mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 22:25:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 347535 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
MISSA
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 813


« Odgovor #75 : torek, 07.09.2004 : 19:17:35 »

Missa, v Maribor prinesi kaksne priboljsek, ce ne te ne bomo marali! Wink Cool
LP!
Arieb, evo ene majhne tortice za slavljence:

Kaja!
Mi bomo v Mb oboroženi do zob, tako kot vedno. In če se boste branili naših priboljškov, gorje vam. Tudi naša Zoya bo užaljena. Sicer pa smo tudi mi pred kratkim praznovali čisto pravi 1. rojstni dan in bo Zoya imela s seboj kopico priboljškov za svoje oboževalce!
LP,Miša
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179


« Odgovor #76 : torek, 07.09.2004 : 20:27:47 »

Ravnokar smo se vrnili iz praznovanja Cheesy!!!! Bis in Bon sta se najprej hotela pojesti,potem pa je bilo vse OK!!!! Še zdaj ne morem verjeti 1.LETO!!!!

Bagi vse naj naj naj Kiss,Bis ti pošilja sto  Kiss in komaj čaka da te kje sreča!!!!

Še enkrat hvala vsem za čestitke Grin Kiss!!!

Petra z Bonovo tačko je vse OK Grin
Logiran
NATI
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 305


« Odgovor #77 : torek, 07.09.2004 : 20:53:57 »

Dragi Bon, Biscuit, Bagi in Brioche

Tudi mi z velikoo zamudo, pa vseeno od srca, čestitamo malim črnim diamantkom ob njihovem prvem rojstnem dnevu in jim želimo obilo zdravja, sreče, razigranosti in zabave - pa da bi jih njihovi lastniki pridno ubogali Wink

Čestitko zanje pa najdete tukaj:
http://www.123greetings.com/pets/birthday/bday3.html

Lepo praznovanje še naprej in lp,

Nati z družino, blondinko in dvema majčkeno večjima črnuhcema
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750


« Odgovor #78 : torek, 07.09.2004 : 21:26:10 »

Najprej vse najboljše za rojstni dan!! Upam, da vse mlade živahneže čaka še mnogo dogodivščin......
Moram omenit, da sem včeraj gledala en luškan film z naslovom Two Brothers in v njem nastopa pravi Schipperkec. Priporočam ogled  Smiley .

Biscuit: nisem še vidla nobene Schipperke v živo....na žalost.

lp
Logiran
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #79 : torek, 07.09.2004 : 21:37:51 »

Mislis tale film: http://www.imdb.com/title/tt0338512/; o dveh tigrih? Ce ja, potem komaj cakam, da ga vidim. Ze prvi tak Annaudov film je za dol past.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
ARIEB
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.110


« Odgovor #80 : torek, 07.09.2004 : 22:41:20 »

 Grin Grin Grin Oj, prihajamo s praznovanja... Saj je Biscuit že napisal  Wink prava fešta (darila, kozarci, na zdravje...). Največja fora pa je bila, da je Bon mislil, da je "Bis torta" in ga je hotel pojesti, Bis pa obratno. Potem sta pa tekmovala, kdo bo hitrejši (zmagal je Bis) in kdo bo bolj glasen (zmagal je zopet Bis)... in (Nati Wink) skrbniki so ju močno ubogali.
In Bisu je bilo na odhodu rečeno, da gre spat, ne pa "brskat" po netu...

Missa, ths za mičkeno tortico, danes smo tako in tako sklenili, da drugo leto mora biti, taprava (Ira jo je imela pri 3-h letih, mladina pa je bolj napredna in si jo zasluži že prej).

Petra, kaj praviš? Nogica?... Že pozabili (Bon pozabil, mi pa bili v četrtek pri veterinarju - kot bi fintiral. A ko je slišal, da če do ponedeljak ne bo bolje, bo potreben RTG, je takoj pozabil na dvigovanje noge Roll Eyes
Logiran
Petra
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 786


« Odgovor #81 : sreda, 08.09.2004 : 09:45:45 »

Citat
Nogica?... Že pozabili (Bon pozabil, mi pa bili v četrtek pri veterinarju - kot bi fintiral. A ko je slišal, da če do ponedeljak ne bo bolje, bo potreben RTG, je takoj pozabil na dvigovanje noge  

Hmm moj pesjan je imel enako foro  Shocked, očitno pomaga, če samo omeniš veterinarja  Lips Sealed  Wink

No samo, da je vse ok  Cheesy
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750


« Odgovor #82 : sreda, 08.09.2004 : 11:18:11 »

Ja, to je ta film. Vredno si ga je ogledat.....
Kuža sicer zgleda nekoliko nevrotično, je pa res, da po bajti preganja tigrčka, ki je čist prestrašen....hi, hi  Smiley . Zelo simpatična scena.

Aha, imam še eno vprašanje: glede na to, da ste pisali o tem, da znajo Schipperke tu koga mal z zobki opozorit, če jim ni všeč..... a to velja tudi za domače al samo za tujce? Jest namreč obožujem "crklanje" moje kužike in ponavadi mi kar sama zleze v naročje. Torej bistvo vprašanja je, če so Schipperke res tako samosvoje, ali se domačim vseeno pustijo pestvat in crklat?
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179


« Odgovor #83 : sreda, 08.09.2004 : 13:16:57 »

ARIEB res je bilo rečeno iti spat ampak,smo še malo pokukali na internet Grin!!! No,Bis mora biti vedno najhitrejši in vedno najbolj glasen Grin

Ory Schipperka ni pasma,ki se bo pustila mečkati,crkljati.... če pa se že pa ne v nedogled,če si si kupila 7.št revije MOJ PES si si tam lahko prebrala karakter Schipperk!! Ory hvala za naslov filma,ki ga iščemo z Nadijo že veliko časa!! Kje si si pa ga ogledala???
Pa še to z zobki,mene me je naprimer včeraj Bon malček šavsnil,tako da če mu tujec ni všeč se lahko zgodi tudi to! Pri domačih se če mu kaj ni preveč po volji tudi zgodi,vendar zellloooo redko,npr. če spi pa da ga hočeš pobožati šavsne.... drugače pa ne!!

Še enkrat vsem hvala za čestitke Kiss Grin
Logiran
kaja
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951


Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf


« Odgovor #84 : sreda, 08.09.2004 : 13:34:09 »

Ory, moja Bagi je najbolj crkljiv pes na svetu. Prej sem vedno mislila, da je to Kaja, ampak zdaj vidim, da jo Bagi prekasa. Samo, da ji nakazes, da ti lahko skoci na kolena, je ze v zraku.  Grin Potem ti pa daje tacko, pa nastavlja trebuscek, pa nosi igracke, grizlja roko in podobno. Vendar ima to rezervirano samo za bliznje clane druzine. Sem jo pa ze od zacetka navajala, da ko recem dovolj, to pomeni dovolj. Za razliko od Kaje, Bagi nikoli ne izsiljuje pozornosti. Kaja recimo te kar nadere, ce jo ignoriras v tistih njenih minutkah, ko bi se ona crkljala. Ali pa ti naskoci nogo. Roll Eyes Grin Potem pa moram povzdigniti glas, da jo umirim in madam se z globokim uzaljenim vzdihom zavlece v svojo kosaro in gleda v steno.  Wink

Tujci so pa cisto druga stvar. Le redki so ji tako simpaticni, da jo lahko pobozajo, se bolj redki (ali pa jih sploh ni) pa so tisti, ki jih pricaka z mahajocim repkom. Meni je to vsec, ker nasa madam Kaja z ljubeznijo do vseh dvonozcev ze malo pretirava.  Roll Eyes Vceraj mi jo je en mulcek, star kaksnih 6 let, tako grobo pomeckal, da je zlezla v dve mali gubi in zalostno gledala. Fantku sem rekla, da naj jo poboza bolj nezno in jo poklice po imenu. Receno storjeno in Kaja ga je ze gledala vsa zaljubljena in mu delila poljubcke. Ce bi nekaj podobnega samo poskusil storiti z Bagi, bi mu odgriznila vse prste se preden bi stegnil roko. Zato pa brez povodca nikamor kjer so otroci. Znajo biti prevec nepredvidljivi, da bi jih kuza kot je siperka lahko prenasal. lp
Logiran

ARIEB
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.110


« Odgovor #85 : sreda, 08.09.2004 : 16:19:33 »

Ory, zanimivo vprašanje
Citat
mal z zobki opozorit, če jim ni všeč..... a to velja tudi za domače al samo za tujce?
Očitno smo mi skrbniki šipkov take klepetulje in potenciatorji, in že tako nekomercialno usmerjeni, da delamo pravo "antireklamo" za te črne diamantke.
To so tako nežni kužki, in tako čustveni, da si težko predstavljaš. Res pa je, da si nekako ne želijo velike familije (pa babica, pa dedek, pa teta iz prvega, pa iz drugega kolena, in soseba, pa priajteljica, in tašča in tast... ). NE! Oni si naredijo en krogec, ki pa bi zanj dali VSE! Če bom imela kdaj priliko, ti bom povedala kratko "zgodbico" o štirih SLO šiperkah v letu ca 1999  Cry Do domačih so neverjetni, jaz rečem, da včasih še preveč  Kiss

Primer naših: jaz na prvem mestu za Bona, mož na prvem mestu za Iro, potem sledi moja mama, svak in stric. In tu se skoraj zgodba konča. In, a ni dovolj? Zakaj pa bi jih drugi mečkali in zakaj bi drugim ljupčke dajali? Saj imam tudi jaz sam enega moža. Mogoče pa jima mi damo toliko ljubezni, crtljanja, igranja, zadovoljstva, da drugih niti ne potrebujeta. Menda je zgodba z Brijošom v Belgiji (kjer živi z več otroci, s konji, z ostalimi psmi) drugačna Wink

Logiran
sallys
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 422


« Odgovor #86 : četrtek, 09.09.2004 : 08:51:43 »

Vse lepo, čeprav " kasno" tudi iz naših logov.
Poljubčkat vas bomo poskusili v MB! Cool


Še veliko svečk upihnite!
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750


« Odgovor #87 : četrtek, 09.09.2004 : 11:54:00 »

Biscut: film sem si ogledala na letalu, tako da glede na dejstvo, da se ti filmi obenem vrtijo tudi v kinih po svetu morda pride tudi k nam. Druga opcija je še vedno DVD, če je že v prodaji.

Ne skrbet, niste me prestrašile glede Schipperkinih zobkov. Sm tega že navajena. Tudi moja kuža včasih pokaže zobe, še posebno, če ji je ukazano naredit nekaj kar ji ni všeč. Potem pa se odgovarja in tisti, ki je ne poznajo se kar ustrašijo. Ampak ona tega itak ne misli resno, ker če ji potem daš roko zraven gobčka, dobiš sam enga lubčka  Smiley .

Arieb: všeč mi je ta primerjava z možem!  Cheesy

lp
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179


« Odgovor #88 : četrtek, 09.09.2004 : 15:26:21 »

Kaja,opažam da imata Bagi in Bis čisto drugačen karakter!! Seveda tudi Bis nastavlja trebuščka,pa praska po roki če želi pozornost,da bi se pa crkljal v nedogled ooo to pa ne!!!!

Tudi Bisov krog družinskih članov,ki se jim pusti vse je majhen. To so jaz,mama(ooo mamo ima najrajši Grin),tata(do tega je majčkeno zadržan,a sta vseno zelllo dobra prijatelja Tongue),brat(tega imaš še posebaj rad ker mu pusti da mu skoraj odgrizne roko,in Bis je zelo navdušen Wink),pa še nono in nona in konec!!!

Tujci pa enega ima rad,drugega bi šavsnil če bi šel predaleč Grin

Ory,hvala za podatke o filmu Kiss
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.110


« Odgovor #89 : torek, 14.09.2004 : 08:58:18 »

Zopet malo statistike (hvale Grin); sem ravno urejala administracijo Beire&Bona, pa da vnesem malo bosanskega "duha" v to temo, glede na to, da smo ravnokar osvojili šampionata BIH:

BEIRA  Grin
Ch. J - SLO
Ch - SLO
Ch - HRV
Ch - IT
Ch - A
Ch - BIH (novo!!!)
INT Ch
EURO WIN 02

BON  Grin
Ch. J - BIH (novo!!!)
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines