mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 08:29:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "Spet cuckoljubec"
Strani: 1 [2]  Vse   Dol
Natisni
Avtor Tema: "Spet cuckoljubec"  (Prebrano 12047 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Lanabela
živim tukaj
***
Sporočil: 4.474


« Odgovor #15 : sreda, 16.04.2008 : 11:12:05 »

Mene taki člančiči nič ne motijo, je pa bedno za cajteng, da ne najdejo kaj bolj zanimivega. Novice so kakršne so, enkrat pišejo iz ene drugič iz druge strani, kvaliteta člankov pa tudi variira. Tako kot pri rumenem tisku, ki ga beremo za zabavo in ne kot vir zanesljivih informacij tudi mora biti.
Vixen, psov, ki so zaradi perutnine prišli v cajtenge je bilo več, a so naredili precej več škode kot pa ubili štiri kure in ranili dve.
Bentenje in protestiranje je pa čisto brez pomena. Če je omenjeni pes res ubil tiste nesrečne kure in oni drugi skočil proti turistki, potem so napisali samo to, kar se je zgodilo. In niso bili članki, še člančiči ne, ampak čisto drobne novičke ob robu črne kronike.
Logiran
zlaty
novinec
*
Sporočil: 15


« Odgovor #16 : sreda, 16.04.2008 : 12:31:53 »

Mogoče sem se res čudno izrazila - nisem mislila, da bi pisali tja in začeli s "Pi*** *** *****, kaj si vi mislite, glejte, da boste, ****, ker če ne,..." ali da bi se zbrala čreda nas "cuckoljubcev" in težila pred vrati uredništva (ali kaj podobnga). Hotla sem povedat, da v takih člančičih (al karkoli so to že - nisem še nobenega vidla) seva ven zarukanost naroda. In ustvarja množično mnenje, da je to ok. Mogoče se marsikomu to zdi nepomemben detajl - ampak detajli ustvarjajo podobo, kajne? Torej - če dopustimo to, potem dopustimo, da se ljudje do psov obnašajo temu primerno, potem dopustimo, da nam omejijo gibanje zaradi živali, da hodimo prestrašeni po drugih poteh (moje travme), da je un cucek na ketni in potem seveda vemo, da so živali predmet, ki je tukaj zaradi centra vesolja (človeka seveda) in vsi ki mislijo drugače so za iztrebit (ali pač neumne, zmešane babe, s prokletimi cucki, ki jih je treba popljuvat ob vsakem mimohodu).

Me zanima, kolikokrat (če sploh kje) zasledimo kakšno zaničevalnico za poslance (recimo). Imamo sploh zaničevalnico (recimo poslancarji al kaj takega)? In ali jo rumeni časopisi uporabljajo? Ker če je itak samo čisto drobna novička ob robu strani in je nepomembna, potem se jo lahko objavi, kajne?
Logiran
Lanabela
živim tukaj
***
Sporočil: 4.474


« Odgovor #17 : sreda, 16.04.2008 : 12:36:03 »

Tak je pač rumeni tisk. Nič ne pomaga. Saj tudi cigan pride v isto rubriko, če ukrade kuro ali zajca. So pa objavili tudi precej člankov z pozitivno vsebino, tako da je zadeva približno uravnotežena.
Logiran
barbarko
novinec
*
Sporočil: 49


« Odgovor #18 : sobota, 10.05.2008 : 09:24:12 »

Glede tiste turistke v katero "naj bi" skočil pes- nekateri ljudje so tako histerični da jih pes samo pogleda pa so že vpijejo kako jih bo napadel (lastne izkušnje), včasih pa ni treba niti tega, je narobe že samo to da pes pač JE. In jst močno dvomim da je tisti pes res skočil v turistko, ker najbrž si ni mislil: "Sej ostali so še kar nekam, ampak tale ma pa tok grozno kiklo da pa res morm".
Pa sem zdajle gor prišla zato da bi mal žolč izlila, pa ga bom kar tukaj- se mi zdi da kar paše sem. Ravnokar sva prišle z mojo s sprehoda, pred blokom trgovina, pred trgovino ženska z majhnim mešančkom (sej ne da moja ni mešanček, ma pa pač to smolo da je "napačen" mešanček) in tist pes laja ko nor in ne neha. Jst pač za mojo vem kaj pa kako, vem da bo skočila in je (NA ŠTRIKU!), sledila je moja vzgojna (NE!) in sva šle dalje brez problema. In se gre p***a histerična usajat, da naj greva stran, ker bo moja njenega ugriznla, a jaz stojim zraven lastnega bloka z željo da vstopim?!?!?!?!? Da je stvar še bolj absurdna je bil njen pes ves čas odvezan, bevskat pa ni prenehal niti za sekundo. In potem je moja problematična?! Sicer je dobila porcijo nazaj, ampak včasih me prime da bi takim ljudem RESNIČNO pokazala katera od naju je problematična  Angry .
Logiran
Strani: 1 [2]  Vse   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "Spet cuckoljubec"
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines