mojpes.net

Kajin kotiček => Arhiv Zavetišča Horjul => Sporočilo, začeto od: Zavetišče Horjul , ponedeljek, 01.10.2012 : 21:39:02Naslov: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Zavetišče Horjul , ponedeljek, 01.10.2012 : 21:39:02
(http://www.zavetisce-horjul.net/ne_prezrite/foto/krilca.gif) (http://www.krilca.si/index.php)

KRILCA - darila s čarobno močjo

Vsakdo izmed nas je že bil v zadregi, kaj podariti ljudem, ki so nam blizu in jih imamo radi. Če bi želeli podariti nekaj simboličnega ter hkrati uporabnega in koristnega, so morda rešitev za vas Krilca (http://www.krilca.si/index.php)!

Gre za poseben način obdarovanja, pri katerem finančna sredstva prejme izbrana dobrodelna organizacija, obdarjenec pa voščilnico, na kateri med drugim piše, kakšna korist bo od tega darila, torej katera organizacija in za kakšen namen prejme izbrani znesek. Pri takem darilu imamo veliko udeleženih, ki jih darilo osreči: najprej darovalca in obdarjenca, ki ju greje topel občutek, da sta tudi sama naredila nekaj dobrega in koristnega, poleg tega pa še organizacije in njihove projekte, ki tako lažje uspevajo.

(http://www.zavetisce-horjul.net/ne_prezrite/foto/darilo_tacka.gif)

Če tudi vi sodite med tiste, ki ne marate neuporabnih daril, so Krilca več kot odlična priložnost. Če imate radi živali, bodo 3 darila Supertačka (http://www.krilca.si/darila.php) kot nalašč za vas! Z nakupom teh daril pomagate Zavetišču Horjul kriti stroške oskrbe za tiste kosmatince, ki iz takšnega ali drugačnega razloga svoj dom iščejo tudi več mesecev, nekateri celo leta.

Organizator tega uspešnega projekta, Umanotera, se je vsem sodelujočim v prvem letu delovanja Krilc takole zahvalila: ''Hvala za vašo podporo. Skupaj lahko spreminjamo svet na bolje!'' Če želite tudi vi spreminjati svet, so krilca zelo dostopen in enostaven predlog. Dobrodelne organizacije vam bodo zelo hvaležne.

1. oktober 2012


Naslov: Re: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Zavetišče Horjul , ponedeljek, 05.11.2012 : 09:55:28
Nakup Krilc (http://www.krilca.si) za poslovna darila je okolju prijazna in družbeno odgovorna poteza, ki gradi ugled podjetja oz. blagovne znamke, izdelava in uporaba vašega poslovnega darila pa ne bosta obremenili okolja.
Krilca, poslovna darila z mogočnimi posledicami (http://www.youtube.com/watch?v=eMtjjE2bjMM&feature=youtu.be&noredirect=1)

(http://i.imgur.com/NPcQd.gif)


Naslov: Re: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Zavetišče Horjul , sobota, 08.12.2012 : 17:39:16
Hvala za vsa do sedaj poslana Krilca (http://www.krilca.si) in čarobna Supertačka (http://www.krilca.si/darila.php) darilca, ki razveselijo pošiljatelja in prejemnika Krilc ter Horjulčke  :-*

Letos za božič in novo leto obdarujte drugače: storite dobro delo. Osrečite trikrat: sebe, obdarovanca in tretjega, ki dobro delo zares potrebuje. Krilca so način, kako svetu povedati: mar mi je!
Krilca, praznična darila, ki spreminjajo svet na bolje (http://www.youtube.com/watch?v=ls0sahsFNbo)

(http://www.krilca.si/img/ani_krogci.gif)


Naslov: Re: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Zavetišče Horjul , ponedeljek, 23.11.2015 : 17:10:00
Svoje prijatelje in hkrati horjulčke, lahko še vedno obdarite s Supertačkami  >3
Krilca so način, kako svetu povedati: mar mi je!

KRILCA - darila s čarobno močjo
(http://www.zavetisce-horjul.net/ne_prezrite/foto/krilca.gif) (http://www.krilca.si/darila.php)


Naslov: Re: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Jana , ponedeljek, 09.01.2017 : 14:20:35
Tole so danes objavili na FB Krilca, darila s čarobno močjo (https://www.facebook.com/krilca/):

"Krilca so med nami že dobrih 9 let. Zgodbe, ki smo jih ustvarili, so lepe. Dobra dela, ki smo jih naredili, pa navdihujoča. Od novembra 2007 do januarja 2017 je bilo prodanih 8.026 daril iz kataloga Krilca. Skupaj smo partnerskim organizacijam za izvedbo nakazali 175.439,24 EUR.
Poglejte, kakšna dobra dela ste pomagali ustvariti:"


http://www.krilca.si/upload/files/porocilo_splet___9.1.2017.pdf (http://www.krilca.si/upload/files/porocilo_splet___9.1.2017.pdf)
vir klik (https://www.facebook.com/krilca/posts/10155095197822223)


Naslov: Re: KRILCA - darila s čarobno močjo
Poslano od: Zavetišče Horjul , petek, 24.02.2017 : 10:59:59
Krilc ni več.. z letom 2016 so na žalost zaključili s svojim delovanjem. Hvala za vse in želimo vse dobro pri morebitnih novih projektih!