piškotki | informacije - pomoč | cenik za uporabnike | popusti za člane | naročilnice | cenik za oglaševalce | splošni pogoji
Domov
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina
Prijava
Uporabnik:
Geslo:
 
Kdo je tukaj?
Člani: 0 | Gosti: 25
več...
 

ISSN 1581-3258
2000-2018 © Jana

mojpes.net na Facebooku
pomagajmo mucam - mačke iz Zavetišča Horjul iščejo dom

Horjulski mačkoni in mačkonke

Ste že videli toliko lušnih mačjih obrazov na kupu? Najbrž ne.

V Zavetišču Horjul vse tukaj predstavljene mačkone (še nekaj več jih je pri njih) vsak dan hranijo, negujejo in crkljajo. Veliko med njimi je bilo "dudarjev", ki so jih v zavetišču s hranjenjem in skrbno nego obdržali pri življenju v trenutkih, ko so bili brez mačje matere obsojeni na počasno umiranje. Zrastli so v krasne mucke in muce. Vez med njimi in človekom je zelo močna in vsi ti mački iščejo nove domove pri skrbnih ljudeh, ki se zavedajo, kaj muc potrebuje in zakaj zanj izhodi v "namišljeno svobodo" (predvsem izraz, ki nekaj pomeni nam - ljudem, mačkom pa prav nič) ne pridejo v poštev. Za njih je primerno okolje v domu, kjer vedo, zakaj se zapira vrata in okna, zakaj so na oknih "mačjevarne" mreže, zakaj je treba tudi notranje mačke cepiti proti nalezljivim boleznim, zakaj jim je treba nuditi izvrstno hrano za mačke, ustrezno veterinarsko oskrbo in socialno okolje z mačjimi igrali, mirnim kotičkom za počitek in vsaj eno naročje za vsakodnevno crkljanje. Ste pripravljeni na življenje z mačkom? Ste mu pripravljeni nuditi naštete pogoje? Ste pripravljeni na odgovoren odnos do teh krasnih živali? Ažurirane teme vseh horjulskih muckov, ki čakajo na posvojitev, najdete na mojpesForumu v rubriki Horjul - mačke iščejo dom.

Če ste, ne oklevajte! Poglejte spodnje mačje obraze, preverite s klikom na sliko, kaj se z vsakim med njimi trenutno dogaja. Prepričana sem, da je med vami, ki tole berete, mnogo primernih posvojiteljev, mnogo takih, ki si želite živeti z mačkom, pa se do sedaj še niste opogumili. Tile Horjulski mački so nekaj prav posebnega, kar vam lahko zagotovijo mnogi posvojitelji mačkonov iz Zavetišča Horjul. Kaj pravijo in kako jim gre, lahko preverite med poročanji v rubriki Horjulčki se javljajo iz novih domov.

Zagotovo si boste ob branju dnevnih dogodivščin zaželeli čisto svojega Horjulčka. Verjamem, da so vas učili o mačji svobodi in mačjih potrebah drugače, vendar vseeno razmislite o tem, kaj si maček zasluži in kaj smo mu dolžni nuditi. Po premisleku pokličite v Zavetišče Horjul na 051 30 44 35 (ob delovnikih med 8.30-12.30) in se dogovorite za posvojitev za vas najprimernejšega mucka. Ne bo vam žal!

mački iz zavetišča Horjul nujno rabijo posvojitelje - 051/30-44-35, www.zavetisce-horjul.net
Ob kliku na posamezno fotografijo se vam bo o mucku na sliki odprla tema na mojpesForumu.
Adica
Adica
Alma
Alma
Anika
Anika
Annie
Annie
Bali
Bali
Balki
Balki
Bazoo
Bazoo
Bean
Bean
Betka
Betka
Bimbo
Bimbo
Bonzo
Bonzo
Breff
Breff
Britt
Britt
Bubba
Bubba
Bučka
Bučka
Buf
Buf
Caca
Caca
Cara
Cara
Cecil
Cecil
Cherry
Cherry
Chilly
Chilly
Čufta
Čufta
Dali
Dali
Dani
Dani
Darla
Darla
Dash
Dash
Dex
Dex
Diesel
Diesel
Dizzy
Dizzy
Đusa
Đusa
Emily
Emily
Emi
Emi
Filip
Filip
Izzie
Izzie
Jadri
Jadri
Jess
Jess
Jill
Jill
Joy
Joy
Kia
Kia
Kirka
Kirka
Klejo
Klejo
Kuga
Kuga
Ledo Lee
Ledo Lee
Lev
Lev
Lučka
Lučka
Mae
Mae
Maxi
Maxi
Maza
Maza
Milojko
Milojko
Molly
Molly
Moto
Moto
Muci
Muci
Nike
Nike
Niki
Niki
Nu
Nu
Oskar
Oskar
Parki
Parki
Peyton
Peyton
Pičipoki
Pičipoki
Pičipokica
Pičipokica
Pic Mic
Picmic
Ricci
Ricci
Samson
Samson
Špan
Špan
Style in Image
Style in Image
Tab
Tab
Taxi
Taxi
Tinka
Tinka
Tito
Tito
Tyra
Tyra
Učka
Učka
Uni
Uni
Vajtka
Vajtka
Vaš
Vaš
Veli
Veli
Vesna
Vesna
Zenf
Zenf
Zvonček
Zvonček

POSVOJITVE NA DALJAVO
Ste ljubitelj živali, a vam način življenja, zdravje ali bivalni pogoji ne dopuščajo, da bi brezdomčku ponudili svoj dom? Nič hudega, vseeno je kar nekaj načinov, na katere jim lahko pomagate. Eden od njih je 'posvojitev na daljavo', s tem lahko pomagate pasjemu ali mačjemu brezdomčku, ki je v zavetišču več kot 30 dni, in teh ni malo. Vaša pomoč je lahko v obliki finančnega prispevka, kritja veterinarskih storitev, nakupa hrane, opreme ... Če se odločite za kaj takšnega, predlagamo, da najprej preberete vse o posvojitvi na daljavo in se seznanite s pravili, ki pri takšni vrsti posvojitev veljajo, nato v rubriki Iščejo nov dom na spletni strani Zavetišča Horjul poiščete svojega izbranca, ki je označen z znakom 'Posvoji me na daljavo', in izpolnite elektronsko pogodbo za posvojitev na daljavo.

 

Zavetišče za živali Horjul
Društvo za zaščito živali Ljubljana
Žverca, društvo za pomoč živalim
Poživ - Drustvo za pomoč živalim Velenje
Zverinice - Društvo ljubiteljev dihurjev
Zakon o zaščiti živali (uradno prečiščeno besedilo) (ZZZiv-UPB3)
domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2018 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.