mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 16.04.2024 : 19:45:50

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: JURJA ZA HORJUL 2007
Strani: [1] 2 3 4 5 6 7   Dol
Natisni
Avtor Tema: JURJA ZA HORJUL 2007  (Prebrano 22450 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« : torek, 17.10.2006 : 08:51:47 »

Kot ste vsi lahko prebrali v temi Zavetišče Horjul
nam vsem Smetka sporoča, koliko ima stroškov s kastracijami in sterilizacijami pesjanov in mačkonov.
Stroški niso majhni, zato odpiram tole akcijo, za katero upam, da bo stekla HITRO IN USPEŠNO.

Ne bom tvezila na dolgo in široko. Sami vidimo, da je v današnjem svetu, so pač taki, da ne rečem kakšni časi, ko vsak skrbi samo za svojo ...težko pričakovati tujo pomoč. Ker pa je, upam vsem nam, ki samo beremo ali tudi kako drugače pomagamo, ali želimo pomagati prva skrb za dobro živali, predlagam tole


AKCIJO :  Smiley Smiley Smiley  JURJA ZA HORJUL  2007   Smiley Smiley Smiley


Vse člane tega foruma pozivam, da nakažemo 1.000,00 SIT na račun ZAVETIŠČA HORJUL

(vem, da nas je že mnogo, ki sodelujemo na licitacijah, pomagamo na vse možne načine, zbiranje materiala, odej, posteljnine, sprehajanje, akcija čiščenja drekcev pekcev,  nekateri tudi prenehamo kaditi in še in še...)

Toda do konca leta bi lahko trajala tale akcija, namesto novoletnih čestitk, daril in vsemogočega zapravljanja...pa mislim, da nam vsem skupaj ne bo tako težko odreči se JURJU ZA HORJUL, ker mislim, da je sreča toliko večja kadar lahko pomagamo drugim, ki so pomoči še bolj potrebni, kot mi sami.

POSKUSIMO SE ODREČI  Smiley Smiley Smiley JURJU ZA HORJUL 2007  Smiley Smiley Smiley IN OBČUTIMO TO SREČO V SEBI

Z željo, da me podprete v tej akciji in seveda sodelujete v čim večjem številu, vas vse prav lepo pozdravljam.
Mojca


                 
Logiran
rem
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.248


« Odgovor #1 : torek, 17.10.2006 : 09:48:10 »

Jaz sem vsekakor za Smiley
Sigurno bo doniral še kdo, ki mimogrede tukaj kaj prebere, pa da ne bo iskal številke računa.

KONTAKTNI PODATKI
 
ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p.
Smrečje 55, 1354 HORJUL
mail: polona@dzzz-lj.si
tel: 051 30 44 35 Polona
tel: 041 22 56 80 Ines
trr: NLB 02027-0254948113
Logiran
zmago
odvisnež
*****
Sporočil: 810


« Odgovor #2 : torek, 17.10.2006 : 11:17:33 »

Bravo liza-asta za idejo. Jaz sem že poslala e-maile na svoje sodelavce in prijatelje z tole vsebino in mislim, da se bo našel kdo, ki bo nakazal kakšen tolar za zavetišče.
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #3 : torek, 17.10.2006 : 11:32:20 »

Zmago
Hvala.Več nas bo, več bo prišlo do Horjula.  Smiley
Mišljeno pa je bilo za Forumovce-pod prvo. (5200 in nekaj članov...)  Smiley Smiley
Upam in želim si, da nas bo veliiiiiiiiiko   Smiley
Mojca
Logiran
dog_lover
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.775


« Odgovor #4 : torek, 17.10.2006 : 11:40:41 »

Super ideja. Jaz sem tudi malo naokoli poslala.
Logiran
medom
novinec
*
Sporočil: 36


« Odgovor #5 : torek, 17.10.2006 : 12:21:54 »

Odlična ideja. To bo pa namesto da bi si kupila 2 škatlici cigaret!! Wink

Že pošiljamo naprej!!! Smiley

lp
Logiran
chanel5
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 234


« Odgovor #6 : torek, 17.10.2006 : 12:50:24 »

držim pesti za horjulčke..
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #7 : torek, 17.10.2006 : 13:23:44 »

Se ze v naprej opravicujem za vpad v tole temo. Upam, da ne bo napisano razumljeno narobe, saj menim, da ste do sedaj ze ugotovili, da na vseh podrocjih podpiram donacije, ki so zagotovo eden od zelo pomembnih financih virov in vsa pohvala vsem tistim, ki pomagate z denarjem, opremo, sprehajanjem, lepljenjem plakatov ali kaksno drugo pomocjo.

Vendar,
HORJUL POTREBUJE POSVOJITELJE!

Denar pomaga, pomaga tudi oprema, pa zagotovo sprehodi in druga pomoc tudi, vendar nic ne bo dolgo v pomoc, ce se psi in macki ne bodo oddajali, ker ne bo vec komu pomagati, ko se bo horjulski sistem zlomil. Enkrat smo ze pisali, da bo slo tako dolgo, dokler bo se kam stlaciti kaksno zival. Kot vem, so ze blizu popolne zapolnitve vseh mogocih razpolozljivih kotickov.

Da ne boste rekle, da samo kritiziram, bom tudi predlagala:
Dajte v maile, kjer prosite za jurja za Horjul, napisati se prosnjo, da naj prvenstveno pomagajo pri posvojitvah, naj vprasajo znance in prijatelje ter sosede, ce bi kdo posvojil kaksnega horjulskega macka ali psa. Napisite, da je preobremenjenost hud problem in da gre za urgentno akcijo.

Vecina mackov, ki je trenutno tam, je zrelih za posvojitev, so pregledani in zdravi, zivahni..., predvsem pa si zasluzijo kaj vec od obracanja v kletkah. Najbrz razumete, da cez 40 mackov ni enostavno nastaniti drugace, kot v kletke in spustiti vsake toliko kaksnega na obhod... Predstavljajte si svojega macka tako in pomagajte za horjulske macke najti nove domove tudi preko takih prosenj.

S psi ni veliko bolje, saj je tudi teh cela resta v Horjulu in vec ali manj si vsi zasluzijo kaj vec od sicer odlicne osnovne oskrbe in obveznega sprehoda - predvsem cloveka zase. Ker jih je toliko, kaksen ni zdruzljiv z drugim, pa je treba malo kombinirati, prikrajsani so pa vsi. Saj jim osebje nudi, kolikor jim lahko in se vec, vendar si najbrz predstavljate, koliko casa za crkljanje in igranje bi bil delezen vas pes, ce bi jih imeli se kaksnih 30 zraven (poleg 40 mackov, seveda).

Pa se nekaj zadev okrog posiljanja mailov.
Forumovci bodo sami videli to temo, seveda tisti, ki obiskujejo (in jih zanima) Kajin koticek. Na vse forumovce se nihce ne bo obracal s kaksnim splosnim mailingom, kot se nanje tudi sicer ne obracam drugace, kot z novoletno cestitko, pa se to zato, da precistim tiste, ki imajo neveljavne email naslove. Sem striktno proti kakrsnemkoli spamanju, ne glede na "point" maila.

Osebno sem prepricana, da ima mail ucinek sele v tistem trenutku, ko ga posljemo osebno nekomu, ne pa celi listi iz svojega adresarja. Zagotovo sama izbrisem vse, kar disi kakorkoli po splosnem mailanju in poznam zelo veliko ljudi, ki storijo enako. Osebni mail, ki ga posljem znancu, prijatelju, sosedu (hehe, sodelavcev nimam), je zagotovo prebran, o njem lahko ob priliki povprasam in se prepricam, ali je imel kaksen ucinek ter si tako delam bazo ljudi, na katere se v podobni zadevi tudi naslednjic lahko obrnem. Posiljanje vsem in vsakomur, brez da bi vedeli, kaksen je odziv na drugi strani, je obicajno izjemno slab, se vec, ucinek je lahko celo nasproten tistemu, kar zelimo doseci - ljudje nase maile brisejo brez branja ze po kaksnem drugem ali tretjem spam mailu, ki ga dobijo od nas.
Razmislite.
Logiran

liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #8 : torek, 17.10.2006 : 14:06:15 »

Jana
Res je, da pod prvo točko rabijo v Horjulu RESNE POSVOJITELJE, pa naj bo to za pse ali mačke.  Smiley Smiley Smiley
Vendar, ker je, kot piše Smetka, finančna situacija tako slaba, da ne "sfolga" obveznih in najnujnejših kastracij oz.sterilizacij - poleg vseh stroškov, sem razmišljala o tejle AKCIJI PO JURJA ZA HORJUL 2007, ki je bila mišljena in upam, da tudi bo, samo za tiste, ki so na forumu, pa sodelujejo na tak ali drugačen način z Zavetiščem Horjul, oz. bi radi pomagali po svojih najboljših močeh. Ni bilo in ni mišljeno, da se pošilja po meilih naprej kar vse povprek. Lahko pa osebno vsem svojim prijateljem in znancem, za katere vemo, da bi tudi oni kaj prispevali. To pa čisto individualno, in ne preko foruma.
Tole sem si pa zamislila glede na to, ko se pred koncem leta porablja na kupe denarja za nepotrebna darila in stvari, ki jih potem nihče ne potrebuje, če pa damo vsak po JURJA ZA HORJUL 2007, pa vemo, da bo šel v dobre in koristne namene in še sami bomo imeli hudo dober občutek, da SMO NAREDILI NEKAJ DOBREGA.

Tukaj bi pa zdaj lahko prepisala oz.zrecitirala (jo znam na pamet) pesmico od Svetlane Makarovič AZILSKI KUŽA, ki mi je hudo sedla do srca in še malo dlje.
(lahko si jo vsak prebere nekje na temle forumu)

Jana, ne razumi me napak, ampak res upam in si želim, da bi tale akcija zaživela in uspela, in to takoj in čimprej. Vse je na prostovoljni bazi, nikogar se v nič ne sili, pa vem, ker sem te imela čast spoznati, da tudi tvoje mišljenje ni daleč od mojega, če že ni čisto enako.
Želim ti še naprej tako uspešno delo, ki ga zelo cenim in spoštujem. Vse čestitke in kakor bi tukaj rekel Katanec "kapo dol"
Z lepimi pozdravi in še lepšimi željami
Mojca
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #9 : torek, 17.10.2006 : 14:23:09 »

Uh, liza-asta, bog ne daj, da bi kdo mislil, da imam kaj proti akciji in zagotovo sem za. Sem pa le hotela malo usmeriti vsebino mailov tudi na iskanje posvojiteljev (ce ze enkrat posiljamo, ubijmo dve muhi na en mah Grin).

Ker se je v preteklosti ze vse sorte posiljalo kot spam (v raznih temah so se organizirala posiljanja), sem opozorila se na to. Namrec, tudi na svoj mail dobim cele kupe sporocil, ki jih nekateri posiljajo v imenu Horjula okrog, pa zagotovo nisem tista, katero bi bilo treba na problematiko opozoriti z mnozicnim mailom in zagotovo ni v njihovi vsebini popolnoma nic osebnega.

Sicer pa kar v akcijo. Cas pred koncem leta je zagotovo najprimernejsi za take prosnje. Ce ob tem najdemo se koga, da bo vzel kaksnega mackona ali mackonko, ali morebiti celo posvojitelja za kaksno pasjo mrcino, se toliko bolje.
Logiran

liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #10 : torek, 17.10.2006 : 14:42:24 »

Priznam, malce me je pa bilo strah, da ne bo kaj narobe. (ipak si boss)  :)Spet se strinjam s tabo, da je treba pod prvo točko ISKATI POSVOJITELJE, in to dobre. Vendar dokler teh ni, je pa potrebno pomagati, tukaj se pa vsi strinjamo.  Smiley

Pa še nekaj sem hotela omeniti. Vsi moji prijatelji in znanci že imajo pse ali pa mačke, tako, da jaz težko nekoga silim, da posvoji še kakšno žival. To sicer tudi počnem, ampak se vsak sam odloča o tem, in, ker se ljudje, ki jih poznam ne odločajo za živali kar čez noč, ampak po temeljitem premisleku, da jo bodo imeli do konca njenih dni, je to res individualno koliko jih lahko kdo ima in za njih tudi dostojno skrbi. Tisti, ki pa pač niso vsi "pasji" ali "mačji" pa itak ni zaželjeno siliti v nekaj, kar jim ni pisano "na kožo".
Trudim se, ampak mislim, da se razumemo.

Z lepimi pozdravi in željami torej,  DA AKCIJA   Smiley Smiley :)JURJA ZA HORJUL 2007  Smiley Smiley Smiley USPE

Mojca
Logiran
Smetka
mega
***
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #11 : torek, 17.10.2006 : 22:43:56 »

A veste, da je bilo danes nekaj nakazil...je pisalo pod "namen" JURJA ZA HORJUL...se mi je prav dobro zdelo. Hvala vsem.
Logiran

aska2005
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.672


« Odgovor #12 : torek, 17.10.2006 : 23:47:08 »

Ideja je vsekakor super Smiley
Logiran
FELI
novinec
*
Sporočil: 39


« Odgovor #13 : sreda, 18.10.2006 : 06:39:17 »

tudi jaz pozdravljam akcijo in se ji pridružijem,kar se pa posvojitve živali tiče, je pa pri meni tako kot pri lizi-asti,vsi moji prijatelji in znanci,ki so ljubitelji živali že imajo psa ali muco ali dva,druge , ki pa niso ljubitelji živali,je pa tako brez veze siliti v nekaj za kar jim ni.

Če pa imam priliko, pa vsekakor vsakemu, ki občuduje lepoto in pa tudi pridnost in ubogljivost moje iz azila posvojene psičke razložim, da je to azilski kuža in kako krasen je občutek, da nekemu brezdomčku nudiš topel dom in moram povedati, oz. se pohvaliti, da je neka družina,ki jo srečujeva na najinih sprehodih že posvojila kužiko iz zavetišča.

Veliko uspeha( DENARJA in POSVOJITEV) zavetišču Horjul,predvsem pa vsem brezdomčkom topel dom!!!
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602


« Odgovor #14 : sreda, 18.10.2006 : 07:20:03 »

OOOOOOOOO FELI

Lepo, da si se javila  Grin ,  kar korajžno, kaj pa jurja si tudi že nakazala ?  Grin  Grin
Lahko ga pa daš v kuverto in  daš danes "tršici" ,lahko pa mene počakaš, ker danes tudi jaz pridem ampak šele zvečer(19.30)

Smetka
Če bo veliko pridnih, se bo pa nekaj nabralo  Wink
Predlagam, da vsak napiše JURJA ZA HORJUL 2007  in svoje UPORABNIŠKO IME, ane Smetka, ti boš pa malo kljukala  Grin Grin (da bomo imeli povratne informacije-te pa so vedno dobrodošle)

Veselo na delo in lp vsem Mojca
Logiran
Strani: [1] 2 3 4 5 6 7   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: JURJA ZA HORJUL 2007
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines