mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 25.04.2024 : 15:13:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Nosečnica PILAR
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Dol
Natisni
Avtor Tema: Nosečnica PILAR  (Prebrano 23444 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #30 : sreda, 07.05.2008 : 21:16:53 »

Kako cartasto bitje Kiss
Logiran

pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #31 : četrtek, 08.05.2008 : 06:26:42 »

Ena velika buc baba  Smiley Jo je tezko slikat, ker kar rine vame. Je pa drobckana. Kako polovico Dame jo je skupaj  Smiley
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
renee
novinec
*
Sporočil: 4


« Odgovor #32 : petek, 09.05.2008 : 07:19:32 »

Draga Pilar,

Pišem ti iz vasi blizu Ljubljane. Mene so sem pripeljali pred tremi leti in pol, potem, ko so me našli zapuščeno v bližini Kranja. Od takrat sem doma tukaj. Imam hišo, nekaj vrta, kup dreves, veliko trave in številne mačje sosede.

Svojo gazdarico sem poskusila vzgojiti tako, da bo ubogala na prvi mijavk, pa mi ne gre najbolje. Teh človečnjakov, taco na srce, ne razumem najbolje. Če jem, jo skrbi, da se ne bom preveč zredila (ker sem sterilizirana in moram paziti na težo) - o njeni teži bi se pa dalo tudi kaj reči. Če ne jem, najprej zapanicira, da sem bolna, šele če čas ji potegne, da morda tega, kar mi je ta dan namenula ravno ne bi ... In hrana roma pred hišna vrata za vaške potepine, meni pa skledo napolni na novo.

Redno prevrača mojo skledo z vodo. da je lahko človek tako neroden! Ma to je najbrž zato, ker hodi po dveh tacah.  Na terasi mi je naštimala eno veliko skledo, v katero pridno toči svežo vodo. Nikakor ne razume, da dokler imam na razpolago deževnico, ki jo lahhko pijem iz podstavkov za rože (kar se tega tiče je bil letošnji april idealen!), ne bom pila čiste vode. Le zakaj, ko deževnica tako lepo mehča dlako, haha!

Kupila mi je neko neumno plezalo. Kar se mene tiče je bil to stran vržen denar. Rajši naj mi kupi nov fotelj. Pa okna naj pomije, da se bo videlo skoznje. In balkonska vrata. Vse tiste tace na šipi tudi niso moje.

Čudna je, kaj naj ti rečem. Svojemu lastnemu sinu kar naprej govori, naj se uči. Tega ne razumem. Človeček zna odpreti vrata (meni to še ne gre najbolje!), lula v posebni sobici in vedno izprazni svojo skledo. Kaj je pa še treba znat!?

Da ti ne govori o čiščenju ušes z Oticare. Ko zagledaš flaško - beži!!!! Že res, da imam v uhljih smeti in še kaj, ampak ali je to res treba?! In to dvakrat , trikrat na mesec! Najbolj grozno pa je, kot ti fin trikotni sirček zavije pol tablete proti glistam. Pa od kje tej ženski vse te grozne ideje!

Skratka, moja draga Pilar, tako je to pri nas. Verjamam sicer, da je tebi še bistveno huje, amapk hočem samo reči, da tudi meni ni z rožicamo postalno. Dajo mi kvečjemu kako staro brisačo. Novo deko sme nazadnje dobila lani.

Gazdarica sicer ni rekla še ničesar, sem pa slišala govorit njeno hči .... da če bo treba, če te nihče ne bo maral, ker si bolna, pridemo pote mi. Pa boš ti marala nas?

Te lepo pozdravljam!



Logiran
Maja.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.065


« Odgovor #33 : petek, 09.05.2008 : 07:25:44 »

O, lepooooooo. Kiss

Tako prisrčno napisano, da sem se nekaterim odstavkom nasmejala, nekateri pa so mi privabili solzice sreče v oči.

Pa bosta 2 tigrici skupaj.  Grin
Logiran
Lucija_p
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 212


« Odgovor #34 : petek, 09.05.2008 : 08:21:10 »

Oooo, zdaj sem pa še jaz čist ganjena! Lepo!
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #35 : petek, 09.05.2008 : 09:19:08 »

To ni fer, jaz kle na službenem mestu "puščam eno tekočino iz oči" ...
Renee, daj pokliči Polono, ko se karantena izteče, no ...
Logiran
Naara
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 87


« Odgovor #36 : petek, 09.05.2008 : 09:23:02 »

A lohk napišem iiiiiiiii? Ne? No vseen: iiiiiiiiiiiiiiiiii Roll Eyes  Tongue
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #37 : petek, 09.05.2008 : 09:25:07 »

Pilar išče dom, kjer bo bivala v stanovanju.
Logiran

Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #38 : torek, 13.05.2008 : 14:56:53 »

Sterilizirana.
Logiran

renee
novinec
*
Sporočil: 4


« Odgovor #39 : sreda, 14.05.2008 : 10:50:14 »

Draga Pilar,

pri nas zdaj stvari takole stojijo: nabavili so kar 4 nove plastične WC-je (kadar se ga gazdarici ne ljubi tisto minuto počisti, ga nese ven na balkon in prinese svežega!), postelje zate pa  še nimamo ... Sem slišala nekaj okoli fotelja, ampak tam...............mjauuuuuuuu.......sem že jaz, zate ne bo prostora. Torej ti ostane kavč. Ali pa ti bodi na fotelju in bom jaz na kavču. Ali pa... No, bo že kako. 

Gazdarica in hči sta se odločili, da te vzamemo k sebi, okoli selitve mora moja stara uskladiti še danes, ne zameri je, je bolj počasne sorte, ko gre za logistične probleme.

Pa še nekaj ti moram povedati. V hiši je ena soba, kjer te nikoli - ampak čisto res nikoli - ne pustijo brez nadzora. Kaj je tam, ne vem. Enkrat je bila v vrečki z mojo hrano tudi ena škatla, na kateri je bilo naslikano nekaj miši podobnega in je gori pisalo Hrana za hrčke. Očitno si ljudje gojijo te posebne miši za lastno hrano, ko jih tako ljubosumno čuvajo.

Se vidiva!

 
Logiran
vis in nox
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.797


« Odgovor #40 : sreda, 14.05.2008 : 11:01:23 »

Kaj pa to pomeni renee, da ste že dogovorjeni s Smetko in bo Pilar izključno notranja? Če je tako, smo vsi veseli, zelo, zelo! Smiley
Logiran
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #41 : sreda, 14.05.2008 : 11:26:14 »

Draga renee,

Prebrali smo tvoje pismo, v katerem pises, da hodis tudi ven. Moja ta stara je mnenja, da sem nesposobna bit zunaj in se cuvat. Kar je v bistvu res, saj imam zato star, ze zaceljen zlom stegnenice in se cisto svez spomin na udarec v glavo, ki me je skoraj stal zivljenja. Bojda imam sreco, da se zunaj nisem cesa nalezla in da nimam nobene tistih hudih bolezni, zaradi katerih mackonarji umirajo v mukah zunaj. Zato zame iscejo dom, kjer se bom lahko sprehajala le in izkljucno v stanovanju. Ker vem, da bi se tebi tozilo po meni in mene bi radnovednost dajala, kje se ti vsak dan potepas, bi slej ko prej smuknila ven tudi jst. Zato zal, draga renee, midve ne bova nikoli skupaj.

Drzi se in pazi se hrumecih posasti!
Pilar
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #42 : sreda, 14.05.2008 : 12:26:53 »

renee, mislim, da bi bil res edini način, da bi Pilar prišla k vam tam, da bi bila tudi vaša prva mačka izključno notranja. To je res treba razumeti.
Logiran
renee
novinec
*
Sporočil: 4


« Odgovor #43 : ponedeljek, 19.05.2008 : 06:58:19 »

Žal se za posvojitev nismo uspeli uskladiti.

Priznam, glavni razlog je na meni. Ni problem toliko, da bo mačka morala biti notri (čeprav imam svoje pogelda na bivanje mačke na nakej 10 kvadratih 15 let dolgo ...), nikakor pa ne morem pristati na določilo pogodbe o posvojitvi, da imajo ljudje iz zavetišča pravico vstopiti v stanovanje in ga pregledati kadarkoli, nenapovedano ...

Razumem, da ljudi skrbi za dobrobit živali. Tudi mene skrbi. In rada pomagam.

Žal pa svoje zasebnosti do te mere, da bodo neznanci vstopali v mojo spalnico pod pretvezo, da pogledajo, če dobro skrbim za Pilar, nisem pripravljena razkriti. Brez problema spustim v spalnico garjavega psa, ljudi, ki jih ne poznbam, pa ne.

To je edini razlog zaraki katerega sem se odločila, da Pilar ne posvojim, ne glede na to, da mi je zalo žal. Svoje zasebnosti nisem pripravljena dajati na internet.

Kakega brezdomnega mucka bom že dobila kje drugje.   

Logiran
PikaPoka
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.073


« Odgovor #44 : ponedeljek, 19.05.2008 : 07:01:41 »

Ma jaz pa mislim, da v kolikor nimaš kaj skrivati, to ni problem. Saj to določilo v pogodbi ne pomeni, da se bo Smetka (ali kdorkoli drug) 2x na teden oglasil pri tebi.  Huh
Sicer je pa res - če ji ne moreš ponuditi bivanja izključno v stanovanju, potem je bolje, da se za Pilar najde kdo drug.

Lp
Pika
Logiran
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Nosečnica PILAR
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines