mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 10:33:31

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Ninika
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Dol
Natisni
Avtor Tema: Ninika  (Prebrano 29206 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #30 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:25:03 »

Hja..če bi poznali trenutne razmere pri nas doma bi vedeli zakaj ne moremo vzeti novega psa - velikega, npr. kot Riki.

mrrrcina, če je to moj greh, naj bo pa še naprej. Ta namreč, da ne poznam razmer pri vas doma. Pa še razočarala te bom najbrž... ni mi do tega, nočem poznati, ne rabim poznati itd. razmer pri vas doma. Z vsem dolžnim spoštovanjem do ljudi imam pa še celo svoje mnenje o vseh, ki svoje osebno in intimno življenje razlagajo po netu.

Imam kdaj vtis da se ljudem na tem delu foruma zdi da so psi iz Horjulskega zavetišča namenjeni posebnim izbrancem, kaj pa vem komu, ne pa čisto navadnim smrtnikom kot smo mi tu dol na Obali.

Natolcevanje brez kakršnekoli osnove, ki je naredilo škodo. No daj, izvoli, naredi je še malo, da bo učinek držal kot pribit.

V zadnjem letu dni sem nakazala na razne račune za operacije psov že toliko denarja da bi plačala eno celo operacijo sama, tudi Niniki recimo, če bi jo našla zapuščeno in ranjeno.

Lepo.


Mislim da na tem delu foruma hudo podcenjujete ljudi, ki sodelujejo na forumu in tudi pse o katerih pišete.


Še ena podla, brez osnove in skrajno nesramna opazka.


Dosedaj smo izrazili željo po Morčiju, za katerega se je potem izkazalo da se ne oddaja, po Rikiju, s katerim smo se spoznali in za katerega nisem bila sigurna ali ga bom sama obvladala, v primeru da mož ne bo okreval kot je treba, in sedaj za Niniko, ki bi verjetno z veseljem poležavala v senci z našo beaglico na vrtu, se valjala s tamalo muco. Pač se je Smetka in še kdo iz njene klape odločil da nismo primerni za Niniko in nima smisla da rinem z glavo v zid. Živim po principu da pametnejši odneha. Škoda Ninika, v našem srcu si bila že naša. Srečno.

Prav neverjetno, kako vedno zamudite, ko bi bil potreben en sam klic. Za Morčija se je izkazalo... a grem pogledat, koliko časa se je izkazovalo? A grem pogledat, koliko časa nazaj (ni veliko) si v Mingovo temo napisala, da je škoda, ker si ne morete privoščiti novega psa? Ming ni pretirano večji od Ninike, ne vleče, najraje je na vrtu, razume se z vsemi. Daj no.... ne meni prodajat bučnic.

zakaj bi pa posvojila psa iz drugega zavetišča če jih je v Sv. Antonu dovolj pa še ljudje so prijazni.Ali pa bi ga kupila, kot smo beaglico. Zakaj bi rinila nekam kjer me ne marajo, če si lahko pomagam drugje?

Zakaj si nesramna? Sem ti kaj naredila, da si drzneš med vrsticami pisati o moji neprijaznosti in o tem, da te ne maram? Mislim, kaj to sploh je - maram, ne maram? Smo v vrtcu morda?

Pač se je Smetka in še kdo iz njene klape odločil da nismo primerni za Niniko in nima smisla da rinem z glavo v zid. Živim po principu da pametnejši odneha. Škoda Ninika, v našem srcu si bila že naša. Srečno.

Nobene klape nimam. Ničesar se nisem odločila. Sploh ni prišlo tako daleč, da bi se rabila kaj odločat. Žrtev si lahko kje drugje, če želiš biti. Jaz skrbim za pse in mačke. Mi je zelo žal, ampak področje mojega delovanja je usmerjeno v pse in mačke. Naj si razlaga kdor si hoče in kakor si hoče. Vsi, ki želite drug drugemu kaj, kar je povezano z osebnim življenjem, prosim, če se prestavite na ZS-je, telefone, maile itd.


Ninika gre jutri na operacijo, upam, da jo bo prestala ok. Ko bo okrevala, bo iskala nov dom.
Logiran

mrrrcina
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 51


« Odgovor #31 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:27:24 »

dog_lover..........pametnejši odneha, sem že gor to povedala.Če se ne motim me je tudi Smetka v enem od postov napotila na zavetišče v Sv. Antonu. Imam vtis da nisem dobrodošla v Horjulu, kaj pa vem valda se jim zdim neprimerna. (da nimajo celo prav?........konec koncev mi je pes izginil iz ograjenega dvorišča  Shocked)  A nej grem zdej vseeno v Horjul da se bomo čudno gledali? V končni fazi je to a se bom kdaj znašla v Horjulu pri Smetki samo njena in moja stvar, se pa pa res ne bova dogovarjali za obisk po webu, še so telefoni.

Škoda smetit to temo. Mi hočemo vedet kako je z Niniko ne pa kaj si kdo o komu misli in podobno. Piše se samo še o Niniki tu gor in nič drugega. Administrator prosim briši vse kar je objavljeno in nima nima veze s psičko.
Logiran
sarita
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 144


« Odgovor #32 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:38:44 »

Na žalost (in na škodo živali) se dostikrat s prehudimi kritikami in čudnimi komentarji na tem forumu odganja morebitne posvojitelje. Moje mnenje.
Pa brez zamere.
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #33 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:48:00 »

Imaš prav. Če ne bi bilo mene, bi bile vse živali v novem domu že zdavnaj.
Logiran

skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #34 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:49:40 »

Ja, ampak v tistim nad mavrico  Roll Eyes
Logiran

Žiži
rad pišem
****
Sporočil: 348


WWW
« Odgovor #35 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:51:17 »


Škoda smetit to temo. Mi hočemo vedet kako je z Niniko ne pa kaj si kdo o komu misli in podobno. Piše se samo še o Niniki tu gor in nič drugega. Administrator prosim briši vse kar je objavljeno in nima nima veze s psičko.

ja na tole bi pa morala pomisliti prej, preden si s svojim postom, ki je bil izraz tvoje užaljenosti, po krivici obsodila ljudi, ki jih niti ne poznaš in naredila kar nekaj škode. sram


Niniki pa veliko sreče, ki jo bo jutri potrebovala.

LP.
Logiran
monikab
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 117


« Odgovor #36 : ponedeljek, 21.05.2007 : 10:12:55 »

Kot že mnogokrat na tem forumu oddaljevanje od teme. Pustite že enkrat Horjul na miru. Počistite pred svojim pragom. Dejstvo je, da se vsi z vsem ne moremo strinjat, pa vendar če imate kaj za povedat se zapeljite do Horjula in uredite stvari. Ne smetite tem, zato da boste bolje spali. Sprijaznite se že enkrat s tem, da se Smetka odloča, komu bo žival dala, saj navsezadnje je odgovorna za to, v kakšen dom bo šla. Je že tako prav. Če vas to moti si omislite svoje zavetišče. Pa da vas potem vidimo, kako boste izbirčni pri oddajanju.

Niniki želim uspešno operacijo.

lep dan, monika
Logiran
xavier
novinec
*
Sporočil: 18


WWW
« Odgovor #37 : ponedeljek, 21.05.2007 : 10:25:56 »

Včasih v danem trenutku ne znamo najti prave besede...mogoče je bolje iti na en sprehod, še enkrat zadevo premisliti in potem iti na forum...
Vsekakor pa je v tem trenutku važna samo Ninika in ne zamere in obsojanja drug drugega.

Vsi stisnimo pesti in tačke za Niniko in ji zaželimo čimhitrejše okrevanje.

Ne dvomim da bo postal ponosni lastnik male princeske nekdo, ki si jo resnično zasluži...tudi takih je kar nekaj na srečo.

lp
Logiran
MaxyTT
odvisnež
*****
Sporočil: 541


« Odgovor #38 : ponedeljek, 21.05.2007 : 10:26:15 »

Na žalost (in na škodo živali) se dostikrat s prehudimi kritikami in čudnimi komentarji na tem forumu odganja morebitne posvojitelje. Moje mnenje.
Pa brez zamere.

Kakšne prehude kritike in čudni komentarji?

Pa kaj je ljudem res tako težko dojet in razumet, kar Smetka in drugi pojasnjujejo leta, mesece, vsak dan...., vedno znova in znova? Vedno ene in iste stvari okoli tega, kako se posvaja, kako se ne posvaja in kakšna so pravila tudi glede samega delovanja zavetišča?

Pa kaj bi radi, da se raztrga, zato, da bo še milijon in prvič pojasnila eno in isto zadevo zakaj tako in zakaj ne drugače?

Mrrrcina, a je res tako težko razumet? Ali pa je potem iz užaljenosti lažje zlesti na drevo, pa igrače gor in nikoli več dol? Pa brez zamere, samo takšna užaljenost spada v vrtec.

Drugače pa vašemu možu iskreno želim čimprejšnje okrevanje.

LP



Logiran
Rossy
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.658



« Odgovor #39 : ponedeljek, 21.05.2007 : 10:45:30 »

Imam kdaj vtis da se ljudem na tem delu foruma zdi da so psi iz Horjulskega zavetišča namenjeni posebnim izbrancem, kaj pa vem komu, ne pa čisto navadnim smrtnikom kot smo mi tu dol na Obali.

mrrrcina, tole je pa res čisto brez osnove, kar lahko potrdim iz lastnih izkušenj in vem da nisem edina.
Tudi sama imam posvojenko iz Horjula in čeprav se ponavadi ne spuščam v debate bi tukaj povedala par stvari...
Sem iz CE, Polone nisem poznala dokler nisem prišla po Pio/Lesko, v Piino temo sem pred posvojitvijo postavila samo eno vprašanje ostalo je potekalo po telefonu med mano in Polono.
Ne vem, ampak nimam občutka, da sem nek poseben izbranec saj niti ne morem biti razen, če se je Poloni moj glas po telefonu zdel tako prijeten, da sem padla med izbrance  Grin

Zdaj pa naj bo dosti smetenja v Ninikini temi, kateri želim vso srečo na operaciji.  Kiss







Logiran
Ora
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 214


WWW
« Odgovor #40 : ponedeljek, 21.05.2007 : 11:14:00 »

Nekaj pa je pri vsem tem razburjanju res zanimivo. Čez Polonin način komunikacije se pritožujejo predvsem tisti, ki z njo sploh še niso nikoli govorili Roll Eyes

Ninika lubica, drži se Wink
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #41 : ponedeljek, 21.05.2007 : 11:26:31 »

Huh! Očitno se poletje bliže.... je ratalo vroče Wink

Jaz pa držim pesti za Niniko, da bo jutri uspešno prestala operacijo in ji pošiljam enga velikega Kiss!
Jaz tudi!!!  Cheesy

P.S.
Bi rekla samo tole, da smo mi z Obale ravno toliko primerni posvojitelji (seveda ne kar apriori, ampak da se lahko kot taki izkažemo) kot tisti s Štajerske, Prekmurja ali od kje še drugje. Sem precej prepričana, da Smetko skrbi tako za njene psa, kot za tiste zapuščene z Obale ali Dolenjske, se pa pač posveča svojim, kot se v Sv. Atonu in Gmajnicah svojim, in da predvsem nima nobenega predsodka, do nas, "tanavadnih z Obale". Je škoda časa in besed za užaljenost in vročo kri, ker nas tule (v Kajinem kotičku) druži en sam interes - dobro njih: psov in mačk, ki še niso imeli te sreče, da bi našli svoj dom. Škoda bi bilo, da zaradi užaljenosti na katerikoli strani ostane brez doma katerikoli izmed tistih, ki nekje še čakajo svojega človeka.  Smiley
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #42 : ponedeljek, 21.05.2007 : 11:36:22 »

209 Eurov!!!

lp, Katarina
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #43 : ponedeljek, 21.05.2007 : 11:42:26 »

Hehehe, sem pravkar nakazala....

Ninika, drži se jutri!
Logiran
Desobediencia
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.488


« Odgovor #44 : ponedeljek, 21.05.2007 : 21:04:10 »

Glede na vse kar je doživela, bo tale poseg šala mala Tongue Ok resno, drž se punči Kiss
Logiran
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Ninika
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines