mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 18:52:21

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Črni Roker
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Črni Roker  (Prebrano 32074 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
drobtinica
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.477


« Odgovor #135 : nedelja, 25.02.2007 : 08:52:38 »

Tukaj lahko nadaljujemo z Rokerjevim vsakdanjikom, vendar brez vsakrsnih namigovanj na karkoli, naj bo na osebe, dejanja, stanja... Sporocila v stilu "prijateljica je rekla", "veterinar meni", "poznavalska oseba" je..., bodo izbrisana, ne glede na to, kdo jih bo zapisal.

Morda ne bi bilo slabo odpreti nove teme.

Točno tako.
Bom z veseljem sodelovala, ker imam nekaj dopolnil in vprašanj na Simin in Tickin post.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #136 : nedelja, 25.02.2007 : 09:36:43 »

V rubriki psi sem odprla debato na temo "Posvojitev psa in vedenje po njej" in predlagam, da tam predebatiramo o precej pereci tematiki posvojitev, vrnitev, tezav pri socializaciji...

Tema je na http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,13582.0.html.

Zakaj v rubriki "psi"? Zato, ker menim, da je pravilna odlocitev o posvojitvi tako ali drugace zapuscenega psa pomembna za vse, ki razmisljajo o taki posvojitvi, naj gre za pse iz Horjula ali drugih zavetisc, za pse s ceste, za pse v trenutni oskrbi drustev...
Ce se bo izkazalo, da spada kam drugam, jo bomo kasneje prestavili.

Tole temo pa zdaj ponovno prepustimo Rokerju.
Logiran

LUNČEK
novinec
*
Sporočil: 18


« Odgovor #137 : ponedeljek, 26.02.2007 : 16:20:48 »

Sploh ne morem verjeti vsej nastrojenosti pod to rubriko!

Res je, da se tudi meni ne zdi prav, da je kuža spuščen, pa ne samo zato, ker gre ze odraslega azilčka, temveč, ker je kuža in ker "ima vsak pes kosmata ušesa". Vendar me zanima, če res ni drugaga načina, da se napiše svoje mnenje kot napad na nekoga?

Vsem v vednost, Roker se še vedno šola, je pa res, da nič več pri prvi inštruktorki (domnevam da Simi-glede na napisano in medvrstični napad na Rokerko, ji to očitno zelo zameri). Pa tudi, da se vzame problematičnega psa iz azila, ker ga nihče noče, v tem primeru, ne vem, če čisto drzi. Kot vem, je bil Roker predstavlejn kot super kuža (kar zaenkrat niti še ni zanikal) in za katerega so se vsi čudili, kako, da še vedno ni našel posvojitelja. (vsaj tako je razbrati iz  postov pred posvojitvijo)

Ne bom načenjala nobenih debat, kdo je boljši ali kaj podobnega, ker "sto ljudi sto mnenj", se mi pa zdi, da se na temu forumu obračunava med seboj in moram priznati, da mi je brati take poste vedno bolj ogabno. Forum sem začela slediti, ker so mi všeč psi in sem hotela imeti kaj več stika z lastniki psov. Moram pa priznati, da po vseh prebranih postih, mislim, da je kar nekaj, če že ne večina postov, tako sovražno nastrojenih, da se človek kar zgorzi.
Sem mislila, da so lastniki psov bolj strpne duše, da bom na tem forumu dobila kak prijazen nasvet, pa sem se v večini primerov zmotila. Je bolj prncip "vrži  kost in psi se bodo med seboj zgrizli".

Sama sem posvojila kužka pri Poloni. Najboljšega kužka zame! Ko mi kaj ni šlo sem poklicala Polono in dobila nasvet, ki se je še vedno obnesel. Moje mnenje o Horjulu ostaja v presežnikih (pozitvnih), kužek se je šolal pri Katarini (in tudi njej gre z moje strani samo pohvala, tudi pri njej sem vedno dobila koristen nasvet in to v lepem tonu). Sem pa neznasko vesela, da jevečina moje zgodbe še izpred obdobja tega foruma. Ker bi verjetno tudi pri moji vzgoji našli marsikatero napako in da bi me za vsako takole "potolkli"... NE HVALA!

Samo v razmislek vsem. Je napad in kazanje s prstom na nekoga pred vsemi in to na nakoga, ki dejansko nikomur noče nič slabega res nujno?

lp vsem ki so razumeli bistvo mojega odgovora
Logiran
ticka
rad pišem
****
Sporočil: 421


« Odgovor #138 : ponedeljek, 26.02.2007 : 17:06:51 »

trikrat sem nekaj napisala in potem zbrisala, ker se ponavadi sploh ne udeležujem teh debta. Ampak tokrat si pa res ne morem kaj, da ne bi napisala še nekaj napisala. Se strinjam, da je včasih nastrojenost na tem forumu res huda. Ampak v tem primeru pa, za rokerja je bilo povedano, da se ne mara z psmi in da ne sme biti spuščen, ko je na sprehodu. Pa se vseeno to dogaja, in meni osebno se to ne zdi fer. Ker vsak spuščen pes lahko vpliva na dolžino sprehoda nekoga drugega (tudi name) in me zjezi, ko skrajšam sprehod za 1 uro. To menda ni tako težko razumeti. Mogoče nisem razumela tvojega posta, in se ti opravičujem, če se ti zdi, da te napdam, te ne. Samo skušam povedati (pa ne vem, če mi je uspelo  sram ), da mogoče ima kdaj nastrojenost tudi razlog. Lahko pa govorim samo o svojem postu, o drugih pač ne.
lep pozdrav
Logiran
LUNČEK
novinec
*
Sporočil: 18


« Odgovor #139 : torek, 27.02.2007 : 10:58:12 »

Ticka, ne ne jemljem tvojega posta kot napad. Je pa lep primer, da se da svoje mnenje napisati tudi neagresivno. Smiley

Sem tudi sama napisala, da mi ni vsec da imajo lastniki spuscene pse. No vasaj tisti, ki jih ne obvladajo. Se mi pgosto zgodi da piride kak velik pes vohat mojga miska, pa nic ne pomaga ce jim reces da ne ves kako se bo moj odzval. Se mi je ze zgodilo da so mi na odgovor "lahko da bo skocil" odgovorili z "vem, bo moj nazaj". Je pa res da so tudi taki, ki imajo kuzata na povodcu in ga vseeno pustijo zraven "ker se morajo malo povohati" ne glede na tvoja opozorila. In celo taki, ki imajo psa na povodcu in potem kuza z njimi laufa naokrog, ker ga niti slucajno ne morejo zadrzati.

Za Rokija lahko recem le to, da ga jaz spuscenega se nisem videla. Razen na teh slikah, kjer pa so ga ravno nastimali, da bi se ga cimbolj videlo.

lp
Logiran
ticka
rad pišem
****
Sporočil: 421


« Odgovor #140 : torek, 27.02.2007 : 11:01:23 »

no, potem se pa ubisvtu strinjava  Roll Eyes
pa en lep dan želim
in enega  Kiss rokerju
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #141 : petek, 18.05.2007 : 21:49:22 »

Rokerka pinky, ste bili vi danes z Rokerjem na prireditvi plesa četvorke blizu Name? Sem sigurna, da sem videla vaju in vas tudi ogovorila, vendar je bil hrup tako peklenski, da me niste registrirali, kar ni čudno.
Logiran
rokerka pinky
novinec
*
Sporočil: 10


« Odgovor #142 : ponedeljek, 16.07.2007 : 07:36:27 »

Lisa,
tisto nisva bila midva z Rokijem. (Ker je bila četvorka sredi dneva, sem bila v službi.) Se pa dostikrat sprehajava tam okoli, še posebej, ko sva na poti v Tivoli.

Drugače pa lahko za prve pol leta sobivanja z Rokijem povzamem kar Smetkine (in verjetno še čigave) besede:
"Tale fant si zasluži vse pohvale za svoj karakter in vedenje. Res simpatičen pes." In pa seveda vse tiste besede o otročjem obnašanju. Razveseljuje nas - vsak dan sproti.

LP

Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #143 : ponedeljek, 16.07.2007 : 09:25:43 »

Sem vesela.
Logiran

rokerka pinky
novinec
*
Sporočil: 10


« Odgovor #144 : četrtek, 25.10.2007 : 10:32:46 »

Roki je videl Polono in Polona Rokija.  Smiley
Na humanitarni akciji pasjega krvodajalstva. Zdaj hodi Roki okoli kot največji samuraj (pobrit na 4 različnih koncih po telesu).

LP Jana
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #145 : četrtek, 25.10.2007 : 21:59:22 »

Res sva se videla, ja  Cheesy. Pravi junak je; in priden pes  Smiley. Žal mi je samo, da ni pomagalo tako, kot bi si želeli.
Logiran

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Črni Roker
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines