta. ::) :P ^-


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , četrtek, 20.12.2012 : 10:04:57
A dej, ti ju ziher, ko sta obe zaspani in še ne vesta, kaj dogaja, skupaj zlagaš za na fotko. :P K tole je čist preveč kičig. :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 20.12.2012 : 10:29:35
Oh, saj se zravsata tudi. >:( Mislim... Tess zravsa Nejko. ::) Bohnedaj, da bi se kdo dotaknil njenih žogic. Je takoj ogenj v strehi. >:D Zmešana, posesivna in obsesivna. :-X  :*[ >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 20.01.2013 : 14:44:31
3 leta so že minila, jaz ga pa še nič kaj manj ne pogrešam... Živko :-* >3 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 20.01.2013 : 14:56:41
Včeraj sta Nejka in Asta protestirali proti poskusom na živalih. Po Sloveniji se ima toliko ljudi za silne ljubitelje živali. Kako to, da se nas je zbralo samo približno 25? :-\ Pogrešala sem predstavnike različnih društev za zaščito živali, cruelty-free trgovin... Žalosti me, da se marsikdo umakne ravno takrat, ko bi bilo treba povedati na glas. Žalosti me dvojna morala... V spomin vsem žrtvam laboratorijskih poskusov sem prižgala 13596-o virtualno svečo...

Tole se je dogajalo včeraj:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.418623791554280.98686.192748907475104&type=1



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 10:23:06
Aha, tudi prav...

Bom nadaljevala za vsak slučaj, če kdo slučajno še ne ve...

Pozorno si poglejte fotografije (ne nas, protestnikov, ampak one ta druge) in se ob tem zavedajte, da te poskuse izvajajo na živo. Če koga še ne bo prepričalo, naj gre na youtube in vtipka vivisection ali animal testing. Ne gre samo za miške, podgane in rejne živali, ampak tudi za pse, mačke in opice. Če odmislimo, da jim je bila odvzeta svoboda in možnost "normalnega" življenja, je tukaj še pomembno dejstvo, ki buta ven s fluorescentnimi črkami... Te živali neizmerno trpijo!

Ko jaz vidim žival, ki trza in "nori" zaradi bolečin in ki si ne more pomagati, ker je vklenjena v okove, ne morem ostati ravnodušna. Ob zavedanju, da zaradi izdelkov s črne liste (skoraj vse, kar najdete na policah v "navadnih" trgovinah) trpijo nedolžni, bi se počutila gnilo, če bi te izdelke uporabljala...

Mi je popolnoma vseeno, kdo je organizator protesta, če je le-ta organiziran v skladu s pravili. Mi je vseeno, če se ne strinjam z vsemi stališči, za katere se zavzema organizator izven protesta. Pomembno mi je, da se strinjam z njimi v točki, ki je bila izpostavljena na protestu. Pomembno mi je, da je nekdo na glas povedal, kaj se v laboratorijih dogaja. In vesela sem, da sem jim izkazala podporo.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 21.01.2013 : 10:34:32
soncerumeno, sicer je to ena oblika predstavljanja nečesa, s čemer se ne strinjaš. Kar ne pomeni, da se s tem ne strinjamo tisti, ki nas tam ni bilo. Tako, da ne razumem, zakaj dvojna morala.  ???
Vsi imamo svoje načine, da povemo svoje nestrinjanje. Npr. kupujem tiste znamke, ki niso produkt testiranja na živalih. V trgovinah vedno preberem drobni tisk in velikokrat visim v trgovini dolgo samo zaradi takšnega pristopa (če kupujem nekaj, kar mi ni znano). 
Marsikomu skozi uporabo določenih izdelkov povem, kaj pomeni "testirano na živalih".
Teh slik ne morem niti gledat, kaj šele, da vidim kaj v gibljivi sliki. Ne strinjam se s testiranjem na živalih, ampak nisem človek, ki bi šla na ulico zaradi tega. Prijazno je, da povabiš, da se tega udeležijo tisti, ki imajo možnost, željo in čas. Moj prispevek k temu je drugačen, rezultat za naju pa je isti.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 10:45:17
Tokrat se je protestiralo proti zaprtju Harlana - enega največjih podjetij, ki "proizvajajo", prodajajo in uporabljajo živali. Zato je rezultat drugačen, če le opazuješ ali pa tudi sodeluješ... Pa moje spraševanje o tem, kje ste bili, je bolj letelo na predstavnike društev, cruelty-free trgovin...

Sicer pa nikakor nisem mislila povedati, da se tisti, ki niste bili na protestu, strinjate s politiko testiranja ali sami uporabljate izdelke, ki so testirani. Pravzaprav verjamem, da se tisti, ki ste tukaj, po večini zavedate, kaj bela in črna lista pomenita. Nadaljevanje sem pa tako pojasnila (če slučajno še kdo ne ve).

Ta dvojna morala se pa ne navezuje na tiste, ki niste bili na protestu. Ta dvojna morala se sploh ne navezuje na protest. S tem sem mislila npr. na nekatere zaprisežene vegetarijance (ki jih osebno poznam), ki ostro obsojajo nevegetarijance, hkrati pa imajo na policah bolj ali manj izdelke s črne liste (Ariel, Lenor, Pril, Aquafresh...). Ali pa na tiste, ki uporabljajo bele izdelke, so vegetarijanci, hkrati pa brez slabe vesti mečejo plastiko med navadne smeti. To je dvojna morala, mar ne? S to dvojno moralo sem v določenih pogledih mogoče mislila celo nase...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 21.01.2013 : 10:59:45
Uh, uh, kolikokrat se sama ujamem v to...  :-[ :-\
Vendar so koraki postopni, nikakor npr. ne moremo naenkrat vreč stran usnjene čevlje in it kupit druge.
Zato te zdaj razumem.  ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:04:53
Ne glede na to kako zavedni smo z veganstvom, kupovanjem izdelkov z bele liste,
ločevanjem odpadkov, podpiranjem pravične trgovine, ekološke pridelave, ki
je do rejnih živali prijaznejša... prav vsi tukaj udeleženi,
hranimo svoje živali z mesom drugih živali, kupujemo zanje briketirano hrano (ki je nekatera
testirana na živalih) in uporabljamo
veterinarske in zdravstvene storitve in proizvode, ki so bili prav tako testirani na živalih.

Tako da smo v svojem bistvu nadvse dvolični in iz tega sploh ne moremo  :-\


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:10:42
Tako da smo v svojem bistvu nadvse dvolični in iz tega sploh ne moremo  :-\

Ampak lahko se pa trudimo, vsak po svojih najboljših močeh in tako sigurno naredimo veliko več kot tisti, ki o tem sploh ne razmišljajo. :-\

- Nejka, oprosti za smetenje. A odpremo rajši eno novo temo? Se mi zdi, da se bo hitro polnila.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:13:32
Ni treba odpirati nove teme, ker lahko nadaljujemo tule (http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,25045.0.html). ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:25:47
Ne glede na to kako zavedni smo z veganstvom, kupovanjem izdelkov z bele liste,
ločevanjem odpadkov, podpiranjem pravične trgovine, ekološke pridelave, ki
je do rejnih živali prijaznejša... prav vsi tukaj udeleženi,
hranimo svoje živali z mesom drugih živali, kupujemo zanje briketirano hrano (ki je nekatera
testirana na živalih) in uporabljamo
veterinarske in zdravstvene storitve in proizvode, ki so bili prav tako testirani na živalih.

Tako da smo v svojem bistvu nadvse dvolični in iz tega sploh ne moremo  :-\


Se strinjam.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:26:47
Ampak lahko se pa trudimo, vsak po svojih najboljših močeh in tako sigurno naredimo veliko več kot tisti, ki o tem sploh ne razmišljajo. :-\




Točno to. Lepo napisano...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:29:07
Tudi jaz se z obema citatoma zelo strinjam.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , ponedeljek, 21.01.2013 : 11:43:38
Saj ne pravim, da se ne ali da se ni smiselno truditi.
Po mojem mnenju se namreč izboljšave dogajajo
s postopnimi izboljšanji, minimalnimi koraki naprej,
ki dajejo rezultate z vztrajnostjo in seštevkom podobno
delujočih posameznikov.

Ampak občutek dvoličnosti pa vseeno ostane in
neke dobre rešitve v tej smeri ne vidim (ja, če
je le mogoče, izberem hrano, ki ni testirana na živalih
in meso iz proste reje, ampak kljub temu so bile
živali rejene za zakol in zaklane, zato da je moj
maček, ki mu po drugi niti slučajno ne bi dovolila pobijati
ptic pevk, dobro hranjen).


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 12:16:19
Ta dvojna morala se pa ne navezuje na tiste, ki niste bili na protestu. Ta dvojna morala se sploh ne navezuje na protest. S tem sem mislila npr. na nekatere zaprisežene vegetarijance (ki jih osebno poznam), ki ostro obsojajo nevegetarijance, hkrati pa imajo na policah bolj ali manj izdelke s črne liste. Ali pa na tiste, ki uporabljajo bele izdelke, so vegetarijanci, hkrati pa brez slabe vesti mečejo plastiko med navadne smeti. To je dvojna morala, mar ne? S to dvojno moralo sem v določenih pogledih mogoče mislila celo tudi nase...


Zdaj, ko je Skuiki še malo "poglobila" dvoličnost, moram svoj post spremeniti...

Se pa strinjam tudi s tem, da je napredek. In jaz se vsakega koraka naprej - pa naj bo še tako majhen - veselim. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 21.01.2013 : 12:54:55
Tokrat se je protestiralo proti zaprtju Harlana - enega največjih podjetij, ki "proizvajajo", prodajajo in uporabljajo živali.

Strašen kiks. Seveda se je protestiralo proti Harlanu oz. za zaprtje Harlana.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 21.01.2013 : 15:18:44
Sej se mi zdi, da smo vsi vedeli, zakaj gre... ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 22.01.2013 : 02:56:23
Še sreča, da ptičem kaj mimo pade, da se - revice sestradane! :-\ - lahko vsaj občasno do sitega najedo. ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 22.01.2013 : 03:39:45
Sem si končno prebrala nekaj malega o bretoncih.  :*[

- So zelo živahnega karakterja. Hiperaktivni. (Hm... Boh me obvaruj mladih bretoncev. ::) :P)
- Izjemno navezani na lastnika. (To pa res. Tesski je edini dovoljeno (brez dovoljenja :P) spati na postelji, pa ni dovolj, da spi ob meni, spati mora na meni. In kriza nad krizami, če me zagleda na drugi strani ograje, ker ona bi se najraje pregrizla skozi. >3 Čeprav... Žoge so mi resna konkurenca. >:()
- Izreden lovec. ( ::) Ptičar in gonič na sprehodu sta dobitna kombinacija. :-X Fleksi in srna mimo tik pred gobcem = akrobacije in huronsko vpitje. Zabava, ki ji ni para. Boljše od kateregakoli filma. ,^ ;d)

http://www.youtube.com/watch?v=n6KlPFG1Hh0



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 22.01.2013 : 03:44:14
Najprej ^-^ 8), nato ,^ ;b.

http://www.youtube.com/watch?v=eNpBtl6Y75w

http://www.youtube.com/watch?v=sr0R3OLgpoU


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , torek, 22.01.2013 : 08:37:46
Nejka je drogirana s čim? S snegom? Al sprogramirana na random za letanje v sneg in nazaj? ??? ;D ;D
Tess pa tudi ne zaostaja prav dosti v poskočnosti, vsem svojim letom navkljub :-*.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 22.01.2013 : 08:45:44
 :-* :-* :-*  Obema noricama!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , torek, 22.01.2013 : 09:30:44
Kok sta dobre! ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 22.01.2013 : 10:16:38
Sem si končno prebrala nekaj malega o bretoncih.  :*[

- So zelo živahnega karakterja. Hiperaktivni. (Hm... Boh me obvaruj mladih bretoncev. ::) :P)
- Izjemno navezani na lastnika. (To pa res. Tesski je edini dovoljeno (brez dovoljenja :P) spati na postelji, pa ni dovolj, da spi ob meni, spati mora na meni. In kriza nad krizami, če me zagleda na drugi strani ograje, ker ona bi se najraje pregrizla skozi. >3 Čeprav... Žoge so mi resna konkurenca. >:()
- Izreden lovec. ( ::) Ptičar in gonič na sprehodu sta dobitna kombinacija. :-X Fleksi in srna mimo tik pred gobcem = akrobacije in huronsko vpitje. Zabava, ki ji ni para. Boljše od kateregakoli filma. ,^ ;d)

Hoho, vse štima za našo Boni razen tiste z žogico (in ptičem) in tiste, da lahko brez štrika kamorkoli gre na prostem. Aja, pa v sneg tudi ne bi šla...razn pod točko "Izreden lovec".


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 22.01.2013 : 11:05:02
Nejka je drogirana s čim? S snegom? Al sprogramirana na random za letanje v sneg in nazaj? ??? ;D ;D

Nikoli nima zadosti (jaz nisem toliko neutrudljiva, zato ji v tem ne morem ugoditi :P). 5 minut počitka, pa spet od začetka... :D


Hoho, vse štima za našo Boni razen tiste z žogico (in ptičem) in tiste, da lahko brez štrika kamorkoli gre na prostem.

Hehe, saj je Tess na oni strani ograje tudi obvezno na štriku. ;) Niti pomisliti ne upam na to, da bi jo na sprehodu kdaj spustila. Bi šla takoj za nosom.  >:( ::)



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 22.01.2013 : 11:21:12
Mene je pa včasih kar malo sram samo pred sabo :-[ :-[ , ko se ji režim, kako se ona trudi nakazat in kakšne zraven počne.... lajanje skozi nos, vlečenje, bezljanje levo desno, skratka neke vrste trans... in nikakor ne poveže, da sem jaz še vedno na drugi strani štrika, in da imam še vedno (na žalost) isto kilažo. 8) :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 12.02.2013 : 01:19:34
Ne vem, kaj me nekaj z roko bremza. >:( Taka poza pač ni najbolj udobna... :-\

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 12.02.2013 : 01:20:14
No, to je že bolje. :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 12.02.2013 : 01:23:01
No, ampak tudi v najbolj udobni pozi začnejo boleti razvajene kosti... :-\

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 12.02.2013 : 01:24:37
Baje sem pretiravala :o -*: in bo treba spet od začetka... >:D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , torek, 12.02.2013 : 01:58:01
;b ;b

Tess, ti pa znaš >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , torek, 12.02.2013 : 08:52:29
Jžš, kako se je naštimala. :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , torek, 12.02.2013 : 08:58:06
Hihi, huj' ko kaka mačka ;D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: skogkatt , torek, 12.02.2013 : 09:04:40
Hi hi, poznam to ;b Neli je ista :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , torek, 12.02.2013 : 09:11:23
Tess si je zrihtala anatomski povšter ;b


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja01 , torek, 12.02.2013 : 09:16:41
 ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , torek, 12.02.2013 : 11:49:55
Supergranny je komot ;D ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 12.02.2013 : 12:26:27
Hi hi, poznam to ;b Neli je ista :D

Lovske šnofle. ::) :D :-*


Tess si je zrihtala anatomski povšter ;b

Dobra ideja. >:D Mogoče bova pa kdaj malo zamenjali. Moj povšter je namreč strašno neudoben...  :*[ :D 


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , torek, 12.02.2013 : 23:47:26
 >3 Najmehkejša okolovratnica  :-*
sonce rumeno, ti se pa ne valjaj samo po postelji, ampak pojdi malo na zrak (si nekam čudno rumenkasta v obraz >:D)  ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sreda, 13.02.2013 : 00:21:57
V bistvu Tess samo oponaša eno simpatično mačko (http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,38352.msg893301.html#msg893301) ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 14.02.2013 : 00:47:57
 :D >3 Čeprav... Kljub temu, da je Tess peresno lahka (12 kg), me s tisto njeno silno ljubeznijo včasih skoraj zadavi. :P ::) Mačke si pa ne bi upala imeti takole okoli vratu. ;^* Naša Tačka ti včasih med čohanjem od samega užitka kremplje zasadi v roko. Si tega ne bi želela izkusiti na vratu. :-\ :P

sonce rumeno, ti se pa ne valjaj samo po postelji, ampak pojdi malo na zrak (si nekam čudno rumenkasta v obraz >:D)  ;D


Hehe, pa to je moja naravna barva. 8) (Smo drugače zelo rade zunaj; sploh zdaj, ko je sneg. :D ,^)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 14.02.2013 : 17:41:55
 ::) >3

http://www.youtube.com/watch?v=o1Q2GdB-Qwk&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=YHvsWQA71TA&feature=youtu.be


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja01 , četrtek, 14.02.2013 : 18:08:05
Lej jo, supergranny kako je poskocna! :o >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 14.02.2013 : 19:11:08
A postelja je pa rezervirana samo za bakice? ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 14.02.2013 : 21:07:37
Hehe, moja postelja je bila nekoč samo zame, pesovje je spalo na njihovih posteljah. Potem smo se pa (za določen čas! :P) preselile iz Ljubljane in je disciplina popustila. Kar naenkrat so se tri psice znašle z mano na ta ozki postelji. ::) :-X Sem si hitro prišla gor, da tako ne bo šlo. Pri Nejki ni bilo treba dosti, da sem jo odvadila, z Asto sva se na trenutke malo grdo gledali, ampak je šlo, Tess je pa kategorija zase. ::) Ne gre dol, pa če po trepalnicah skačem. :P Če mi pa že rata, mi pa nameni enega Tistih pogledov in naslednji trenutek spet podrem vse, kar sem dosegla. :-X :-\ Je*at ga, ob seniorjih imam mehka kolena in prav nič ne morem narediti glede tega. :*[


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , četrtek, 14.02.2013 : 21:57:29
Je*at ga, ob seniorjih imam mehka kolena in prav nič ne morem narediti glede tega. :*[

 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 23.02.2013 : 21:25:44
Pravljica... :D >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 23.02.2013 : 21:27:07
Če se pustiš zasnežiti, se potem svetiš lepše kot teranov pirh... :D

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , sobota, 23.02.2013 : 22:49:05
Princeska iz pravljice  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , sobota, 23.02.2013 : 22:52:31
 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sobota, 23.02.2013 : 22:52:45
>3 Ta ušeska :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.05.2013 : 17:02:02
Tess je vedno bolj obsedena z mano. ::) :-X Zdaj ni več dovolj, da spi na vzglavniku, ampak obvezno na pižami. (Imam dober razlog, da ni treba pospravljati postelje. :*[) Če sem jaz doma, potem ne velja, da jo kdo drug pelje ven. Če jo kličejo drugi, se ne premakne. Če jo hočejo nesti ven, vpije. (Ne cvili, ne laja, ampak prav vpije. Nisem verjela, dokler nisem slišala... :-X) Skratka... Starejša kot je, bolj je zmešana... ::) >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.05.2013 : 17:08:03
Nejka je imela pa že pozimi otvoritev kopalne sezone. Kakšna sva meseca nazaj na sprehodu ob jezeru ni zdržala... Je morala skočiti v vodo in zaplavati. Se je potem tresla kot šiba na vodi, ampak še vseeno ni bilo dovolj... Je bilo treba odplavati še nekaj krogov... ::) Zdaj je pa že prav fajn. :D Pri teh temperaturah se trese še samo zaradi vznemirjenja... ::) :P

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , sobota, 04.05.2013 : 17:40:33
Tessika že ve kje in kdo je najbolj moj-moj  >3

Nejka pa je res trdoživa, pravi ovčarski vodni pes  :D, pa prav lepo ponižno spi v pritlehju  >3

A bigelček je hišni ali samo tvoj  ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sobota, 04.05.2013 : 17:48:58
Same lepe babe na kupu :D

Tessika pa itak, Princeska na kvadrat >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , sobota, 04.05.2013 : 20:01:46
Tess na drugi slikci ... jooooj  >3 >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 04.05.2013 : 23:29:46
A bigelček je hišni ali samo tvoj  ::)

Hja, seronja bigelska je hišna, ampak sem jim zagrozila, da jo bom vzela s sabo v Ljubljano, če se ne bodo začeli več ukvarjati z njo. Ko sem jo prvič nekaj skomandirala, si je drznila renčati name. :o Zdaj sva se že zmenili, kako in kaj, ampak našim pa ne morem dopovedati. >:( Bomo še videli, kako bo...


Tessika pa itak, Princeska na kvadrat >3

Ja, Tesika je prava Princeska in  >3 >3, ampak mi tudi povzroča več skrbi kot onidve obe skupaj. Od tega, da bi požrla še žeblje, če bi ji pustila, do tega, da sem dvakrat hodila že vsa bleda okoli, ker je bila vsa uboga. Ni jedla, ni pila, samo stokala in bruhala... Potem pa piščančka in cartanje in še kakšne druge izdatne bonuse... In potem - kot bi kliknil - spet vse O.K. Ravno danes sva imeli eno tako dramo. Se mi je zdelo, da bi lahko bilo zaradi goveje kosti, ki jo je dobila včeraj, ampak ona to tako zdramatizira, da bi bil možen tudi kakšen črn scenarij, zato sem v takih primerih vseeno na preži. :-\ :-X No... Zdaj je že O.K. Pri večernem sprehodu je že skakala po Nejki in komaj dočakala večerjo. ::) :-* Mislim... Nejka si prst odtrga in odlaufa še en krog, Tessko pa samo malo narobe primeš, pa že vpije. Prava mala Drama Queen... >:( >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 06.06.2013 : 01:58:21
Lakota je huda reč. ::)

http://www.youtube.com/watch?v=TQyhrSF3LTM

(Pa moj glas si predstavljajte na off, ker je na tem posnetku prav nadležen. :P)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , četrtek, 06.06.2013 : 06:18:47
 :(
Kamorkoli pogledaš, psi dobijo za jest samo v sobotah...  >:(
Supergranny pošiljamo :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 06.06.2013 : 09:05:54
Hehe, pa to je dejansko nad navadnimi briketi tako navdušena al je bilo kaj bolj slastnega v igri? :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 06.06.2013 : 09:54:29
Hehe, pa to je dejansko nad navadnimi briketi tako navdušena al je bilo kaj bolj slastnega v igri? :D

Ziher je bila navdušena, ker je kooončno prišla sobota ;D

Kako je poskočna tale babica :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 06.06.2013 : 11:08:12
Hihi, naša Boni je za hrano ista...no, briketi niso tako slastni. Pa vseeno. Isto se ji čisto meša za hrano.  ;D ;D ;D ;D
Bani, dobro ti rihtajo!  :D :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 06.06.2013 : 11:08:29
Bani, dobro ti rihtajo!  :D :D :-*
Bani= Babi


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 06.06.2013 : 14:36:06
:(
Kamorkoli pogledaš, psi dobijo za jest samo v sobotah...  >:(
Supergranny pošiljamo :-* :-*

 ;D ;D ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 06.06.2013 : 15:25:22
:(
Kamorkoli pogledaš, psi dobijo za jest samo v sobotah...  >:(

Jah, kaj češ, predebela je (tako mi je bilo vsaj rečeno), pa je na dieti. Res nočem, da bi ji maščoba na srčka ali pa kolke udarila. :P ::) :*[

Hehe, pa to je dejansko nad navadnimi briketi tako navdušena al je bilo kaj bolj slastnega v igri? :D


Jap, briketi. Če bi bila npr. govedina, bi ona salte delala. :-X >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čaja , sobota, 08.06.2013 : 08:54:20
Kakšna skokica! >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 19.07.2013 : 22:36:40
 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 19.07.2013 : 22:38:29
kamni + voda = super pozornost  :D  :dance:

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Kejt , sobota, 20.07.2013 : 07:40:15
Kakšna fajn vodna pošast je Nejka  ;D >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , sobota, 20.07.2013 : 17:58:57
Kako smo lepi!  :D :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sobota, 20.07.2013 : 21:22:54
Uživačice babje >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , nedelja, 21.07.2013 : 13:47:21
Ni ga čez čofotanje, a ne  :D (no, pa angelsko spanje je tudi visoko na lestvici  :-*)
 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , nedelja, 21.07.2013 : 14:32:21
Angelsko spanje!  :D :D :D
Pa vodna pošastka!  :-* :-* :-* v Savinji? ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , sreda, 31.07.2013 : 20:43:40
sonce rumeno, a so tvoje pasje dame kaj v Ljubljani te dni?  -^
Supergranny bi rada povabila na gostovanje v članek
o seniorčkih, če si za :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 03.08.2013 : 09:31:40
Pa vodna pošastka!  :-* :-* :-* v Savinji? ;)

Savinja, ja. :D


sonce rumeno, a so tvoje pasje dame kaj v Ljubljani te dni?  -^
Supergranny bi rada povabila na gostovanje v članek
o seniorčkih, če si za :D

Seveda sem za. :) V torek smo v Ljubljani. Bi šlo? (Ampak bi se morale dobiti že okoli 13.00 ali pa potem po 20.00.)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , nedelja, 04.08.2013 : 10:51:28
To bi bilo odlično  :D

Mi pošlješ na SMS na 041934524, da se uskladiva za uro?
Hvala  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 05.08.2013 : 10:40:29
Sem poslala. Se vidimo. :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , petek, 09.08.2013 : 16:06:56
Nejka, vodni pes  ::) :D

(http://farm3.staticflickr.com/2865/9470799897_769c454ac6_o.jpg)

(http://farm4.staticflickr.com/3716/9473582972_cb24a8ce15_o.jpg)



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , petek, 09.08.2013 : 16:17:56
 :)

(http://farm3.staticflickr.com/2821/9473663450_0b7bca6693_o.jpg)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , petek, 09.08.2013 : 21:03:54
 :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , petek, 09.08.2013 : 22:48:03
Uhata lepotička :D :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 11.08.2013 : 20:29:09
Hvala za fotke. :-* Super so. :D :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , nedelja, 11.08.2013 : 21:11:59
Ehm, kot vidiš po fotkah, je Nejki bolj pristajalo tole vodno vzdušje
in bi se morali Tess oddolžiti z enim portretiranjem
za dame njenega kova  :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 12.08.2013 : 06:56:43
Boga pesa, saj ima čisto krvave oči od te mrzle vode....  ::) :o :-X ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 13.08.2013 : 09:06:26
Ehm, kot vidiš po fotkah, je Nejki bolj pristajalo tole vodno vzdušje
in bi se morali Tess oddolžiti z enim portretiranjem
za dame njenega kova  :)

Hehe, res je. Nisem se spomnila, da bi Tess vzela v naročje - na tak način bi ob vodi tudi ona prišla na svoj račun, ti pa do njenega dobrega portreta. :) Če boš še kdaj rabila, kar reci. Se z veseljem odzovemo!

____________________________________________________________________

Grem včeraj v kopalnico, da bi si roke umila, pa v ogledalu čez okno (ogledalo je postavljeno tako, da se v njem vidi odsev okna) na hitro zagledam beagla. Sem mislila, da se mi od vročine že malo blede. Grem do okna, malo bolj dvignem roleto in lej ga vrabca - na sosedovem nihče drug kot naša Asta! Hitro šibam po njo in jo napokam nazaj v hišo, čeprav mi ni bilo nič jasno. Vrata moje sobe zaprta, hiša zaklenjena. :o :o :o Pridem v sobo in najdem mizo v razsulu, okno sem pa seveda pustila odprto, ko sem šla v kopalnico. Torej... Najprej na stol, potem na mizo, pa na okensko polico in s te ven. K sreči je moja soba čisto spodaj, tako da so pri skoku njene kosti in vezi ostale cele. In pisana sreča, da sem jo zagledala v ogledalu. :P Skratka... Če naučite psa spretnosti agility-ja, dajte dobro poskrbeti, da jih ne bo mogel uporabljati tam, kjer ni zaželeno. ::) :-X :dance:



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , torek, 13.08.2013 : 09:31:42
 ;D ;D ;D ;D So pretkani tile naši pesjani! Pa dobro, da imamo uč za kej takega! Pri nas se je pa Xena naučila gledat odsev iz kopalnice v ogledalu predsobe. Ona komunicira preko njega z mano...  8) Tigra se v njem samo samovšečno gleda.  ::) :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , sobota, 31.08.2013 : 22:03:36
Žurat ga je treba  :D  :P

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046845/obiski/21046845.jpg)

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046846/obiski/21046846.jpg)

Pa en mal si odpočit, ampak res en mal  :P
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046851/obiski/21046851.jpg)

Samo da je voda in je presrečna  :D
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046854/obiski/21046854.jpg)

Jaz sem pripravljena, vrži  :)
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046843/obiski/21046843.jpg)

 :)
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17739579_21046872/obiski/21046872.jpg)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Kejt , nedelja, 01.09.2013 : 12:11:18
Ah, ta njena ušeska  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , nedelja, 01.09.2013 : 12:27:45
Nejka  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 24.09.2013 : 17:50:03
Hehe, dva norca. :P :D :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 25.09.2013 : 23:59:15
Tale črna (bivša) driska postaja en prav vzoren pes. :) Od tega, da smo ji ljudje predstavljali smrtno resno grožnjo, je prišla do tega, da se je cel popoldan pustila tujim otrokom božati in mečkati in je na njihova povelja neutrudno izvajala trikce. >3 >3 Da tega, da pridno in zelo rada hodi na treninge, da se vedno bolj odziva name, da postaja druženje z njo pravi balzam ipd., sploh ne omenjam... ^-^ ^-^ :D

Tess je še vedno ena velika zgaga. Pred kratkim je dala čez zobni poseg in se zdaj (brez katastrofe v gobcu) super počuti. Ob priliki pa prilepim še kakšno fotko moje Super granny... >3 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , četrtek, 26.09.2013 : 00:04:24
Kako lepo je to brati :D

Bravo, Nejka in sonce rumeno <:] <:]
Tile tedni so pa očitno zelo "plodni" za tele naše horjulsko črne smotkote :D

Vesela za vajin napredek, le tako naprej O0

Tessi pa >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , četrtek, 26.09.2013 : 06:24:39
Kako sem vesela za vaju  hu:g

Res si približno predstavljam kaj so pomenila za vaju ta prva skupna leta, koliko energije, potrpljenja, dela, doslednosti ... je bilo vloženega, ampak glede na dosežke, zdaj celo terapevtske, se je vse več kot obrestovalo  :D <:]

Bravo punci  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , četrtek, 26.09.2013 : 06:40:11
Bravo, Nejka in sonce rumeno, super sta!  :D <:] O0 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , četrtek, 26.09.2013 : 07:00:16
Nejka in šefla, bravo!!!! Veseli za vas, saj je v to vloženega veliko truda in ima neprecenljivo vrednost!  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , četrtek, 26.09.2013 : 07:01:22
Bravo, naši! :-* O0


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 26.09.2013 : 07:32:18
Bravo, Nejka in Sonce rumeno! <:] Take novičke je vedno fajn prebrat! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 26.09.2013 : 10:23:29
Hvala vsem. :-*

zdaj celo terapevtske

Baba je šla med reševalce in je predstavljala svoje delo na Otroškem bazarju. Sicer naju čaka še veliko dela, da bo postala tista "ta prava" reševalka, ampak jaz sem čisto navdušena, ker sem končno našla nekaj, kar skuri njeno odvečno energijo in izkoristi delovni potencial in pri čemer obe uživava. (Sem pa morala dobiti brco v rit. :P ::) Sama bi očitno mencala do penzije in iskala vse možne izgovore, zakaj ne med reševalce.  :*[ )

Je pa res super občutek, ko se začne ves trud končno obrestovati. Me je včasih že imelo, da bi jo na luno brcnila :P :-*, zdaj me pa na trenutke kar razganja od ponosa in veselja. :D >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: nutella , četrtek, 26.09.2013 : 16:55:17
Bravo, reševalki! :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , četrtek, 26.09.2013 : 22:08:45
 :-*  :-*  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Žužka , petek, 27.09.2013 : 17:26:07
Nejka čestita Nejki in Nejki!  ;D ;)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 30.09.2013 : 11:40:50
 ;D

Hvala. :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , ponedeljek, 30.09.2013 : 23:14:34
Oooo, Nejka - reševalka! :D Bravo <:] :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 18.10.2013 : 23:45:28
Evo je, babe moje.  >3

(Fotografiji nista moji, imam pa dovoljenje za objavo.)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 18.10.2013 : 23:48:28
In še Tessino srečanje z veverico. ::) :D Zmešana babi. >3 >3

http://www.youtube.com/watch?v=r9jVycbKKL4


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 18.10.2013 : 23:48:58
 >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , sobota, 19.10.2013 : 07:12:27
Babi je očitno še vedno v top lovski formi  ;D :-*, nad Nejko pa sem res očarana. Kakšna uglajena pasja dama je ratala  >3  <:]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , sobota, 19.10.2013 : 07:12:49
 :-* :-* :-* (za vsako po en...)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , torek, 22.10.2013 : 10:47:04
Nejka je Flipija enkrat avgusta peljala na morje  :D  :-*

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199459/potepanja-2013/21199459.jpg)

Babnca je skoz v akciji  :D
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199460/potepanja-2013/21199460.jpg)

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199463/potepanja-2013/21199463.jpg)

Izsekov iz Baywatch ni manjkalo  ;D
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199469/potepanja-2013/21199469.jpg)

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199471/potepanja-2013/21199471.jpg)

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199473/potepanja-2013/21199473.jpg)

(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199474/potepanja-2013/21199474.jpg)

A ti si naša?  ???
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199479/potepanja-2013/21199479.jpg)

Oba sta uživala, šefici pa tudi  :D  Hvalaaaaaa za morjeeeeeeeeee   :D :-*
(http://s6.mojalbum.com/11946476_17763330_21199480/potepanja-2013/21199480.jpg)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , torek, 22.10.2013 : 11:32:42
Tadva mi zgledata pa taprava za skupne podvige  :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Iska , torek, 22.10.2013 : 12:15:46
Nejka, Tess in Flip ste prav hudi  ;) :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Xena , torek, 22.10.2013 : 12:29:35
Hm, Tess je pa po (lovksi) duši čist Xenina žlahta. ::)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 15.11.2014 : 23:48:38
Ja, (tudi) Tess je po duši zagrižen lovec.  :-X Zdaj že malo slabše vidi in sliši, nos pa še vedno brezhibno dela.  :*[ Še vedno mi živce kravžlja ::) in še vedno je ena velika carta.  >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 15.11.2014 : 23:53:25
Nejka je še vedno hiper, čeprav hkrati tudi vedno bolj ubogljiva in zanesljiva. (In na tem mestu bi se rada zahvalila Tršici in azilašem za podporo pri prvih korakih. Brez vas ne bi bili tukaj, kjer sva. Hvala! :-* )

[slika je izbrisana]

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 16.11.2014 : 00:03:25
Asta še vedno zganja diktaturo na svojem ozemlju. >:( :*[ >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 16.11.2014 : 00:07:38
In Flip še vedno vdano in potrpežljivo čaka, da bo Nejki kliknilo in mu bo pripravljena nameniti malo več kot le ultra kratko pozornost. :P :-* :-*

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 16.11.2014 : 00:34:14
 :)

https://www.youtube.com/watch?v=m0P9uhatcZQ

https://www.youtube.com/watch?v=YCkz4t1Qhi8&list=UUdRBjkiLZAJDhs89TRhwJog


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , nedelja, 16.11.2014 : 02:25:13
 :-*   (http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_193.gif) >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , nedelja, 16.11.2014 : 13:14:12
 :-* >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , nedelja, 16.11.2014 : 13:25:55
Nejka, vsaka čast  :-*, da tako vzorno in stoično prenašaš vse cimre, pol-cimre, delovne kamerade in tiste samo za norenje  O0

Prava pasja dama si  :D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , nedelja, 16.11.2014 : 22:34:00
Zlati pasji športnici >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , nedelja, 16.11.2014 : 23:42:51
OOo, dolgo nismo slišali novic od vas - zato pa tele odtehtajo vse :D Krasno ste >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 09.03.2015 : 22:33:05
Ena za lahko noč... >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 09.03.2015 : 22:38:57
Babiki  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , ponedeljek, 09.03.2015 : 23:04:18
 >3 >3
Lahko noč :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 09.03.2015 : 23:10:25
Ajoooj, no :-*

Lubiki lepi zlati >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 09.03.2015 : 23:20:52
 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , torek, 10.03.2015 : 00:23:20
Doza cukra...  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , torek, 10.03.2015 : 01:23:31
Sej ne bosta dolgo spali, dokler Sančo ne prilomasti dol po stopnicah  ;b ;bše na zadnje (ali prvo) lulanje danes ...
Kako sta pa to dve luštni babi :-*, sploh Nejka je lepa za ukrast, pa prijazna in poskočna kobilica.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , torek, 10.03.2015 : 06:54:43
Oh...  >3
Kafe si lahko kar brez sladkorja skuham.  :P :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , torek, 10.03.2015 : 07:05:28
Lubici lepi  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: moonbeam , torek, 10.03.2015 : 17:32:03
Babike  :-* 

No sej, obraten sendvič tudi gre  :P
Pa mal s prjatli po dežju hodit ni nič narobe  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , torek, 10.03.2015 : 19:03:37
Lustni vsi trije!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 10.03.2015 : 22:05:08
Sej ne bosta dolgo spali, dokler Sančo ne prilomasti dol po stopnicah  ;b ;bše na zadnje (ali prvo) lulanje danes ...

Jp... >:( Kolikor je zlata, toliko bi jo navsezgodaj zjutraj iz gat stresla, ko naredi cel raztur zaradi nič krivih in nič hudega slutečih sosedov. Ampak njej se to strašno fajn zdi. :dance: Če bi vedela, da Sančo nikoli ne bo zamudil, sploh budilke ne bi rabila. :P 8)

Pa mal s prjatli po dežju hodit ni nič narobe  >3

Naslednjič moramo še Flipija in Nejko s plaščki obložiti, da ne bo po sprehodu spet bolj mokro v stanovanju kot zunaj. :P :*[ :love:


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 14.08.2015 : 09:39:14
Vem, da nisem iz pravega testa za začasnico, vendar je tale malček pristal pri meni po sili razmer. Najraje bi ga obdržala, vendar imam jaz alergijo na mačke (astmatični napadi), Nejka ima tudi alergijo, čeprav druge vrste, stiskamo se v garsonjeri, verjetno tudi finančno ne bi šlo skozi, pa do malčka je skrajno nepošteno, da večino časa preživi sam v 2 m2 kopalnici. Pri oddaji v nov dom bom skrajno komplicirala, vendar vseeno upam, da se nekje najde kdo, ki bo vse to shendlal in vzel v zakup...

Star je pribl. 3 mesece, kastriran, FeLV/FIV negativen, razbolhan, razglisten, WOOD negativen, gojišča nisem delala, o cepljenju bom še razmislila.

Karakterno kot iz pravljice. Nejka bi ga pojedla, on ji daje pa buce in tačko.

Verjetno je gluh in zna biti, da je tudi epileptik.

Začasno bi ga oddala tudi v nekakšno deljeno skrbništvo - prevzamem veterinarsko oskrbo in del drugih finančnih stroškov, drug zavezanec pa dom in crkljanje.

Skratka... Vem, da bo težka, ampak če je vseeno kje kdo... 041 682 937

Mali Picasso  >3

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 17.08.2015 : 21:47:22
Mali je v začasnem skrbništvu, ki se zelo zna podaljšati v stalen dom. >3 Jaz imam tako ločitveno stisko, da komaj živim, ta mali me pa baje niti malo ne pogreša. Driskolin se je takoj privadil na luksuz. O0 (Tess se je skrivala pred njim, ampak jo demenca tako daje, da je takoj pozabila, v čem je štos, Nejka si je pa živce spočila. Reva je bila od vseh nas pod najhujšim pritiskom. ::) :-X )


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 17.08.2015 : 23:51:45
Nejka nas zadnji teden sploh ni več ogovorila, ko smo šli mimo, samo stala je in nas gledala z balkona. Sem se zelo spraševala, zakaj je kar na lepem obmolknila.  ???
Od vsega hudega v vaši kopalnici, seveda.  ::) :P


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 18.08.2015 : 20:10:00
 :P :-X


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 18.09.2015 : 00:37:17
Mali ima resne zdravstvene težave in ostaja pri meni.  >3

So mu pa "moške naloge" čisto jasne. Jih obvlada od malega ven...  :P ::)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , petek, 18.09.2015 : 06:19:05
 >3 :love:
in držimo pesti  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , petek, 18.09.2015 : 07:20:22
Srečno  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Skuiki , petek, 18.09.2015 : 10:11:51
sonce rumeno, kaj pa je z malčkom?  :-\


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 18.09.2015 : 20:00:29
Ne vem točno, ker finančno ne gre skozi s kakšno bolj obsežno diagnostiko. Na podlagi tistega, kar sem vseeno naredila, in odgovora na terapijo, pa sklepam, da gre za motnjo v metabolizmu glukoze oz. glikogena. 2x do zdaj je imel serijo epileptičnih napadov, po terapiji si je do zdaj še vedno popolnoma opomogel. Verjetno pa neke častitljive starosti ne bo dočakal.  :( Zdaj sem nabavila briketov za pribl. pol leta in zaenkrat se vsaj toliko nima kaj za zgovarjati.  :)

Je pa drugače pravi cuker. >3 In terapevt za Nejko. Po enem mesecu sobivanja sta lahko skupaj v prostoru (pod mojim nadzorom seveda).  :-* >3 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , petek, 18.09.2015 : 21:27:05
Kakšen srček je >3
Vso srečo vam želim pri krotenju težav hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 27.09.2015 : 14:13:16
Tess se leta počasi začenjajo poznati, ampak tu in tam ima še vedno svoje "žute minute". Še posebno takrat, ko pridemo na Štajersko in je na vrtu spuščena. Ta pravega divjanja mi nikoli ne uspe posneti, na povezavi je na "varčnem pogonu"... :P :)

https://www.youtube.com/watch?v=FJQA7_uXLcY

https://www.youtube.com/watch?v=Ojp4Fsr6TRE



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 27.09.2015 : 14:17:35
Nejka je carica. Ona je iz razsutega postala krasen pes.  >3 Ta mali je pa hazarder. Ruska ruleta mu je še posebno ljuba... >:(

https://www.youtube.com/watch?v=ROvVuIRkrT8

https://www.youtube.com/watch?v=K3ZV8TL9z88&feature=youtu.be



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 27.09.2015 : 14:18:46
 >3 >3 >3

https://www.youtube.com/watch?v=SBMHFvC9O_o

https://www.youtube.com/watch?v=xQYyqVF6SP4



Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mišav , nedelja, 27.09.2015 : 14:55:28
Kok lepo, da so se tako super poštekali  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , nedelja, 27.09.2015 : 15:39:40
Srčki, vsi skupaj  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 27.09.2015 : 17:59:15
Uaaauuu :o :o, Nejka papa, pa ne mačjega meseka :D :D
Sonce rumeno, ti si carica, pa tvoja pesa seveda tudi :) :)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , ponedeljek, 28.09.2015 : 05:57:03
 >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 28.09.2015 : 08:19:44
Res KAPO DOL, kaj si naredila iz Nejke. <:] hu:g O0 Mulc pa res izziva ::) >:( >:D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 28.09.2015 : 17:57:47
Hvala.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 28.09.2015 : 21:30:58
Nejka nastopa:  8)

http://4d.rtvslo.si/arhiv/o-zivalih-in-ljudeh/174360754


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , nedelja, 04.10.2015 : 20:44:58
Kako ste luštni >3
Posebne čestitke -*; grejo pa Nejki :-* za mirne živce - na mulca bi še jaz zarenčala, če bi mi tkole v skledo skakal ;D


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , torek, 20.10.2015 : 21:46:33
Moje zlate Tesske ni več...  :'( :'( :'( >3 >3 >3



[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , torek, 20.10.2015 : 22:08:00
Jerneja, iskreno sožalje  hu:g :'( :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , torek, 20.10.2015 : 22:20:59
Pa ne, no :'(.
Iskreno sožalje hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , torek, 20.10.2015 : 22:22:41
Oh :'(, Tess :-*
Moje sožalje, sonce rumeno hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Jana , torek, 20.10.2015 : 22:32:36
Iskreno sožalje ob izgubi :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Casperjanc , torek, 20.10.2015 : 22:42:14
Nejka, sploh ni besed. Iskreno sožalje.  :'(  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , torek, 20.10.2015 : 22:52:45
 :'( Ojej
Iskreno sožalje


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , sreda, 21.10.2015 : 01:25:41
Iskreno sožalje :'( :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , sreda, 21.10.2015 : 05:52:40
Sozalje tudi od nas.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , sreda, 21.10.2015 : 06:26:19
Oboh...  :'( :'(
Sama žalost, kamorkoli pogledaš.  :'(
Iskreno sožalje.  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Kejt , sreda, 21.10.2015 : 06:59:02
 :'( :'( :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: luna7 , sreda, 21.10.2015 : 07:06:08
Super babi, naj ti bo lepo na mavrici!  :-*
Šefici pa  :-* hu:g hu:g za posušit solze.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , sreda, 21.10.2015 : 07:29:09
Oh ... :'(   Iskreno sožalje od vseh nas! V mislih smo s tabo.  hu:g

Tesska, naj ti bo lepo na mavrici z vsemi, ki so že tam!  >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Cats , sreda, 21.10.2015 : 09:50:55
Iskreno sožalje. :(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , sreda, 21.10.2015 : 12:21:08
 Oh Tessika :'( Iskreno sožalje, Jerneja ...


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: retriverka , sreda, 21.10.2015 : 13:12:25
Iskreno sožalje ;(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Žužka , sreda, 21.10.2015 : 15:14:11
Oh  :'( Sožalje  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: neko , sreda, 21.10.2015 : 15:53:12
Moje sožalje, Sonce rumeno.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , sreda, 21.10.2015 : 16:07:04
 Iskreno sožalje  :-* :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Jasmina&Tara , sreda, 21.10.2015 : 18:30:37
Tess, lepotička :-* :-*, naj ti bo lepo na mavrici. Iskrene sožalje hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kvisnar , sreda, 21.10.2015 : 18:51:43
Srečno, Tess, na novih poteh!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sreda, 21.10.2015 : 22:19:56
Hvala vsem.  :-* Tako jo pogrešam, da se mi meša... :'( :'( :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 22.10.2015 : 20:41:49
http://www.zavetisce-horjul.net/pes_meseca/jul11.php

Vse to je bila, le nezahtevna ne.  :P Obsesivna in posesivna, če me je videla, pa ni mogla do mene, se ji je skoraj zmešalo, lulanje v stanovanju je ni niti malo skrbelo, žoge je ljubosumno skrivala (toliko naenkrat, kolikor je največ šlo), uščipnila me je, če sem jo samo malo narobe prijela (še sreča, da ni imela skoraj nič zob :P ), požrešna, begosumna, pa še bi lahko kaj našla. Tak pravi  >:D. Ampak kljub vsemu eno veliko   >3 . Ena in edina Lubica.  :-* :-* :-*

Kaj vse bi dala, da bi jo dobila nazaj...  :'( :'( :'( :'( :'( >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aska2005 , petek, 23.10.2015 : 12:34:10
Iskreno sožalje  :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , petek, 06.11.2015 : 21:30:42
https://www.youtube.com/watch?v=y1glHjtTcsw

https://www.youtube.com/watch?v=v_zArlFk-P0

Super babi; včasih je znala biti prava zgaga.  :) >3 >3 Tessi naša, pogrešamo jo... :'( >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Rossy , petek, 06.11.2015 : 22:01:28
 :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , sobota, 07.11.2015 : 00:31:29
 hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: No Jinx , sobota, 07.11.2015 : 19:14:14
 :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , četrtek, 03.12.2015 : 20:40:00
Sem danes prišla domov s strokovnega izobraževanja in ga našla mrtvega. Ne da se povedati, kako kli**ev občutek je, ko veš, da te je tvoja žival rabila, pa te ni bilo ob njej. Ni me bilo ob njem. Ne bom si odpustila...  :'( :'( :'(

Sploh ne morem dojeti... Tessi me je sesula. Najprej prvi val žalosti, pa potem trenutno izboljšanje, pa je potem prihajala za man huronska žalost. Zdaj pa še Mali. Moj Mali.  >3 >3 >3 Sem vedela, da je bolan, ampak... Groza me je... Še včeraj živahen, še včeraj z mano, danes ga pa ni več...  :'( :'( :'(

Mali... Okoli 1.5.2015 do 3.12.2015  >3 >3 >3 :'( :'( :'(

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: čarka , četrtek, 03.12.2015 : 20:45:19
Mali  :-* :'(
Jerneja, saj veš, da ga brez tebe že zdavnaj ne bi bilo več  hu:g, ampak verjamem, da je občutek zapuščenosti v zadnjih urah, za vsakega lastnika nepopisno boleč  :-[
Drži se  :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , četrtek, 03.12.2015 : 21:26:45
Oh :'(, Mali škratek :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SILBA MIA , četrtek, 03.12.2015 : 21:31:37
Ma....ne še Mali  :'(

Moje sožalje in  hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , četrtek, 03.12.2015 : 21:46:47
 :'( :'( :'(
Sožalje, Jerneja, drži se hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Jana , četrtek, 03.12.2015 : 23:13:15
Ojoj, sožalje :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: rava , četrtek, 03.12.2015 : 23:55:50
 :'( Grozno
Iskreno sožalje


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SinM , petek, 04.12.2015 : 06:52:20
Nč ne spremeni, ampak vseen... tako odhod na mavrico si jst zase želim.
Pikec je imel dom, Nejko, tebe in ljubezen od prvega do zadnjega trenutka.
To je tisto, kar je res pomembno.  :-* :-*
Mala žabica, naj ti bo lepo še naprej tam s Tessko in vsemi našimi dragimi >3


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: SunnyDay , petek, 04.12.2015 : 07:06:05
Oh Jerneja, tega si pa res ne zaslužiš :( :'( :-* Nikakor nisi kriva česarkoli, ne očitaj si - in ja, vem, taki smo ... :-\

Iskreno sožalje.  hu:g Mali, srečo si imel, da si srečal ravno njo, rumeno sončnico. :-* RIP.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Pepsi , petek, 04.12.2015 : 11:12:01
Iskreno sožalje!  :'(

Pa ne očitaj si - pri tebi mu je bilo prelepo. Naj ti ta misel greje srce! Itak je pa še zmeraj s tabo.  hu:g


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: mamaF , petek, 04.12.2015 : 13:02:22
Sožalje :'(

Jerneja, objem! :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: pudelj , petek, 04.12.2015 : 13:34:22
Sozalje tudi od nas.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Sreda , petek, 04.12.2015 : 19:31:43
Sožalje  :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: kvisnar , petek, 04.12.2015 : 21:45:15
:(

Sožalje. Drži se!


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: _lori , petek, 04.12.2015 : 22:37:28
Iskreno sožalje.  :'(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , petek, 04.12.2015 : 23:38:02

 Ooohh... tako nam je zal... Mislimo nate! Samo nobenih ocitkov... (http://www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_078.gif)


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , sobota, 05.12.2015 : 22:11:19
https://www.youtube.com/watch?v=_xRrcycEwUE

https://www.youtube.com/watch?v=KQdb3T-AALI

Še v nedeljo smo takole uživali. Še v nedeljo si nisem niti slučajno mislila, da se lahko zgodi kaj takega. Ne tako nenadoma. Pa kaj v nedeljo... Še v sredo zjutraj sva se na hitro pocartala, popoldan ga pa kar ni bilo več. Kar ni ga več...  :'( :'( :'(

Mali moj...  >3 >3 >3 :'(

Pa Tessi in Živko...  >3 >3 >3 :'(

Čemu vse bi se odpovedala, če bi mi jih to vrnilo... :'( >3

https://www.youtube.com/watch?v=_8vm8ORMZt4


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: maja01 , nedelja, 06.12.2015 : 12:37:56
Jerneja, res mi je zal :(


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: neko , ponedeljek, 07.12.2015 : 10:29:07
Moje sožalje.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sonce rumeno , nedelja, 03.01.2016 : 15:04:17
Z Nejko nisva ljubiteljici velikih praznovanj in sva zato Silvestrovo praznovali včeraj, ko ni bilo gneče, pokanja in zasedenosti omrežja, je bilo pa pravo vzdušje.  ;)

Vsem želiva srečno 2016!  :)

[slika je izbrisana]


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: sanco1a , nedelja, 03.01.2016 : 19:06:07
Najprijaznejši sosedi, ki se vedno tako razveseli naših ,^ ,^, čeprav jo komaj pogledata :( (tamala iz strahospoštovanja, tastari pa je itak že od rojstva na ignore programu), tudi mi želimo čim več prazničnega vzdušja, takega ali drugačnega, njeni šefli pa več sončnih dni kot v minulem letu.  :-* :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: Mižonny , nedelja, 03.01.2016 : 20:52:23
Tudi vama srečno in veselo :-*


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: riry , nedelja, 03.01.2016 : 21:20:49
Vračamo lepe želje, s poudarkom na veeeeliko zdravja in brez pretresov hu:g  :-*.


Naslov: Re: Nejka
Poslano od: aleksandrak , torek, 05.01.2016 : 19:11:19
 >3 >3 sonce rumeno in Nejka...  velik objem  hu:g