mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 10:02:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Moj dudar Kan
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj dudar Kan  (Prebrano 69035 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Sasenka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.023


« Odgovor #255 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:31:02 »

Torej lahko samo upamo, da novi kuža ne bo zbolel, ker zna gospa očitno poskrbeti samo za zdrave pse. Če pes zboli, si pa še cepljenja ne zasluži. Ja, šparat je treba.




Grem rajši spat, ob takih izgovorih in zgodbicah mi slabo rata.
Logiran
Škrjanka
novinec
*
Sporočil: 4


WWW
« Odgovor #256 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:34:47 »

Gledam malo po forumih pa sem naletela ravno na najbolj vročo temo in nisem mogla kaj da ne bi še jaz malo prispevala ..
Ne boste verjeli, ampak jaz sem totalno zgrožena ..
ne morem verjet, kako ste vsiii tukaj popolni - razen seveda 1.lastnice. Res..
na bruhanje mi gredo vse vaše izjave..
vsak drug komentar se ponavlja! Saj je sploh brezvezno brati kaj za naprej ker že tako vem kaj sledi. nov kužek gor, nov kužek dol.. kaj bo z njim, garancija za zdravje, denar.. a vam jaz povem kaj naj naredi, če bo zbolel in potreboval zdravljenje ko že tako nestrpno silite v odgovor? ja po mojem sklepanju bo najboljša rešitev da ga v takem primeru spusti, pa naj ga povozi avto, bo še najmanj problemov, itak je brez srca za živali, kajne? Pa še plačevati ne bo treba, tako kot sedaj tistih 450€ zato ker je pač Smetka ravnala nepremišljeno. Pa poglejmo: kaj bi bilo, če bi ona prišla k temu tipu ki je grozil da bo ubil psa s policistom od strani in dokazom ki bi pokazal da ni vedela kam ga je prva lastnica oddala in mora tako Kan nazaj k njej (Smetki)- mislite da bi imel še "jajca" da bi grozil z ubojem psa in zahteval denar?? Ja no jaz osebno mislim, da bi se vse skupaj bolje izšlo, ne pa da je takoj plačala iz obupa (sicer jo razumem, tudi meni ne bi bilo vseeno za žival) in nato takoj za vse okrivila 1.lastnico.  eno samo sranje če se lahko presneto lepo izrazim za vse skupaj. Tole tukaj se že vse vrti kot začaran krog in nima nikakršnega več smisla. Pa saj vas razumem, nimate drugega dela pa pljuvate tukaj po njej ker vem jo je pač užitek zaje*avat..

Ubogi Kan.. Ja se strinjam. Bil je bogi, po mojih sklepanjih le tisti teden kar je moral na žalost pretrpeti na ketni in betonu ker se mi 1.lastnica ne zdi kakšna kruta ženska ki bi nabijala nekam v tri dni. Kaj naj rečem, dogaja se krivica, človek ni jasnoviden da bi videl kaj se bo zgdilo! mar vas niso mamice in očki učili da smo vsi samo ljudje in da delamo napake na katerih se potem tudi marsikaj naučimo? nee?? potrebujete še eno šolo?? se mi zdi da res..

Pa glede teme ki se tiče le Kana.. Zakaj bi izvzemali njeni hčerki, psičko ki je trpela hude muke ko je morala živeti ravno tam kjer je potem pristal Kan in ki za razliko od njega ni bila najdena vendar umorjena?! Vi pa se lahko spravljate na prvo lastnico in njenega novega psa?? Kaj vas briga? Je mar ona bila tista ki ga je trpinčila ves ta čas kar ga je imela? kakor sem jaz razbrala iz vsega tega se mi niti malo ne zdi tako.
Pa kako je kriva da ni šla pogledat kanovega novega doma in oh in sploh, potem pa preberem da niti Smetka ni prišla na njen dom.. Pa kaj če je bila na vezi po telefonu? Mar vidi skozenj da je lahko presodila v kakšnih okoliščinah bo pes pristal? I don't think so?

Kar se tiče tega da živali niso neke igračke ki se jih kupi potem pa zavrže ker ti čez čas niso več po godu.. Kaj bi storili vi, če bi se izkazalo da je vaš otrok alergičen npr. na pasjo dlako. Bi ga oskubili do zadnje dlake, samo da ga ne bi oddali? Ali pa ne bi storili nič in ga postavili pred lastnega otroka? Najbrž.. Tako bi morala storiti ta lastnica: Psa bi postavila pred otroke. "Oprostita mi hčerki, vendar ta mesec bosta bolj malo lahko jedli, saj moram prvo posrbeti za psa." Ker je pač bolj na slabem z denarjem. Pa kaj imate kaj čleveškega v sebi? Ali ste tako v svetu živali da živite le za njih. Potem lahko rečem le boga vaša družina če jo imate.
In če se ona ni strinjala z usmrtitvijo se mi ne zdi zlobna in trdosrčna! Ravno nasprotno, mogoče pa ima le tako rada živali da je hotela poiskati drugo rešitev.. In kakor sem že rekla, najbrž ni jasnovidka.

Poleg tega me zanima ali se mar poznate med seboj? Ker ne vidim nikjer logične povezave da bi jo obtoževali in imeli za najhujšo osebo kar jih živi zraven pa nimate pojma s kom imate sploh opravka. That's out!  

To bi bilo to kar sem vam hotela povedati.

Vam 1. lastnica Kana, pa želim veliko lepih trenutkov z vašim novim psičkom ki sem 100% da je super zadovoljen z novim domom.
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #257 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:37:34 »

Gospa Podencica!
Z vsem spoštovanjem,ampak s takimi izjavami in vprašanji se pa res nimam namena ukvarjati. Kaj in kako bom z svojim novim kužkom je èisto moj problem.

No, s tem ste mi povedala vse.  Roll Eyes Niti približno ne veste kaj boste storila v primeru, če kuža slučajno zboli ali se poškoduje (pa mu ne privoščim tega-ne, pri vas že ne!!!) in menite, da je to povsem vaša stvar.
Če boste sploh finančno zmogla skrbeti zanj, ker draga prva lastnica Kana, stroški pri psu niso samo stroški za hrano, je še kaj več. In vi se tega več kot očitno ne zavedate-pes ni samo igračka, ki jo zavržeš, ko se le-ta pokvari.... Roll Eyes
Tako kot se pri Kanu niste.

Ja, zaenkrat je z novim kužkom še vse v najlepšem redu...hvala bogu...ampak, ko se bo pa vaš novi pes   "pokvaril" izven garancijskega roka se mi pa prav smili. Cry

Jaz sem zaključila s tem, ker s svojimi izjavami kažete res edino in samo neodgovornost in nezrelost.
To, da ne odgovarjate na vprašanja, ki vam ne odgovarjajo pa kaže samo na to, da bežite pred dejstvi in realnostjo. Žal. Undecided Lips Sealed
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #258 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:43:30 »

Smetka je ravnala tako, kot ji je naročil uradni veterinar  Smiley.
Logiran

Dominika
midi
****
Sporočil: 393


« Odgovor #259 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:46:42 »

Pa saj vas razumem, nimate drugega dela pa pljuvate tukaj po njej ker vem jo je pač užitek zaje*avat..

Poanta je po moje v tem, da  1.lastnica ni ravnala v skladu s pogodbo  in nato je, zaradi spleta okoliščin Kan pristal tam, kjer je.... Logično pa je, da je človek jezen, ker pri vsem njenem tarnanju (upravičenem ali pa tudi ne) nato objavi, da ima novega kužka.
To je po vsebini pač tak forum, da smo do teh zadev obiskovalci še posebej občutljivi. Če ne bi bili, bi obiskovali kak drug forum, to tudi moraš razumeti.
Logiran
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #260 : ponedeljek, 17.12.2007 : 22:50:27 »

pa sej ne morem verjet, no.. zdaj se tukaj kar nek folk registrira, da se bo vklapljal v debate/zadeve, o katerih ne vedo nič... jao...

draga škrjanka, dobrodošla med nami Smiley dobronameren nasvet: daj za začetek, preden se popolnoma osmešiš, trikrat vdihni pa preberi dejstva. pa pol piši svoja mnenja.

čeprav osebno dvomim, da nisi v povezavi s prvo lastnico kana. ni mi pa jasno, zakaj je zdaj tolk pomembno, kaj mislijo o tej zadevi uporabniki nekega foruma in zakaj jih je treba nujno prepričat v svoj prav. nekako smo na hudo -najsti strani pisanja in podporniki/ce zavetišča horjul smo še vedno točno to - podporniki/ce. torej če je to namen, da se spremeni javno mnenje, je mogoče škoda vajinega časa...
Logiran
Škrjanka
novinec
*
Sporočil: 4


WWW
« Odgovor #261 : ponedeljek, 17.12.2007 : 23:58:42 »

Smetka je ravnala tako, kot ji je naročil uradni veterinar Smiley.
Lepo da se Smetka drži navodil, vendar mislim da je včasih treba tudi malo premisliti s svojo glavo in se nato posvetovati kaj bi bilo bolje.  Wink


Logično pa je, da je človek jezen, ker pri vsem njenem tarnanju (upravičenem ali pa tudi ne) nato objavi, da ima novega kužka.
Nevem točno, ampak nekako se mi zdi da sem nekje prebrala, da si je lastnica želela imeti kužka in to takšnega kakršnega si je sama zamislila- majhnega in zdravega, zaradi že povedanih razlogov. Če sem jaz nekako seznanjena s temi zadevami, kakor ste sami rekl, je treba pred nabavo hišnega ljubljenčka točno premisliti kaj vse se lahko zgodi, kakšni bodo stroški itd. , med drugim pa je tudi res da si lastnik zamisli kakšnega psa/mačka idr. želi imeti! To je volja vsakega posameznika. Če ste si vi zamislili velikega psa menda ne boste rekli "ah saj ni važno, tale majhen se mi zdi tako ljubek, da bom pa kar tega imela." Ali pač?


pa sej ne morem verjet, no.. zdaj se tukaj kar nek folk registrira, da se bo vklapljal v debate/zadeve, o katerih ne vedo nič... jao...

draga škrjanka, dobrodošla med nami Smiley dobronameren nasvet: daj za začetek, preden se popolnoma osmešiš, trikrat vdihni pa preberi dejstva. pa pol piši svoja mnenja.

čeprav osebno dvomim, da nisi v povezavi s prvo lastnico kana. ni mi pa jasno, zakaj je zdaj tolk pomembno, kaj mislijo o tej zadevi uporabniki nekega foruma in zakaj jih je treba nujno prepričat v svoj prav. nekako smo na hudo -najsti strani pisanja in podporniki/ce zavetišča horjul smo še vedno točno to - podporniki/ce. torej če je to namen, da se spremeni javno mnenje, je mogoče škoda vajinega časa...

Naajlepša hvala za to prisrčno dobrodošlico!  Smiley
Res si nisem mislila, da bom tako toplo sprejeta z vaše strani.
Kako veš da nisem 3x vdihnila preden sem začela pisati? Sem kar parkrat več kot le trikrat.
Glede dejstev, kje sem jih zgrešila? Sem pisala mar o čem levem?
Glede dvomov.. Me ne zanima tvoje osebno mnenje ali sem v povezavi s 1. lastnico ker se mi zdi vse skupaj otročje. V nos gre tebi in vsem ostalim mogoče le to da sem se postavila na njeno stran. whoopss.. Me bo kdo tožil?
Sploh pa ne vidim razloga zakaj se tukaj ne bi registrirali novi uporabniki? Ker naj jaz ne bi imela pojma o vsem tem? Smešna reč! Če bi bila na strani Smetke in ostalih ne bi imeli prav nič proti, kajne? Sploh pa ni bil moj namen nikogar prepričevati v nikogaršnji prav. Samo izrazila sem svoje osebno mnenje glede vsega skupaj. Mar nima vsak posameznik svobode do izražanja svojega mišljenja?  Wink
Logiran
binulja
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.446


Ben


« Odgovor #262 : torek, 18.12.2007 : 00:08:15 »

Ja draga Škrjanka, "vsak tele ma svoj vesele" mi mamo pač tega da obtožujemo ljudi, ki niso nič krivi. In to javno po forumu. Mame samohranilke so nam pa še posebej pri srcu.Taki smo Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran

Škrjanka
novinec
*
Sporočil: 4


WWW
« Odgovor #263 : torek, 18.12.2007 : 00:12:55 »

Ah, kdo bi vam zameril..  Smiley
Logiran
MaxyTT
odvisnež
*****
Sporočil: 541


« Odgovor #264 : torek, 18.12.2007 : 00:13:44 »

Ne, ne, binulja, Škarjanka se pomoje heca. Ker en razumen človek in odgovoren lastnik žvauc kaj tako trapastega že ne bi mogel spisat in tega še resno mislit. Ali pač? Angry Angry Angry
Logiran
svrk
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.000


« Odgovor #265 : torek, 18.12.2007 : 00:17:41 »

Jaz sem take nazadnje videvala med študijem v eni posebni ustanovi. Zdej majo pa tam net al jih pa kar puščajo okol hodit  Undecided
Logiran
Škrjanka
novinec
*
Sporočil: 4


WWW
« Odgovor #266 : torek, 18.12.2007 : 00:21:48 »

Kaj pa je pri vsem tem tako trapastega? Trapasti so vaši komentarji, ki govorijo iz same neremišljene jeze. Le kdo nebi bil jezen da se je kaj takega zgodilo? Saj sem tudi sama, samo ne razumem zakaj se delate tako prekleto popolne. Kot da je edina kdaj koli naredila takšno napako, da je oddala psa v napačne roke.. Vsakemu se lahko zgodi! Pazite da da se ne bo kdaj vam!
Logiran
binulja
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.446


Ben


« Odgovor #267 : torek, 18.12.2007 : 00:27:52 »

Jaz sem take nazadnje videvala med študijem v eni posebni ustanovi. Zdej majo pa tam net al jih pa kar puščajo okol hodit Undecided

 Grin Grin Grin Švrka

Škrjanka to ni jeza...To je zloba. In to taka čista, pristna in premišljena. U bistvu nismo jezne na gospo 1. lastnico, ampak je prišla ravno prav na pot, da lahko znašamo svoje frustracije nanjo. Saj veš...pomanjkanje nadomeščamo na tak način Grin Grin Grin
Logiran

sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #268 : torek, 18.12.2007 : 00:29:26 »


Glede dejstev, kje sem jih zgrešila? Sem pisala mar o čem levem?

večinoma je bilo kar vse malo mimo...

pes je bil namreč pogodbeno oddan in tam, v tistih papirjih, ki se jim reče pogodba, je jasno pisalo, pod kakšnimi pogoji gre lahko kam naprej. in pes je bil lahko kadarkoli vrnjen v zavetišče, ne da bi se bilo treba malim deklicam zato čemu odpovedovati.

to so dejstva. vsa ostala besedna solata je odveč.

Lepo da se Smetka drži navodil, vendar mislim da je včasih treba tudi malo premisliti s svojo glavo in se nato posvetovati kaj bi bilo bolje. Wink


zdaj bomo pa vsi skupaj lažje živeli, ko si nam povedala, kako je treba vodit zavetišče. posvetovat se je torej treba. hvala, le kaj bi smetka in vsi mi brez tvoje strateške podpore. smetka, saj si delaš beležke, ne? škrjanka, najbrž si spregledala dejstvo, da se je smetka posvetovala z enim... hmmm, kako se že piše? čeferin, al neki takega... s kom bi se pa morala, po tvojem mnenju posvetovati? daj no, me res zanima...

imaš morda še kak drug nasevt za dobro in uspešno vodenje zavetišča?
Logiran
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #269 : torek, 18.12.2007 : 00:35:51 »

švrka, tudi jaz brišem solze...  Grin

glede napak... pazimo, da se nam ne dogajajo. če pa jih naredimo, nosimo njihove posledice.

če vzamem kredit, pa neki pride vmes in ga ne morem odplačevat, ne bom zato vlekla svojih otrok kazat na banko, ker ne bo zaleglo. isto je tukaj. pogodba je pogodba. samo da ne gre samo za denar, ampak za nekoga, ki ima rad žogice, se rad crklja in se po novem tudi zelo veliko oglaša.

pri zadnjem lastniku naj ne bi lajal dovolj... mogoče pa ni mogel, ker je bil preveč v slabem stanju?  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Moj dudar Kan
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines