mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 17:53:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Muca, ki čimprej rabi ime....Xena
Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Dol
Natisni
Avtor Tema: Muca, ki čimprej rabi ime....Xena  (Prebrano 20830 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
ka ty a
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.919


« Odgovor #45 : nedelja, 03.12.2006 : 13:30:16 »

iii kako je srčkana.A na drugi slikci je pa dala lupčka tigrčku?
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #46 : ponedeljek, 18.12.2006 : 10:19:43 »

Huh, tole pa je bilo naporno preživljanje bolezni doma Shocked. Zdaj mi je jasno, zakaj ponavadi popoldan, ko pridem domov, obe ležita kot ubiti Roll Eyes. Ker celo dopoldne norita kot zmešani Cheesy Cheesy. Trina celo tako, da se med dirjanjem odbije oz odrine (nisem mogla ugotovit, kaj) od vhodnih vrat, da zaropota po celem bloku. Xena seveda ne zaostaja dosti.
Ponoči sta se navadili ležat v skupni posteljici (ki postaja zdaj že premajhna). Najprej se notri igrata, nato pa obležita. Začneta z igro okoli 7.ure Cheesy - čudovito, ko želiš spat!
So pa vse tri postale prave prijateljice Grin. Ko se je zadnjič Xena nekaj napravljala, da bo bruhala (ker se je nažrla pasjih briketov-firbec mačji! Sad), sta obe - pisca in Trina pritekli k njej. Trina jo je začela intenzivno lizat po glavi, Luna pa stala zraven nje in bdela, kaj bo. Prav presenetili sta me Kiss.

Drugače pa se bije boj za najboljši položaj - radiator v kopalnici! Tam se Xena tako razleze, da je ne zbudi nobeden-še sesalec ne (mogoče bi bila to lahko metla Wink). Spi res kot ubita. Lahko jo mazim, čoham pa niti ne trzne.

Lp vsem
polonak
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #47 : ponedeljek, 18.12.2006 : 18:41:53 »

ooo kako lepe slike, pa ne samo zato ker imaš ti tudi eno tako pikasto bitje Grin !!! Lepe dame so,  čisto vse! Vsaki enega  Kiss

Ti se pa še oglasi kaj pri naših dalmatincih s tvojo lepo Luno  Wink

Logiran

luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #48 : torek, 19.12.2006 : 09:15:49 »

Živjo, ej sploh nisem vedela za tale forum Roll Eyes. Lahko postrežem še s kakšno lastno izkušnjo Cool. Kar sem preletela, so štosi za dalmatince očitno pretežno isti Cheesy Cheesy. Moja je že 8 letnica, prava dama. Macice pa jo čisto ukrotile. Do mačk je bila tako rahlo zadržana in vsekakor so bile super zadeva za tečt za njimi na prostem Cool. Zdaj je s Trino - taprvo macico ful prijateljica Cheesy Cheesy. Zmenile sta se in se vsake toliko časa posmrčkata Smiley. Zdaj počasi to počneta že s Xeno Grin, ki se rada igra z njenim repom.
Kar pa se hrane tiče, pa ni debate - hrana je lahko samo od Lune. Xeni je zadnjič skoraj srce v tuš kabini (kamor se je uspela v strahu evakuirat Wink) ven padlo od strahu, ko je šla pogledat, kaj je dobila Luna. Sicer nič ne naredi, ampak edino takrat pokaže tisto resnično hudo naravo psov. Ljudje ji hrano lahko vzamejo, delila pa iz istega piskra z drugimi živalmi pa ne bo.

Se še oglasim.....
Uživajte Cheesy Cheesy!
Lp Polonak
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #49 : torek, 19.12.2006 : 18:07:43 »

No fajn, res se še oglasi kaj pri dalmatincih, drugače mam pa filing da ima večina njih rada mačke Wink uživajte vse dame! Smiley
Logiran

luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #50 : četrtek, 04.01.2007 : 15:14:43 »

Pri nas je pa hudo veselo Cheesy Cheesy! Trenutno naše Lune ni-počitnice pri starših. In, seveda, mačke majo žur do jutranjih ur! Mačke plešejo, ko psice ni doma Tongue. Ponavadi najdem totalno razmetano ležišče v Lunini košari in popolnoma zrolano pregrinjalo za Luno na postelji. Pa da ne bo pomote. To zna narest sama Xena Cool! Mislim, da ji Trina pri tem pridno pomaga. Xena je eno tako milo bitje. (Razen ponoči, ko pride k meni na posteljo in, ker je nočem božat-ker spim seveda-me začne grist po prstih! Roll Eyes)
Zdaj je odkrila umetno miš Cheesy. Najprej jo je Trina sfrizirala Tongue da nima več repa (katera miš pa ga ima Shocked), zdaj pa jo v zrak meče Xena in tako prisrčno divja po stanovanju z njo, da niti ne opaziš, da ima tri noge. Dopoldan so urice rezervirane za posteljno grizljanje in objemanje-ker je končno prosta Wink. Nato se Xena "zapre" v Lunino košaro med dekice in uživa s svojo miško. Ko pridem iz službe, obe na smrt utrujeni spita Huh. ....Le zakaj?
Xenin rep je zdaj čisto cel v dlaki, pa tudi puli si jih ne več.

Vsem vam Xena pošilja navihane pozdravčke! Kiss

Lp Polonak
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #51 : četrtek, 04.01.2007 : 16:37:30 »

Zdaj je odkrila umetno miš Cheesy. Najprej jo je Trina sfrizirala Tongue da nima več repa (katera miš pa ga ima Shocked),
No, tole o repu na miši..... mišljen je bil rep iz perja. Ampak tistega "tapravega" pa itak že nima več. Ima le štrcelj od perja.....
Logiran
dog_lover
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.775


« Odgovor #52 : petek, 05.01.2007 : 01:24:08 »

Hehe, pri vas vsaj miš obdrži obliko, pa čeprav je brez repa.  Smiley
Pri nas pes v 1 minuti miško tako obdela, da ostane samo še osnovna plastika (čisto gola), s katero se muca potem podi po stanovanju.  Roll Eyes
En  Kiss Xeni, Trini in Luni. Prav vesela sem, ko berem, da se "babnce" tko fajn štekajo.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #53 : ponedeljek, 22.01.2007 : 11:07:38 »

Evo, eno poročilce.
Xena je ena taprava navihanka Cheesy. Kot prvo je postala prava fuzbalerka Cool! Umetne miši letijo skoraj po zraku, za njimi pa tudi skoraj po zraku sama Xena! Ovinki jo malo odnesejo Tongue, ko sfali ena tačka, ampak ni blema, takoj ujame smer leteče miške Cool. Edino kar mi ni jasno....kam po nekaj dneh izginejo te miške? Huh Malo sumim ostali dve, ki se delata, da je sploh ne vidita.
Zdaj že pridno spimo ponoči v SVOJI postelji (ne v moji), zraven pa s tačko včaih (če jo dobro stegne) poboža še mene med spanjem. Tak pravi cuker je tale Xena. Če se Trini ne da igrat (ker je že postala pravi mali bajsek... Tongue), pa hitro poišče miš....
Ampak ni je čez grizenje in lovljenje po stanovanju. Xena je prava bojevnica. Ko se "borita" tam nekje na mehkem, ima med igro kr gobec odprt od norenja. Trina pa je tako uvidevna, Kiss pa jo čisto malo "nabrca" z obema zadnjima tačkama, Xena pa se dobro potrudi s tisto eno Roll Eyes.

Dlaka na repu je zrasla, kihamo nič več, učki so tudi vedno bolj čisti (brez zaspančkov). Pustimo se krtačit, pa crkljat (razen, ko je v igri miš).... In predvsem je Xena hudo zbiršna pri posladkih  Roll Eyes.

Vsem en lep pozdrav!

Polonak

Logiran
zmago
odvisnež
*****
Sporočil: 810


« Odgovor #54 : ponedeljek, 22.01.2007 : 21:14:58 »

Luna7 super ste.
Logiran
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #55 : torek, 23.01.2007 : 23:02:58 »

Luna7, kaj so pa hude slikice!   Grin  prav vidi se, kako se imate fajn... res lepo je prebrat kaj takega...
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #56 : petek, 09.03.2007 : 08:55:59 »

Zadnja novička...naša Xena je sterilizirana. Imela je kar precejšnjo anomalijo na jajčnikih (ne me vprašat, kaj je to, ker ne vem....), ampak zaradi tega se je gonila kar na par dni. Ko pomislim, kako bi to izgledalo v naravi, me malo zmrazi. Zdaj se sama ujčka v novi "hiški", kjer je ugotovila, da je prav fajn ležat. Toplo je, Trina se ne tlači z njo v posteljo in ne skače po njej.... Ampak ji je uspelo ponoči slečt si mrežico.... Do šivčkov pa ni prišla, ker je še ena nalepka čez.
Sta pa taki dve pravi prijateljici te dve macici Cool. Vodo pijejo vsi skupaj iz iste posode kot Luna. Ta posoda je malo višje, ampak jo mačke dosežejo. In, Xena se je napotila do pijače, ni pa videla, da sem ji pripravila posodico z vodo na tleh. In, Trina jo je prav želela zvabit do posodice z vodo, da se ne napreza. Bilo je res tako prisrčno videt. Seveda sem ji nato pomagala, da je prišla do vode na manj zanjo naporen način Kiss.

Xena pa nas zabava na različne načine. Ne morem se spomnit, koliko miši sem že kupila (številka je definitivno dvomestna), pa vedno nekam zginejo. Ostaja le ena, ki pa očitno ni zanimiva. Kaj jih tale navihanka skriva (Trina obožuje žogice in Xeno), še nismo ugotovili. Verjetno (upam) bomo ta misterij razrešili ob selitvi.

Vsem skupaj en raznežen pozdrav!
Lp polonak
Logiran
sarita
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 144


« Odgovor #57 : petek, 09.03.2007 : 09:25:59 »

Joj, vam kar malo zavidam tole vašo pasje-mačjo družbo.  sram S fantom imava zaenkrat le enega mačkona, ker za več ni možnosti. Se mi zdi, da mu je včasih prav malo dolgčas, potem se mora pa z mano igrat, tako da je to opazno tudi na mojih rokah.  Wink
Tej mačji lepotički pa enega  Kiss .
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #58 : sreda, 27.06.2007 : 07:44:28 »

Po dolgem času nekaj slikic.....
Xena je taka mačja velika maza!  Kiss Najraje to počne zjutraj, Trina pa celi dan. V teku je hitrejša kot Trina na vseh tačkah...seveda, je za prenos kakšnega dkg preveč, potrebno več kondicije in moči, ki pa je Trina nima... Zanimivo pa je, da se Xena sploh ne zredi, čeprav poje še polovico Trinine hrane. Smešna je tale mačkica. Nič več ne grize repa, nič je ne tare. Prav prijetno se imamo vse tri. Z Luno pa postajata pravi zaveznici. Trina se drži mene, Xena pa Lune.... Tongue Drugače pa ne zmanjka poz za ležanje-sploh zdaj, ko je pri nas v stanovanju vroče. Aja, pa našla sem skrivališče mišk.....za posteljo ta vsem mogočim....neverjetna je v skrivanju.... Ponoči ju včasih najdem tako nagužvane v njuni postelji. Prav sladke sta!

En super pozdrav vsem od vseh štirih babnic! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy





[attachment deleted by admin]
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #59 : sreda, 27.06.2007 : 07:48:02 »

še slikce...


[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Muca, ki čimprej rabi ime....Xena
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines