mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 18.04.2024 : 19:14:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  knjižni kotiček (Moderator: Nanook)  |  Tema: Priporočamo nakup knjige Psi za telebane
Strani: 1 2 3 [4]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Priporočamo nakup knjige Psi za telebane  (Prebrano 31027 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Kafka
novinec
*
Sporočil: 6


WWW
« Odgovor #45 : torek, 05.05.2009 : 09:10:04 »

Če sem na komercialnem portalu, potem imam vso pravico, da povem, kar si mislim kot potrošnik.
Nikakor se ne mislim uležt na hrbet in vse štiri pomoliti v zrak, če sem se na portal komaj prijavila. Če bi vedela, da je to problem, se niti ne bi.  Novinec na vašem portalu še ne pomeni, da nimam pojma. Ja, očitno sem spregledala, da ne smem povedati svojega mnenja, če se ne sklada z vašim.

Vaš adut pri prodaji knjige je samo za tiste, ki plačujejo članarino, za ostale pa ne. To je dejstvo preproste matematike. Na način, kako je pa zdaj napisana ponudba pa zavaja potrošnika. In ker nimam naštudiranega samo zakona o zaščiti živali, ampak tudi o zaščiti potrošnika, sem na to opozorila.

Jana, če vam grem na živce, me blokirajte. Ne vidim nobenega problema. V tej temi se pa zagotovo ne bom več oglašala in pustim, da imate zadnjo besedo, če jo želite. Knjigo končno že imam. Na srečo imam navado, da se najprej odločim za artikel, potem pa preverim, kje je najbolj ugoden. Princip, da je artikel s popustom še vedno dražji kot artikel v redni prodaji pa pri meni vedno sproži alarem in protestiram pri takem ponudniku. 

 
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #46 : torek, 05.05.2009 : 12:20:53 »

Ok, greva od zacetka.
Tudi drugi imamo dostop do Zakona o varstvu potrosnikov in tudi drugi ga znamo brat.

1. Gre za knjigo, ki jo prodaja Pasadena, preko mojpes.neta gredo samo narocila za obracun dodatnega popusta mojpes.netovim clanom. Pogoji niso popolnoma nic drugacni od pogojev, ki jih nudi Pasadena (je navedeno) in popolnoma nic nimam z nobeno njihovo knjigo. Narocilo gre k njim, kopija k meni, da lahko dam popust tistemu, ki je clan, vse ostalo zavrzem. Knjigo oni zaracunajo in posljejo. Vse pise.

2. Lepo pise, kdo je odgovoren za kaj in nikjer ne obljubljamo nicesar, cesar ne izpolnemo, zato ne opletaj z navedbami, da "način, kako je pa zdaj napisana ponudba pa zavaja potrošnika". Ce kdo ne zna brat, nismo mi krivi in ce kdo prebere, da smo (s popustom ali brez) najcenejsi, tudi nismo mi krivi, ker pac to nikjer ne pise.

3. Pasadena na svoji spletni strani se vedno po enakih pogojih prodaja isto knjigo, torej je ne oglasujem tukaj drazje (sploh nimam nobenih knjig, ce se nisi opazila), kot jo tisti, ki so narocili objavo in tudi to, da je nekje ceneje ni razlog, da bi jo morala dati ceneje tudi tukaj ali napisati zraven, da jo imajo v MK se nekoliko ceneje. Ne sodelujem z MK, zato me njihove cene prav nic ne zanimajo. Sodelujem s Pasadeno in zanima me izkljucno samo cena, po kateri oni prodajajo knjigo koncnim kupcem. Pri njih je cena objavljena in je enaka kot tukaj, torej dosti visja (redna cena), kot pravis, da je v MK. Zakaj so kot zalozba dali knjige v prodajo drugam toliko ceneje, vprasaj njih. Osebno ne letam okrog po stacunah in preverjam, koliko kaksen moj narocnik visje ali nizje prodaja posamezne artikle drugje, da bi zadovoljila kaksni uporabnici in zavrnila narocnika, ker je za nekaj centov drazji od "najboljsega soseda". Tudi pri tem sosedu nimajo napisano na jogurtu poleg % popusta in ugodne cene, da je v Tusu isti jogurt za en stotin ceneje.

4. Ne rabim nobenega aduta za prodajo knjige in mi je res popolnoma vseeno, koliko knjig je prodanih preko mojpes.neta in koliko jih kupijo v Pasadeni, MK ali na cesti. Samo, da jo ljudje imajo in preberejo. Ne obesaj mi lastnosti, ki jih nimam in ciljev, ki jim ne sledim.

5. Ce se kdo vclani na mojpes.net zato, da ima pri podaljsanju narocnine popust 2,50 €, ker je po vclanitvi kupil se knjigo, je z njim najbrz kaj narobe. Clanstvo na mojpes.netu je namenjeno povsem drugim zadevam in ne samo koriscenju tu in tam kaksnega popusta.

6. S tem, da nekdo primerja cene in pove, da je artikel nekje drugje ceneje, ni popolnoma nic narobe, oz. je zagotovo zazeljeno. Je pa zelo zelo narobe, da pride povedat, da nategujemo potrosnike, brez da bi imel za to podlago. Upam, da ni veliko takih potrosnikov, ki tezijo okrog, ker ima nekdo v trgovini nek izdelek drazji, kot drugje. Vam je nekaterim dolgcas? Zaenkrat se niso prepovedali obiska drugih trgovin in primerjav cen.

7. Zagotovo lahko vsak pove mnenje in je sprejeto, v kolikor v njem ni insinuacij in izmisljotin na racun koga drugega. Tukaj me obtozujes, da nategujem potrosnike in te prosim, da preveris pri inspektorjih o podlagah za svoje pisanje, namesto da se naprej navajas to moje protizakonito pocetje. Ves najbrz tudi, da se neosnovana prijava preganja s strani inspektorjev po sluzbeni dolznosti, jaz pa tudi ne bom dolgo vec brala tvojih javnih podtikanj. Se enkrat - jaz ne prodajam nicesar, nudim pa popust za nakupe nekje drugje. Za njihovo poslovanje, pogoje in cenike ne odgovarjam. Od mene (oz. mojpes.neta) ne mores trenutno kupiti nicesar drugega, kot narociti katerega od uporabniskih paketov ali narociti objavo komercialnega oglasa. Pri tem si mojpes.netov potrosnik in pri nicemer drugem.

8. V pravilih, s katerimi si se strinjala ob registraciji pise: "Če se z uporabo teh pravil ne strinjate, spletnega portala mojpes.net in njegovih delov ne smete uporabljati." V pravilih pise tudi o odgovornostih za objavljene vsebine. Ne zanima me tvoje strinjanje ali nestrinjanje s cemerkoli na mojpes.netu. Clanom je na voljo na tem forumu rubrika "mnenja". Ostali pac ne uporabljajte mojpes.neta, ce vam kaj ne ustreza, ali pa uporabite uradne poti, v kolikor menite, da delam kaj protizakonitega. Inspektorji delujejo in ce jim imate kaj povedati, so tam zato, da preverijo vase navedbe.

Pa se pripomba: Nismo vsi pametni kot hudic, smo pa toliko pri brihtu, da preverimo, preden kaj storimo. Se posebej, ce nas zavezuje zakonodaja.
In, ne popolnoma nic nimam proti tebi, oz. sploh nimam do tebe nikakrsnega odnosa. Pac se en registriran uporabnik.

Ja, se vedno vabim vse, ki se nimate knjige Psi za telebane, da si jo kupite, pa kjerkoli ze.
Logiran

Kafka
novinec
*
Sporočil: 6


WWW
« Odgovor #47 : torek, 05.05.2009 : 13:52:35 »

Jana,
sem mislila, da se ne bom več oglasila, a mi žilica ne da miru.

Vidim, da ste to vzeli osebno, a res ni bilo mišljeno, da vas osebno napadam. Tu gre za nesporazum. Že v enem od prejšnjih postov sem vam napisala, da ne mislim žalit. Sploh pa vas osebno! Zelo cenim vaše kinološko znanje in zavzemanje za ubiranje pravih poti.

Zato sem se tudi prijavila na ta portal, ker je tudi prenekaterikrat naveden kot referenca za pomembne informacije.  Pri zadevi, kjer sva se zataknile, mi je žal, da sem uporabila besedo nateg. Dovolj bi bilo samo pojasnilo, da se da dobiti knjigo še ceneje.

Pričakujem pa, da tudi vi bolj samokritično pregledate svoje zapise in se prepričate, da bi lahko reagirali bolj racionalno, kot ste. Saj razumem, da se jezite name, ker je bil moj prvi post tak kot je, lahko pa bi pogledali to tudi bolj iz pozitivne plati;  ker tudi sami navajate, da si želite, da bi vsak, ki ima psa ali pa si ga želi, prebral knjigo,  je moj post več kot dobrodošel. Ali ni? Ne, ne grem se sociale, mi ni treba (hvala bogu), ampak poznam pa kar nekaj lastnikov psov (pustimo tukaj poreklo psa), ki komaj spraskajo skupaj za hrano, na knjigo si pa še pomisliti ne upajo. No, taki je tudi ne bodo kupili, tisti pa, ki so na meji in tehtajo ali bi ali ne bi, jim bo pa morda informacija o cenejši ponudbi pomagala, da jo kupijo. Tako razmišljam ...

Jana, res je, ne znajdem se še povsem na vašem portalu, ampak, če je še kakšna huda kri, prosim, kontaktirajte me na mail, pa dajva to razčistiti. Škodljivost zagotovo ni moj namen, sem bolj kot ne, miroljubna in človekoljubna, o pasjeljubnosti sploh ne bi pisala ... Sva pa obe taki, da sva pametni kot hudič  Wink, a ne, čeprav sem se jaz nameravla s tem imenom prijaviti na tem portalu, ker sem tudi drugod prijavljena s takim nikom, pa ste me zavrnili. Nič hudega, sem razumela in poiskala nov nik. No, skratka, kar se men tiče, ni panike.   

Želim vam lep dan in še naprej uspešno vodenje tako imenitnega portala kot je vaš.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #48 : torek, 05.05.2009 : 14:17:32 »

Seveda sem vzela osebno, ce nekdo javno na tako obiskanem portalu napise, da nategujem potrosnike. Glede na moj odnos do potrosnikov na sploh, se posebej pa uporabnikov mojpes.neta, je navedba zame nepredstavljiva in ob njej zagotovo ne bom tiho. Nikomur, ne glede na racionalnost. Ce nekdo ne kapira pri prvem, bo pa pri tretjem mojem pisanju. Moj nacin komunikacije ni tukaj nic novega.

Sicer pa, nobene zamere ali hude krvi. Imam rada ciste posle in razpucane relacije. Smiley
Hvala za lepe zelje. Se trudim po svojih najboljsih moceh.

Sicer ni tole prava tema, zato ne bomo v njej nadaljevali, vendar tisti, ki ne more spraskati za pasjo hrano, najbrz tudi za ostale pasje stroske tezko in mu knjiga kaj veliko ne bo koristila, oz. jim je na voljo najblizja knjiznica, kjer jo zagotovo imajo. Za nase clane jo lahko dam tudi v naso clansko knjiznico Smiley.

Seveda se vedno vabim vse, da poiscejo knjigo, pa magari v knjiznici, in jo preberejo. Tudi tisti, ki psov nimajo in si jih ne zelijo. Bodo bolje razumeli nas, ki jih imamo in s tem pripomogli k boljsemu sobivanju vseh nas in nasih psov.
Logiran

lucy234
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83


« Odgovor #49 : sreda, 03.06.2009 : 07:51:45 »

knjigo sem si kupila, jo prebrala,..in,...supeeeeeer
res priporočam
Logiran
AnGeŁ
novinec
*
Sporočil: 7


WWW
« Odgovor #50 : nedelja, 09.08.2009 : 00:28:57 »

Knjiga je res zlata vredna   Smiley
Najprej sem si jo izposodila v knjižnici - ampak sem jo nato še kupila, ker jo enastavno res moraš imeti vedno pri roki.
Kar rabiš, pozabiš, te zanima...vse je tam  Cheesy


LP Ana
Logiran
ifos
novinec
*
Sporočil: 17


WWW
« Odgovor #51 : sobota, 22.08.2009 : 13:51:00 »

jaz bi jo tudi priporočala, res je super....
Logiran
aaja
otrok do 14 let
*
Sporočil: 2


WWW
« Odgovor #52 : torek, 23.03.2010 : 13:51:32 »

To knjigo morte kupit,ker men je ful pomagala.
Logiran
slavica
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 254


WWW
« Odgovor #53 : sreda, 30.03.2011 : 09:44:27 »

Sem  izpolnila naročilnico (sem na koncu preverila,da sem vpisala vse podatke), vendar ko sem kliknila na "pošlji", mi je javilo, da "stran ne obstaja". Na spletni strani založbe sem preverila in knjigo še imajo. A potem mogoče samo naročilnica ni več veljavna, ker vidim, da je zadnji post star 1 leto?
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #54 : sreda, 30.03.2011 : 09:49:38 »

Morda je bilo kaj narobe na strežniku, ki ni sprocesiral naročilnice naprej, zato predlagam, da poskusiš še enkrat. Pravkar sem naročilnico testirala in deluje normalno.
Logiran

slavica
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 254


WWW
« Odgovor #55 : sreda, 30.03.2011 : 09:53:20 »

Ja, zdaj je pa uspelo, hvala.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #56 : petek, 21.06.2013 : 07:55:11 »

KNJIGA JE RAZPRODANA! Smiley
Logiran

Strani: 1 2 3 [4]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  knjižni kotiček (Moderator: Nanook)  |  Tema: Priporočamo nakup knjige Psi za telebane
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines