mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 20.05.2024 : 04:09:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Strani: 1 ... 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 ... 303   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani  (Prebrano 636295 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #3000 : petek, 19.02.2010 : 23:06:52 »

A bejž, no!
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #3001 : petek, 19.02.2010 : 23:09:10 »

uh glih sedaj sem videl...ne samo nek prispevek na TVju. ma kaki, zgleda so rabili 17 dni da strnejo vrste in zdaj bojo žgali. KOMPLET INTERVJU z odvetnikom in sestro pokojnice je na netu. zdej bodo dobil preko prijateljskih vez ful pozornosti da bodo začel novo slikco slikat tolk dolgo dokler nam ne dajo novega pogleda v katerega bomo verjeli, po principu da če laž dost dolg ponavljaš postane resnica.

Hudo močno. Če jim pa ta spin v navezi novinarji komercijalnih TVjev in Tiskanih medijev pod kontrolo nekaterih močnih vplivnežev (vglavnem se pa ve da so najbolj vplivne oseba tiste ki jim rihtajo reklame....), PR, Kapital, Državna uprava uspe, pa svaka čast. Bo treba napisat nadaljevanje Machiavelijevega Vladarja, in redefinirat Goebbelsov pristop. Hudiča, celo Branko Grims bo lahko delal še en nov doktorat.
Logiran
moksa
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.901


« Odgovor #3002 : petek, 19.02.2010 : 23:11:11 »

Priporočam (po možnosti jutri)
http://24ur.com/novice/slovenija/senica-na-meni-ni-nobenega-blata.html
Logiran
Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #3003 : petek, 19.02.2010 : 23:17:15 »

Ja, valjda. Zdaj pa nihče od večdesetletnih osebnih prijateljev nič ne ve, nič ni slišal, nič ni vdel, nikoli bil pri nikomer doma. Aha ja...
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #3004 : petek, 19.02.2010 : 23:20:43 »

sarabenji, štos je v temu, da je prenekateri prebivalec te države prej "normalno" živel, 02.02.2010 pa je z glavo butnil v podboj vrat in zdaj še vedno javka zaradi bolečine. Sicer pa je Altervita z opisano "moralo" in "etiko" zadel v polno - prenekatere izjave in užaljeni intervjuji, ki smo jih lahko brali in še vedno lahko beremo po omenjenem datumu, to samo dodatno dokazujejo.
Mene sicer še vedno bega dilema ali so tako dobri igralci (pravzaprav niti ne, mimika izdaja marsikoga), ali pa res verjamejo v lastne besede.
....
...
- vsi vpleteni so povedali o sebi več, kot bi si kadarkoli to drznili, niti v svojih najhujših morah - o tem sem prepričana. Če bi odstop in prevzem odgovornosti vseh akterjev lahko zamenjala za normalno življenje - kul, držite si ga.
In še tole:
Zajca imamo neprestano na očeh, zajec je tista napol nevidna, včasih pa še kako vidna vez med vsemi deli te sestavljanke.


Sej si si v bistvu odgovorila. Niso igralci, ker so v tej paniki ko jih je nekaj dobesedno v rit kavsnilo (pa ni zajec) vsi zgubili živce, stresli z glavo in maske so odletele. In v treh dneh so doživeli tak šok da so rabli še 14 dni in dva al tri vikende (sploh ne štejem več) da so si jih ponovno nadeli. Rabili so 14 dni da so osebno komunicirali, ker tut telefonom ni več za zaupat, al pa mailom še manj. Rabili so 14 dni ekstra da so izdelali strategijo in to brez tajnic in postreščkov, sami. Valjda tolk traja ker so se brez oprod in svetovalcev že davno odvadili (al pa jim niti nikol po vzponu ni bilo treba) delat v tej smeri.

Njihova morala in etika sta se odkrili. Tako kot tat svojega tatinstva ne jemlje za zločin ampak za službo, odvetnika ne zanima več pravica ampak interes stranke. Vse je služba. Noben odvetnik ne spi slabo ker je npr. zrihtal da so Pluta spustili iz aresta, pa je takoj šel v Akcijo. Tudi Plut se je imel za čist fajn fanta. Enako recimo tisti Cashiraghi . Norec zase misli da je normalen, Kriminalec misli da je poštenjak, Morilec se ima za človekoljuba, ker ljudem skrajša tole mizerijo imenovano življenje. In ej...tut dohtar je  konc koncev s tem da si spol spremeni nepopolno, pa da z dildoti operira v bistvu človekoljub in humanitarec, angel, ker če ne bi imel strelovoda, bi pač trpelo delo zdravljenja in reševanja življenj. Za to visoko poslanstvo pa nobena (pasja) žrtev ni premajhna.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.322


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3005 : petek, 19.02.2010 : 23:22:34 »

Yo, po 17 dneh se seveda nihce nicesar vec ne spomni. Zanimivo, da ne vedo niti tega vec, o kom nam tako podrobno pred kamero vse razlagajo.
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.322


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3006 : sobota, 20.02.2010 : 01:05:23 »

Niko Kavčič: Smešimo se pred Evropo
http://24ur.com/novice/slovenija/kavcic-smesimo-se-pred-evropo.html

Po sestanku: Pahor Kresalovi še vedno zaupa
"Izkazalo se je, da je direktor policije o tragičnem primeru preko vas prej obvestil odvetnika Senico kot pa pristojnega sodnika in tožilca," v pismu Kresalovi piše Tanko. Ob tem dodaja, da "rezultatom preiskave, ki bi jo ob v tem primeru tako jasno izraženi politični podrejenosti izvedla policija, ne bo nihče verjel, če nemudoma ne odstopi."

http://24ur.com/novice/slovenija/po-sestanku-pahor-kresalovi-se-vedno-zaupa.html

Kmetijsko ministrstvo zavrača očitke
http://www.delo.si/clanek/99699

So what … *
Pravljici, da Saša Baričevič svojih treh krvnikov ni dobil nazaj na podlagi zvez in poznanstev, ne verjame nihče več. Verjetno bi nas prej prepričali o obstoju Božička. Naključij in povezav med vplivneži in politiki je namreč vse preveč. Res preveč!

Državna sekretarka Sonja Bukovec, dolgoletna prijateljica Baričevičevih in tista, ki je v tej zgodbi dvignila že nekaj prahu, je novinarki komercialne televizije na vprašanje, ali se ji zdi prav, da je Baričevič dobil pse nazaj, odgovorila: »Če me zdaj vprašate, ne.« Zanimivo razmišljanje. Kaj pa po tem, ko so zverinsko napadli navadnega državljana? In ravno tu je jedro problema: po tistem napadu na povsem običajnega Tržičana so vsi odgovorni, pristojni in vpleteni samo zamahnili z roko, češ: So what ...

http://www.delo.si/clanek/99721

Niko Kavčič za Pop TV: Določeni krogi razmišljajo o spremembah na levici
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042339086

Janša: Smrt razgalila delovanje mafijskega omrežja
http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-smrt-razgalila-delovanje-mafijskega-omrezja/223967

"Nedolžna vsekakor nisem več"
http://www.zurnal24.si/slovenija/nedolzna-vsekakor-nisem-vec-160739
Logiran

Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #3007 : sobota, 20.02.2010 : 01:27:10 »

Yo, po 17 dneh se seveda nihce nicesar vec ne spomni. Zanimivo, da ne vedo niti tega vec, o kom nam tako podrobno pred kamero vse razlagajo.

Aja, saj res, jutri je nov dan...
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #3008 : sobota, 20.02.2010 : 01:49:02 »

Uh, vse vzamem nazaj. Opravčujem se za vse insinuacije,  za vsa namigovanja za vse trditve in globoko se kesam.
Ti ljudje so prijatelji, zgolj na človeški ravni funkcionirajo, podpirajo se ker se imajo radi in absolutno poskušajo v vsakem pogledu delovati strokovno in ločevati službo od družbe.

Torej je na konc koncev samo vprašanje a so res strokovni.
Senica je hud frajer. Vse mi je razkril. V resnici je vse to  vihar v kozarcu vode.

Samo počakat je treba še na pijanega soseda iz treh ulic naprej ki je naščuval pse na zadušeno truplo te zdravnice, pa bomo opravili. Tako kot s Krambergerjem, ker je imel 5% volilcev za sabo in je rastel proti 10, kar je več od kateregakoli zbirka James Bonda alias Zmagota.
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #3009 : sobota, 20.02.2010 : 03:17:41 »

Sem malo razmišljal....in mam en tak super primerček. V bistvu sem sam nase naredil vtis kakor pravita Slon in Sadež.

Jana in Mirč sta moja prijatelja. Tako ju jemljem, čeprav se vidimo morda dvakrat na leto in malo več slišimo. Po par sezonah sem zmanjšal svoj status ker ne vzrejam. In nimam linka v podpisu.
Niti na pamet mi ni padlo da bi Jani rekel, dej mi privilegije ki mi ne grejo ampak ker sva frenda padej no, sej  sem sam  eden.
In po drugi strani....sam bi se počutil kot kreten če bi jo to PROSIL, obenem pa bi totalno padla v mojih očeh če bi mi rekla da ok, ni blema.
K sreči imava odnos ko se štekava in ne greva preko vzporednega odnosa. In tu na forumu je cel kup podobnih ki jih spoštujem prav zaradi tega. In vsak ima verjetno v lajfu odnose ko se križa osebno prijateljstvo ter poslovno sodelovanje.


Tale zadeva s psi je pa odkrila da je v sloveniji v resnici še vedno po skoraj 100 letih in dveh vojnah ter eni orenk revoluciji zadeva med tlačani in fevdalci. Med Dninarji in Gruntarji. Med referenti in posranimi uradniki ter na vrhu med grofi in vojvodami...kot je rekel Miha Mazzini ene 2 mesca nazaj v prispevku. Slovenija je fevdalna družba ki kljub demokraciji še vedno fura neko težko hierarhijo kjer je dosti da en močen javno izpostavljen profi poklče enega tlačana od svojega prijatla, pa uni prec počepne.

Osebno čakam na enega svoje generacije, da bo začel kot so 300 let prej Francozi naredili drugo republiko, pa po napoleonu še tretjo.
Rabimo rast kot nacija in rabimo se prečistit. Rabim pa pika. Drugač je boljše da se pricepimo nazaj avstriji pa naj nas oni spucajo.
Logiran
Kapitan_Nemo
rad pišem
****
Spol: Moški
Sporočil: 388


« Odgovor #3010 : sobota, 20.02.2010 : 07:53:55 »

Pogovor Blaž Kavčič, predsednik Kinološke zveze Slovenije: Red se začne že pri razmnoževanju psov

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042339204
Logiran
Klavdija
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 868


« Odgovor #3011 : sobota, 20.02.2010 : 10:07:29 »

Pogovor Blaž Kavčič, predsednik Kinološke zveze Slovenije: Red se začne že pri razmnoževanju psov

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042339204

Najlažje je sedaj govorit o preteklosti. Mislim kar nekaj...mi je kavo pokvaril.......
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #3012 : sobota, 20.02.2010 : 10:13:09 »

Najlažje je sedaj govorit o preteklosti. Mislim kar nekaj...mi je kavo pokvaril.......

tudi meni Tongue

Zdej vem kam pes taco moli.......Un tastar fosil Kavčič, ki je včeraj obtoževal Kresalko.

Ne vem a so res tolk butasti..oz. sveto prepričani da po vsem tem sploh še komu verjamemo.A res mislijo da smo take ovce al kaj??
Nasplošno o vsej tej zadevi od začetka pa do nadaljevanja- in vse kar prihaja na dan se mi kozla...in to v loku kozla bruham
Logiran
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #3013 : sobota, 20.02.2010 : 10:20:21 »

"Težave so se začele, ko je po Knightu, ki ga je nabavila v Veliki Britaniji, na Madžarskem kupila še psico Joy, ki je imela zelo neprijeten značaj." Vir: http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042339204

Ne razumem. Torej se je vedelo, da ima zelo neprijeten znacaj, ampak psica je kljub temu dobila vzrejno dovoljenje? Huh
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Kapitan_Nemo
rad pišem
****
Spol: Moški
Sporočil: 388


« Odgovor #3014 : sobota, 20.02.2010 : 10:27:56 »

"Težave so se začele, ko je po Knightu, ki ga je nabavila v Veliki Britaniji, na Madžarskem kupila še psico Joy, ki je imela zelo neprijeten značaj." Vir: http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042339204

Ne razumem. Torej se je vedelo, da ima zelo neprijeten znacaj, ampak psica je kljub temu dobila vzrejno dovoljenje? Huh

O tem smo se mnogi spraševali že pred dnevi. Ne samo neprijeten značaj, na Hrvaškem je že ubila enega psa, pri nas na sprehodih pa tako rekoč dnevno napadala in grizla pse.  Tiste, ki so odgovorni za to, bi bilo potrebno nagnati iz kinologije, da se bi kadilo za njimi! Zaenkrat nič ne kaže, da se bo kaj takega zgodilo, prej obratno! Kot vedno...
Logiran
Strani: 1 ... 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 ... 303   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines