mojpes.net

Kajin kotiček => zavetišče Horjul => Sporočilo, začeto od: Jana , sreda, 18.10.2006 : 19:36:54



Naslov: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Jana , sreda, 18.10.2006 : 19:36:54
Od 23. 1. 2011 dalje najdete vse o posvojitvah na daljavo na spletni strani Zavetišča Horjul (http://www.zavetisce-horjul.net/index.php):

- Pravila o posvojitvah na daljavo (http://www.zavetisce-horjul.net/brez_ne_gre.php)
- Živali za posvojitev na daljavo (http://www.zavetisce-horjul.net/iscejo_dom.php)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , četrtek, 19.10.2006 : 17:01:25
v novih domovih
Seznam, ki je bil do 23. 1. 2011 tukaj, je sedaj v arhivu spletne strani Zavetišča Horjul (http://www.zavetisce-horjul.net/zivali/posvojitve_arhiv.php).

Eno temo o posvojitvah sem spravila v arhiv, si lahko tam izmenjujete izkušnje, pridobljene s svojimi posvojenci  ;).
Ni le denar tisti, ki pomaga. Rada bi , da pridete svoje posvojence kdaj obiskat, peljat na sprehod...v njihovih temah napišete kaj o njih in morda med svojimi znanci, prijatelji, kjerkoli - zagledate koga, ki bi "vašo" žival lahko posvojil.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , petek, 20.10.2006 : 17:08:16
Že nekaj dni ene takšne monologe vodim sama s sabo. Itak, saj zato se pa reče temu monolog...Ne morem pomagat, ampak zdi se mi nadvse sporno evtanazirat zdravo žival ne glede na njeno starost. Sem se zmenila že zdavnaj sama s sabo, da zdrava pomeni tako fizično kot psihično...in trenutno imam same takšne živali v oskrbi - zdrave. Ne glede na starost, velikost itd. Seveda se mi že dolgo rušijo sanje o tem, da bom za vse njih našla nov dom...ker jih je preveč. Ampak dokler to veš, občutiš pa ne, je vseeno drugače...Ko posvojiteljev ni in to za vse tiste, ki z mano živijo, jih poznam, so zdravi in vse, kar paše zraven...potem seveda začneš iskati rešitve. Ko narediš vse, kar ti na pamet pade, da bi sploh lahko naredil za to, da bi bila žival posvojena, pa se to vseeno ne zgodi, začneš razmišljat o tisti skrajni rešitvi: evtanaziji. Glede na to, da so vsi zdravi, bi bilo sistem takega dejanja lahko najti: datum prihoda. Pa bi šla Brčica prva v nebesa....
No, zelo očitno je najbrž vsem, ki spremljate, da je to preprosto neizvedljivo zame. Kar pomeni, da je potrebno najti neko drugo rešitev, ki je ne poznam, mi ne pade na pamet, ne vem zanjo...bo pa treba. Tako kot je zdaj, ne bom mogla dolgo. Pa če se še tako trudim, stiskam zobe itd....ne gre tako živeti dolgo. Preveč jih je in potrebno bo poiskati posvojitelje za vse njih, ki so pri meni...ali pa kje drugje. Zagotovo posvojitelji so, ker me takrat, ko imam kaj "očem všečnega", ne glede na velikost ali karakter, pokliče vsaj dvajset ljudi. Za Rufusa ali pa Murija....za Šiško ali pa katerega od njenih malih, za Oliverja in Benettona...torej so ljudje, ki bi bili pripravljeni živeti z živaljo in imajo pogoje. Le prav mora izgledati? In Brči, moja Brči ne izgleda prav?
Ko sem napisala naslov Srčkove teme, se mi je pletlo po glavi samo to: naj ga odpeljem na evtanazijo takoj ali ne? Če ga ne odpeljem takoj, to pomeni, da se potrudim zanj. Kar pomeni, da je po vsej verjetnosti kuža, ki ga nihče ne bo posvojil, bo pa prišel k sebi in živel z mano še leto, dve....Sem dojela po vaših odzivih takoj, da razmišljate podobno: zakaj evtanazija za žival, katere edini "greh" je starost, pa morda to, da poje na dan za cca 2.000,00 sit hrane, ker rabi za nekaj časa res dobro in posebno? Ampak kaj storiti, ko se enkrat zbudiš, pa ti na posteljo na vsak način želi zlesti Šiško, Muc in Donči te želita umiti in ker so tvoje želje drugačne od njunih, te še malo sklofata spotoma, ko Mamica vidi, da sem budna, spravi pokonci še štiri svoje male in vsi začnejo vpit, ker bi pač nekaj radi....to vse le za "dobro jutro", pa je treba priti še do spodnjega štuka, da ne govorim, kaj se zgodi, ko stopim ven iz hiše....Saj se vse da, če imaš idejo, kako bo nekega dne (prosim prosim, naj bo kmalu), vse drugače....da se boš ukvarjal le s tistimi, ki bodo zares potrebovali zavetišče, ker se bo ljudem (bog ne daj) nekaj zalomilo, ali pa za tistih nekaj res hudih primerov, ko je potreben odvzem zaradi mučenja....
Kakorkoli...po svoje mi je lažje, ker vas je toliko tam na drugi strani, ker se odzovete na naše klice na pomoč in ker vas ne mine volja za pomagat. Ampak treba se bo enkrat....ločit od Brčice in ostalih "mojih" tako, da bodo ti moji v drugih domovih, enemu ali družini za družbo in v veselje...meni so poleg naštetega hud pritisk.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: dog_lover , petek, 20.10.2006 : 17:13:39
Smetka, mi smo vsi s tabo. In dokler bomo dihali, bo tako. A ne, ljudje?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , petek, 20.10.2006 : 17:24:30
Jasn! Dog-lover. Smetka, sam druge poklice imamo. Te pa popolnoma razumem in vem, kaj je pritisk pred vrati. Pa naj bo za novega pacienta, ko jih ne sprejemaš več zaradi preobremenjenosti, pa malčki (mame že dolgo vedo, da otrokom ne morem rečt ne) pridejo in vprašajo."teta a mene pa ne maraš?", pa te gledajo z okroglimi učki in veš, da jih vzameš preobremenjen in zastonj. Samo, da jaz imam lahko občasno dopust in se spočijem. Drž se Smetka.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: zmago , petek, 20.10.2006 : 20:02:48
Smetka veš, da smo vsi s tabo. Evo jaz na žalost ne morem vzeti Brčice, jo pa vzamem za posvojitev na daljavo, če bo to vsaj malo pomagalo. Razumem tvojo stisko in sploh ne vem kaj naj rečem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Ora , nedelja, 22.10.2006 : 12:29:36
Zmago, jaz sem se tudi za Bena odločila. Smeti, saj sem ti rekla včeraj, a ne ;)
Če bo pa Ben že preskrbljen, mi daste pa lahko tudi Belo. Mahnjena na hiperaktivce :D :D :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: zmago , nedelja, 22.10.2006 : 18:36:15
Ora, če si ti želiš Bena in, če sta z Smetko zmenjeni je meni prav, bom pa jaz vzela Belo. Smetka ali je Bela še prosta, da hitro izpolnim pogodbeni formular?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Ora , nedelja, 22.10.2006 : 20:00:51
Se pravi bo moral Ben kar z mano shajati ::) Super  8)
Še danes me roka boli, ko me je včeraj parkart tako potegnil, da sem kar poletela :D Ampak je faca res ;)

Ta teden bom uredila vse formalnosti :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: dog_lover , nedelja, 22.10.2006 : 21:47:35
No, jest sem se pa za Muca odločila, da ne boste mislili, da samo na pse padam.  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: MaxyTT , sreda, 25.10.2006 : 13:29:20
Makica tudi posvojena na daljavo.  ;) :D

LP


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , sreda, 25.10.2006 : 21:10:11
Mogoče bi bilo treba povedat kolikšen procent teh živali je oskrbljen. Ali še rabijo dodatne posvojitelje na daljavo ali bi seznam povečali.  ::)
Super nam je, ker smo si potešili željo po svojem posvojenčku in živalim omogočili boljše pogoje. No ja, Poloni olajšali preskrbo.  :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 01.11.2006 : 10:32:17
nekaj novih posvojiteljev je, pa še niso objvaljeni, saj mejli, v katere prihajajo podatki o posvojiteljih, nekaj zafrkavajo.... samo toliko, v informacijo. in v opravičilo tistim, ki svojega imena še niso zagledali tule.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: drobtinica , torek, 14.11.2006 : 14:50:26
Jaz sem se pa odločila za Nežo, brez posebnega razloga. Glede na moj minimalni znesek (del repka) in glede na mojo oddaljenost od Horjula, bom enega izmed vas prosila, da malo pogleda nanjo, pa da ji poleg repka sprehodi še vse tiste štiri tačke. Pa kakšen čohec seveda.
Ker imam znamk na pretek, pošiljka z denarjem odhaja danes preko Pošte Slovenije. Tebi Smetka pa na kuverti pošiljam eno Žogico nogico, ki je po simpatičnosti prav gotovo primerljiva smeškom na tem forumu.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: MaxyTT , torek, 14.11.2006 : 16:36:49
Drobtinica, nič bat. Neži je na vsakem sprehajanju fajn precartana, pa še piškotke dobi.  ;)  :D Pa še fajn ženski čvek za povrhu, ko se vsak vikend pogovoriva za cel teden nazaj.   ;)  :D

LP


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , sobota, 25.11.2006 : 20:31:41
Drejči je včeraj posvojila eno/enega od naših na daljavo. Je rekla, naj sami izberemo, koga. Zdaj se pa že cel večer ubadam s tem, koga naj ji dam  :P.
Drejči, kot kaže, mi ne gre...kaj, ko bi prišla k nam in povedala, s kom greš najbolj skupaj  :)?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Drejči , sobota, 25.11.2006 : 22:57:57
Zdajle sem se pa do solz nasmejala  ;D
Saj ne, da Smetka ne bi vedela, kateri kosmatinec je prvi na prioritetni listi...  :P
Smetka, da ti ne bo sel vecer v nic ob razmisljanju kako me spravit gor, ti javno napovedujem jutrisnji obisk  ;D  ;D  ;D in ce me bo kateri od tvojih varovancev izbral, potem... hehe, bos se preklinjala danasnji dan  ;D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , sobota, 25.11.2006 : 23:04:25
 :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Drejči , nedelja, 26.11.2006 : 17:53:38
Tako, pa sem se sla predstavit horjulskim gnadam  :D
Clovek skoraj ne more verjeti koliko veselja, igrivosti in neznosti premorejo ti zavrzencki. Za skoraj vsak dan priboljsek sem dobila en velik in slinat cmok na nos  :), skoraj vsi se pridejo malo pocohat, potem pa hitro oddrvijo naprej, ker se tam naprej dogaja nekaj taaakoooo zanimivega. hehe, cel direndaj zadovoljnih kosmatincev.
Smetka, ali ti je kateri od ze zaupal, da se je odlocil zame?  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , nedelja, 26.11.2006 : 17:55:30
Mhm, Beni je nekaj vzdihoval za tabo. Kot da ne veš  ;).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Drejči , nedelja, 26.11.2006 : 18:18:04
hja, sem ze davno ugotovila, da so mi usojeni moski (taksni in drugacni), ki se jim ime zacne na crko B.
Ocitno to se vedno drzi,  ;D saj sta se mi najbolj prikupila Beni in Bine (ze preimenovan v Bincelj)  ;D

Beni, vsekakor se kmalu vidiva.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 01.12.2006 : 02:48:31
posvojiteljem in posvojiteljicam na daljavo, ki ste se za takom obliko pomoči odločili v zadnjem času in svojega nadimka niste mogli najti na seznamu, se iskreno opravičujem!

zaradi tehničnih težav (ki so zdaj končno rešene) vaši podatki niso prihajali na prave naslove, zato niste prejeli nobenega odgovora ali bili zavedeni na seznamu. na srečo so podatki shranjeni v bazi, tako da bomo napako v najkrajšem možnem času popravili - vam torej poslali potrditev in pozdravni mejl ter vas navedli na seznamu. če ne bi nekdo med vami bil dovolj neučakan  :) da je povprašal, kdaj bomo končno odgovorili, za napako sploh ne bi vedeli!

zahvaljujem se vam za razumevanje in se vam še enkrat opravičujem!

(v kolikor bi se v prihodnje še komu od tistih, ki boste izpolnjevali spletni obrazec, zgodilo, da nekaj dni ne prejme mejla, vas prosim, da nas na to opozorite.)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , sobota, 16.12.2006 : 00:40:59
Jaz imam večne težave pri navajanju sklica. Enkrat prijavim Jurja za horjul, drugič tekoči datum... Se mi zdi, da bi bilo zmede konec, če bi prijavila datum posvojitve. A bo tako jasno, da gre za Rokerja. Saj vem, da je vseeno, da gre denar za vse. Tako je bilo tudi mišljeno. Samo, da ne bom izgubila posvojenca oz. njegov repek.  :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Tejka , torek, 19.12.2006 : 13:01:51
Svrk - a plačujete preko interneta? Meni je pri težavah s sklicem pomagala Smetka, ki je rekla, naj namesto "posebne položnice" uporabim "plačilni nalog". Tam ti sklica ni treba vpisati in ko potrdiš plačilo, ti program ponudi, če naj sam določi sklic...   LP, Teja


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: xavier , torek, 19.12.2006 : 14:08:19
Glede posebne položnice je tako, da zahteva poseben sklic. Model( to sta prvi dve številki) 12 in nato točno število znakov.Poleg tega lahko preko posebne položnice plačuješ samo prejemnikom, ki so člani zbirnega centra, saj plačila " potujejo" po drugačni poti, kot plačila preko navadne položnice.

Pri navadnem plačilnem nalogu pa v kolikor nimaš za vpisati določenega sklica ( v breme ali v dobro), vpišeš v polje model( se pravi manjše okence) št. 99 in to je to.

Lp



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Kalsang , torek, 19.12.2006 : 14:10:09
Oziroma, na kliku ti program v plačilni nalog vpiše datum, če nimaš sklica, pa je stvar opravljena...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , torek, 19.12.2006 : 15:51:24
Plačujem preko teledoma in me prijazne gospe ne spustijo naprej, dokler se česa na spomnim  8)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: mirjana , ponedeljek, 15.01.2007 : 11:11:43
Moj Boris je oddan :D, v pogodbi sem takoj za njim napisala Brčico, ampak sem se premislila. A se da narest en aneks k pogodbi ;) in prenest na Malo (ubožica nima nobenega). Sej vem, da je čist vseeno, glavno da pride denar, pa vseeno za boljši občutek.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , torek, 16.01.2007 : 21:54:19
Mala ima posvojitelja na daljavo, tako da verjetno ni potrebe po kakšnih aneksih. načeloma take spremembe niso predvidene, če pa bi kdo želel, se je te zadeve bolje meniti po mejlih.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: shella , sobota, 27.01.2007 : 13:10:45
Je plačilo posvojitve možno preko trajnika in ali je možno eno plačilo za dve živali (da se pri prijavi določi koliko se bo plačalo za vsako, dejansko plačilo pa je seštevek obeh)? :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sobota, 27.01.2007 : 21:08:30
preko trajnika ni možno. in seveda lahko nakažeš za vse posvojene živali skupaj.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: shella , ponedeljek, 29.01.2007 : 15:55:09
Hvala :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , petek, 09.02.2007 : 16:31:40
Plačala danes v Gali. LP Punči in vsi ostali  :P


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , torek, 20.02.2007 : 18:25:20
vsi ''dolgovi'' do posvojiteljev/posvojiteljic na daljavo glede obveščanja bodo zaradi težav z odhodno pošto ''poravnani'' v naslednjih dveh dneh. hvala za razumevanje!  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: drobtinica , sreda, 28.02.2007 : 18:45:37
Sarabenji, a la ti vera, da ti uspe voditi vso to administracijo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: al1 , sreda, 28.02.2007 : 19:30:52
Izpolnila sem spletni obrazec za posvojitev in dobila avtomatični mail (odgovor) ter navodilo, naj počakam na osebni mail. Zdaj me pa zanima - naj denar kar nakažem ali najprej počakam, da me kontaktirate po elektronski pošti?

Lp, Alenka


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , četrtek, 01.03.2007 : 01:59:55
al1, naredi po želji.

posvojitve na daljavo niso bile mišljene kot hakljanje podpornikov zavetišča pri datumih in zneskih. vsak € pride prav in ko bo nakazan, bo koristno porabljen. kdaj pa bo pravi trenutek za nakazilo, bo verjetno najbolje povedalo stanje na tvojem računu.  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , nedelja, 11.03.2007 : 17:07:17
Zivijo,

zanima me, ce lahko mesecni obrok za posvojitev na daljavo za nasa Pumo in Lucky Lukca placamo kar v Gali (denar bi seveda prinesli v oznaceni kuverti).

Hvala za odgovor.

Veronika in Boris 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , petek, 16.03.2007 : 23:54:24
Za Pumo in Lukca smo danes pustili € v Gali.
Veronika & Boris


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: steva cenejac , četrtek, 12.04.2007 : 10:19:47
Živjo,
jst nakazujem skoz za Papriko (zadnja dva meseca ali že tri..), pa čeprav formalno mogoče sploh nisem neje "posvojitelj".

Upam, da to koga ne moti...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , ponedeljek, 16.04.2007 : 18:47:55
Zivijo, mi smo tudi ta mesec za nasa posvojenca na daljavo, Muca in Lukca € pustili v Gali.
Veronika & Boris


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: zalarjeva , ponedeljek, 16.04.2007 : 21:36:09
Bom pa še jaz nekaj evrčkov nesla v gali, živim precej blizu. Če nimam nobenega posvojenca na daljavo, se bo pa ta denar porabil za tisto, kar potrebujejo, je tako?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ticka , četrtek, 14.06.2007 : 12:32:04
midva s fantom sva na daljavo posvojila Tacko in placala danes.
Tacki enga  :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 22.06.2007 : 09:36:08
Tudi jaz sem se včeraj odločila za Tačko, nakazala tudi včeraj. Nakazilo z naslednji mesec pa pričakujte bolj proti koncu meseca, ker bom na dopustu. Če bo pikico srčkano kdo prej posvojil se bom pa potem odločila komu namenjam evrčke.

Aja, prebrala sem, da preko interneta plačujete kot posebno položnico ali plačilni nalog. Jaz sem uporabila prenos med računi (v okviru NLB), upam da je tako uredu.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , sobota, 30.06.2007 : 12:15:52
Zivijo, vceraj smo za nasa posvojenca na daljavo, Muca in Puncija, prispevek pustili v Gali. Prispevek je za mesec julij, dali pa smo ga ze sedaj, ker ne vem, kako bomo v juliju doma in kdaj bi € lahko dostavili v Gali.
Veronika & Boris


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ticka , četrtek, 12.07.2007 : 18:04:43
Zivjo, za Tacko placano danes!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , sreda, 18.07.2007 : 19:35:36
Tudi z moje strani nakazano danes.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , četrtek, 23.08.2007 : 11:01:33
Hmmm! Pridem z dopusta pa vidim, da je Tačka v novem domu. Super, sem vesela zanjo.  :) Zdaj, če prav razumem, se moja pogodba razdre in se moram odločiti za novega kužkan na novo sklenit pogodbo ampak a vseeno lahko samo sporočim za katerega kužka sem se odločila in se to avtomatično prenese.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , četrtek, 23.08.2007 : 16:37:21
se ne prenese avtomatično. ker bi bilo veliko več dela zaradi tega, čeprav mogoče ne izgleda tako.

piše pa to tudi v pravilih:

''Kaj pa v primeru, da je moj posvojenec oddan?
V tem primeru se pogodba avtomatično razdre. Če bi želeli naša prizadevanja kljub temu podpirati še naprej, lahko v tem primeru izpolnite novo pogodbo za katero drugo žival s seznama. ''

in v pozdravnem mejlu:

''Vasa pogodba o posvojitvi na daljavo se avtomaticno razdre z dnem, ko je zival posvojena in gre v nov dom. To objavimo v temi posamezne zivali, ki je s tem dnem tudi premescena v arhiv. Ce boste po tem zeleli se koga posvojiti na daljavo, boste seveda lahko izpolnili novo pogodbo. V redkih primerih se zgodi, da kak nas varovanec pride nazaj v zavetisce. V izogib zapletom smo se odlocili, da se tudi v tem primeru prvotna pogodba razdre. Tudi ce se ta zival ponovno pojavi na seznamu za posvojitev na daljavo, ne boste avtomaticno ostali njen/a posvojitelj/ica na daljavo, pac pa lahko to postanete ponovno, z izpolnitvijo nove pogodbe.''

lp!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 24.08.2007 : 01:39:35
ja, nekaterim mejli vztrajno zavračajo vse, kar pošljem. zato nekateri ne dobivate uvodnih pozdravnih mejlov. najbrž gre za kakšno nastavitev predalov, ki onemogoča ''čudne'' domene ali naslove, ki niso v kontaktih. samo toliko, da boste vedeli, zakaj ni dodatnega mejla.

pri novicah resda nisem najbolj pridna, pri pozdravnih mjelih pa zelo. pošiljam tudi po večkrat, pa pol včasih pač obupam...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , petek, 24.08.2007 : 18:48:12
Skoraj eno leto bo, kar sva midva s Punčijem v "žlahti". Kaj čas hitro teče... Punči  :-*  :-*  :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , nedelja, 26.08.2007 : 11:18:19
Zanima me, zakaj so na voljo za posvojitev samo trije kužki in en muc, saj jih je v zavetišču precej več, ki so tam dlje od meseca dni?

Hvala že vnaprej za odgovor.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , nedelja, 26.08.2007 : 11:24:37
Razlog je le v pomanjkanju časa za ažuriranje, nič drugega. Bomo popravili v prihodnjih dneh (upam  :)).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , nedelja, 26.08.2007 : 11:27:13
Hvala Smetka. Sem se odločila, da enega posvojim, ko se vrnem z dopusta.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , sreda, 29.08.2007 : 08:32:52
Hojla,

vsem, ki urejate posvojitve na daljavo ter nasim posvojenckom (Mucu in Punciju) se iskreno opravicujem, ker nisem se vplacala zneska za ta mesec. Upam, da to lahko naredim v zacetku semptembra kar za avgust in september skupaj. Takrat pridem namrec v LJ in raje bi tudi za avgust placala kar takrat, kot pa da preko banke placam provizijo (tisti evro od provizije bi raje extra vrgla v macka v Galiju). Upam, da mi to zamudo s placilom oprostite - se je zgodilo izjemoma...

LP

Veronika


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , nedelja, 02.09.2007 : 19:48:33
Tudi jaz sem se odločila, da posvojim  eno "čupasto" babnico  :), dokler ne bo dobila čisto pravega, svojega, najboljšega, .... doma.

Rada bi samo povedala, da bo prvo nakazilo zanjo šele 15. - 20.9.

Lp  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: matejči , nedelja, 02.09.2007 : 21:16:51
Tudi jaz sem v podobni situaciji kot Nika2.
Znesek bi vplačala konec tedna za oba meseca.
Se opravičujem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , sreda, 05.09.2007 : 18:16:19
Pravkar nakazano za malo Glu.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: _Donna_ , četrtek, 06.09.2007 : 12:10:36
čakam in čakam plačo pa nč od tega >:( ... upam, da bo Flint lahkom potrpel še kak teden  :-[


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , četrtek, 06.09.2007 : 12:18:45
Flint ni in ne bo na posvojitvah na daljavo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: _Donna_ , četrtek, 06.09.2007 : 12:37:29
Aha ... no, bom prenesla na drugega.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , četrtek, 06.09.2007 : 16:20:00
Kako pa se odločite kdo bo na možnosti za posvojitev na daljavo in kdo ne? Kakšni so kriteriji?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: dog_lover , petek, 07.09.2007 : 08:11:46
Eden od njih je "posvojitev na daljavo", kjer lahko pomagate pasjemu ali mačjemu brezdomčku, ki je v zavetišču več kot 30 dni in teh ni malo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , sreda, 12.09.2007 : 18:33:53
Hojla,

rada bi le sporocila, da smo prejsnji teden v Gali poravnali 'posvojnino' za avgust & september.
Veronika & Boris


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , sobota, 15.09.2007 : 11:38:22
Zdaj je moja Soča (na daljavo seveda), ker je Siva našla nov dom. Zelo sem vesela.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 17.09.2007 : 08:22:21
Eno vprašanje, jaz sem pri namenu napisala kot piše v navodilih "posvojitev na daljavo" ali bi morala dodati tudi ime živali za katero je bilo nakazilo  ???

Lp


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 05.10.2007 : 15:13:31
Prvo posvojim Tačko, enkrat nakažem...je že posvojena. Potem posvojim Glu, enkrat nakažem...je posvojena. Smetka, daj povej katerga se želiš čimprej "znebiti" da ga hitro posvojim in enkrat nakažem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 05.10.2007 : 15:19:27
Sem se kar sama odločila in sicer za Trišo. Je že nakazano.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , petek, 05.10.2007 : 15:37:34
O, sem spregledala. Si se prav odločila - Triša res rabi en fajn dom čimprej. Upam, da bo tudi tokrat tako.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 05.10.2007 : 17:57:21
Ja, saj se mi je zdelo. Sem šla še enkrat temo prebrati pa tiste učke na slikici...sem kar vedela da bo prava. Če bi imela možnost bi jo itak na bližino posvojila ne samo na daljavo.



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , petek, 05.10.2007 : 18:25:01
Jaz sem tudi imela Glu posvojeno (mimogrede: lepo bi bilo, da bi vseeno pripisali nove posvojitelje k živalim), zdaj pa sem se odločila, da prenesem pogodbo na Čičo. Se mi zdi, da zadnje čase muce težje najdejo nov dom.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Gargamel , petek, 05.10.2007 : 18:34:26
Jaz sem tudi imela Glu posvojeno (mimogrede: lepo bi bilo, da bi vseeno pripisali nove posvojitelje k živalim), zdaj pa sem se odločila, da prenesem pogodbo na Čičo. Se mi zdi, da zadnje čase muce težje najdejo nov dom.

Čiča je res ena fajn mačja baba :)

Lp, Maja


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , nedelja, 07.10.2007 : 19:18:24
No, pa je šla še Soča. Zdaj bo moja (poleg Čiče) še Čveka. Upam, da ji posvojitev kmalu prinese dom.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , četrtek, 18.10.2007 : 16:52:13
Prispevka za Muca in Punčija za oktober sem danes nakazala prek poloznice (skupaj z znaskom za HV006).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , petek, 26.10.2007 : 08:32:15
Imam en problemček: izpolnila sem spletni obrazec za posvojitev na daljavo, ampak nisem dobila nobenega odgovora. Redno pregledujem tudi Spam/Junk pošto, tako da tja ni zašlo morebitno sporočilo. Pomoč prosim!!!

P.S. Polona, očitno tvoje posredovanje ni obrodilo sadov :(


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , petek, 26.10.2007 : 09:28:03
Čiča in Čveka bosta dobili nakazan prispevek za november šele 15.11. Zraven bo še nekaj za Špegija, ali katerega drugega, po Smetkini presoji.

Se opravičujem puncama za zamudo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 26.10.2007 : 16:42:05
BooBoo, ta hip sta ''neodgovorjeni'' le dve posvojitveni pogodbi, obe z včerajšnjim datumom. na vse ostale sem odgovorila, t.j. poslala uvodni dopis - al kako bi se to poimenovalo - ki ga dobijo vsi posvojitelji na daljavo. očitno tvoja posvojitvena pogodba iz baze ni prišla do mojega mejla ali pa je šlo narobe kaj drugega.

če nisi ena od tistih dveh od včeraj, predlagam, da izpolniš zadevo še enkrat. če si pa zadevo izpolnjevala včeraj, bo treba malce potrpeti - praviloma nikoli več kot teden dni.  je pa kot datum sklenitve pogodbe vedno upoštevan dan, ko se izpolni obrazec, ne glede na to, kdaj se prejme odgovor.

me veseli, da ljudje povedo, če sistem ne funkcionira. danes sem izvedela še za nekoga, ki na pogodbo, sklenjeno pred meseci, ni dobil odgovora in posledično tudi nehal nakazovat, čeprav sem 100%, da sem odgovorila na vse pogodbe. na tiste mejle, ki zavračajo uvodni dopis, pa celo po večkrat. tako da si res želim, da ljudje opozorijo, če kaj ne štima. vedno se kje lahko kaj spregleda, sploh v poplavi mejlov, ki se stekajo v inboxe, lahko strežnik kje kaj zašteka, lahko kak mejl zavrača, čeprav njegov lastnik misli, da ne... sto možnosti je, pa gotovo se najde rešitev, če se opozori na problem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , petek, 26.10.2007 : 17:01:19
BooBoo, sem pravkar preverila v bazi in nobenega vpisa, ki bi ga po znanih podatkih lahko pripisala tebi, ni vnesenega.
Zato menim, da je prislo pri oddajanju formularja do napake. Morda je kaksno zahtevano polje ostalo prazno ali kaj podobnega, morda je bila napaka pri navedenem mailu, ali je bilo kaj narobe na strezniku ... V takih primerih se podatki v bazo ne nalozijo, uporabnik pa dobi na ekran obvestilo, da mora nekaj dopolniti, oz. da je slo nekaj narobe ali pa mu stran izgine.

Pod formularjem pise sledece:
OPOZORILO!
Izpolnite polja, kjer je *, saj sicer podatki ne bodo posredovani Zavetišču Horjul in vaša pogodba o posvojitvi na daljavo bo brezpredmetna.
Po kliku na gumb "Pošlji" se vam mora odpreti stran s potrditvijo, da so bili vaši podatki posredovani Zavetišču Horjul. Le v tem primeru ste lahko sigurni, da je Zavetišče Horjul seznanjeno z vašo namero o posvojitvi na daljavo za izbrano žival.


V primeru, da je formular oddan pravilno in se podatki nalozijo v bazo, ter je Sari poslan email z vasim vnosom, se vam izpise na horjulski spletni strani sledece:

Vaši podatki so nam bili posredovani.
Hvala, da ste se odločili za posvojitev na daljavo za žival iz našega zavetišča.
Na email naslov, ki ste ga navedli med podatki, boste dobili sistemsko avtomatsko sporočilo, v kratkem pa vas bomo kontaktirali tudi z osebnim email sporočilom.
Zavetišče Horjul


Tako bodite pozorni: ce se vam po kliku na gumb "Pošlji" zgornje sporocilo ne prikaze, je zagotovo slo kaj narobe in Sarinega sporocila zagotovo ne bo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: bvovk , petek, 26.10.2007 : 18:48:37
Oj, jaz sem izpolnila eno od vcerajsnjih pogodb in hkrati tudi nakazala prvo vsotico za Čveko. Lahko potrdim, da sistem deluje oz. da sem prejela avtomatsko sporocilo.

Sicer si zelo želim, da bi ta prelepa mucka pri meni lahko dobila tudi stalen dom, vendar trenutno nimam soglasja, saj je tudi moj moz eden tistih racionalnih, ki trdijo,  da je ena mucka dovolj. ;)

Lp, Bojana


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , petek, 26.10.2007 : 19:29:56
Pozdrav!
Ravnokar sem izpolnila obrazec za posvojitev, ter prejela mejl (tako kot prejšnjič). Upam da bo tokrat šlo  :)
Če ne, se vsekakor oglasim.

PS. kadar sem imela večje probleme z računalnikom sem od fanta vedno dobila odgovor: računalnik dela samo to, kar mu ukažeš. torej je velika verjetnost, da sem jaz kje zameštrala... :-\


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 26.10.2007 : 21:10:53
Moja Triša je šla v nov dom, res sem vesela za pikico. :-*

Zdaj pa mene nekaj zanima, zakaj Pokiija ni na seznamu živali za posvojitev na daljavo? A ni pri tebi že veliko več kot en mesec? Ker jaz hočem Pokija. Sem nora na nevzgojene, razvajene pse s selektivnim sluhom. :D

Če ima pa katera od vas še nasvet kako mojega prepričat, da ni nobene razlike ali sta doma dva psa ali pa trije bi bila pa tudi zelo zelo vesela in bi Pokija potem kar na bližino vzela, če bi mi Smetka pustila. Mu težim že skoraj en mesec pa se ne da. :(



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , petek, 26.10.2007 : 21:23:02
Haha, Sasenka, so mi prisepnili, da Poki prihaja na seznam in morda bo prav to odlocilo, da se tvoj partner omehca ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 26.10.2007 : 21:42:03
No, potem bom pa Pokija počakala, itak moram tudi plačo počakat, ker ponavadi 5. v mesecu nakazujem.

Res mi je Poki všeč in točno takega bi imela zraven mojih dveh. Krasno bi pasal zraven. :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 29.10.2007 : 11:01:43
Formular za posvojitev enega "malega"  razgrajača izpolnjen, plačam okoli 15.11.

lp  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , ponedeljek, 29.10.2007 : 11:11:40
Tudi jaz pravkar izpolnila formular za posvojitev lepotca Njufa. :D

Nakažem okoli 15. ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 29.10.2007 : 12:07:21
Jaz imam pa Pokija. :) 

Nakažem naslednji teden, 5. Novembra.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , ponedeljek, 29.10.2007 : 12:12:03
Hmmm...Ste vi dobili nazaj avtomatsko sporočilo, ker jaz nisem pa zdaj nevem ali mi mail ne dela ali kaj ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 29.10.2007 : 12:26:59
Jaz sem dobila - takoj


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , ponedeljek, 29.10.2007 : 12:28:49
Potem pa mi mail ne dela bom se malo počakala...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , ponedeljek, 29.10.2007 : 14:16:27
Sem dobila tako da super :D Sem najprej mislila, da sem kaj narobe naredila.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: jatmire , torek, 30.10.2007 : 13:28:44
Lahko posvojenca res obiščemo in peljemo na sprehod kot pise?Ker drugače pri vas ni več sprehajanja ne...?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , torek, 30.10.2007 : 16:40:20
Kdo pa je posvojenec?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 30.10.2007 : 18:42:36
Imamo lahko tudi več posvojencev ali le enega?

lp


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: chanel5 , torek, 30.10.2007 : 19:19:00
mislim da jih lahko imaš toliko kolikor hočeš/zmoreš.. ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 30.10.2007 : 19:19:55
Super. Pa tudi nakažeš lahko kar skupaj ne ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: chanel5 , torek, 30.10.2007 : 19:20:33
mislim da..


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 30.10.2007 : 19:22:47
Evo pa mam se enega posvojenca...Pokija :-*

Nakažem skupaj z Njufom 15 ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: jatmire , petek, 02.11.2007 : 07:45:32
Kdo pa je posvojenec?

Tara


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , petek, 02.11.2007 : 08:48:04
Tara bo pa vesela sprehoda  ;).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , sreda, 07.11.2007 : 19:50:51
Sporočam, da je bila posvojnina za mojega Pokija nakazana v ponedeljek.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , sreda, 07.11.2007 : 22:13:50
no, ne smatram se za računalniško nepismeno, vendar mi zopet ni uspelo s pogodbo... :-[ sem jo za vsak slučaj poslala iz drugega računalnika, če bi bilo pri tistem, s katerega sem poslala pogodbo prvič kaj narobe z nastavitvami pri internetu...pa tudi ni šlo skoz. Na koncu mi javi, da je bilo sprejeto, dobim na mejl sporočilo, da bom dobila še enega, potem pa nič :(
Bi se dalo to kako drugače urediti?  :-\


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , četrtek, 08.11.2007 : 00:31:03
bi se dalo kako drugače urediti  ;)

evo, takole:

*****

Pozdravljeni!

Iskreno se vam zahvaljujem, da ste postali posvojitelj/ica na daljavo in tako pomagate,
da nase zavetisce lahko deluje v skladu z nasim osnovnim vodilom - delati v interesu
zivali. Prizadevamo si, da bi nasim varovancem nudili kar najvec je mozno in k temu bo
pripomogel tudi vas prispevek.

Vasa pogodba o posvojitvi na daljavo se avtomaticno razdre z dnem, ko je zival posvojena
in gre v nov dom. To objavimo v temi posamezne zivali, ki je s tem dnem tudi premescena v
arhiv. Ce boste po tem zeleli se koga posvojiti na daljavo, boste seveda lahko izpolnili
novo pogodbo. V redkih primerih se zgodi, da kak nas varovanec pride nazaj v zavetisce. V
izogib zapletom smo se odlocili, da se tudi v tem primeru prvotna pogodba razdre. Tudi ce
se ta zival ponovno pojavi na seznamu za posvojitev na daljavo, ne boste avtomaticno
ostali njen/a posvojitelj/ica na daljavo, pac pa lahko to postanete ponovno, z
izpolnitvijo nove pogodbe.

Ce bi imeli v zvezi s posvojitvami na daljavo dodatna vprasanja, se lahko kadarkoli
obrnete na nas po telefonu 051/30 44 35 ali po elektronski posti sara@dzzz.si. Za boljsi
vpogled v nase delo in v vsakodnevno pestro dogajanje pri nas, pa lahko spremljate naso
spletno stran (http://www.zavetisce-horjul.net/). Tako boste redno obvesceni o dogajanju
pri nas in boste gotovo dobili boljso predstavo o tem, kaksne vrste dejavnosti pravzaprav
opravljamo. Vec informacij o vasem posvojencu na daljavo pa lahko najdete tule, ce
kliknete na izbrano zival: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,10334.0.html

Seveda se vam bomo tu in tam oglasili po elektronski posti in vas tudi tako skusali
obvescati o zadnjem dogajanju pri nas. Upamo, da bo nase zavetisce scasoma postalo tudi
malo ''vase'' - le ob podpori sirse javnosti lahko namrec uresnicimo zamisel o zavetiscu,
ki ne bo samo sebi namen, pac pa bo sluzilo tistim, ki se zaradi cloveske neodgovornosti
in krutosti znajdejo na cesti, prepusceni samim sebi.

Hvala ker nas pri uresnicevanju te zamisli podpirate!

*****

sicer pa je bil mejl poslan 5.11. v zelo zgodnjih jutranjih urah, na navedeni naslov (prišli sta obe pogodbi, a sem upoštevala le tisto ta prvo in nanjo tudi odgovorila) in do danes ni prisel nazaj noben zavrnitven mejl.  nimam pojma, kaj se to dogaja...  :( nas tele komunikacijske zadeve malo hecajo, al kaj?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , četrtek, 08.11.2007 : 08:46:04
Okidoki, superca, sem se videla na seznamu... HVALA!  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: vis in nox , četrtek, 08.11.2007 : 11:04:19
Smetka, če tudi jaz posvojim na daljavo Taro, jo bom lahko kdaj peljala na sprehod? Bi se rada počasi pripravila na kako pravo pasjo posvojitev.



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , sobota, 10.11.2007 : 10:57:39
Lahko posvojenca res obiščemo in peljemo na sprehod kot pise?Ker drugače pri vas ni več sprehajanja ne...?
Kdo pa je posvojenec?

Tara bo pa vesela sprehoda  ;).

Imam eno evprašanje. Iz tega namreč nekako sklepam, da sprehodi niso ravno najbolj zaželjeni ali kako? Sprehod ni zaželjen le pri poškodovanih psih in tistih, ki so v karanteni ali še pri kom? Hvala in lep vikend vsem skupaj ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Gargamel , sobota, 10.11.2007 : 17:53:09
Psi so redno sprehojeni, saj ima zavetišče svoje sprehajalce; torej vse tiste, ki so pse redno sprehajali že prej, upoštevali navodila, poznajo potek dela v zavetišču in vedo kdaj in kje se pse sprehaja. Le ti so namreč navajeni na svojo rutino in so tako tudi najbolj srečni. Potrebe po novih sprehajalcih torej ni, še posebno ker uvajanje novih sprehajalcev terja čas, ki se ga drugače lahko bolj smotrno porabi.

Lp, Maja


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , nedelja, 11.11.2007 : 09:55:56
Hvala za odgovor :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 13.11.2007 : 21:22:18
Jutri nakažem za moje posvojence.

lp


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , četrtek, 15.11.2007 : 19:01:51
Še eno vprašanje bi imela v tej temi.

Koliko približno/povprečno se nakazuje mesečno za psa/mačka (posvojitev na daljavo)?

Hvala lepa v naprej!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Dominika , četrtek, 15.11.2007 : 19:54:02
Jaz imam tri muce posvojenke, 3 x 10 € (nakazujem pod psevdonimom), moja mami pa eno - 5 €.
Daš pa toliko, kolikor hočeš oz. zmoreš.
Vsak evro prav pride!
LP ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , četrtek, 15.11.2007 : 19:55:58
Dominika, najlepša hvala za odgovor. ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , petek, 16.11.2007 : 14:35:16
Na koncu mi javi, da je bilo sprejeto, dobim na mejl sporoèilo, da bom dobila še enega, potem pa niè :(



bi se dalo kako drugaèe urediti ;)

. nimam pojma, kaj se to dogaja... :( nas tele komunikacijske zadeve malo hecajo, al kaj?

.

 Včeraj sem poslala pogodbo v potrditev.

In tudi jaz še nisem danes nič dobila nazaj.....razen tistega avtomatskega sporočila

:-\

Bi me moralo skrbeti? Pošljem še enkrat?

 :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , petek, 16.11.2007 : 17:31:43
Podencica, ne rabiš še enkrat pošiljat. Če si dobila avtomatsko sporočilo je ok. Sedaj je treba samo počakati, da bo sarabenji imela čas in uredila vse ostalo.

lp  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , nedelja, 18.11.2007 : 18:05:53
Ker še nisem dobila nič potrjenega s strani sarabenji sem se danes kar odločila nakazati posvojnino za Špegija za mesec november.

Upam, da ni narobe, če kar vplačaš vnaprej.... :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , sreda, 21.11.2007 : 19:25:15
Še vedno nisem dobila nič .  :-\ :-[


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , sreda, 21.11.2007 : 19:49:41
ah, podobno kot jaz :(
sem potem še dvakrat probala, pa je enkrat uspelo :)
mal pobezej sarabenji, če je kej dobila


čist tko btw, a maš slučajo gmail? če je slučajno tu vzrok....  :-\


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , sreda, 21.11.2007 : 20:15:22
ja, imam gmail....hm  :-\

Kaj si poskusila še enkrat? Poslati tisti spletni obrazec za posvojitev na daljavo? ???

Hvala za info. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , sreda, 21.11.2007 : 20:21:11
mal sem počakala (okoli 3 tedne) potem pa mi je počasi kapnilo, da ne bo nič in sem še enkrat izpolnila obrazec, tokrat sem imela srečo (vendar zopet nisem dobila tistega potrditvenega mejla). da je šlo skozi sem zvedela na forumu, ko mi je sarabenji javila. kr vztrajaj :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , nedelja, 25.11.2007 : 02:14:35
Podencica, tvoja pogodba je prišla v moj inbox le enkrat... samo toliko, v informacijo. drugače so bili danes poslani vsi potrditveni mejli za nazaj in če ga kdo ni dobil, naj še enkrat izpolni pogodbo.

lp vsem posvojiteljicam in posvojiteljem na daljavo!  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , nedelja, 25.11.2007 : 09:37:41
Vredu, izgleda, da te zadeve s pošiljanjem pogodb res nekaj nagajajo. ???

Jaz sem poslala pogodbo dvakrat in obakrat tudi dobila avtomatski mail nazaj.

Torej, hvala in lepo nedeljo žalim. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , nedelja, 25.11.2007 : 09:38:57
Napaka zgoraj... :-[

Lepo nedeljo želim. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sanny , nedelja, 25.11.2007 : 19:01:21
Aha, torej moram še enkrat izpolniti pogodbo.  


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , nedelja, 25.11.2007 : 19:03:15
Sanny, danes je bil azuriran seznam posvojiteljev in na njem si tudi ti, zato prej poglej, ce je na seznamu vse v redu, da se ne bodo zadeve brez veze podvajale.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sanny , nedelja, 25.11.2007 : 21:17:05
Jana, oprosti, ker nisem napisala zakaj bom še enkrat izpolnila pogodbo :-[ :-[. Namreč kolikor sem zasledila, je Stick posvojen :-* in se s tem razdre pogodba, zato jo bom izpolnila za drugega mucka :).  


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: skogkatt , sreda, 28.11.2007 : 16:41:08
Ste ljubitelj živali, pa vam način življenja, zdravje ali bivalni pogoji ne dopuščajo, da bi kakemu brezdomčku ponudili svoj dom?

Ker je to dejansko problem pri eni zelo dragi družinici in je ravno hčerkica izredna ljubiteljica živali, bi ji rada namesto spet ene plišaste igrače več, podarila kar posvojitev na daljavo za enega kužka, na nek način bi ji tako lahko podarila psa :) Torej plačevala bi jaz, recimo za določeno obdobje, obdarovanci so pa posvojitelji na daljavo. Možno? :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lorry , sreda, 28.11.2007 : 17:54:02
Kako lepo od tebe Skogkatt!  :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , torek, 04.12.2007 : 17:14:12
Posvojnina za Pokija pravkar nakazana.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Vixen , petek, 07.12.2007 : 08:19:58
Včeraj nakazana posvojnina za Njufa.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , petek, 07.12.2007 : 08:21:28
danes posvojnina za Azraelčka


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , sobota, 08.12.2007 : 18:02:11
Danes nakazana posvojnina-december za malega Špegija.... :-* :-* :-*

Pošiljamo mu en košek pozdravčkov z našega bloga.... :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , sreda, 12.12.2007 : 00:35:20
Oj!

Zanima me, na koga se naj obrnem, če želim izvedeti , ali je bila moja posvojitev uspešno izvedena ali ne.... Razen tistega računalniško generiranega , še nisem prejela odgovora.

Hvala,
G.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 12.12.2007 : 01:06:23
ksantipa, bo, ta drug odgovor, cez ene dve urice, ko dogvorim na vsaj del pošte, ki se je nabrala čez dan.  :)   


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , sreda, 12.12.2007 : 12:48:34
Sara, jaz ne obveščam sproti, ampak vedno, ko pride plača nakažem za Punčija, pod takratni datum. Pisati mi pa ni treba, ker vem, da itak garaš. LP Nada  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , sreda, 12.12.2007 : 13:24:14
ksantipa, bo, ta drug odgovor, cez ene dve urice, ko dogvorim na vsaj del pošte, ki se je nabrala čez dan.  :)   

Hvala! Dobila odgovor... Le  na ta prvi odgovor sem čakala, da vem ali sem sploh dobro vnesla podatke za nakazilo :)    No, drugače pa tudi meni ni treba redno pisat, razen če bi kdaj (bog ne daj!) pozabila nakazat....


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 17.12.2007 : 21:16:44
Posvojnina za Vikija bo še ta teden, čakam samo, da mi uspe zlicitirat kaj in potem nakažem vse skupaj.

lp  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 18.12.2007 : 18:48:38
10.1.2008 plačam ta obrok in nasljedni + obresti ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , torek, 18.12.2007 : 18:52:55
Sedajle sem opazila, da Minga ni na seznamu za posvojitev na daljavo. Smem vprašati zakaj ne?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: cookie , petek, 21.12.2007 : 09:10:39
Za Taro je bilo izročeno v sredo, Smetki...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: MARIANNA , petek, 21.12.2007 : 09:33:30
Odločili smo se posvojiti Poki-ja na daljavo. Avtomatski odgovor sem prejela, denar je že nakazan. Ostalo pa verjetno še pride.

Vsem v zavetišču - stalnim in začasnim prebivalcem - ne glede na pasmo in raso - želiva mirne praznike brez pokanja in hrupa, veliko dobrot in v prihodnjem letu naklonjeno srečo in trdno zdravje ter zvrhane koše veselja.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: svrk , sreda, 26.12.2007 : 11:14:00
Na današnji datum sem poslala posvojnino za Punčija, skupaj z ostalimi dodatki. Punčiju vse dobro  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the123 , sreda, 26.12.2007 : 11:22:08
24.12 sem na daljavo posvojila psičko Župo.Avtomatski odgovor sem že dobila kaj drugega pa še ne.Kako dolgo moram počakati na nadaljna navo0dila?
VESELE PRAZNIKE VSEM!!!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: feminine , sreda, 26.12.2007 : 17:15:36
Jaz sem v četrtek izpolnila novo pogodbo za mucico Jerry, a avtomatskega odgovora še nisem prejela; je pa po poslanem izpolnjenem formularju pisalo, da so podatki posredovani. Izpolnem še enkrat ali vseeno počakam (je ravno tak nor čas in gužva)? :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 26.12.2007 : 20:56:57
24.12 sem na daljavo posvojila psičko Župo.Avtomatski odgovor sem že dobila kaj drugega pa še ne.Kako dolgo moram počakati na nadaljna navo0dila?
VESELE PRAZNIKE VSEM!!!

nadaljnih navodil ni, vse kar je treba vedeti je zapisano v pravilih posvojitve na daljavo. potrditveni mjel dobiš v kratkem.

Jaz sem v četrtek izpolnila novo pogodbo za mucico Jerry, a avtomatskega odgovora še nisem prejela; je pa po poslanem izpolnjenem formularju pisalo, da so podatki posredovani. Izpolnem še enkrat ali vseeno počakam (je ravno tak nor čas in gužva)? :)

bom preverila, pa če ni nobene pogodbe za jerry oz. s tvojim nickom, potem bom tule sporočila.

lp obema!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: feminine , petek, 28.12.2007 : 19:28:37
Dobila, hvala :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: saskia , sobota, 29.12.2007 : 16:42:33
Pozdravljeni! 12.12. 07 sem posvojila Kana, dobila avtomatski odgovor in poslala tudi že denar, vendar me ni na seznamu. Upam, da sem vredu prijavila in da ni šlo kaj narobe. LP Saša M.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , nedelja, 30.12.2007 : 01:38:58
saskia, se bojim, da te ni na seznamu, ker tvoja pogodba ni prišla do poštnega predala. ta je bil tri dni pred prireditvijo ''božič za živali'' totalno zabasan, ker je bilo na dan tudi po več deset mejlov glede organizacije. žal mi je, da se je to zgodilo.

sem se potrudila in te poiskala v množici posvojiteljev v bazi podatkov.  :)

če še kdo pogreša svoje ime na smeznamu psoovjiteljev, naj prosim sporoči.

lp vsem!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , nedelja, 30.12.2007 : 14:55:52
Naš Špegi, ki smo ga imeli posvojenega na daljavo je šel v nov domek.  :D

Torej se pogodba razdere in mi bi jo radi prenesli na psičko Lucijo. ;)

Kako to naredim? ???


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , nedelja, 30.12.2007 : 15:27:11
Samo izpolneš formular na novo za želeno žival.

lp


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , sreda, 02.01.2008 : 22:25:35
Evo., posvojimo Špegija in po dveh mesecih gre v nov dom  ;D.
Potem naredim prenos pogodbe na Lucijo in še predno uspem nakazati prvo posvojnino že najde dom. ??? ;D :D

Kaj naj rečem? Super in sem vesela....le tako naprej.  :)


Torej, kdo gre naslednji domov? Hm, mala Niši....takoj, ko okreva....torej bova s hčerko  posvojili tole lubiko.  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , sreda, 09.01.2008 : 18:53:24
Za mojega pikija Pokija pravkar nakazana posvojnina. Pa še enga lubčka naj mu da Smetka v mojem imenu prosim.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , sreda, 09.01.2008 : 22:48:52
Jutri nakažem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , četrtek, 10.01.2008 : 15:55:24
nakazano za Azija


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , četrtek, 10.01.2008 : 20:24:26
Danes sem nakazala ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , torek, 15.01.2008 : 09:51:51
Nakazana posvojnina za Niši.... :-* :-* :-*



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sanny , torek, 15.01.2008 : 12:57:07
Posvojnine za Niši :-*, Dano :-* in Mici :-* danes nakazane.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: _Donna_ , torek, 15.01.2008 : 18:25:24
danes nakazano 20€.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , torek, 22.01.2008 : 13:46:25
Moji trije posvojenci so posvojeni, zato sem izbrala 2 nova srčka na daljavo!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: cookie , sreda, 23.01.2008 : 14:24:37
Poleg licitacije nakazano še za Taro...
Upam, da ji bo kot kužki meseca uspelo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the123 , nedelja, 27.01.2008 : 14:05:38
Mene pa zanima ali je nujno pri nakazilu zraven napisat za katero živalico je denar? Pred nekaj časa sem posvojila Niši, pa nikoli ne napišem, da je zanjo.
 Na zadnjem nakazilu sem pa kar napisala, da je za vse, potem bo pa že Smetka porabila za tistega, ki bo najbolj rabil pomoč. Ali lahko tako?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ka ty a , nedelja, 27.01.2008 : 14:15:10
Hm tudi jaz nikol ne napišem za koga gre in vedno za 2 skupaj nakažem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Vixen , torek, 29.01.2008 : 12:46:36
Ker je šel Njufko domov, bi jaz posvojila Skokija, pa ga ni na seznamu. Bom vseeno nakazala nekaj malega zanj, če ga pa date na seznam, pošljem pa še pogodbo.  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , četrtek, 31.01.2008 : 14:12:25
Zdaj ko je moj Poki šel domov (nič se ne javi baraba) moram tele evrčke nakazat kakšnemu drugemu pikcu ali pikici. Pa me zanima če hočem posovojiti dva, a moram za vsakega posebej poslati pogodbeni formular?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Vixen , ponedeljek, 04.02.2008 : 18:46:28
Nakazana ena malenkost za Skokija.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 04.02.2008 : 18:56:16
A veste, da imate same pasje babe na seznamu? Jaz sicer bolj padam na fante ampak tudi punce so fajn. Sem posvojila Niši in Dani, poslala za vsako svojo pogodbo. Upam, da je prav.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 04.02.2008 : 19:01:33
Se globoko opravičujem Punčiju, ker sem ga samovoljno proglasila za pasjo babo. No, nimate samo pasje babe na seznamu.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , sreda, 06.02.2008 : 17:48:31
Pravakar nakazana posvojnina za Niši in Dano.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: BooBoo , torek, 12.02.2008 : 09:23:22
Včeraj nakazala za Azraela


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , ponedeljek, 18.02.2008 : 18:08:10
Posvojnino za ta mesec (Muc + Punci) sem prejsnji teden pustila v Gali.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 10.03.2008 : 20:21:37
A sta Niši pa Dana še aktualni za posvojitev na daljavo glede na to da sta v arhivu? Ker imam namen dalen ali pa jutri nakazat posvojninio pa ne vem ali naj si novo tarčo izberem ali naj kar za njiju dve nakažem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 10.03.2008 : 20:36:26
Nista, sta v novem domu. Žal je Jana v bolnici in update ni mogoč.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 10.03.2008 : 21:07:41
Aha, potem si bom pa kar tistega črnuhca izbrala ki ga je treba prebarvat. Že izpolnjujem pogodbo in danes bo nakazano.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , četrtek, 10.04.2008 : 22:22:10
Smetka, danes sem nakazala posvojnino za april in marec skupaj (Muc in Punci). Oproscam se, ker sem izjemoma z nakazilom za marec zamudila...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Yo , četrtek, 10.04.2008 : 22:38:24
Ming... Ta ni za posvojitev na daljavo? Smetka?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: catjusa , torek, 22.04.2008 : 10:54:20
a te lepotička že ima dom? Ker mi je fuuul srčkana :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 22.04.2008 : 11:18:00
catjusa, hm..., znasla si se v temi o posvojitvah na daljavo, kjer je prvo sporocilo teme namenjeno seznamu zivali in donatorjev ter vsem napotkom, tako o sami temi kot o posvojitvah na daljavo za zivali v Zavetiscu Horjul.
Pojma nimam, za katero "lepoticko" sprasujes.
Precej neresno izgubljanje casa z zabluzenim sporocilom, bi rekla.
Pa brez zamere.
Od uporabnikov se pricakuje, da se bodo najprej razgledali in prebrali, kar o zadevi, ki jih zanima, ze pise, potem bodo sprasevali. In ce sprasujejo, se od njih pricakuje, da bodo vprasanje postavili tako, da bomo drugi vedeli, za kaj se v vprasanju gre in da ga bodo postavili v pravo temo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , sobota, 10.05.2008 : 08:48:40
Danes je bila nakazana posvojnina za Juna.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: catjusa , sobota, 10.05.2008 : 09:09:28
Ups Jana, sem šele danes ugotovila... Sem prebirala dve temi hkrati in napisala v napačno temo  >:( se oproščam  8)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , nedelja, 08.06.2008 : 12:34:43
tule kar nekaj novih obrazkov čaka na kakšnega posvojitelja na daljavo...  :)

(opozarjam pa zato, ker če administrator popravlja prvi post, se tema ne ''obnovi''.)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , ponedeljek, 30.06.2008 : 22:08:44
ponovno nekaj novih bitjec na seznamu, pa žal ne na tistem ''v novih domovih'', pač pa na tem, za začasne posvojitve.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: smilja , torek, 01.07.2008 : 12:05:07
Poslal pogodbo za posvojitev na daljavo za Angela. Moj prvi. N.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , torek, 01.07.2008 : 12:20:17
Nekaj me zanima, pa ne vem če že kje piše ker nisem brala cele teme. Namreč nimam spletne banke in me zanima, če se lahko denar za posvojitev na daljavo pošlje po pošti? Brezveze se mi pa zdi na pošti plačevat provozijo, rajši tisti denar namenim Horjulčkom.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 01.07.2008 : 14:43:09
Zala_, vsekakor lahko posljes denar za posvojitev na daljavo po posti ali na katerikoli drug ustaljen nacin.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , torek, 01.07.2008 : 15:40:43
Fino :) Sem poslala.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: smilja , sreda, 02.07.2008 : 07:44:15
Sem prvič poslal (sem še nov v tem svetu in žalosten, da sem ga doslej povsem zamudil) pogodbo za posvojitev na daljavo. A lahko že kar vplačam posvojilnino za ta mesec ali naj raje počakam na potrdilo s Horjula ali kako to gre? verjetno ni tako zapleteno, kot se meni zdi, a ne? Hvala, N.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , sreda, 02.07.2008 : 07:58:38
Ne, ni tako zapleteno  ;) Lahko že prej vplačaš in ne se spraševat, kaj je narobe, če ne boš takoj dobil odgovora... včasih traja malo dlje ker imajo punce dosti dela ampak pride pa vedno  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 02.07.2008 : 08:35:30
smilja, res je tako, kot je Rossy napisala. dobil boš potrditev na mejl, vpisan boš tudi na seznam. to se počne približno enkrat na teden, tako da nič bat, vse je ok!

glede plačil pa je tako, da nakažeš mesečno, lahko tudi za dva meseca skupaj ali kako drugače. glede tega ni nič kaj strogega, ker zavetišču pridejo sredstva še kako prav, kadarkoli jih prejme.

glede tega sveta pa se bojim, da nisi nič kaj dosti zamudil, ker je še kar isti in vztraja v svojih ''prečudovitih'' osnovnih potezah, tako da imaš še veliko maneverskega prostora za pomoč in podporo, če boš tako želel.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: smilja , sreda, 02.07.2008 : 09:03:50
Super, hvala. Sem nakazal. Jej!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Katak , sreda, 09.07.2008 : 07:25:46
Vem, da na prvi strani piše, da je bil seznam ažuriran 5.7., ampak mene zanima, ali je Čili še vedno pri vas ali pa že uživa kje drugje. 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Alba , sreda, 09.07.2008 : 09:22:42
Danes nakažem za Pepsiko  :-*.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 09.07.2008 : 12:56:33
katak, klikni čilija in odprla se ti bo njegova tema, kjer so ažurirane novice o njem.

sicer pa živali, ki so na seznamu za posvojitev na daljavo, niso oddane, saj se jih takrat, ko so oddane, vzame s seznama, pogodbe o posvojitvi na daljavo za tisto žival pa se avtomatično razdrejo (kot piše tudi v pravilih).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: adri , nedelja, 13.07.2008 : 19:20:55
mene pa neki zanima jz sm se odločila da bom posvojila na daljavo eno muco zdj sm obrazec izpolnila in poslala po mailu.zdj me pa zanima ker sm bl nova pr teh stvareh a je kakšna možnost da mi mesečno trgajo denar z računa pač toliko zneska kolikor sem ga navedla v obrascu.
to bi blo ful dobr ker sm po naravi bl pozabljiv človk ;)
prosim če mi lahko kdo čim prej odgovori hvala
pa lp usem


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , nedelja, 13.07.2008 : 21:34:52
adri, ti bomo odgovorili, veš da, z veseljem.  :)  če boš pa pisala za spoznanje bolj pravilno slovensko, pa bomo še z večjim veseljem brali vsa tvoja vprašanja na tem forumu, bodisi v tej temi ali v katerikoli drugi.  ;)

pa da še odgovorim na tvoje vprašanje: mesečno trganje denarja z računa je direktna obremenitev. tisti, ki koristi direktne obremenitve (v tem primeru zavetišče), mora zagotavljati cel kup raznih obveščanj, evidenc, pošiljati plačnikom račune za določene zneske, po potrebi opomine, vse v določenih rokih... skratka, veliko ene birokracije in papirjev. namen posvojitev na daljavo ni grenit življenje podpornikom z opomini. in tudi bolj pomembne zadeve ima za počet osebje zavetišča.

zato zavetišče ni glede direktnih obremenitev za posvojitev na daljavo sklenilo nobenih dodatnih pogodb na banki. nekateri posvojitelji na daljavo zato na svoji banki ne morejo skleniti tega mesečnega trganja zneskov, nekateri pa so sporočili, da so na svojih bankah vseeno lahko se nekako dogovorili. kako je na tvoji banki, pa najbolje, da se pozanimaš kar pri njih.

če ne boš mogla sklenit tega trajnika, pa čim bolj pogosto spremljaj tale forum - ti zagotavljam, da ne boš pozabila na vse te živalice, ki se pojavljajo v teh temah in ki so jim posvojitve na daljavo namenjene...  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: king-roy , ponedeljek, 14.07.2008 : 17:46:16
Nakazala za Pepsiko-lahko da bo na računu šele v sredo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: adri , ponedeljek, 14.07.2008 : 20:53:37
hm...ja se opravičujem za moje napake pri pisavi toda malo se mi je mudilo kako zdaj s tem.Ker sem nova pri teh stvareh
in ker je v mojemu interesu,da čim prej plačam denar za mucko(za katero se mi zdi dosti bolj  pomembno) ne pa v tem da bom zdaj še čisto pravilno pisala.no konc koncev pa je važno,da ste me razumeli. ;)
sarabenji hvala ker si si uzela čas za tvoj odgovor pa brez zamere :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Katak , torek, 15.07.2008 : 00:07:04
ker sem bolj nova, sej je tole ta trgovina, o kateri govorite:
http://www.gali.si/
 
ali se motim?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the_girl , torek, 15.07.2008 : 07:38:09
To je to ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , torek, 15.07.2008 : 23:21:58
hm...ja se opravičujem za moje napake pri pisavi toda malo se mi je mudilo kako zdaj s tem.Ker sem nova pri teh stvareh
in ker je v mojemu interesu,da čim prej plačam denar za mucko(za katero se mi zdi dosti bolj  pomembno) ne pa v tem da bom zdaj še čisto pravilno pisala.no konc koncev pa je važno,da ste me razumeli. ;)
sarabenji hvala ker si si uzela čas za tvoj odgovor pa brez zamere :)

adri, ni problema, z veseljem kaj pojasnimo. glede pisanja je pa tako, da nihče tu ne piše ozkozborno knjižno slovensko. je pa veliko lažje brat, če ni preveč slengovsko. to je nekako splošno vodilo na tem forumu, ne moja osebna muha (čeprav sem osebno naklonjena lepemu pisnemu izražanju). kakorkoli, tema je namenjena posvojitvam na daljavo - če je še kakšno vprašanje, kar z besedo na plano! :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: king-roy , četrtek, 17.07.2008 : 12:47:36
A lahko prosim kdo ob priliki preveri,če je prišlo nakazilo za Pepsi.
Mi je tukaj "mlelo"nalog dva dni.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Meredith , petek, 25.07.2008 : 10:03:08
Včeraj sem dopolnila 18 let in imam navado, da si vsako leto tudi sama podarim nekaj za rojstni dan. Letos sem si podarila prav posebno darilo - na daljavo sem posvojila Fru in Čveko :). Občutek je čudovit in komaj čakam, da nakažem prvi znesek :D.
Polona in vsi, ki ji pomagate, super ste! :) Vsakič mi vlijete upanje v boljši svet :).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , petek, 25.07.2008 : 10:31:31
Ko bi le bilo več takih 18-letnikov.

Pa vse najboljše za rojstni dan Meredith :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: T.R.U. , petek, 25.07.2008 : 12:12:58
Vèeraj sem dopolnila 18 let in imam navado, da si vsako leto tudi sama podarim nekaj za rojstni dan. Letos sem si podarila prav posebno darilo - na daljavo sem posvojila Fru in Èveko :).

..ta je pa ena izmed boljših.. :)

Obèutek je èudovit in komaj èakam, da nakažem prvi znesek :D.

..to pa je obveznost  ;)

Vse najboljše!  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Meredith , petek, 25.07.2008 : 13:13:41
Hvala, Sasenka in T.R.U. :)
Se zavedam, da je obveznost, ampak ker bo šel denar v dobre roke mi ga ni težko dat. Itak mi vsak mesec ostane nekaj od štipendije in mam stalno na banki najmanj 50 evrov, tako da ni problema :).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , petek, 25.07.2008 : 19:42:44
Meredith ...zelo plemenita odločitev ...in lepo darilo tudi za Fru in Čveko ... :)

Vse najboljše ti želim in še naprej imej tako dobro srce. Dobro se vedno z dobrim povrne ... ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: smilja , nedelja, 03.08.2008 : 17:02:46
Pozdravljeni,

nakazano za Angel(co). O njej že nekaj časa nisem sicer nič slišal. Kako je/okreva? N.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , sreda, 13.08.2008 : 10:18:49
Seznam zivali za posvojitev na daljavo je razsirjen, saj je zavetisce napolnjeno do zadnjega koticka, zato vabljeni, da posvojite kaksno zival na daljavo tudi vi!

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,10334.0.html


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: king-roy , četrtek, 14.08.2008 : 11:28:39
Pravkar nakazano za Pepso. 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Meredith , četrtek, 14.08.2008 : 13:36:16
.Ker je Fru veselo v novem domu, sem danes posvojila Maco :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: moonbeam , četrtek, 14.08.2008 : 15:14:49
Vceraj odprla posvojitev za Skiperja - SKIP  :-*  Nakazilo je slo ze tudi naprej. 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , četrtek, 14.08.2008 : 16:50:13
Hmmm... Sem pred nekaj dnevi oddala pogodbo za posv. na daljavo za Zokija, pa je šel danes domov, denar sem mislila oddat jutri... A potem izpolnim novo pogodbo al vseeno pošljem to, ki jo imam al kako? Mislim, poslala bom tko al tko, samo zanima me na čigavo ime :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Kalsang , četrtek, 14.08.2008 : 16:53:25
Jaz sem pa posv. pog. na daljavo za Zokija poslala danes. Tudi mene zanima, kako naj prenesem na nekoga drugega. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , četrtek, 14.08.2008 : 17:44:47
Najbolj enostavno bo, če pošljeta novo pogodbo z novim imenom  ;). Hvala  :-*.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Kalsang , četrtek, 14.08.2008 : 17:48:39
Velja! :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , četrtek, 14.08.2008 : 19:02:42
citiram:

''Kaj pa v primeru, da je moj posvojenec oddan?

V tem primeru se pogodba avtomatično razdre. Če bi želeli naša prizadevanja kljub temu podpirati še naprej, lahko v tem primeru izpolnite novo pogodbo za katero drugo žival s seznama. ''



vsi, ki ste posvojili na daljavo zokija, boste torej pripisani k njemu za en ali dva dni ali kolikor pač je minilo od takrat, ko ste izpolnili obrazec do takrat, ko je šel iz zavetišča in se je pogodba avtomatično razdrla.


kaj bi bilo super, ko bi vsakič, ko je kdo dodan na seznam za posvojitev na daljavo, bile take dileme in vprašanja...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , petek, 15.08.2008 : 09:46:44
sarabenji, saj jaz sem to prebrala, samo nisem vedela kaj je v primeru, če sem oddala pogodbo, denarja pa še ne.

OK, grem pogledat komu pošljem sedaj :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 15.08.2008 : 16:58:25
Zala_, saj veš kako strogi so postopki pri posvojitvah na daljavo...   >:(  če nemudoma ne nakažeš vsega, kar bi si kadarkoli lahko kje utrgala in namenila za zapuščene živali, bo prišla posebna ekipa za izterjavo zavetišča horjul  :o in te ornk stresla iz hlač.  8) enkrat ko si izpolnila tisti luštkan formular, ti ni več rešitve, raznorazno  :'(  pol sploh nič več ne pomaga...


 ::)    ;)   











Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 15.08.2008 : 17:11:45
ker se bojim, da je zgornje hecanje lahko v škodo posvojitvam na daljavo, izrecno pripisujem, da gre za šalo. namen posovjitev na daljavo je finančna pomoč in ko jo nakažete, je dobrodošla, tudi če pride kak mesec ''suše'', pa se potem nadoknadi za nazaj.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: moonbeam , petek, 15.08.2008 : 17:49:00
 :o  sala pa res.
vse se da, ce je le volja in pravi namen :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , sobota, 16.08.2008 : 10:11:10
Hehe, sarabenji, saj vem ;)

Itak čakam, da se Smetka enkrat sredi noči prikaže v spalnici v kontrolo, bo pa še denarnico zraven izpraznila, če bo že ravno tam ;)

(tudi jaz se hecam, da ne bo pomote :P)



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , torek, 19.08.2008 : 09:52:00
Malo prej sem poslala pogodbo za Graha, denar nakažem jutri:) Želim mu vse dobro in da čimprej ne bi več rabil moje pomoči. In jo potem dobi kdo drug seveda ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: king-roy , torek, 19.08.2008 : 09:57:46
Pravkar nakazano za Žmurkija.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , sreda, 20.08.2008 : 11:28:17
Nakazan moj prvi znesek za Graha  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , petek, 22.08.2008 : 11:36:34
Mene pa zanima če bo Fonzi tud kej na voljo za posvojit na daljavo. Ker moram spet pogodbo novo izpolnit :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Meredith , petek, 22.08.2008 : 14:00:23
Sem zelo vesela, da moram po nekaj dneh spet novo pogodbo izpolnit :D. Tokrat se bom odločila za Čipsa :). Upam, da bom prav kmalu spet novo izpolnjevala.. ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Manya , ponedeljek, 25.08.2008 : 17:51:47
Pravkar nakazala prvo plačilo za Roxy-ja.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Agnesana , ponedeljek, 25.08.2008 : 19:23:48
Mi pa smo posvojili 5 dudarjev. Nasim se nisem cisto razlozila, da so to mucki ::)... Ampak jim je take stvari veliko lazje razloziti kot ljudem...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ticka , ponedeljek, 25.08.2008 : 21:54:20
 Posvojila Graha na daljavo, sedaj plačala prek klika, nakazano bo jutri. Enga  :-* Grahku!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Uma , četrtek, 28.08.2008 : 07:46:13
Posvojila Pepsi na daljavo, včeraj izpolnjen obrazec, danes zjutraj takoj nakazano. Drzimo pesti, da se lubica mala (no velika) porihta in da bo z njo vse ok.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: biarritz , torek, 02.09.2008 : 12:10:13
Za Čveko sem danes nakazala za september in avgust, ker je bila plača malo pozna :-\


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Podencica , torek, 09.09.2008 : 16:15:40
Posvojnina za Junčka je bila nakazana ...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the123 , sreda, 10.09.2008 : 17:48:01
nakazano za vse preko neta, plačano bo verjetno šele v ponedeljek.srečno vsem :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ironcat , četrtek, 11.09.2008 : 12:07:26
Eno vprašanje :-[
Sicer sem vse prebrala o posvojitvi na daljavo, me pa zanima še ena stvar: ali se lahko znesek mesečno spreminja?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ticka , torek, 16.09.2008 : 17:22:49
Posvojnina za Grahka plačana danes preko klika, nakazano bo jutri.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: stefi5 , petek, 19.09.2008 : 09:16:56
Če posvojiš dve živali na daljavo in plačuješ po kliku, ali lahko nakažem z isto položnico?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , petek, 19.09.2008 : 09:53:09
Če posvojiš dve živali na daljavo in plačuješ po kliku, ali lahko nakažem z isto položnico?

jaz sem doslej vedno tako plačevala, pa ni bilo težav  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , petek, 19.09.2008 : 09:58:30
Meni pa še vedno ni jasno: a je treba zaradi lažje evidence tukaj objvljati, kdo je kdaj kaj plačal- ali je to le fetiš posvojiteljev?   :)



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: majas , petek, 19.09.2008 : 10:36:42
 ;D dobro vprašanje! jaz recimo nikoli ne napišem ko nakažem za Juna.

lp, maja


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: stefi5 , petek, 19.09.2008 : 10:45:07
Jaz tudi ne. Na daljavo sem posvojila Lučko. Ali lahko kdo kaj napiše kako se ima zadnje čase pa še kakšno fotko.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: ticka , petek, 19.09.2008 : 11:58:10
no, evo, potem imam pa jaz fetis  ;D
no, nimam ga, samo zdi se mi, da je lažje vodit evidenco, če se tudi sem napiše.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 19.09.2008 : 19:37:02
Meni pa še vedno ni jasno: a je treba zaradi lažje evidence tukaj objvljati, kdo je kdaj kaj plačal- ali je to le fetiš posvojiteljev?   :)



nič ni treba pisat glede nakazil.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , sobota, 20.09.2008 : 01:57:40
hvala za odgovor   :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Daisy_ , sreda, 24.09.2008 : 12:58:25
Zivjo! V soboto sem izpolnila obrazec za posvojitev na daljavo. Na mail sem dobila avtomaticni odgovor, pa me zanima ali moram pocakati, da mi Polona odpise, ali lahko denar kar nakazem? Kam lahko nakazem in ali moram pripisati ime psa?
Hvala za odgovor. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , petek, 26.09.2008 : 22:14:45
Daisy_, denar lahko seveda kar nakažeš in sicer na račun zavetišča. fino je, da pripišeš nekaj, po čemer se bo vedelo, za koga nakazuješ, ni pa nujno.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Daisy_ , nedelja, 28.09.2008 : 11:15:39
Hvala sarabenji. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , sreda, 08.10.2008 : 20:47:27
Sam jst sem pa zdej dvakrat napisana, pr Grahu in pr Bojčiju. Ker je bil Grah oddan, sem izpolnila novo pogodbo (za Bojčija). Najbrž ste pozabili zbrisati Graha, a ne? :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , četrtek, 09.10.2008 : 11:50:45
Najbrž ste pozabili zbrisati Graha, a ne? :)

Se zgodi tudi najboljsim ;) :D
Grah postiman.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , petek, 31.10.2008 : 18:02:26
Zdravo!
Imam vprašanje. A smem posvojnino na daljavo nakazati skupaj z  zneski licitacij? Seveda bi pripisala še licitacijske šifre. Raje dam Horjulu evro več, kot pa banki...

hvala za odgovor.

LP,

****


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sobota, 01.11.2008 : 22:43:33
ksantipa, po mojem ne bi smelo biti glede tega nobenega problema.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: neko , sobota, 01.11.2008 : 22:45:27
sem upala na tak odgovor  :D

hvala ti, sarabenji


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: fižolova župca , nedelja, 09.11.2008 : 13:32:48
Če je za verjet Binulji, Čvekica že 14 dni tlači parket v novem domu...  :)
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,13584.75.html


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 10.11.2008 : 15:23:03
Ker še vedno čakam na osebni odgovor na mail - izpolnjeno pogodbo o posvojitvi na daljavo, me zanima, ali odgovora še ni zaradi gneče ali se je kje zataknilo ... skratka, rada bi že nakazala denar, pa je potrebno verjetno prej še kaj urediti?

Hvala!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 10.11.2008 : 17:10:01
Denar lahko nakažeš tudi preden dobiš mejl. Jih pošilja društvenica, ki je zelo zaposlena pa včasih nima časa nekaj dni pisat.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SunnyDay , sobota, 15.11.2008 : 11:18:14
No, pa sem pocakala do izteka licitacij in nakazala skupaj z donacijo za humanitrano akcijo za otroke in Horjul ;).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: me2u , četrtek, 27.11.2008 : 20:53:59
Ojla, ze nekaj casa razmisljam o tej posvojitvi, zdej je bilo pa ze dovolj tega razmisljanja, tako da sem 15min nazaj usedla za racunalnik, izpolnila pogodbo in tudi ze kar nakazala znesek :)
tako da ima sedaj mucek Angel se enega posvojitelja  :D


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SunnyDay , četrtek, 27.11.2008 : 22:11:56
Bravo, me2u!!! :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Cats , ponedeljek, 01.12.2008 : 15:52:11
Ninica, Minka in Kastro bodo vsak mesec nekaj malega dobili, takoj ko banka porihta trajnik ;)

Veliko  :-* :-* :-* za ta prelepi trio fantastikus  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: the123 , torek, 09.12.2008 : 09:12:33
Izpolnila pogodbo za Piko, Bajso in Uhija, denar pa bo nakazan po 15.
LP


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Manya , četrtek, 11.12.2008 : 19:47:03
Glede na to, da je Roxy oddan, sem izpolnila novo pogodbo, za Bajso. Nakazilo sledi se danes. me pa zanima, ali dobim o prekinitvi prejsnje pogodbe kaksno obvestilo, ali je to enostavno privzeto?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , četrtek, 11.12.2008 : 21:06:44
Se mi zdi da se avtomatsko prekine ko je žival posvojena.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SunnyDay , petek, 12.12.2008 : 09:11:23
Citirano od tu (http://www.zavetisce-horjul.net/pravila.php):
Kaj pa v primeru, da je moj posvojenec oddan?

V tem primeru se pogodba avtomatično razdre. Če bi želeli naša prizadevanja kljub temu podpirati še naprej, lahko v tem primeru izpolnite novo pogodbo za katero drugo žival s seznama.

;)

Vsaj malo "moji" pa bosta odslej tudi nesrečni Mižula in Žulja. :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: me2u , ponedeljek, 22.12.2008 : 14:18:24
sploh nocem sitnarit , vem da se zgodi tudi najboljsim  ;)
ampak mene ste spregledali pri azuriranju seznama, za mucka Angelcka, ki bo v kratkem prejel ze novo nakazilo, prvo je bilo 27.11.
Lp


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , ponedeljek, 22.12.2008 : 14:53:53
me2u, najboljšim se pa sploh rado dogaja....  ::)  :)

ne, resno, zaradi selitve spletne pošte je prišlo do tega, da je en del starih pogodb (iz druge polovice novembra, bi rekla ''na uč'') bil začasno nedosegljiv. tako da prosim potrpežljive in razumevajoče posvojitelje/ice za še kak dan ali dva, da to uredim, potem pa z veseljem sprejemam opombe in pripombe, če bo treba pa tudi pritožbe, ker bo mogoče koga treba poiskat tudi v bazi...

skratka, bomo vse uredili.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: me2u , ponedeljek, 22.12.2008 : 19:53:00
sploh ni problema, vem da ni bilo nalasc, samo sem mislila da sem bila mogoce po pomoti spregledana pa sem se malo oglasila.
Drugace se mi pa nikamor ne mudi, samo toliko da vem, da me imate nekje zabelezeno. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Cats , sreda, 24.12.2008 : 00:10:05
Ninica, Minka in Kastro bodo vsak mesec nekaj malega dobili, takoj ko banka porihta trajnik ;)

Veliko  :-* :-* :-* za ta prelepi trio fantastikus  :)
sarabenji, prosim preveri - tole je moglo bit nakazano 8. decembra, trajnik NLB.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SONČICA , torek, 13.01.2009 : 09:24:38
Pika in Lili sta mama in sestra mojega mucka Lotosa, ki sem ga posvojila pred 12 leti. Oddali so ga, ker ne sliši od rojstva. Z družino smo ostali v stikih vsa ta leta.Po smrti lastnika se je Lili zelo spremenila. Drugo sestrico Špelo smo morali uspavati. Lastnica je morala v bolnico, od koder jo bodo preselili v dom za ostarele.
Piko in Lili sem posvojila na daljavo in upam, da se bo tako odločil še kdo. Najbolje bi bilo, če bi kdo posvojil obe, ker sta zelo navezani.
Vsak dan mislim nanju in upam, da bosta doživeli srečno starost in ljubeče lastnike.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , nedelja, 18.01.2009 : 18:15:42
ker sta na seznamu za posvojitev na daljavo dve Piki, ena mačja in ena pasja (in seveda obe najbolj zlati pod soncem  :) ), bo krasno, če boste ob imenu Pike, ki jo posvajate, določili, če gre za mucko ali za psičko. če ne boste, vas bomo uvrstili k tisti Piki, ki bo imela v tistem trenutku manj posvojiteljev.



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: kocka , petek, 13.02.2009 : 08:40:39
Namesto nakazila kuverto predala Gargamel.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , sreda, 18.02.2009 : 19:12:16
A se sme vržt evrčke za posvojitev na daljavo pri majas v lokalu v skrinjico? Seveda primerno zapakirane in označene za kaj gre.
Sprašujem tiste, ki imaste posvojitve na daljavo uradno čez če je to sprejemljiv način in majas, če dovoli (sej zapakirala bi tako, da ne zasede veliko prostora).

Ker ta skrinjica mi je zdaj res ful priročno blizu, pa še vedno se mi ni ratalo primajat tja na kakšno pivo pa na čohanje Skokija (če bo na šihtu seveda) ::)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sreda, 18.02.2009 : 19:52:23
Zala_, vsekakor se sme.  :) no, če bo majas dovolila... 

ti samo glej, da bo ostalo not še prostora za druge prispevke...  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: majas , sreda, 18.02.2009 : 20:52:47
Hehe.. majas se seveda strinja. Več kot notri zmečete, boljše je! Če bo pa prepolno, pa takoj spraznim in v Horjul zapeljem.
Zala_, upam, da se vidimo!

Lp, Maja :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , sreda, 18.02.2009 : 21:17:22
Super :) ''Zapakiravala'' bom tako, da bo res malo prostora vzelo.
Upam, da se nama s fantom rata primajat kakšen večer naslednji teden. Itak se je spet faks začel, pa sem v LJ.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , torek, 10.03.2009 : 00:56:04
Joj sem vesela za Bojčija :D Ravno danes sem nakazala znesek za njega in sem presrečna, da je bilo za njega zadnjič. Zdej pa hitr izbrat nekoga drugega :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sinica , ponedeljek, 16.03.2009 : 22:29:46
Samo sporočam, da sem danes vrgla v mucka v Gali kuvertico z denarjem za Zofi. Da ne bodo v Horjulu mislili, da nisem resna posvojiteljica.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , torek, 26.05.2009 : 15:39:00
Sedaj izpolnjujem pogodbo za svojega četrtega posvojenčka ... ob prvih dveh sem bila toook vesela, ker sta šla v nov dom (Grah, Bojči). Zadnja je bila pa Ajči ... saj se je vedelo, da je boga in da ne bo prav dolgo ... ampak predstavljam si, da odločitev vseeno ni bila lahka. Lepo se imej punca :'( :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , sobota, 05.09.2009 : 17:36:29
Prav hudo mi je, da Runčija ni več. V spomin nanj bi rada nadaljevala s posvojitvijo na daljavo - z isto vsoto kot zanj (60 EUR mesečno, morda zaradi inflacije še kakšen EUR več...), le da bi bila zaenkrat neopredeljena (čisto vsi so prijazni in bi jim želela dobrega posvojitelja, a Runči je bil samo eden...). Ali gre lahko to avtomatsko ali je treba izpolniti novo pogodbo?
Lili (Pan & Ice)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: sarabenji , sobota, 05.09.2009 : 20:21:59
Ikc, se bomo potrudili, da bo šlo ''avtomatsko''.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: bvovk , petek, 02.10.2009 : 12:39:41
iz cisto zasebnih razlogov kar nekaj casa nisem bila "resna" posvojiteljica. z oktobrom se bo moj mali prispevek nakazoval preko trajnika, da ne bo vec zamujal.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , sobota, 03.10.2009 : 10:21:35
A pol trajnik je možen, al kako? Ker sem si jaz tudi hotela to urediti, pa so mi na banki rekli, da ne gre.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Cats , sobota, 03.10.2009 : 10:51:40
Jaz plačujem s trajnikom (NLB) brez trežav.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: bvovk , sobota, 03.10.2009 : 12:27:13
tudi jaz sem uredila pri NLB. mislim, da ne bi smelo bit tezav.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: snežinka , nedelja, 04.10.2009 : 00:49:51
Najlepša hvala za informacijo. Samo zdaj sem pa res jezna na tisto žensko na banki, ker ne samo da mi je dala napačno informacijo, ampak se je še obnašala do mene, kot da sem glupa, da to sprašujem >:(

Btw - moja banka je na Vrhniki, kjer bi verjetno vsaj približno morali biti seznanjeni s situacijo. Nesposobneži.

No, sedaj bom mirne vesti vztrajala, naj uredijo stvar.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , sobota, 17.10.2009 : 07:29:13
Kot kaže, se je ustavilo ne samo na bankah pri urejanju trajnikov, pač pa tudi pri posvojitvah na daljavo. Cel kup njih brez podpore...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: zm4j4 , ponedeljek, 19.10.2009 : 22:09:51
Smetka, ze pred enim tednom sem izpolnila online formular za posvojitev na daljavo in dobila avtomatski mail, v katerem je pisalo, da prejmem se enega z navodili. To se ni zgodilo. Zato sem poslala mail na naslov, ki je naveden pri posvojitvah na daljavo in nisem prejela nobenega odgovora... mogoce pa kej z rac. sistemom ne stima? al sm sam js glupa?  :-[


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Urla , ponedeljek, 19.10.2009 : 22:40:43
Lahko kar nakažeš svoj znesek na račun zavetišča Horjul, ki je naveden na spletni strani. Jaz sem to storila in je.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , ponedeljek, 19.10.2009 : 22:43:01
Na mejle odgovarjajo zelo zaposleni ljudje in včasih malce dlje traja ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Diana G , torek, 20.10.2009 : 11:21:05
Moj predlog je, da se briše iz seznama posvojitve na daljavo vse tiste, ki ne nakazujejo podpore.

Zakaj? Ker ljudje lahko dobimo napačen vtis, da je te podpore dovolj ter se ne odločimo za posvojitev na daljavo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Rossy , torek, 20.10.2009 : 14:21:32
Diana G, ne razumem, cel seznam psov in še večji seznam mačk je kjer ni nobenega posvojitelja, nič, nula... kako lahko ima nekdo potem vtis, da je posvojiteljev in podpore dovolj  :o

Sicer pa tisti, ki ima namen posvajat na daljavo, karkoli donirat se itak ne bo obesil na vsako piko in vejico.  ::) :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: zm4j4 , torek, 20.10.2009 : 15:25:16
Lahko kar nakažeš svoj znesek na račun zavetišča Horjul, ki je naveden na spletni strani. Jaz sem to storila in je.

In bom tudi jaz :)  hvala. itak mam raje, da se v Horjulu odločijo, za koga bojo sli dincki, ni mi poanta, da gre ravno za doloceno zivalco.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Diana G , sreda, 21.10.2009 : 07:46:52
Tak vtis se dobi zato, ker so gor navedeni tudi tisti posvojitelji, ki ne plačujejo.

Kaj ni bilo govora o tem, da denarja primanjkuje in da je veliko posvojiteljev na daljavo, ki ne nakazujejo podpore? Zato sem napisala oziroma predlagala, naj se iz seznama brišejo vsi, ki podpore že nekaj časa niso nakazali in sicer z namenom, da ljudje ne bi dobivali napačne predstave. To je sicer dodatno administrativno delo ampak....

Ne vem, mogoče sem se narobe izrazila ali napisala. Jaz dobro vem, da denarja ni dovolj in ga tudi ne bo, dokler bomo ljudje delali z živalmi tako kot delamo.



Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , nedelja, 29.11.2009 : 18:12:44
Za Zorota sem evrčke pustila pri Larsu v skrinjici.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sasenka , ponedeljek, 07.12.2009 : 12:41:57
Posvojnina za Mazo in Fifi nakazana danes.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , ponedeljek, 07.12.2009 : 14:02:10
... predlagala, naj se iz seznama brišejo vsi, ki podpore že nekaj časa niso nakazali

Sporocam, da razlozim, zakaj od junija na TR ZH ni mojega prispevka: jaz sem za Muca vnaprej poravnala posvvojnino do vkljucno letosnjega decembra. Res pa je, da tega nisem tukaj sporocila, omenila sem le Smetki na junijskem predavanju v Postojni. Takrat je namrec primanjkovalo mleka za Najkce, zato sem moj prispevek skupaj se s sodelavkinim prispevkom namenila za nakup mleka. Mleko in manjen ostanek denarja smo izrocili Smetki ze v Postojni.

Januarja pa zacnem za Muca spet nakazovati po redni poti. :)

Hvala za razumevanje in Lp vsem.   


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , sreda, 09.12.2009 : 17:46:57
Hojla,

pred kakšnim tednom sem poslala novo pogodbo, ki je nadaljevanje pogodbe za Runčija (torej namesto "v spomin na Runčija" sedaj "za Zora". Ker se nič ni zgodilo (potrditev na e-mail ali vpis na seznam, ki je bil osvežen 9. 12.), se sprašujem, če morda pošta ni prišla na pravi naslov?

Lep pozdrav
Lili (Pan)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , sreda, 09.12.2009 : 18:23:51
lkc, hvala za tvoje sporocilo. Mail, ki bi moral sibati k tebi in meni, je ocitno vmes nekam zasel, zato te ni bilo na seznamu, sem pa zdaj podatke nasla v bazi in ze dopisala tako, kot mora biti.
Se ti v imenu sistema opravicujem :).

Vse ostalo je ok, je bilo pravkar preverjeno po dolgem in pocez. Ce se kdo manjka, prosim, ce na novo izpolni formular KLIK (http://www.zavetisce-horjul.net/pogodba.html).
Hvala za razumevanje.

Prav tako se v primeru, da v dveh dneh ni vasega imena ob posvojeni zivali, javite tukaj ali na jana@mojpes.net, da raziscemo, za kaj gre.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Zala_ , četrtek, 10.12.2009 : 19:51:51
Jaz sem na seznamu in sem že plačala za 1. mesec, samo obveščam da sem dobila samo avtomatski mejl, tistega drugega pa ne. Me nič ne moti in mi ga ni treba pošiljat, samo sporočim da veste :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: marrana , ponedeljek, 21.12.2009 : 10:49:33
Vidim, da ste Dusko vzeli s seznama in me zanima, ce je mogoce narediti kaksen hitri prenos z istim zneskom, ali moram izpolniti novo pogodbo?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 22.12.2009 : 12:48:32
Zahvaljujem se Ninici, Minki in Kastru za voščilnico.  :-*  Rada bi nakazala nekaj božičnice zanje, pa se vedno lovim pri iskanju TRR-ja Horjula. Ali bi bil lahko TRR za nakazilo napisan na začetku, v prvem postu, kjer so navodila za posvojitev na daljavo?
Hvala in l.p.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SunnyDay , torek, 22.12.2009 : 13:16:59
Vidim, da ste Dusko vzeli s seznama in me zanima, ce je mogoce narediti kaksen hitri prenos z istim zneskom, ali moram izpolniti novo pogodbo?

Citirano s strani ZH:
Kaj pa v primeru, da je moj posvojenec oddan?

V tem primeru se pogodba avtomatično razdre. Če bi želeli naša prizadevanja kljub temu podpirati še naprej, lahko v tem primeru izpolnite novo pogodbo za katero drugo žival s seznama.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 22.12.2009 : 13:24:12
Hvala, SunnyDay :)

LISA, horjulski TRR je zdaj tudi v prvem sporocilu nad seznamom zivali za posvojitev.

Ce ste se kdaj v zadregi za podatke Zavetisca Horjul, so vsi navedeni na prvi strani zavetiske spletne strani spodaj - na www.zavetisce-horjul.net (http://www.zavetisce-horjul.net).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: marrana , torek, 22.12.2009 : 13:48:54
Ja, hvala, SunnyDay :)

Sicer ne gre za to, da ne bi brala, ampak za nagnjenje, da vedno n-krat preverim, ce prav razumem.  :-[

Ze izpolnjujem novo torej ...  ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: delavec@amis.net , torek, 22.12.2009 : 13:52:39
Hvala Jana.  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Cats , torek, 22.12.2009 : 13:57:05
Zdaj sem se pa spomnila, kaj si jaz zares, ampak zares želim v Novem letu. Da bi morala izpolniti novo posvojitveno pogodbo, ker so moji posvojenčki dobili en tak super krasen dom.

Eto, Dedek Mraz, zdaj pa veš. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , ponedeljek, 25.01.2010 : 20:33:01
Ker je Zoro našel svojega človeka, prosim, če naše "posvojiteljstvo na daljavo" prenesete na Gusti, z enakimi pogoji kot prej...

Pan + njegovi


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , sobota, 06.02.2010 : 12:50:38
Huraaa, tudi Gusti je našla svojega.... Prenos posvojiteljstva na Ria torej...

V upanju, da bo naslednji post spet naš in s prenosom posvojiteljstva na novega Smetkinega varovanca,
lep pozdrav vsem,

Pan & co.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: majnim , sobota, 06.02.2010 : 14:44:42
juhu juhu,moja posvojenka gusti je naaaslaa dom! cist vesela! upam, da se bo tudi mene drzala sreca, kot ikc, tako da prenasam posvojiteljstvo na fifi. a je treba kaj izpolnit? je dovolj, da semle to napisem, ali izpolnem formular?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: majnim , sobota, 06.02.2010 : 14:53:13
sem izpolnila formular, verjetno se vidi iz podatkov, da sem ista oseba.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Soul , sobota, 06.02.2010 : 21:55:09
juhu juhu,moja posvojenka gusti je naaaslaa dom! cist vesela! upam, da se bo tudi mene drzala sreca, kot ikc, tako da prenasam posvojiteljstvo na fifi. a je treba kaj izpolnit? je dovolj, da semle to napisem, ali izpolnem formular?

Izpolni formular ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Kleja , torek, 16.02.2010 : 00:08:50
Sicer ne bi rada nekaj pamet solila, ampak mogoče bi bilo smiselno, če bi med posvojence na daljavo dodali še kakšnega, ki že nekaj časa čaka na dom? Vsaj kakšnega psa?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 16.02.2010 : 00:41:36
Kleja, spisek imam ze pol ure na ZS, vendar danes novih zivalic ne bo gor, temvec bodo jutri zjutraj ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Kleja , torek, 16.02.2010 : 00:45:53
Aja, super. Za spisek nisem vedla, tako da je bilo tole cist nakljucno. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , sobota, 06.03.2010 : 14:20:40
mene pa zanima če je Gala že možno posvojiti na daleč?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: kocka , četrtek, 15.04.2010 : 14:14:39
Oddala denar v škatlo v trgovini za male živali pri Lesnini na Brdu.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , nedelja, 18.04.2010 : 13:43:39
Za ažuriranje seznama, "Pan" sedaj pošilja evrčke za Najko. Da bi le čim prej našla svoj lasten kavč. 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , nedelja, 18.04.2010 : 22:15:07
Fajn ti gre tole, lkc :)
Drzim pesti, da bo tudi Najka kmalu v novem domu in bomo lahko prestavili tvojo posvojitev na daljavo na naslednjega ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Tak , torek, 20.04.2010 : 10:09:25
Polona, a mi lahko prosim odgovoriš na zasebno sporočilo glede posvojitve na daljavo s strani firme? Potrebujem rešeno do konca meseca. Hvala.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , sreda, 12.05.2010 : 16:12:11
Prevzela posvojnino za Piko od Queenie in jo bom posredovala v ZH preko Gargamel v petek. LP.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Lissa , sobota, 22.05.2010 : 23:19:18
Bi se morda dalo dobiti seznam s trenutnimi "kandidati" za posvojitev na daljavo? :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 22.05.2010 : 23:28:50
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,10334.0.html

Ažurirano 21.05. letos by Jana   :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Lissa , sobota, 22.05.2010 : 23:36:07
Hvala :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: spely , ponedeljek, 24.05.2010 : 22:35:46
hmm, a bi se dal seznam živali za posvojitev na daljavo mal bl na vrh premaknt, ker se mi zdi da se tole ne vidi dober!!!!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , ponedeljek, 24.05.2010 : 22:43:23
hmm, a bi se dal seznam živali za posvojitev na daljavo mal bl na vrh premaknt, ker se mi zdi da se tole ne vidi dober!!!!

Hm ..., pripeto je na vrh rubrike kot posebej izpostavljena tema, torej je ves cas na vrhu rubrike.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , petek, 11.06.2010 : 07:22:53
Od Queenie prevzela posvojnino za Piko za junij + prispevke + rjuhe, brisače in bom poslala v ZH preko Gargamel. Hvala, Queenie! :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Queenie , petek, 11.06.2010 : 07:35:13
Najlepša hvala tebi, Trixi, in en lep pozdrav, :).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Nika2 , petek, 11.06.2010 : 09:43:10
Samo sporocam, da sem vplacala kar vnaprej za celotno obdobje jun. - dec. ...
 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: lkc , torek, 15.06.2010 : 17:04:22
Hura za tiste, ki so na svoj kavč sprejeli Najko in Scottyja. Pan pa prenaša Najkino "posvojnino" na Ru-ja. Da bi le uspelo tudi njemu...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 25.06.2010 : 09:39:24
mene pa zanima, koliko približno nakazujete za posamezno žival?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Urla , petek, 25.06.2010 : 11:18:45
Različno in čisto po želji. Vsak evro je dobrodošel. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 25.06.2010 : 15:13:58
ok, super, bom parim potem nakazovala...kaj pa je zdaj s tem k slisim da jih bo par uspavanih, pa da ne pomaga posvojitev na daljavo...?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Speedy , petek, 25.06.2010 : 15:20:07
kaj pa je zdaj s tem k slisim da jih bo par uspavanih, pa da ne pomaga posvojitev na daljavo...?
Verjetno to, da so prostorske kapacitete zavetišča premajhne glede na število živali, ki bivajo tam...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 25.06.2010 : 15:54:45
to razumem :( če bom nakazovala točno temu, ki bo uspavan...se prekine pogodba najbrz...joj, upam da dobijo posvojitelje...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Speedy , petek, 25.06.2010 : 15:59:38
Hm, tega pa ne vem.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: alexy , petek, 25.06.2010 : 17:03:51
Ja pogodba se prekine ali pa jo preneses na koga drugega.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 25.06.2010 : 17:14:54
hvala


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , torek, 29.06.2010 : 13:02:42
dva sta bila posvojena, tako da me zanima kje in kako lahko naredim prenos na nova dva?=)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 29.06.2010 : 13:09:16
Izpolnis novo pogodbo :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , torek, 29.06.2010 : 13:16:48
plačam pa ponovno naslednji mesec ne?=)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Oloriel , torek, 29.06.2010 : 22:47:42
hey, zanima me če je 10 evrov na mesec premalo(več si žal nemorem privoščit :-[ ) in ali bi bilo bolje če ta denar enkrat na mesec raje dam v Gali v miucka?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: cavalier_moris , sreda, 30.06.2010 : 09:21:33
Kam je izginil seznam živali?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Sreda , sreda, 30.06.2010 : 09:40:06
Nikamor, na 1. strani je.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: cavalier_moris , sreda, 30.06.2010 : 10:14:40
ok.. se pravi na strani 23.. kamor te je vrglo, če nisi bil prijavljen.. zdaj to vem.. hvala!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 02.07.2010 : 19:27:50
kKoako sem pa jsaz vesela...u V zadnjem tednu, od kar sem 5 kuzkouv posvojila, so ze trije bili oddani=) pPonovno bo treba novega izbrati...upam, da bom prav kmalu ponovno morala izbrati=)

Oloriel: vsak evro je dobrodosel, osebno tudi dajem 10eur, 5 kuzkom po 2eur mesecno...


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: guju , sobota, 03.07.2010 : 12:28:59
Mene pa zanima, kjer bi lahko preverila, če je bilo z mojim nakazilom za posvojenčka Ruja vse ok, ker sem to pač prvič nakazovala. Pa ne bi lih Polone še s tem obremenjevala, ampak med posvojitelji me (še) ni napisane, pa se bojim, da ni šlo kaj narobe.
Pogodba je bila sklenjena 30.6., nakazala sem pa 1.7.  Hvala za info :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , sobota, 03.07.2010 : 15:12:26
guju, za placilo lahko zagnjavis samo Polono, za seznam pa sem sla preveriti v bazi in je res tvoja pogodba navedena, ni pa bil poslan mail, kar se tu in tam lahko zgodi, ce kje na "zvezah" med serverjem in omrezjem kaj v danem trenutku ne stima.
Zdaj si na seznamu kot posvojiteljica na daljavo. :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: guju , sobota, 03.07.2010 : 16:01:43
Hvala, Jana. No, bom počakala, če slučajno niso prejeli plačila, bodo tako in tako javili, pa bomo potem "popravili". Ampak verjetno ne bo nič narobe, ker tudi vse licitacije pridejo na pravi naslov ;). Super pa, da je s pogodbo vse ok, končno nam znese, da lahko kaj prispevamo  :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , sobota, 03.07.2010 : 16:05:55
Nikoli nikogar ne preverjam. Sporoči mi ime in priimek na mail, pa bom posebej pogledala.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: guju , sobota, 03.07.2010 : 17:35:52
Nikoli nikogar ne preverjam.

Nisem mislila tako, samo ko na pogodbi piše, da če za nekaj časa prekineš, da se pošlje opomin.  :-[ Res ti nisem mislila kakega dodatnega dela delat, ampak ker sem malo "bukova" pri teh zadevah, sem raje vprašala :)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , sobota, 03.07.2010 : 18:37:36
Hehe, najbrž bi se ga res, če bi koga preverjala. Ampak smisel je itak podpreti zavetišče, v kar pa nikogar ne silim... lahko mi pošlješ podatke, pa bom pogledala, ni problema.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: guju , sobota, 03.07.2010 : 19:32:25
Zihr je vse ok in mi bomo z veseljem podpirali kolikor bo šlo  :) Hvala vseeno ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , petek, 09.07.2010 : 12:38:56
 :) Prevzeta posvojnina za Piko, od Queenie  (+ še nekaj robe). 
Jo danes pošljem naprej preko Gargamelce.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Froša , sobota, 10.07.2010 : 11:16:36
Eno vprašanje, če se je že kdaj razmišljalo da bi se po šolah predstavljalo posvojitve na daljavo?
npr. vsak učenec na mesec da en evro , pa če jih je v razredu 25 pa se nabere 25€ za enega Horjulčka


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , petek, 06.08.2010 : 17:57:03
 :) Prevzeta posvojnina za Piko, od Queenie  (+ še nekaj robe).   :-*
Pošljem naprej preko Gargamelce. 


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , torek, 24.08.2010 : 20:19:04
nekako mi je uspelo dva krat nakazati svoj znesek ta mesec (v enem dnevu) za posvojitev na daljavo in me zanima, če se lahko to prenese na naslednji mesec?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , torek, 24.08.2010 : 21:49:03
Seveda.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , sreda, 25.08.2010 : 14:12:40
hvala!


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , četrtek, 09.09.2010 : 20:44:35
:) Prevzeta posvojnina za Piko, od Queenie  (+ še nekaj robe).   :-*
Pošljem naprej preko Gargamelce. 
Tudi za september. Hvalaaa! :-*


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: micamaca , četrtek, 23.09.2010 : 13:42:21
Danes, ko sem čekirala tale forum sem videla, da Fifike ni več na seznamu živali za posvojitev in me je za trenutek kar stisnilo pri srcu, ker sem najprej pomislila da se ji je kaj zgodilo. Ampak potem sem odkrila, da je končno našla svoj novi dom, za kar sem res neskončno vesela.

Ampak fajn bi bilo tudi, če bi kdo kaj več napisal o tem (ali novi posvojitelj ali pa kdo iz zavetišča), ker nam tistim, ki smo jo posvojili na daljavo, ni vseeno kam in kako je šla. Vsekakor srčno upam, da je našla dobre in predane lastnike, ki bodo lepo skrbeli zanjo.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , četrtek, 23.09.2010 : 13:49:41
Je napisano v temi Zavetišče Horjul. Sicer je pa tako, da jaz bolj težko kaj govorim razen tega, da se za vse potrudimo poiskati najboljši možen dom in da nič drugače ni s Fifi, ki smo ji ga iskali več kot leto dni, gotovo ne zato, da jo damo prvemu, ki mimo pride. Posvojitelji pa se javljajo po želji. Eni ja, drugi pa pač ne.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Trixi , torek, 19.10.2010 : 07:33:55
Prevzeto od Sirene za Juna, bom posredovala naprej.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Pina82 , sreda, 10.11.2010 : 20:40:36
Zdravo,
iščem elektronsko prijavo za posvojitev živalce na daljavo. Vem, da je nekje tukaj ampak nevem zakaj za vraga se ne znajdem...
Hvala za pomoč.


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: frigga , sreda, 10.11.2010 : 20:44:07
Pogodba o posvojitvi na daljavo (http://www.zavetisce-horjul.net/pogodba.html) ;)


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Pina82 , sreda, 10.11.2010 : 22:34:47
thanks frigga


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Laeja , četrtek, 23.12.2010 : 14:02:44
Je možno na daljavo posvojiti tudi živalco, ki je ni na seznamu?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Jana , torek, 28.12.2010 : 23:56:17
Živali niso novoletna darila
Posvojitve na daljavo lahko nepopularnim psom omogočijo zavetje skrbnih zavetišč
torek, 28.12.2010
Tekst: Kristina Župevc
"Posvojitev na daljavo je odlična možnost za ljudi, ki si psa doma ne morejo privoščiti, ali zaradi premajhnega stanovanja ali prevelike zaposlenosti, pa bi vseeno radi pomagali. To lahko storijo tako, da živalim omogočijo dobro življenje v zavetišču, kjer lahko počakajo na novega lastnika. Pa tudi če ta ne pride, se psom tu dobro godi. Zagotovo bolje, kot se jim je prej, od kjer koli so pač že prišli," je povedala Ada Varga iz zavetišča Horjul.

Posvojitve so seveda najbolj potrebni tisti psi, ki v zavetiščih ostanejo dalj časa. "Mladičke oddamo zelo hitro, še posebno, če so manjše rasti, beli in dolgodlaki. Večji kratkodlaki psi, črni ter takšni, podobni nemškim ovčarjem, pa veliko težje najdejo dom. Za najbolj povprečne pse je najmanj zanimanja," je razložila Ada.

http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042413088


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: tejcha , petek, 21.01.2011 : 23:40:11
zakaj pa paprike več ni na seznamu?


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: Smetka , petek, 21.01.2011 : 23:43:30
Posvojitelji na daljavo boste obveščeni v prihodnjih dneh po mailu  ;).


Naslov: Re: Seznam živali za posvojitev na daljavo
Poslano od: al1 , sobota, 22.01.2011 : 13:15:52
Grem izpolnjevat novo pogodbo.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , nedelja, 23.01.2011 : 19:05:04
Če sem do sedaj imela dve posvojenki na eni pogodbi, jo moram prekiniti in narediti dve ločeni, ali kako?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , nedelja, 23.01.2011 : 19:08:40
Če sem do sedaj imela dve posvojenki na eni pogodbi, jo moram prekiniti in narediti dve ločeni, ali kako?

Ne. :) Nova pravila veljajo od danes naprej.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , nedelja, 23.01.2011 : 19:12:04
Aha, ok. Hvala, frigga.  O0


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: guju , sreda, 26.01.2011 : 15:30:56
Naš posvojenček na daljavo Ru je v novem domu!!!  <:] ,^ Zelo sem vesela. Srečno Ru  :-* :-* :-*


Erm ... zdaj izpolnim novo pogodbo za novega posovjenčka, a ne?  :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Oloriel , ponedeljek, 07.02.2011 : 12:26:43
Jeeeeeeeeeeeeeeee "moja" Perlica ima nov dom ,^ ,^ ,^
Ni čudnega, ko je pa taka lepa dama se naredila s tapravo oskrbo ::)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Oloriel , torek, 08.02.2011 : 18:43:12
eee...nočem bit tečna ker vem, da je birokracije že itaq čez glavo ampak ravno sem brala pravila o posvojitvi, ki so prišla v veljavo 23.1.2011 in tam piše,d a naj bi bilo posvojitelji obveščeni preko e-maila.Prav tako naj bi bila obveščena o tem,da je moj posvojenec oddan v nov dom..pa nisem ne enega ne drugega dobila..Sej načeloma ni panike samo jaz bi posvojila zdaj drugega pa ne  vem a je zdaj prva pogodba razdrta ali ne.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , torek, 08.02.2011 : 19:50:03
Oloriel, se javis prosim na mejl posvojitve (at) zavetisce-horjul.net. ;)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: lkc , sobota, 12.02.2011 : 19:16:19
Veseli za Ru-ja, zato izpolnjena nova pogodba za Darcy-ja (s povečanim mesečnim obrokom, inflacija pač :) ). Če prav razumemo, se z dnem, ko je Ru odšel v nov dom, stara pogodba razdre.

Hudo nam je za tega mladostnika, saj kaže vse znake "uber" prestrašenega belgijca (Smetka, ali prav predvidevamo, da ima v sebi precej - če ne že 100% - malinoisa?). Verjetno bi se naš Pan (tervueren) obnašal enako, če bi kdo delal grdo z njim. Držimo pesti, da najde nekoga, ki bi mu bilo v izziv, da za nekaj mesecev (let?) dela z njim dobi neverjetno vdanega in inteligentnega prijatelja.



Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Rossy , ponedeljek, 14.02.2011 : 13:50:25
Jun, hvala za mail  :-*

Tvoja Valentina  :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: guju , ponedeljek, 14.02.2011 : 16:04:45
Čeprav sama valentinovega sicer ne praznujem, pa me je nadvse razveselilo Goldijino sporočilce  :-* Hvala tebi miška in tvojim skrbnicam :-*, sicer pa stiskam pesti, da kmalu dobiš čisto svojega valentina, ki te bo cartal in razvajal vse dni v letu in še mnogo let  :-* :-* :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , ponedeljek, 14.02.2011 : 16:14:43
Dragi moji lepotici Minka in Ninica, hvala za sončen žarek v tem temačnem dnevu :-* :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: sirena , ponedeljek, 14.02.2011 : 18:06:44
Kakšno lepo sporočilo! Dan je postal lepši in svetlejši! Hvala, Jun, hvala vsi na hribčku!


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: čaja , ponedeljek, 14.02.2011 : 19:21:05
Hvala Azrael!  :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: branka , ponedeljek, 14.02.2011 : 19:23:50
Naj se še jaz zahvalim "moji" Jessici  :-* :-* za tako lepo valentinovo sporočilo. Nisem še dobila lepšega, res ne  :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: svrk , ponedeljek, 14.02.2011 : 19:39:49
Moja ljubezen Ming in moja navihanka Brča,
Hvala za vajino pisemce. Tudi jaz pogosto mislim na vaju  :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Meredith , ponedeljek, 14.02.2011 : 22:03:56
Hvala Čipsu, Style in Image za lepa in ganljiva sporočilca, ki so mi polepšala dan :).

Vsakemu pošiljam en koš poljubčkov gor na hribček :-* :-* :-*.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Olly , sreda, 16.02.2011 : 15:28:17
Najprej te vidim v časopisu, nato dobim valentinovo sporočilce, od vsega pa sem najbolj vesela, da te vidim v arhivu.  ;)
Srečno Trobla, moj prvi posvojenec!  :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: slavica , sobota, 19.02.2011 : 10:21:34
Moram se malo spihat  >:( pa še nekaj vprašat.
Posvojila sem  na daljavo in ker sem bolj pozabljive sorte, preko spletne strani
svoje banke odprla trajnik. No, takrat so se muke začele. Dobila sem 3 maile in dva
klica iz banke od ene preplašene uslužbenke, kako naj zdaj oni to naredijo.
 :o
Da sicer to omogočajo, ampak še nimajo takega primera  :o :o.
Pa da ne bo kdo mislil, da je kakšna žepna banka, ne, ena izmed večjih tujih.
Komaj sem jim dopovedala, da to ni direktna bremenitev (službeno se moram malo
spoznati na to), ker Horjul ne izdaja računov, pa kako in kaj naj naredijo. >:(.

V glavnem, sedaj so to nekako speljali. Moje vprašanje: sedaj bo pač v namenu vedno
pisalo imeni obeh mojih posvojencev. Ko kateri dobi dom - ali lahko to tako ostane?

Jaz bi ta znesek donirala za nedoločen čas (razen če bog ne daj ostanem brez službe) in
že vnaprej so mi povedali, da namena ne morem spremeniti, da lahko ukinem zadevo, pa znova odprem, kar , citiram "ni enostavno"  :o,
skratka cela kolobocija.

A lahko ostane namen tak kot je? Sicer bom morala verjetno iti na banko nekoga zbutat >:D  :'[
Uh, če bi to vedela, ne bi posvojila konkretnega muca in kužka, ampak na splošno  in bi bilo vnamenu donacija, ampak zdaj je, kar je.
Hvala za odgovor


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , sobota, 19.02.2011 : 10:30:12
Ma kaj ni enostavno, porkaduš  >:D

Ko bo čas za to, boš sporočila banki, da ukinejo trajni nalog za Micko in naredijo nov nalog za Fifija. Če bodo rekli, da je težko, jim povej, da jih ne boš več utrujala in, da seliš račun na banko, kateri ne bo težko.

Eni si pa res dovolijo veliko preveč. In še svoje slabe in klientu neprijazne usluge mastno zaračunajo. Banda  >:( >:(


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.02.2011 : 10:47:41
Na nekaterih bankah trajnik sploh ne bo mogoč, ker želijo za kaj takega pogodbo z mano, po kateri provizijo jemljejo in je škoda sploh trudit se potem...


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: an-ja , sobota, 19.02.2011 : 10:55:19
Če imate spletno bančništvo, potem si enostavno napišete položnico in npr. za eno leto datume plačila, kdaj vam gre dol z računa. Tako si v bistvu same naredite neko dalj časa trajajoče trganje iz TRRja. Nalog za izplačilo je do določenega datuma v čakalni vrsti, nato se, če je na računu dovolj sredstev, avtomatsko izvede plačilo.

Bom kar tule vprašala nekaj, kar me že precej časa muči. Odgovor lahko tudi na ZS, če je zadeva kočljiva.
Ali mora Zavetišče od katerihkoli naših nakazil (posvojitve na daljavo, donavije, licitacije....) odvesti davek?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.02.2011 : 11:25:30
Ja, seveda, od vseh.
Zato je še toliko bolj neumno, da za trajnik še banka poleg običajne provizije odvede zase nekaj.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: an-ja , sobota, 19.02.2011 : 11:38:30
Presneta banda državna.... :e :e


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.02.2011 : 11:42:34
V bistvu je logično, ker sem organizirana kot s.p. S.p.-jevci smo pridobitniško naravnani (a še nisi slišala tega  :P ???) in imamo ful profita, torej moramo tako kot vsi drugi odvajat davek. Druga opcija je zavod, če je zasebni, ti ravno tako brez problema očitajo pridobitništvo, razlika je le v tem, da moraš imeti račune, če hočeš dobit ven denar,  kar stručkoti prikažejo brez prevelikih težav.
V javnih zavodih imaš občine zraven...


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: an-ja , sobota, 19.02.2011 : 11:57:37
Saj res, čisto pozabila, da gre v naši sončni deželi s.p jem hudo dobro.. ;) 8)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: slavica , sobota, 19.02.2011 : 12:18:06
Donacije so obdavčene??!!!  :e :e :e

 :-X


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Patapižu , sobota, 19.02.2011 : 12:54:58
Pa ni to tako, da so donacije del dohodka, davek pa se plačuje na razliko med dohodki in odhodki (1x letno)?





Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.02.2011 : 13:00:03
Tako je, ja.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: lkc , sobota, 12.03.2011 : 20:47:55
Priznam, me je kar stisnilo pri srcu, ko sem brala Smetkino sporočilo o Darcy-ju. Včasih se pač kljub trudu in izkušnjam ne da narediti nemogočega.
Prispevek naše družine gre sedaj Fluffyju. Res dolgo že čaka na svoj kavč.
Ker sem ob prebiranju odgovorov ugotovila, da se pogodba ob posvojitvi/smrti avtomatsko razdre, sem izpolnila in "emajlirala" novo. Je tako prav?
 


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: vixi , sobota, 12.03.2011 : 21:23:56
Žal res ne gre vedno tako kot bi si želeli. Obvestilo malo zamuja, vsi njegovi posvojitelji boste obveščeni jutri.

Pogodba se razdre ja in treba je poslati novo. Hvala za podporo Fluffija  :-*, ki prav res že korenine poganja. 


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , četrtek, 30.06.2011 : 12:34:23
Posvojitelje na daljavo obveščamo, da bodo danes vsi neveljavni e-naslovi odstranjeni iz baze posvojiteljev in s tem pogodbe razdrte. Če ste še vedno posvojitelj katerega od naših varovancev, pa ste nam samo pozabili sporočiti nov naslov, vas prosimo, da izpolnite novo pogodbo. Hvala!


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: SunnyDay , sreda, 03.08.2011 : 11:43:54
V bistvu nikakor ne pričakujem, da bo kdo tratil energijo za brskanje po arhivih, še manj čas, ampak če slučajno se spomnite ...  :) Pred kakšnim letom, letom in pol (?) sem izpolnjevala pogodbo o posvojitvi na daljavo za mačje mladičke črnuhce, če se ne motim, so bili trije ali štirje, potem pa sta ostala še dva in sta bila na voljo za "daljavo". Niso imeli imena, tema je bila "številka", mogoče še "črni" ali nekaj takega. Zdaj me je pičilo, da sem šla iskat, kaj se dogaja s temi črnuhci, pa jih med kandidati za posvojitev na daljavo ni več, v arhivu jih pa tudi ne najdem ... So bili potem vsi posvojeni?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , sreda, 03.08.2011 : 15:01:30
V bistvu nikakor ne pričakujem, da bo kdo tratil energijo za brskanje po arhivih, še manj čas, ampak če slučajno se spomnite ...  :) Pred kakšnim letom, letom in pol (?) sem izpolnjevala pogodbo o posvojitvi na daljavo za mačje mladičke črnuhce, če se ne motim, so bili trije ali štirje, potem pa sta ostala še dva in sta bila na voljo za "daljavo". Niso imeli imena, tema je bila "številka", mogoče še "črni" ali nekaj takega. Zdaj me je pičilo, da sem šla iskat, kaj se dogaja s temi črnuhci, pa jih med kandidati za posvojitev na daljavo ni več, v arhivu jih pa tudi ne najdem ... So bili potem vsi posvojeni?

Tole sva s SunnyDay uredili. :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Lučka *** , četrtek, 18.08.2011 : 02:51:46
Posvojitve na daljavo so res dobra rešitev za vse tiste, ki kužka ne morejo imeti doma. Veliko sreče vsem in pozdrav!


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: uraa , četrtek, 29.09.2011 : 18:13:56
No, pa je prišla še moja prva posvojitev na daljavo. Odločila sem se za Rito. Mi je tak srček  :-*
Zanima me, če bi bilo možno, da jo pridem kdaj pozdravit, peljat na sprehod? Med tednom bom namreč v LJ (spet študirat)  :), pa mi bo Horjul kar blizu.
Hvala za odgovor


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , četrtek, 29.09.2011 : 19:59:59
uraa, pokliči v zavetišče, boš dobila vse potrebne info.  ;)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , petek, 07.10.2011 : 12:12:10
Spoštovani posvojitelj, spoštovana posvojiteljica na daljavo!

 S 3. oktobrom 2011 smo prešli na novo pravno obliko delovanja. Ustanovili smo neprofitni zavod in naš novi naziv se glasi ZAVETIŠČE HORJUL, zavod za oskrbo, nego, zaščito in vzgojo hišnih in izgubljenih živali. Naslov in drugi kontaktni podatki zavetišča ostajajo nespremenjeni.


Za zavod smo morali odpreti nov transakcijski račun, in sicer: 03160-1000931624. Prosimo vas, da vaše naslednje posvojnine nakazujete na novi račun. Mnogo posvojiteljev na daljavo ima urejene trajnike na prejšnji račun, zato vas vljudno naprošamo, da trajnike preusmerite na novi račun. Vemo, da boste za to potrebovali nekaj časa, vendar vas prosimo, da to vseeno storite čim prej. Dosedanji račun, na katerega ste nakazovali bo kmalu trajno zaprt. Zgoraj navedeni račun je od danes naprej edini uradni TRR zavoda Zavetišče Horjul.

 Spremeni se tudi obravnava donacij, zato od zdaj naprej za namen nakazila navedite: DONACIJA – na daljavo – ime izbrane živali. Na tak način bo vaš prispevek obravnavan kot donacija in bo s tem avtomatično večji del zneska ostal živalim, ki jim je namenjen.

 

Vse drugo v zvezi z vašo pogodbo ostaja nespremenjeno in pravila posvojitev na daljavo ostajajo ista.

Na tem mestu še enkrat hvala, ker nas spremljate in nam stojite ob strani. Z vašo pomočjo lahko za živali in splošno ozaveščenost naredimo več, na nove domove lahko čakajo veliko dlje od zakonsko določenega roka, zavetišče pa se nenehno razvija in nadgrajuje zapuščenim živalim v prid.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: skogkatt , petek, 07.10.2011 : 13:06:42
O0


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , torek, 18.10.2011 : 12:58:00
V zadnjih dneh se nam je pridružilo 10 novih posvojiteljev na daljavo. Skupaj vas je zdaj že več kot 300. Iskrena hvala vsem, ki skupaj z nami skrbite za horjulčke. :-* >3


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , torek, 18.10.2011 : 17:29:56
 Punce, jaz sem uspela zamučkat in pri spreminjanju načina plačila dvakrat plačala za oktober. Pol bi november preskočila, kaj pravite?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , torek, 18.10.2011 : 18:14:38
Cats, seveda.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: aleksandrak , sreda, 02.11.2011 : 12:54:58
Sorry, sorry, za Snoopya >3 in Dali >3 za mesec november nakazano sele danes.  :-[  


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: uraa , sreda, 02.11.2011 : 13:27:17
Rada bi nakazala 2e zraven nakazila za posvojitev na daljavo,  za tablico ''Scartanci''. Moram za namen nakazila kaj posebej napisati. ali samo DONACIJA - na daljavo - ime izbrane živali?
 Da ne bom kaj zasračkala  :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , sreda, 02.11.2011 : 14:36:01
Ok je, tudi če vse skupaj. :) Hvala!


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: tamcek , sobota, 05.11.2011 : 08:27:56
Glede na to, da se bliža konec leta in se bo potrebno opredeliti, kam bi radi nakazali 5% od dohodnine, me zanima, če bo zdaj tudi Zavetišče Horjul na tistem seznamu, kamor lahko ta sredstva nakažejo?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: tamcek , sobota, 05.11.2011 : 08:38:18
Uf, malo sem ga pos..... Ne 5% ampak 0,5% od dohodnine. Čeprav bi jaz živalim namenila kar 100%, škoda da ne odločam jaz.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , sobota, 05.11.2011 : 10:09:19
Bo na seznamu, ampak ne še zdaj.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: noelle212 , sobota, 19.11.2011 : 15:49:19
Mene pa zanima, zakaj ni možno, tudi če je zdrav in ni plašen, bolj od blizu spoznati svojega posvojenca, ga počohat in mal pocrtat?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.11.2011 : 15:59:03
noelle212, misliš Kugo? Če ja, ne moreš tega vprašat, ko si pri nas in vidiš njega in nas? Ne razumem...
Če gre zanj - za mačke smo zaprti, dokler ne dobimo odločbe, da je vse okej.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: noelle212 , sobota, 19.11.2011 : 16:20:43
ja, sem ga videla, preko šipe... nisem pa vedela, da se do mačk trenutno ne sme dostopat...
torej, ko bo vse ok, se bo dalo mačke tudi počohat in pocartat?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 19.11.2011 : 16:27:21
Smo imeli kugo, zato je tako.
Ne, k mačkam ne spuščamo, če pa boš želela njega, pa ne bo težav. Tu in tam sicer ni problem, če si pa zamisliš, da je 15 ljudi na dan s podobno željo, pa hitro ne bi šlo več normalno delat.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: noelle212 , nedelja, 20.11.2011 : 06:57:34
ali to potem pomeni, da ne sprejemate mačk niti jih ne oddajate v posvojitev?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , nedelja, 20.11.2011 : 08:57:48
Piše na naši spletni strani že nekaj tednov, obvestilo je bilo tudi na forumu in FB.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: neko , petek, 23.12.2011 : 00:26:17
Nekaj mi je Klik nagajal pri prikazu plačil v arhivu. In sem prepozno ugotovila, da sem dejansko že plačala decembersko donacijo. Tako da bi prosila, če mi današnje nakazilo štejete za januarsko donacijo. Hvala (in se opravičujem za nevšečnosti).
Upam da ni narobe, ker sem hrati plačala še licitaciji.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Smetka , sobota, 24.12.2011 : 07:25:05
Nič narobe, upoštevano, hvala  :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: guju , sobota, 24.12.2011 : 13:08:43
Nas je pa tale december malo finančno izsušil (le kdo si je izmislil vse te krasne licitacije in podobno  *:- >3)  ::) Zato bi za Popikokca nakazala malo več ob januarskem in februarskem obroku, decembrskega pa preskočim. Lahko tako?  :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , sobota, 24.12.2011 : 13:22:53
Lahko. :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: guju , sobota, 24.12.2011 : 19:17:06
Lahko. :)
 

Hvala  :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: čaja , ponedeljek, 26.12.2011 : 11:25:03
Hvala za voščilnico! :D Prosim, če Azraela prelubčkate še v mojem imenu! :-* :-* :-* >3


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Zavetišče Horjul , sreda, 04.01.2012 : 10:58:43
Zaradi uvedbe univerzalnih plačilnih nalogov (UPN) smo dobili več vprašanj v zvezi s podatki, ki so potrebni za plačilo naloga.

- Pri obeh referencah (nalogodajalec in prejemnik) je potrebno izpolniti le prvo, manjše okence in sicer pri obeh vpišete ne vsebinski model - SI99, ker za pregledovanje plačil ne potrebujemo referenčne številke.
Sistem ob kodi SI99 načeloma ne bi smel zahtevati nadaljne referenčne številke, če pa jo, pa lahko vpišete katero koli številko, npr. 0000

- Za kodo namena vpišite CHAR (Dobrodelno plačilo)

- V namen vpišite Donacija

- BIC - SKBASI2X

- IBAN - Celotna številka našega TRR - SI56 0316 0100 0931 624
Večina on-line bančnih sistemov bo spodnji del naloga v večini izpolnila sama s podatki iz baze, če boste najprej vpisali naš IBAN.


Upamo, da vam bodo podatki zgoraj malce v pomoč, za lažje razumevanje pa še spodnji vzorec.
Hvala vsem za podporo horjulčkov na daljavo in hvala, ker vztrajate z nami skozi vse birokratske spremembe  :-*

(http://i78.photobucket.com/albums/j103/vixivixi/ZH/UPN_ZH.jpg)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: sirena , sreda, 04.01.2012 : 16:20:11
Pri plačevanju preko KLIK-a vsekakor zahtevajo referenco, ne zadovoljijo se z 0000 in nočejo izvesti plačila. Ali lahko plačujem tako kot doslej? Pod hitra plačila imam shranjeno donacijo za posvojenca na daljavo (JUN), ni pa navedena koda namena CHAR??? Mislim, da so plačila doslej prihajala na pravi naslov. Mar ne?


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Sasenka , sreda, 04.01.2012 : 17:14:41
Pri Kliku itak pod rubriko Arhiv preveriš kam so šla plačila. Izpiše točen podatek prejemnika in tako veš, da je šel denar na pravi naslov:)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: sirena , sreda, 04.01.2012 : 21:51:44
Hvala, se nisem spomnila na to možnost. Preverila sem, vse je v redu, in tako bom nakazovala še naprej tako kot doslej.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: vixi , sreda, 04.01.2012 : 22:21:51
Če javlja napačno referenco, je ponavadi napačna ta prva šifra (SI99 je oznaka za referenco brez vsebine, brez referenčne številke) in ne številke naprej. Plačilo pride na pravi naslov jasno, če je vpisan iban kot je naveden zgoraj, potem pride, je pa koda namena (v tem primeru CHAR - donacija) po moje pomembna zaradi računovodske obravnave plačila.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Cats , sreda, 04.01.2012 : 22:28:56
Ker sem na daleč znana kokoš, sem avtomatično dala v izplačilo še stare obrazce. Bo to šlo?  :-[


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: vixi , sreda, 04.01.2012 : 22:37:01
Cats, če jaz kaj vem, bi morale banke vse stare obrazce (tudi on-line) spremeniti v UPN. Vsi moji shranjeni so avtomatično zdaj novi, z vsemi starimi podatki, ki jih bom sproti dopolnila, ko pridejo na vrsto za plačilo. Zadnji dan uporabe plačilnih nalogov, posebnih položnic, skratka starih nalogov je bil 30.12.2011. Ampak če ti jo elektronsko bančništvo potegne, bo menda šlo :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Lučka *** , sobota, 07.01.2012 : 21:34:19
Vesela sem,da sta moj oboževani Vili in Batko dobila dom.Vilija sem si zelo želela a ga na žalost nisem mogla dobiti zaradi nestrinjanja mojega labradorca.Nekoč sem ga obiskala in žal mi je bilo,da ga nisem mogla večkrat,nekaj nesrečnih mimohodov,jaz sem pa od daleč.Vsem kužkom želim,da najdejo dom,jaz pa bom prispevala po svojih močeh,dokler se zopet ne izberem nove"ljubezni".


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: guju , sreda, 18.01.2012 : 18:22:51
Nas je pa tale december malo finančno izsušil (le kdo si je izmislil vse te krasne licitacije in podobno  *:- >3)  ::) Zato bi za Popikokca nakazala malo več ob januarskem in februarskem obroku, decembrskega pa preskočim. Lahko tako?  :)

No, takole, malo sem se jima oddolžila tale mesec, malo pa naslednjega  ;)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Alba , petek, 17.02.2012 : 14:43:01
Mani še vedno da klik vse tri opcije, torej splošni plačilni nalog, UPN in še posedbi nalog.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Sasenka , petek, 17.02.2012 : 14:51:52
Meni tudi:)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Rossy , petek, 17.02.2012 : 19:36:04
Mani še vedno da klik vse tri opcije, torej splošni plačilni nalog, UPN in še posedbi nalog.
Tudi jaz sem na kliku in zadnjič sem jim poslala vprašanje kako je s tem...ali bodo moja hitra plačila sami spremenili ali še lahko uporabljam stare plačilne naloge in so mi odgovorili, da naj stara hitra plačila izbrišem in si naredim nova, v tem novem obrazcu :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: tamcek , četrtek, 08.03.2012 : 07:39:03
Imam eno prošnjo: ali lahko ta mesec "preskočim" in nakažem aprila za oba meseca? Imam neke nepredvidene zadeve ta mesec. Bom pa v Dogetu kakšen paketek konzervic plačala.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , četrtek, 08.03.2012 : 08:35:54
Seveda lahko.:)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: tamcek , četrtek, 08.03.2012 : 09:42:39
Super, hvala. ;)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Samješveš , četrtek, 22.03.2012 : 12:54:26
Adica, :-* hvala za lepo pismo.
Vse dobro želim tebi in vsem na Hribčku.
 :-* :-* :-*


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: sirena , četrtek, 22.03.2012 : 20:37:24
Dragi Jun, najlepša hvala za prisrčne pomladne želje. Zelo smo jih bili veseli. Tudi mi vsi s Tačko lepo pozdravljamo Tebe in vse na hribčku, ki skrbijo zate in za  tvoje štirinožne (ali trinožne) prijateljčke in in vam želimo prijetno, čim manj naporno in uspešno pomlad.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: tamcek , četrtek, 22.03.2012 : 20:47:16
Dragi moji Horjulčki. Hvala za lepe želje. Vsem vam želim čim hitreje najboljše domove.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: aleksandrak , torek, 03.04.2012 : 00:20:52
Pokorno javljam, da za mesec april za moje  :-* daljavske :-* posvojencke  :-* ne bom nakazovala, ampak bom kar osebno predala. Okay?  >3

 >:( Moram it enim rit izprasit, kake frizure so jim naredili! *:- Na nulo! |>


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: neko , petek, 13.04.2012 : 12:04:34
Zdravo!

Ker so se v preteklih mesecih naketere stvari spremenile, sem prejela prošnjo, da preverim, ali se iz tega računa vseeno redno prejema donacije. Torej, IBAN je sledeč:

****
koda namena: OTHR
namen: donacija
pod referenco so napisane ničle

Hvala!


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: frigga , četrtek, 19.04.2012 : 00:15:16
ksantipa, oprosti, sem spregledala tole. Javi se prosim na mejl posvojitve (at) zavetisce-horjul.net. :)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: neko , četrtek, 19.04.2012 : 22:51:35
Ravnokar sem poslala mail. Že vnaprej hvala za odgovor in pomoč.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: lkc , sreda, 13.06.2012 : 16:28:03
Bravo za Snoopyja - oziroma Smetko in njegove posvojitelje. Že izpolnjena in poslana nova pogodba v istem znesku, tokrat za Marsa. Z željo, da bi tudi on kmalu našel čisto svoj dom, "svoje ljudi" in svoj kavč (hmm, ne vem, če pes njegovega tipa ravno štarta na kavč, bolj na tepih, kot grelec za noge).
Srečno, Cerar-ji (+ Pan in "izposojeni" Ice)


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: aleksandrak , sreda, 13.06.2012 : 22:24:56
lkc, Snoopy te lepo pozdravlja in se ti zahvaljuje!  :-* Super, da bo Mars profitiral, ker ima Snupko nov dom (btw, po kavcu se preteguje 100 na uro in na sprehod po travnikih gre tako pridno, kot da je ze od nekdaj tu doma).  ;D Mocno drzimo vse tacke in sapice in pesti za Marsa, da se tudi zanj pojavi pravi...  :-*

PS
Pokorno javljam, da za mesec april za moje  :-* daljavske :-* posvojencke  :-* ne bom nakazovala, ampak bom kar osebno predala. Okay?  >3

 >:( Moram it enim rit izprasit, kake frizure so jim naredili! *:- Na nulo! |>

Pa lepo pridno in redno nakazuj, ker se mi zdi, da sem pa za mesec maj za Snoopyja zamudila rok za placilo za posvojitev na daljavo - in glej ga zlomka, namesto opomina so mi ze uturali falota crnega malega ;)
... pa da ne bo kdo tega resno vzel, da v ZH komu kaj uturajo - ne, ze celo leto smo ga zeleli, prase malo crno  :-*




Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: cookie , sobota, 16.06.2012 : 07:59:03
V četrtek 14.6. sem za style in image oddala mesečni prispevek v Galiju, skupaj z licitacijama. Je označeno tudi na kuverti.


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: lkc , četrtek, 20.09.2012 : 12:44:49
Hura za posvojitelja s kavčem za Marsa. Njemu namenjeni evrčki gredo sedaj Bongiju (pogodba izpolnjena in poslana). Ki ga lasten kavč zanesljivo tudi čaka, najverjetneje že v bližnji prihodnosti.
Cerar-ji


Naslov: Re: Posvojitve na daljavo v Zavetišču Horjul
Poslano od: Zavetišče Horjul , četrtek, 20.09.2012 : 16:25:49
Gotovo vam premalokrat rečemo hvala, da tudi z vašo pomočjo horjulčki na svoje domove lahko čakajo tako dolgo. Hvala vsem posvojiteljem na daljavo hu:g
Veseli smo vsakega, ki se odloči za to obliko pomoči, še bolj veseli pa, ko vam lahko pošljemo poslovilno pisemce, ko vaš varovanec najde nov dom  >3