mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 19.03.2024 : 06:43:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Moj dudar...
Strani: 1 2 [3]  Vse   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj dudar...  (Prebrano 11957 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
zalarjeva
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.197


« Odgovor #30 : torek, 27.02.2007 : 14:28:48 »

Uh, lepotec! Držim pesti, da najde dom-za vedno!
Logiran
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #31 : sreda, 07.03.2007 : 11:57:54 »

Dodo se je lepo navadil na nas, kar pomeni, da se da z njim živeti  Grin Je zelo komunikativen muc, skos more imeti vse na očeh, povsod more bit zraven, vse je treba preveriti. Veliko se je treba z njim igrati, da pokuri vso svojo odvečno energijo (ki jo ima veliko). Zadnje čase je našel novo zabavo in mi krade stvari in si jih nese (v galopu) v svoj transporter (stvari kot so robčki, radirke, razne vrvice, že najde kaj). Seveda je igra zabavna samo, če ga jst vidim, drugače nima smisla izmikati stvari.

Na splošno pa je priden in pomaga tudi pri pomivanju...

Takole dajemo buc objektivu...

Takole  ne vemo ali bi se igrali ali cartali, pa vlečemo vrvico in malo brundamo zraven...

Tukaj smo pa samo luštni  Wink

Ena od stvari, ki jih mali navihanec (tudi) počne, spada v kategorijo "imeti vse pod nadzorom". Namreč, ni važno koliko nas je recimo v dnevni sobi, takoj porajta, da nekoga ni. In ga gre iskat (običajno pred WC  Grin  Grin ).

Mislim, da je nekdo notri...  Dejmo mal potipat...  Sej sem vedel! Zdej ga je treba sam še ven zbezati!  Grin  Grin

V glavnem - muc rabi samo še nov dom in je kompleten  Smiley
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #32 : sreda, 07.03.2007 : 20:20:39 »

No, Dodo je srečno na poti v nov dom in upam, da ga ravno zaradi mojih opozoril in nasvetov ne bodo več pripeljali nazaj.

Tole je pa samo zate CAPKA (upam, da preberes preden me kdo zbriše):
Prej se nisem hotla zataknit za to, ker se je Dodo še oddajal in je bila tema namenjena temu in samo temu. Če bi mi to poslala po meilu ali drugače osebno, ti niti ne bi odgovarjala, tako pa si se javila na forumu in zato se mi zdi, da ti moram odgovorit. V bistvu me zanima, zakaj se je potrebno z neumestnimi pripombami vtikati v oddajo živali? Tega nisem napisala zato, da bi bila žaljiva, pač pa skušam razvozlati tvojo potrebo po objavi dotičnih postov in zakaj je bilo sploh potrebno karkoli pritaknit zraven (predvsem imam tukaj v mislih tvoj drugi post). Utemeljitev mojih besed:

...imejte ga radi-pa pustite mu da bo samo muc in ne pes,ki je dobro da uboga na povelje,čeprav se jih da marsičesa naučiti,če so pri volji.

Nisem rekla, da ga učim cirkuških trikov, pač pa, da mu ne pustim, da pretepa vse kar mu pride pred nos. In ravno tako kot tega nisi izluščila iz mojega direktnega pisanja (ker ne zavijam besed v celofan), si spustila tudi tole:

Ker sva se midva zmenila, da sem v bajti glavna jst in ne on, je izrabil priložnost in usekal Sašenko

Mogoče bi morala povedati, da Sašenka ni moja kolegica ali pa petletni otrok, ki ne ve, da se mačka ne vleče za rep, ali karkoli že, pač pa je bila potencialna posvojiteljica za Dodota. In ni mu naredila nič drugega, kot da ga je hotla pobožat pri meni v naročju. Če ti oddajaš take mačke ljudem in jim zraven zagotavljaš, da je samo maček... Nimam besed.

Tole...
V vseh teh tvojih razglabljanjih pa imam občutek,da hočeš biti prav posebej pametna,kar si prav ti očitala nekomu v pasji temi.

...je pa očiten znak, da ne veš kaj bereš. Rada bi ti predlagala, da si pojdi v dotični temi vse lepo še enkrat prebrat, pa ne morem, ker je bilo zbrisano (tisti, ki so zbrisali so verjetno imeli razlog, zame je bilo to žal). In ravno iz tega razloga – da je bila tema izbrisana - je strašno neokusno, da to omenjaš kjerkoli drugje, ravno tako kot bi bilo neokusno ponavljat, kaj so punce v tisti temi pisale (pa me mika, verjemi). Poleg tega pa prosim poglej v SSKJ, kaj pomeni razglabljati. Jst namreč podajam dejstva v korist posvojiteljeve prave izbire živali za svoj dom.

Na ostale provokacije in neskladja v capkinih postih se pa ne bom odzivala in s tem tudi zaključujem svoje javljanje v tej temi.

Lep pozdrav vsem.
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #33 : sreda, 07.03.2007 : 20:41:44 »

Super, sem vesela, da je v novem domu. Verjamem, da bo tudi ostal tam. Lp vsem.
Logiran

Strani: 1 2 [3]  Vse   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Moj dudar...
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines