mojpes.net

Kajin kotiček => Horjulčki se javljajo iz novih domov => Sporočilo, začeto od: pinga , ponedeljek, 05.10.2009 : 19:20:04



Naslov: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 05.10.2009 : 19:20:04
Danes je 1 teden odkar tudi meni krajšata dneve dva horjulčka. V nov dom v Mariboru sem odpeljala dve mačkici, škofjeloškega belčka in tigrasto muco Divačo.
Pot domov ni bila najbolj prijetna, za kar je poskrbel belček, ki se je popolnoma celo pot do doma drl na ves glas, ko mu je        le-tega zmanjkalo pa je v avtu nastala panika (seveda iz moje strani), ker je imel odprt gobček iz katerega mu je visel jezik  :o (jaz sem kaj takega videla samo še pri psih). Hvala bogu smo se pomirili, saj je belček kaj kmalu nadaljeval z dretjem kot tudi z razbijanjem in grizenjem transporterja. Tigrica pa je bila zelo pridna, celo pot je ležala in gledala mimo drveča drevesa. Ko smo prišli domov, je s svojim mijavkanjem tudi sosede seznanil s tem, da imamo nove družinske člane. Transporter sem držala z obema rokama, ker je mulc tako divjal po njem, da je joj. No to ne bi bilo čudno, če bi prinesla kakšnega 5 kilskega mačkona, ne pa, da nima niti 3 kile. V stanovanju sem jima odprla transporterje, belček je švignil ven kot strela, skočil na pisalno mizo in nato na steno, katere se je držal z vsemi štirimi  ???. Divača je takoj prišla ven, vendar se je odločila, da se bo malo vrnila na varno, kar pa ni trajalo dolgo. Sledilo je raziskovanje stanovanja. Glavo sta vtaknila vsepovsod, prava mačja radovedneža. Belček se je takoj navadil na nov dom in na njegove nove ljudi. Sledilo je igranje, seveda z miško, in nato zaslužen spanec po naporni poti.
Naslednje jutro pa se je sprostila tudi Divača, ki se je sama prišla cartat.  

Sedaj po enem tednu sta že čisto domača, celo preveč  :), imata tudi ime. Belčka smo poimenovali Ben, tigrica pa je ime dobila po arabski besedi habibi, ki pomeni srček oz. ljubček in jo kličemo Bibi. Ben je totalni cuker, on bi se samo cartal v naročju, neprestano prede, deli buce in cepeta. Seveda pride vse to na vrsto po napornem igranju.
Bibi v naročju sploh noče biti, sicer pa se pusti božati in tudi prede kot traktor.  Je ful nagajiva muca, ni ga kotička v stanovanju, ki ga ni že pretaknila. V enem tednu sta (sicer ne vem kateri) uničila dve roži in razbila vazo. Tako da nam je precej pestro.


Lep pozdrav,
Klavdija, Ben in Bibi

P.s. Bibi ima v potnem listu napisano ime Divačka, mene pa zanima, ali ga lahko spremenim?



Naslov: Re: B & B
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 05.10.2009 : 19:38:07
Hehehe... bedak, se vidi, da je dečko  :P :P ;D. Seveda lahko spremeniš ime, lahko ga samo dodaš v potni list. Lp vsem.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Trixi , torek, 06.10.2009 : 07:30:48
 :) Ste že "not padl" in se vam dogaja.. Uživajte in pazite na mace.  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 07.10.2009 : 17:21:04
Še nekaj slikic, posnetih takoj po prihodu v nov dom

(http://www.moj-album.com/slike/17262090/tRcrehIOKQqjGgMw.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/jGpLF1QPchMFV9R1.v.jpg)



Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 09.10.2009 : 12:39:25
No mi pa se soočamo s prvim problemom.

Mački sta se mi začeli pretepati...vsaj mislim. Mogoče pa gre zgolj za igro, ki je po mojem preveč groba. Prej sta se skupaj igrala, tako da sta se skrivala in lovila drug drugega. Zadnja dva dni pa se igra začne enako, vendar ne ostane zgolj pri tem. Skačeta druga v drugo, se kotalita, grizeta in brcata (ponavadi v glavo) :(.  Včasih se kateri tudi oglasi, pa ne vem ali od bolečine ali od histerije, ker ne more pobegniti. Pihata ne in tudi dlaka se jima ne dvigne, jezni pa sta zelo. Ušesa imata nazaj in migata z repom. To se dogaja vedno bolj pogosto, tako da jih brez nenehnega nadzora sploh več ne upam pustiti, zato smo imeli ponoči dežurstvo, dokler nista zaspala. Ponoči sta se zravsala, takoj zatem pa je Ben dajal jeziček ven, kot da ga nekaj boli in si s tačko nekaj popravljal. Sem mislila, da ga je Bibi morda vgriznila ali popraskala, vendar ni bilo nič videti. Sedaj pa vedno, ko se zgrabita, počne isto. Je možno, da mu je izpadel zobek, ko jo je grizel in ga sedaj boli? Brikete je normalno, brez težav.

Čisto sta podivjala, z nami se nočeta več kaj dosti igrat (prej je bilo to zakon) in samo skačeta en na drugega.

No pa še nekaj slikic, ko sta si bila še dobra  :-\


(http://www.moj-album.com/slike/17262090/5SrdcfCMYKfrtaeE.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/3qP_xlP7EEarUaQo.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/izUEVS2wvFzU6aYP.v.jpg)



Naslov: Re: B & B
Poslano od: fižolova župca , petek, 09.10.2009 : 14:17:40
Se da obesit en F ilmček te divjancije na youtube?
Kakšna stara mačkarca bi iz njega ziher znala razbrat, če gre zares...


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Skuiki , petek, 09.10.2009 : 21:08:49
Kako pa sta, ko se ne tepeta? Se še vedno umivata, spita skupaj ali se res ves čas samo ravsata?


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Urla , petek, 09.10.2009 : 21:19:52
Kakšen posnetek bi bil res fajn. Igra mladih mačkov namreč pogosto izgleda kot boj za življenje ali smrt. Možno je, da je samo prvo navdušenje nad čisto "svojimi" ljudmi malo popustilo. Se tako pretepata čez ves dan ali imata svoje "urice"?


Naslov: Re: B & B
Poslano od: moksa , petek, 09.10.2009 : 21:30:48
Pri nas taka obdobja niso nic nenavadnega, celo med tistimi, ki se imajo sicer res dosti radi med seboj ::)
Do sedaj so vedno vse sami postimali, zato bi jim jaz dala samo cas, vmesavala se pa ne bi kaj dosti. Tisto brcanje v glavo lahko za nekoga ki je "svez" z mackami izgleda dokaj groba stvar, ampak moji to pocnejo tudi z igracami, cunjami, pa tako naprej. Brez panike, vse bo ok  ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: enaNika , sobota, 10.10.2009 : 00:50:00
Pinga, čisto v redu je to. Popolnoma normalna mačja igra. Priprava na "wrestling" je na prvi pogled res podobna merjenju moči med dvema tujima mačkama, ampak ravno v tem je čar igre! Tudi kaki mijav spada zraven - če je en pregrob pri igri, drugi opozori. Tako se naučijo pravil.

Ko začneta s tako prestavo, se kar sprosti in opazuj. So res zanimivi. Nikar pa ne nadziraj in niti slučajno jih zaradi tega ne ločuj. To bi bilo približno tako, ko ta bi se dva otroka igrala z lego kockami, pa prideš zraven, odvlečeš vsakega v svoj kot in razdreš sveže izdelano umetnino.

Bom poskusila ujeti naša dva "stara osla" (3 in 4 leta) v akciji in prilepiti kako fotko. Sta oba čisto cela, niti 1 dlaka ne manjka, pa veliiika prijatelja. Jima pa vsake toliko še vedno udari na otročje in se gresta mačje rokoborbe.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: enaNika , sobota, 10.10.2009 : 00:51:31
... kot da bi se dva otroka....
(tiskarski škrat)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: sanco1a , sobota, 10.10.2009 : 11:45:35
Ja, take divje wrestlinge imamo pri nas že, odkar je prišel Jakob. Vsak dan se vsaj eno uro grobo cufata tako, da mačkova dolga dlaka v šopih frči po stanovanju, Šapa, ki ima kratko, jo odnese s praskami. Je tudi cviljenje in divje pihanje, kot bi šlo zares. Toda glede na to, da po "boju" ližeta drug drugega in borba  traja samo omejen čas, sicer pa čisto normalno sobivata, sem od začetka sklepala, da gre za igro. Za moj pojem zelo  grobo, toda veterinarka mi je svetovala, naj se ne vmešavam. Opažam pa vedno pogosteje, da namesto cufanja en maček (ponavadi večji) spravi drugega v podrejen položaj in ga  liže po obrazu, dokler se oba ne pomirita. Mislim, da tudi pri vas ni panike.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , sobota, 10.10.2009 : 21:31:31
Kako znana situacija :). Pri nas se začne z lizanjem in umivnjem druga druge :-*. Nato to preide v grizenje in "pretepanje" :P ::). V prvi fazi samo ena napada, druga pa se brani in pretežno čaka, kdaj bo druga skočila nanjo. Nato čez kakšno uro zamenjata vlogi. Obe imata ušesi dol in se prav grdo gledata. Ampak je to le del igre-tako sem skužila, saj se to dogaja, odkar sta skupaj. Najbolj je smešna Xena, ko dvojno nabuta Trino (tej mama pravi, da je patria...ker je tako obilna :-X) s tisto eno zadnjo nogo. Potem obe omagata vsaka v svojem ležišču, še pred tem se najesta skupaj :P.
Tako, da mislim, da ni skrbi. Ampak vseeno pošlji filmček.

lp polonak


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Rossy , sobota, 10.10.2009 : 22:12:59
Mi imamo sestrici, ki že od malega živita skupaj pa se ravno tako zbutata, da kar frči.. s tem, da boji pri nas ne trajajo ravno dolgo ker ponavadi ena potem zbeži drugi pa se ne da za njo laufat  ::)

Takole nekako to izgleda  :)
http://www.moj-album.com/slike/6278959/tQqDx7DRp3GNe8jQ.v.jpg


Naslov: Re: B & B
Poslano od: moonbeam , sobota, 10.10.2009 : 22:26:24
Takole zgleda igra pri nas  ::)

http://s407.photobucket.com/albums/pp154/moonbeam1983/?action=view&current=10052009001.flv

Pa še Muri v elementu, ko preganja Mišo  :P

http://s407.photobucket.com/albums/pp154/moonbeam1983/?action=view&current=MURI-1.flv


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , nedelja, 11.10.2009 : 16:29:45
Aja, pa jeziček ven - pri nas ga imata tudi občasno, ko preveč norita in se dobesedno upehata. Seveda, največkrat ga ima taobilna Trina, Xena pa le takrat, ko se ji "utrga" in nori kot usekana - sama ali pred "preganjalko" Trino.
Uživaj v igri tvojih mačic (kar mislim,da kar je).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 12.10.2009 : 12:22:52
No tukaj je filmček, včasih zgleda huje.
http://www.youtube.com/watch?v=u7nxxaYKvnM

Kako pa sta, ko se ne tepeta? Se še vedno umivata, spita skupaj ali se res ves čas samo ravsata?
Ko sta budna, se skoraj ves čas ravsata, sicer pa še vedno spita skupaj in se umivata.

Se tako pretepata čez ves dan ali imata svoje "urice"?

Pretepata se zelo pogosto, vendar vedno do tega privede igra. Nikoli se ne začneta ravsat takoj potem, ko se npr. zbudita. Najprej se lepo igrata z igračkami ali z nami, nato pa podivjata, se začneta lovit in ko to ni več zanimivo, skakat drug drugemu za vrat.

Hvala vsem, zgleda da gre res za igro  ::), če se to dogaja povsod, kjer je več mačkic.

Pa še nekaj slikic
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/eRvcfCga0D9aFlep.t.jpg)
Tako pa mi spimo
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/85UYGeHigkpsUxWp.v.jpg)
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/QBTnLIDOBgPpekFE.t.jpg)

Lp vsem


Naslov: Re: B & B
Poslano od: sanco1a , ponedeljek, 12.10.2009 : 13:43:44
Uf, ta dva sta v primerjavi z mojima norcema (ki nista več mladiča) fuuuul pridna in zgledno kulturna.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: LooNee , ponedeljek, 12.10.2009 : 14:08:00
No tukaj je filmček, včasih zgleda huje.
http://www.youtube.com/watch?v=u7nxxaYKvnM
Ko sta budna, se skoraj ves čas ravsata, sicer pa še vedno spita skupaj in se umivata.
 

Tole so pa res zeloooo nezni macji boji :)
Mislim, da absolutno ni nobene panike in da sta mačka povsem normalna! ;D

Pri nas včasih že prav glasno zavijajo in z repi tako jezno nabijajo, da me je že strah, da se bodo poškodovale, ampak od vsega tistega nabijanja z repom :D
Da ne govorim, kaj si mora militi spodni sosed, ker po moje misli, da bombe padajo, ko se mački mečejo in kotalijo po tleh. In ce to pomnožiš še s 5, dobiš pravo katastrofo  :P ::)



Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 12.10.2009 : 14:17:16
Uf, sem videla, da sem dala dve slikici premajhni

Zunaj pa so ptički
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/eRvcfCga0D9aFlep.v.jpg)

Tako pa mi spimo po napornem čohanju  :P
(http://www.moj-album.com/slike/17262090/QBTnLIDOBgPpekFE.v.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Smetka , ponedeljek, 12.10.2009 : 14:24:27
Hehe... lepo vzgojena in pridna horjulčka  :P. Tole prav res ni nič hudega.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , torek, 13.10.2009 : 06:35:14
Sladki ste. Ti boji so pravi prijazni :P. Pri nas se lahko zgroziš ob pogledu na napadajočega..... :o
Uživajte!



Naslov: Re: B & B
Poslano od: Gargamel , ponedeljek, 19.10.2009 : 18:16:59
pinga,

menim, da ni nic hudega (po opisanem), najbrz pa ju je zacela tudi puberteta in tisoc dvesto obdobij, ki pridejo poleg, matrat :) Dve od mojih petih se tudi tako "igrata", izgleda precej divje ampak je nekaj povsem drugega od pravega ravsa. Pri vecini macjih horjulcev tolce ven tudi malce razvajenosti, je pa odvisno tudi od karakaterja macke same. Ampak ce se ena vrze cez drugo in se jo besno oklepa, druga spodaj pa rjovi in grozi, je to skorajda tipicen primer macjih mladicev, ko jim gredo po glavi traparije ;)

Lepo se imejte :-*

Lp, Maja


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sobota, 28.11.2009 : 21:19:22
Danes minevata dva meseca, od kar sta horjulčka postala mariborčana. Ta čas se je nam veliko dogajalo, tako da smo imeli dosti dela  :).
Ben nič več ne opleta z jezičkom po njunih "bojih", ker je izgubil mlečni zobek  :D. Tu pa je dokaz:
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482683.jpg

No drugače pa njegovo zobovje zgleda takole ;D
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482730.jpg

Prav tako sta se naučila uporabljati wc z vratci <:]. Najprej smo se malo igrali, tako da sta hodila noter iskat miško in trakec, nato pa sta ugotovila, da tudi lulanje noter ni bavbav. Bibi je šla noter takoj prvi dan, pri Benu pa je malo trajalo, ker mu igra niti polovico ne pomeni toliko kot naši babiki.
Pridno rasteta in se redita. Bibi je pridna in ful uboga, igra ji pomeni vse na svetu, seveda pa je tudi navihana sto na uro. Samo čaka trenutek kdaj bo lahko kakšno ušpičila in upa, da je ne prehitim in ji uničim naklepa ::). Napredovali sva tudi pri cartanju in se po novem nosiva po naročju ,^. Prede pa itak takoj, ko jo pogledaš, če je seveda čas za to :). Poleg tega pa obožuje moje lase (no tudi lase ostalih družinskih članov), ko imam spuščene, je takoj zraven, jih gnete, si po njih brusi kremplje, mi jih umiva.....zgleda, da ne bom več potrebovala šampona ;b ;b. Spi po najrazličnejših mestih po stanovanju, tako da jo je včasih kar težko najti.
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482671.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482721.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482717.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482685.jpg

Ben se igra samo polovico tega časa, ki si ga privošči Bibi, preostanek pa uživa ob njenih norčijah. Še vedno je cartek, ki ti zaspi tudi na glavi, če mu tako paše ;D, vendar pa ni več cel dan pripokan na človeka, ampak samo, ko so njegovi trenutki, bucev tudi ne daje več  :( Je pa zelo radoveden in nič kaj preveč priden :'). V eni sami minuti ga dam dol iz pulta tudi do 10x, pa se še obrnem ne in je spet gor *:- in potem miga s tistim svojim, visoko privzdignjenim repkom, ker on bi se samo cartal -^, jaz pa ga gnjavim :'[. No pa še nekaj njegovih slikic, čeprav moram priznat, da ga je kar težko slikat, ker je čisto bel in če se vklopi fleš, je katastrofa, če je premalo svetlobe pa prav tako  :*[
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482703.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482674.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482696.jpg
http://www.mojalbum.com/data/images/0/17262090/17262095/17482729.jpg

Lp


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , torek, 29.12.2009 : 14:53:02
No, pa je tudi božič za nami. Minil je brez prevelikih pretresov. Moram priznati, da me je bilo kar malo strah okrasiti smrekico in smo se odločali ali da ali ne, ker sta naša dva lumpa na kvadrat, pa vendar smo se odločili, da bo kar bo in jo začeli postavljati.
Ko je bila dokončana, sta jo spoznala tudi mačkona. Ben jo je malo prevohal, udaril kakšno bunkico, to pa je bilo tudi vse, ga nič kaj ne zanima, tako da sem bila ful vesela. Zato pa se je je Bibi toliko bolj razveselila. Grize vse kar je na njej, vključno s smreko samo, se igra z okraski....pa še dokaz
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541343.jpg)
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541409.jpg?1262093353759)

Novo skrivališče:
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541418.jpg)
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541286.jpg)

Nato pa ju je obdaril božiček, ki jima je prinesel miške......
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541425.jpg)

...daj odpri že...in blazinice z mačjo meto (seveda sta eno že uničila)
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541443.jpg)

Po vseh teh naporih pa je sledilo cartanje
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541464.jpg)

in počitek v objemu najdražjih :D
(http://www.mojalbum.com/muce-foto_17262090_17262095_17541472.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Trixi , torek, 29.12.2009 : 15:09:40
 :) Super slikice. Uživajte še naprej.  :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Pepsi , torek, 29.12.2009 : 18:46:08
Ful ste lušni! :-* :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Gargamel , torek, 29.12.2009 : 23:03:04
Kok smo lušni  :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , četrtek, 18.03.2010 : 15:32:31
Nekaj časa se že nismo oglasili, vendar pa imamo za vas nekaj novih slikic
Tako je Bibi zrastla oz. se zredila ??? :P ....
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17711986.jpg)

....zato mi ni jasno, kako lahko pride v škatlo od pikade :o .....
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-skrivalisce_17262090_17386069_17711984.jpg)

....sicer pa je še vedno cartljivka, ki se rada greje ;)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17712001.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17711989.jpg)

Ben med pogovorom z golobi (ne vem ali so ga razjezili ali nasmejali) ;D
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-med-pogovorom_17262090_17386069_17711993.jpg)

Po naporni igri...
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17712013.jpg)

...si je privoščil počitek :)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-prevec-ga-je-spil-2_17262090_17386069_17712010.jpg)

Tako pa zgleda njegov zadnji del, če vas zanima :D
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-ben-je-postal-zajcek_17262090_17386069_17712009.jpg)

No pa še dokaz o tem, kako sta žleht (ko mislm, da me ne moreta več presenetit, me hitro prepričata v nasprotno :')
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-razdejanje-porednezev_17262090_17386069_17712008.jpg)



Naslov: Re: B & B
Poslano od: Smetka , četrtek, 18.03.2010 : 20:47:33
 :P :P


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , petek, 19.03.2010 : 08:38:19
Hehe, pri nas so rože vse že preseljene v "hribe"... nobena ni preživela....  :P


Naslov: Re: B & B
Poslano od: alexx , petek, 19.03.2010 : 08:41:36
Kako lepo sta mizo dekorirala... samo že pirhi manjkajo!  >:D  :P

ps: pri nas doma imamo pa še vedno veliko več rož kot mačkov!  ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Rossy , petek, 19.03.2010 : 09:08:08
Kere poze  ;D  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 19.03.2010 : 12:24:34
Jah alexx me veseli, da ti je všeč, čeprav meni pa nista nič kaj dobra dekoraterja >:( :P


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , torek, 23.03.2010 : 18:34:42
Moja Bibi je danes dopolnila 1 leto :D.
Praznovali bomo čez vikend ob tortici, ampak se imamo tudi danes lepo. Seveda sva imeli na urniku tudi fotografiranje.

Moja lepotička
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17724788.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Soul , torek, 23.03.2010 : 18:50:33
Čestitke za rojstni dan! A bo za darilo dobila kužka? ;)
Portret je krasen! :D
Lepo praznujte in uživajte še naprej! :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: stefi5 , sreda, 24.03.2010 : 09:58:57
lepotička, vse najboljše za rojstni dan :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 24.03.2010 : 10:17:56
A bo za darilo dobila kužka? ;)

Bo, bo, vendar še ne vem za kateri rojstni dan :P


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , nedelja, 04.04.2010 : 10:23:37
Ben zelo rad poje miške, s katerimi se igrata, tako da jih boga Bibi redko vidi v popolni obliki. Začelo se je z repki, nato pa je nadaljeval na trup. Včasih jih tako poje, da ostane samo tista plastika, včasih malo manj. Včeraj se je spet lotil ene in ko sem mu jo hotela vzeti, kot storim tudi drugače, če ga kdaj zalotim, je zarenčal  :o. Jaz sem to prvič slišala in me je skoraj kap, renčal je in begal sem in tja z njo kot nor, sploh me ni pogledal, ko sem ga klicala, obraz se mu je spremenil, da je zgledal kot drug maček. Še Bibi je ful prestrašil, da se je skrila za mano in samo kukala ven, vsa nasršena. Nato je končno miš spustil in me prvič pogledal v oči ter se začel obnašat kot da ni bilo nič. Šel je pogledat tudu Bibi, revica pa mu je želela zbežati. Ko sta si prišla blizu in se povohala, se je Biba v trenuku pomirila in je bilo spet vse normalno naprej. Jaz sem bila še vedno v šoku.

Zdaj pa ne vem, kako reagirati v takšnem primeru, ali ga pustiti, da vstraja pri svojem in oditi vstran, ali ga kregati ali kaj narediti :-\? Res ni bilo fajn, še jaz sem se ga prestrašila :-[.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , torek, 27.04.2010 : 16:25:38
No pa je prišel prvi rojstni dan tudi za našega Bena.
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807081.jpg)

Praznovanje sta imela skupaj z Bibi, ki je eno leto dopolnila prejšnji mesec. Malčka moja tako hitro odraščata. Dobila sta tortico, ki je Bibo zelo navdušila, Benu pa ni bila preveč všeč :(, no ja, vsaj dokler mu je nisem razstavila ;).
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807099.jpg)

Nato pa je sledilo poziranje...
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807092.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807103.jpg)

in veliko cartanja :D.
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807087.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17807080.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: evelinas , torek, 27.04.2010 : 18:06:31
Vse naj-naj krasnima slavljencema Benu in Bibi :-*!


Naslov: Re: B & B
Poslano od: oaza88 , torek, 27.04.2010 : 18:26:58
ooooooooooooooooooooooo, lubike - vse najboljše obema! :D
Luškane kičurine sta, kar tko naprej! :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: LooNee , torek, 27.04.2010 : 19:11:20
O, vse najboljse tudi kontra!  :D

Pa torta je bila vecja kot moja  >:(


Vazno, da je bila dobra ;) ;D

Lp, Manu


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , torek, 04.05.2010 : 17:23:32
Za praznike sva se odpravila na izlet na Dunaj. Ko sva začela pripravljati nahrbtnik, se je Biba odločila, da ona pa že ne bo doma ostala in da gre z nama :)

(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-bibi-gre-na-pot_17262090_17386069_17825191.jpg)

Na koncu je ostala doma in delala družbo Beniju ;).




Naslov: Re: B & B
Poslano od: branka , sreda, 05.05.2010 : 10:27:36
 ;D kar v nahrbtnik je splezala  :) srčka sta oba  :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 17.05.2010 : 11:09:34
Ben si je našel novo ležišče :o, kar pomeni, da bo treba kruh preseliti drugam ['*.
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17860235.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: moonbeam , ponedeljek, 17.05.2010 : 11:12:30
 ;D  res je, kruh bo treba preseliti  :P  Sicer pa, bel kruh je najboljši kruh, če se ga samo gleda  ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: alexx , ponedeljek, 17.05.2010 : 11:36:29
OOOOO, kakšen skrben maček, da tako lepo skrbi za vaše linije!!!!  :-*  :P


Naslov: Re: B & B
Poslano od: SunnyDay , ponedeljek, 17.05.2010 : 12:56:14
Ben si je našel novo ležišče :o, kar pomeni, da bo treba kruh preseliti drugam ['*.
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17860235.jpg)
Kaka faca! ;b <:] -*;


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , nedelja, 20.06.2010 : 14:36:37
Za hrano ni nikoli preveč izmučena ::)

(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_17937242.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 29.09.2010 : 19:09:23
Včeraj je minilo 1 leto, od kar je postalo moje življenje dosti bolj pestro ;). Mala dva me znata še vedno presenetit s kakšno čisto novo lumparijo, zgleda da jih ne bo nikoli zmanjkalo :P. Počasi se pripravljamo na selitev, ki upam, da jo bosta vredu prenesla. Pa še nekaj slikic mojih lepotcev :)

Mogoče pa me ne opazita in bom šla zraven na morje ::)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18179910.jpg)
Itak, da sem morala spakirati zraven tudi valček za odstranjevanje dlak ::).

Trava je zakon!
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18179909.jpg)

Bel sem kot jogurt, se je treba malo posončit 8)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18179915.jpg)

Njami, kako diši. Kuhaš nama?
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18179906.jpg)





Naslov: Re: B & B
Poslano od: pipikus , sreda, 29.09.2010 : 22:13:21
joj ,kolk sta lepa ista sta kot naša dva srčka-samo da je pri nas tiger Pipi pa bela mucica Bela-lepe slikce pri nas se naša Bela tudi non stop sončku nastavlja-uživajte  ;) ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , četrtek, 30.09.2010 : 14:53:43
Strašno sta lušna! Pa zgleda, da je to neka fora belih mačkov, da se stalno sončijo, moj Samo ni čisto nič drugačen. No, je pa tudi res, da moj črn pes prav tako neprestano leži na soncu ...  ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , četrtek, 17.02.2011 : 21:19:14
Pa da se po dolgem času spet malo oglasimo. Lumpa sta še zmeraj poredna, mislim da sta vedno bolj, če je to sploh še možno ;). Še nekaj slikic iz starega doma, saj smo se v tem času tudi selili.

Vzajemno umivanje  :)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494123.jpg)

Ben se uporablja tudi kot vzglavnik  ;)
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494125.jpg)

Še malo crkljanja :D
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494132.jpg)

Daj nehaj me že slikat no
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494129.jpg)

Zgleda, da še nimam tako velike riti, kot pravi moja
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494126.jpg)

Ben je bil tudi malo bolan, tako da sva delala inhalacije 3x na dan, ki so hvalabogu pomagale. Vendar pa mi je veterinar skrajšal življenje za nekaj let, tako me je prestrašil, ko mi je povedal najhujši scenarij zamašenega noska. Ker mu je nagajala samo ena nosnica, je rekel, da to ni prehlad, pač pa najverjetneje tumor. Sem res, res, res vesela, da se je zmotil.
Pa še slikica mojega lepotca.
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494124.jpg)

Kraljica
(http://s0.mojalbum.com/bibi-in-ben-2010-foto_17262090_17386069_18494133.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , četrtek, 17.02.2011 : 22:12:30
Lepotca! Sem vesela tudi jaz, da je bil Ben le malo prehlajen in ni hujšega!   :) Sta že preiskala vsak kotiček novega doma?  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sobota, 19.02.2011 : 20:53:00
O ja, veš da sta že vse prešnofala ;). Včeraj je minil že en mesec, od kar smo se selili, tako da sta zdaj že navajena na nov domek. Prve noči nismo spali, ker sta imela nočne pohode, motil ju je vsak šum, vsi sosedi (mene tudi >:()...Sta kar rabila, da sta se vsega tega navadila. Naslednje noči pa nismo spali, ker sta se drla in razijala po vratih, kot pri norcih >:(

Prestrašena Biba je potrebovala kar nekaj časa, da je prišla iz kopalnice
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18494205.jpg)

Pogumni Beni :)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18494210.jpg)

Razgled tu pa sploh ni tako slab
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18494216.jpg)

Kaj pa je to ???
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18494229.jpg)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18494227.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Pepsi , sobota, 19.02.2011 : 20:59:42
Kolk sta dobra  :D :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 11.03.2011 : 21:38:56
V novem stanovanju si je treba najti nove prostore za spanje :P

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566332.jpg)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566331.jpg)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566338.jpg)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566337.jpg)

Lubeka mala moja :-* :-*.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 14.03.2011 : 12:41:07
Komentar ni potreben, kajne?  ::)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566342.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 14.03.2011 : 14:21:36
;b Fajn darilce ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 14.03.2011 : 14:44:43
 ;b ;b ;b :*[
Da crkneš, tale pa je svetovna slika!  :-*
Obema en kup  :-* :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Lanabela , ponedeljek, 14.03.2011 : 14:45:18
Fuuul hude fotke!


Naslov: Re: B & B
Poslano od: sonce rumeno , ponedeljek, 14.03.2011 : 15:57:08
 ;b :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: an-ja , ponedeljek, 14.03.2011 : 16:02:54
Hm, jaz sem pa nasedla. :-[
 Sem mislila, da je slika. Da bi se maček takole notri spravil in gledal ven....to se pa samo na youtubu dogaja ;D ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , ponedeljek, 14.03.2011 : 17:52:06
Uf, to je pa bil lifting!  :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 18.03.2011 : 10:11:28
Play time :)

Biba, zakucajjjjjj!
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566334.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: nutella , petek, 18.03.2011 : 10:27:49
Zakucaj! ;b Vse fotke so super, imaš res zabavna mačkona, ampak od tistega "mačjega darilčka" si pa še nisem opomogla. ;b ;b


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , četrtek, 31.03.2011 : 15:48:08
Moja maca je prejšni teden praznovala 2. rojstni dan :). Pupo sem že navsezgodaj celo prelubčkala, nato pa ji pokazala darilce.
Dobila je posušene ribice in seveda tudi miške, ki so itak zakon.
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18618772.jpg)

Te ribice pa tako dišijo
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18618773.jpg)

Njuno skupno darilo (Ben ima roj. dan naslednji mesec) je prispelo čez 2 dni (Aleksandra, še enkrat hvala :-*). Oba sta se ga zelo razveselila in ga pomagala hitro sestavit. Nekaj utrinkov mojih mojstrov ;)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18619085.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18619084.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18618776.jpg)

Zadovoljna uporabnika :)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18618779.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18618783.jpg)



Naslov: Re: B & B
Poslano od: branka , četrtek, 31.03.2011 : 17:38:48
 :-* :-*

Le kako ne bi bila zadovoljna  :) :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , četrtek, 31.03.2011 : 18:48:03
Aaaaaa, moj Samo (no, mogoče bolj jaz) tudi nujno rabi in hoče imet tako plezalo!  <:]  ,^  <:] Koliko to stane? (Pa prosim tako napiši, da mačka ne bosta videla prebrat, ko je bilo ravno darilo  ;) ) A je stabilno? Kako visoko pa je?

Pa da ne pozabim - vse najboljše eni za nazaj in enemu v naprej!  :-*  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 01.04.2011 : 10:43:36
No Jinx, hvala za čestitke.

Plezalo je nastavljivo glede na višino stropa od 230-260 cm, stabilno pa je zaenkrat dovolj, mačka se gor lovita, plezata kot po drevesu (od spodaj, pa vse do vrha, preko vseh ovir, brez premora), pa še vedno stoji na istem mestu ;). Tu in tam se malo zamaje, ampak še daleč od tega, da bi hotelo pasti ali pa kaj podobnega, tako da jaz mislim, da je ok.
Jaz sem zanj dala 77 eur, eden najboljših nakupov za moje mačkone, razen tega, da ju prve 3 dni sploh ni bilo ponoči pri meni v postelji, sedaj pa že prideta pogledat proti jutru :).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Cats , petek, 01.04.2011 : 10:44:52
Ijej, Pupa, vse najboljše! :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: an-ja , petek, 01.04.2011 : 11:12:05
Vse najboljše mucicam,
pohvala za enkratno izbiro darila.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , petek, 01.04.2011 : 11:41:25
Pinga, a te lahko lepo, lepo prosim,  -^ da mi na mail no.jinx (pol pa un znak) gmail.com pošlješ kje se to kupi za 77€.  :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , petek, 01.04.2011 : 12:13:38
Vse najboljše, Pupa :-* Super darilo sta dobila, uživača :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , petek, 01.04.2011 : 14:37:32
Vse najboljše Pupa in uživaj na darilu!  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 01.04.2011 : 16:00:18
Vidim, da vas je kar nekaj preimenovalo mojo Bibo v Pupo ;D.
To, da sem prelubčkala mojo pupo, je bilo mišljeno kot ljubkovalno ime ;).

Sicer pa sem vam Biba najlepše zahvaljuje za lepe želje in vam pošilja poljubčke.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: moonbeam , petek, 01.04.2011 : 16:06:35
Ok, danes moram pa prav poštudirati, komu sem že vse voščila  :P 
Vse najboljše tudi tukaj  :)  Drevo je pa itak  :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , petek, 01.04.2011 : 16:12:49
Joj Biba oprosti.  :-[  :-* Danes je tolk praznovanj, da smo zgleda nekateri kar malo zmedeni.  :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 11.05.2011 : 14:08:37
Prejšnji mesec je moj lepotec dopolnil 2 leti, tako da je zdaj res že velik fant :-*.
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18729831.jpg)

Njuna tortica
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18729827.jpg)

Darilce za moj roj. dan, ki je bil nekaj dni kasneje ::)
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18729828.jpg)

Sicer pa tako poležavata, eden na soncu......
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18729825.jpg)

.......drugi v visečki.........
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18729824.jpg)

......ali pa na meni :D
(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18566335.jpg)

Lepo nam je :).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Cats , sreda, 11.05.2011 : 14:09:12
Krasni ste :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , nedelja, 24.07.2011 : 15:02:53
Sveže opran  8)

(http://s0.mojalbum.com/2011-biba-in-ben-foto_17262090_17431164_18909666.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: kocka , nedelja, 24.07.2011 : 17:26:49
 :D ;D
Bela se pač hitro zamaže in jo je treba redno prat ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Sreda , nedelja, 24.07.2011 : 21:06:04
Kot iz reklame: A je nov? -Ne, opran s pervolom.  ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 03.08.2011 : 20:11:54
Moram malo pohvalit mojo babiko.
Prvič mi je uspelo, da je Biba prostovoljno pojedla Zantel (sicer skrit v piščančku) ;d, tako da je to, da nam delajo fasado in razbijajo cel dan tudi za nekaj dobro. Bila je cela prestrašena in ko je zavohala meso, ga je s svetlobno hitrostjo maznila in letela nazaj na varno.
Benu pa sem šla po ampulo ::).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sobota, 12.11.2011 : 22:06:09
Težko, da marmelada ne bi uspela, če imaš zraven tako luštno pomagačico  8), ki ve, da morajo biti napolnjeni kozarčki na toplem.
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17431164_19162744/2011-biba-in-ben/19162744.jpg)

Ponoči se ji je pridružil tudi Ben ::)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17431164_19162743/2011-biba-in-ben/19162743.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Cats , sobota, 12.11.2011 : 22:16:10
To je taprav bio izdelek :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: SILBA MIA , sobota, 12.11.2011 : 22:17:45
 ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , nedelja, 13.11.2011 : 00:42:33
Pridna pomagača in še nadlepa za povrh!  >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , torek, 28.02.2012 : 21:49:15
Po dolgem času spet nekaj najinih slikic  :)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469372/b-in-b-2012/19469372.jpg)

Pri nas ni nič novega, razen tega, da sva baje vedno bolj razvajena, če je to sploh mogoče ::), sicer pa še vedno morava prosit za hrano.....
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469370/b-in-b-2012/19469370.jpg)

.....in preživeti večino časa na hrbtu.
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469375/b-in-b-2012/19469375.jpg)

V tej mrzli zimi se je bilo potrebno dobro ogreti...
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469371/b-in-b-2012/19469371.jpg)

....saj sva bila tudi na snegu :D
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469373/b-in-b-2012/19469373.jpg)

Za na konec pa še vprašanje, koliko mačk vidiš na sliki 8)?
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469369/b-in-b-2012/19469369.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , torek, 28.02.2012 : 22:02:59
Za na konec pa še vprašanje, koliko mačk vidiš na sliki 8)?
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469369/b-in-b-2012/19469369.jpg)

Dva, dva, dva!!!  :D

P.S.: Imam tudi jaz enega belega mojstra skrivanja.  ::)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , torek, 28.02.2012 : 22:38:11
O, pa res, sploh ga nisem videla! Frajer!  ;D ;D :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Iska , torek, 28.02.2012 : 22:49:46
Ben, Bibi, prava cukra sta! :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Lynn , sreda, 29.02.2012 : 02:19:16
Srčkana sta oba! :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: SunnyDay , sreda, 29.02.2012 : 08:46:41
Saj ne vem, kateri se bolj režim, tistemu prosjačenju v kuhinji ali tazadnji omari ;b (pa še vsem vmes; tadva sta res modela :D)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , sreda, 29.02.2012 : 22:14:00
Kkao sta sinhronizirana čisto v vseh pozah ;D

Cukra kičasta >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 29.02.2012 : 23:11:15
Zraven njiju mi pa res nikoli ni dolgčas, ker sta navihana in žleht kot sam satan :P. Vedno znova me presenetita, kaj vse si izmislita.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , četrtek, 01.03.2012 : 21:53:33
Moja lepotička  >3

(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469367/b-in-b-2012/19469367.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: kocka , petek, 02.03.2012 : 08:49:33
Res lepa fotka - kako je prilagodila barvo oči okolici :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 02.03.2012 : 19:22:51
Ben med igro  ;b
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19469365/b-in-b-2012/19469365.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , petek, 02.03.2012 : 19:37:33
Ej, pa s tole bi zmagala na natečaju! Frajer!  ;D ;D ;D :D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: uraa , petek, 02.03.2012 : 19:43:47
Uauu, nora fotka! :D
Res škoda, da je nisi dala na natečaj  ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , petek, 02.03.2012 : 19:59:58
Huda fotka!  O0


Naslov: Re: B & B
Poslano od: aska2005 , petek, 02.03.2012 : 20:03:51
Posrečena fotka, ravno kakovostna ne, a vseeno :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , petek, 02.03.2012 : 20:06:19
 ;D ;D A je bil pero v igri?


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sobota, 03.03.2012 : 19:30:35
Ne, ne, pero ni nič kriv za tole skakanje po postelji, ampak miška :). Nisem član, tako da slikica ne more na natečaj.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Mižonny , torek, 06.03.2012 : 22:32:59
Iiiiii ... leteči muc  :D
Temu se reče dobra kombinacija: aerodinamičen akrobatski mačkon in fotograf z ekspresno hitrimi prsti
 :) :)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 09.07.2012 : 12:33:06
Ni bila ta škatla včasih večja  ::)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852948/b-in-b-2012/19852948.jpg)

Varnostna kamera posnela tatico češenj :P (varne so bile samo zaprte v omari)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852947/b-in-b-2012/19852947.jpg)

Prinašanje mišk  :)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852944/b-in-b-2012/19852944.jpg)

Balkončkanje
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852945/b-in-b-2012/19852945.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , ponedeljek, 09.07.2012 : 12:59:53
Srčka! Pa taka delovna mačka sta tole....bolj hrčka....  ;) :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , ponedeljek, 09.07.2012 : 13:34:11
OOoo, kaka lepotca, pa priiiiidna in delovna in iznajdljiva tudi  >3 >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Iska , ponedeljek, 09.07.2012 : 13:49:49
Lupčka  :-* >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , ponedeljek, 09.07.2012 : 14:50:16
O, glej jih, mačje prinašalce!  :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: rava , ponedeljek, 09.07.2012 : 15:34:06
jžš, kolk je Bibika lepa punčka  >3 >3
dec tudi, itak, ampak a je sploh še kaj lepšega kot kak tak tigrček ala Bibika in Švejko  >3 >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 23.07.2012 : 11:09:54
Ko se zjutraj zbudiš in je prvo, kar vidiš tole >3,
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852950/b-in-b-2012/19852950.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852949/b-in-b-2012/19852949.jpg)

pa še po pretegu,
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_19852951/b-in-b-2012/19852951.jpg)

veš, da bo dober dan!


Naslov: Re: B & B
Poslano od: kocka , ponedeljek, 23.07.2012 : 11:16:17
Ker luškan buši :D :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Mačja , ponedeljek, 23.07.2012 : 11:18:23
Oooooo, kot bi našega gledala  :-* :-* :-* :-*
Scrkljanček lepi!


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 23.07.2012 : 11:24:49
In naslednje, kar se zgodi, je lubčkanje tega lepega bušija  :D.


Naslov: Re: B & B
Poslano od: rava , ponedeljek, 23.07.2012 : 11:30:38
tole pa tako zgleda kot da bi bila noč zelo burna  ;b

buši  :-* :-* :-*
mački, ki pustijo trebuščke božat in lupčkat, so res nekaj posebnega  >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Iska , ponedeljek, 23.07.2012 : 12:05:06
 :D :-* >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , ponedeljek, 23.07.2012 : 15:09:02
Res so in jaz imam dva taka posebneža doma  8).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , ponedeljek, 23.07.2012 : 18:23:08
A deeej! >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 02.01.2013 : 12:46:57
Ker brez mačkov pač ne gre, sem si ga priskrbela tudi na dopustu ;)

(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_20375990/b-in-b-2012/20375990.jpg)

Doma pa smo imeli Božička na obisku, ki ju je po začetni zadržanosti, zelo razveselil. To je bilo veselje in tekanje naokrog ter akrobacije vseh vrst :D

(http://s0.mojalbum.com/17262090_17533194_20375991/b-in-b-2012/20375991.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čaja , četrtek, 03.01.2013 : 20:27:53
Pa je Božiček preživel obisk? ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , četrtek, 03.01.2013 : 20:43:28
 ;D   ;D ;D lustna sta!


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , petek, 04.01.2013 : 11:27:49
Je preživel, najprej sta se ga bala, nato pa so postali težki frendi. Na vrvico smo privezali miš in žur se je začel, vsako jutro sta komaj čakala, da je prišel iz omare  :).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , petek, 04.01.2013 : 16:18:06
Face ;b ;b

Božiček iz omare, ta je dobra ;D


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 11.03.2015 : 00:47:24
Ojej, sem videla, da se že več kot dve leti nismo nič oglasili. No, pri nas se je v tem času veliko dogajalo  ;).
Biba je dobila čisto svoj grad, ki ga je zrušila še isti dan, v njem je uživala le nekaj ur, no njeno mnenje je, da ga je samo preuredila :P

(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311904/2015-bb/22311904.jpg)

Po napornem preurejanju, pa si je privoščila počitek, manjkata ji še samo pilot v eni tački in pivo v drugi  ;D
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311914/2015-bb/22311914.jpg)

Pripravljali smo se na novega družinskega člana, tako da sta mačka prevzela zelo odgovorno delo, saj sta morala testirati vso opremo

(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311912/2015-bb/22311912.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311910/2015-bb/22311910.jpg)
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311911/2015-bb/22311911.jpg)

In ko sva končno prišli domov z našo malo štručko, se je Bibi ni mogla nagledat.
(http://s0.mojalbum.com/17262090_17918450_22311916/2015-bb/22311916.jpg)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: No Jinx , sreda, 11.03.2015 : 00:50:12
Cestitke za narascaj!  :-* :-*

Upam, da sta mackona dobila kaksno slastno konzervo, ker sta tako pridno stestirala primernost in varnost opreme, preden si malo prinesla domov.  ;)


Naslov: Re: B & B
Poslano od: pinga , sreda, 11.03.2015 : 01:13:37
Seveda sta bila nagrajena, ker sta preverila varnost :).


Naslov: Re: B & B
Poslano od: mamaF , sreda, 11.03.2015 : 01:19:10
OOo, čestitke za povečanje družine :D >3

Krasna varuha je dobila vaša mala štručka, ni kaj hu:g :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: SinM , sreda, 11.03.2015 : 07:06:06
 :D :D
Čestitke tudi od nas.  >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: luna7 , sreda, 11.03.2015 : 08:34:20
Oooo, čestitke!  :D :D :D :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Rossy , sreda, 11.03.2015 : 09:24:18
mi tudi, mi tudi....čestitke  >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Pepsi , sreda, 11.03.2015 : 09:46:54
Seveda se tudi mi pridužujemo čestitkam!  <:]  Lušni ste.  >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: Iska , sreda, 11.03.2015 : 12:08:27
Čestitke za punčko  :party: :drink:
B & B sta odlično opravila svoje delo  :-* >3


Naslov: Re: B & B
Poslano od: čarka , sreda, 11.03.2015 : 19:30:19
Čestitke za novo družinsko članico  :D in lepo vzgojena nadzornika  :-* :-*


Naslov: Re: B & B
Poslano od: SunnyDay , sreda, 11.03.2015 : 21:15:19
Čestitke! :drink: >3 Pa uživajte še naprej v takile idili! :D