mojpes.net

Kajin kotiček => Razne akcije => Sporočilo, začeto od: liza-asta , torek, 17.10.2006 : 09:51:47



Naslov: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 17.10.2006 : 09:51:47
Kot ste vsi lahko prebrali v temi Zavetišče Horjul
nam vsem Smetka sporoča, koliko ima stroškov s kastracijami in sterilizacijami pesjanov in mačkonov.
Stroški niso majhni, zato odpiram tole akcijo, za katero upam, da bo stekla HITRO IN USPEŠNO.

Ne bom tvezila na dolgo in široko. Sami vidimo, da je v današnjem svetu, so pač taki, da ne rečem kakšni časi, ko vsak skrbi samo za svojo ...težko pričakovati tujo pomoč. Ker pa je, upam vsem nam, ki samo beremo ali tudi kako drugače pomagamo, ali želimo pomagati prva skrb za dobro živali, predlagam tole


AKCIJO :  :) :) :)  JURJA ZA HORJUL  2007   :) :) :)


Vse člane tega foruma pozivam, da nakažemo 1.000,00 SIT na račun ZAVETIŠČA HORJUL

(vem, da nas je že mnogo, ki sodelujemo na licitacijah, pomagamo na vse možne načine, zbiranje materiala, odej, posteljnine, sprehajanje, akcija čiščenja drekcev pekcev,  nekateri tudi prenehamo kaditi in še in še...)

Toda do konca leta bi lahko trajala tale akcija, namesto novoletnih čestitk, daril in vsemogočega zapravljanja...pa mislim, da nam vsem skupaj ne bo tako težko odreči se JURJU ZA HORJUL, ker mislim, da je sreča toliko večja kadar lahko pomagamo drugim, ki so pomoči še bolj potrebni, kot mi sami.

POSKUSIMO SE ODREČI  :) :) :) JURJU ZA HORJUL 2007  :) :) :) IN OBČUTIMO TO SREČO V SEBI

Z željo, da me podprete v tej akciji in seveda sodelujete v čim večjem številu, vas vse prav lepo pozdravljam.
Mojca


                 


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: rem , torek, 17.10.2006 : 10:48:10
Jaz sem vsekakor za :)
Sigurno bo doniral še kdo, ki mimogrede tukaj kaj prebere, pa da ne bo iskal številke računa.

KONTAKTNI PODATKI
 
ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p.
Smrečje 55, 1354 HORJUL
mail: polona@dzzz-lj.si
tel: 051 30 44 35 Polona
tel: 041 22 56 80 Ines
trr: NLB 02027-0254948113


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: zmago , torek, 17.10.2006 : 12:17:33
Bravo liza-asta za idejo. Jaz sem že poslala e-maile na svoje sodelavce in prijatelje z tole vsebino in mislim, da se bo našel kdo, ki bo nakazal kakšen tolar za zavetišče.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 17.10.2006 : 12:32:20
Zmago
Hvala.Več nas bo, več bo prišlo do Horjula.  :)
Mišljeno pa je bilo za Forumovce-pod prvo. (5200 in nekaj članov...)  :) :)
Upam in želim si, da nas bo veliiiiiiiiiko   :)
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: dog_lover , torek, 17.10.2006 : 12:40:41
Super ideja. (http://img246.imageshack.us/img246/8399/thumbsup4kk.gif) Jaz sem tudi malo naokoli poslala.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: medom , torek, 17.10.2006 : 13:21:54
Odlična ideja. To bo pa namesto da bi si kupila 2 škatlici cigaret!! ;)

Že pošiljamo naprej!!! :)

lp


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: chanel5 , torek, 17.10.2006 : 13:50:24
držim pesti za horjulčke..


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Jana , torek, 17.10.2006 : 14:23:44
Se ze v naprej opravicujem za vpad v tole temo. Upam, da ne bo napisano razumljeno narobe, saj menim, da ste do sedaj ze ugotovili, da na vseh podrocjih podpiram donacije, ki so zagotovo eden od zelo pomembnih financih virov in vsa pohvala vsem tistim, ki pomagate z denarjem, opremo, sprehajanjem, lepljenjem plakatov ali kaksno drugo pomocjo.

Vendar,
HORJUL POTREBUJE POSVOJITELJE!

Denar pomaga, pomaga tudi oprema, pa zagotovo sprehodi in druga pomoc tudi, vendar nic ne bo dolgo v pomoc, ce se psi in macki ne bodo oddajali, ker ne bo vec komu pomagati, ko se bo horjulski sistem zlomil. Enkrat smo ze pisali, da bo slo tako dolgo, dokler bo se kam stlaciti kaksno zival. Kot vem, so ze blizu popolne zapolnitve vseh mogocih razpolozljivih kotickov.

Da ne boste rekle, da samo kritiziram, bom tudi predlagala:
Dajte v maile, kjer prosite za jurja za Horjul, napisati se prosnjo, da naj prvenstveno pomagajo pri posvojitvah, naj vprasajo znance in prijatelje ter sosede, ce bi kdo posvojil kaksnega horjulskega macka ali psa. Napisite, da je preobremenjenost hud problem in da gre za urgentno akcijo.

Vecina mackov, ki je trenutno tam, je zrelih za posvojitev, so pregledani in zdravi, zivahni..., predvsem pa si zasluzijo kaj vec od obracanja v kletkah. Najbrz razumete, da cez 40 mackov ni enostavno nastaniti drugace, kot v kletke in spustiti vsake toliko kaksnega na obhod... Predstavljajte si svojega macka tako in pomagajte za horjulske macke najti nove domove tudi preko takih prosenj.

S psi ni veliko bolje, saj je tudi teh cela resta v Horjulu in vec ali manj si vsi zasluzijo kaj vec od sicer odlicne osnovne oskrbe in obveznega sprehoda - predvsem cloveka zase. Ker jih je toliko, kaksen ni zdruzljiv z drugim, pa je treba malo kombinirati, prikrajsani so pa vsi. Saj jim osebje nudi, kolikor jim lahko in se vec, vendar si najbrz predstavljate, koliko casa za crkljanje in igranje bi bil delezen vas pes, ce bi jih imeli se kaksnih 30 zraven (poleg 40 mackov, seveda).

Pa se nekaj zadev okrog posiljanja mailov.
Forumovci bodo sami videli to temo, seveda tisti, ki obiskujejo (in jih zanima) Kajin koticek. Na vse forumovce se nihce ne bo obracal s kaksnim splosnim mailingom, kot se nanje tudi sicer ne obracam drugace, kot z novoletno cestitko, pa se to zato, da precistim tiste, ki imajo neveljavne email naslove. Sem striktno proti kakrsnemkoli spamanju, ne glede na "point" maila.

Osebno sem prepricana, da ima mail ucinek sele v tistem trenutku, ko ga posljemo osebno nekomu, ne pa celi listi iz svojega adresarja. Zagotovo sama izbrisem vse, kar disi kakorkoli po splosnem mailanju in poznam zelo veliko ljudi, ki storijo enako. Osebni mail, ki ga posljem znancu, prijatelju, sosedu (hehe, sodelavcev nimam), je zagotovo prebran, o njem lahko ob priliki povprasam in se prepricam, ali je imel kaksen ucinek ter si tako delam bazo ljudi, na katere se v podobni zadevi tudi naslednjic lahko obrnem. Posiljanje vsem in vsakomur, brez da bi vedeli, kaksen je odziv na drugi strani, je obicajno izjemno slab, se vec, ucinek je lahko celo nasproten tistemu, kar zelimo doseci - ljudje nase maile brisejo brez branja ze po kaksnem drugem ali tretjem spam mailu, ki ga dobijo od nas.
Razmislite.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 17.10.2006 : 15:06:15
Jana
Res je, da pod prvo točko rabijo v Horjulu RESNE POSVOJITELJE, pa naj bo to za pse ali mačke.  :) :) :)
Vendar, ker je, kot piše Smetka, finančna situacija tako slaba, da ne "sfolga" obveznih in najnujnejših kastracij oz.sterilizacij - poleg vseh stroškov, sem razmišljala o tejle AKCIJI PO JURJA ZA HORJUL 2007, ki je bila mišljena in upam, da tudi bo, samo za tiste, ki so na forumu, pa sodelujejo na tak ali drugačen način z Zavetiščem Horjul, oz. bi radi pomagali po svojih najboljših močeh. Ni bilo in ni mišljeno, da se pošilja po meilih naprej kar vse povprek. Lahko pa osebno vsem svojim prijateljem in znancem, za katere vemo, da bi tudi oni kaj prispevali. To pa čisto individualno, in ne preko foruma.
Tole sem si pa zamislila glede na to, ko se pred koncem leta porablja na kupe denarja za nepotrebna darila in stvari, ki jih potem nihče ne potrebuje, če pa damo vsak po JURJA ZA HORJUL 2007, pa vemo, da bo šel v dobre in koristne namene in še sami bomo imeli hudo dober občutek, da SMO NAREDILI NEKAJ DOBREGA.

Tukaj bi pa zdaj lahko prepisala oz.zrecitirala (jo znam na pamet) pesmico od Svetlane Makarovič AZILSKI KUŽA, ki mi je hudo sedla do srca in še malo dlje.
(lahko si jo vsak prebere nekje na temle forumu)

Jana, ne razumi me napak, ampak res upam in si želim, da bi tale akcija zaživela in uspela, in to takoj in čimprej. Vse je na prostovoljni bazi, nikogar se v nič ne sili, pa vem, ker sem te imela čast spoznati, da tudi tvoje mišljenje ni daleč od mojega, če že ni čisto enako.
Želim ti še naprej tako uspešno delo, ki ga zelo cenim in spoštujem. Vse čestitke in kakor bi tukaj rekel Katanec "kapo dol"
Z lepimi pozdravi in še lepšimi željami
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Jana , torek, 17.10.2006 : 15:23:09
Uh, liza-asta, bog ne daj, da bi kdo mislil, da imam kaj proti akciji in zagotovo sem za. Sem pa le hotela malo usmeriti vsebino mailov tudi na iskanje posvojiteljev (ce ze enkrat posiljamo, ubijmo dve muhi na en mah ;D).

Ker se je v preteklosti ze vse sorte posiljalo kot spam (v raznih temah so se organizirala posiljanja), sem opozorila se na to. Namrec, tudi na svoj mail dobim cele kupe sporocil, ki jih nekateri posiljajo v imenu Horjula okrog, pa zagotovo nisem tista, katero bi bilo treba na problematiko opozoriti z mnozicnim mailom in zagotovo ni v njihovi vsebini popolnoma nic osebnega.

Sicer pa kar v akcijo. Cas pred koncem leta je zagotovo najprimernejsi za take prosnje. Ce ob tem najdemo se koga, da bo vzel kaksnega mackona ali mackonko, ali morebiti celo posvojitelja za kaksno pasjo mrcino, se toliko bolje.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 17.10.2006 : 15:42:24
Priznam, malce me je pa bilo strah, da ne bo kaj narobe. (ipak si boss)  :)Spet se strinjam s tabo, da je treba pod prvo točko ISKATI POSVOJITELJE, in to dobre. Vendar dokler teh ni, je pa potrebno pomagati, tukaj se pa vsi strinjamo.  :)

Pa še nekaj sem hotela omeniti. Vsi moji prijatelji in znanci že imajo pse ali pa mačke, tako, da jaz težko nekoga silim, da posvoji še kakšno žival. To sicer tudi počnem, ampak se vsak sam odloča o tem, in, ker se ljudje, ki jih poznam ne odločajo za živali kar čez noč, ampak po temeljitem premisleku, da jo bodo imeli do konca njenih dni, je to res individualno koliko jih lahko kdo ima in za njih tudi dostojno skrbi. Tisti, ki pa pač niso vsi "pasji" ali "mačji" pa itak ni zaželjeno siliti v nekaj, kar jim ni pisano "na kožo".
Trudim se, ampak mislim, da se razumemo.

Z lepimi pozdravi in željami torej,  DA AKCIJA   :) :) :)JURJA ZA HORJUL 2007  :) :) :) USPE

Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Smetka , torek, 17.10.2006 : 23:43:56
A veste, da je bilo danes nekaj nakazil...je pisalo pod "namen" JURJA ZA HORJUL...se mi je prav dobro zdelo. Hvala vsem.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: aska2005 , sreda, 18.10.2006 : 00:47:08
Ideja je vsekakor super :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: FELI , sreda, 18.10.2006 : 07:39:17
tudi jaz pozdravljam akcijo in se ji pridružijem,kar se pa posvojitve živali tiče, je pa pri meni tako kot pri lizi-asti,vsi moji prijatelji in znanci,ki so ljubitelji živali že imajo psa ali muco ali dva,druge , ki pa niso ljubitelji živali,je pa tako brez veze siliti v nekaj za kar jim ni.

Če pa imam priliko, pa vsekakor vsakemu, ki občuduje lepoto in pa tudi pridnost in ubogljivost moje iz azila posvojene psičke razložim, da je to azilski kuža in kako krasen je občutek, da nekemu brezdomčku nudiš topel dom in moram povedati, oz. se pohvaliti, da je neka družina,ki jo srečujeva na najinih sprehodih že posvojila kužiko iz zavetišča.

Veliko uspeha( DENARJA in POSVOJITEV) zavetišču Horjul,predvsem pa vsem brezdomčkom topel dom!!!


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 18.10.2006 : 08:20:03
OOOOOOOOO FELI

Lepo, da si se javila  ;D ,  kar korajžno, kaj pa jurja si tudi že nakazala ?  ;D  ;D
Lahko ga pa daš v kuverto in  daš danes "tršici" ,lahko pa mene počakaš, ker danes tudi jaz pridem ampak šele zvečer(19.30)

Smetka
Če bo veliko pridnih, se bo pa nekaj nabralo  ;)
Predlagam, da vsak napiše JURJA ZA HORJUL 2007  in svoje UPORABNIŠKO IME, ane Smetka, ti boš pa malo kljukala  ;D ;D (da bomo imeli povratne informacije-te pa so vedno dobrodošle)

Veselo na delo in lp vsem Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Smetka , sreda, 18.10.2006 : 08:41:27
Hehe...ja pa kaj še! Glih časa imam kaj za kljukice delat  :).


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 18.10.2006 : 08:58:13
Ja Smetka
jst sem pa mislila, da ti bo v veselje po seznamu (enih 5 tisoč) v parih dneh vse odkljukat, ha,ha,ha

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: tajci , sreda, 18.10.2006 : 09:10:53
Ideja se mi zdi super!

Nakazano :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: ostrzek , sreda, 18.10.2006 : 20:39:54
Izredno simpatična ideja... K Smetki bo šlo nekaj dinkov za licitacije, zraven pa bova midva primaknili še vsak po JURJA ZA HORJUL.  :)

ha ostržka


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 19.10.2006 : 09:13:14
No me zelo, zelo veseli, da vam je ideja všeč  :) :) :)
Zdej bi pa tudi jst z repkom migala, pa ga nimam  ;D ;D ;D

POČASI (beri po malem) SE DALEČ PRIDE  8) 8) 8)

lp Vsem
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: skogkatt , četrtek, 19.10.2006 : 11:53:20
liza-asta! odlična ideja in še boljša akcija!  :D

mojega jurja je horjul že dobil! 8)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 19.10.2006 : 12:44:35
Ja res me veseli, da vsi skupaj malo prispevamo, kar je najbrž vsem veliko lažje.  ;) ;) ;)

Malo od licitacij, malo za steril/kastracije, jurja za povrh, PA BO  :) :) :)

OPA, pa še malo (kakor je kdo oz.katera spuščala u zrak) od MARLBORO za futrčka  ;D ;D ;D TO ŠE PRIDE NA VRSTO  ;D ;D ;D

Hvala vsem, ki se odzivate, pa res škoda, da nimam repka, da bi migala  ::) ::) ::)
to imajo pa eni privilegije  ;D
bom pa probala z ušesi  ;D ;D
Vsem hvala in lp Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: ostrzek , četrtek, 19.10.2006 : 21:46:23
liza-asta tvoja dobra volja je tako nalezljiva, da vsaka takšna akcija že MORA uspet...  :)

smejoča se ostržka


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: VALENTINE , petek, 20.10.2006 : 08:35:50
super ideja!!

tudi moj jurček je že nakazan!

pozdrav vsem!


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , petek, 20.10.2006 : 09:10:20
Ostržka

Škoda, da se Prešern na jurju ne reži tkole, ane  ;D ;D ;D

Me veseli, da te spravim v dobro voljo.  8) 8) 8)

Če jih bo pa velik na kupu, bo pa Smetka pol tkole zgledala  ;D ;D ;D

Smejoči pozdrav
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 24.10.2006 : 09:01:04
No kako je zdej z JURJI,  ;D
A STE ŽE VSI NAKAZALI SVOJEGA PREŠERNA  ;D ;D ;D smejočega  :) :) :)
Bom vprašala Smetko, koliko jih je prišlo na njen račun, ali jo bom šla pa od blizu pogledat, da vidim, če že tkole zgleda  ;D ;D ;D

POZOR: AKCIJA ŠE TRAJA, da ne boste mislili, da je zaključena  ;)
kajti bližajo se EURI, to bo pa potem samo še 4,17 ZATO POHITITE !!!   8) 8) 8)
zaenkrat še TOLARSKI POZDRAV - MOJCA


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: MaxyTT , torek, 24.10.2006 : 09:48:30
Če pa nakažete v naslednje pol ure pa dobite zraven še gratis celodnevno sprehajanje Horjulčkov.
Vse to le za 4,17 EUR-a.

 ;) :) :D

LP

P.S. Moj jurček tudi že nakazan.



Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: honki , torek, 24.10.2006 : 09:55:06
evo evo ze izpolnjujem placilni nalg.

bo se danes ...... ne danes delam cel dan.... jutri na racunu....


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 24.10.2006 : 10:18:08
Ja Maxi TT

Bravo-če ga prinesete gor (JURČKA - SMEJOČEGA PREŠERNA)  :) :) :)

dobite pa še nagrado, tako je. Ines vam takoj zrihta namesto fitnesa en ful dober (al pa 2)
sprehoda po gozdu u kakšni dobri kosmati družbi.  ;D ;D ;D
lp vsem nakazovalcem JURJOV in nagrajenim sprehajalcem od Mojce


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: LORDI , torek, 24.10.2006 : 20:47:02
Super, zelo pametna ideja. Vsekakor bomo prispevali!


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Gigosy , ponedeljek, 30.10.2006 : 22:39:50
Odlična ideja!!!!!!!!! Jurček nakazan  :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: chanel5 , torek, 31.10.2006 : 10:44:41
super ideja..pohvalno ;) sm že napisala položnico.. :P


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 02.11.2006 : 10:01:46
Hvala, hvala vsem, ki nakazujete po JURJA ZA HORJUL 2007  :) :) :)

Lepo pozdravljeni, in kar še tako naprej  :)

Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: drobtinica , četrtek, 02.11.2006 : 10:03:05
Off topic:
Liza_Asta, welcome home!


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 02.11.2006 : 10:08:52
 :D kaj si kaj pogruntala med kopanjem na morju?  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: drobtinica , četrtek, 02.11.2006 : 10:12:49
In med tunkanjem  :o  :o  :o  ali te je morda opeklo sonce  ;)
Si morda na dnu temnega orja našla kakšen skriti zaklad  :-\  :-\  s polno jurčki  za Horjul  ;D  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 02.11.2006 : 10:38:50
Svrkica in Drobtinica

Hvala za dobrodošlico.  :) Vendar nisem na morju na žalost našla nobenega zaklada za Horjul. :'(

Pa ne boste verjele tudi plavati in tunkati se nisem uspela, čeprav sem noge in roke samo namočila v morje, ki je bilo dovolj toplo (vsaj zame) - NAS MLADE NE ZEBE  ;D ;D ;D
ker sem bila pri prijateljih, ki so že cel teden obirali oljke, potem sva pa oba z možem zavihala rokave in vse proste dni, ki so bili namenjeni za počitek in pohajkovanje OBIRALA OLJKE,(nekaj ton-mimogrede), moja Liza je pa uživala v veliki družbi  pesjanov in drugih domačih živali.  ;) Večere pa preživeli v dobri družbi, dobri hrani in še boljši kapljici... ;D 8)

Sem pa utrujena, ampak prijetno, ker vem, da sem/sva spet lahko pomagala po svojih močeh.  :)

LP Mojca

JURJE PA LAHKO ŠE KAR NAKAZUJETE...DA VAM NE BODO OSTAJALI, KO BODO EURI.... ;D ;D ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Gigosy , petek, 03.11.2006 : 11:39:51
Hehe...... dober razlog!!!!!  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , petek, 17.11.2006 : 13:39:09
 NO,   KAKO   STE    ZDEJ      Z     JURJI  :D

 A JIH NIMATE VEČ, KER STE ŽE VSE PRENAKAZALI V HORJUL, AL KAKO  :D ;)

 SAMO ŠE DOOOOOBER MESEC, PA VAM NE BO TREBA VEČ....(jurjov namreč)
 boste pa EURE, he,he)

 POTRUDITE SE ŠE MALO.... :) :) :)
 Prešernov pozdrav Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: lony20 , sobota, 18.11.2006 : 14:53:07
Nakazano. Plačilo pride v ponedeljek.

Lp


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 20.11.2006 : 09:27:58
Lony20

Vse pohvale - prvo sporočilo - pa nakazilo. Hvala, hvala.  :)
Dobrodošla.
lp Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: lony20 , ponedeljek, 20.11.2006 : 11:16:39
Hvala liza-asta za dobrodošlico. Je prvo sporočilo, spremljam vas pa že kar dolgo in je bil že čas, da prispevam kakšno malenkost.

Lep dan vsem


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 20.11.2006 : 12:10:37
Res lepo. Jst sem tudi včasih samo malo pogledala, zdej se mi pa vedno bolj zdi, da sem kar "preveč notr padla"  ;D ;)

Ampak, ker vem, da s tem lahko vsaj malo pomagam ubogim žvaucam, mi ni prav nič pretežko.  8)
LP Mojca



Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: rem , ponedeljek, 20.11.2006 : 12:16:45
Res lepo. Jst sem tudi včasih samo malo pogledala, zdej se mi pa vedno bolj zdi, da sem kar "preveč notr padla" ;D ;)

Ampak, ker vem, da s tem lahko vsaj malo pomagam ubogim žvaucam, mi ni prav nič pretežko. 8)
LP Mojca



Enako :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 20.11.2006 : 16:34:36
Kot sem že v STILSKI PREOBRAZBI HORJULA napisala, je prepotreben vsak prešeren, da se naredi nujne obrobe na strehi in žlebove - PRED ZIMO.  :)

TAKO, DA VAS VSE ŠE ENKRAT NAPROŠAM, DA BODITE MALO RADODARNI DO TEH UBOGIH ŽVAUK, ki so in še bodo pristale v Zavetišču, pa ne po svoji krivdi, ampak vedno po krivdi LJUDI.  :'(

Hvala vsem, ki pomagate. JURJA, PA JURJA, PA BOMO ZMOGLI, ANE  :) :) 8) 8)
LP Mojca



Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Rossy , sreda, 22.11.2006 : 08:33:07
nekaj tolarčkov bilo zdajle nakazanih, lp


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: zmago , sreda, 22.11.2006 : 10:03:50
Rossy super. Še kako pridejo prav teli jurčki Smetki. Sploh zdaj, ko je bila in je še v teku tale gradnja, ki je poleg ostalih stvari še bolj otežila situacijo.
Jurček na jurček pa se nabere. In iz teh jurčkov se lahko marsikaj plača, kupi in naredi za dobrobit živali. Vesela sem, da se ta akcija še ni izpela in,  se še vedno najde nekdo, ki še nakaže.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 22.11.2006 : 10:08:16
Ja hvala Rossy, pa tebi tudi Zmagica

ŠE SE NAJDE KAKŠEN DOBER ČLOVEK NA TEM SVETU, KI MU JE MAR ZA ŽIVALI  :) :) :)
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , sreda, 22.11.2006 : 10:14:25
Zdajle je ponovno potrebno malo napolniti horjulštajnskega pujsa, a ne. Upajmo, da bo še kdo malo pobrskal po žepih in se mu bo nasmehnila sreča v obliki jurja za Horjul.   :D  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: zmago , sreda, 22.11.2006 : 10:22:43
Švrkica imaš prav. Zdajle je res potrebno še malo nafilati pujsa. Jaz sem doma preobrnila vse predale in sem tudi rumeni drobiž nesla zamenjati na banko. In ne boš verjela celih 4000 sem nabrala. Grem danes po že zadnji lijak za horjul. Zato pobrskajte še po predalih. Drobiž bo treba do novega leta zamenjati. Prepričana sem, da se pri vsakem še najde kakšen jurček.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 22.11.2006 : 11:06:13
Tudi s tem ne bo težav, bo dala pa kakšnemu pesjanu malo za prelizat, da lim odstopi, ha,ha
se bo že znajdla, ane ? ;D
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: zmago , sreda, 22.11.2006 : 11:29:52
Steva davkarji naj tole kar berejo. Če se bodo spravljali na take kot je Polona, ki gre še sama v minus na račun sebe in svoje družine, potem pa res ne vem kam bo šel tale svet.
Vem, da gredo verjetno marsikomu v nos te akcije kot so jurja za horjul, stilska preobrazba in še kakšne in, da se nekateri sprašujejo ali se te donacije prijavljajo. itd, vendar dokler država ne uredi stvari na drugi strani (ne bom naštevala kje, saj vsi prav dobro vemo) bomo mi, ki nam ni vseeno (hvala, ker si tudi ti ena od oseb, ki pomagaš) probali izvrtati denar z akcijami, ki se pač dogajajo na tem forumu. Tudi nam in Smetki bi bilo verjetno lažje, da nebi bilo treba po domače fehtati, a kaj ko se drugače ne da. Še vedno prispevke dajejo le mali ljudje. Velikih sponzorjev, ki bi lahko kaj dali pa ni in ni.
Tako razmišjam jaz. Če sem povedala preveč prosim Jano za izbris.

P.S. Jurji še vedno dobrodošli, pa čeprav v kuvertah  ali na kakršen koli drug način.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: branka , sreda, 22.11.2006 : 11:41:32
Jaz sem kar dva jurčka poslala.  :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 22.11.2006 : 11:44:02
Ja Zmagica
Točno tako. Vem, da gredo takele akcije marsikomu v nos ...(predvsem na drugih forumih)
Pa končno, kaj jih pa tolk zanima, kaj se na drugih forumih dogaja...NAJ BODO ZVESTI SVOJEMU FORUMU IN NAJ TAM GLEDAJO, DA BODO KULTURNI, PA PREDVSEM DELALI V DOBRO ŽIVALI, NE PA ZGANJALI NEKAKŠNE FOUŠIJE IN PODOBNO.
Tako je moje mnenje.
(itak je pa vse prostovoljno in dobronamerno..v dobro ŽIVALI)
Se mi zdi na isto temo nek forum tako, kot bi neki politični in strankarski člani hodili malo poslušat ali ocenjevat druge politične stranke in se udeleževali njihovih sestankov. Meni to res ne gre v glavo, ali se motim ?
Lahko si član večih forumov, ampak na druge tem, ane ?
Recimo en pesjanski forum, pa kakšen ne vem avtomobilski, jahtarski in kaj podobnega...

ZATO HURA JURJA ZA HORJUL 2007 - ŠE TRAJA  :) :) :)
pa LP Mojca

(Jana, če kaj ne štima-lahko pobrišeš-pa brez zamere)




Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: ulpi , sreda, 22.11.2006 : 11:47:24
Jaz bi rabila IBAN stevilko. Ker drugace iz tujine ne morem nakazat. Hvala vnaprej! Katja


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 22.11.2006 : 13:37:59
Ulpi
Bo Smetka to uredila. Sej ji napisala...ZS
Hvala vnaprej  :)
lp Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: ulpi , sreda, 22.11.2006 : 14:34:10
Ok, hvala Liza-asta. Ce ne bom pa v kuverti poslala!

papa


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: zmago , sreda, 22.11.2006 : 16:03:46
Mene pa samo to skrbi, da tega ne berejo poštarji  ;D  ;D  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , sreda, 22.11.2006 : 16:25:41
Haj Zmagica
Ja, tale skrb res ni odveč, bi blo boljše da Smetka tole s kuvertami kr mal zradira... :D

Veš, je mene en čas tudi skrbelo, da ni tukaj na forumu kakšnih POLICAJEV...pa te stvari... ;)

p.s. Imaš ZS
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Smetka , četrtek, 23.11.2006 : 14:46:34
IBAN številka je SI 56 plus številka TRR-ja. Lp vsem.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 23.11.2006 : 16:43:07
Haj Ulpi

Evo Smetka je uredila tudi to  :)
Zdaj pa nebo več teh problemov. Hvala ti.  :)
LP kjerkoli že si in lepo se imej  :)
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , petek, 24.11.2006 : 00:17:06
Najdražja Mojčica, meni skoz mahaš z rdečo fano pred očmi, ko pišeš ne bi skupaj. >:(  Če smo mi to naredili v naši gimnaziji, smo samo enkrat. Tistega kola zlepa nisi mogel popraviti.  :( Torej prosim, da mi za kazen napišeš 100 krat:
ne bi se piše narazen
. Bom delela popravo tvoje naloge med petjem koračnic v nedeljo na Horjulštajnu. Pa LP  :-*  :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Smetka , petek, 24.11.2006 : 00:22:27
Ja, ja...to! Ampak liza-asta se sekira samo, če kdo "s psmi" ne zna sklanjat, hahaha....evo eno rdečo fano za lizo-asto  ;D.


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , petek, 24.11.2006 : 09:56:49
Babe
A tud pri JURJIH mi ne date miru  ;D

Se pač spoznam na slovnico samo pri PES in te reči...sklanjanje, ednina, dvojina, množina... ;D

NEBI pa na JURJU nič ne piše, zato tega še nismo vzeli...  :D :D :D

Zato pa poznam besedo, DAM, PODARIM, DONIRAM, POMAGAM, DELAM pa še kakšno, ampak, bi bil spisek predooooolg   ::)

Svrka
Ti pa do danes popoldan napiši najmanj 100 x

          RADA    IMAM   ŽIVALI   

Bom jst pregledala, da NEBI ti delala napak... ::) ::) ::)

Slovnično pravilno te LEPO POZDRAVLJAM - Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , petek, 24.11.2006 : 11:11:33
Mogoče bo potrebno NE BI pisat 200 krat, haha. :P
Kar se pa tistih dam in ........tiče, si pa med prvimi, ni kaj!  :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Rossy , torek, 05.12.2006 : 13:46:15
Tale tema je mal nizko padla, jo moram dvignit, moj jur pa tudi nakazan  :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 05.12.2006 : 14:04:53
Rossy
Hvala, res smo malce pozabili na tele JURJE 2007 sicer pa ne. V vsakdanjih in še novoletnih licitacijah jih bo kar nekaj od mene priromalo do Horjula, pa po zagnanosti nekaterih tudi.
Poskusimo še malce pomagati za lepši JUTRI - 2007 V HORJULU.
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: dog_lover , torek, 05.12.2006 : 23:06:27
Jest sem svoje najbližje že omrežila, sedaj pa planiram "napad" na ostale. Upam, da bo kdo pripravljen vsaj jurčka dat. Sploh zdaj, ko so prazniki...  :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: MaksiMaša , sreda, 06.12.2006 : 22:57:15
Evo, moj jurček tud pri vas.....LP, Katarina


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 07.12.2006 : 09:40:11
Lepo MaxiMaša, pa hvala v imenu Horjulcev.  :)
Sami prijazni novinci, pa dobrodošla.  :)
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: MaksiMaša , četrtek, 07.12.2006 : 17:09:30
Hvalaaaaaaaa za dobrodošlico.....sicer pa, tako, kot sem že sporočilo ali dva nazaj nekje napisala.... sicer sem  nova,a a se mi zdi, da vas poznam že zares dobro, saj vas spremlljam že precej časa. Prav ponosna sem, da sem postala del tega! Hudooo dobri ste !!

Z leti, ko odraščamo, ko se tudi drugače, kot le telesno razvijamo, se prioritete spremenijo, prave vrednote končno dobijo  potrebno moč in neglede na to, da se marsikateri živaloljubček sicer kot tak že rodi, je vse lepo in prav šele takrat, ko se zave tudi dejstva, da marsikateremu kosmatemu, gladkemu, toplemu, hladnemu, morda operjenemu ali pa bodičastemu bitju le ne gre tako lepo, kot njegovemu ljubljencu in je za to tudi kaj pripravljen postoriti.     .....  No, jaz sem zdaj že zagotovo odrasla :)  .....

LP, Katarina

 


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , četrtek, 07.12.2006 : 17:19:38
Lepo si napisala...še enkrat dobrodošla.
Ni vse v materialnih dobrinah... veliko je še drugih stvari, ki so v naših srcih.  :)

LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 07.12.2006 : 19:26:44
Tudi jaz pozdravljam nadebudno novinko.
Ker si nova, ti bom nekaj spregledala. A ne, Liza Asta, drugače bi pa 100krat...., haha.  :D  ;D  :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: MaksiMaša , četrtek, 07.12.2006 : 19:51:55
Hehehe....sem že pripravljena......kreda, tabla.....čakam :)))


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Jana , četrtek, 07.12.2006 : 19:56:08
Hahaha, svrka, tole je bilo pa dobr ;D :D

MaksiMasa - za priprave je tule ena slikica tvoje predhodnice ;) :)
(http://www.mojpes.net/galerija/albums/zakljucek06/zakljucek032.jpg)
Skrivnost, kaj je na listu, pa najdes tukaj (http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,10449.30.html).


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 07.12.2006 : 19:58:20
Torej 100krat NE GLEDE se piše narazen. Pa en slaaadek, zvočeeen  :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 07.12.2006 : 19:59:41
Pa boš opravila krst za novinca  :D  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: luncica , četrtek, 07.12.2006 : 20:08:50
   neglede in ne glede prisl. (e-e) v
zvezi z na izraža stališče, ki se ne
upošteva: enake pravice za vse neglede
na spol ali narodnost; tiskajo vse,
neglede na to, ali je kaj vredno // v
predložni rabi kljub: neglede na različnost
mnenj je sodelovanje mogoče; sprejet je
bil neglede na to, da je mlad

 ;) punce, ne se kregat, stric Toporisic pravi, da je oboje prav  ::) lp


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 07.12.2006 : 21:00:52
Od nekdaj je naša generacija smatrala da je omenjeni gospod uničil naš jezik.  :P
 Se pa hecam, ne kregam  ;D  :-*
(Vseeno Luncica, sem pa hvalezna za pojasnilo)  :(


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Jolly1 , četrtek, 07.12.2006 : 21:29:37
Pišuka zdej pa ne vem, jaz sem neglede zmeraj skup pisala  ???


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , četrtek, 07.12.2006 : 21:43:18
Mene so učili, da sta to dve besedi. Ena je ne, druga je: npr. glede, ali bi....ali ne,da bi. Kajti moja naslednja rdeča fana je brez, da bi   >:(


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , petek, 08.12.2006 : 09:44:39
Halo
Pa ne lepo prosim tako prijazne novinke takoj na začetku futrat (lepa beseda, ane ?)  ;D
s to slovnico  ::)
Pustite jo dihati, in naj pove svoje, saj ste vsi razumeli, kar je hotela povedati... :)

Svrka
Jst sem naredila svojo domačo nalogo, KAJ PA TI ?  ;D ;D ;D

Da pa ne bomo (a je zdej prov?) preveč spet smetili po temah, vam pa vsem slovničarjem predlagam, da odprete eno novo SLOVNIČNO TEMO, hahahaha   ;D
(sm jo že jst enkrat hotla...na temo PES...pa te stvari...to mene moti...sklanjanje, ednina,dvojina itd...)  :'(

Važno je JURJA ZA HORJUL 2007

LP vsem Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , petek, 08.12.2006 : 14:12:05
A mi hočeš prosim povedat, kdo bo slovnično temo sploh odprl.  :-\ Odkar si pisala domačo nalogo, pa stvar dobro obvladaš. (ker te je doletelo po desni)  :D
Novinka je dobrodošla, sploh je bila takoj za hec.  ; :-* Jurja bom pa dala. Danes je plača. LP  ;D


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , petek, 08.12.2006 : 14:54:34
Hojla
Za kazen, ker nimaš domače naloge, sedi in daj 2 jurja hahaha ;D pa še plačo praviš  ;D pol pa 3  ;D
(hecam se)
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: MaksiMaša , petek, 08.12.2006 : 16:29:01
Kaj  da neee:)))!   Za hec (hrano, kavo in klepet) sem pa zmereeeeeeej !!! Pa tud domačo nalogo bom napisala !


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , petek, 08.12.2006 : 20:59:03
No Mojčica, a se zmenmo med farbanjem v Horjulštajnu jutr za pregled  :-\ domače naloge.  :D Pa še s penzlnom jo bo MaksiMaša pisala lahko po stenah. Ha, ha  ;D Ko se vrne Žiži, bo pa kakšno cvetko iz bolnice dodala.  :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 11.12.2006 : 10:19:40
Svrka
Jst sem svojo domačo nalogo opravila tudi s farbanjem.. ;D kje pa je tvoja  ;D
LP Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , ponedeljek, 11.12.2006 : 10:31:26
srči, kriz ravnam.  :'( Takoj, ko kaj naredim, me zacne boleti. Ali bi mi spregledala in dala odpustek brez opravljene domace naloge :-[    :-*


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 11.12.2006 : 10:33:19
Ne, tokrat ne bo šlo  ;D
sej jo lahko nardiš tudi u leže  ;D bo pa popravc... ;D
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , ponedeljek, 11.12.2006 : 10:34:12
A velja v mislih?  ::)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 11.12.2006 : 10:38:28
Ko bi ti vedla...kaj imam jst vse v mislih  ;D
vse je treba udejaniti... :D ;)
Tudi mene križ..pa še kej...ni tolk prostora... ::)
Mojca


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , ponedeljek, 18.12.2006 : 16:13:44
Kmalu bomo tolarje zamenjali za eure  :)

imamo pa vseeno še nekaj malega časa, ali če nam še kakšen tolar od daril ostaja..da ga nakažemo na račun Horjula za HORJUL 2007, ali pa to storimo še do 14.1.2007 ko bodo še sprejemali na vseh mestih tolarje.  :)

HVALA VSEM V NAPREJ za boljši JUTRI HORJULA 2007  :) :) :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: Sanny , torek, 19.12.2006 : 09:21:05
Tudi sama sem se pridružila tejle akciji :D. Koliko bomo pa potem nakazovali? 5 EUR ?????


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: liza-asta , torek, 19.12.2006 : 10:47:04
Čimveč  ;)  ampak mi je nekam 10 bolj okroglo  :)


Naslov: Re: JURJA ZA HORJUL 2007
Poslano od: svrk , torek, 19.12.2006 : 22:12:43
Ho ho, LA, imaš rada okrogle stvar, kaj. Ampak 5 ima tudi en tak lep trebušček.  :P