mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 19.04.2024 : 02:33:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Skip
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Dol
Natisni
Avtor Tema: Skip  (Prebrano 28953 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #75 : petek, 22.08.2008 : 22:56:18 »

 Smiley  Čudovit pes je. Srečni ker ga imate.
Logiran
zalarjeva
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.197


« Odgovor #76 : petek, 22.08.2008 : 23:05:44 »

Super! Cheesy Čestitam za novega družinskega člana! Cheesy
Logiran
enaNika
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #77 : sobota, 23.08.2008 : 00:10:48 »

Sej sem vedela, da ga bo enkrat nekdo zagledal... Imam pa kr cmok v grlu, ker ga nisem mogla jaz odpeljat.
To je pa... kot da bi jaz napisala.  Shocked Očitno je res nekaj posebnega na tem psu.

Samo, jaz trenutno nimam možnosti, zato sem raje tiho in samo od strani opazujem. Me je pa kar zbodlo, ko sem ga videla v arhivu.

No, zdaj, ko vem, da ima res dober dom, sem iz srca vesela zanj. Vse lepo ti želim, Skip!  Kiss
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #78 : sobota, 23.08.2008 : 06:11:09 »

A naj kaj rečem ali ne...

Ful sem vesela za Skipa in malo manj navdušena nad dejstvom, da vstajam ob 6 in grem spat ob 1.30, če imam srečo. Že celo poletje. In sem tudi malo manj navdušena nad branjem takih sporočil. Začne se že doma, vsakemu je en poseben in za prav tistega ne bi, da ga oddam; in potem še tule... prav grenek priokus pušča, ko ugotoviš, da bi vsi koga imeli, ampak bi si želeli, da je naslednjih 10 let tukaj, da se izpolnijo neki pogoji, da... ko... če.... Saj, mogoče bi tudi jaz tako mislila, če ne bi pucala za njimi, letala na veterino, jih mirila; in bila neskončno utrujena, ker ni časa za spanje.

Ste bili na dopustu, a spite normalno, a vstanete zjutraj in zagazite v drek najprej? A vam zvoni telefon kakšnih 200 krat na dan? Pomojem ne. Potem ste lahko samo nadvse veseli, ko vsaj kak od njih dobi dober dom in čisto nič drugega.

Royalty, upam, da se ne počutiš kot kriminalec, ker si ga posvojila. Tudi če se,  hvala ti, ker si ga.
Logiran

moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #79 : sobota, 23.08.2008 : 07:07:11 »

Vsekakor se Royalty nima za kaj pocutit tako. Prav je, da je sel v super dom. In kar sem jaz napisala, nisem s tem namenom, da bi se kdo tako pocutil. In ja, imam 1 psa in nisem bila na dopustu ze 2 leti, ker potrebuje oskrbo. In ja, vem kako je to, ko ne spis celo noc, ker Roki ne more spat, ker mu je hudo, ker je narobe to ali ono. In ja, vem kako je to kako se boris za zival in zdevas samo za eno zival v 5 mesecih 1200 eur, pa se ne gre za nobeno operacijo. Si lahko predstavljam koliko vec dela, skrbi in volje je potrebno za 30 psov. Kaj sele mack. Hudo mi je ker je Roki star, ker ima tezave, ker vem, da bo prisel cas, ko mu ne bom vec mogla pomagati. In potem zagledam Skipa. Nekaj na njem me je spomnilo na Rokija. In ja, me je prevec zaneslo in sem napisala kar sem. SE OPRAVICUJEM. Zelo cenim to kar delas Smetka.  Se opravicujem tudi za smetenje teme o Skipiju. Nic nisem slabega mislila. Ah... Undecided
Logiran
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #80 : sobota, 23.08.2008 : 08:46:50 »

Royalty, upam, da se ne počutiš kot kriminalec, ker si ga posvojila. Tudi če se,  hvala ti, ker si ga.

Imam že malo trdo kožo in me take stvari ne prizadanejo (pre)več. Se pa tudi meni, tako kot tebi, ne zdi tole pisanje pravi odziv na to, da je odšel en pes v nov dom.

Včeraj v Horjul sploh nismo šli po psa, je pa tudi Smetka vedela, da se odločamo in mencamo že kar nekaj časa. V množici psov, ki so v zavetišču, smo Skipija zbrali predvsem zaradi karakterja, v bistvu nam ga je Smetka priporočala glede na to, kakšno psičko imamo že doma in kakšen je naš stil življenja, ki je precej aktiven.

Punce, Smetka jih ima gor polno, res. In če imaš pogoje, greš k njej po psa, če jih nimaš, ne greš. Meni je žal samo to, da se nisem odločila že prej.

Ne pa imet cmoka v grlu zato, ker je šel vaš favorit v nov dom. In pisanje v tem stilu ne pomaga prav nikomur, razen meni (pa očitno Smetki tudi) dela grenek priokus, da sem nekomu speljala psa. Nekomu, ki itak nima pogojev zanj...

moonbeam, sprejmem tvoje opravičilo, pa naj bo to šola za drugič. Vsi se učimo in delamo napake.

Drugače pa...hvala vsem za čestitke, mi se imamo skupaj prav fino Smiley.

Smetka, Skipi se muck nič več ne boji Grin. Zdaj bi se pa že igral z njimi in ga moram nazaj držat. Jih je probal že suvat z gobčkom, pa s tačko bi jih tudi malo...

Pa ko se igra, ali pa je vesel tako smešno tleska z zobmi. Pogovarjali smo se pa tudi že Tongue.
Logiran
enaNika
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #81 : sobota, 23.08.2008 : 10:25:22 »

vstajam ob 6 in grem spat ob 1.30, če imam srečo. ...
Ste bili na dopustu, a spite normalno, a vstanete zjutraj in zagazite v drek najprej? A vam zvoni telefon kakšnih 200 krat na dan? Pomojem ne.
Ja, imam kar podoben urnik. Delovni čas zaradi nekih kadrovskih primanjkljajev od 8 do 18, ostalo si pa nesem še za zvečer domov. Na dopustu sem pa bila cele 4 dni.

Imamo malo stanovanje in 3 odrasle mačke, od tega 1 s posebnimi potrebami. Za uvajanje novinca bi potrebovala vsaj nekaj dni prosto, da sem ves čas zraven. Imam sicer družino, ampak nihče od mojih se ne čuti sposobnega za uvajanje odraslega psa. Žal. Tega ne moreš prisiliti ali izsiliti. Za "domačega" psa se že poskrbi potem, to ja, ampak do tega, da postane "domač", je kar nekaj dela, in to je na meni. Imam tudi dvorišče, ampak spet... nekako ne vidim smisla v tem, da je pes 12 ur v pesjaku in mu zvečer potisnem skledo hrane in ga peljem za pol ure na sprehod. Že ustaljen pes bi sicer prestal neko obdobje tudi tako, za novega se mi pa zdi čisto zgrešeno.

Glede na kriterije za oddajo (ki so edino pravilni, da se razumemo) tudi dvomim, da bi psa sploh dobila. Zato sem trenutno lahko samo srečna za vsakega posebej, ki dobi dom. In to je vse, kar sem hotela povedati.
Logiran
enaNika
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #82 : sobota, 23.08.2008 : 10:47:42 »

Ne pa imet cmoka v grlu zato, ker je šel vaš favorit v nov dom. In pisanje v tem stilu ne pomaga prav nikomur, razen meni (pa očitno Smetki tudi) dela grenek priokus, da sem nekomu speljala psa. Nekomu, ki itak nima pogojev zanj...

Prosim, tudi z moje strani opravičilo, ker resnično nisem nič slabega mislila s svojim pisanjem. Bilo je mišljeno čisto kot izraz veselja - ko je pa taka faca. Samo... očitno sem se nerodno izrazila in je vse skupaj čudno izpadlo. Res mi je žal, da ste razumele tako, kot ste. In se še enkrat opravičujem za nerodno izbiro besed.
Logiran
Tecka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.256


« Odgovor #83 : sobota, 23.08.2008 : 11:01:49 »

Jeeeeeeeeeeeeeeeees Skipi!!! Royalty je posvojila Skipija . Ne vem zakaj cmoki v grlu, saj je šel v res dober dom, pa še javljali se bodo. Ne rečem, da nisem imela tudi sama kdaj kakšnih idej okoli kakšnega pesjana/mačkona, sem pa ponavadi še bolj vesela, ko gre "moj favorit" v res dober dom. Tokrat pa prav skačem od veselja.
Drugače pa Royalty enkrat smo se (po stojnici) menili še za kakšno kavo ane... Wink Smiley

Polona, če ti je kaj v tolažbo... sicer sem kvečejmu 1/100 tako utrujena kot ti, dopust je šel že 2. leto rakom žvižgat, nočne zaradi šihta in dudarjev, (ne)spanje ki ga nikoli več ne nadoknadiš... pa se mi zdi, da se niti ne morem primerjat s tabo. Se mi zdi, da sem še vedno na boljšem sram.  Ti pa privoščim en teden spanja pod kakšno palmo in ko zadanem sedmico te častim tak dopust Wink
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #84 : sobota, 23.08.2008 : 13:00:05 »

Ja ocitno bo tale cmok v grlu se dolgo odmeval. Ta cmok ni bil zaradi Royalty. Prav nasprotno. Ko sem slisala kam gre, se mi je kr nasmehnilo. Res pa je, da sem se opogumila in vprasala dolocene ljudi, ce se strinjajo in dovolijo se enega. Logicno je, da si ne mores rezervirat psa, saj ni hladilnik. In kako se pocutit kot kriminalec na tem forumu, se kako vem kako je to. Pa povrhu nisi nic kriv, ko te po krivem obtozijo.

Skip se bo imel vec kot lepo. In to je pomembno Smiley
Logiran
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #85 : sobota, 23.08.2008 : 13:26:55 »

moonbeam in enaNika, res se ne rabimo kregat in verjamem, da ste vse vesela za Skipa, da je prišel prav k nam.

No, kot vidim je imel Skip kar veliko oboževalk zato vas vabim vse, da se mi javite na zs ali mail (damjana1980@gmail.com), pa se zmenimo za kakšno srečanje, da boste lahko spoznale Skipa in ga malo premečkale Cheesy. Mulc je prav takoj osvojil kavč in točno ve kako se uležt, da se čimbolj stiska k tebi Wink. Je torej prav mečkabilen pesjanček Smiley.

Tečka, za kavico bi pa prav res že bil skrajni cajt, javi se mi kaj, pa se zmenimo Smiley! Jaz imam tudi zdaj malo več časa, kot sem ga imela nekaj mesecev nazaj, tako da ni vrag, da se ne bi uskladile...
Logiran
tayra
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 202


« Odgovor #86 : sobota, 23.08.2008 : 13:40:12 »

 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy zelo, zelo vesela za Skipija
Logiran
majas
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.324


« Odgovor #87 : sobota, 23.08.2008 : 14:53:59 »

čudovite fotke! men je ornk neki v uč padlo ko sem jih videla!!!! super!!! Smiley Kiss
Logiran
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #88 : sobota, 23.08.2008 : 15:38:15 »

Evo nekaj boljših slikic:




Logiran
the_girl
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 996


« Odgovor #89 : sobota, 23.08.2008 : 19:36:08 »

Damjana Cheesy Skip Cheesy Iskrene čestitke Kiss Uživajte maksimalno!
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Skip
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines