mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 16:49:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Daltoni
Strani: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25   Dol
Natisni
Avtor Tema: Daltoni  (Prebrano 79552 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Jolly1
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #345 : nedelja, 22.04.2007 : 09:17:08 »

Hmm, glede dlak...

Včasih so rekli, da ni južna, če ni mesa zraven, pri nas pa ni južna, če ni kake dlake not Tongue Grin

Haha bo kar držalo ja Cheesy

Reli ti pa pridna bodi Smiley Srečno!
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #346 : ponedeljek, 23.04.2007 : 08:38:05 »

Ja, Reli srečno  Kiss pa je bil res že čas, da boš ZARES DOMA  Smiley
Logiran
adas
novinec
*
Sporočil: 37


« Odgovor #347 : ponedeljek, 23.04.2007 : 11:58:31 »

Pozdravljeni!
Z Reli se vam vsem zahvaljujeva za pozdravčke in poljubčke! Postali sva/smo pravi prijatelji in se kar ne moreva ločiti ena od druge. Po poljih v biližini, ki so ob robu gozdov hodiva na dolge sprehode, v soseski se igrava s kužki, v atriju igramo nogomet, ponoči skupaj spiva itd., itd.
V glavnem Reli je res čudovita ubogljiva psička,dobra res dobra čuvajka, tudi povodca ne vleče več. V bistvu mi je to, da je plašna do drugih ljudi zaenkrat kar všeč, vsaj dokler se res ne navadimo druga na drugo.
No, toliko zaenkrat, ko se dokopljem do kakšenga fotiča, pa še fotke gor nalimam.
Lp vsem, Reli vam pa pošilja koš Kiss Cheesy
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #348 : ponedeljek, 23.04.2007 : 12:24:50 »

Dobrodošla adas  Wink
Lepo, da si se javila, pa še lepše, da vama gre OK.  Smiley
Kar največ lepih trenutkov vama želim in LP
Mojca
Logiran
zalarjeva
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.197


« Odgovor #349 : ponedeljek, 23.04.2007 : 15:35:53 »

Superca za Reli in tudi zate Adas, da se imata fino skupaj in da uživata v skupnih trenutkih. Fino, res fino. Upam, da kmalu vidimo fotke in se še sami prepričamo, da je res srečna, kljub temu, da ti verjamem, da sta srečni ena z drugo. P pošiljam koš Kiss Reli nazaj. Wink
Logiran
adas
novinec
*
Sporočil: 37


« Odgovor #350 : nedelja, 29.04.2007 : 20:01:47 »

Reli je zvezda našega kraja. Res je super!!!Naučila se je dati lubčka na ukaz in tačko, uboga ukaz počakaj na prehodu za pešce....V glavnem, navdušeni smo nad njo!Ker se mi je smilila, jo nisem zaprla v majhno sobo, ampak sem kar tvegala prvi dan, ko je bila sama z muco dalj časa in sem ji dala na razpolago celo stanovanje. Jah no, saj poznate Reli, naredila si je gnezdo, sm dnevno pospravljala eno uro, danes je bilo pa že veliko bolje, samo ene moje stare šlape, ki jih nisem pospravila, je prežvečila, drugače je bilo pa vse ok.No, toliko za danes, se kmalu spet javimo, upam, da boom takrat že mela kšne fotke. Lp, vsem!
Logiran
kaja
Moderator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951


Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf


« Odgovor #351 : nedelja, 29.04.2007 : 20:06:36 »

adas, hvala za novicke. Sem ful vesela za tole punco, da je nasla topel dom. Ste pa pogumni, da ste ji zaupali celo stanovanje. Grin Grin Grin En  Kiss zanjo! lp
Logiran

Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #352 : ponedeljek, 30.04.2007 : 13:08:32 »

Super novice adas Smiley

Tole s stanovovanjem mi je pa zelo znano. Jaz sem imela Ave tudi kar nekaj časa spuščeno po celem stanovanju, pa je bila nekaj časa pridna, potem pa je bilo vsak dan kakšno neprijetno presenečenje, tako da smo zdaj kupili kletko in jo pridno uporabljamo tistih nekaj ur, ko je sama doma. Tudi meni se je na začetku smilila v kletki, vendar jo je res lepo sprejela in gre notri sama brez vsake prisile. Tistih nekaj ur tako notri počiva, ko pa pridemo domov pa gremo seveda ven, da se razgiba.

Uživajte skupaj še naprej Cheesy

Lp,

Damjana
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #353 : ponedeljek, 14.05.2007 : 10:31:30 »

Royalty, od kod tebi ideja, da nisem želela oddati Reli? Do njene zdajšnje skrbnice je nihče ni želel posvojiti, oziroma nihče ni klical, da bi jo rad imel, ne primeren ne neprimeren.

In ja, pogledam Avine fotke, se običajno nasmehnem, ko jo vidim, kako uživa in si mislim, da nanjo pa res ne rabim več mislit... ker ji je lepo. Mi je zelo žal, ker nimam več časa, da bi se lahko javila v vsako temo.
Logiran

adas
novinec
*
Sporočil: 37


« Odgovor #354 : ponedeljek, 14.05.2007 : 19:16:59 »

Ja,ja, to je pa usoda, hehe. Reli je lepo čakala name in se zanalašč ni lepo nastavila fotoaparatom, da je ne bi kdo opazil Wink. No, jaz in cela moja družina in prijatelji, sosedje... ne moremo prehvaliti naše kosmate lepotičke. Res se čudim, da je ni nihče opazil. Je zelo ubogljiva in se zelo lepo obnaša do drugih psov. Ima(mo) srečo, da imam eno posteljo več, ker je moja mama drugače v domu upokojencev, samo sem ter tja pride za kakšen vikend, tako, da ima Reli večinoma eno posteljo samo zase in še eno ležišče za igro. Zelo rada spi tudi z mano ali s hčerko, vendar ji pomoje postane vroče in se premakne na svojo posteljo. Veselo preganja muco po stanovanju, hoče , da bi se igrali, ampak nš mače še malo protestira- no ja, saj bo počasi. No, ja včasih res samo včasih pa jo tudi že malo puberteta meče in se dela, da ne sliši, ko pa moj glas postane že strog pa priteče, skoči na moja prsa in mi da lubčka kot bi hotela reči: " Dej, no, ne bit huda, sej sm tvoja pridna punca."  Ja, Smetka sorry, ampak po poljih v bližini jo vseeno malo spustim, glede na to, da je poslušna in se lepo obnaša do kužatov. Jo je tako veselje gledat, ko se podi po travnikih in skače v luft kot kakšna srna. Grin Wink
Uf, sm vam pa napisala roman danes Grin Lp vsem!
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #355 : torek, 15.05.2007 : 08:45:37 »

Kako je take reči lepo prebrat  Wink
uživajte še naprej  Cool
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #356 : torek, 15.05.2007 : 11:33:34 »

In ja, pogledam Avine fotke, se obièajno nasmehnem, ko jo vidim, kako uživa in si mislim, da nanjo pa res ne rabim veè mislit... ker ji je lepo. Mi je zelo žal, ker nimam veè èasa, da bi se lahko javila v vsako temo.

Na zdej.... jaz sem pa užaljena!    Sem misnla, da so tejle veseli posti in javljanja iz novih domov namenjeni nam vsem  Huh Zdej pa vidim, da sploh nima veze, če nas fullnajst z veseljem prebere srečno nadaljvanje happyending štorje in dobimo voljo še za kašen mesec..... pa kašen posvojitelj voljo in pogum za posvojitev.....  Na, navsezadnje je važno samo, če se Smetka javi v temo..... na zdej.... aaaahhh 

Aja, čeprav očitno ne zleže dovolj, pa sem vseeno vesela za tole novopečeno zvezdico  Cheesy

Roll Eyes Wink

Logiran
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #357 : sreda, 16.05.2007 : 07:11:48 »

Royalty, od kod tebi ideja, da nisem želela oddati Reli? Do njene zdajšnje skrbnice je nihče ni želel posvojiti, oziroma nihče ni klical, da bi jo rad imel, ne primeren ne neprimeren.

In ja, pogledam Avine fotke, se običajno nasmehnem, ko jo vidim, kako uživa in si mislim, da nanjo pa res ne rabim več mislit... ker ji je lepo. Mi je zelo žal, ker nimam več časa, da bi se lahko javila v vsako temo.

Kot sva že po telefonu razjasnili, nikoli nisi rekla, da ne želiš oddati Reli.

Ko sem prišla v zavetišče z namenom da posvojim enega tvojih in ne mladička, sva se strinjali, da se mladički, ki bodo večji, ko bodo odrasli, težko oziroma težje oddajo kot majhni. Kot primer sem vzela Reli, ki je dolgo iskala dom, čeprav kužici prav nič ne manjka, je pa večja. Iz tega se je po mojem mnenju izcimilo, da Reli težko oddaš v napačnem smislu, torej takem kot si zapisala, da je ne želiš oziroma je nisi želela oddati. Vse skupaj je torej nesporazum, za katerega mi je iskreno žal.

Iskreno pa sem vesela tudi za Reli da je kljub dolgemu čakanju, dobila prave ljudi.

Pomanjkanje časa pa razumem in mi je vse jasno.

Ave je tudi prenehala z gladovno stavko. Še enkrat hvala za nasvet.
Logiran
adas
novinec
*
Sporočil: 37


« Odgovor #358 : sreda, 16.05.2007 : 18:11:55 »

Jah, pomoje me boste imeli kmalu vrh glave s temle mojim hvalisanjem z Reli Grin. Končno sm dobila fotič samo še naštudirat ga moram. 8)Drugače pa, sploh ne vem, če bo Reli potrebovala pasjo šolo, namreč naša princeska, da taco, da lubčka, sede, počaka, gre poleg(no,ja to bomo morali še malo vaditi) Wink,pozna ukaze: "Ne sme tja, cesta je!" ( pa ne se ustrašit, jo imam na povodcu, samo sem jo vseeno naučila ta ukaz, zna vseeno kdaj prav priti, nikoli ne veš), " Pridi greva tukaj!" in odpoklic:" Pridi k meni!K meni!" ( ukaz "k nogi" mi ni všeč, to j tko... za psa, Reli je pa več kot to, je naša princeska !!;D. Hehe, tole je malo za šalo, malo zares.) Manjka nam samo še "prostor", pa "daj meni,prinesi", aja pa še "daj glas". No, jutri ali pojutrišnjem pa vam še nekaj fotk nalimam. Lepo se imejte vsi s svojimi kosmatinčki na čelu!
Logiran
matejči
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 124


« Odgovor #359 : sreda, 16.05.2007 : 18:20:33 »

Adas,res sem vesela, ko vidim, kako dobro se imate Cheesy Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Daltoni
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines