piškotki | informacije - pomoč | cenik za uporabnike | popusti za člane | naročilnice | cenik za oglaševalce | splošni pogoji
Domov
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina
Prijava
Uporabnik:
Geslo:
 
Kdo je tukaj?
Člani: 0 | Gosti: 30
več...
 

ISSN 1581-3258
2000-2017 © Jana

mojpes.net na Facebooku


(1) 2 3 4 ... 35 »
Dodal/a jana 17.11.2017 23:03:44 (489 prebrano)

V psarni Petrinas Magic smo dobili šest čudovitih kavalirčkov v ruby barvi. Oba starša imata odlično vzrejno oceno, opravljene zdravniške teste za srce, patele, oči, DNA teste za CC/DY in EF.

Za mladičke iščemo ljubeče in odgovorne nove lastnike,ki si želijo v svoj dom sprejeti novega družinskega člana.

Oče legla: Corona Croatica Nabucco
Mamica: Kaissan Okti Biely Demon
Velikost legla: 4 samčki, 2samički.
Datum rojstva: 19. 8. 2017.

Na voljo je še psička, ki je že dvakrat cepljena proti kužnim boleznim, z urejeno dokumentacijo in pripravljena za odhod k novim lastnikom.

Več informacij: 040 634 831 (Petra), petrinas.cavaliers@gmail.com, https://www.facebook.com/petrinas.cavaliers.


Dodal/a do-khyi 16.11.2017 19:19:03 (55 prebrano)

V začetku leta 2018 v psarni Bučnovaška načrtujemo novo leglo tibetanskih mastifov.

Mati: Kyang La's Midler, HD-A, ED-0 pogačice 0, oči ok
Oče: Ui Tango Bučnovaški of Yushu, HD-A, ED-0, pogačice 0 oči ok, ščitnica OK

Mati mladičev smo pripeljali s Švedske, ima čudovit stabilen in umirjen značaj, slikane kolke, komolce in pregledane oči. Oče mladičev pa bo čudovit mlad samec iz naše vzreje, je uspešen razstavni pes, ki pa ima prav tako opravljene vse zdravstvene preglede.

Za mladičke iščemo ljudi, ki imajo radi pse samostojnega značaja, potrebujejo poleg pasjega prijatelja tudi čuvaja in jih ne moti, če pes ni preveč ubogljiv. Zaželjen ograjen vrt in psu dovoljen vstop v hišo. Ne oddajamo jih za v pesjak ali verigo.

Sprejemamo rezervacije!

www.kennel-bucnovaska.tk
Info: ursa.udovic@gmail.com


Dodal/a jana 16.11.2017 19:12:52 (446 prebrano)

Whippet, idealen družinski in športen srednje velik pes, prijetnega značaja, brez vonja. Whippet je primeren prav za vsakega ljubitelja psov in za vsako urbano okolje.

V psarni Karstia Whippets mladički vrhunskih staršev, rojeni 23. 10. 2017.

Oče: Rivarco Nespolo - World Junior Champion and BOB Leipzig 2017,
Mati: J.Ch. Karstia Helvetica - mlada psica z vrhunskimi razstavnimi rezultati.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete vsi ljubitelji pasme. Na voljo so vam odgovori na vsa vaša vprašanja, vpogledi v vse razstavne rezultate, strokovni nasveti in vsa svetovna literatura iz moje knjižnice. Naši psi so zdravi, odprtega, prijateljskega, pasemsko tipičnega karakterja, kar je posledica dolgoletnih izkušenj in vloženega dela od rojstva naprej. Leglo je rezultat skrbno načrtovane paritvene kombinacije.

Vabimo na obisk tudi vse ljubitelje te čudovite pasme, ki načrtujejo nakup whippeta spomladi leta 2018, ko bomo pripravili novo leglo več kot zanimivih staršev. Rezervacije v naprej so v polnem teku ...

Za tiste ki nimate časa za vzgojo mladiča je na voljo prekrasna mlada odrasla razstavna psička s titulo CHAMPION Slo.

Informacije in rezervacije mladičev:
Aleš Novak Int. FCI Judge- KARSTIA WHIPPETS- SINCE 1992
Tel: 070-871 560
Mail: kartstiawhippet@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/ales.novak.71271
Spletna stran: karstiawhippet.weebly.com


Dodal/a jana 16.11.2017 6:52:45 (63 prebrano)

9. 11. 2017 se je v psarni Of the Windy Lands rodilo prvo soboljevo leglo dolgodlakih škotskih ovčarjev v naši psarni, naše G leglo. Parili smo našo črno lepotico Taro (SLO CLUB JCH '16, SLO J CH Black Swan of the Windy Lands) s prečudovitim mladim samčkom, ki je k nam prišel vse iz daljne Finske in s tem prinaša svežo kri v Slovenijo. Stigu (INTER, MULTI CH Skabona Oriental Style) je zame potomec najlepše soboljeve linije na svetu, saj ima v rodovniku najlepše predstavnike priznanih psarn kot so Fantazija, Steadwyn in Wicani.
Oba starša imata zelo lep, nežen, crkljiv, aktiven in pogumen značaj.
Oba starša imata zdrave kolke, komolce in zdrave oči brez kolobom. Mladički tudi ne morejo zboleti za boleznijo DM - odpoved zadnjih nog.

Imamo enega soboljevega samčka - Golden Oriental Style, dve soboljevi samički - Gaia Earth Godess in Glorious Autumn Flame, trikolor samičko Glam n Gorgeous in dva trikolor samčka Galaxy Guardian in Gallant Night Prince.

Mladički odraščajo v ljubečem družinskem domu v Vrtojbi, bodo večkrat razglisteni, cepljeni, pregledane bodo imeli oči, v nov dom bodo odšli zelo dobro socializirani. Smo edini vzreditelji te pasme v Sloveniji, ki mladičke vzgajamo po programu 'puppy culture', ki vključuje zgodnjo nevrološko stimulacijo, ta pa pomaga pri boljšem, bolj stabilnem značaju in tudi boljšem imunskem sistemu psa. Tekom odraščanja se bodo spoznavali z različnimi zvoki, ljudmi, kužki istih in drugih pasem, izpostavljeni bodo najrazličnejšim situacijam, vajeni bodo vožnje z avtomobilom, privajali jih bomo na sobno čistočo, naučili osnovnih povelj ter hoje na povodcu. V nov dom jih bodo spremljali potni list, igračka, krtača, bon s popusti za hrano, album s fotografijami, unikatni povodec ter knjižica z nasveti glede prehranjevanja in vzgoje.

Za mladičke iščemo dom, kjer bodo živeli kot družinski člani, z lastniki želimo ostati v stiku, vsaj enkrat na leto prirejamo piknik naše psarne. Lastnikom naših psičkov smo vedno na voljo za informacije in nasvete. Zelo smo veseli obiskov.

Za vse informacije mi pišite na windylands@gmail.com, za več informacij o starših pa nas obiščite na spletni strani http://windylands.eu/vzreja.htm.


Dodal/a jana 13.11.2017 21:34:24 (80 prebrano)

V psarni Tylah smo se odločili, da bomo za našega Freddie-ja (Tylah Perfect Gentleman, roj. 28. 05. 2017) našli nov dom. Iz legla je bil izbran, da ostane doma, a so se okoliščine žal spremenile. Freddie je radoveden, učljiv, nagajiv, ubogljiv fantič, vedno pripravljen sodelovati. Ima odprt značaj, nič ga ne preplaši, rad se vozi z avtom in uživa v pasji družbi. Star je 5 mesecev, zobke ima že stalne, ima vsa cepljenja, mikročip in rodovnik. Iščemo dom, kjer bo član družine (samo pesjak oz. zunanja namestitev ne pride v poštev!), da bo dobil izobrazbo (šola) in morda celo opravil vzrejni pregled.
Cena: 1.000,00 EUR.

Mama: Tylah Ginger-Bred Bisquit - "Polka": kolki A/B, komolci: 0, PRA/EIC normalno, oči b.p.; opravljen PNZ in lovska tekma LP-R s I nagradnim razredom in CACT. Polka je aktivna v Working testu in na lovskih tekmah.
Oče: Int.Ch., Svetovni klubski prvak Posters La Fin du Monde - "Guinness"; kolki A, komolci: 0, EIC/PRA/HNPK normalno, oči b.p.: opravljen PNZ, lovska tekma TP-R s I nagradnim razredom.

Vsi podatki o mami in očetu na www.tylah.com.
Kontakt tylah.labrador@gmail.com ali na tel. 041 723 230.


Dodal/a jana 6.11.2017 14:42:25 (501 prebrano)

V drugi polovici novembra 2017 pričakujemo v psarni Ci Ni Tag-Tu leglo tibetanskih terierjev. Oba starša sta iz naše vzreje, in sicer:

Oče legla: J Ch Slo Ci Ni Tag-Tu Kun Nas Bzang Ba (Kun) iz kombinacije Detchema Tamdrin Tso Gulgates (Piko) & Tseman Rinchen Cinitagtu (Cheena)
Mama legla: Ci Ni Tag-Tu Jomda Gyantso (Jomda) iz kombinacije Dorje Lhun-po (Dor) & Ci Ni Tag-Tu E`Gye La Gyantso (Angelca)

Oba bodoča starša imata opravljene vse obvezne in priporočene zdravstvene teste in izdelane DNA profile.
Mladički bodo za odhod v nove domove pripravljeni v drugi polovici januarja, ko bodo prvič cepljeni in čipirani.

Za več informacij in rezervacije pokličite 040 468 423 (Tatjana) ali pišite na angelcacinishela@gmail.com, vabljeni pa tudi k ogledu naše spletne strani www.cinitagtu.com.


Kun


Dodal/a jana 6.11.2017 14:29:57 (123 prebrano)

V naši psarni Pri Cet Labradors konec novembra 2017 pričakujemo leglo čokoladnih in črnih labradorcev.

Mati: Molly Best of Discovery, kolki A/A; komolci 0/0; genetski testi PRA clear po starših; Eyes clean; telesna ocena odlično; dosežki na razstavah JCH , več na klik.
Oče: Greenstone's Journey To My Heart, kolki A/A; komolci 0/0; genetski testi PRA clear, EIC clear, HNPK clear, CNM clear, Eyes clean; telesna ocena odlično; dosežki na razstavah multi JCH.

Sprejemamo rezervacije.

Več informacij:
Primož Cetin - Pri Cet labradors
041 590 377, primoz.cetin@gmail.com, www.pricet-labradors.com


Dodal/a rottikingdom 6.11.2017 14:26:35 (143 prebrano)

V psarni Rotti Kingdom imamo na voljo samčka cavalier king Charles španjela, skotenega 10. 9. 2017.
Oba starša izhajata iz zdravih linij in imata pregledane oči, pogačice in srce ter DNA čista na bolezni episodic falling in curly coat dry eye, oče ima tudi za SM.

Oče: Int. Ch Toraylac Sebastian
Mama: Darden Cavaliers Escada

Barbara in Uroš Rojc
Babškova pot 64
Lavrica, 1291 Škofljica
http://www.rotti-kingdom.com/cavalier.html
cavalier@rotti-kingdom.com
031 314 622


Dodal/a jana 6.11.2017 7:40:20 (179 prebrano)

25.9.2017 se nam je v psarni Sopra il cielo skotilo leglo border collijev (3 samičke, 3 samčki). Nekaj mladičkov je še na voljo za rezervacijo.

Za mladičke iščemo aktivne in najboljše lastnike, katerim bodo mladički enakovreden družinski član in jim bodo posvetili dovolj časa. Borderji so primerni za različne športe, agility, pašo ovac, reševanje iz ruševin ...

Oče: Elaeth Finders Keepers (Simaro Cold as Ice x Tonkory Zara)
Zdravstveni testi: CEA, CL & TNS Clear by parentage HD B & ED 0/0 Oči: (RD/PRA/HR/PHTVL/PHPV) clear (2014) Gonioscopy: unaffected
Razstavni uspehi: International Champion (CIB, 2 CC's & HWT) International Show Champion (CIE, 4 CC's) Slovenian Champion Serbian Champion Croatian Champion World dog Show Helsinki (Finland) 2014: exc.2, vice JWW European Dog Show Oslo (Norway) 2015: Open Class exc.2, r.CAC Crufts 2016: shortlisted Open Class World Dog Show Moscow (Russia) 2016: Champion Class exc.3 European Dog Show Brussels (Belgium) 2016: Open Class exc.2, r.CAC
Mati: Ma`Frann`s Dessa (Borderwell Charming Capi x Klea)
Zdravstveni testi/ Health tests: - CEA: carrier - CL: & TNS: CLEAR, - HD-A, ED 0/0

Za več informacij pokličite: 041473644 (Slavica).


Dodal/a do-khyi 25.10.2017 9:38:38 (221 prebrano)

Dne 10. 10. 2017 smo v psarni Bučnovaška dobili leglo kraških ovčarjev, ki je edina slovenska pasma psov.

Za mladičke že sprejemamo rezervacije, za odhod v nove domove pa bodo primerni v začetku meseca decembra. Ob odhodu v novi dom bodo odpravljeni vseh zajedalcev, čipirani in cepljeni, seveda pa bodo imeli tudi potni list in rodovnik. Potrudili se bomo, da bodo socializirani in delno sobno čisti.

Mati: Liza Silber HD-A, ED- 0
Oče: Seti

Oba straša imata odlično telesno oceno, stabilen in prijazen značaj, a sta hkrati tudi odlična čuvaja, mati mladičev pa je tudi uspešna razstavna psička.

Več info na: ursa.udovic@gmail.com ali na 031-768-020.


(1) 2 3 4 ... 35 »
Za vsebino oglasov za prodajo psov so v celoti odgovorni prodajalci.
Psarna Sopra il cielo - vzreja border collijev in cavalier king charles španjelov
Vesna Žagar - vzreja labradorcev
Psarna Pri Cet Labrador - vzreja labradorcev
Psarna Kartuziana - vzreja tibetanskih španjelov
Psarna Komarska - vzreja malih angleških hrtov
Andreja Pogačnik - vzreja angleških koker španjelov
Psarna Celesial - vzreja malih angleških hrtov
Psarna Hari Mata Hari - vzreja cavalier king charles španjelov
Psarna Monte Gerass - vzreja labradorcev in zlatih prinašalcev
Društvo ljubiteljev in vzrediteljev kraških ovčarjev Slovenije
Vzreditelji na mojpes.netu
www.mojmaks.net
domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2017 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.