piškotki | informacije - pomoč | cenik za uporabnike | popusti za člane | naročilnice | cenik za oglaševalce | splošni pogoji
Domov
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina
Prijava
Uporabnik:
Geslo:
 
Kdo je tukaj?
Člani: 0 | Gosti: 28
več...
 

ISSN 1581-3258
2000-2018 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Zavetišča za živali : Muri Fest za projekt Tekališče za tačke, Celje, 3. 6. 2018
Dodal/a jana 14.5.2018 14:50:39 (564 prebrano)V Zavodu Muri so si zadali velik cilj - v projektu Tekališče za tačke nameravajo zbrati dovolj sredstev za ureditev tekališča za pse v zavetišču Zonzani. Upajo, da bo cilj kmalu dosežen tudi s pomočjo prireditve Muri Fest, ki jo organizirajo v nedeljo, 3. junija 2018, s pričetkom ob 14. uri na poligonu KD Celeia v Bukovžlaku pri Celju.

"Kljub temu, da se zelo trudimo čimpogosteje obiskovati in sprehajati pse v zavetišču, so le-ti še vedno večino časa zaprti v boksih. Hvaležni so za vsako minuto, ki jim je naklonjena. Hkrati ukvarjanje z njimi in socializacija pripomoreta k čimprejšni oddaji v nov dom. S tekališčem bi jim omogočili dovolj gibanja, miselne vaje in druženje z drugimi psi, predvsem pa bi bili dnevi in meseci čakanja na nov dom bistveno krajši."
Zavod Muri


Ne zamudite: pasje igre brez meja - bogate nagrade za tekmovalce - srečelov - poslikava obraza s Cvetko Marjetko - profesionalno fotografiranje z vašim psom - opazovanje agilitya - enkratna priložnost za koristne nasvete strokovnjakov na področju vzgoje psov (Alfakan) - odtisi tačk na glino.

Vstop na dogodek je prost.

Za vse, ki želite, da vaš pes sodeluje na tekmovanju Pasje igre brez meja, ga morate prijaviti do 25. 5. 2018. Prijavnina za psa znaša 8 EUR, informacije za plačilo so v prijavnici.
Prijavnica na tekmovanje Pasje igre brez meja (.pdf)

V primeru slabega vremena bo prireditev odpovedana.

Dogajanje:

Tekmovanje "PASJE IGRE BREZ MEJA"
Končno je tukaj priložnost, kjer imajo prav vsi lastniki psov možnost spoznati sposobnosti svojega psa, pustite se presenetiti. Hkrati z udeležbo na tekmovanju "Pasje igre brez meja" pomagate psom, ki na svoj dom čakajo v zavetišču. Prispevki prijavnin bodo v celoti namenjeni gradnji tekališča za pse. Izmed vseh sodelujočih bomo izbrali še NAJSTAREJŠEGA PSA in PSA, KI JE NAJBOLJ PODOBEN LASTNIKU. Prvi trije zmagovalci bodo prejeli čudovite nagrade Mr. Pet, darilni bon za obisk pasjega salona King, brezplačen preventivni pregled psa, komplet Handmade povodci MoMo.
Pasje igre brez meja so zanimive in poučne. Nekatere izmed aktivnosti boste lahko uporabili tudi za zaposlitev vašega psa v domačem okolju.
Prijave na tekmovanje "Pasje igre brez meja": zavod.muri@gmail.com
Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Delavnice za NAJMLAJŠE
Spoznavanje živali, risanje, igranje, petje in še mnogo drugih zanimivih aktivnosti smo pripravili za naše najmlajše obiskovalce.
Za velik nasmeh na obrazu bo poskrbela umetnica poslikave obraza Cvetka Marjetka.

FOTOGRAFIRANJE Z VAŠIM LJUBLJENČKOM
Profesionalni fotograf z zanimivim ozadjem bo poskrbel, da bo vaš spomin na dogodek postal večen.
Umetnica Eva Prepeva pa vam zagotavlja edinstven unikaten izdelek odtisa tačke vašega psa v obliki glinenega izdelka.

VZGOJA PSA
Na dogodku boste imeli vsi obiskovalci priložnost brezplačnega svetovanja glede vzgoje vašega psa, kar treh strokovno usposobljenih inštruktorjev vodilne in priznane pasje šole Alfakan.

SREČELOV
Sreče in veselja bo na dogodku na pretek, zato ni dvoma, da je nebi poskusili tudi na zanimivem srečelovu. Za nakup srečke majhne vrednosti, vas čakajo velike nagrade ...

Vabljeni!

Zavod za zaščito in dobrobit živali Muri
Vransko 119, 3305 Vransko
Email zavod.muri@gmail.com
Tel. 070 85 11 66
Facebook stran
Dogodek na facebooku

Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
Zavetišče za živali Horjul
Društvo za zaščito živali Ljubljana
Žverca, društvo za pomoč živalim
Poživ - Drustvo za pomoč živalim Velenje
Zverinice - Društvo ljubiteljev dihurjev
Zakon o zaščiti živali (uradno prečiščeno besedilo) (ZZZiv-UPB3)
domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2018 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.