mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 15:12:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Sivo bela tigra Čiča, Domžale
Strani: 1 2 [3] 4 5   Dol
Natisni
Avtor Tema: Sivo bela tigra Čiča, Domžale  (Prebrano 22856 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #30 : torek, 26.06.2007 : 07:53:40 »

Dodala pa bi le-to, da so mene imeli drugi za norca in se norčevali. Čiča bi bila lahko nazaj že v prvem roku, vendar,...

drugi te ne bi mogli imet za norca, če bi ti spoštovala določila posvojitvene pogodbe. bila si že dogovorjena s smetko, da vrneš mačko, pa si jo raje dala tretjim osebam.

tjas jo je posvojila zase. Kar se mene tiče, je izpolnjevala pogoje za posvojitev. Ker se ni razumela z njenim drugim mačkonom, sva se dogovorili, da se dne tega in tega vrne v zavetišče. Čiče ni bilo

kakšna je polona kot vodja zavetišča in kot oseba po mojem tule sploh nima veze. smo dojeli, da ti je žal, da je prišlo do te situacije. smo pa dojeli tudi, da ti je postalo zares žal, ko ti je bilo večkrat jasno razloženo, da boš tožena, če čiče ne bo nazaj. tako da ni treba tu zdaj smetki razlagat, kako fejst človek je, ker se sliši/bere prav bedno.

(kaj imam jaz veze z vsem skupaj, da se tle oglašam? razen tega, da čičo poznam še od njenih mladih tačk, pa da zgodbo spremljam od začetka, bolj malo. tako da me smetka lahko tudi pobriše, če sem neumestna. samo po mojem mnenju si ti, tjas, glavni krivec za nastalo situcijo, zato me vrže kar pokonci, ko odprem temo in v njej vidim tvoje slavospeve smetki... vsaj tiho bodi, če si že skoraj zafurala eno horjulsko mačje življenje...)
Logiran
tjas
rad pišem
****
Sporočil: 392


« Odgovor #31 : torek, 26.06.2007 : 08:23:10 »

sarabenji, sploh nimaš pojma kakšna je zgodba!
In tole tvoje bedno in čisto neodraslo vedenje in napadanje name, da imam nekakšne samospeve za Smetko, so čisto odveč!!
Kaj misliš, da mi je bilo vseeno za Čičo ali za katero koli drugo žival?! Da sem jo dala kr enim in da mi ti niso zagotovili, dobrega življenja zanjo, da v primeru če je ne želijo naj mi jo vrnejo?!
Nobenemu nisem dolžna razlagati, kako je vse potekalo. Smetka ve kako je bilo in je to čisto dovolj!
Ja jaz sem kršila pogodbo, ker sem mačko predala naprej, to je vsem jasno, tudi meni! In mi je žal!

smo pa dojeli tudi, da ti je postalo zares žal, ko ti je bilo večkrat jasno razloženo, da boš tožena, če čiče ne bo nazaj.
Niti podrazno! Mirne duše lahko stopim pred kogarkoli, ga pogledam v oči,... , ker vem da so me drugi naplahtali!

Misli si kar hočeš, saj res jaz sem se opekla pri horjulski živalci, da sem jo predala naprej v neprave roke. Vsi tisti, ki pa se ukvarjajo z oddajo vseh drugih živali in jih le ti dobijo nazaj zaradi alergij, odpadanja dlak,.. Lips Sealed
Motiti se ni človeško, a ne? Tako sklepam iz tvojega posta, namenjenega meni!

Logiran
dog_lover
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.775


« Odgovor #32 : torek, 26.06.2007 : 08:35:11 »

Tjas, bodi vesela, da nisi zdajle v postopku. Ker če bi meni kršila pogodbo, bi te tožila.
Motiti se je eno, ravnati v nasprotju s podpisano pogodbo pa drugo.
Logiran
mirjana
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 135


« Odgovor #33 : torek, 26.06.2007 : 08:44:11 »

Se popolnoma strinjam z zadnjim postom. Situacija je popolnoma jasna, gre za kršitev pogodbe in zaupanje in nezapanje drugim tu nič ne šteje.
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #34 : torek, 26.06.2007 : 09:25:11 »

In ne moreš biti kar tako naplahtan... naplahatati se običajno daš, oz. dovoliš nekomu, da mu to rata...

lp, Katarina
Logiran
MaxyTT
odvisnež
*****
Sporočil: 541


« Odgovor #35 : torek, 26.06.2007 : 09:30:59 »

Torej, s Smetko sta bili dogovorjeni, da Čičo pripelješ nazaj in Čiče nisi pripeljala nazaj, temveč je kljub očitni kršitvi posvojitvene pogodbe  in dogovora s Smetko pristala v rokah neke tretje osebe in to celo v Bosni?

In ti potem Sarabenji očitaš bedno in čisto neodraslo vedenje? In potem še razlagaš, kako so te drugi naplahtali? Haloooo?Huh? Čiča je verjetno prišla nazaj samo po čudežu, ker je bila Smetka toliko vztrajna in "težka", da ti je kapnilo, da misli čisto resno, tudi s tožbo.

LP

Logiran
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #36 : torek, 26.06.2007 : 09:48:14 »

sarabenji, sploh nimaš pojma kakšna je zgodba!

zgodba, kaj? Wink

vem, kakšne ''zgodbe'' smo brali in poslušali v teh napetih tednih in kakšna je resnica.

dejstvo je, da si bila dogovorjena, da boš mačko vrnila, smetka je čičo pričakovala, pa vaju ni bilo… to je edino dejstvo, ki v vsej ''zgodbi'' karkoli šteje.

ampak vse to ni več pomembno. zgodba je zaključena, čiča je na varnem, z odpravljenimi bolhami in primerno nahranjena. zato se pomiri, nihče ti nič (več) noče. če ne boš drezala, kamor ni treba, z nekimi manipulatorskimi izvajanji, se tudi jaz ne bom dalje spuščala. sicer pa se lahko gremo ping-pong z detajli teh raznih ''zgodb'', javno, na forumu. tega si pa najbrž ne želiš? Smiley
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #37 : torek, 26.06.2007 : 10:04:15 »

kakšna je polona kot vodja zavetišèa in kot oseba po mojem tule sploh nima veze. smo dojeli, da ti je žal, da je prišlo do te situacije. smo pa dojeli tudi, da ti je postalo zares žal, ko ti je bilo veèkrat jasno razloženo, da boš tožena, èe èièe ne bo nazaj. tako da ni treba tu zdaj smetki razlagat, kako fejst èlovek je, ker se sliši/bere prav bedno.

(kaj imam jaz veze z vsem skupaj, da se tle oglašam? razen tega, da èièo poznam še od njenih mladih taèk, pa da zgodbo spremljam od zaèetka, bolj malo. tako da me smetka lahko tudi pobriše, èe sem neumestna. samo po mojem mnenju si ti, tjas, glavni krivec za nastalo situcijo, zato me vrže kar pokonci, ko odprem temo in v njej vidim tvoje slavospeve smetki... vsaj tiho bodi, èe si že skoraj zafurala eno horjulsko maèje življenje...)

Se strinjam in se podpišem pod tole. (hja... kakopak... tudi pod del v oklepaju, le da Čiče sploh ne poznam Wink )

Tjas, bodi vesela, da nisi zdajle v postopku. Ker èe bi meni kršila pogodbo, bi te tožila.
Motiti se je eno, ravnati v nasprotju s podpisano pogodbo pa drugo.
Tudi pod tole!


... ker je čas, da ljudje nehajo podpisovat pogodbo s figo v žepu.

Nimam je pripravljene zato, ker nimam drugega pametnejšega dela kot printat papirje in podpisovat jih, preden žival gre od tu. Tudi ne piše tam zastonj, da nenapovedano preverjamo, kaj se dogaja z živaljo.

Ne živim z njimi, se ne ukvarjam z njimi, se ne trudim za njih in ne trošim svojega .... marsièesa... zastonj za njih. Zato, da bodo ljudje podpisovali in posvajali živali brez obveze do njih.

piše v pogodbi. Velja za vse.
O tem pa sploh nima smisla zgubljat besed!!!!


sarabenji, sploh nimaš pojma kakšna je zgodba!
In tole tvoje bedno in èisto neodraslo vedenje in napadanje name, da imam nekakšne samospeve za Smetko, so èisto odveè!!
Hja... mislim, da ni treba met prav nič pojma o tem kako je kaj teklo, da bi vedeli, da je bila pogodba grobo kršena. To je vse, kar je tu za vedet. S kršitvami pogodb in kaznijo zanje se ukvarjajo sodišča ne glede na to, kaj si kršitelj misli o drugi strani in ne glede na to kako žal mu je. Zaradi slednjega, je lahko le nekoliko milejša kazen oz. se kršitelju ne da očitat naklepa ali kašnega drugega početja iz koristoljubja.


Kaj misliš, da mi je bilo vseeno za Èièo ali za katero koli drugo žival?! Da sem jo dala kr enim in da mi ti niso zagotovili, dobrega življenja zanjo, da v primeru èe je ne želijo naj mi jo vrnejo?!
Nobenemu nisem dolžna razlagati, kako je vse potekalo. Smetka ve kako je bilo in je to èisto dovolj!
Ja jaz sem kršila pogodbo, ker sem maèko predala naprej, to je vsem jasno, tudi meni! In mi je žal!
Mirne duše lahko stopim pred kogarkoli, ga pogledam v oèi,... , ker vem da so me drugi naplahtali!


Vse, kar je treba vedeti, piše v pogodbi. Lahko razumem, da ti je žal, se mi pa zdi, da se malček premalo zavedaš odgovornosti in kršitve.

Hm.... tole velja za vse posvojitelje:
dobro je sem pa tja pogledat kaj ste podpisali, kajti druga stran obdrži kopijo pogodbe..... in kršitev je resna zadeva, če se ne sekirate za odškodnino, k temu prištejte še vse sodne stroške in plaz, ki se usuje po izgubljeni tožbi....
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #38 : sreda, 27.06.2007 : 22:15:15 »

Čiča spet "doma":



lp, Katarina
Logiran
tjas
rad pišem
****
Sporočil: 392


« Odgovor #39 : ponedeljek, 02.07.2007 : 15:02:12 »

Kako je kaj s Čičo, se je že "klimatizirala"?
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #40 : ponedeljek, 02.07.2007 : 18:08:06 »

Kako je kaj s Čičo, se je že "klimatizirala"?

Klimatizira se mačka ne... morda prek Aklimatizira.... Bo počasi, bo.

lp, Katarina
Logiran
Tarek
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 53


« Odgovor #41 : nedelja, 19.08.2007 : 11:22:05 »

Ker sem nova na forumu, bi vas vse najprej lepo pozdravila.
Nato pa me zanima, kako je kaj Čiča?

Lp, Jasmina
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #42 : nedelja, 19.08.2007 : 11:50:16 »

Lep pozdrav nazaj.
Čička je odlično. Poredila se je, kakšen gram ima celo odveč  Smiley, igrati se je začela, vse ok torej. Le dom išče. Varen, v stanovanju, brez možnosti izhoda ven.
Logiran

Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #43 : nedelja, 30.09.2007 : 02:54:20 »

Zdajle, prav ta trenutek mi je kar slabo, ko samo pomislim na Čičo in njeno zgodbo. Že tako težko dobiš dom za sivo-belo tigro, ki je že kaj večja od nekaj tednov in tudi z njo je bilo tako. In ko ga že dobi, pride nazaj iz Bosne z glistami, trakuljo, bolhami in zelo očitno zunanja mačka.
Potem pa čaka, pa čaka, pa čaka.... in še malo čaka. In čaka. Na kaj že?
Logiran

Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #44 : torek, 09.10.2007 : 10:44:09 »

Meni je še kar slabo. Važno, da Čiči ni.





Logiran

Strani: 1 2 [3] 4 5   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Sivo bela tigra Čiča, Domžale
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines