Zaključek dobrodelne akcije "RO z NAMENOM"

Datum 13.5.2014 16:39:58 | Rubrika: Rally obedience

Zaključek dobrodelne akcije "RO z NAMENOM"
S Komisije za rally obedience sporočajo:

V četrtek, 8. maja, smo uspešno zaključili dobrodelno akcijo "RO z NAMENOM".

Kot veste, smo v začetku letošnjega leta pričeli z organizacijo dobrodelne tekme RO z namenom in zbiranjem dobrodelnih sredstev za Ustanovo za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznimi. Bili smo zelo uspešni. Resnično smo stopili skupaj za dober namen in se zopet izkazali kot velika rally družina. Zbrali smo 2.500,00 EUR, ki smo jih darovali Ustanovi. Hvala vsem, ki ste se trudili pri zbiranju dobitkov za srečelov, pri organizaciji dobrodelne tekme, vsem, ki ste donirali s pomočjo udeležbe na tekmi oz. z nakazilom. Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki ste z nakupom dobitka na srečelovu prispevali sredstva v sklad. Hvala vsem podjetjem in posameznikom, ki ste prispevali dobitke ali nakazali sredstva.


Predaja čeka
Foto KzRO

V četrtek, 8. maja, smo predstavniki KzRO na Pediatrični kliniki v Ljubljani predali simbolični ček psihologinji in predstavnici Ustanove za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznimi. Otrokom, staršem, pedagoginji in vzgojiteljici smo razložili kaj je rally obedience in poklepetali o psih. Eden od donatorjev je prispeval tudi nekaj drobnih darilc, ki smo jih predali otrokom.

Otroci pa so nam podarili simbolična darilo - kazala za knjigo v obliki medvedka, ki so jih izdelali sami. Psihologinja nam je razložila, da je medvedek njihova maskota, ki jim pomaga skozi mnoge težavne in žalostne trenutke.


Otroci so nam podarili medvedke
Foto KzRO


Še enkrat hvala vsem, ki ste sodelovali. Veseli smo, da smo uspeli otrokom vsaj za trenutek priklicati nasmeh na ustnice, ko smo se pogovarjali o psih. Povabili smo jih tudi na ogled naših rally tekem.

Komisija za rally obedience


člani KzRO in predstavnice Ustanove za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznimi
Foto KzRO




Prispevek natisnjen s spletne strani mojpes.net
//www.mojpes.net

URL za ta prispevek je:
//www.mojpes.net/article.php?storyid=2249