mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 19:40:33

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Miško iz Litije
Strani: 1 2 3 [4]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Miško iz Litije  (Prebrano 12235 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #45 : sreda, 06.05.2009 : 10:55:30 »

Kako kul se imate Cheesy - grizenja povodca in fleksija ga pa raje odvadi, da ne boš neprestano kupoval novega.
Tudi Missy je na začetku grizla oboje, pa smo jo že od začetka sekirali, sedaj pa imamo hvala bogu mir.
Logiran
KikiN
novinec
*
Sporočil: 38


« Odgovor #46 : sreda, 17.06.2009 : 20:46:16 »

No, ja kar precej časa minilo od javljanja iz Litije. Kaj pa se je vse v tem času spremenilo? Moram reči da kar veliko. Miško na žalost ni šel v pasjo šolo še zaenkrat, vendar o tem razmišljamo za jesen. Tudi veliko bolj priden je postal. Za kakat in lulat vedno prosti za ven, tako da že lep čas nismo meli kake luže v stanovanju ali kakca. Zobje mu množično izpadajo in mu poganjajo že stalni. Grize ne več tolko (sem ter tja še). Najraje ma, da ga ko pridem domol kake pet minut čoham po trebuščku in nasploh po spodnji strani telesa. Z mačkom se še vedno ne marata, in po moje bo tako tudi ostalo, ne mara pa tudi drugih mačk (pa ne da bi jim kaj hotel, samo preganja jih).
No pa da ne bomo samo o tem kolko uživa, pa moram povedat, da je bil danes kastriran in tudi slednike (al pete prste al whatever) so mu odstranili. Tako da ma danes bolj spalni dan. Da ne povem ,kolko se boji veterinarke, pa čeprav je zlo vredu in prijazna ženska, in nasploh vsi tam zaposleni. Tako da smo zdaj glede kastracije in nasplo vseh operacij rešeni (vsaj upam). No pa spet nazaj k dobrim stvarem. Moram oment, da je naš Miško nasploh znan v našem koncu kot najlepši pes, saj to pravi vsak ki ga vidi. Od sosede hčerka (ki je stara 50 let in ne živi v našem koncu Litije) vedno nosi sabo kak priboljšek za pse, in to le s tem namenom, če se slučajno z Miškom srečata, da mu da neko malenkost. In še par takih podobnih prigod sva že imela. Da omenim še en primer, ko sem peljal kake dva tedna nazaj Miška k veterinarju, da mu je odstranila klopa, je iz veterine prišla ženska in njena hčerka. Ženska je čist ponorela (v dobrem smislu) in začela ogovarjat Miška ter ga božat, nakar je njena hčerka rekla da naj že neha, da se jima full nekam mudi. Ženska pa ji je odgovorila, de ni važno, tud če zamudi, samo da malo še Miška pocrklja. Ja vse se nama je že pripetilo.
Skor vsak se začne topiti, ko vidi Miška. Tko da razmišljam, ko ga bom peljal spet ven, da mu bom na glavo poveznil masko (hec). V glavnem Mišku nič ne manjka, uživa, se crklja, je, pije in nasploh uživa. Do naslednjič pa se lepo imejte in se spet ka pišemo.
Logiran
alexx
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.911


« Odgovor #47 : četrtek, 18.06.2009 : 07:16:21 »

Hm... ne verjamem, da je tako čeden.  Roll Eyes
Bo treba še kakšno novo slikico pokazat!  Tongue  Wink
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #48 : četrtek, 18.06.2009 : 10:50:10 »

slikce slikce.....  Cheesy Cheesy
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748


WWW
« Odgovor #49 : četrtek, 18.06.2009 : 18:02:43 »

jst tudi ne verjamem.  Angry
Če že pošlatat  Wink Grin ne morem, moram pa vsaj pogledat. Tko da - fooootkeeee, pliiiiz! Smiley
Logiran
KikiN
novinec
*
Sporočil: 38


« Odgovor #50 : petek, 19.06.2009 : 13:45:56 »

Slike dobite, ko bo Miško brez trobente poveznjene čez glavo. Ker zdej zgleda kot kak cirkuški frik. Morm pa povedat, de je že na dan operacije skakal sem ter tja, kot da mu sploh nč nebi blo. Tudi rane (šivi) se mu zelo lepo celijo. Tako de se bo kar hitro poštimal. Slikce pa kot že obljubljeno po 29.6. ko ne bo več špilal starega gramofona.
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #51 : petek, 19.06.2009 : 14:13:26 »

V skladu s pogodbo prosim za kopijo računa/potrdila o kastraciji, na katerem je št. njegovega čipa.
A on tudi ne mara mačk ali le vaša mačka ne mara njega?
Logiran

KikiN
novinec
*
Sporočil: 38


« Odgovor #52 : ponedeljek, 22.06.2009 : 08:13:54 »

Smetka, upam da ste na Horjulu prejeli  potrdilo o kastraciji, če ne, vam lahko pošljem še eno kopijo. Glede mačka pa je tko, da je maček pri hiši že 9 let in mu ni več do igranja, enostavno povedano ne marata en drugega. Po moje bi bilo drugče, če bi bila oba maldiča in bi skup gor rsala, ampak maček je že predelel mnogo stvari v svojem življenju in ve da ima on "besedo" pred psom.
Logiran
Gargamel
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.064


« Odgovor #53 : ponedeljek, 22.06.2009 : 19:19:30 »

Smetka, upam da ste na Horjulu prejeli  potrdilo o kastraciji, če ne, vam lahko pošljem še eno kopijo.

Smo dobili.

Lp, Maja
Logiran
SimonaHV
novinec
*
Sporočil: 1


« Odgovor #54 : sobota, 15.08.2009 : 18:46:59 »

Pozdravljeni

Ratalo se mi je prijavit, si lahk mislite  Cheesy. No oglasila sem se v tej temi zato, ker sem tudi sama lastnica Miše se pravi sestrice od Miška. No, zgodba pa se je začela takole. Po televiziji rada gledam "Animals" program, zato sem tam videla kako ljudje pomagajo ljudem živalim dokler ne najdejo lastnika. Lepa reč, lahko je rečt ........težje je naredit. Ok, pa gremo lepo po vrsti. Vsedem se pred računalnikom, kliknem azil za živali, ....itd. napišem prošnjo, da bi rada pomagala živalim dokler ne najdejo lastnika....pa itd. Javijo se mi dekleta z Društva za zaščito živali Pomurja, ki mi že čez nekaj dni prinesejo malo psičko. Ko mi jo Petra da v roke, sem nekako že čutila, da bova povezani. Ampak, hotela sem trmasto vztrajati pri svojem............kar sem rekla sem rekla.......torej, dokler ne najde lastnika. Figo se je takole zgodilo. Pozabila sem omeniti, da imam že 5 letnega psa Bucota, in sva z njim gledala tole malo svetlorjavo kepo kako naju gleda, se nama dobrika, naju gleda s temi okicami, da se bo tu nekaj spletlo. In res je bilo tako, saj sem čez 3 dni, ko sem jo dobila že poklicala Petro, ki sem ji sporočila, da tale mala kepa ne gre več nikamor in da je že našla lastnico.  No, tudi Miša je bila ta teden sterilizirana, na žalost Bucota, ki si je že delal neke račune, ampak ..........tako pač je. Miša lepo okreva, Buco pa izgublja avtoriteto, ker tale mala "odrenuhla" kar lepo komandira in si ovija Bucota okrog krempljčkov  Smiley Hvala dekleom z DZZ Pomurja, da mi je stalo ob strani, mi pomagalo pri sterilizaciji, želim jim veliko uspehov ter da bo čimveč srečnih koncev.
Logiran
Strani: 1 2 3 [4]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Miško iz Litije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines