mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 20.04.2024 : 15:04:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o mačkah  |  zdravje mačk  |  Tema: muc noče jesti
Strani: 1 2 3 4 [Vse]   Dol
Natisni
Avtor Tema: muc noče jesti  (Prebrano 18536 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Mr.Puhi
novinec
*
Sporočil: 11


WWW
« : ponedeljek, 09.02.2009 : 17:34:14 »

Imamo problem. Mucek je bil posvojen in prvi dan še nekako jedel brikete in pil mleko, sedaj pa sploh noče. Za vikend smo bili pri veterinarju, kjer mu je odprl konzervo in je nekaj malega celo pojedel sam od sebe, veterinar ni ugotovil nič posebnega, dobil je le glukozo.
Danes je bil spet pri veterinaju, ker seveda ni hotel potem doma to isto konzervo sploh povohat, kaj šele jest. Dobil je infuzijo in spet jedel tam to isto konzervo. Sedaj smo doma in nič. Noče... daš na prst, mu moraš v gobček porinit, da potem je, mačje mleko noče, neko drugo konzervo povoha in nič. Huh

A lahko kdo kaj svetuje, ker smo že malo obupani, ne vemo zakaj ne je. Zdaj da ga pustimo, bo shiral, na silo mi ni problem, samo da se mu ne bova oba zamerila in potem še sama hrana, ker ga siliva.  Undecided
A mu ne paše okolje? Mu midva ne dišiva?
Na druge mucke se je odzival pri vaterinaju, verjamem, da mu manjka družbe, čakamo mucko za posvojitev za družbo,  samo še vseeno ne vem, zakaj tako zavrača hrano, drugje pa je.

Vsak nasvet bi bil dobrodošel. Hvala!
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748


WWW
« Odgovor #1 : ponedeljek, 09.02.2009 : 19:29:14 »

moj posvojenec je prve dni tudi slabo jedel. Nisem ga nič silila, nisem ga vozila okrog - dala sem mu čas in ko se je počutil varnega, je počasi začel jesti. Najprej "na skrivaj", potem pa postopoma "normalno". Je pa res, da ni prišel v "prazno hišo", ampak k že dvema mačkonoma in enemu kužu, ampak to mu je bilo ob prihodu po moje samo v minus (je bil že itak precej plašen v novem okolju in je rabil res par par mesecev, da se je skuliral). Zdaj smo srečni in veseli in debeli Cheesy (ampak začuda ga še zdaje le rekdokdaj vidim jesti  Shocked ...mogoče mu je nerodno, ker je malce debelinkec).
btw, govora je o Minimucu. Smiley
Logiran
Mr.Puhi
novinec
*
Sporočil: 11


WWW
« Odgovor #2 : ponedeljek, 09.02.2009 : 19:39:38 »

Ja saj to nama je jasno, da potrebuje muc nekaj časa, samo ko pa začne izgubljat na teži je pa stanje že kar kritično. Še posebno, ko ga moraš peljat na kliniko zaradi tega. In vse bi bilo še toliko bolj jasno, če tudi na kliniki ne bi jedel, ampak tam je. Ali je to zaradi drugih živali ali ne, pa ne vem. Doma noče.
Najslabše pa je še to, da sedaj ko smo mu probali dati v usta nama je še zameril. Prej je bil pravi scrkljanček in ves čas je predel, zdaj pa se naju kar izogiba  Undecided

Ali naj mucka zapreva v manjši prostor, kopalnico? Predlogi zaželjeni  Cry
Logiran
Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #3 : torek, 10.02.2009 : 00:20:51 »

Kako pa imate urejeno doma? Ko ste/niste prisotni? Kdaj oz. kako dobi za jest itn.?
Logiran
helena
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.295


WWW
« Odgovor #4 : torek, 10.02.2009 : 08:42:33 »

Pri meni je najraje jedel kuhanega piščanca (file)s čisto malo riža. Na drobno se ga nareže, kuha se ga s ščepcem soli in potem da na vse skupaj še žlico ali dve juhe v keterem se je meso kuhalo.

Rad je imel tudi konzerve-katerekoli, briketov pa res ne preveč.
Verjetno  žaluje za svojimi brati. Saj bo, le pozorni morate biti, ker je še pač dojenček. Kiss

Smo na vezi, kadarkoli, a je prav?
Logiran
Mr.Puhi
novinec
*
Sporočil: 11


WWW
« Odgovor #5 : torek, 10.02.2009 : 09:53:19 »

Imamo vrečke od Hill's-a, piščančje in ribje. Celo naseckamo tiste koščke, da mu ni treba preveč grizt  Tongue. Kupila sva še ene dve različne vrste konzerv, pa tudi ni hotel  Shocked. Kupila sva različne brikete...pa nič  Shocked
Zanimivo pa je, da ko sva ga prvič peljala na kliniko je tam zapopadel tisto konzervo A/D Hill's ko da bi ga doma stradali  Undecided. Sva rekla super, zdaj vemo kaj jé, kupva tm eno enako konzervo in gremo domov. Doma noče  Cry Huh
Včeraj zjutraj gremo nazaj na kliniko, ga pustiva revčka tm za par uric   Sad...in tam je jedel  Shocked. Doma spet ne. Popoldan že malo obupujeva  Undecided, ker nama zmanjkuje idej Huh.
Edina možnost je še, da se preseli iz dnevne nazaj v kopalnico kjer je preživel prvo noč, potem pa je šel kmalu v dnevno sobo.
In potem začnemo ob cca 21h pa jesti Smiley. Pa jemo pol spet okoli 23.30. Preveriva okoli 2.30 ure, je vmes že jedel. Jé tudi ob 3. uri. Do 7h je spet jedel vmes  Cheesy. Poje tisto konzervo A/D Hill's 125g celo, kul  Cheesy Cheesy. Dava zjutraj še eno konzervo, pljučka. Jé tudi to  Grin Cheesy. Nice. In zdaj je na vsake pol ure, kul, bo nadoknadil za nazaj.
Do nadaljnega ima domovanje v kopalnici in se bo raziskovanja loteval iz kopalnice. Samo da jemo  Cheesy Grin.

Helena, kul, bomo dal piščančka  Wink
Logiran
Mr.Puhi
novinec
*
Sporočil: 11


WWW
« Odgovor #6 : torek, 10.02.2009 : 09:56:21 »

Smo na vezi, kadarkoli, a je prav?

Mimo grede,  Cheesy HVALA Cheesy za vso asistenco na kliniki Smiley
Logiran
Nika2
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.367


« Odgovor #7 : torek, 10.02.2009 : 10:06:09 »

Mr. Puhi, do nedavnega je bila pri meni zacasnica Cindy. Skrbelo me je, ker je malo jedla. Ampak glej ga zlomka: ugotovila sem, da je cez dan bila prevec zaposlena - samo igrala bi se in se motala okrog ljudi in mojih mack. Verjetno, ker se se v treh tednih ni popolnoma navadila na novo okolje. Opazila pa sem, da je zacela jesti, ko je bila sama, se posebej ponoci. Mogoce tudi vas muc rabi mir.
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #8 : petek, 06.08.2010 : 16:48:35 »

Pri nas imamo spet problem (Huh).
Mačka sta bila en cel dan (!) brez RC, ki ga sicer mešam s Fe***ae, jedla sta zelo malo, skoraj nič. Ok, sem si mislila, en dan bosta pač zdržala. Včeraj sem kupila njuno staro hrano, jo zmešala s F in čakala, da bosta popadla kot  volka. Šnapi itak je ves čas v  malih porcijah, po nekaj briketkov, bolj me je čudil Jakob, pred katerim sem morala hrano vedno skrivat. Odziv zelo, zelo slab, pojedel malo, skoraj nič.
Ponoči običajno nastavim posodo s hrano, ki je do jutra polizana. Danes je ostala skoraj nedotaknjena.
Še bolj kot za Šnapi me skrbi za Jakoba, ki je res nepotešen jedec. Pri nas so za mačke šle enormne količine hrane. Vsaj meni se je zdelo.  Obnašanje se mi zdi bp, le Jakob mi  je  celo noč težil, da ga moram čohat, vsakih deset minut.
Včeraj sta dobila zantel.
Je neinteres za hrano znak bolezni? Zdi se mi, da še nikoli ni bil tako dolgo brez hrane, razen takrat,  ko je prišel k meni in bil od stresa hudo bolan.
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #9 : petek, 06.08.2010 : 16:59:38 »

Po moje (še) ni čas za alarm Wink

Pri nas dobita vsak dan enako količino hrane. Včasih zgine v trenutku, včasih pa ostane gotovo nedotaknjena tudi po celi dan ali več. Pri tem, razen navadnega vsakdanjega trpljenja  Roll Eyes , ni nekih stresov, katerim bi bila podvržena. Niti ni možnosti, da bi ju kdo futral s priboljški, med tem, ko mene ni doma.

Razen...  Shocked Shocked Shocked Razen, če nimata tajnega skladišča v kakšni omari  Shocked grem takoj preverit!  Evil
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #10 : petek, 06.08.2010 : 17:06:41 »

Cats, saj vem, da so količine hrane, ki jih dnevno pojesta, različne. Ampak vseeno - za Jakoba je že tretji dan nenormalno malo ... Skoraj nič. 
Saj veš, v prvo, ko zasliši piksno z briketi, je prej na mizi, kot je posoda polna ... Sedaj pa - samo do mize, do sklede pa ne.
Saj nimam kaj kot počakat do ponedeljka. Me bolj skrbi, da ni kaj hujšega kot nekaj dni posta. Kako  je  že bilo s Tobyjem od Vixen? Stresa pri nas ni bilo v teh dneh, razen barvanja vhodnih vrat.  Undecided Tongue
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #11 : petek, 06.08.2010 : 17:10:31 »

A, mogoče jima to smrdi?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #12 : petek, 06.08.2010 : 17:13:39 »

Ma je že en teden. Sta prve dni jedla nespremenjeno veselo, samo mačka sem neprestano podila proč, ker je kar ležal poleg vrat, kot bi se fiksal s tistim smradom.
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #13 : petek, 06.08.2010 : 17:28:02 »

A kakata pa normalno?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #14 : petek, 06.08.2010 : 17:37:53 »

Včeraj je še, no skoraj normalno, nekoliko  driskice, ampak pripisujem temu, da sem mu dajala neke helenine testerje, ker ni hotel samih F***dae. So čist preveč natur.
Šnapi je normalno lulala in kakala.
Ampak na pasje z/d konzerve pa še  trza ko hijena. Pa na brikete tudi - a je teh morda preveč pojedel v zadnjih dneh? Preveč - morda 8-10 na dan, driske mu ne povzročajo.
J***, zoprno mi je,  res. Upam, da mine.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #15 : petek, 06.08.2010 : 17:47:31 »

Vsekakor ju opazuj. Sama pa najbolj poznaš svoje mačke. Jaz vem, da če moji nehajo jest je nekaj narobe, ker vedno pojedo kar se jim postreže. Eni so pa bolj zbirčni in znajo pustiti kaj za pol.
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #16 : petek, 06.08.2010 : 18:09:37 »

Ja, moon, saj to je. Vem, da enkrat poje vse in hoče še, potem pa še enkrat, včasih pa je dovolj samo pol posodice. Ampak vem tudi, da če ne dobi ob točno določeni uri, dela neznosen  kažin. Sedaj pa ni nobenega kažina, nobenega zanimanja sploh, brikete, ki gredo v gobec, pa štejemo.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #17 : petek, 06.08.2010 : 18:17:25 »

Opazuj ga še kakšen dan. Če se kaj kuha se bo pokazalo. Kaj pa kakšno meso ali pa konzervica, to ga tudi ne gane?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #18 : petek, 06.08.2010 : 18:26:53 »

Nobeno meso  ga ni ganilo  niti po dveh dneh prisilnega posta v smislu "bo že začel, ko bo dovolj lačen", konzerve so bile pa itak najdražje užitne  samo dvakrat. Izključno briketojedec.

Opa, jebelacesta, je šel ta hip k skledi  Cheesy Cheesy
Pa dobro, no, spet pojedel pet briketov  sram
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #19 : petek, 06.08.2010 : 18:31:30 »

Mogoče pa nič ni. Če pa par dni ne bo jedel, bi mene začelo skrbeti. No, pri mojih bi mene že po prvem spuščenem obroku, ker pospravi vsak svojo porcijo, vedno  Tongue.
Držimo fige, da gladovno stavka zaradi vremena in ni nič narobe Kiss
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #20 : petek, 06.08.2010 : 18:55:54 »

Skrbi me samo, ker je že cel tretji dan ...
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #21 : petek, 06.08.2010 : 19:03:21 »

Skrbi me samo, ker je že cel tretji dan ...

A že tri dni tkole štrajka  Undecided  Mene bi že skrbelo. A temperaturo mu lahko izmeriš?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #22 : petek, 06.08.2010 : 19:07:52 »

Boljše da žrtvujem svoj toplomer, a ne?
Koliko pa je normalna pri mačkih? Smo jo merili samo enkrat pri vetu, takrat  je bila 42. Evil  Bom nekako poskusila ...
Logiran
Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #23 : petek, 06.08.2010 : 19:09:34 »

Normalna telesna temperatura mačke je med 38 - 39.2°C.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #24 : petek, 06.08.2010 : 19:24:53 »

In, koliko kaže? Pa pazi, da ti vakum ne posesa toplomera Tongue
Logiran
neko
odvisnež
*****
Sporočil: 975


« Odgovor #25 : petek, 06.08.2010 : 19:30:33 »

sanco1a, si poskusila s svežim ali kuhanim mesom? Pri naših mucah je tako, da kuhanega skorajda niti povohati nočejo.
(Z res svežim piščančjim filejem sem do sedaj podkupila še prav vsako mačko. Je pa res, da zelo dobro ločijo kakovost mesa. To gre celo tako daleč, da omenjenega piščančka jedo le tistega, ki je bil sveže kupljen-v industrijski prodajalni. Če pa ta izdelek kupimo v trgovini, pa se dejansko obotavljajo...četudi izgleda sveže.)

Kaj pa dlesni? Mogoče so vnete?

Da le ne bi bilo kaj resnega... sram
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #26 : petek, 06.08.2010 : 19:53:54 »

Vsaj temperatura je 38, 7. Smiley
Ksantipa, poskusila sem z vse sorte pripravljenim mesom, najboljšo domačo govedino in piščancem , ki ju je mama zanju  (jaz ne kupujem mesa in ga niti ne znam) kupila pri  preverjenem prodajalcu, kuhala sem, popekla, dajala surovo pa ne vem še kaj. Poskusila z lakoto, ko je bil ves zdrav in požrešen. Konc, ne gre in pika .
Nekaj časa je jedel Sch*** konzerve, ko je poskusil Ap***, sem nesla Sch... prostoživečkam, potem je še Ap... konzerv  jedel  vedno manj. Samo briketi. Na srečo je vsaj začel piti dovolj vode, tako da me ne skrbi zaradi ledvic.  In kar je najbolj smešno, Šnapi, ki je sprva jedla vse, ga je začela veselo posnemati. Česar ni pojedel on, se tudi ona ni več dotaknila. Briketi so bili pa zakon.
Dlesni ves čas zdravimo in mažemo s stomodine, ker ima paradontozo, vendar je  trenutno stanje  res super fajn glede na začetno. Pa takrat ni imel problemov z briketi.
Kaj jaz vem.  Morda je res vreme,  danes še mačka štrajka, ki je včeraj normalno jedla.  Bomo videli do ponedeljka.  Huh
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #27 : petek, 06.08.2010 : 19:58:21 »

Kakšne mačke imaš ti to  Tongue  Pri nas se vse poje kar se postreže  Evil  Izbirčneže imaš  pevka
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #28 : petek, 06.08.2010 : 20:02:16 »

Tak je že prišel k meni, scrkljan in razmazan do amena,  komu drugemu ti to reči ... Roll Eyes
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #29 : petek, 06.08.2010 : 20:06:10 »

Če te bo kaj potolažilo, razvajena gorenjska banda pri meni je samo frknila na goveje zrezke, servirane za večerjo. Čeprav dobro vesta, da do jutri zjutraj briketkov ne bo  Evil
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #30 : petek, 06.08.2010 : 20:13:50 »

Razvajenci... Muri bi jedel vse kar že samo zgleda kot hrana, da o zrezkih, ribah ne govorimo  Tongue 
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #31 : petek, 06.08.2010 : 20:26:20 »

Kot moj peso, ki pa ne sme nič razen svojega z/d.
Blagor ti, take imam rada.
Upam, da bo moj kmalu spet pridivjal na šušljanje briketov in jih bom spet morala skrivat.
Prokleta mularija, mene bodo v grob spravli.   Angry
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #32 : sobota, 07.08.2010 : 12:13:50 »

Kako kaj pri vas? Ste kaj papali?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #33 : sobota, 07.08.2010 : 12:34:24 »

Jao...
Ko je Jakob nehal jesti, je za nedoločen čas prenehala še Šnapi.
Ko  se je Šnapi, sicer neomajenega duha, a šibkega telesa, včeraj pozno ponoči predala in obotavljivo stopila do sklede, se tudi Jakob ni mogel več zadržat. Ali jesta oba ali nihče. Še vedno se zmlatita vsak dan, če je dan hudo dober, tudi po trikrat.
Ne vem, če kdo razume mačke ...
 Sicer so količine hrane hudo pičle v primerjavi z običajnimi, ampak družno sta že trikrat obiskala skledo. Vsaj toliko, da vem, da ne živita od zraka.
Jaz sem pa včeraj prebrala že vse o FIP in pokadila toliko, da sem čisto rumena in smrdim kot prekajen pršut. Naredila nisem v celem dnevu nič.
Za lahko noč mi je še pes pokozlal celo sobo.
Ampak danes se mi je vseeno nasmehnilo sonce ...
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #34 : sobota, 07.08.2010 : 12:39:00 »

O, torej le gre na boljše.
Psu pa povej, da ga boš, če bo nadaljeval, dala v klobase predelat. Saj ne bo nič pomagalo, toda počutila se boš boljše Wink
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #35 : sobota, 07.08.2010 : 12:41:46 »

Ah, pri psu je to kronično že vrsto let, občasni  želodčni napadi, ampak obvladam sceno, tako da ga  že sama brez težav sestavim spet skupaj.
Ja, sem bolj optimistična, hvala.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #36 : sobota, 07.08.2010 : 13:24:37 »

Sanco1a, ne se sekirat zaradi pasjega bruhanja. Mi smo imeli zadnjič celo popoldne obiske, ki se niso hoteli skidat niti potem, ko sta obe smrklji tulili že skoraj dve uri skup in je bilo nama že grozno za popi**. No, pol je pa naša pesa (so jo prejšnji dan drugi sprehajali in ji dovolili travo v neomejenih količinah), na tepih kjer smo sedeli, izbruhala zeleno gmoto velikosti ene štruce kruha in vse skupaj pospremila z veeeliko zvočnimi efekti. In so tik-tak rekli adijo Grin...

Vesela, da muce začenjajo papat Tongue.
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #37 : sobota, 07.08.2010 : 14:35:33 »

Ej, ampak  ET je pa kljub svojim psihozam Einstein super
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #38 : sobota, 07.08.2010 : 18:42:13 »

Oooo samo da ste jedli Smiley 
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #39 : sobota, 07.08.2010 : 18:44:10 »

Saj se ni ravno za prehvalit, ampak je opazno več zanimanja kot včeraj.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #40 : sobota, 07.08.2010 : 18:49:02 »

Ti jaz naša dva posodim, bo uspeh zagotovljen in motivacija tudi  Evil
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #41 : sobota, 07.08.2010 : 18:56:10 »

Bi pa res zamenjala za nekaj dni. Moja ponoči spita,  vsaj običajno. Če ju ne bi Boštjan nerviral.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #42 : sobota, 07.08.2010 : 18:58:06 »

Bi pa res zamenjala za nekaj dni. Moja ponoči spita, vsaj običajno. Če ju ne bi Boštjan nerviral.

A si ziher  Tongue 
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #43 : sobota, 07.08.2010 : 18:59:13 »

Dokler so še počitnice, sem Grin
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #44 : sobota, 07.08.2010 : 19:02:01 »

 
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #45 : nedelja, 08.08.2010 : 12:29:34 »

Včeraj  zvečer končno, po štirih dneh, pojedla polovico svoje običajne porcije in norela cel večer kot na rave party.
A je sploh mogoče, da jih tako zelo  iztiri, ker en dan ne dobijo običajnih obrokov ob običajnih urah? Shocked
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #46 : nedelja, 08.08.2010 : 12:33:11 »

Ti, ne vem. Jaz sem moja dva tako utrenirala, da sta srečna, če sploh dobita za jest, ne glede na uro  Evil Hecam se, toda moj delovni čas je tak, da se obroki mačk prilagajajo temu in ne obratno, zato nista navajena štale delat če postrežba en dan malo zamudi  Angry Angry

Vesela, da se stanje normalizira Wink
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #47 : nedelja, 08.08.2010 : 12:45:58 »

   Saj jaz imam tudi vmesni dnevni majhen obrok ob fleksibilni uri. Jutranji in predvsem večerni z njunim običajnim miksom briketov pa je kar ob stalni.
Logiran
Strani: 1 2 3 4 [Vse]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o mačkah  |  zdravje mačk  |  Tema: muc noče jesti
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines