piškotki | prijava | informacije - pomoč | cenik za uporabnike | naročilnice | cenik za oglaševalce | splošni pogoji
Domov
Domov
o psih pasme vzreditelji oglasi za pse galerija forum zaščita živali posvojite psa
Kdo je tukaj?
admin: 0 | gosti: 30
več...
 

ISSN 1581-3258
2000-2019 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Prehrana : Prins. Več kot hrana.
Dodal/a jana 14.5.2018 12:22:38 (2088 prebrano)www.mojprins.si

Dobrodošli v našem svetu!

Pri Prinsu imamo zaposlene, ki ljubijo živali. Razvijanje po meri kakovostne, 100% naravne hrane za pse in mačke je naša posebnost, izboljšanje dobrega počutja živali je naše poslanstvo. To počnemo na svojem strokovnem, osebnem, zavestnem, presenetljivem in edinstvenem načinu.

Dovolite nam, da se predstavimo.Prins je družinsko podjetje. Že več kot petdeset let, tri generacije družine Verkade dajejo svoje srce in dušo v živalsko prehrano. Vsi zaposleni v podjetju Prins smo kot ena velika družina. Z lastno proizvodnjo, laboratorijem in skladiščem imamo tudi lastni izobraževalni center v mestu Veenendaal na Nizozemskem.

Kakovost

Naša skrivnost? Prins, kjer ima vsakdo enak cilj; Kakovost na prvem mestu. Želimo ponuditi več, ker se enostavne ne zadovoljim hitro. Mogoče lahko nekaj spremenimo ali izboljšamo. Stranke so kritične in morajo biti. Potrošnikom želimo ponuditi našo iskrenost z ustvarjanjem odličnih izdelkov za zdrave hišnje ljubljenčke in tudi z dobrimi strokovnimi nasveti.

Hišni ljubljenčki in njihovi lastnih so pri nas vedno na prvem mestu. Pripravljeni smo poslušati in se pogovoriti s stranko, ne iz perspektive izdelka, temveč iz dobrega počutja živali. Dedek Verkade je začel to delati v sedemdesetih letih z njegovimi seminarji in to še naprej delamo s pomočjo programa Prins CareTeam, ki dela to kar pravi ime: skrb za hišne ljubljenčke in svetovanje lastnikom. Druga pomembna in inovativna orodja, ki nam pomagajo narediti to so naš izobraževalni center EduPet in življenjski slog za hišne ljubljenčke; edinstvena spletna platforma in TV-kanal.

Prins. Več kot hrana.

Več informacij najdete na spletni strani www.mojprins.si ali www.prinspetfoods.com.
Kontaktirate nas lahko preko telefona 030/285-855 ali email-a info@mojprins.si.
Prins ProCare

Hladno stiskani briketi linije Prins ProCare so primerna hrana v vseh starostnih obdobjih vašega psa - od mladička do seniorja. Proces priprave briketov smo izpopolnili tako, da omogoča ohranjanje vrhunske kakovost hranil, predvsem zaradi uporabe nizkih temperatur pri procesu stiskanja, ki ohranijo izbrane surovine v hrani. Posebej za majhne pse smo razvili ProCare Mini.

Prednosti linije Prins ProCare:

- Lahko prebavljiva in s hranili bogata hrana; posebej primerna za športne pse.
- Visoka stopnja presnavljanja hrane zmanjša frekvenco izločanja.
- Hladno stiskani briketi imajo 25% manjši volumen kot običajni briketi. Briketi so namreč le prešana živila, ki se v stiku z vlago bistveno manj napihnejo kot sicer. To pomeni, da je veliko lažja za pasji želodec - in imenitna izbira za izbirčne jedce.
- Vrhunske sestavine kot so posebej izbrana perutnina, lososovo olje, vitamini in minerali zagotavljajo visoko kakovost naših linij hrane.
- Z zagotovilom 100% naravnih sestavin, je naša hrana povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa ter vsebuje le naravne antioksidante.
- Stiskanje briketov pri nizkih procesnih temperaturah omogoča optimalno ohranjanje top kakovosti izbranih hranil.
- Je potrjeno idealna za izbirčne jedce.

Kdaj izbrati Prins ProCare?

Ko je vaš kosmatinec zelo izbirčen jedec.
Ko želite znamko hrane, ki zagotavlja imenitno izbiro za vse vrste psov in njihovih potreb.
Ko iščete kakovostno in lahko prebavljivo hrano.

Prins ProCare Grainfree

Psi, ki so občutljivi na žitarice, nujno potrebujejo hrano, ki jih preverjeno ne vsebuje. Pri Prinsu smo tako razvili linijo visoko hranljivih hladno stiskanih briketov, ki ne vsebujejo pšenice, riža, koruze in drugih žit. Namesto tega uporabljamo zelenjavo kot so krompir, grah in tapioka. Poleg briketov, smo pripravili tudi pasji obrok, ki bazira na svežem mesu. Je praktično pakirana v obliki "klobase", ki jo lahko do odprtja hranimo na sobni temperaturi. Še več, dodali smo tudi posamezno pakirane in zmrznjene mesne obroke, ki pravtako preverljivo ne vsebujejo žit.

Prednosti hrane Prins ProCare Grainfree:

- Z zagotovilom uporabe 100% naravnih sestavin, je naša hrana povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa ter vsebuje le naravne antioksidante.
- Visoko kakovostne surovine, kot so posebej izbrana perutnina, lososovo olje, vitamini in minerali, zagotavljajo odlično prehrano za vašega ljubljenca.
- Je lahko prebavljiva in s hranili bogata hrana
- Visoka stopnja presnavljanja hrane zmanjša frekvenco izločanja
- Je potrjeno idealna za izbirčne jedce.
- Prešanje briketov pri nizkih procesnih temperaturah omogoča optimalno ohranjanje izbranih hranil.

Kdaj izbrati Prins ProCare Grainfree?

Ko vaš kosmatines potrebuje za želodec lahko hrano, ki je primerna tudi za pse, občutljive na žita.
Ko želite enotno linijo hrane, ki spremlja vašega psa skozi vsa starostna obdobja.

Prins ProCare Mini

Prins ProCare Mini je hrana posebej prilagojena majhnim psom. Proces priprave briketov smo izpopolnili tako, da omogoča ohranjanje najboljše kakovosti hranil, predvsem zaradi uporabe nizkih temperatur, ki ohranijo izbrane surovine v hrani. Velikost briketov je prilagojena manjšim psom. Potreben dnevni vnos naših gosto prešanih briketov imajo 25% manjši volumen kot običajni briketi in so zato minimalno obremenilni za želodec. Popolna, zdrava in cenovno dostopna hrana!

Prednosti linije Prins ProCare:

- Lahko prebavljiva in s hranili bogata hrana, ki ne obteži želodca
- Visoka stopnja presnavljanja hrane zmanjša frekvenco izločanja
- Visoko kakovostne surovine, kot so posebej izbrana perutnina, lososovo olje, vitamini in minerali, zagotavljajo odlično prehrano za vašega ljubljenca.
- Z zagotovilom 100% naravnih sestavin je naša hrana povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa ter vsebuje le naravne antioksidante.
- Prešanje briketov pri nizkih procesnih temperaturah omogoča optimalno ohranjanje top kakovosti izbranih hranil.
- Briketi so prilagojenim majhnim psom.

Kdaj izbrati Prins ProCare?

Ko vaš kosmatinec potrebuje za želodec lahko hrano
Ko želite hrano, primerno za manjše pse
Ko želite enotno linijo hrane, ki vašega psa spremlja skozi vsa življenjska obdobja

Prins ProCare Protection

100% naravni, hladno stiskani briketi za pse srednjih in velikih pasem, ki jim zaradi njihove zgradbe in načina življenja "tisto nekaj ekstra pozornosti" lahko znatno izboljša počutje.

Zdravo ravnovesje

Aktivni psi srednjih in velikih pasem pogosteje podvrženi zdravstvenim težavam kot njihovi manjši sorodniki. Velike pasme se hitreje starajo, imajo pogosteje težave s prebavo, mišicami, sklepi in srcem, ogroža pa jih tudi prenajedanje in zasuk želodca. Zaradi vsega naštetega smo razvili Prins ProCare Protection, ki velikim psom nudi nekaj potrebne dodatne pozornosti. Prins ProCare Protection je 100% naravna prešana hrana v petih različicah z edinstvenimi hranili, posebej izbranimi za pse nad 25kg, ki jim nudijo pravo podporo za trdno zdravje.

Pasja hrana z medaljo, ki nudi tiste nekaj dodatne pozornosti vašemu psu za zdravo ravnovesje.

Zakaj je ta linija posebna?

Prebiotiki
Prebiotiki prvega nivoja kakovosti kot sta cikorija in fruktooligo-saharidi so prehranska vlakna, ki stimulirajo rast "dobrih" bakterij, ki so nujne za zdravo črevesno floro.

Celične soli
Prins ProCare Protection vsebuje t.i. Schusslerjeve celične (tkivne) soli, ki poskrbijo, da telo bolje vsrka vse v hrani prisotne minerale oziroma da optimalno uravnava zaloge le-teh v telesu. Vsaka različica linije Protect vsebuje edinstveno mineralno mešanico.

Zelišča
Prins hrana vsebuje več vrst zelišč, ki so posebej namenjene boljšemu izkoristku celičnih soli.

Podporne sestavine
Izbrana naravna prehranska dopolnila za pse srednjih in velikih pasem so posebej namenjena prožnosti mišic in zdravemu delovanju srca. Poleg vitamina A in D, smo tako dodali še vitamina E in C, taurin, L-karitin, pegasti badelj, glukozamin in hondroitin, ki pomagata ohraniti zdrava vezivna tkiva v telesu.

Psi nad 25 kg

Prins ProCare Protection linija je posebej zasnovana tako, da nudi optimalno prehransko podporo psom srednjih in velikih pasem. Povečini so to psi, ki imajo nad 25kilogramov in tej velikosti je prirejena tudi velikost briketov. Prins ProCare Protection pa lahko jedo tudi psi manjših pasem, če jim ustreza velikost prigrizka.

Prins PROTECTION Croque Mini

Prins PROTECTION Croque Mini je popolna 100% naravna in visoko kakovostna hrana v obliki majhnih briketov, primernih za majhne pse do 10 kg, ki jim zaradi njihove telesne zgradbe in načina življenja "malo ekstra pozornosti" lahko znatno izboljša počutje.

Protection Croque mini briketi so obogateni s prebiotiki, zelišči, celično Schusslerjevo soljo in drugimi podpornimi hranili, posebej izbranimi za ohranjanje zdrave črevesne flore, prožnost mišic in sklepov in zdravo delovanje srca.

Prednosti linije Prins Protection Croque Mini:

- Vsebuje edinstvene sestavine kot so izbrana zelišča in Schusslerjeve celične soli, ki zagotavljajo optimalno kombinacijo za preventivno zaščito
- Hrana vsebuje heksametafostaf, mineral, ki pomaga upočasniti nastajanje zobnih oblog
- Zaradi dodanega extrakta Yucce imajo izločki šibkejši vonj
- Izbrano perutninsko meso da hrani imeniten okus (razen pri LAMB Hypoallergenic, ki vsebuje jagnjetino)
- Hrana je povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa

Kdaj izbrati Prins Protection Croque Mini?

Ko potrebujete brikete, prilagojenim majhnim psom do 10 kg.
Ko želite enotno linijo hrane, ki vašega psa spremlja skozi vsa življenjska obdobja
Ko želite vašim psičkom dati nekaj tiste dodatne podpore k njihovem zdravju.

Prins PROTECTION Croque

Prins PROTECTION Croque je popolna 100% naravna in visoko kakovostna hrana za pse srednjih in velikih pasem nad 10 kg, ki jim zaradi telesne zgradbe in načina življenja "malo ekstra pozornosti" lahko znatno izboljša počutje.

Protection Croque briketi so obogateni s prebiotiki, zelišči, celično Schusslerjevo soljo in drugimi podpornimi hranili, posebej izbranimi za ohranjanje zdrave črevesne flore, prožnost mišic in sklepov in zdravo delovanje srca.

Prednosti linije Prins Protection Croque:

- Hrustljavi briketi spodbujajo žvečenje
- Edinstvene sestavine kot so izbrana zelišča in Schusslerjeve celične soli zagotavljajo optimalno kombinacijo za preventivno zaščito
- Izbrano perutninsko meso da hrani imeniten okus (razen pri LAMB - Hypoallergenic, ki vsebuje jagnjetino)
- Visoka presnovnost hranil
- Hrana je povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa

Kdaj izbrati Prins Protection Croque Mini?

Briketi so prilagojenim srednjim in velikim psom nad 10 kg.
Ko želite enotno linijo hrane, ki vašega psa spremlja skozi vsa življenjska obdobja.
Ko želite vašim psom nuditi tiste nekaj ekstra podpore k njihovem zdravju.

Prins FIT Selection
100% naravna hrustljava briketirana hrana za vaše domače ljubljence - pse in mačke

FIT Selection linija je sestavljena iz zdravih, uravnoteženih hranil, ki so – tako kot vsi Prins produkti - visoke kakovosti za prebavo in presnavljanje vašega ljubljenca. To hrano smo sestavili posebej z namenom, da lahko zadovolji oba vaša ljubljenca, tako psa kot mačko.

Prednosti FIT Selection hrane

Psi
- Cenovna konkurenčnost
- Slastna zaradi bogate vsebnosti mesa - perutnine ali lososa, posebna hipoalergena variacija z jagnjetino
- Lahka in enostavna za prebavo
- Velikost in oblika briketov spodbujata žvečenje

Mačke
- Cenovna konkurenčnost
- Slastna zaradi bogate vsebnosti mesa - perutnine ali ribe
- Prehranske vlaknine podpirajo uravnovešeno črevesno floro
- Posebna oblika briketov spodbuja žvečenje

Kdaj izbrati Prins FIT Selection

Psi
- Idealna za pse nagnjene k zobnim oblogam
- Zelo priporočljiva za pse, ki "goltajo" hrano
- Hrana spremlja psa v vseh življenjskih obdobjih , od mladička do seniorja

Mačke
- Idealna za gospodinjstva z več mačkami
- Zelo priporočljiva za izbirčne jedce
- Za odrasle mačke vseh pasem

Prins NatureCare dog

Prins NatureCare je zdrav, 100% naraven in prehransko popoln mesni obrok v obliki klobase. Imenitna izbira za na pot in enostavna za rezanje na kose različnih velikosti. Predvsem pa je slastna sprememba ob vsakodnevni prehrani in odlična nagrada med treningi.

Prins NatureCare vsebuje mesne produkte najvišje kakovosti. Klobase so med pripravo sterilizirane in se lahko do odprtja hranijo na sobni temperaturi. Pripravili smo več različic, vsako s svojim edinstvenim okusom in prehranskimi lastnostmi. Priporočamo, da klobaso vedno narežete na manjše kose preden jo ponudite vašemu psu.

Prednosti NatureCare

- 100% naravni mesni produkti.
- Popolna prehranska alternativa vsakodnevnim obrokom vašega psa
- Brez žit in glutena
- Idealna izbira za nagrade na treningih
- Dodali smo Omega 3 maščobne kisline za svetleč kožuh
- Vsebuje vlakna in prebiotike za zdravo črevesno floro
- Do odprtja je možno hraniti na sobni temperaturi.

Kdaj izbrati Prins NatureCare

- Praktična izbira, ko krenete z vašim psom na pot
- Slastna in popolna prehranska alternativa vsakodnevnim obrokom vašega psa
- Primerna za pse z občutljivostjo na žitarice

Prins NatureCare cat

Prins NatureCare je zdrav, 100% naraven in prehransko popoln mesni obrok v praktičnih konzervah. Hrana vsebuje vrsto posebej skrbno izbranih sestavin za dodatno podporo zdravju vaše mačke, hkrati pa je dobra izbira tudi kot priboljšek.

Prins NatureCare ne vsebuje žit, hrani pa smo dodali vrsto hranil visoke kakovosti kot so brusnice, aloe vera, morske alge in rožmarin. Mačke se namreč pomembno odzivajo na okus in "občutek hrane v ustih", zato smo Prins NatureCare pripravili na tako imenovan "način trganega mesa".

Prednosti NatureCare linije:

- 100% naravni in prehransko popolni mesni obrok.
- Odlična alternativa vsakodnevnim obrokom vašega mačka
- Brez žit in glutena
- Vsebuje inulin, ki spodbuja zdravo črevesno floro
- Dodali smo Omega 3 maščobne kisline za svetleč kožuh
- Vsebuje taurin za podporo imunskemu sistemu
- Brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa
- Sestava spodbuja zdrav urinalni trakt
- Do odprtja je možno hraniti na sobni temperaturi.

Kdaj izbrati Prins NatureCare

Hrana, bogata s tekočino za potrebe mačk, ki ne pijejo veliko.
Slasten prigrizek zaradi načina "trganega mesa".
Različica z brusnicami podpira zdrav urinalni trakt.

Prins VitalCare
100% naravna briketirana hrana za mačke

Pri Prinsu smo razvili več vrst visoko kakovostne hrane za mačke in linijo poimenovali VitalCare. Več različic hrane vsebuje le najboljše surovine, ki zadovoljijo še tako izbirčni mačji okus.

Prins VitalCare vsebuje visoko kakovostne sestavine kot so posebej izbrano meso perutnine, lososovo olje, vitamini in minerali. Razen posebej izpostavljenih različic (VitalCare Kitten, VitalCare Struvite and VitalCare Senior 12+), vsi produkti vsebujejo sestavine, ki delujejo preventivno proti tvorbi urinskih kristalov. Prav tako je v skoraj vseh različicah VitalCare formula za preprečevanje tvorbe sprimkov dlak v prebavnem traktu.

Prednosti Prins VitalCare:

- Ne vsebuje žit in glutena
- Odlično razmerje med kakovostjo in ceno
- Potrjeno sprejeta tudi pri izbirčnih jedcih
- Hrana vsebuje sestavine, ki delujejo preventivno proti tvorbi urinskih kristalov (razen VitalCare Baby Kitten, VitalCare Kitten, VitalCare Struvite and VitalCare Senior 12+).
- Hrana vsebuje formulo za preprečevanje tvorbe sprimkov dlak v prebavnem traktu (razen VitalCare Baby Kitten and VitalCare Kitten)
- Lahko prebavljiva hrana, ki zmanjšuje pogostost izločanja.
- Hrana je povsem brez umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa ter vsebuje le naravno prisotne antioksidante.

Kdaj izbrati VitalCare?

Posebej premišljene sestavine, ki podpirajo zdrav mačji vsakdan.
Popolna linija hrane, ki zajema različne potrebe mačk.
Potrjeno slastna tudi izbirčnim mačkam.

Več informacij najdete na spletni strani www.mojprins.si ali www.prinspetfoods.com.

Kontaktirate nas lahko preko telefona 030/285-855 ali email-a info@mojprins.si.


DD Group d.o.o.
Preserje 47
1352 Preserje, Slovenija
Mob.: +386 (0)30 285 855
www.prinspetfoods.com
Mi smo Prins! Mnogo več kot hrana.

Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
Zavetišče za živali Horjul
Prins. Več kot hrana.
Mera dog - popolna suha hrana za pse in mačke
Biss 25 in Biss 25 Titanium – vse kar vaš pes potrebuje
Zakon o zaščiti živali (uradno prečiščeno besedilo) (ZZZiv-UPB3)
domov | o psih | pasme | vzreditelji | oglasi za pse | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | splošni pogoji

2000-2019 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.