mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 24.04.2024 : 20:49:40

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Maltežanka Žiži
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   Dol
Natisni
Avtor Tema: Maltežanka Žiži  (Prebrano 27530 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
svrk
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.000


« Odgovor #90 : sreda, 05.04.2006 : 22:12:43 »

Kako je lepa. Na cetrti slikici se vidi, da bo to nabrit psicek, ki bo nudil veliko zabave in veselja. Prav cedna je brez masnice na glavi. Bo bolj podobna psicku, ki sme poceti pasje stvari. Veliko srece v se eni srecni zgodbi.
LP Svrk
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.795


« Odgovor #91 : sreda, 05.04.2006 : 22:23:43 »

Super. Cheesy Upam da boste uživali eni z drugim in se še kaj javili s pasjimi prigodami Wink

lp,
Diana
Logiran
Ninca10
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 644


« Odgovor #92 : četrtek, 06.04.2006 : 08:09:04 »

No evo, pa je na koncu zgodba dobila srecen konec... Wink

Veliko uzitkov, tako Zizi kot njenim novim lastnikom...
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #93 : četrtek, 06.04.2006 : 08:15:14 »

Prava princeska, se prav vidi, da uživa. Bravo!

lp, Katarina
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #94 : četrtek, 06.04.2006 : 08:39:34 »

 Grin Grin Grin Poglej, poglej no! Vsi navdušeni!  Grin Ja kdo bi si mislil....  Wink
Prava lepotička! Se mi zdi, da je na pravi poti, da postane čisto ta prava salonska dama, mogoče celo manekenka, ko tako lepo pozira.  Smiley
Žiži uživaj, pa sporoči, če te tvoja človeška družina pridno uboga! Wink
Logiran
Žiži
rad pišem
****
Sporočil: 348


WWW
« Odgovor #95 : četrtek, 06.04.2006 : 09:05:54 »

Včeraj se je oglasila Žiži, danes pa se javljamo njeni skrbniki...
Radi bi se zahvalili vsem, ki so bili na strani Žiži, saj smo se z njihovo pomočjo odločili zanjo.Dobili smo čudovito psičko, ki ne lula in ne kaka v stanovanju, še manj pa praska po vratih ali uničuje stvari. Je zelo ubogljiva. Če pa kdaj zalaja, je to njena pasja pravica !!! Nikoli ne laja na ljudi in tudi do drugih psov je zelo strpna. Naša srca je že zdavnaj osvojila, sedaj pa osvaja še sosedova ! Res pa je, da je zelo nerada sama, zato se trudimo, da smo čim več z njo in jo vedno jemljemo s seboj.
Zahvaljujemo se tudi Smetki in zavetišču Horjul za prečudovitega, novega člana naše družine!
Lep pozdrav...se še javimo !
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #96 : četrtek, 06.04.2006 : 10:46:29 »

 Grin  Grin  Grin Z vsakim postom več dobrih novic  Grin
No, če me danes kaj razjezi, bom samo v tole temo pogledala, pa bom takoj dobre volje!  Grin

Dobili smo čudovito psičko, ki ne lula in ne kaka v stanovanju, še manj pa praska po vratih ali uničuje stvari. Je zelo ubogljiva. Če pa kdaj zalaja, je to njena pasja pravica !!!

Tole se mi zdi kot še en dokaz več, da vsak kuža v azilu čaka na pravo družino! Očitno je imela Žiži vašo v mislih že prej!  Grin Kar se pa lajanja tiče, imaste pa še kako prav! A ne bi bla smešna, če bi mijavkala, ali pa čivkala??? Wink
Logiran
sisi
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 314


« Odgovor #97 : četrtek, 13.04.2006 : 09:57:07 »

Živio!
Vesela sem ,da se imate lepo z Žiži.Sedaj vem ,da sem storila prav in jo dala nazaj saj tako je dobila vas.Čeprav moram priznati mi je še sedaj teško za njo Undecided ampak nam ni zneslo čeprav smo se trudili verjemite mi.Moja Lady je imela še teden za tem drisko tako jo je cotala in skakala po njej.Drugače pa ima Žiži res dober karakter in vedno zabava.Pišite kako je kaj z njo saj me zelo zanima in vas vabim da se nam pridružite na forumu Malty.tk ,tam se tudi dogovarjamo za srečanja in vljudno vabljeni.Vse lepo želim vam in Žiži.
P.S
Počohajte Žiži zame! sram (če vas lahko to prosim)
Logiran
Žiži
rad pišem
****
Sporočil: 348


WWW
« Odgovor #98 : nedelja, 16.04.2006 : 11:33:10 »

Lep pozdrav !
Počohali smo Žiži v vašem imenu. Ja storili ste zelo prav ker ste jo vrnili, kajti le tako smo jo lahko dobili mi in smo tega zelo veseli. Ne vem, kaj se je dogajalo pri vas, ampak ko vas berem mislim da govorite o popolnoma drugem kužku, ki nima ničesar skupnega z Žiži.
Res je zelo živahna psička, ki zelo uživa v igra z nami, kot tudi z ostalimi kužki in je dobila kar nekaj pasjih prijateljev, med njimi sosedovega pinča Tajsona  in maltežanko Saro s katerima se zelo prisrčno igra. Tudi večjih psov se ne ustraši, tu pa smo mi malo bolj previdni. Zato mislim, da je bil prej problem v vaši psički, katera najberž ni preveč navajena pasje družbe. Je izredna prijateljica otrok (uspelo ji je ozraviti prijateljevo deklico strahu pred psom) in izredno uživa v igri z njimi. Res je zelo pridna in v hiši nam ni naredila prav nobene škode, pa čeprav ima prost vstop v vse prostore. Počasi jo navajamo, da kdaj  ostne sama, tudi tu ni nobenih broblemov in nobene povzročene škode. Zelo smo veseli, da jo imamo , kajti s svojo pasjo prisrčnostjo nam polepša vsako minuto dneva.

Lep pozdrav!
Logiran
sisi
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 314


« Odgovor #99 : nedelja, 16.04.2006 : 12:28:28 »

Živio!
Lepo da ji je lepo pri vas tako se jaz bolje počutim.Problem sobivanja ni bil v naši psički saj naša nima z drugimi psički nobenih težav je mirna ,nežna kot princeska nikoli ne stopi v lužo ,ne želi hodit po snegu itd. Žiži pa je čisto drugačna in mislim da je tu nastal problem.Karakterno sta si popolnoma različni.S tem pa ne pomeni da je s katero kaj narobe.Naša ima veliko pasjih prijateljev in tam se ne kažejo težave.Tudi mi pazimo pri igri z večjimi psički saj nikoli ne veš že udarec z tačko lahko pomeni poškodbo,saj naša je manjša od vaše skoraj za polovico ima 2.2 kg.Vesela sem da vam je lepo in le tako naprej sedaj smo zadovoljni vsi, vi in mi!LP
Logiran
Žiži
rad pišem
****
Sporočil: 348


WWW
« Odgovor #100 : nedelja, 16.04.2006 : 17:52:43 »

Ja , zdaj vas pa že skoraj razumem. Ko berem o vaši psički in njenem karakterju, pa z Žiži res nista za skupaj. Žiži je res živahen psiček, s svojim karakterjem , kateri pristoji vsakem kužku pa naj bo še tako majhen, tudi valjanje po blatu ji ni tuje in veselo čofotanje po lužah ima zelo rada , seveda z našim dovoljenjem. Po veselem rajanju pa v kopalnico in malo vode pa je stvar urejena. Skratka dovolimo ji ostati psiček in spoštujemo njene potrebe, hkrati pa nam je res lepo.
LP
Logiran
sisi
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 314


« Odgovor #101 : ponedeljek, 17.04.2006 : 09:49:40 »

Živio!
Tudi mi ji dovolimo ostati kuža a njen karakter je tak kot je.Vsak kuža ima svoj karakter tako kot človek in zato je verjetno tudi bila težava,kar pa sploh ne pomeni da je katera slaba.Saj tudi Lady je čudovit kuža in jo imamo neizmerno radi zanjo ni stvari ,ki je ne bi storili, nudimo ji najboljše.To verjetno razumete saj sedaj imate Žiži in bi tudi zanjo verjetno šli na konec sveta če bi bilo potrebno.Čeprav mnogokateri reče pa saj je samo pes lahko jaz trdim ravno obratno da marsikateremu psu človek ne seže niti do tačke.Pes nikoli ne izda svojega človeka ,človek pa izda psa zato je toliko žalostnih zgodb.Hvala bogu ,da ste vzeli vi Žiži saj vidim ,da je ravno prava za vas in da uživate vi in ona,tako pa je tudi prav.Jaz pa sem srečna za vas in za Žiži.Vse lepo vam in vaši družini ,tudi Žiži in sonček sreče naj vam sveti v vaših srcih!
Logiran
Žiži
rad pišem
****
Sporočil: 348


WWW
« Odgovor #102 : ponedeljek, 17.04.2006 : 12:46:56 »

Najlepša hvala za vaše želje in vašo srečo, saj smo zelo veseli , da se z nami veseli še nekdo. V čudovitost vaše psičke pa nikoli nismo dvomili, zato vam želimo še ogromno prečudovitih trenutkov v njeni družbi.
In ko ravno pišem, bi vsem, ki prebirate ta forum ter razmišljate ali bi morda vzeli kakšnega zavetiškega kužka, pa ste v dvomih, položila na srce... NIKAR NE OKLEVAJTE!!!!! Kajti to so čudovite pasje dušice, potrebne človeške ljubezni in njegove bližine. Seveda pa morate biti  prepričani, da to zares želite. To vam govorim iz lastnih izkušenj, kajti 16 let smo imeli kokeršpanjelko Kajo, katero smo dobili , ko je bila stara osem tednov, do njenega osmega meseca smo imeli velike težave z njeno vzgojo, socializacijo, navajanja na čistočo, uničevanja stvari in še bi lahko naštevala, a smo z voljo in ljubeznijo do nje vse te težave le nekako premagali. Pri Žiži pa so vse te težave odpadle, zelo je pridna, ubogljiva, nobenih uničenih stvari in predvsem čista. Včasih imam občutek, da še sama ne ve, kako nam bi se zahvalila za našo pozornost in ljubezen, ki ji jo nudimo. Res je zelo hvaležna in postala je povsem naša in veseli smo, ker smo se odločili zanjo.
Ker vem, da je v zavetiščih še veliko takih kosmatinčkov, ki komaj čakajo na roko, katera jih bo z ljubeznijo božala, sem se odločila, da vas pozovem: ODLOČITE SE ZANJE!!
Kajti učenja sobivanja s psom se moramo učiti mi lastniki in kosmatinčki skupaj, pa naj bodo to čistokrvni mladički, mešančki ali zavetniški psi.
Kolikor ljubezni damo, vsaj toliko, če ne mnogo več jo prejmemo!!!!!
LP vsem
Logiran
aska2005
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.672


« Odgovor #103 : ponedeljek, 17.04.2006 : 13:21:40 »

Žiži res me veseli, da je Žiži pristal pri vas, kot berem, je dobil en krasen domek. Jaz resno razmišljam, da bi enega vzela iz zavetišča, res ti psi/čke so ti mnogo bolj hvaležni. Ko bo pri moji Aski ubogljivost vsaj 90 %, bo dobila pasjo prijateljico ali prijateljčka. Danes na sprehodu sem srečala spet eno idealno psičko za mojo, sta se tako podili, da je kej, pa pravijo , da se psičke med sabo ne zastopijo Wink Grin.. No še veliko veselja z Žižijem...lp
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #104 : ponedeljek, 17.04.2006 : 13:51:18 »

aska, Žiži je punčka  Wink.
Logiran

Strani: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Maltežanka Žiži
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines