mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 09:57:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Zavetišče HORJUL
Strani: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 ... 779   Dol
Natisni
Avtor Tema: Zavetišče HORJUL  (Prebrano 1737767 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #1215 : sreda, 31.01.2007 : 16:09:16 »

Resnični junaki niso tisti, ki nikoli ne padejo, temveč tisti, ki vedno vstanejo, ko padejo.

Niste razumele... Ne, ko se spotakneš in padeš, ko crkneš... (se opravičujem za grd izraz, ampak očitno z olepšavami ne gre). Ni več treba tega komentirat.

In imate prav: Dajmo, Smetka, vsi trpimo in se veselimo s tabo, kjerkoli že smo.
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
horvat73
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 217


« Odgovor #1216 : četrtek, 01.02.2007 : 09:47:27 »

Pridna, si morda pomislila, da SEM(SMO) razumela(-i), pa enostavno NOČEM(O)i slišati kaj takega, saj prav gotovo še ni tako daleč (ne dobesedno ne kako drugače.... ker pač verujem v določene stvari...)

Logiran
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #1217 : četrtek, 01.02.2007 : 10:18:20 »

Sem. Zato pa je bil stavek:
Citat
In imate prav...
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #1218 : četrtek, 01.02.2007 : 12:44:58 »

Halo
nehajmo razpredati..tako ali drugače...to ne pelje nikamor.

Stvar je taka, da je Smetki veliiikokrat hudo..pa malokrat kaj pojamra..dostikrat še vemo ne, kako ji je lahko hudo, kako je dostikrat žalostna, kakšne ima skrbi..pa še maaaarsikaj, kar niti ne vemo..
In zaradi takšnih in drugačnih stvari ji ne otežujmo še bolj vsega skupaj.

Poskušajmo ji čim več in čim bolj pomagati, saj smo že neštetokrat ugotovili, da bi malokdo "zdržal" na njenem mestu, ane ?

ONA pa TO zmore - in JI MORAMO STATI OB STRANI - JO PODPIRATI IN SE STRINJATI Z NJENIMI ODLOČITVAMI in ne, da ima še raznorazne težave na/in zaradi foruma, ki ni temu namenjen, ampak za PODPORO ZAVETIŠČU HORJUL - s tem pa tudi Poloni - Smetki, kar si tudi ZASLUŽI.

Si želim in upam, da si delimo to mnenje.

pa lepo pozdravljeni
Mojca





Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #1219 : četrtek, 01.02.2007 : 13:25:12 »

   seveda!  Smiley
Logiran
Franka
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 187


« Odgovor #1220 : nedelja, 04.02.2007 : 13:06:38 »

No če jaz prav razumem zavetišče nima uradnih ur sprehajanja psov. Predhodno se pokliče na številko 051/30-44-35 in zmeni, ne glede na to ali je vikend ali praznik.
To mi je všeč.
Sedaj pa moram samo po karti Slovenije pobrskat da vidim kako se pride do tega zavetišča.  Wink
Koliko približno je od LJ? V katero smer grem?
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #1221 : nedelja, 04.02.2007 : 15:59:08 »

Vse informacije o čemerkoli na 051/30-44-35. 21km je od Viča do nas, je pa to med Horjulom in Vrhniko.




Logiran

Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #1222 : nedelja, 04.02.2007 : 19:13:04 »

Očitno je danes dan D. Želim, da vsi, ki pomagate in poskušate oddati katero od živali v naši oskrbi tudi tako, da jih objavljate drugod, to počnete tako, da ob svoje lastno besedilo dodate link. Kopirati mene, moje sporočilo torej KJERKOLI - brez linka - ni na mestu. Ne želim več izgubljati časa za povsem nepotrebna razlaganja že stokrat razloženega.
1. Če ne mislite poklicat in se najavit za karkoli, potem tisto, kar ste želeli, pač ne bo mogoče. Še vedno mislim, da je uvedba uradnih ur na škodo živali, ker vsi v tistih nekaj obveznih urah med tednom ne morejo priti do nas. V primeru, da bom morala uvesti uradne ure, vikendi odpadejo, s tem pa najbrž tudi kar nekaj posvojitev, ker so le-te načeloma prav ob vikendih. Moja obveza po pravilniku je namreč 4 ure na dan med tednom. Torej - pokličite, preden pridete.
2. Sprehajanje živali ni več mogoče, razen v primeru, ko se odločate za posvojitev konkretne živali in želite videti, kako se obnaša na sprehodu. Zavetišče je majhno, imamo ekipo rednih sprehajalcev oziroma tistih, ki že leto ali več hodijo k nam in poznajo sistem. Več kot toliko jih ni mogoče sprejeti. Da ne bo dilem...še naprej poleg naših društvenih in ostalih "mojih" toplo vabljeni nutella, bolha, katjuska, maja01...pa najbrž sem pozabila še koga od rednih forumašev - ni za zamerit.
3. Verjamem, da je "polno" obveščanje nujno za dobro tistih, s katerimi začasno živim in jim iščem nov dom. Primer: Biba je neatraktivna in odrasla. Prepričana sem, da ji doma ne bo prinesla nobena fotka, objavljena kjerkoli. Če ji ga bo kaj, bo to njena tema, kjer jo bom/o opisovali....takšno srčico, kot v resnici je. In nič drugega. Zato bom poskusila še naprej delat tako, kot do zdaj. Ker se je žret zaradi takšnih in drugačnih odzivov ljudi, ki jim itak nikoli ni nič povsem prav, zelo škodljivo, se bom poskusila nehat - žret namreč. Bom pa odreagirala na vsako trditev o živali in našem delu, povezanem z njo, ki ne bo resnična. Ne nameravam več poslušat in vodit pogovore v stilu: ja gospa, Kasper je RESNIČNO star tri do štiri mesece. Ne gospa, nikoli ni bil operiran ali bolan ali kaj podobnega pri nas. Upam, da sem bila dovolj jasna. Če ne, ponavljam še enkrat: odreagirala bom, pa ne z žretjem same sebe.
4. Tisti, ki želite pomagat, ki vam je jasno, da več kot toliko sam ne zmore nihče, ki ne mislite metat polen pod noge, ki ne nameravate osirat, obirat, opravljat, širit svojih nenavadnih pogledov na preproste stvari, kot je pomoč živalim - dobrodošli.
5. Na netu nisem zaradi sebe. Naj vam bo to vodilo pri kakršnihkoli komentarjih. Mene izpustite, prosim, iz vseh mogočih in nemogočih debat. Sem napisala že nekajkrat: tu sem, ker moram biti zaradi živali, ker se mi zdi tako prav, ker tako dobijo dom, ki je pravi za njih. Ne želim biti predmet, tema itd. kakršnihkoli pogovorov - sem prepričana, da imate s seboj in svojimi življenji dovolj dela, da me lahko iz njih izpustite.

Logiran

PikaPoka
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.073


« Odgovor #1223 : nedelja, 04.02.2007 : 20:06:55 »

Zdaj sem prva, ki si bo upala kaj napisati, saj je videt (prebrat), da nisi ravno prešerne volje.
Pa bom vseeno rizkirala.
Torej, tisti, ki pač iz takih in drugačnih razlogov ne moremo biti gor tako pogosto, kot bi si morda želeli, ampak se trudimo in pomagamo na kakšen drug način, ali za nas velja pravilo (dejstvo) pod zaporedno številko 4?

LP!

Pika
Logiran
luncica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 511


« Odgovor #1224 : nedelja, 04.02.2007 : 20:43:15 »

Joj, PikaPoka, saj tudi omenja tiste, ki poznamo sistem. Vsak, ki je funkcionalno pismen, ve, da je treba poklicat in se dogovorit. Saj tudi k prijateljem ne uletavamo, kadar se nam zazdi, ampak jih prej poklicemo, ane? Poklices, poves, kdaj bi prisla, in to je to, ane? Jaz sem bila vsega skupaj dvakrat gor, pa me ni nihce zato postrani gledal. Lepo sem nekaj kuzeljnov peljala na sprehod in malo poklepetala, pa slednjega niti nisem pricakovala, ker mi je jasno, da bi s svojim cvekanjem nekoga motila pri delu. Pac nimam avta, ne znam vozit, tako da sem prisla, ko mi je pac uspelo dobiti prevoz. Pa dvomim, da bi mi (ali pa komurkoli drugemu) Smetka rekla, naj ne hodim gor, saj imajo redne sprehajalce, ce bi jo poklicala in ji rekla, da bi dne tegaintega ob tejintej uri lahko prisla nekaj kuzkov sprehoditi. Tak sistem naj bi veljal za vse, kar je edino pravilno - pa ze dolgo velja, ceprav se nekateri tega ne drzijo.

Preserne volje... Jaz sem danes cisti sok dozivela, ko sem izvedela, kako se objavlja podatke drugod po internetu. Pa dvomim, da ima dobra ali drugacna volja kaj s tem. Ze vseskozi meni osebno ni jasno, kako se Smetki sploh ljubi odgovarjati na ze odgovorjena vprasanja ljudem, in ce sem cisto postena, se meni res ne bi ljubilo. A nima dovolj dela z zivalcami? Zakaj se mora se z ljudmi toliko ukvarjati? Jim razlagat desetkrat eno in isto, pa se najde se enajsti, ki se mu pac ni ljubilo vsega prebrati, pa raje vprasa, kot da bi se spravil k branju.




Logiran
PikaPoka
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.073


« Odgovor #1225 : nedelja, 04.02.2007 : 20:52:58 »

Veš, luncica, znam brat in predvsem sem že kar nekaj časa na vseh forumih, zato ne potrebujem pokroviteljstva.

Vsi vemo, da je do tega prišlo zaradi takih osebkov, ki očitno ne poznajo (ali pa preslabo poznajo) situacijo v Horjulu.
Vem pa tudi, da je že na tem forumu dovolj takih, ki kljub 20im objavljenim slikam napišejo "še kakšno slikico proosim", pa vsak drug dan "kako je pa danes ta pa ta"  in podobno, čeprav je jasno, da so vse novice ažurno objavljene. Če bi se še take stvari zredčile, bi bilo tudi lažje dihati.
Ja, se objavlja drugod. Oziroma se je. Zdaj se najbrž ne bo več. Sem tudi sama prosila, da se na vseh oglasih, kjer se oglašujejo "moje/naše" živalce zraven pripopa link do te strani, da se izognem "glupim" vprašanjem ljudi, ki bo 3 meseca starega psa pripeli na ketno.

My point? Ne vem, sem se izgubila v pisanju. Kakorkoli, upam,da bo zdaj bolje.

LP
Logiran
luncica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 511


« Odgovor #1226 : nedelja, 04.02.2007 : 21:02:59 »

Eh, nobenega pokroviteljstva ni bilo, samo zacetek (prva poved) je bil misljen kot odgovor na tvoj post, ostalo pa samo za nenajavljene "obiske", ki se jim zdi, da jih mora rdec tepih pricakat. Sorci, bi morala z odstavki lociti svoje nadaljne nakladanje.
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #1227 : nedelja, 04.02.2007 : 22:34:34 »

Torej, tisti, ki pač iz takih in drugačnih razlogov ne moremo biti gor tako pogosto, kot bi si morda želeli, ampak se trudimo in pomagamo na kakšen drug način, ali za nas velja pravilo (dejstvo) pod zaporedno številko 4?

LP!

Pika


Če sprašuješ, ali si dobrodošla: veš da si.

Logiran

Franka
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 187


« Odgovor #1228 : ponedeljek, 05.02.2007 : 09:26:48 »

Jaz nisem bila še nikoli pri vas. Bi pa z veseljem kdaj prišla sprehodit kakšnega lepotca. Seveda bi prej poklicala in upoštevala vsa navodila.
Torej lahko pokličem? Koliko časa se je potrebno prej najavit?
Lp
Logiran
Franka
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 187


« Odgovor #1229 : sreda, 07.02.2007 : 18:20:02 »

A nihče ne pozna odgovora na moje vprašanje?
Logiran
Strani: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 ... 779   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Zavetišče HORJUL
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines