Ampak lej ti to sr****
Prejšnji teden en dan zvoni ura in Ona prec zleze iz pojstle. Bi si takoj mogla mislit, da nekaj ne štima
Pol nasuje brikete, una dva kreleta se rineta zraven, Jaz diskretno čakam v ozadju, Ona se pa obrne in HOP!! Me spoka v boks
Kar tko, brez jest!!
Unim je pa dala, še gledat sem mogla in poslušat svinjsko hrustanje
No, pol me je spet pelala tja na kliniko in me oddala k paket in odvihrala. Kukrkoli sem se skušala zmuznit ven, mi ni ratalo, ker une vetke ahtajo kletke k borderkoliji, buhnedaj, da malo malo odškrineš vrata
O tistem, kar se je potem dogajalo, sploh nočem mislit. Pa nekaj so mi dale v pijačo, ker ko sem prišla nazaj k sebi me je vse bolelo, pa par zob mi je manjkalo. Očitno je bil pretep in aufbiks in bi dejansko rada vidla, kako so uni drugi zgledali, ker glede na to, da sem imela taco zavito, sem vsaj enega mogla fejst namahat
Pol je pa Moja prisopihala enkrat popoldan, živčna k satan, in namesto, da bi me takoj osvobodila, se je še tam pol ure pogovarjala. Ta ženska se NI-KO-LI ne bo naučila osnovnega bontona in zdrave pameti
Edino, kar sem od vsega tega razumela, je bilo, da ji je vetka povedala, da zdravile moram jest na poln želodec
Doma mi je začela pod nos rinit to in ono. Damski užaljeno sem se držala do poznih večernih ur, ko me je slabost premagala in sem padla v tuno. Moja je bila čudno vesela in žvrgolela zraven s tistim kretenskim glasom, ki ga ponavadi nameni TRju, ko se userje v banjo
Drug dan je iz službe prinesla futr in ga začela nalagat v hladilnik. Dišalo je po... mortadeli?!?!
In se mi je prižgala žarnica od 150 - kaj če bi...
Naslednje jutro sem se ob zajtrku zgolj zmrdovala. Moja je kukumavčila, grozila, izsiljevala, rotila in šizila, ker nisem hotla jest, Ona mi je morala dat zdravile. Po buhvekolk časa se je le spomnila in iz friđa potegnila tisti
zavitek. Pojedla sem dve celi rezini, še unim dvem je dala, čeprav imata preveč zob in bo to treba mal uštimat. Vsaj ena kafanska tuča sledi v kratkem
Skratka, od takrat imamo zjutraj red in disciplino. Prvo mortadela, potem pa vse ostalo!!
Bojim se le, da bodo zdravile kmalu pošle in, da se bo pol začela delat, da se vračamo na staro. Pa kakor je zapisano v Ustavi, što se da to se više ne vraća, in Ona si lahko svoj spored nekam vtakne, ker Jaz, dragi moji, Jaz imam pravico na zdravo življenje, ker je povsem jasno, da sem mogla it na poseg samo zato, ker mi je manjkalo vitamina M.
V upanju, da se bo
Status Quo nadaljeval do nadaljnjega, vas lepo pozdravljam
sestradana in izmučena mortadelska mučenica, M.
P.S: Moja ima en pregled te dni in me prav zanima, kako bo zdravnici pojasnila razkošne tribal tatuje po celem telesu, ki jih je fasala, ko me je dajala v boks