mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 13:57:51

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Prevozi psov  |  Tema: Mreža/pregrada za avto
Strani: [1] 2 3 4 5 6 7   Dol
Natisni
Avtor Tema: Mreža/pregrada za avto  (Prebrano 30277 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Simon
gost
« : sreda, 12.06.2002 : 12:07:54 »

Ali mi kdo lahko svetuje kje bi lahko dobil mrežo oziroma drugačno pregrado za ločitev potniškega dela od prtljažnika za avto (manjši karavan)?
Hvala in lep pozdrav, Simon

Logiran
Sinity
gost
« Odgovor #1 : sreda, 12.06.2002 : 17:54:26 »

kaksen avto pa imas? Ce je kak novejsi model, je po mojem najbolj pametno, da povprasas na pooblasceni servis avtomobila, tam jih majo sigurno. Da se jih pa dobiti tudi v vecjih trgovinah z opremo za male zivali, konkretno v trgovini Aler, v zgornji etazi BTC-ja, hala A, tam kjer imajo v glavnem najvec hrane Nutro, sem jo ze zasledila. Verjetno jih imajo tudi drugod.
Logiran
Simon
gost
« Odgovor #2 : sreda, 12.06.2002 : 20:34:01 »

Avto je Seat Cordoba Vario, pooblaščeni servis pa mreže nima v programu (res pa je, da sem povprašal samo na enem). Bom šel pogledati v Aler - najlepša hvala.
Znanec mi je ravno danes govoril o nekakšni kovinski pregradi (ni mreža, ampak pregrada iz kovinskih cevi), ki se zadaj teleskopsko raztegne med dno prtljažnika in streho - ali kdo ve kaj več o tem?

Hvala in lep pozdrav, Simon
Logiran
Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #3 : sreda, 12.06.2002 : 21:12:36 »

To so kovinske, po visini in sirini prilagodljive pregrade, ki se z gumijastim cepom vpnejo v tla in strop avtomobila. Ne bom napisala, kje jo sigurno dobis, ker me bo kdo spet po prstih. Poglej v bolje zalozenih trgovinah za zivali.
Logiran
Neli
nekaj malega že vem
***
Spol: Moški
Sporočil: 114


« Odgovor #4 : četrtek, 13.06.2002 : 13:24:22 »

Poglej tudi v trgovini Gali na Linhartovi. Tam imajo kar precej te take opreme.
Logiran
Jasna
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 81


« Odgovor #5 : četrtek, 13.06.2002 : 13:25:24 »

Taksne teleskopske pregrade je tu pri nas prodajal Hobi program. Cena je bila blazno visoka. Se se spomnim, da je taksna pregrada stala tu okrog 6.000 SIT (celo su nam ponujali na razstavi v Kranju pred leti za 100 DEM  Grin). Mi smo taksnu nabavili v Avstriji pri Forstingerju (ali nekak tako) in smo za nju placali 60 Ats (dobro vidis, ni pomota  Shocked). Potem smo jo zamenjali za kovinsko mrezo, ki smo jo tud tamo nabavili in za njo placali 160 Ats in smo z njo bolj zadovoljni kot s teleskopom. Danes je verjetno cenejsa. Cene so od pre tri leta.

LP Jasna
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #6 : četrtek, 13.06.2002 : 13:58:57 »

Dani, zakaj bi te pa po prstih?

Saj je ta forum namenjen temu, da se informiramo. Zato je vsaka informacija dobrodošla. Zraven vsekakor spada naslov, sicer je brez vrednosti. Seveda pa naj potem sami kupci ocenijo, a je to tisto, kar so iskali.

Upam, da se tudi ostali strinjajo z mano. Ugotavljam pa, da je po Sloveniji veliko trgovin s pasjo opremo, pa se nič ne oglasijo :-/.
Logiran

Neli
nekaj malega že vem
***
Spol: Moški
Sporočil: 114


« Odgovor #7 : četrtek, 13.06.2002 : 14:27:45 »

Jaz se popolnoma strinjam z Jano.

Tudi jaz sem izvedel za obe trgovini, v katerih vglavnem kupujem, na forumu (to sta Gali in Zoo-Aler). Nekaj imata skupnih artiklov, večinoma pa najdem v vsaki trgovini svoje zadeve.

Predvsem pa mi je veliko lažje in hitreje, če izvem kakšno zadevo tako preko neta. mi vsaj ni treba preletati vse štacune naokoli in zato porabiti 2 ure.

Mene osebno nič ne moti, če Dani ob vsakem takem vprašanju sporoči, da ima artikel pri njej in koliko stane. Temu se po eni strani lahko tudi reče brezplačna reklama, ampak če Jana to dovoli, je potem to OK  Grin.  Še bolj pa bi bilo zanimivo, če bi se oglasili tudi iz drugih prodajaln in bi tako promptno izvedeli, kje se kaj dobi in po kakšnin ceni.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #8 : četrtek, 13.06.2002 : 15:15:17 »

Glede reklamiranja na temle forumu so v glavnem podobne zahteve kot drugje. Ni dopuščeno, da nekdo piše, kaj vse imajo in ponujajo, sicer pa se ne vključuje v razprave. Saj veste, kako izgledajo klasične reklame.

Ko pa nekdo za nekaj sprašuje, je več kot zaželjeno, da se pove, kje lahko to dobi. Koliko je to reklama, mi ni čisto jasno, ker nisem preveč marketinški človek. Saj, če ne bi tega povedala Dani, ki ima trgovino, bi to povedal Neli (kot je tudi storil), ki tam kupuje. Če bi zadevo kupil ali videl nekdo drug nekje drugje, bi pač tam prebrali neko drugo trgovino.

Forum je namenjen izmenjavi mnenj in informacij. Na njem imajo vsi enake možnosti (vsaj trudim se, da je tako). Če ne bi dovolili tudi informacij o trgovinah, vzrediteljih, zdravilih, šolah, veterinarskih postajah in klinikah in še marsičem, kje bi pa potem lahko našli informacije? V imenikih ali na spletnih straneh? Rezultat zainteresiranosti za predstavitev vseh naštetih inštitucij je na tej strani v rubriki Predstavljamo. Pa verjemite, da lahko vsak napiše nekaj informacij, doda logotip in kakšno sliko, posebej, če nič ne stane. Problem nastane, ker se zgleda zdi večini to nesmiselno. Zakaj? Ne vem!
Logiran

Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #9 : četrtek, 13.06.2002 : 15:28:28 »

OK. Tista moja pripomba je bila zato, ker sem dobila nekaj mailov od ljudi, ki se na forumu se nikoli niso oglasili, so me pa znali pisno nahruliti (anonimno seveda), zakaj se tako reklamiramo. Saj se nam ni treba, je pa lepo, da Jana dopusca tudi take informacije kot pomoc forumovcem. Strinjam se, da bi se morale oglasiti tudi druge trgovine, saj tudi pri nas logicno nimamo vsega. Je premajhen prostor. Sicer pa na forumu v glavnem ne sodelujem kot ta od tam in tam, ampak enostavno kot Dani, ki je slucajno od tam in lahko kaj pove iz prve roke.
Logiran
Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #10 : četrtek, 13.06.2002 : 15:32:04 »

Pa se dodatek, da ne bodo rekli, da reklamiram samo nas. Nylonske mreze in teleskopske kovinske pregrade uvaza Hobby iz Hoc, dobijo se pa v vseh bolje zalozenih trgovinah za zivali.
Logiran
Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #11 : torek, 18.06.2002 : 20:39:49 »

Na jezo nekaterih moram povedati, da prilagodljivo mrezo, ki omogoca delno odprto okno, lahko dobite v nasi trgovini. Trenutno je na zalogi samo se ena.
Logiran
altervita
gost
« Odgovor #12 : četrtek, 20.06.2002 : 12:35:52 »

Kake izkušnje imate pa kaj z pa z pletenimi mrežami? Mislim na pluse in minuse.
Sam imam za naju z Barkom starega AX-a in sem popolnoma podrl in odvrgel zadnji naslon. Zdaj razmišljam, da bi vrgel ven še zadnje sedalo in namontiral lesen pod iz kake MDB plošče, za pregrado bi pa pleteno mrežo dal. Pod bi seveda segal do sprednjih sedežev.
Sam imam trenutno na "preizkušnji" pleteno mrežo, ampak pes lahko zleti naprej zaradi "luknje" namenjene nogam  in se poškoduje....ker cel čas "kopilotira" pač, in ni pri miru. Ampak to sem malo s teme zašel. V glavnem: kaj menite o takih mrežah....meni je moram priznat, ta izvedenka čedalje manj všeč kot ločitev med voznikom in zadnjimi sedeži pri tistih, ki psa ne vozijo v prtljažniku, pes je pa živahen. Ampak tu gre bolj za moje zle slutnje kot za kaj drugega, pa bi rad slišal še kakšno drugo mnenje. Mogoče kako izkušnjo z t.i. varnostnim pasom za pse...
V trovratnem Hyundaiu 1.3 LS se pa pripete na zadnji naslon te pletene lepo obnesejo, na primer.


Popravek....hehehe spet se je v besedi  sIutnje znašla angleška beseda ki jo je filter spremenil v "very *fiendly* person" hehehe, Ameriška cenzura nespodobnih besed. In to avtomatska. Jana, se ne da teh filtrov kako zbrisat?
Logiran
Thor
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 103


« Odgovor #13 : četrtek, 20.06.2002 : 14:25:45 »

Tudi midva sva zdaj kupila Seat Cordobo Vario in nama je seriser pri kateremu sva kupila avto rekel da preko njih lahko prideva do te "teleskopske" zadeve in  da je cena cca 5.000 SIT. Je pa to Servis Nebec pooblascen za SEAT na Lavrici (Sela). Telefon imajo pa 366-6463.  Roll Eyes

Pozdravcek,

Tanja + Grega +Thor
Logiran
Neli
nekaj malega že vem
***
Spol: Moški
Sporočil: 114


« Odgovor #14 : četrtek, 20.06.2002 : 15:13:02 »

Thor,  
a ste bili vi pred približno 2 tedni v soboto okoli 11 ure na kliniki Terstenjak-Zajc?
Logiran
Strani: [1] 2 3 4 5 6 7   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Prevozi psov  |  Tema: Mreža/pregrada za avto
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines