mojpes.net

o prireditvah => Pretekle prireditve => Sporočilo, začeto od: Jana , petek, 13.04.2018 : 10:41:08Naslov: Delavnica: Življenje z reaktivnim psom, Ljubljana, 5.-6. 5. 2018
Poslano od: Jana , petek, 13.04.2018 : 10:41:08
(http://www.mojpes.net/foto/clanki/reactiveDogs2018.jpg)

Življenje z reaktivnim psom
dvodnevna delavnica

Sobota, 5. maj, in nedelja, 6. maj 2018
, od 9:00 do 17:00, BIC Ljubljana (Cesta v Mestni log 47).

"NA POMOČ! Moj pes je cel dan sam doma spal, ko sem bil v službi, zato sem ga po prihodu iz službe peljal na dolg tek, da bi ga utrudil. Ko sva se vrnila domov, je napadel sosedovo mačko! Kaj, če naslednjič napade otroka?"

"NA POMOČ! Ravnokar sem prišel domov in moj pes je ponovno popolnoma uničil hišo. Poštar pravi, da ga je skušal napasti skozi vrata. Naj psa zaprem v kuhinjo? Tam vsako noč mirno spi v svoji košari. Kje je težava?"

"NA POMOČ! Naš pes je zelo agresiven. Tak je že nekaj tednov in zdaj se zaganja v druge pse. Prejšnji mesec je tako hitro tekel za mačko, da se je spotaknil in padel. Sosed je predlagal kastracijo, ampak moj pes je le samec in tega m ne želim narediti. Lahko pomagate?"

"NA POMOČ! Naš ovčar preganja vse, kar se premika, zdaj pa je začel v noge ščipati tudi mojega otroka. Poizkusili smo s poslušnostjo in agilityjem ter metanjem žogice. Ampak vsakič, ko ga spustimo v parku, drugim psom krade žogice. Prejšnji teden je prišlo celo do pretepa."

Več informacij ... (http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=2593)