mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 13:37:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Tara
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tara  (Prebrano 37577 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Sanny
midi
****
Spol: Ženska
Sporočil: 336



« Odgovor #75 : nedelja, 10.02.2008 : 09:30:51 »

Tara, uživaj lepotička bela Kiss.
Logiran

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life, Confucius
WolfMoon
novinec
*
Sporočil: 23


WWW
« Odgovor #76 : nedelja, 10.02.2008 : 09:48:52 »

No, zdj lahko neham sanjat o tebi, končno Cheesy! Zmeraj boš v mojem srčku! Lepo se imejte! Wink
Logiran
ostrzek
odvisnež
*****
Sporočil: 975


« Odgovor #77 : nedelja, 10.02.2008 : 10:10:10 »

Saj sploh ne morem verjet, da je ta lepotica končno našla nov dom... še vedno mi ni jasno kako je mogoče, da tako lepe punce ni opazil nihče... očitno je čakala na prave ljudi!

Zdaj se vam bo dogajalo, da se bodo ljudje ustavljali in vas spraševali kje ste kupili tako lepega psa... in takrat bo tudi vam vse manj jasno, zakaj je tako čudovita psička v zavetišču čakala tako dolgo! (pa še enkrat bom rekla: hvala bogu da obstaja zavetišče, ki jim da možnost preživeti več kot kak mesec... pa še kaj drugega tudi...)

če vas srečam kje na našem koncu vas bom sigurno ustavila in morila, da imate najboljšega psa na tem svetu... da se ne boste čudili  Cheesy

lp čisto happy ostržka
Logiran
T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #78 : nedelja, 10.02.2008 : 11:38:54 »

...Tara je vse, kar ste o njej napisali in še več.

Še ni minilo 24 ur pa bi lahko že napisal pravljično zgodbo s srečnim koncem.

Lahko vam povem, da nama že zelo zaupa, saj je sama že dvakrat premagala svoj strah.  Drugače bom pa v nadaljevanju napisal kaj več in bo vsem jasno.

Žal slik še ni mogoče priložiti, ker ne deluje USB vhod, vendar bodo.

Drugače pa  je pa pri nas tako  Smiley  Cheesy  Grin  Cheesy  Kiss  Cheesy  Kiss ....
Logiran
kobilica
rad pišem
****
Sporočil: 261


« Odgovor #79 : nedelja, 10.02.2008 : 11:44:31 »

O, kako je to lepo prebrat.  Cheesy
Tari enga  Kiss!
Logiran
T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #80 : nedelja, 10.02.2008 : 12:38:45 »

Skozi Tarine oči pa nekako tako za 9.2.2008:
- odpeljali so me štrije neznanci, ki so me v ato zvabili s pomočjo Smetke. Pred tem je vsem nekaj kapljalo iz oči.
- najprej so se ustavili in v avto nosili razne stvari, med katerimi je nekaj tudi dišalo. Nato smo se ponovno ustavili in skupaj odšli nekam, kjer je več ljudi. Tam smo pili vsak svoje sklede. Ves čas sem bila pridno ob njih in se jih stiskala ter se za druge nisem menila.
- nato sta šla z dvema od njiju, z njima sem še danes, v nek drugi avto. Popolnoma brez problema. Vendar ta avto ni kar tako, saj je eden najbolj glasnih, kar jih poznam (star diesel). Strah me ni bilo, ker sem se prepustila božanju.
- čez nekaj časa smo se ustavili, končno konec ropota. Vendar okoli mene trda tla, nobenega normalnega pesjaka, sami visoki (blok). Peljali so me v enega od večjih pesjakov, kjer sem morala med hojo navzgor premagovati ovire nato pa v pesjak, ki je v notranjosti razdeljen na štiri manjše.
- še dobro nismo prišli, smo že odšli ven. Hodili smo do zgradbe iz katere diši. Tam sem hotela kopati - nič, loviti mimoidočega mačka - nič. Končno smo odšli od tam, saj je maček prav izival. Z neko dišečo stvarjo smo prišli domov. R. in U. sta se z njo basala, meni pa nič. Upam, da me bosta peljala vsaj ven.
- Čeprav po jedi sama zaspim, sta me res peljala. V eno stran R., v drugo U. Peljala sta me stran od velikih pesjakov, čez travnik, gozd in nazaj (Radovljica-Šobec). Tako sem bila vznemirjena od vsega, da nisem niti šla na stranišče. Ko smo prišli "domov" je bila že tema.
- doma smo prestavljali moje ležišče sem in tja po enem od notranjih pesjakov, kjer diši in smo večino časa. Tam so razni neznani glasovi, ki jih še spoznavam. Na nekem predmetu je tudi slika in včasih se za hip pokaže tudi kakšna žival. Zaenkrat sem bolj pozorna le na pse in mačke, vendar mi pri vsem tem nekaj ni jasno... Večino časa se držim blizu R. in U. in jima dovolim, da me božata. Rada bi šla na kavč k njima, vendar ne dovolita tako, da se moram zadovoljiti le s čohanjem, objemanjem, lupčkanjem in spogledovanjem.
- pred spanjem me peljeta ven na travnik, kjer se končno olajšam, nato pa nazaj domov. R.in U. se zapreta v svoj pesjak, mene pa v svojega. Halo, pustila sta me samo v pesjaku sredi dišečih vonjav. Še dobro, da imam svojo vodo iz katere lahko pijem in svojo posteljo. Ali me preizkušata ali kaj? Sama mirno zaspim, ona pa pozorno poslušata iz svojega pesjaka dokler tudi ona ne zaspita.

10.2.2008
- zunaj je še tema. Vrata pesjaka, kjer spita R. in U. so se odpela. Kdo je prišel ven ne vem, saj naju ločijo vrata. Slišim vodo. Čez nekaj časa pride do mene R. Vsa vesela ga pozdravim še iz svoje postelje, migam z repkom, se spogledujem, ležim na boku in mu pomolim taco. Seveda se ne more upreti in me objema, boža ...
- Ko imam dovolj vstanem in mu pokažem, hočem ven. Takoj razume. Tečeva do travnika, se olajšam, on počedi in ....(se nadaljuje).

 Kiss Kiss Kiss od T.R.U.

R.  

 
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #81 : nedelja, 10.02.2008 : 12:46:26 »

Hehe... Tarica. Sej kavč bo tudi, če ne takoj, pa z leti  Grin Grin Wink.
Logiran

mara
odvisnež
*****
Sporočil: 587


« Odgovor #82 : nedelja, 10.02.2008 : 13:15:12 »

Evo, tak "pravljični" zaključek ene in začetek druge zgodbe...Uživajte!!! Kiss
Logiran
svrk
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.000


« Odgovor #83 : nedelja, 10.02.2008 : 14:54:22 »

Da se ti milo stri  Kiss
Logiran
tayra
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 202


« Odgovor #84 : nedelja, 10.02.2008 : 15:42:48 »

Tarči veliko lepih trenutkov v novem domu Kiss Kiss
Logiran
zalarjeva
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.197


« Odgovor #85 : nedelja, 10.02.2008 : 18:18:55 »

Odlično! Super dom za lepotičko! Komaj čakam slikice! Wink
Logiran
ostrzek
odvisnež
*****
Sporočil: 975


« Odgovor #86 : nedelja, 10.02.2008 : 18:29:25 »

Če ste slučajno tudi danes udarili destinacijo Šobec smo se srečali z našo Triško. Glede na to, da je prelepa bela psička delovala s svojo družino tako suvereno, nisem bila več prepričana ali prav vidim in nisem težila... Smiley

lp ful vesela ostržka
Logiran
bina
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790


« Odgovor #87 : nedelja, 10.02.2008 : 18:37:01 »

Če ste slučajno tudi danes udarili destinacijo Šobec smo se srečali z našo Triško. Glede na to, da je prelepa bela psička delovala s svojo družino tako suvereno, nisem bila več prepričana ali prav vidim in nisem težila... Smiley


aaa?! Mimo nas si sla, pa se nisi oglasila  Angry Ocitno ne ves, da Lukec potrebuje pomoc, ker sedaj okoli nase hise strasi ena posast (Bina Junior Cheesy Grin) in ubogi Lukec (strah in trepet Berota in Bine) se te majhne kepice takoooo zeloooo boji, da se niti iz hise ne upa stopit Angry Angry Lips Sealed

uuu, ce pa Tara stanuje v "nasih koncih", se bomo pa mogoce kdaj srecali na sprehodu. Srecno bela lepoticka Kiss
Logiran
kaja
Moderator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951


Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf


« Odgovor #88 : nedelja, 10.02.2008 : 19:00:18 »

Tara, R in U mi delujeta kot, da sta iz istega testa kot moj A. Nic bat, scasoma se jima ne bo vec dalo sedet na tleh, da te bosta lahko cohala in se bos lahko preselila na kavc. Grin Ze videno stokrat. Grin Wink lp
Logiran

T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #89 : nedelja, 10.02.2008 : 19:50:37 »

...bom kar nadaljeval, vendar skrajšal in po svoje opisal:

...skratka nadaljujeva proti Šobcu v jutranjem svitu. Sicer njo to ne gane in greva dalje, čez tire, cesto, skozi gozd. Na razdalji več 10 metrov pred nama zasluti nekaj, sam seveda ničesar ne vidim. Seveda sproti nakazuje, kje naj bi kaj bilo, sam to opazim šele 5 metrov pred mano, na drevesu. Bila je veverica. Zaradi Tare sem ji lahko sledil, ko je skakala sem in tja ter 2x čez pot po kateri sva šla. Ko ji naznanim, da je dovolj uboga. Greva dalje. Pred ograjo Šobca skupaj opazujeva gibanje še ene veverice na drugi strani ograje. Več od zanimanja ni bilo, saj očitno ve, da ne more do nje.
Obrneva nazaj proti Radovljici. Med potjo ji pokažem tri srne, ki z belimi zadnjicami tečejo preko travnica pod nama cca 300 metrov stran. Seveda jih takoj opazi. Zadostuje ne smeš in jih le opazuje ob spremljavi nekakšnega komaj slišnega "godrnjanja". Oba uživava dokler jih ne izgubiva. 
Prideva domov, počakava U. Telefon. Kliče sestra od R., da sta nečak in nečakinja vstala že ob 04.30 in sprašujeta, kdaj bo prišla Tara. Stiska s časom zato gremo skoraj takoj v avto. Še predno Tara sede v avto, ga vžgem. Ker je star diesel vse zaropota. Tara se ustraši. Ugasnem avto, vendar še vedno noče v njega (kdo bi pa šel Wink). Ne pusti se podkupiti. Vzamemo si čas in se počasi približujemo avtomobilu. sicer bi lahko šli z drugim, vendar smo hoteli strah takoj odpraviti. Do avtomobila smo vedno bližje zgolj z počasnim prigovarjanjem. Tara zaupa, vendar jo je še vedno strah. Ko z U. sedeva v avto, prisede tudi Tara. Priboljšek zavrne (tako poceni se je ne da podkupiti). Ostalo BP.
Pri sestri do stanovanja vodijo lesene stopnice, preko garaže. Gremo gor, tik pod vrhom stopnic za panika, pogled dol in počep (kam so me spravili). Hoče dol, zato gremo dol. Počakamo, bodrimo in kmalu nama sledi po stopnicah. Na vrhu se malo obotavlja, vendar se vzpodbudi ne more upreti. UH. Šok za šokom. Nato pa spet novi ljudje, katerih srca takoj osvoji. Sproščena v družbi vseh, sicer samo pol ure, ker so imeli obveznosti, mi pa tudi že prej dogovorjene obveznosti (če pač otrokom nekaj obljubiš...). Nato pa spet v "ta avto". Približevanje in vstop cca 10 min, podkupnine pa še vedno ne vzeti.
Nato domov. U. takoj po svoja nečaka in nečakinjo. Seveda spet dva otroka. Spet spoznavanje BP. Odhod na Šobec, iskanje mišk (vendar BP pa ne zaradi nje pač pa vodnika Wink). Med potjo nenaden hiter skok in ulov (mu, jim bom jest že pokazala). Na Šobcu veliko ljudi, psov in seveda race, race... Koliko novega, ampak race. Samo eno, eno ji proseče veje iz oči, sporoča s telesom, vendar brez problema uboga, ve do kam gre lahko. Med potjo nazaj srečamo belo igračasto psičko. Obe imata željo po spoznavanju. Opozorim lastnico, da ne vem, kakšna bo reakcija. Strah je bil odveč, vendar smo bili previdni.
Srečali smo več ljudi, otrok z raznimi predmeti, palicami, psov, bili previdni, vendar je bilo vse idealno.
Sedaj smo doma. U. je peljala nečaka in nečakinjo nazaj. Tara je za 24 ur doživela že preveč, zato sva ostala doma in nama ni nič dolgčas, ko tole piševa.
No toliko. Fotke so bile, so in bodo, vendar...(USB vhod še vedno noče delati).
Upam, da vam ni dolgočasno, toliko sem napisal, ker vem kako radi ste imeli Taro in kako ste se zanjo trudili. Drugače pa z veseljem vsem povem Tarino zgodbo in pohvalim Smetko ter ostale in njeno zavetišče.

V kolikor bo kdo prepoznal Taro, nas lahko brez zadržka pocuka za rokav.
 
Jutri je pa za nas generalka, saj bomo ločeni, jaz 14 ur, U. pa 10  Sad. Za Taro bomo pa vidl, koliko si bo privoščila, ker bo verjetno kar v kuhinji  Wink.

 Cheesy R.

..obljubim, da naslednjič ne bom več dolgovezil
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Tara
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines