mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 08:24:07



Naslov: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 08:24:07
Oj, hoj.

Predvidevam, da "dete" trenutno neutolažljivo joka, Tačka si pa misli kaj ti je tega treba, saj se "šefe" vrne okrog treh popoldan.  ;) No ja, saj se vmes pojavi moj oče in čoha tole malo zverinico jo malce pelje na sprehod. Ampak vseeno menda revežu nekaj manjka.
Upam, da ne boste jezni name ampak Fluffy ni ravno trzal na svoje ime. In ker jaz moje "zveri" kličen tudi z vsemi mogočimi drugimi vzdevki ja fluffy postal Cene, ker na to pa res trza. 
Mali scrkljanec vam sporoča, da se je dal v torek veterinarsko pregledati v Noe-tu. In da je to prav nekaj dolgočasnega. Da je ugotavljal kako velik je ta svet in koliko nenavadnega se v njem pojavi. Recimo stopnice, predpražniki, klančine, robniki, neke čudne črte na tleh, lesene brvi, neki čudni hlodi ki leže prek vode... Ampak da v resnici to sploh ni nič pretirano hudega. Sploh stopnice so ratale že prav zabavne. Da je sedaj počesan, skrtačen in opran. Da je v sredo prvič plezal po ruševini in ugotovil, da le ta prav nič ne grize. Prav zaprav je čisto fajn, ker lahko med tem ješ in se čohaš. Da njegova nova sostanovalka sicer ni najbolj navdušena, saj je bila do sedaj ona lastnica enega para čohajočih rok. Sedaj pa občasno ena roka odpade na tole malo, vsiljivo kepo dlak. ki se vedno vrine med njo in njenega "človeka". Ja pa punca jako uvidevna in mu je že odstopila del prtljažnika in svoje blazine. Očitno je njena res magična, glede na to, sta oba najraje na njej. Na sprehodih se mali nadobudnež zvesto tišči ob mojo nogo, občasno pa se pridruži Tački pri raziskovanju večjih šopov trave in celo kakega grmička. Uuuuuuu... Spoznal je en kup zanimivih ljudi, nekaj psov, Olgo (moj avto) in transportno torbo... Sicer ne vem čemu ampak plezat tja notri je jako zabavna reč. ;D
Aja, morda še to. Moda se vam bo zdelo čudno ampak mali cenček se vsem na hitro prikupi in vsem, predvsem pa ženskam, vstrajno pleza po nogah... Mali je res faca, taka samozavesna faca.  :)
No, to je to, za ta dva dneva, ki ju je preživel z nama. Kako fotko vam pa pripnem, ko ugotovim kako se tej stvari streže.  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 08:30:16
Hoj nazaj  :),

da ni trzal na svoje ime  :o :o... pri nas je zadoščalo, da smo rekli "F", pa je že bil zraven oz. v naročju.
In, ste zdravi? Bolnih psov ne oddajamo, tko do tudi ni potrebe po povzročanju stresa in pregledih pri veterinarjih, če za to ni potrebe.
Olga je tvoj avto  ;b ;b?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , petek, 15.04.2011 : 08:45:08
Kolikor sem prebrala o Fluffyju in razbrala iz njegovega pogleda in "nasmeha" je to en "uiber" scrkljan in srečen kuža. Prav vidi se mu, da v življenju pozna le srečo in božajočo roko. In zelo, zelo me spominja na mojega Rokca. Ki ima ravno tako raje ženske kot moške (pa je tudi na dedce nor!) in se nastavlja za božanje 24/7, tudi, če je treba mačka izrinit za to.  ;D

Res vam je bilo "podarjeno" nekaj izredno lepega... uživajte še mnoga leta!

In prosim prečohajte Fluffyja/Ceneta še zame.  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: vixi , petek, 15.04.2011 : 09:27:28
Cene  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Soul , petek, 15.04.2011 : 09:39:05
Cene  ;b


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 09:57:43
Vixi, payback time je blizu  8), boš ti že vidla. Zdej pa Fluffyju temo dajem nazaj  :-*.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 10:01:26
Saj vem da so "horjulčki" zdravi.  ;) Dejansko sva šla bolj na čohanje kot na pregled, da so "naše" veterinarke malce počohale tole bitjece in da sem jaz v nazorovanem okolju malce preizkusil kako se Tale Flafek odzove na nove ljudi. in pse ki niso tipa Tačka. ;) Tačka mu je sicer nekje na pol poti rekla, če bi se lahko odmajal na svojo stran prtljažnika, ampak v Jaršah je bil še kar naslonjen na ubogo revico.
Sem pa v teh dveh dneh ugotovil dve stvari...
Fantič je jako samozavestno bitjece, tako da še sreča, da je le pol toliko samozavesten kot je scrkljan.  ;)
Druga stvar je pa, da mi gre na živce, da bi se stalno crkljal... Not.  :D HAHAHA... Šala mala.  :P Zdi pa se mi, da bi mu pasalo, da se malce poredim, da se mu ne bi bilo treba tako trudit, da ne zdrsne med nogami.   ;)
Me pa veseli, da je jako spreten v kuhinji. Stalno gleda čez pult kaj se dogaja. in vestno spremlja migracije s pulta na mizo in nazaj.
En super fantič je tale Flafi/Cene.
Aja, ena stvar me pa dejansko moti. Me pri odhodu v službo že leta vsakič zaboli pri srcu ko Tačka tako žalostno gleda v slovo... Tale mali pa zraven še joka... Danes sva probala to rešit z žvečko. pa me je pod stopniščem že ujel... No ja, bo treba eno 24/7 čohajočo roko zrihtat, da ga malce zamoti. ;)

Aja Smetka... Olga je pa moj avto ja. Čeprav ona se pa tudi an Olga ne odziva. Samo na ključ trza. Čudna tale moja čehinja. ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Xena , petek, 15.04.2011 : 10:46:39
Kolk fajn. :) O0


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 10:58:17
Druga stvar je pa, da mi gre na živce, da bi se stalno crkljal... Not.  :D HAHAHA... Šala mala.  :P

Mislm, kmal bi me kap  ;b.
A bi ti še kakšnega scrkljanega? Ker če dobro pomislim, ni posebne razlike med 2 in 3  :*[.
Ja Olga je pa očitno za ponort zahtevna  8)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: pridna , petek, 15.04.2011 : 11:31:47
Tudi mene  |> si sploh stavka nisem upala do konca prebrat. Prosim ne več tako strašit. Sploh ne, kadar gre za Smetkine dudarje  :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , petek, 15.04.2011 : 12:03:40
Fidelijus, si mogoče pomislil, da bi imel še mačka?  -^


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 12:22:15
HAHAHA... Sem imel mačke, zajčke, uši, morske pujse, ribice, želve, papagaja, take-onake skakače, dokler me ni en kužon odvadil strahu. Sedaj pa z muco ne vem kako bi sfolgal, ko sem bolj "ciganske" sorte. Se mi zdi, da muce niso tako navdušene nad pohajkovanjem naokoli kot "flokiji". ;) No ja, tudi uši bi bile verjetno čisto za pohajkovanje. A odkar so se naše poti pred desetletji ločile se nakako bolj preč držim...  :P
Ja, med Taco in Cenetom je pa ena odločina razlika... Ona bi se čohala in te malce gleda ter vabi. On bi se pa čohal in si to bolj ko ne vzame. Kar se čohanja pri meni tiče je tak kot je bil Fidelijus. Z razliko tistih nekaj 20+ kilogramov razlike...  Je pa Canko dosti bolj odprte sorte pubec kar se tiče vsega novega. Všeč, všeč... Dobro ste ga vi tole zrihtali Smetka.  :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 12:26:57
Anede  8) 8). Samo bolj malo jih je, ki znajo cenit to dodano vrednost  ;b ;b


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 12:29:53
Missysb, verjetno bi bil prvi ali pa vsaj eden prvih ki bi se probal it reševanje z mačkom.  :P HAHAHA...
Po moje bolje da pri kužkih ostanem. Čeprav je bilo (občasno je še) s Tačko zelo težko, a lepo... Predvidevam, da tudi Cene F. na bo imel nič proti, če se bova šla kaj takega igrat, svet raziskovat in dobrote mljackat? A, a...? Teta Tačka bo pa kak nasvet dala.  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 12:34:32
Aja, smetka, po moje bosta 2 za enkrat kar dovolj. Sem se celih 7 let upiral temu, da bi imel 3... Potlej se je pa Fidelijus prejšnji teden odločil in šel... Na lepše...  :'( Tak, da bom zaenkrat kar pri dveh ostal. Sploh ker za tri niti rok nimam dovolj, da bi lahko čohal.  ;D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: luna7 , petek, 15.04.2011 : 12:51:13
Joj, ....  :-* :D Cene, kam si padu! Med, med!  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , petek, 15.04.2011 : 12:52:16
Cene je fluffy?  :o  :D

Super!  ;D

LP,
Andreja  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fižolova župca , petek, 15.04.2011 : 12:54:59
Joj, fidelius, kakšna super reč se je tole Fluffiju zgodila, za znort :D.

Ti pa prišepnem, da se na začetku teli Horjulci pretvarjajo vse sorte. Tvoj ni hotel imena poznat, moja pa recimo žog sploh ni šljivila. Ko da jih prvič vidi. Pol ko objavim, da danes se ji je pa že ratalo poigrat z žogico in jo prinest, pa dobim začudene poste nazaj, kaj se grem, ker da so ji jih v Horjulu morali stran jemat, da je sploh lulat šla ???.
A Cenček bo čist zaresno reševanje delal :o?   Kar ne prestavljam si ga, penzlna malega, hehe ;).


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 13:03:39
Ja, ja... Tačka se je tudi pretvarjala, da se igrače boji. Sedaj je pa prava "killerka", ki visi iz cufljev... Je pa res, da se Tačka ni prav nič pretvarjala, da se boji ljudi, če kje kaj leti/pade, rok, predvsem pa nog... Z nogo jo lahko šele kako leto čohljam. Pa še to malce trpi in občasno zbeži... Sedaj pa dečva najbolj uživa ko greva v sredo na trening iskanja in lahko "lovi" ljudi, jih nalaja in jim krade/trga igrače. Je pa res, da pretiranih pokov (strela) se pa še vedno boji. Tak, da če je Tačka postala reševalka, bi tud tale "penzelj" lahko.  ;) Sploh ker, vsaj na prvi pogled, deluje jako samozavestno in kot bi mu bilo dokaj ravno kaj se dogaja okrog njega. Imam občutek, da je edina reč, ki ga skrbi to, da slučajno "čohajoča roka" ne gre kam predalač. :p


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: No Jinx , petek, 15.04.2011 : 13:09:35
Joj, ....  :-* :D Cene, kam si padu! Med, med!  :-*

Podpis!  :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 13:38:44
Imam občutek, da je edina reč, ki ga skrbi to, da slučajno "čohajoča roka" ne gre kam predalač. :p

Kolk čudno  :P -^

Ampak... sej za praznike recimo, al pa kakšne počitnice al pa kaj takega ga boš pa vseeno Fluffy poklical, a ne?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Nanook , petek, 15.04.2011 : 13:43:35
A pa se Fluffy izgovori flufi al flafi? K to je pomembno! :*[ Mogoce pa narobe izgovarjas. :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 15.04.2011 : 14:02:51
HAHAHA... Najlažje bo Cene.  :P
Pa ugotavljam, da bi potreboval eno tablico z napipsom: "Mučen pes..." Tačka,reva boga mora 5-10 minut počakat preden me lahko pozdravi, ker prej se boji tegale kosmatega izstrelka. ;D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Smetka , petek, 15.04.2011 : 14:29:12
Flafi  8)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: ironcat , petek, 15.04.2011 : 15:55:12
Flafi  8)

 ;b ;b ;b


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: branka , petek, 15.04.2011 : 16:58:20
Potlej se je pa Fidelijus prejšnji teden odločil in šel... Na lepše...  :'

Žal mi je.

Drugače pa, vso srečo in veliko veselja z novim članom Cenetom želim   :-* :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Cats , petek, 15.04.2011 : 17:46:26
Vsakič, ko se ta tema pojavi, me naslov presune in hitro letim gledat, kaj so to za ene cene za Flafija  :-[ :-[ :-[

Ja, kaj naj, starost ni lepa  :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: branka , petek, 15.04.2011 : 17:52:45
A tvoja starost draga Cats  :-* ...al katera druga....ker ti nisi stara, zato me vse skupaj bega  :-\  :) (pa očala moraš dat gor, saj veš  :P :-* )  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: kocka , petek, 15.04.2011 : 18:02:04
Ja, kaj naj, starost ni lepa :P
Cats, pa to sploh ni zaradi starosti, ti si še mlada ;) - pomoje je od tega, k preveč tiste mini kozmetične torbice tukaj licitiraš, potem pa samo še na cene misliš. Me mal skrbi za tebe, da nisi preveč zavzeta potrošnica ratala.... :o :(


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: čaja , petek, 15.04.2011 : 19:16:38
Meni je pa ime Cene fuuul všeč.  :D Čestitke za novega člana.  O0


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: bamfel , petek, 15.04.2011 : 19:44:14
Moj mulc je Cene :D. A naj ga zdaj Fluffy kličem >:D?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , sobota, 16.04.2011 : 09:05:44
" Taèka,reva boga mora 5-10 minut poèakat preden me lahko pozdravi, ker prej se boji tegale kosmatega izstrelka. ;D

Hja, tudi mojemu mačku se podobno godi...  ;D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 18.04.2011 : 08:40:54
Tako. Cene preživel svoj (predvidevam da) prvi vikend v avtu, s Tačko. Sta mi malce pomagala na Logaškem Drylandu. Cene pravi, da je to prav fajn. Saj lahko malce raziskuješ svet, se vstrajno siliš v naročje, skačeš čez razne ograjice, zabredeš v vodo, se čohaš, počivaš v avtu, gledaš ljudi z velikimi očmi, končno zlezeš v dober ducat naročij, spoznavaš nove kužke, se skoraj igraš a te zmotijo "pripomočki za čohanje", malce težil Tački z dajanjem "poljubčkov", pokakaš enega največji kupčeh v vsej zbrani druščini in se med potjo domov zviješ k Tački v naročje. HAHAHA... Boga Tačka. Poljubčki je ne veselijo preveč, glede stiskanja se pa ne more odločiti. Ampak tale moja damica vseeno vstrajno prenaša čustvene izpade tegale malega veseljaka.
En minus tega vikenda... Polulal dve mojih načakinj. Če smo bli pa tak razburjeni.  :D
Eno vprašanje? A to je pozitivno al negativno, če je kuža tako "premečkan" in utrujen, da ti skoči iz naročja in gre spat v transportno torbo?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , ponedeljek, 18.04.2011 : 18:58:27
A se ti zdaj malo važiš al' kako?   ;D ;D ;D

Super ste!  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , torek, 19.04.2011 : 06:49:17
Ja, ja... Mal se je pa treba, a ne?  ;) HAHAHA...
No da današnje novice. Včeraj sta se Cene in Tačka prvič igrala. Čeprav je Tačka po kakih 5 minutah ugotovila, da ni več otrok. Zvečer je pa Cene na treningu premagal svojo 1. reševalsko oviro... Cev.  :) Bravo Cene.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Fifi1 , torek, 19.04.2011 : 06:59:04
Res, bravo Cene <:] O0 To bo še pravi reševalec!


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , torek, 19.04.2011 : 10:44:33
To bomo pa še videli. Ovire in poslušnost sta zgolj obvezni balast... Ampak po mojih skromnih izkušnjah bi znalo res kaj zrasti iz tegale Cenkota. ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Xena , torek, 19.04.2011 : 11:56:04
Kdaj ste kaj na vadišču? da ga pridem mal pogledat.... pa mal pockrljat.... :) Pa Tačkico seveda tudi.




Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , torek, 19.04.2011 : 12:24:38
Vsak ponedeljek od 18.30 naprej. Čeprav sedaj nas en čas ne bo na spregled. Se bomo doma malce "kozlarije" učili, ker grem jaz na operacijo kolena in bom en čas bolj nemobilen. Ti sporočim kdaj bomo zopet na poligon pribrlizgali. ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sobota, 14.05.2011 : 22:03:56
Hoj, hoj...
Tako, malce svežih novic iz Cenetovega življenja. Po malce več kot 14. dnevih sem se Cenetu inTački zopet pridružil na sprehodih. Prej mi je bilo prepovedano hoditi tako, da smo se predvsem na veliko crkljali. No, sedadj pa kuj obilo novega.
Sreda - trening iskanja - Cene ugotavlja, da se splača hoditi do ljudi ki ležijo v travi, ker se pri njih skrivajo dobrote. Kot pri vseh je treba počas pa z andarhtjo. Cela krivica je, da mora bit sam, ko greva s Tačko delat...
Četrtek - mala šola - Cene v družbi cca. 2 - 7 mesečnikov spoznava prve korake radosti pasje šole. Da se bova začela igrat bo treba še veliko delat. Upam, da nama čim hitrej rata, zato držite pesti  ;)
Petek - Cene preživi par mondenih uric v stari Ljubljani in Tivoliju. Jako zanimivo, edino Cene ne razume čisto dobro zakaj se ne more povzpeti na vse ljudi, ki kaj jedo oziroma izgledajo perspektivni za čohanje/crkljanje
Sobota - Cene prvič leti s helikopterjem... Baš ga boli patak za hrup in veter, edino treba ga je dvignit v kabino, ker je kljub vsemu malce preniske rasti, da bi saam skočil vanjo. V kabini ga baš briga če se vse trese, ni mu pa jasno zakaj ga ona dva strica spredi nečta prit pobožat in zakaj ju ne sme it pogledat, se uleže in se prepusti čohajoči roki iletalskega tehnika... Aja, važno da se crkljamo, če pa še kej pojemo je pa sploh kull  :)
 
P.S.: Sva se pogovarjala, če bi prišla na obist k "mami" Smetki in ji prinesla kompenzacijo za neprespane noči, dve leti čohanja in dovoljenje da je šlo dete v svet...


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , sobota, 14.05.2011 : 22:10:33
 :-*
krasen kuža  :)
Tole s tem ckrljanjem je pa prava konkurenca ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: miskica , sobota, 14.05.2011 : 22:11:33
fideljus, a ste bili v petek popoldne tudi v BTC morda?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sobota, 14.05.2011 : 22:11:48
Aja, pozabil sem dodat še tole. Cene je prav en fajn samozavesten in stabilen fantič, dokler je v družbi. Bit sam več kot 15-20 minut je pa jako težko. Še dobro, da se lahko k Tački stisne.  ;D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sobota, 14.05.2011 : 22:14:25
Aha, smo šli mini nagobčnik in zatezno ovratnico kupit, jo je treba met, če češ da te na halikopter spustijo. HAHA... Od Tačke rekviziti so pa kako števiko, dve preveliki.  ;)
Kje si nas pa uočila?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: miskica , sobota, 14.05.2011 : 22:18:29
Mislim, da ste ravno priplezali iz hale A :) Prav butaravo sem se ozirala za vami in študirala, če je to Cene :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sobota, 14.05.2011 : 22:30:36
Ja, smo se prikopali ven. So pa čudni tule v hali A... V halo A ne smeš it s psom. Kak naj pa potlej probaš, če kaj potrebuješ zanj?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: miskica , sobota, 14.05.2011 : 22:34:14
A ne? Ker ko sem se jaz šetala not do trgovine s pasjo opremo, sem srečala enega pseta (čeravno je bil mušje kategorije). Še dobr,da je v BTC toliko pasjih trgovin in tudi take, do katerih lahko prideš tudi s psom :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sobota, 14.05.2011 : 22:50:18
HAHAHA... K Cene je pa tak razbacan orjak  :P  HAHAHA... V hali A bi v Kububi probala oprtnico.
Mi pa ni jasno zakaj, če so pravila, ne veljajo za vse. Ko da je velikost in izgled psa kak kriterij za karkoli...


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: miskica , sobota, 14.05.2011 : 22:52:04
Če bi rada šla v Kibubo probat, pejta v tisto v Šiški - mečkator center. Mi smo šli not sprobavat pasjo opremo, pa je naša pseta "enmalvečja" ;) Nihče nič težil, varnostnik nas je samo pošpegal in šel dalje.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: No Jinx , torek, 17.05.2011 : 12:29:42
Če bi rada šla v Kibubo probat, pejta v tisto v Šiški - mečkator center. Mi smo šli not sprobavat pasjo opremo, pa je naša pseta "enmalvečja" ;) Nihče nič težil, varnostnik nas je samo pošpegal in šel dalje.
Tole je pa dobro vedet  :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 25.05.2011 : 07:23:39
Ekola. Ta vikenda smo bili v soboto na eni vaji v Novem mestu, v nedeljo pa na obisku pri "mami smetki". ;)
Kako žival trpi na vaji si lahko ogledate tule, na 1 minuta 26 sekund: http://www.youtube.com/watch?v=bNVcNsKVHvU&feature=player_embedded  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: pridna , sreda, 25.05.2011 : 07:45:26
Super pridni ste  :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 25.05.2011 : 08:09:04
Ja, sploh Cene ko se gre dekoraterja notranjih prostorov... Vsak dan nekaj novega najde v čemer je fila. HAHAHA... No ja, sedaj me v boksu čaka, medtem ko sem v službi. Ni ravno fajn, je pa zame dosti ceneje.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , sreda, 25.05.2011 : 08:23:00
 ;D
Kakšen si... On pomaga pri prenovi, ti pa nočeš sodelovat...  ::) :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: pridna , sreda, 25.05.2011 : 08:58:29
Ja, sploh Cene ko se gre dekoraterja notranjih prostorov... Vsak dan nekaj novega najde v čemer je fila. HAHAHA... No ja, sedaj me v boksu čaka, medtem ko sem v službi. Ni ravno fajn, je pa zame dosti ceneje.

Sem prepričana, da sumi, da bo nekdo od vas razvil alergijo na pršice in te želi samo opozorit na morebitna mesta radiacije.  :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Houdini , sreda, 25.05.2011 : 09:11:50
Mi smo pa šli v halo A, direkt mimo varnostnika in sicer tako, da je moj dragi našega 15 kg kosmatinca dvignil in v naročju nosil okrog. Smo šli v pasjo štacuno, pa še v eno motoristično. V trgovinah je bil na tleh, na "hodniku" pa v lufut ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 25.05.2011 : 10:18:46
HAHA... Saj ga razume in deloma podpiram v njegovih prizadevanjih. A kot vajenca, ga vseeno ne morem pustiti pretiranemu intuziazmu... Bi znalo bit, da bi prej ali sleje začutil željo, da postane električar.  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , sreda, 25.05.2011 : 10:24:08
Fidelijus, jaz se pa nadejam kakšne slikce Fluffkota/Ceneta... :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 25.05.2011 : 10:40:55
A mi da kdo navodila kako fotko kle gor nalimat?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , sreda, 25.05.2011 : 10:46:06
skopiraš lokacijo slikice --> "Copy image URL", stisneš na "gumbek" z imenom "vstavi sliko"  (drugi po vrsti v vrstici nad smeški) in zadevo skopiraš med oklepaje, ki se ti pojavijo.
[ img ] _ [ /img ]

Ne sme biti presledkov!

To je to ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: pridna , četrtek, 26.05.2011 : 10:10:17
skopiraš lokacijo slikice --> "Copy image URL",

Torej mora bit fotka prej objavljena na enem od spletnih albumov  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , četrtek, 26.05.2011 : 11:07:11
tako je. Pa sej jih ima ;)  :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: pridna , četrtek, 26.05.2011 : 11:08:42
A, ok. spregledala, sori.   ['*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , četrtek, 26.05.2011 : 12:49:00
Ne pa jih nima.  :P Imam jih pa na računalniku in FB-ju. Bo očitno treba fotke še kam naložit. Zakaj je pes boljš ko računalnik? Ker je vedno na enkrat le na enem mestu. ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , četrtek, 26.05.2011 : 12:59:05
če jih maš na FBju jih imaš  :D ::) Jih lahko od tam prilepiš  :P
Pa kaka je garant v reševalskem albumu  8)

tako... za začetek... za predjed... >:D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 13.06.2011 : 07:32:35
Oj, hoj...

Še vedno brez fotk a z novimi dogodivščinami. Cenko pridno hodi v malo šolo. To soboto pa je zabaval otroke na Luninem festivalu v Tivoliju, s tem da se je pustil čohati. Težko njemu. HAHAHA... Po sedmih letih obiskovanja takih prireditev s Tačko, vam moram povedat, da je cene prava milina. Ravno njemu za pokajoče balone, za razne sirene, za ves vrvež. Važno, da se čohamo pa da se kej poje. :)

P.S.: Če ima človek psa tipa Cene, veliko je tudi sam, saj z večine štantov dobiš kako dobroto po tem ko se Cene všunja v naročje "sejemskih delavcev". ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: kocka , ponedeljek, 13.06.2011 : 07:38:01
Škoda, mi smo bili tudi na Luninem festivalu, pa vas žal nismo srečali :)
Priden Cene :) :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 13.06.2011 : 08:15:38
C c c... Ste bli bolj površni. A, a...? ;)
Sva bla s cenetom "razstavljena" pri reševalnih psih, nasproti policije in vojske. Vmes sva pa še ene dva kroga naredila po Tivoliju.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 13.06.2011 : 08:20:07
Itak, da je priden, že ime ima tako, ki boljulja samo pridnost!  :D
Cene, ti si itak cel v med padel, nič čudnega, da te tako mazijo!  :-* :-*
Uživajte!  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 13.06.2011 : 08:20:36
 boljulja = obljublja


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: kocka , ponedeljek, 13.06.2011 : 09:42:33
Jah kaj češ, do vojske gor nisva prišli s tamalo, ker jo tanki in orožje bolj malo zanimajo, pa je bila ta dan ona vodja karavane :). Sva pa bili zato več pri gasilcih ^-^ ^-
Če bi vedela, da so gor reševalni psi, bi pa verjetno vseeno pribremzali do gor - milom ili silom ::)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Cats , ponedeljek, 13.06.2011 : 09:54:30
Kok je men všeč ta permisivna vzgoja pri kocki ;b

k: Bi rada gledala reševalne pse?
tamala: Neee biiiii...
k: Ja pa bi  8)

 >:D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: kocka , ponedeljek, 13.06.2011 : 10:03:54
Kok je men všeč ta permisivna vzgoja pri kocki ;b

k: Bi rada gledala reševalne pse?
tamala: Neee biiiii...
k: Ja pa bi 8)

 >:D

>:D >:D :P


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 13.06.2011 : 11:29:48
HAHAHA... Kocka, to je pa dobr pristop do vzgoje. Jaz se tudi včasih tega poslužim in moram rečt, da sploh ni švoh. Včasih šele po tem ugotovijo (otroci pa tud psi) kaj jim paše. :p HAHAHA...
Luna7, bog ne daj, da bi bil cene tak, da se sve ljulja. :p HAHAHA... Bi bil ko en kosmat knedl. Ja, se mi pa res zdi, da mu ni nič hudega. Odštevši, da se je treba tud kdaj pokrtačit in preživet nekaj časa v boksu. Krtačenje ne vem zakaj je taka huda reč, glede na to, da je pri firizerki tako užival, doma pa tako trpi. Morda jaz še nimam grifa za tako majhne "ščenetke". V boksu je pa logično, je Tačka tako daleč stran, včasih celo par 10 cm pa stenca je vmes. Groza grozna...
Aja. Na Luninem festivalu je bilo zanj najbolj stresna ura, ko je počival v boksu. V bistvu je ilo to stresno in zanj in za vse, ki so bili v bližini. Potlej je pa raje kar z menoj okrog pohajkoval in mu je blo tko fajn. Pa še nekaj za smetko... Cene pravi da zelo grdo delam z njim, ker mu ne pustim da bi po tleh pospravil vse ostanke sladoledov, sladkornih pen, kokic in ostalih živil raztresenih po tleh. :p Ga čem nazaj pripeljat, da ga boste malce na sladkarije priklopili? ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , torek, 14.06.2011 : 16:47:12
Upam, da bo tole v redu.  ::)

Cene trpi:
(http://www.shrani.si/f/23/12A/3e2Cy80h/luninpark-053.jpg)


Cene pod totalnim stresom:
http://www.shrani.si/f/1v/wl/4ZvMqloN/luninpark-068.jpg

Cene tu je dolgčas, k ni nikogar, da bi ga nadlegoval... Cene bi koga nadlegoval.  ;)
http://www.shrani.si/f/31/3D/1w5KcUH2/luninpark-092.jpg



Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Rossy , torek, 14.06.2011 : 17:07:46
Faca, kak je posrečen  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: kocka , torek, 14.06.2011 : 18:44:30
O Cene, ker model si ti :D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: luna7 , sreda, 15.06.2011 : 07:14:14
Uau, kakšen cuker od kužona si, cene... ampak ime ti pa res pristaja! Super ste!  :D :D :D


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: missysb , sreda, 15.06.2011 : 08:34:40
Cene,  :-*!


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 15.06.2011 : 10:27:26
Se mi zdi, da je Cene prav rojen za takle biznis, zabavanja otrok. Se je pa čoha pa še clo poližeš loh skor vse. Uuuuuuu..., ko j fajn.   ;D
Delat mu je pa tud fajn. Edino vse neznano rad poignorira in ker tega ni tako malo kar je malce zoprano, ko ga je treba prepričevat. Ampak bomo tud to porihtali. ;) Je Ščenek res pravi faconetl.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: rava , sreda, 15.06.2011 : 10:46:59
Se mi zdi, da je Cene prav rojen za takle biznis, zabavanja otrok.

zabavanje otrok? a ni bila bila to vaja reševalnih psov?
a je v ozadju na fotki je kombi, s katerim so se pripeljali otroci?  :o  ::)  :o
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,40917.msg787650.html#msg787650

Cene je pa res luštkan medo - tak kot mora biti - nasmejan in lupčkajoč  :-*
ultimativen cukr  >3 >3


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 15.06.2011 : 11:42:48
HAHAHA... Ne, v ozadju je policijski kombi, na katerem so lahko ostroci preizkušali sireno in zvočnik. Hvala bogu so njihovi sosedje, s svojega Valuka odstranili, vso municijo.  :P
Ne, tole je bil Lunin festival, namenjen otrokom (morda bolj staršem) in smo med vsemi ostalimi zanimivostmi tudi reševalci predstavljali svoje delo. Malce s prikazom premagovanja ovir, malce s prikazom iskanja, malce s prikazom poslušnosti, največ pa s čohajočimi se kužki in odgovori na vprašanja. No ja, malce smo bili tudi sitni in smo vsem po vrsti razlagali kako se približati kužku. Cene pa ja, užitkar.  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: rava , sreda, 15.06.2011 : 12:23:49
HAHAHA... Ne, v ozadju je policijski kombi, na katerem so lahko ostroci preizkušali sireno in zvočnik. Hvala bogu so njihovi sosedje, s svojega Valuka odstranili, vso municijo.  :P

;)

Ne, tole je bil Lunin festival, namenjen otrokom (morda bolj staršem) in smo med vsemi ostalimi zanimivostmi tudi reševalci predstavljali svoje delo. Malce s prikazom premagovanja ovir, malce s prikazom iskanja, malce s prikazom poslušnosti, največ pa s čohajočimi se kužki in odgovori na vprašanja.

tole se pa res zelo zanimivo sliši - respect, da se ukvarjate s tem !

Cene pa ja, užitkar.  ;)

mali je res car  >3 >3


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: aleksandrak , sreda, 15.06.2011 : 12:29:01
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,30087.75.html
A tole je tale najnajnajvecji scrkljanec ever v ZH?

Je postal samo se mickeno bolj sladek...  :-*  :-*


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fižolova župca , sreda, 15.06.2011 : 12:32:46
Mislim, kaj bi se temule Smetkinemu otroku lahko še lepšega zgodilo?!
Se je splačal celo ime zamenjat, ane, Cenči ;) :-*?


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 15.06.2011 : 13:40:14
Veš kolk tale otrok trpi? Po 8-9 ur mora bit sam doma... Pa v boksu se mora po ta novem naokoli vozit. Ne, ne, sploh mu ni luštno v življenju.  :P HAHAHA...


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Itlam , sreda, 15.06.2011 : 14:00:53
Tukaj skoraj nobenemu živemu bitju ni ravno luštno. :P
Sicer pa! >3


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: popriki , sobota, 18.06.2011 : 20:31:58
Lepo super cene prosim za skupno sliko cene in tačka,če je mogoče-hvala. :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , četrtek, 22.09.2011 : 19:20:57
Kuku.

Ekola moja dva kosmatinca med počitkom na sprehodu. ;)

(http://www.shrani.si/t/3c/6f/KcNROzY/imgp8743.jpg) (http://www.shrani.si/?3c/6f/KcNROzY/imgp8743.jpg)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: miskica , četrtek, 22.09.2011 : 19:23:25
Kako sta fajn barvno usklajena :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: SILBA MIA , četrtek, 22.09.2011 : 21:08:52
Dva leeeepa pasja nasmeška!


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 23.09.2011 : 07:22:13
Seveda sta barvno usklajena, saj sta iste pasme.  :P Le vzreditelj je drugi.  ;) HAHAHA...


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: AngSeter , petek, 23.09.2011 : 07:58:51
Tačka je pa kar nekam zrasla  ;D

Ponosna na svojega mlajšega brata  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , petek, 23.09.2011 : 08:16:32
Ne vem, če je ravno ponosna na "mlajšega bratca", vsekakor je zadovoljna, da je končno višje in da se bo jedlo.  ;) HAHAHA... Sta pa sedaj že čisto "udomačena". Se že celo zgodi, da bi se Tačka kdaj igrala s Cenetom. Delita si blazino, se stiskata, in po novem potujeta tud v istem boksu. Aja, ko se je jaz ne pustim, da bi delila. Mene pa kr nečeta delit. Se še kr vsak na eno stran napakirata ko se crkljamo.


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 05.10.2011 : 06:18:24
Ojla. Ekola eno fotko Cenčija in Tačke: http://24ur.com/novice/slovenija/foto-vec-ujetih-pod-zrusenim-predorom.html , pa treba je malce pobrskati med fotkami  ;)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: SinM , sreda, 05.10.2011 : 06:49:16
Še eni muvistars!!!!
 :D  O0


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 30.07.2012 : 10:34:51
Pa je bil Cene zopet malce v svijem elementu. Zvezda po duši je bil v petek v oddaji "svet na kanalu A". Skupaj s Tačko se je podil po poligonu in žvečil suhe ribice. Kok je pa enim pesjanom težko v življenju... :p


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Xena , ponedeljek, 30.07.2012 : 10:39:10
Seveda, sem se takoj na vaju spomnila, ko je bilo potrebno enega takega najti, super ste bili! :)


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , ponedeljek, 30.07.2012 : 15:34:34
http://www.erp-kdkrim.com/galerija/displayimage.php?pid=9912&fullsize=1
Ni ravno najbolj kvalitetna fotka. Ampak tole počne Fluffy v prostem času, pod vzdevkom Cene.  ;) Je prav en supr fant zatale biznis. Pa agiliti se mu je tudi zdel čisto ozabavna reč. Ampak "šefe" nima toliko časa, da bi lahko na vse hodili. Nad frisbijem pa res očitno ne bo nikol pretirano navdušen. Največji približek bi bil z lovljenjem palačink. Tu bi se pa po moje odlično izkazal.  >:D HAHAHA...


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 30.07.2012 : 21:20:07
Waw, FRAJERJA! <:] -*;


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: Mižonny , petek, 03.08.2012 : 12:51:32
Smo vas gledali po televiziji – luštni, da je kaj  :)
Bravo  <:]


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: skogkatt , petek, 03.08.2012 : 18:02:57
Bravo Tv-superstar kolegi ;) O0

Tukaj pa posnetek v simbolični kvaliteti ::)
http://www.youtube.com/watch?v=4iiUhvxfLU0


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: SinM , ponedeljek, 06.08.2012 : 06:40:04
 :D  :D
 >3


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: čarka , ponedeljek, 06.08.2012 : 08:04:27
Bravo Cene  <:] O0


Naslov: Re: Fluffy - Cene
Poslano od: fidelijus , sreda, 08.08.2012 : 06:47:58
Ooooo... Jaz sem pa mislil, da smo bili inkognito. :P HAHAHA...