mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 25.04.2024 : 21:24:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Nemo
Strani: [1]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Nemo  (Prebrano 6924 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« : sreda, 05.05.2010 : 16:38:45 »

Koten 10.2.2010, cepljen, označen in od nas bo odšel kastriran, išče dom.

Logiran

Trixi
odvisnež
*****
Sporočil: 792


WWW
« Odgovor #1 : sreda, 05.05.2010 : 17:47:15 »

 Kiss
Logiran
Pola
rad pišem
****
Sporočil: 460


« Odgovor #2 : sreda, 05.05.2010 : 21:10:24 »

Mali želim ti en super dom, kjer bodo razumeli, da so posebni psi zakon. Malo te pogrešamo veš  sram.
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #3 : sreda, 05.05.2010 : 22:50:31 »

Srečno, najlepši mali navihanec! Kiss Kiss Kiss
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Alba
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.517


« Odgovor #4 : četrtek, 06.05.2010 : 05:23:57 »

 Kiss držimo pesti!
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #5 : četrtek, 06.05.2010 : 15:24:00 »

Išče dom.

Logiran

Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #6 : torek, 18.05.2010 : 20:51:02 »

Takole se ima Nemo na začasnem in išče dom  predaja.



sej si vseh njegovih traparij se zapomnit nimam casa, ampak tole je pa nujen podatek, pa se dobro da je danes vreme bolj bljak. kar je u bistvu na zalost, ma nema veze. Torej.
Nemov posvojitelj mora met med drugim nujno se ogromen smisel za humor al pa ekstremno visok prag tolerance Smiley)))))))))))))))))))))))

Full fora je namrec meni sunit cunjo, pa z njo sibat okoli.Se vecja fora  je sp***at dreke iz macjega WCja in pri stirih je izbira kar pestra,  vse pa poseka, ce te pri tem prepozno zalotijo, in pol laufas okoli mize dokler te ne ujamejo. Ce vmes drek se pozres, si zmagal.....
in ce te slucajno pol po nesreci ne spustijo vec v tisto zakladnico, kjer macki zakopavajo to bogastvo, pol gres s clovecnjakinjo ven, se ji za par sekund skrijes, in pol ji v gobcku prineses svoj drekec in ji ga vrzes pred noge - kao, a mislis, da ce me tja ne spustis, pa do drekcev ne morem, al kaj?!?! Mislim.... tkole je to.....
to ni en malo poseben pes, ampak ena full spesl, zabavna mrcina Smiley)))))))))))))))))
sem ti rekla, da lahko objavis kar hoces Smiley))))))))
Predvsem tisto, da je to najlepsi, najbolj priden in zlat kuzek na svetu, hvalezen do nezavesti, nic razvajen, miren... povsem neopazen Smiley))))))))))))

P.S.
HUSTON! Tvoj pes ne mara vec briketkov.....
Logiran

Froša
rad pišem
****
Sporočil: 374


WWW
« Odgovor #7 : torek, 18.05.2010 : 20:53:38 »

hahahahaha
super se ma tale mali poba Cheesy
Logiran
Pola
rad pišem
****
Sporočil: 460


« Odgovor #8 : torek, 18.05.2010 : 21:00:11 »

Nemo  Kiss

Pri nas je tudi kradel vse cunje, ki jih je našel in potem bežal z njimi po stanovanju Cheesy.
Logiran
sonce rumeno
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.258


« Odgovor #9 : torek, 18.05.2010 : 21:20:36 »

 Grin Grin  Bi rekla, da si je Nemo z eno malo Nejko v žlahti...  Smiley  Kiss
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #10 : torek, 18.05.2010 : 21:34:33 »

Evo, kot da bi brala krasen opis svojega, z izjemo drekov krast, ker je pri nas bistveno bolj zabavno šibat okoli s čim pomembnejšimi zadevami človečnjakov ... Še z mačko v gobcu, ne z njenim drekom bi, če se jih ne bi malo bal. Osel stari, pa še pri 11.
Nemotu res želim enega z veliko smisla za humor Wink in igro, ker znajo povprečneži  hitro izgubiti živce in ga označit za nemogoče težkega ... Evil
Vesela za napredek Cheesy
Logiran
enaNika
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #11 : sreda, 19.05.2010 : 00:25:46 »

Pri nas poskušamo tatvine preprečiti, kolikor se pač da (je malo večji format, pa komot seže na mizo ali na pult). Pa "trgovino" se gremo: menjam štumfo za igračo, kuhinjsko krpo za kos hrenovke, igračo za kocko sira (to je za vajo)... Smo že toliko napredovali, da če že kaj "mazne", prinese in spusti (in čaka, kaj bo v zameno   Cheesy ). Nagradim pa seveda tudi vsakokrat, ko na besedo opusti idejo, da bi kradel. In to že kar večinoma uspeva. Priden pes.  Smiley

Glede mačjih "pridelkov" pa nimam recepta.   butnglavc Lepa beseda ne deluje, grda tudi ne, podkupnine so vse brez veze v primerjavi s slastnim zalogajem izpod peska, pokrov se z malo volje naučiš odmaknit....
Tukaj sem se predala  predaja in sem tisti en sekret, ki je bil dosegljiv, enostavno ukinila.

Skratka, čisto obvladljivo vse skupaj in nič za probleme delat. Vse to spada k odraščanju.  Wink  Glede briketov pa... ponavadi ena mala količina mačje konzerve izredno popestri okus...  Azn
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #12 : sreda, 02.06.2010 : 09:54:54 »

Danes grem ponj, jutri bo kastriran, potem pa zares išče nov dom. Pa še zadnje poročilo iz začasnega doma  .

samo tko, da mas crno na belem kaj je, kaj ni in kaj bi lahko blo z njim:

grize VSE, vecja ko je svinjarija boljse je. (znajo met pa zato njegovi drekci zivopisane vzorcke Smiley))) Notri nima tezav s preusmeritvijo pozornosti na igracke, je pa dokaj vztrajen pri svojih zeljah. Ker ce se cevlja ne sme vlect za vezalke okoli, se ga pa mogoce lahko grize za jezik. (pospravla jih nisem zanalasc, zato da se nauci kaksno stvar pustit na miru). Stole in mize je nehal grist, pa mu niti enkrat nisem niti g od grdo rekla, da ne sme. U bistvu ma najvec tezav z mojimi obuvali (jaz pa tudi, ko jih iscem). Zunaj je to malo tezje, ker ce ga hoces kontrolirat, ga ne smes spusti stran vec kot pol metra in ga ne smes nehat gledat.
Roze in zelenje so zato, da vsakic ko gres mimo odpulis kaksen list al pa cvet. Tko, malo za zabavo, ker so ravno tam in je to fajn.
Ma tendence da bi komu skrajsal hlace, ampak se je to zgodilo obakrat ko je bil spuscen, je pa obakrat prisu nazaj brez kosa hlac v gobcku, s tem da tadrugic sem se morala malo bolj pomatrat.
Ma tendence, da bi bil cuvaj, ampak pri nas ne laja. Zna sicer powufat na neznane zvoke, ce je zunaj, ampak ne vec v smislu zganjanja panike in odganjaja nepridipravov. Ga je pa simple butnit nazaj med lajavcke in cuvaje.
Ma tendence, da bi sel takoj zraven red delat, ce slisi da je kje kasna barufa. Ampak pri nas pac ne gre in s tem ni nobenih tezav. Bi znale bit, ce bi se mu pred nosom zacelo kaj dogajat, pa bi bil odvezan. Pol nisem ziher da ne bi bil zraven prednu reces bu. Ga privlacijo psi, ki divjajo, mirni so pa zanimivi, ce ni onih prvih.
Full, no ne full ampak fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ma travme, ce pred ocmi zagleda odprt gobec, ki opozorilno savsne proti njemu. Ma niti ni nujno da je odprt, je dovolj da je grrrrr zraven.
ni ravno iz materiala za solanje, je pa tko... ne vem kako naj recem, ampak se da brez tezav full dobro sporazumevat z njim. Enkrat samkrat sem bolj jezno rekla nemo ne (in mi je blo takoj full zal), ko je na razdalji 10ih metrov pograbu ze en tretji drek in laufau z njim in ko me je slisal je "padu" po tleh in me stisnjen ob tla pocakal. Ni treba mu nic rect jezno, tudi drek pljune iz gobcka, ce ga zalotis dovolj zgodaj Smiley))))))))) Z unim bivsim kosom zivali je blo en tin tin tezje, pa se to samo zato, ker se ga nisem hotla dotaknit in nisem mela pri roki nic s cimer bi si lahko pomagala in je moral pac spustit sam od sebe, ker sem pac jaz tko hotla.
Noc zdrzi brez lulanja brez tezav, cez dan pa luzice niso ravno redke, je pa ze full boljse. Tudi drekci se znajdejo, ampak predvsem pred vrati - pa nima bistvene veze, da je bil 10 minut pred tem se zunaj.
No, pa full zbircen je in ga je treba malo prosit. Razen za mlecni zvarek. No, pa pomaga, ce mu kaksen macek recimo glavo v posodico tlaci. Pol se zna potrudit pa jo spraznit predno ga kaksna macja baraba prehiti.
Full je videt srecen in zadovoljen, ce mu ni treba za rang skrbet in je lahko samo razvajen pamz Smiley
Ni niti h od hudicka, je pa full naporen, pa se to pravzaprav samo zato, ker svinjarijo žre. Brez tega je za vzet pa nest domov. cist resno, ne zato, ker je "malo bolj moj" Smiley))))))))
Tko, to bi blo to kar se njega tice.

Tebi pa samo v opozorilo Smiley)))))))))))))
Je blo ze kar nekaj malo bolj "mojih" psov, za tegale drekca pekca sem pa veckrat slisala, da se do nobenega nisem bla taka mama medvedka, pa sem se full trudla distanco drzat Smiley)))))))))) tko da - sej ne, da ti ne zaupam, ampak samo tko... a ves, better safe than sorry - le glej, da ne bos mela ti z mano vecjih tezav, kot ou kranj s tabo Smiley))))))))))))))))))))))))

Logiran

Gargamel
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.064


« Odgovor #13 : sreda, 02.06.2010 : 10:45:18 »

le glej, da ne bos mela ti z mano vecjih tezav, kot ou kranj s tabo Smiley))))))))))))))))))))))))

 
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #14 : sobota, 05.06.2010 : 08:56:30 »

Nemo v petek odhaja v nov dom.
Logiran

Strani: [1]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Nemo
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines